Hvordan gjenopprette tapte bilder på Android-enheten din

Hvordan gjenopprette tapte bilder på din Android-enhet


Med så mye av våre data og hverdagslager lagret på en enkelt enhet, kan det noen ganger være en risikofylt forsøk på å holde alle bildene dine lagret lokalt på din Android-smarttelefon eller nettbrett. Enten det var gjennom en ulykke (skade, utilsiktet sletting), eller noen du kjenner gikk gjennom enheten din og slettet bilder du vil beholde med vilje, kan potensielt å miste mange år med bilder være et skummelt utsikta.

Selv om bildene ble slettet, er det fortsatt håp om å få dem tilbake. Les videre i guiden vår for å finne ut alt du trenger å vite om hvordan du gjenoppretter tapte bilder på Android.

Denne guiden gjelder alle Android-telefoner og enheter inkludert Samsung Galaxy-serien, HTC, Motorola, Google Pixel, Huawei, LG, Xiaomi, Oppo og andre..

Sjekk søppelet ditt i Google Bilder

Det første du alltid bør sjekke etter å ha mistet bilder på Android, er i Google Photos papirkurv-mappen.

Når et bilde slettes lokalt på enheten din, bruker det 60 dager lagret i papirkurven-mappen før det forsvinner helt. Hvis du fremdeles er innenfor dette vinduet for sletting, kan du prøve å prøve dette alternativet først.

For å få tilgang til papirkurven, starter du med å åpne Google Photos-appen fra startskjermen.

android bilder app

Når appen er åpen, øverst til venstre, trykk på Meny:

android bilder meny

Neste, finn mappen merket Søppel:

Hvordan gjenopprette tapte bilder på Android-enheten din

Herfra ser du hele albumet til alle bilder som er slettet fra Android-enheten din i løpet av de siste 60 dagene. For å gjenopprette bildet (e), hold nede et hvilket som helst bilde i albumet, og velg deretter alle bildene du vil gjenopprette:

android bilder gjenopprette

Når disse er valgt, trykk på Restaurere -knappen nederst på skjermen, og du bør være god til å gå!

Bruk gjenopprettingsprogramvare for Android

Hvis du har slettet et bilde, og det har gått lenger enn 60 dager siden det ble flyttet til papirkurven, er det neste tilgjengelige alternativet å bruke tjenestene til en tredjeparts datarekonstruksjon.

Apper som EaseUS for Android gjør det enkelt for den gjennomsnittlige brukeren å kjøre gjenopprettingsoperasjoner direkte fra enhetene sine - ingen stasjonær eller bærbar PC er nødvendig.

Dette er bare ett av dusinvis av forskjellige alternativer for utvinning av data, og gjenopprettingsprosessen vil variere mellom hvert. Når det er sagt, er data gjenoppretting suiter den beste sjansen for at du vil få gamle eller mistede papirkurvede bilder tilbake, og mange vil tillate deg å gjenopprette et visst antall filer eller bilder før du oppgraderer til et fullt betalt abonnement.

Slik forhindrer du tapte bilder på Android i fremtiden

For å forhindre deg i å miste bilder i fremtiden, anbefaler vi at du alltid beholder Google Photo’s automatiske sikkerhetskopitjeneste som er slått på som standard når du først installerte Android-enheten din.

Når du først oppretter eller legger til Gmail-kontoen din på enheten din, tildeler Google automatisk 15 GB foto-sikkerhetskopiering til alle enheter som er registrert under den e-postmeldingen..

I motsetning til iOS, som bare synkroniserer sikkerhetskopiene dine når enheten er koblet til og koblet til en WiFi-hotspot, vil Google Bilder automatisk sikkerhetskopiere bildene dine hver gang et bilde tas og lagres på enheten.

Dette er en mye bedre metode. Hvis du tar en haug med bilder på en båtferie med familien, men ved et uhell slipper telefonen i vannet før du kommer tilbake til land, så lenge du hadde service der ute, kan du være trygg på at bildene vil ha gjort det tilbake til Google Foto-albumet ditt i skyen.

I slekt: Beste gratis program for utvinning av data

Du vil kanskje også like datagjenopprettingsprogramvare. Den beste gratis programvare for datagjenoppretting for 2020Data utvinningsprogramvare. Slik gjenoppretter du tapte bilder på iOS-enheten din (iPhone, iPad osv.) Datagjenopprettingsprogramvare10 sjokkerende datatap og katastrofegjenopprettingsstatistikk

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − 13 =