Hoe Pacquiao vs Thruman live overal online te bekijken

Hoe Pacquiao vs Thruman live online te bekijken


Manny Pacquiao zal het opnemen tegen de WBA weltergewicht titelhouder op zaterdag 20 juli, 17.00 uur EST (14.00 uur PST / 22.00 uur BST) in de MGM Garden Arena in Las Vegas. Hieronder laten we u zien hoe u Pacquiao vs. Thurman live online kunt bekijken, waar ter wereld u zich ook bevindt.

Houd er rekening mee dat dit bericht alleen officiële bronnen aanbeveelt om Pacquiao vs. Thurman live te streamen. Met een populaire bokser zoals Pacquiao vechten, kunnen kijkers in de verleiding komen hun toevlucht te nemen tot onofficiële streams om de WBA weltergewicht titel te bekijken. We raden u echter aan een officiële stream te gebruiken. Niet-officiële streams kunnen traag zijn en een slechte kwaliteit bieden. Ze kunnen zelfs worden uitgeschakeld terwijl het gevecht wordt gestreamd vanwege auteursrechtschendingen. Officiële streams bieden betrouwbare verbindingen, hogere kwaliteit en zijn gemakkelijk toegankelijk via elk apparaat.

Alle services die Pacquiao versus Thurman streamen, zijn regionaal vergrendeld. U hebt een VPN nodig om toegang te krijgen tot deze platforms in het buitenland. We laten je zien hoe je via VPN verbinding kunt maken en welke VPN's de beste verbinding voor het gevecht bieden.

Hoe Pacquiao vs Thurman live in het buitenland te zien met een VPN

Kijkers kunnen geo-beperkte evenementen eenvoudig deblokkeren met de juiste VPN. Volg de stappen om Pacquiao versus Thurman naar het buitenland te streamen:

  1. U moet zich aanmelden voor een VPN-service. Wij bevelen ExpressVPN aan. Twee uitstekende goedkope alternatieven zijn NordVPN en CyberGhost.
  2. Download en installeer de VPN-software die geschikt is voor uw apparaat.
  3. Bepaal welke service hieronder u deblokkeert.
  4. Maak verbinding met een geschikte VPN-server op basis van het land waartoe u de blokkering beperkt. Als u bijvoorbeeld verbinding maakt met een VPN-server in de VS, Canada, het VK of Ierland, wordt Fite TV gedeblokkeerd.
  5. Probeer een video af te spelen van de door u gekozen service. Als het niet meteen wordt geladen, kunt u het probleem oplossen door uw cookies en cache te wissen.

Misschien wil je je VPN testen voordat het gevecht is gepland om te beginnen met live streaming. Als er problemen zijn, kunt u deze voor de grote dag ophalen en oplossen.

Hoe Pacquiao vs. Thurman live online te bekijken (VS)

Amerikaanse vlag

Pacquiao vs. Thurman wordt uitgezonden op Fox pay-per-view. Je hoeft geen Fox-klant te zijn om van de show te genieten, maar je moet je aanmelden voor Fox Sports en het gevecht kopen.

Het gevecht kost $ 74,99 (plus belastingen). Het zal beschikbaar zijn om te streamen op Foxsports.com of via de FoxSports-app.

Streaming via Fox is beperkt tot Amerikaanse klanten. U moet ook een in de VS gevestigde betaalmethode hebben om u aan te melden voor Fox Sports. Als je een in de VS gevestigde betaalmethode hebt maar zich buiten de VS bevindt of reist, kun je toegang krijgen tot de stream van het gevecht door verbinding te maken met een Amerikaanse VPN-server. Nog steeds een VPN nodig? ExpressVPN wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen zodat u het zonder risico kunt proberen.

Hoe Pacquiao vs Thurman live online te bekijken (VS, Canada, VK, Ierland)

Pacquiao vs. Thurman kan live worden gestreamd in de VS, Canada, het VK en Ierland via Fite.tv.

Klanten uit het VK en Ierland kunnen het gevecht kopen voor £ 12,95 via Fite.tv (zie de ITV Box Office voor meer informatie). Het gevecht kost $ 54,99 voor kijkers in de VS en Canada. U kunt actie ondernemen via de website of via de mobiele apps die beschikbaar zijn in de iOS App Store of via Google Play. Een Roku-app is ook beschikbaar voor de Roku en een app is ook beschikbaar via de Amazon App Store.

Streaming is beperkt tot de VS, Canada, het VK en Ierland, maar als je vanuit het buitenland verbinding maakt met een VPN-server in een van deze landen, kun je het gevecht bekijken.

Pacquiao vs. Thurman Full Fight Card

FightWeight-klasse
Caleb Plant tegen Mike Lee IBF Super middengewicht
Yordenis Ugas tegen Omar Figueroa Jr. WBC weltergewicht
Sergey Lipinets tegen John Molina Jr. weltergewicht
Luis Nery tegen Juan Carlos Payano WBC zilveren bantamgewicht
Efe Ajagba tegen Ali Eren Demirezen Zwaargewicht

Hoe Pacquiao vs. Thurman gratis on-demand te bekijken

Kijkers in de Filippijnen kunnen de strijd de volgende dag gratis bekijken via de iWant online streaming-service van ABS-CBN.

Gewoonlijk is dit platform alleen beschikbaar voor klanten in de Filippijnen, maar het kan worden ontgrendeld door verbinding te maken met een VPN-server in de Filippijnen als u in het buitenland bent. U kunt ExpressVPN gebruiken om deze geografische beperkingen aan iWant te omzeilen via de Filippijnse server.

Wat te verwachten van het gevecht tussen Pacquiao en Thurman

De 40-jarige Pacquiao vecht tegen een 30-jarige Thurman. Laat u echter niet misleiden door het leeftijdsverschil. Pacquiao heeft het goed gedaan in zijn laatste 2 uitstapjes, terwijl Thurman pas kort na een lange pauze terugkeerde naar boksactie om te herstellen van een auto-ongeluk. Pacquiao is de oudere jager en Thurman is groter, dus het lijkt erop dat Thurman het voordeel heeft.

Thurman kan zijn lengtevoordeel gebruiken om toe te slaan terwijl hij buiten het bereik van Pacquiao is. Als Pacquiao echter in de buurt komt, kan hij verwoestende lichaamsslagen krijgen. Het zal een close gevecht zijn, maar de ervaring van Pacquiao kan hem doorstaan ​​vooral gezien de lange pauze van actie van Thurman.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − = 41