Hur du kan se Rugby World Cup 2019 online gratis var som helst

Hur man tittar på Rugby World Cup - 2019 online gratis var som helst


Rugby World Cup 2019 kommer att äga rum i Japan från 20 september till 2 november. Det kommer att finnas 48 matcher totalt, med 20 länder som deltar, så det är verkligen mycket att se fram emot. Den goda nyheten är att du enkelt kan strömma Rugby World Cup utomlands eftersom det finns officiella programföretag i dussintals länder (även om matcher beror på var du bor, kan matcher sändas sent på kvällen eller tidigt på morgonen).

Du bör notera det Vi rekommenderar bara officiella källor. Även om det ofta finns tredjepartsströmmar för stora sportevenemang som Rugby World Cup, rekommenderar vi att du inte använder dem. Till att börja med tenderar videon att vara svag och låg upplösning. För att göra saken värre kan olicensierade strömmar tas offline när som helst för brott mot upphovsrätt. Å andra sidan, eftersom du kan se Rugby World Cup 2019 gratis, finns det inget behov av att använda obehöriga, opålitliga strömmar i första hand.

Den här händelsen kommer endast att sändas på regionlåsta tjänster. Som sådan behöver du en VPN för att strömma Rugby World Cup utomlands.

Hur man kan se Rugby World Cup 2019 från utlandet med en VPN

Är du ny på VPN och är du inte säker på hur du kommer igång? Oroa dig inte; det är lätt att få åtkomst till geobegränsade tjänster utomlands. Följ stegen nedan för att strömma Rugby World Cup var som helst.

Så här ser du Rugby World Cup 2019 online var som helst med en VPN:

 1. Registrera först en lämplig VPN. Vi rekommenderar ExpressVPN men NordVPN och CyberGhost är båda utmärkta billiga alternativ.
 2. Ladda ner och installera VPN-appen och se till att få rätt version för din enhet.
 3. Bestäm vilken tjänst du vill avmarkera från listan nedan och skapa ett konto (om det behövs). Vanligtvis behöver du en betalningsmetod som är länkad till en adress i det aktuella landet.
 4. Anslut till en VPN-server på rätt plats. Till exempel skulle du använda en brittisk server för att avblockera ITV Hub eller en kanadensisk för att få tillgång till TSN utomlands.
 5. Försök spela en video på den valda tjänsten. I de flesta fall bör det laddas utan problem. Om du har svårt rensar du webbläsarens cache och kakor och laddar sedan om sidan igen.

Rugby World Cup-spel kommer att sändas live. Av detta skäl rekommenderar vi att din VPN fungerar (med hjälp av stegen ovan) långt innan matcher ska börja. Detta tillvägagångssätt säkerställer att du har tid att få hjälp från ditt VPNs kundtjänstteam vid oväntade tekniska problem, och gör det mindre troligt att du kommer att missa en del av spelet.

Rugby World Cup 2019 TV-täckning Storbritannien - hur du kan streama gratis

Brittisk flagg - union jackBritisk flagga - union jack - Storbritannien

ITV är den största sändaren av Rugby World Cup i Storbritannien. Detta nätverk kommer att visas varje match i turneringen på antingen ITV eller ITV4, kanaler som kan ses live och gratis online via ITV Hub (eller STV Player, om du är i Skottland). Spel med den walisiska truppen kommer också att visas på S4C. Denna waleskspråkiga kanal kan ses gratis på BBC iPlayer.

På grund av tidsskillnaden sänds de flesta matcher tidigt på morgonen, även om de väl läggs till i ITV Hubs on-demand-bibliotek när de är klara. Du kommer att ha 30 dagar att titta på innan varje tas bort, så det finns ingen anledning att oroa dig om du missar ett spel eller två.

Att registrera sig för ITV Hub är gratis och tar bara en minut. Allt du behöver göra är att ange grundläggande information (namn, e-postadress och så vidare). Observera att medan den här tjänsten ber om ditt postnummer, den verifierar inte faktiskt om du bor där eller inte, så en giltig brittisk postnummer fungerar inte.

ITV Hub och BBC iPlayer är båda geobegränsade och endast tillgängliga i Storbritannien. Men om du ansluter till en brittisk VPN-server kan du använda endera tjänsten från utlandet. Har du inte ett VPN än? ExpressVPN kommer med en riskfri 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, så att du kan strömma Rugby World Cup från utlandet och kräva återbetalning om du inte är nöjd.

Var annars kan jag titta på Rugby World Cup online?

Du behöver inte åka hela vägen till Japan för att se Rugby World Cup eftersom det kommer att visas online i mer än 30 länder. Ta en titt nedan för att ta reda på vilka nätverk som sänder Rugby World Cup 2019 där du är:

USA

USA flagga

NBC har exklusiva sändningsrättigheter för detta evenemang i USA. Om ditt kabel-TV-paket redan inkluderar NBC (eller om du prenumererar på en support som stöds via toppen som Sling TV eller PlayStation Vue) kan du logga in och titta på en handfull matcher gratis.

Men om du vill strömma varje match måste du göra det köpa Rugby World Cup pass på NBC Sports Gold. Detta kostar $ 199,99 USD och låter dig strömma varje spel live eller senare, on-demand. Detta är ett ganska dyrt sätt att titta på, dock särskilt med tanke på att samma innehåll sänds gratis i andra länder.

NBC, Sling TV och PlayStation Vue är geobegränsade, så du behöver en VPN för att få åtkomst till dem utanför USA.

kanada

Kanadensiska flaggan

Kanadensiska fans kan strömma varje match i turneringen live på TSN. Om du redan har TSN-kanaler som en del av ditt kabelpaket kan du bara logga in och börja strömma direkt. Om inte, det finns ett sätt att titta på Rugby World Cup 2019 utan kabel.

Registrera dig för TSN Direct istället. Detta kostar $ 4,99 CAD per dag eller $ 19,99 per månad (tyvärr finns det ingen provperiod). Du behöver en betalningsmetod kopplad till en kanadensisk adress, så det är nästan omöjligt för utländska användare att registrera sig.

TSN är regionlåst, vilket innebär att du antingen måste vara i Kanada eller vara ansluten till en kanadensisk VPN-server för att komma åt den.

Australien

australien flagga

Wallabies fans kan följa det australiensiska landslaget gratis som var och en av truppens matcher kommer att levereras vidare 10Play. De återstående matcherna kommer att finnas på Fox Sports, så om du redan har ett Optus- eller Foxtel-TV-abonnemang kan du logga in och titta på dessa matcher utan extra kostnad med hjälp av Optus webbplats eller Foxtel Go-appen..

Har du inte kabel? I så fall kan du istället titta på Foxtel Now. Detta är dyrare (de obligatoriska kanalpaketen kostar $ 40 AUD per månad) men det finns en 10-dagars gratis provperiod, under vilken du kan se vilken kanal du gillar.

Foxtel- och Optus-tjänster är endast tillgängliga i Australien. Dessutom kräver Foxtel ett lokalt telefonnummer när du registrerar dig, vilket gör det svårt att registrera om du inte vanligtvis bor i Australien. Nuvarande prenumeranter kan använda dessa tjänster som vanliga från utlandet genom att ansluta till ett VPN.

Japan

japan flagga

Japansk täckning kommer att delas upp mellan tre programföretag: NHK, Nippon TV och J Sports. Nippon TV har emellertid ingen livestream online och NHK erbjuder bara en internationellt tillgänglig ström, som inte visar live sport.

Detta lämnar bara J Sports. För 1.800 dollar (cirka 17 USD) kan du göra det köpa ett månads rugby-pass som låter dig se varje match i Rugby World Cup live (eller på begäran om du föredrar). Men den här tjänsten erbjuder bara japansk kommentar, och du behöver en betalningsmetod kopplad till en japansk adress för att registrera dig, så det är inte ett idealiskt sätt att titta på såvida du inte vanligtvis bor i Japan.

J Sports är endast tillgängligt i Japan, även om prenumeranter kan titta från utlandet genom att ansluta till en japansk VPN-server.

Andra platser

Även om vi inte nämnde ditt land ovan, finns det fortfarande en god chans att du kan se. Kolla bara listan över internationella programföretag för Rugby World Cup för att ta reda på vilka nätverk som visar turneringen i ditt land. Även om ditt land inte har full täckning (eller om du inte prenumererar på den obligatoriska tjänsten) kan du ofta titta på ditt landslag spela i gratis-till-luften nätverk.

Vilka länder deltar i Rugby World Cup 2019?

Varje år går 20 länder head-to-head i Rugby World Cup. De deltagande länderna denna gång är:

 • argentina
 • Australien
 • kanada
 • England
 • Fiji
 • Frankrike
 • georgien
 • irland
 • Italien
 • Japan
 • Namibia
 • Nya Zeeland
 • ryssland
 • Samoa
 • skottland
 • Sydafrika
 • tonga
 • USA
 • Uruguay
 • wales

Rugby World Cup 2019 i Japan: fullt schema

DatumFixtur Tid (JST)
20 september Japan mot Ryssland 19:45
21 september Australien mot Fiji 13.45
Frankrike mot Argentina 16:15
Nya Zeeland mot Sydafrika 18:45
22 september Italien mot Namibia 14:15
Irland mot Skottland 16.45
England mot Tonga 19:15
23 september Wales mot Georgien 19:15
24 september Ryssland mot Samoa 19:15
25 september Fiji mot Uruguay 14:15
26 september Italien mot Kanada 16.45
England mot USA  19:45
28 september Argentina mot Tonga 13.45
Japan mot Irland 16:15
Sydafrika mot Namibia 18:45
29 september Georgia mot Uruguay 14:15
Australien mot Wales 16.45
30 september Skottland mot Samoa 19:15
2 oktober Frankrike mot USA 16.45
Nya Zeeland mot Kanada 19:15
3 oktober Georgia mot Fiji 14:15
Irland mot Ryssland 19:15
4 oktober Sydafrika mot Italien 18:45
5 oktober Australien mot Uruguay 14:15
England mot Argentina 05:00
Japan mot Samoa 19:30
6 oktober Nya Zeeland mot Namibia 13.45
Frankrike mot Tonga 16.45
8 oktober Sydafrika mot Kanada 19:15
9 oktober Argentina mot USA 13.45
Skottland mot Ryssland 16:15
Wales mot Fiji 18:45
11 oktober Australien mot Georgien 19:15
12 oktober Nya Zeeland mot Italien 13.45
England mot Frankrike 17:15
Irland mot Samoa 19:45
13 oktober Namibia mot Kanada 12:15
USA mot Tonga 14.45
Wales mot Uruguay  17:15
Japan mot Skottland 19:45
19 oktober Vinnare av Pool C vs. 16:15
Vinnare av Pool B vs. Runner-up av Pool A 19:15
20 oktober Vinnare av Pool D vs. Runner-up av Pool C 16:15
Vinnare av Pool A vs. Runner-up av Pool B 19:15
26 oktober Vinnare av kvartfinalen 1 mot vinnaren av kvartfinalen 2 05:00
27 oktober Vinnare av kvartfinalen 3 mot vinnaren av kvartfinalen 4 06:00
1 november Förlorare av semifinal 1 mot förlorare av semifinal 2 06:00
2 november Rugby World Cup Finalen 2019 06:00

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 64 = 67