Hur man tittar på Frankrike mot Argentina live gratis (Rugby World Cup 2019)

Hur man kan se Frankrike mot Argentina gratis online


Årets Rugby World Cup hålls i Tokyo, så internationella fans har vant sig vid spel som sänds tidigt på morgonen. Om du vill titta på Frankrike mot Argentina kommer det att vara det sänds direkt klockan 2:45 EST (11:45 AM PST / 7:45 AM BST) den 21 september, även om de flesta plattformar som visar matchen också låter dig titta på begäran senare om du föredrar. Läs vidare för att ta reda på hur du kan streama matchen mellan Frankrike och Argentina gratis från utlandet.

Det är viktigt att notera det Vi rekommenderar bara officiella källor. Tyvärr finns det nästan alltid olicensierade strömmar av stora sportevenemang som Rugby World Cup. Som sagt, vi rekommenderar att inte använda dem; videokvaliteten är ofta mycket låg, och strömmar tenderar att dröja alltför mycket. Vidare kan tredjepartsströmmar tas offline när som helst för att kränka upphovsrätten. Du kan enkelt se Frankrike mot Argentina online gratis ändå, så det är ingen fördel att använda skuggiga, obehöriga strömmar.

Den här fixturen visas endast på regionlåsta strömningstjänster. Det betyder att om det inte finns någon officiell programföretag i ditt land, behöver du ett VPN för att titta på.

Hur man tittar på Frankrike kontra Argentina bor utomlands med ett VPN

Oroa dig inte; även om du aldrig har använt ett VPN tidigare, är det enkelt att blockera geo-begränsat innehåll. Följ bara stegen nedan för att strömma Frankrike mot Argentina matchen var som helst gratis.

Så här ser du Frankrike mot Argentina live var som helst:

  1. Först och främst registrera dig för ett högkvalitativt VPN. Vi rekommenderar ExpressVPN även om NordVPN och CyberGhost båda är utmärkta, billiga alternativ.
  2. Hämta sedan rätt version av appen för din enhet, installera den och logga in.
  3. Anslut till en av dina VPN: s brittiska servrar (helst i en stor stad som London eller Manchester).
  4. Skapa ett gratis ITV Hub-konto. Du blir ombedd att ange en postnummer men det finns ingen verifiering på plats och som sådan kommer alla giltiga postnummer att accepteras.
  5. Slutligen, prova att spela en video på ITV Hub. Det mesta av tiden kommer det att spela omedelbart. Om inte, rensa webbläsarens cookies och cache och ladda sedan om sidan igen.

Världsmästerskapet i Frankrike mot Argentina Rugby kommer att sändas live, så det är viktigt att du ser till att ditt VPN fungerar i förväg. På det här sättet har du fortfarande tid att få hjälp från ditt VPN: s kundsupportteam om något skulle gå fel.

Hur man kan titta på Frankrike mot Argentina gratis på Storbritanniens TV

Brittisk flagg - union jackBritisk flagga - union jack - Storbritannien

Detta spel, som alla andra Rugby World Cup fixturer, kommer att sändas live på ITV. Som sådan kan du se Frankrike mot Argentina gratis, antingen på traditionell TV eller online med hjälp av ITV Hub. Känner du inte för att stå upp på morgonen? Inga problem; denna match kommer att finnas tillgänglig på begäran i 30 dagar efter det att det sänds.

ITV Hub är helt gratis att använda men brittisk lag kräver att du har en TV-licens om du vill titta på något online samtidigt som det visas på TV. Som sagt, den här tjänsten kontrollerar inte faktiskt om du har en licens, utan förlitar dig på ett hederssystem.

Denna plattform är regionlåst och endast tillgänglig i Storbritannien. Du kan ändå komma åt den från utlandet genom att ansluta till en brittisk VPN-server. Har du fortfarande inte ett VPN? ExpressVPN kommer med en riskfri 30-dagars återbetalningsgaranti; om du inte är nöjd, avbryt bara under den här tiden för att kräva full återbetalning.

Var annars kan jag leva strömmen Frankrike mot Argentina spelet online?

Rugby World Cup sänds i över 30 länder, så det borde vara ganska enkelt för dig att hitta en lämplig lokal källa. Ta en titt nedan för att se vilka nätverk som spelar Frankrike mot Argentina där du är:

USA

USA flagga

NBC är det enda nätverket som visar Rugby World Cup-matcher i USA. Du kan titta på några av dessa online gratis om ditt kabel-TV-paket innehåller NBC-kanaler, men tyvärr Spelet Frankrike mot Argentina är bara tillgängligt för NBC Sports Gold abonnenter.

Enskilda spelpass kostar $ 29,99 USD, vilket är utpressande och troligtvis en knep för att få dig att betala för $ 199.99 Rugby World Cup Pass. Detta är särskilt problematiskt med tanke på att samma innehåll sänds gratis i andra länder.

NBC Sports Gold är endast tillgängligt i USA. Som sådan behöver du ett VPN för att använda den här plattformen från utlandet.

Frankrike

flag_of_France

Franska fans har det enkelt: TF1 kommer att visa varje Rugby World Cup fixtur 2019 online gratis. Du måste skapa ett konto för att titta på, men det tar bara en sekund och kräver bara att du anger den vanliga personliga informationen (namn, födelsedatum och så vidare).

Det är värt att notera att denna plattform sänder uteslutande på franska och inte tillåter dig att använda undertexter. Eftersom det är geo-begränsat måste du antingen vara i Frankrike eller ansluten till en fransk VPN-server innan du kan titta på någonting.

argentina

Flagga_Argentina argentinska

Argentinier (och faktiskt fans över hela Latinamerika) kan ström Frankrike mot Argentina live, med spansk kommentar, på ESPN. Du måste logga in med informationen om din kabel-TV-leverantör, men eftersom det för närvarande inte finns något alternativ att köpa ett online-abonnemang.

ESPN Deportes är geobegränsat, och du måste vara i ett latinamerikanskt land för att använda det. Men om du för närvarande är utomlands kan du använda tjänsten som normalt genom att ansluta till en VPN-server i ditt hemland.

kanada

Kanadensiska flaggan

TSN kommer att sända varje Rugby World Cup fixtur 2019 (inklusive Frankrike mot Argentina) live i Kanada. Om du redan har TSN-kanaler som en del av ditt kabelabonnemang kan du helt enkelt logga in och titta utan extra kostnad.

Annars måste du köpa ett digitalt pass; dagskort kostar $ 4,99 CAD vardera medan ett månadskort är $ 19,99 CAD. Denna tjänst inkluderar ingen testperiod. Din betalningsmetod måste länkas till en kanadensisk adress, så det är nästan omöjligt att registrera dig om du vanligtvis inte bor i Kanada.

TSN är regionlåst men om du ansluter till en kanadensisk VPN-server kan du använda den från utlandet utan problem.

Andra platser

Såg du inte ditt land ovan? Oroa dig inte: med officiella Rugby World Cup-sändare i dussintals länder finns det fortfarande en god chans att du kan se. Även om din region inte har full täckning sänds matcher inklusive ditt landslag ofta på gratis-att-titta kanaler.

Rugby World Cup 2019: Frankrike mot Argentina förutsägelser

Frankrike har en betydande historisk fördel här. Det har nått Rugby World Cup-final tre gånger, medan Argentinas bästa position var 3: e. Dessutom har Frankrike vunnit 36 ​​av de 51 matcherna som dessa två lag har spelat mot varandra, vilket ger en vinstfrekvens på 70 procent.

Som sagt, även om det franska landslaget är favorit för denna match, kan det gå åt båda hållen. Argentina kanske hade förlorat sina sista fyra matcher, men det var bara med en handfull poäng varje gång, och dessa matcher var mot mycket mer skrämmande motståndare, inklusive världens näst rankade lag, Nya Zeeland.

Se även: Hur man tittar på Rugby World Cup online

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 + = 52