Hoe u de NBA Finals 2019 live overal online kunt bekijken

Hoe u de NBA Finals 2019 live overal online kunt bekijken


Je kunt de NBA Finals 2019 live overal online bekijken. Game 6 vindt plaats op 13 juni om 21.00 uur. EST en je kunt Golden State Warriors vs Toronto Raptors bekijken via verschillende streaming-sites van over de hele wereld. De meeste legale streamingbronnen voor de NBA-finales van 2019 zijn echter regionaal vergrendeld. Dat betekent dat je een VPN nodig hebt om de NBA Finals 2019 vanuit het buitenland te bekijken.

Een VPN versleutelt uw internetverbinding en leidt deze via een intermediaire server naar een locatie naar keuze. Als u dus een stream wilt bekijken die alleen kijkers in de VS kan bekijken, kunt u bijvoorbeeld verbinding maken met een Amerikaanse VPN-server.

De Raptors leiden de reeks op 3-2. Na een tekort van twee wedstrijden vermeed de Golden State amper een nederlaag door het vorige spel met 106-105 te winnen. De Raptors, ooit de underdog, moeten een van de volgende twee wedstrijden winnen om het kampioenschap te winnen.

Hoe de NBA-finales van 2019 gratis online te bekijken met een VPN

Zo gebruikt u een VPN om de NBA-finale te bekijken:

 1. Meld u aan voor een VPN. Wij bevelen ExpressVPN aan voor een snelle, veilige, eenvoudige service die uitblinkt in het blokkeren van regio-vergrendelde inhoud. Andere haalbare alternatieven zijn NordVPN en CyberGhost.
 2. Download en installeer de VPN-app voor uw apparaat vanuit een vertrouwde app store of de website van de provider.
 3. Open de app en selecteer een server in het land waartoe de stream is beperkt.
 4. Druk op de verbindingsknop
 5. Zodra de verbinding tot stand is gebracht, open je de stream en bekijk je de Warriors vs. Raptors

We raden aan om je VPN te testen op een andere live video van dezelfde bron waarvan je van plan bent om de NBA Finals van tevoren te streamen. Als er iets misgaat, probeer dan de cookies en cache van uw browser of apparaat te wissen of neem contact op met de klantenservice van uw VPN-provider.

BESTE VPN VOOR NBA-FINALS: Met ExpressVPN kun je de NBA-finales streamen vanaf elke locatie in HD. Het wordt geleverd met 24/7 ondersteuning en een 30-dagen geld-terug-garantie, zodat u het zonder risico kunt proberen.

Hoe u de NBA-finales van 2019 nu gratis kunt bekijken op USTV

Het gratis niveau van USTV Now bevat ABC en is overal ter wereld beschikbaar, waardoor het een uitstekende gratis optie is om de Warriors vs. Raptors online overal te livestreamen. U heeft alleen een gratis account nodig om te beginnen.

Gezien het feit dat dit een gemakkelijke gratis optie is voor internationale kijkers, verwacht je veel servercongestie. Dat betekent buffering en video van lage kwaliteit. Misschien wilt u de andere opties in deze lijst als back-up bekijken.

Hoewel een VPN niet strikt vereist is, kan het helpen om bandbreedtebeperking te omzeilen bij videostreams die door uw internetprovider zijn opgezet.

Waar anders om de NBA-finales van 2019 te streamen

Je hebt een paar andere opties om de NBA-finales van 2019 live online te streamen:

Verenigde Staten van Amerika

Amerikaanse vlag

Het Amerikaanse tv-netwerk ABC heeft exclusieve rechten om de NBA-finales van 2019 in de VS uit te zenden en te streamen. Als ABC deel uitmaakt van uw bestaande kabelpakket, kunt u zich aanmelden en de stream online bekijken of via de mobiele ABC Go-app. Je kunt ook ABC krijgen als onderdeel van veel internet-tv-services, waaronder:

 • YouTube TV - YouTube's betaalde internet-tv-service bevat lokale ABC-kanalen in de meeste postcodes, maar controleer de kanaallijst voor uw regio voor het geval dat (of gebruik gewoon een VPN). Er is een gratis proefperiode van 5 dagen beschikbaar en daarna is het $ 49,99 per maand.
 • Hulu + live tv - Lokale ABC-filialen zijn beschikbaar in de meeste postcodes voor abonnees van Hulu + Live TV, die zowel livestreams als on-demand inhoud van Hulu bevat. Er wordt een gratis proefperiode van 7 dagen aangeboden en de kosten bedragen daarna $ 44,99 per maand.
 • DirecTV nu - Het Plus-pakket ($ 50 per maand) is inclusief ABC. Op het moment van schrijven is er geen gratis proefversie beschikbaar, maar u kunt $ 15 korting krijgen op de eerste twee maanden.

Houd er rekening mee dat al deze services regio-vergrendeld zijn, dus als u buiten de VS reist, gebruikt u een VPN om ze te deblokkeren.

Canada

Canadese vlag

Canadese NBA-fans kwamen vast te zitten met een van de slechtste deals als het gaat om het online bekijken van de Finale 2019. Om alle games te bekijken, moet je je abonneren op twee verschillende services.

Sportsnet nu toont games een, drie, vijf en zeven. Er is geen gratis proefversie beschikbaar, maar een 7-daagse pas kost $ 9,99. Anders begint de maandelijkse prijs bij $ 19,99 per maand.

TSN Direct zullen luchtspellen twee, vier en zes worden uitgezonden. Nogmaals, er is geen gratis proefperiode. Je kunt een enkele dag kopen voor $ 4,99 of een maand krijgen voor $ 19,99.

Onze aanbeveling? Probeer eerst de gratis laag van USTV Now en ontvang indien nodig de kortetermijnpassen als back-up.

Als u zich al hebt geabonneerd op deze services en tijdens de NBA Finals buiten Canada reist, kunt u verbinding maken met een Canadese VPN-server en toegang krijgen tot uw accounts zoals normaal.

Europa

europa vlag - europese

DAZN toont de NBA Finals in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland. Een gratis proefperiode van een maand is beschikbaar in die landen, waardoor het een solide optie is voor het streamen van GSW versus Raptors in HD.

DAZN is beschikbaar in een paar andere landen, maar het zal alleen de NBA Finals tonen in de genoemde. DAZN-abonnees in andere landen kunnen proberen een VPN te gebruiken om de NBA-finale te bekijken via een server in Oostenrijk, Duitsland of Zwitserland, maar we kunnen niet garanderen dat een VPN met DAZN in die landen werkt.

NBA Finalschema 2019

Hier zijn de speeltijden voor de Golden State Warriors versus de Toronto Raptors:

 • GSW vs. Toronto Raptors: 30 mei om 21.00 uur (Eindscore: 109-118)
 • GSW vs. Toronto Raptors: 2 juni om 20:00 uur (Eindscore: 109-104)
 • Toronto Raptors vs GSW: 5 juni om 21.00 uur (Eindscore: 123-109)
 • Toronto Raptors vs GSW: 7 juni om 21.00 uur (Eindscore: 105-92)
 • GSW vs. Toronto Raptors: 10 juni om 21.00 uur (Eindscore: 106-105)
 • Toronto Raptors vs GSW: 13 juni om 21.00 uur (Eindscore: 114-110)
 • GSW vs. Toronto Raptors: 16 juni om 20:00 uur (N / a)

Alle tijden Eastern Daylight Time (UTC -4).

Pas op voor schaduwrijke streams

Dit artikel beveelt alleen legale streamingbronnen aan. Hoewel verschillende websites waarschijnlijk ongeautoriseerde streams zullen aanbieden, hebben die sites vaak een hoog risico op malware-infectie. Ze kunnen ook op elk moment offline worden gehaald, en de videokwaliteit zal er waarschijnlijk onder lijden. Het is mogelijk om de NBA Finals 2019 volledig gratis online te bekijken via legale middelen, dus het is niet nodig om bronnen zonder licentie te gebruiken.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 6