Hur man ser engelska Premier League live online (utan kabel)

Hur man ser engelska Premier League live online


Den första matchen i den engelska Premier League 2019/20 (Liverpool mot Norwich) kommer att äga rum kl. 20.00 (kl. 12.00 PST / 15.00 EST) den 9 augusti. Matcher hålls varje helg och ibland på måndagar, dock med 380 matcher totalt, vissa fixturer kommer att ske samtidigt, varför det är så viktigt att bestämma vilka lag du är intresserad av att titta på i god tid. Det finns dock ingen anledning att oroa sig: nedan låter vi dig veta hur du kan strömma varje engelskt Premier League-spel live (även om du för närvarande är utomlands).

Du bör notera att vi bara kommer att rekommendera officiella programföretag att titta på Premier League utan kabel. På grund av den här ligans popularitet är det troligt att olicensierade strömmar är tillgängliga men vi rekommenderar inte att du använder dem. Videon är ofta laggy och låg upplösning, plus strömmar från tredje part kan tas offline när som helst för brott mot upphovsrätt, vilket innebär att du kanske inte ens får se vem som vinner. Det finns legitima EPL-sändare i över 50 länder, så det finns inget behov av att använda skuggiga, olicensierade strömmar.

EPL-matchningar visas endast på regionlåsta strömningstjänster. Som ett resultat behöver du ett VPN för att titta från utlandet.

Bästa VPN för den engelska Premier League: ExpressVPN

ExpressVPN

Tillgängliga appar:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Hemsida: www.ExpressVPN.com

Pengar tillbaka garanti: 30 DAGAR

VPN: er är mest kända för sin förmåga att kryptera din trafik, dölja dina aktiviteter från snoopers som din Internet-leverantör, arbetsgivare eller regering. De ger dig också möjlighet att förfalska din plats, vilket gör att du kan komma åt geo-blockerade tjänster som NBC Sports och Sky Go från utlandet. Vi rekommenderar ExpressVPN: den här höghastighetstjänsten har över 3 000 servrar i 94 länder, kraftfulla säkerhets- och sekretessfunktioner och utmärkt avblockeringsförmåga.

Du kan registrera dig för ExpressVPN på några minuter: välj bara önskad prenumerationslängd (en månad, sex månader eller ett år) och betala. Om du är orolig för integriteten kan du välja att betala i Bitcoin men eftersom ExpressVPN inte loggar in någon personlig identifierbar information, garanteras din anonymitet antingen. Denna tjänst har till och med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti så att du kan prova det riskfritt och kräva full återbetalning om du inte är nöjd.

BÄSTA VPN FÖR ATT STREAMA SPORTER: ExpressVPN avblockerar stora strömningstjänster för sport, tillhandahåller konsekvent hög hastighet och använder banbrytande säkerhets- och sekretessfunktioner för att hålla dig säker.

Hur man tittar på engelska Premier League utomlands med en VPN

Är du ny på VPN och är du inte säker på hur du kommer igång? Följ bara stegen nedan för att avblockera och strömma den engelska Premier League var som helst:

 1. Först och främst registrera dig för en lämplig VPN. Vi nämnde kort ExpressVPN ovan men NordVPN och CyberGhost är två högkvalitativa och billiga alternativ.
 2. Ladda ner och installera VPN-appen och se till att få rätt version för din enhet.
 3. Skapa ett konto med den streamingtjänsten du vill använda. Observera att du troligtvis behöver en betalningsmetod som är länkad till en lokal adress.
 4. Anslut till en server i rätt land. Du skulle använda en brittisk server för att till exempel blockera Sky Go eller en amerikansk server för att titta på NBC Sports.
 5. Försök spela en video på den valda tjänsten. I de flesta fall bör den laddas omedelbart. Om det inte gör det kan du prova att rensa webbläsarens cookies och cache och ladda sedan om sidan igen.

EPL-matcher kommer att sändas live över hela världen, så det är viktigt att se till att ditt VPN fungerar före starttid. Det ger dig mycket tid att få hjälp från din VPNs kundtjänstteam om något inte fungerar som förväntat.

Hur du strömmar den engelska Premier League live online

EPL kanske bara har engelska fotbollslag men det har fans (och programföretag) över hela världen. Nedan låter vi dig veta vilka nätverk som visar EPL i ditt land:

USA

USA flagga

Det finns två EPL-sändare i USA: NBC Sports för engelskspråkig täckning och Telemundo för spansktalande publik. Om ditt kabel-TV-abonnemang innehåller något av dessa nätverk kan du logga in på respektive webbplats och titta på varje EPL-match utan extra kostnad. Om inte, få inte panik: Det finns många sätt att strömma EPL online utan kabel.

Det enklaste sättet är att registrera dig för en över-top-streamingtjänst som Hulu med Live TV, PlayStation Vue, fuboTV, YouTube TV eller DirecTV Now. Dessa kostar cirka 40 USD per månad och gör att du kan se både NBC Sports och Telemundo live online. Som en bonus inkluderar var och en av dessa tjänster en gratis provperiod, så du kan prova dem och se vilken som är rätt för dig.

Du kan också köpa ett engelskt Premier League-pass på NBC Sports Gold, men vi rekommenderar inte detta. Det billigaste passet kostar ungefär detsamma som streamingtjänsterna ovan och låter dig bara se 140 av denna säsongs 380 spel. För att strömma varje EPL-fixtur måste du betala $ 64,99 per månad, vilket helt enkelt inte är vettigt eftersom det finns billigare alternativ som gör att du kan titta på ett större innehållsinnehåll.

Alla tjänster ovan är regionlåsta vilket innebär att du måste vara i USA eller använda en amerikansk VPN-server för att använda dem.

Storbritannien

Brittisk flagg - union jackBritisk flagga - union jack - Storbritannien

Ironiskt nog kommer brittiska fans att titta på färre EPL-matcher än människor i andra länder, tack vare landets vägran att sända spel mellan 14.45 och 17.15 på lördagar. Som sådan är det bara cirka 150 fixturer tillgängliga att titta på online i Storbritannien.

De flesta engelska Premier League-fixturer kommer att sändas av antingen Sky Sports eller BT Sports. Om du redan prenumererar på ett av dessa nätverk kan du logga in på rätt webbplats och börja titta direkt utan extra kostnad. Om inte blir det lite mer komplicerat.

BT Sports erbjuder inget slags online-pass bara, så om du inte har kabel-TV kommer du inte att kunna titta. Vidare är den här tjänsten ganska dyr (priserna börjar på £ 25 per månad om du inte redan har BT TV) eftersom det bara visar ett spel varje vecka. Omvänt, Sky Sports visar 126 matcher och låter dig titta utan kabel genom att köpa ett Now TV-pass (33,99 £ per månad).

För första gången kommer EPL-fans kunna se vissa matcher live på Amazon Prime Video. Denna plattform kostar emellertid £ 7,99 per månad och kommer bara att visa mitten av veckans spel i början av december, och Boxing Day fixturerna, så det kanske inte är värt att registrera sig för ännu.

BT Sports, Sky Sports, Now TV och Amazon Prime Video UK är endast tillgängliga i Storbritannien. Befintliga prenumeranter kan använda dessa tjänster som vanligt när de är utomlands genom att ansluta till en brittisk VPN-server.

Australien

australien flagga

Optus Sports har exklusiva sändningsrättigheter till engelska Premier League-säsongen 2019/20. Det är dock värt att nämna att EPL-matcher kommer att sändas sent på kvällen i Australien, vanligtvis mellan midnatt och 05:00 AEST.

Om du har ett befintligt TV-, telefon- eller bredbandsavtal med Optus, kan Optus Sports redan inkluderas, vilket innebär att du kan titta på EPL online gratis. Om det inte är det, eller om du är med en annan kabelleverantör kan du registrera dig med iOS- eller Android-appen för $ 14.99 AUD per månad. Observera att appen endast krävs för registrering; efteråt kommer du att kunna titta på Optus webbplats om du vill.

Optus Sports är regionlåst, så om du är utanför Australien behöver du ett VPN för att kunna titta.

kanada

Kanadensiska flaggan

Till skillnad från tidigare år kan kanadensiska fotbollsfans nu titta på varje EPL-match live på ett ställe: DAZN. Den här tjänsten kostar $ 20 CAD per månad eller $ 150 per år och kommer med en kostnadsfri provperiod på en månad.

Det är värt att nämna att DAZN har extremt strikta geobegränsningsfunktioner, och som sådan kommer de flesta VPN inte att kunna blockera den från utlandet. Vidare behöver du en betalningsmetod som är länkad till en kanadensisk adress för att registrera dig.

Andra platser

Få inte panik om du inte såg ditt land som anges ovan; Det är bara att EPL kommer att visas i för många länder för att täcka dem alla individuellt. Lyckligtvis har Wikipedia en aktuell lista över engelska Premier League internationella programföretag, så du borde kunna hitta en lämplig lokal källa utan för mycket besvär. Denna lista låter dig också veta vilket språk varje programföretag använder, vilket innebär att du inte slösar bort din tid och försöker titta på en ström som du inte kan förstå.

EPL 2019/20 fullt schema

Hela EPL-säsongen består av 380 fixturer och kommer att pågå från 9 augusti till 17 maj 2020. Varje tävlande trupp spelar varannan lag två gånger, både hemma och borta, totalt 38 matcher per lag. Det finns för många matcher att lista här men du kan hitta den officiella ligan webbplats har ett komplett engelska Premiere League 2019/20 schema.

Vilka lag finns i den engelska Premier League?

Det finns 20 lag i den engelska Premier League. Varje år befordras de tre bästa lagen från den engelska fotbollsliga ligan, och de tre nedre lagen i EPL nedflyttas, vilket hjälper till att hålla saker fräscha, även på en så hög nivå som detta. I år föll Cardiff, Fulham och Huddersfield ner till EFL, medan Aston Villa, Norwich och Sheffield United befordrades.

Lagen som tävlar under EPL-säsongen 2019/20 är följande:

 • Arsenal
 • Aston Villa
 • AFC Bournemouth
 • Brighton och Hove Albion
 • Burnley
 • Chelsea
 • Crystal Palace
 • Everton
 • Leicester City
 • Liverpool
 • Manchester City
 • Manchester United
 • Newcastle United
 • Norwich City
 • Sheffield United
 • Southampton
 • Tottenham Hotspur
 • Watford
 • West Ham United
 • Wolverhampton Wanderers
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − 61 =