Πώς να παρακολουθήσετε το Wimbledon 2019 ζωντανά online δωρεάν

Πώς να παρακολουθήσετε το Wimbledon ζωντανά online οπουδήποτε


Το Wimbledon επιστρέφει για το 2019! Ολόκληρο το πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένων των προκριματικών, εκτείνεται από 24 Ιουνίου έως 14 Ιουλίου, ενώ τα κύρια γεγονότα είναι από 1η Ιουλίου έως 14 Ιουλίου. Η δημοτικότητα αυτής της διεθνούς εκδήλωσης τένις σημαίνει ευρεία τηλεοπτική κάλυψη από πολλούς ραδιοτηλεοπτικούς φορείς. Ορισμένες χώρες προσφέρουν ακόμη ζωντανές τηλεοπτικές ροές μέσω δικτύων ελεύθερης πρόσβασης. Ως εκ τούτου, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Wimbledon ζωντανά σε απευθείας σύνδεση οπουδήποτε στον κόσμο, και σε ορισμένες περιπτώσεις εντελώς δωρεάν.

Σημαντική σημείωση: Αυτός ο οδηγός συνιστά μόνο επίσημες πηγές ροής. Το Wimbledon είναι ευρέως διαθέσιμο μέσω διαδικτυακών ζωντανών ροών, αλλά περιλαμβάνει επίσης και πολλές παράνομες τοποθεσίες ροής. Οι ανεπίσημες επιλογές ροής συχνά παρέχονται σε κακή ποιότητα και σε ιστότοπους που ενδέχεται να φιλοξενούν κακόβουλες διαφημίσεις. Αυτές οι τοποθεσίες είναι επίσης επιρρεπείς στην απομάκρυνση λόγω παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων. Χάρη σε αρκετούς διεθνείς ραδιοτηλεοπτικούς φορείς που προσφέρουν την εκδήλωση δωρεάν, δεν υπάρχει λόγος να μεταβείτε σε σκανδιναβικές ιστοσελίδες για τις ζωντανές ροές σας στο Wimbledon 2019.

Οι περισσότερες υπηρεσίες που εκπέμπουν το Wimbledon 2019 είναι κλειδωμένες στην περιοχή. Θα χρειαστείτε ένα VPN για να ξεκλειδώσετε ζωντανές ροές σε ορισμένες τοποθεσίες.

Καλύτερο VPN για το Wimbledon 2019: ExpressVPN

Όταν συνδέεστε σε ένα VPN, η διαδικτυακή σας κίνηση μεταφέρεται μέσω κρυπτογραφημένης σήραγγας σε διακομιστές σε διαφορετικές τοποθεσίες. Αυτή η μέθοδος ασφαλούς σύνδεσης σας επιτρέπει να περιηγείστε και να μεταφέρετε περιεχόμενο online ιδιωτικά και με ασφάλεια και να παρακάμψετε το κλείδωμα περιοχής κάποιες ιστοσελίδες που έχουν τεθεί σε εφαρμογή για να αποτρέψετε την πρόσβαση από ορισμένες τοποθεσίες.

Σας συνιστούμε το ExpressVPN: προσφέρει πάνω από 3.000 διακομιστές σε 94 χώρες, με γρήγορες συνδέσεις και ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια των χρηστών και την ανωνυμία.

Το ExpressVPN παρέχει γρήγορη ρύθμιση λογαριασμού, πολλαπλά μήκη συνδρομής (ένα μήνα, έξι μήνες ή ένα έτος) και δέχεται πολλαπλές μεθόδους πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin και PayPal. Η υπηρεσία δεν διατηρεί αναγνωρίσιμα αρχεία καταγραφής πελατών, επομένως καμία από τις δραστηριότητές σας ή τα στοιχεία πληρωμής δεν μπορεί να εντοπιστεί πίσω σε εσάς.

Επιπροσθέτως, Το ExpressVPN παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, που επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάσουν το VPN χωρίς κινδύνους και να διεκδικήσουν πλήρη επιστροφή χρημάτων (ακόμη και αν χρειάζεστε ακριβώς την υπηρεσία για να παρακολουθήσετε το Wimbledon 2019 στο εξωτερικό).

BEST VPN FOR WIMBLEDON 2019: Η ExpressVPN είναι η κορυφαία επιλογή μας Το ExpressVPN παρέχει ισχυρές δυνατότητες ασφάλειας και προστασίας προσωπικών δεδομένων, γρήγορες ταχύτητες και δυνατότητα απενεργοποίησης πλατφόρμων streaming όπως το BBC iPlayer και το Eurosport στο εξωτερικό.

Πώς να παρακολουθήσετε το Wimbledon 2019 με ένα VPN

Αν σκοπεύετε να παρακολουθήσετε δωρεάν το Wimbledon, ίσως χρειαστεί να συνδεθείτε σε ένα VPN για να ξεμπλοκάρετε περιεχόμενο. Δείτε πώς να ξεκινήσετε:

 1. Αρχικά, δημιουργήστε έναν λογαριασμό VPN. Ενώ σας προτείνουμε ExpressVPN για τους λάτρεις των σπορ, άλλες επιλογές όπως NordVPN και CyberGhost είναι επίσης υψηλής ποιότητας εναλλακτικές λύσεις.
 2. Στη συνέχεια, εγκαταστήστε το λογισμικό VPN. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το λογισμικό VPN σε πολλές διαφορετικές συσκευές, όπως το Amazon Firestick, υπολογιστές Windows και Mac και iOS και συσκευές Android. Ορισμένες συσκευές ροής, όπως το Roku, δεν θα λειτουργούν απευθείας με VPN, ωστόσο.
 3. Επιλέξτε μια πηγή εκπομπής για το ρεύμα Wimbledon 2019.
 4. Συνδεθείτε στην εφαρμογή VPN και συνδεθείτε στη χώρα όπου βρίσκεται η ζωντανή ροή σας. Για παράδειγμα, αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το Seven Network της Αυστραλίας, απαιτείται διακομιστής που βασίζεται στην Αυστραλία.
 5. Δοκιμάστε να κάνετε streaming από την επιλεγμένη πηγή σας ενώ είστε συνδεδεμένοι σε ένα VPN. Εάν όλα λειτουργούν σωστά, η ροή σας πρέπει να φορτώνεται γρήγορα και να παραμένει συνδεδεμένη. Αν παρουσιάσετε τυχόν σφάλματα, δοκιμάστε να κάνετε επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησης ή της συσκευής ιστού, εκκαθάριση των δεδομένων περιήγησης ή χρησιμοποιώντας ένα ιδιωτικό παράθυρο ή πρόγραμμα περιήγησης ανώνυμης περιήγησης.

Μπορεί να μπορείτε να παρακολουθήσετε εκδηλώσεις Wimbledon κατ 'απαίτηση αργότερα, αλλά αυτή η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά. Ως εκ τούτου, σας συνιστούμε να δοκιμάσετε τις πηγές ροής σας πολύ πριν από τα παιχνίδια που θέλετε να δείτε, για να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει ένα που λειτουργεί.

Πώς να παρακολουθήσετε Wimbledon 2019 ζωντανά online δωρεάν

Υπάρχουν πολλές επιλογές για να παρακολουθήσετε το Wimbledon online και δωρεάν. Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή διεθνή γεγονότα, ένας μεγάλος αριθμός χωρών έχει ραδιοτηλεοπτικούς φορείς με δικαιώματα streaming στα παιχνίδια. Και ευτυχώς, μερικά από αυτά τα ρεύματα προέρχονται από δημόσια ή ελεύθερα τηλεοπτικά δίκτυα που έχουν επίσης δωρεάν online ροές.

Οι καλύτερες δωρεάν επιλογές για να δείτε το Wimbledon 2019 οπουδήποτε στον κόσμο περιλαμβάνουν:

 • Ηνωμένο Βασίλειο: BBC (μέσω του BBC iPlayer ή του TVplayer.com)
 • Ελβετία: SGR SSR (μέσω RSI, RTS ή SRF)
 • ΗΠΑ: ABC (μόνο τελικοί, μέσω του λογαριασμού USTVNow δωρεάν)
 • Αυστραλία: SEVEN (μέσω 7plus.com.au)
 • Άλλες τοποθεσίες της ΕΕ: ​​Eurosport (διατίθεται μέσω του Zattoo Box)

Αυτές οι επιλογές είναι αυτές που θεωρήσαμε ότι είναι οι καλύτερες καθώς προσφέρουν τα ρεύματα online δωρεάν. Επιπλέον, αυτές οι ροές είναι προσβάσιμες από οπουδήποτε στο εξωτερικό με VPN.

Για τις επιλογές ζωντανής προβολής της Ελβετίας, θα πρέπει να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας να παρακολουθείτε σε γλώσσες διαφορετικές από την αγγλική. Το RSI εκπέμπει στα ιταλικά, το RTS στα γαλλικά και το SRF στα γερμανικά.

Για τα αμερικανικά ρεύματα του ABC, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το USTVNow οπουδήποτε στον κόσμο χωρίς VPN. Το ABC έρχεται με την δωρεάν έκδοση της υπηρεσίας, αλλά θα έχετε μόνο τους τελικούς των ανδρών και των γυναικών στο τέλος της εκδήλωσης 2 εβδομάδων.

Για βρετανικές ροές μέσω του BBC iPlayer, θα χρειαστείτε άδεια τηλεόρασης για νόμιμο έλεγχο στο διαδίκτυο. Το BBC δεν απαιτεί επαλήθευση της άδειας τηλεόρασης, αλλά δεν συνιστούμε να υπάρχει δυνατότητα ροής για οποιονδήποτε εκτός από τους κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου που ζουν στο εξωτερικό.

Για τα ρεύματα Επτά Δικτύου της Αυστραλίας, μια σύνδεση VPN σε έναν διακομιστή της Αυστραλίας απαιτείται για την πρόσβαση στις δωρεάν ροές στο εξωτερικό.

Το Zattoo Box μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε για πρόσβαση σε δωρεάν live streams από το BBC, τα ελβετικά δίκτυα και το Eurosport. Μια σύνδεση VPN σε μια χώρα της ΕΕ, όπως η Ελβετία ή η Γερμανία, απαιτείται τόσο για τη δημιουργία ενός δωρεάν λογαριασμού Zattoo όσο και για τη ροή περιεχομένου.

Πρόσθετες επιλογές συνεχούς ροής του Wimbledon 2019

Εάν οι παραπάνω δωρεάν επιλογές δεν λειτουργούν μόνο για εσάς, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Ιδιαίτερα για όσους εργάζονται σε άλλες αγγλόφωνες χώρες όπως οι ΗΠΑ και ο Καναδάς, μια πληρωμένη υπηρεσία μπορεί να προσφέρει κάποια οφέλη.

Αμερικάνικες ζωντανές ροές του Wimbledon 2019

ΗΠΑ σημαία

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ίσως θελήσετε να εξετάσετε μια υπηρεσία "διασκεδαστικής δέσμης" τηλεόρασης στο διαδίκτυο. Πρόκειται για υπηρεσίες κοπής καλωδίων που προσφέρουν μια εναλλακτική λύση για τις πολύτιμες συνδρομές καλωδιακής τηλεόρασης. Οι καλύτερες επιλογές σας είναι εδώ:

 • Τηλεόραση YouTube
 • Sling τηλεόραση
 • PlayStation Vue
 • Hulu με τη ζωντανή τηλεόραση
 • DirecTV Τώρα

Κάθε μία από αυτές τις υπηρεσίες προσφέρει ένα πακέτο συνδρομής που θα σας πάρει ESPN, τον κύριο κάτοχο δικαιωμάτων εκπομπής στις ΗΠΑ. Μπορεί επίσης να έχετε πρόσβαση στο κανάλι Τένις μέσω αυτών των υπηρεσιών, οι οποίες θα μεταδίδουν και κάποιους αγώνες.

Καναδάς

καναδική σημαία wimbledon ζωντανά online

Οι κάτοικοι του Καναδά μπορούν να απολαύσουν live streams μέσω του CTV και του TSN. Και οι δύο υπηρεσίες έχουν διαθέσιμες εφαρμογές και μπορείτε να μεταδώσετε περιεχόμενο σε ροή είτε για υπηρεσία μέσω διαδικτύου στον ιστό. Θα χρειαστεί να πληρώσετε για την πρόσβαση για CTV και TSN, ωστόσο, έτσι θα θελήσετε να εξετάσετε ποια υπηρεσία είναι καλύτερη για τις ανάγκες σας πριν από την αγορά.

Πρόγραμμα Wimbledon 2019

Μην αφήσετε το φετινό πρόγραμμα του Γουίμπλετον να απομακρυνθεί από εσάς! Ακολουθεί μια πλήρης ανάλυση των γεγονότων, συμπεριλαμβανομένης και πότε θα πρέπει να εξετάσετε το συντονισμό.

Ημερομηνίες εκκίνησης (EST)
Δευ Ιούλιος 1 Πρώτος γύρος 7 π.μ. - 4:30 μ.μ.
Τρ. 2 Ιουλίου Πρώτος γύρος 7 π.μ. - 4:30 μ.μ.
Τετ Ιουλ 3 Δεύτερος γύρος 7 π.μ. - 4 μ.μ.
Παρ 4η Ιουλίου Δεύτερος γύρος 7 π.μ. - 4:30 μ.μ.
Παρ 5 Ιουλίου Τρίτος γύρος 7 π.μ. - 4:30 μ.μ.
Σάβ 6 Ιουλίου Τρίτος γύρος 8 π.μ. - 5 μ.μ.
Δευτ Ιουλ 8 Γύρος 16 7 π.μ. - 4 μ.μ.
Τρίτη 9 Ιουλίου Γυναικεία προημιτελικά 8 π.μ. - 4 μ.μ.
Τετ Ιουλ 10 Ανδρών τριμήνου 8 π.μ. - 4 μ.μ.
Πέμ 11 Ιούλ Γυναικεία ημιτελικά 8 π.μ. - 1 μ.μ.
Παρ 12 Ιουλίου Ανδρικά ημιτελικά 8 π.μ. - 2 μ.μ.
Σάβ 13 Ιουλίου Τελικά γυναικών 9 π.μ. - 3 μ.μ.
Κυρ Ιουλ 14 Τελικά των ανδρών 9 π.μ. - 3 μ.μ.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4