Hoe stream je Engeland vs Zuid-Afrika live cricket online

Hoe bekijk je Engeland vs Zuid-Afrika test cricket live online


Engeland en Zuid-Afrika, twee zwaargewichten in de cricketwereld, zullen het veroveren voor dominantie in een bilaterale testreeks die gepland staat om te beginnen op tweede kerstdag. De eerste cricket-test tussen Engeland en Zuid-Afrika vindt plaats om Centurion Park op donderdag 26 december om 8 uur GMT en is gepland om te eindigen op maandag 30 december.

Het goede nieuws is dat je niet fysiek aanwezig hoeft te zijn in Zuid-Afrika om de wedstrijden live te bekijken. In dit artikel laten we u zien hoe u de testseries van Engeland versus Zuid-Afrika live kunt streamen van overal ter wereld met een Virtual Private Network (VPN).

Houd er rekening mee dat we alleen officiële bronnen aanbevelen, zodat u vanuit het buitenland verbinding kunt maken met uw thuisstreamdiensten. Er zijn een aantal onechte en onvoldoende streamingdiensten die regelmatig op forums en discussieborden worden geadverteerd. Omdat ze illegaal zijn, kunnen ze zonder waarschuwing worden verwijderd. Bovendien bevatten de meeste video van lage kwaliteit, slechte audio en tonnen invasieve advertenties. Omdat er veel officiële streams beschikbaar zijn, we raden u niet aan om opties zonder licentie te gebruiken.

Hoe live Engeland vs Zuid-Afrika online te streamen

Het is prima als je nog nooit een VPN hebt gebruikt. We nemen je door het stapsgewijze proces van het opzetten en live streamen van de cricket-serie Engeland versus Zuid-Afrika 2019.

Hier is hoe je cricket online kunt streamen tussen Engeland en Zuid-Afrika:

  1. De eerste opdracht is om u aan te melden met een VPN-service. Onze aanbeveling is ExpressVPN. Zowel CyberGhost als NordVPN zijn echter uitstekende alternatieven die een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden.
  2. Nadat uw registratie is voltooid, gaat u verder met het downloaden en installeren van de juiste VPN-apps.
  3. Open uw VPN-app of browserextensie en maak verbinding met een geschikte server. Als u bijvoorbeeld vanuit het VK inlogt met Sky Sports, hebt u een Britse server nodig. Willow-gebruikers hebben een Amerikaanse server nodig, en degenen die in Australië streamen vanaf Fox Sports hebben een Australische server nodig.
  4. Vergeet niet uw browsercache en cookies te wissen. Hiermee worden alle locatie-ID's verwijderd en wordt voorkomen dat uw streamingdienst uw werkelijke geografische locatie bepaalt.
  5. Meld je aan bij de streamingservice van je voorkeur, zoals Sky Sports. Als u nog geen account hebt, moet u zich vóór deze stap registreren.
  6. Proficiat! Al uw favoriete inhoud zou beschikbaar moeten zijn.

We raden je aan deze stappen goed uit te proberen voordat de wedstrijden beginnen. Dit geeft u de tijd om contact op te nemen met de klantenservice als u problemen ondervindt; u wilt de initiële actie niet missen vanwege probleemoplossing. 

Hoe live de Engeland vs Zuid-Afrika Cricket op Britse tv te streamen

Britse vlag

Cricketfans in het VK zullen blij zijn te zien dat Sky Sports de hele tour live uitzendt. Bestaande klanten kunnen de Sky Go-app gebruiken om de wedstrijden overal ter wereld te streamen. Dus als je naar het buitenland reist, log eenvoudig in op uw VPN, selecteer een server in het VK en log in op Sky Go.

Als u geen bestaande Sky Sports-klant bent, kost het sportpakket £ 23 per maand bovenop een regulier Sky TV-abonnement. Je kunt ook de Now TV-pas gebruiken waarmee je alle content op Sky Sports kunt bekijken zonder dat je vast zit aan een langetermijnovereenkomst. Dagpassen zijn beschikbaar voor £ 9,99, wekelijkse passen kosten £ 14,99 en een maandelijkse pas kost £ 33,99. 

Zoals we eerder al zeiden, heb je een Brits IP-adres nodig om Sky Go of Now TV vanuit het buitenland te streamen. ExpressVPN werkt goed voor het doel; het bevat een 30-dagen geld-terug-garantie, zodat u de service zonder risico's kunt uitproberen. 

Waar anders kan ik live streamen tussen Engeland en Zuid-Afrika cricket?

Sky Sports biedt alle games in HD-formaat, maar het is zeker niet de enige plek waar je de testseries Engeland versus Zuid-Afrika kunt bekijken. In dit gedeelte laten we u nog een paar opties zien:

Zuid-Afrika

Vlag van Zuid-Afrika

Star Sports heeft exclusieve rechten om alle cricketwedstrijden tussen Engeland en Zuid-Afrika uit te zenden. Het is een kolos van een sportstreamingservice en omvat cricket en een aantal andere sporten. Om Star Sports te streamen, moet u een DSTV-klant zijn. Pakketten met alle Star Sports-kanalen beginnen bij R809 per maand (er is een Black Friday-deal van kracht op het moment dat geprijsd is op R709). 

Het compacte DSTV-pakket, dat begint bij R519 per maand, bevat Star Sports 8, maar het is onduidelijk of alle wedstrijden tussen Engeland en Zuid-Afrika alleen op dit kanaal worden gestreamd.

Helaas is er geen pakket met alleen streaming of een optie voor een maandelijks contract. 

Als u een bestaande Star Sports-gebruiker bent, porteert u uw locatie gewoon naar Zuid-Afrika als u naar het buitenland reist. Zodra je een Zuid-Afrikaans IP-adres hebt, log je in op de Star Sports-website en stream je alle cricket die je wilt.

Australië

vlag van australië

Foxtel zal de testwedstrijden tussen Engeland en Zuid-Afrika live online uitzenden via de Foxtel Go-app. Helaas kunnen mensen buiten Australië zich niet registreren voor Foxtel omdat u hiervoor een lokaal adres, telefoonnummer en creditcard nodig heeft. Als u echter op zoek bent naar een nieuwe Foxtel-verbinding, is er een speciale kerstbundel die u kunt gebruiken voor een maandelijkse vergoeding van $ 58. Dit omvat toegang tot 13 sportkanalen, evenals cricket. 

Bestaande Foxtel-abonnees kunnen verbinding maken met een VPN-server in Australië en alle cricket streamen die ze in het buitenland willen.

Verenigde Staten van Amerika

Amerikaanse vlag

Willow is een speciale cricketstreamingservice en een van de officiële omroepen van het ICC. Iedereen in de VS kan alle wedstrijden tussen Engeland en Zuid-Afrika live streamen. Wie naar het buitenland reist, kan Willow streamen met een Amerikaans IP-adres. 

Maandelijkse abonnementspakketten beginnen bij US $ 9,99 of US $ 45 voor een jaarabonnement. Er is helaas geen gratis proefperiode. 

Canada

Canadese vlag

Willow is ook beschikbaar in Canada. Maandelijkse pakketten zijn goedkoper in vergelijking met die in de VS omdat ze beginnen bij CAD 7,99. Willow Canada zal de serie Engeland vs Zuid-Afrika uitzenden, maar het heeft een kleiner aantal cricketinhoud in vergelijking met de Amerikaanse versie in het algemeen. Canadese abonnees die naar het buitenland reizen, moeten een Canadees IP-adres verkrijgen voordat ze zich kunnen aanmelden bij Willow. 

Wie wint de testreeks tussen Engeland en Zuid-Afrika??

Het testteam van Engeland voor zijn Zuid-Afrikaanse tournee werd onlangs aangekondigd, met als grote verrassing de uitsluiting van voormalig trouwe Moeen Ali. Ondanks de recente tegenslagen in Nieuw-Zeeland ziet het team er echter sterk uit op papier. De terugkeer van Jimmy Anderson als speerpunt van de bowlingaanval is goed nieuws voor het Barmy Army. Zijn wonderbaarlijke swing en controle over de rode bal zou wonderen moeten verrichten op de bowler-vriendelijke oppervlakken van Zuid-Afrika.

Zuid-Afrikaanse cricket maakt een beetje onrust door. Er zijn enkele spraakmakende meningsverschillen geweest tussen de spelers en het Zuid-Afrikaanse cricketbord, waarbij sommige spelers dreigden te staken. Er wordt verwacht dat oud-kapitein Graeme Smith binnenkort de leiding in een hogere functie zal overnemen, waardoor de bezorgdheid van de speler kan worden verlicht. Hoe dan ook, het is momenteel een ijle situatie en voorspelt niet veel goeds voor spelersmoreel voorafgaand aan deze kritieke serie.

Dat gezegd hebbende, is het Zuid-Afrikaanse team thuis moeilijk te verslaan. Faf Du Plessis zal ongetwijfeld zijn troepen verzamelen om hun beste ten opzichte van hun traditionele rivalen naar voren te brengen. Zoals het er nu uitziet, is het een spel voor iedereen. 

Update op 15 januari: Na de brutale comeback van Engeland in de tweede test staat de serie nu helemaal open. Zuid-Afrika voelt ongetwijfeld de hitte omdat de druk op hen rust om het momentum om te keren. Het zou een fascinerende derde test moeten zijn!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2