Hur man tittar på MotoGP online live och gratis

Hur man tittar på MotoGP online live


Säsongen 2019 startade med Qatar Moto2 - Moto3-tester den 10 mars och avslutas med Valencian Community Grand Prix den 17 november. Det finns mycket att se fram emot under tiden, med totalt 28 evenemang planerade, inklusive Argentina GP den 31 mars. Det finns två sätt att fånga all action: personligen resa till 15 länder och delta i varje evenemang eller läs vidare för att ta reda på hur du kan strömma hela MotoGP-säsongen online.

Det är viktigt att notera att vi bara rekommenderar officiella MotoGP-sändare. Detta inkluderar några gratis alternativ. Tyvärr är olicensierade strömmar helt men oundvikliga, särskilt för högprofilerade sportevenemang som MotoGP. Som sagt, dessa strömmar ger ofta en underlägsen upplevelse, med laggy, lågupplöst video. Vidare är det inte ovanligt att obehöriga strömmar tas offline i halvväg, så du kanske inte ens ser slutet av loppet. Med så många legitima sätt att titta på, finns det ingen anledning att lita på inofficiella källor.

Streamingplattformar geo-begränsar ofta deras innehåll, vilket innebär att det bara kan nås från ett visst land. Som ett resultat behöver du ett VPN för att använda dessa tjänster utomlands.

Bästa VPN för MotoGP: ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020

Tillgängliga appar:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Hemsida: www.ExpressVPN.com

Pengar tillbaka garanti: 30 DAGAR

VPN: er krypterar din nätverkstrafik och förhindrar att dina aktiviteter övervakas av hackare, Internetleverantörer (ISP), arbetsgivare eller regeringen. Dessutom tillåter de dig att förfalska din plats och verkar som om du är någon annanstans helt. Detta innebär att du kan använda en VPN för att komma åt plattformar som fuboTV, DAZN och beIN Sports utomlands. Vi rekommenderar ExpressVPN: det är en säker höghastighetstjänst med över 3 000 servrar över hela världen.

Att komma igång är enkelt: välj bara hur länge du vill prenumerera på (en, sex eller tolv månader) och betala. Det finns ingen risk överhuvudtaget; ExpressVPN kommer med en 30-dagars återbetalningsgaranti, så om du inte är nöjd med tjänsten kan du bara avbryta för att få en full återbetalning.

BÄSTA VPN FÖR MOTOGPEN: ExpressVPN har exceptionella avblockeringsfunktioner, snabba hastigheter och flera avancerade säkerhetsfunktioner, vilket gör det idealiskt för att strömma på ett säkert sätt.

Hur man live stream MotoGP var som helst

Har du aldrig använt ett VPN tidigare? Följ stegen nedan för att kringgå regionala begränsningar och få åtkomst till geo-blockerat innehåll var som helst:

  1. Börja med att välja ett lämpligt VPN. Vi nämnde kort ExpressVPN ovan men NordVPN och CyberGhost är två jämförbara, billiga alternativ.
  2. Ladda ner och installera VPN-appen och se till att du får rätt version för ditt operativsystem.
  3. Bestäm vilken av strömmningstjänsterna nedan du vill använda.
  4. Anslut till en server på relevant plats. Om du till exempel vill avmarkera BT Sport behöver du en brittisk server och för Canal + skulle du använda en fransk server.
  5. Försök spela en video på din valda webbplats. Det bör laddas utan problem, men om inte, rensa webbläsarens cache och kakor, ladda sedan in sidan igen.

Om du tänker titta på direktsändningar är det viktigt att testa din VPN med hjälp av stegen ovan innan händelsen faktiskt börjar. På det här sättet, om det finns några problem, har du fortfarande tid att få hjälp från ditt VPNs kundtjänstteam och behöver inte missa starten av loppet.

Hur man tittar på MotoGP-säsongen 2019 live online

Med tanke på MotoGPs enorma internationella överklagande bör det inte överraska att säsongens evenemang kommer att visas över hela världen. Ta en titt nedan för att ta reda på var du kan titta på MotoGP i ditt land:

Storbritannien

Brittisk flagg - union jackBritisk flagga - union jack - Storbritannien

BT Sport har exklusiva MotoGP-sändningsrättigheter i Storbritannien. Om du redan har ett kabelpaket som inkluderar BT Sport kan du logga in och börja strömma omedelbart utan extra kostnad. Men om inte blir saker lite mer komplicerade.

Du kan registrera dig för BT Sport så länge du har antingen BT bredband, Sky TV eller TalkTalk TV. BT-kunder kan dra fördel av en lägre skattesats (£ 9 per månad), medan de med andra leverantörer betalar mellan 12-20 £ per månad. Tyvärr erbjuder BT inte någon typ av över-the-top prenumeration, så om du inte har en TV eller bredband med någon av ovanstående leverantörer finns det inget enkelt sätt att titta på.

BT Sport är geobegränsad och endast tillgänglig inom Storbritannien. Du måste använda en VPN för att titta från utlandet, men det fungerar båda sätten: om du vanligtvis bor i ett annat land kan du ansluta till en server på den platsen och enkelt komma åt strömningstjänster hemifrån.

USA

USA flagga

I USA kan du titta på varje MotoGP-evenemang 2019 live på beIN Sports. Om du prenumererar på Sling TV eller fuboTV, eller om ditt kabelpaket innehåller beIN Sports, kommer du att kunna streama dessa tävlingar gratis på beIN Sports Connect.

Även om beIN Sports har ett överdrivet alternativ i vissa andra länder, är det inte tillgängligt i USA. Som ett resultat, det billigaste sättet att titta på (utan kabel-TV) är med Sling TV. Den här tjänsten kostar 15 USD per månad, men du måste också registrera dig för Sports Extra-paketet, som är ytterligare $ 5. Det finns dock en 7-dagars gratis provperiod, så du kan se om Sling TV är rätt för dig på lång sikt innan du begår.

Sling TV, beIN Sports US och fuboTV är endast tillgängliga i Amerika. Du kan komma åt dessa plattformar utomlands genom att ansluta till en amerikansk server först.

Frankrike

Flag_of_France-e1527750876576

Canal + är den enda programföretag som visar MotoGP-säsongen 2019 i Frankrike. Genom att logga in med ditt Orange eller Free-konto kan du strömma varje lopp gratis. Oroa dig dock inte om du inte är med någon av dessa leverantörer eftersom Canal + låter dig registrera dig också direkt.

Dessa topp-prenumerationer kostar € 19,90 per månad och inkluderar en provperiod på en månad. Eftersom MotoGP kommer att visas på Canal + -kanalen, behöver du inte betala extra för sportkanalpaketet. Canal + använder geo-blockering för att förhindra användare utanför Frankrike från att titta på någonting. Du kan dock komma åt det från utlandet genom att ansluta till en av dina VPN: s franska servrar.

Se MotoGP gratis på franska

Det finns dock ett annat sätt att titta på dessa tävlingar på franska. Schweizisk sändare RTS visar MotoGP-säsongen 2019 gratis med fransk kommentar.

Du behöver inte ens registrera dig, även om du behöver en schweizisk IP-adress för att faktiskt titta på någonting. Vi rekommenderar ExpressVPN för att byta till en schweizisk IP, tillbaka-garantin innebär att du kan få återbetalning efter loppet om du inte vill fortsätta.

Italien

Italiens flagga - italienska

TV8 kommer att visa varje säsongsslag gratis, men det finns en fångst: bara åtta händelser kommer att strömmas live. De återstående tävlingarna kommer att finnas tillgängliga några timmar efter att de är slut, eftersom Sky Sport äger rättigheterna att visa dessa live. Även om TV8 ännu inte har publicerat sin fullständiga lista över live-strömmar, vet vi att det kommer att inkludera Grand Prix of Italy, Grand Prix of San Marino och Riviera Di Rimini och Valencian Community Grand Prix.

Om du redan har ett Sky TV-abonnemang som inkluderar Sky Sport, behöver du bara ladda ner Sky Go-appen. Härifrån kan du logga in och starta direktuppspelning. Om inte, kommer det nödvändiga paketet att kosta dig € 34,90 per månad (inklusive installations- och installationsavgifter). Det är dock värt att notera att det troligen kommer att ta några veckor innan din tjänst aktiveras.

TV8 och Sky Sport Italia är båda geo-blockerade. Som sådan måste du antingen vara i Italien eller använda en italiensk VPN-server för att komma åt dem.

Vi rekommenderar att du använder ExpressVPN för att byta till en italiensk IP-adress. 30-dagars tillbaka-garanti innebär att du kan få en full återbetalning efter loppet om du inte vill behålla tjänsten.

Andra platser

Oroa dig inte om ditt land inte nämnts ovan: MotoGP-säsongen 2019 sänds i mer än 50 länder runt om i världen, så det finns goda chanser att du kan se den live. Wikipedia har en lista över internationella MotoGP-sändare och detta är en bra utgångspunkt för vidare forskning, men det är viktigt att notera att denna lista inte har uppdaterats på ett tag och inte är 100% korrekt. Till exempel står det att Channel 5 visar tävlingar i Storbritannien, men detta är inte längre fallet.

2019 MotoGP schema

DatumHändelseRacetrack
10 mars VisitQatar Grand Prix Losail International Circuit
13 mars Jerez MotoE Test 1 Circuito de Jerez - Angel Nieto
31 mars Argentina Grand Prix Termas de Rio Hondo
14 april Red Bull Grand Prix of the Americas Circuit Of the Americas
23 april Jerez MotoE Test 2 Circuito de Jerez - Angel Nieto
5: e maj Red Bull spanska Grand Prix Circuito de Jerez - Angel Nieto
6 maj Jerez MotoGP Test 2 Circuito de Jerez - Angel Nieto
7 maj Jerez Moto2-Moto3 Test 2 Circuito de Jerez - Angel Nieto
19 maj Shark Helmets French Grand Prix Le Mans
2 juni Oakley italienska Grand Prix Autodromo del Mugello
16 juni Monster Energy Catalan Grand Prix Circuit de Barcelona-Catalunya
17 juni Catalunya MotoGP-test Circuit de Barcelona-Catalunya
18 juni Catalunya Moto2-Moto3 Test Circuito de Jerez - Angel Nieto
30 juni Motul TT Assen TT Circuit Assen
7 juli HJC hjälmar tyska Grand Prix Sachsen
4 augusti Monster Energy Grand Prix i Tjeckien Automotodrom Brno
5 augusti Brno MotoGP-test Automotodrom Brno
11 augusti myWorld Austrian Grand Prix Red Bull Ring - Spielberg
12 augusti Spielberg Moto2-Moto3 Test Red Bull Ring - Spielberg
25 augusti GoPro British Grand Prix Silverstone Circuit
28 augusti Misano MotoGP-test Misano World Circuit Marco SImoncelli
15 september Grand Prix av San Marino och Riviera Di Rimini Misano World Circuit Marco SImoncelli
22 september Aragón Grand Prix MotorLand Aragon
6 oktober PTT Thailand Grand Prix Chang International Circuit
20 oktober Motul Grand Prix of Japan Tvillingring Motegi
27 oktober Australiens motorcykel Grand Prix Phillip Island
3 november Shell Malaysia Motorcykel Grand Prix Sepang International Circuit
17 november Valencian Community Grand Prix Krets Ricardo Tormo

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − = 14