Hur man tittar på MLB All-Star Game live online utan kabel

Hur man tittar på MLB All-Star Game


Det 90: e Major League Baseball All-Star-spelet kommer att äga rum tisdagen den 9 juli 2019 på Cleveland Indians Progressive Field. Som vanligt äger Fox Sports exklusiva sändningsrättigheter till spelet. Om du vill titta på MLB All-Star-spelet 2019 live online måste du komma åt en Fox Sports live-stream.

Den här artikeln rekommenderar endast officiella källor för att titta på MLB All-Star-spel online utan kabel. Om du stöter på olicensierade strömmar föreslår vi att du undviker dem. Inofficiella streamingwebbplatser lider av invasiva annonser, skadlig programvara, ofta buffring och video av dålig kvalitet. När som helst under strömmen kan webbplatsen stängas av. Du kan titta på spelet på en officiell Fox Sports-stream gratis om du utnyttjar en gratis provperiod, så det finns ingen anledning att vända sig till olicensierade källor.

Vi visar dig flera juridiska alternativ för live stream Fox Sports, av vilka du kan få gratis genom en rättegång. Alla är dock regionlåsta för tittare i USA. Om du är utanför USA eller Kanada behöver du en VPN för att få åtkomst till All-Star-spelets live-stream.

Bästa VPN för MLB All-Star-spelet 2019: ExpressVPN

En VPN eller Virtual Private Network, ger dig tillgång till regionlåst innehåll från utlandet. Det gör det genom att kryptera din internetanslutning och tunnelera den via en mellanhandsserver i ett annat land. I det här fallet kan du ansluta VPN-appen till USA och avblockera live-All-Star-spelströmmen på Fox Sports.

ExpressVPN är vår bästa rekommendation. Det erbjuder den hastighet du behöver för att strömma i HD och säkerheten för att hålla det du gör online helt privat. Ställ bara in den för att ansluta till USA och låt appen göra resten. Det är lätt att konfigurera och använda, men om du stöter på några problem, fråga bara supporten dygnet runt live chatten.

BÄSTA VPN FÖR MLB ALL-STAR SPEL: ExpressVPN är en snabb, pålitlig VPN byggd med integritet och säkerhet i åtanke. Det kommer med en riskfri 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Hur man tittar på NBA Summer League från utlandet med en VPN

Om du är utanför USA så här använder du ditt VPN för att leva strömma MLB All-Star-spelet:

  • Registrera dig för ett VPN. Vi rekommenderar ExpressVPN, även om NordVPN och CyberGhost är solida alternativ.
  • Ladda ner och installera VPN-appen på enheten där du planerar att titta på spelet.
  • Öppna VPN-appen och välj en plats i USA.
  • Slå Ansluta knapp.
  • Öppna liveströmmen i en app eller webbplats och börja titta på liveströmmen!.

Om du får problem, rekommenderar vi att du testar ditt VPN med din valda streamingkälla i förväg på någon annan livevideo. Om du stöter på problem, kontakta ditt VPN: s kundsupport.

Var du kan streama 2019 MLB All-Star-spelet live online

Här är en lista över platser online där du kan leva strömma 2019 MLB All-Star spel online. Kom ihåg att alla är regionlåsta, så använd ett VPN om du inte är i USA:

  • Flera live-tv-streamingtjänster transporterar Fox Sports, inklusive Sling TV, FuboTV, PlayStation Vue, YouTube TV, DirecTV Now och Hulu + Live TV. De flesta har en gratis provperiod, så du kan titta på MLB All-Star-spelet och avbryta efteråt. Sling Blue är det billigaste alternativet om du planerar att köpa ett prenumeration.
  • Fox Sports Go - Kräver ett kabelabonnemang för att logga in, men det är gratis om du har en.
  • MLB.tv - Lyssna upp, prenumeranter på MLB.tv! Du måste ha en kabel-TV-prenumeration för att se All-Star-spelet via MLB.tv. Standard-månads- eller årsabonnemanget för MLB.tv inkluderar inte All-Star-spelet. Tänk på det som en rikstäckande blackout. Om du har kabel kan du använda ditt leverantörskonto för att logga in och strömma spelet live via MLB.tv eller MLB At Bat-appen. Observera att At Bat-appen för iOS och Android inte fungerar med VPN: er, så titta i en webbläsare om du är utanför USA.
  • Sportsnet nu - Den fristående strömningstjänsten från kanadensiska sportkanalen Sportsnet börjar på $ 19,99 per månad och inkluderar en rad olika sporter inklusive MLB All-Star-spelet. Den här tjänsten är regionlåst till Kanada, så använd ett VPN om du är utanför landet. Observera att om du har kabel-TV i Kanada kan du logga in med ditt kabelleverantörskonto istället.

Om 2019 MLB All-Star-spelet

All-Star-spelarna röstades på av fans i juni. Ett lag består av American League-spelare och det andra av National League Players. I år har 31 första gången All-Star-spelare. Det är sjätte gången spelet är värd i Cleveland, den här gången på ett nyrenoverat fält.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − 89 =