Πώς να παρακολουθήσετε Ισπανία v Ρωσία online δωρεάν (Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA 2018)

Πώς να παρακολουθήσετε Ισπανία v Ρωσία online δωρεάν


Τώρα που τα αρχικά ομαδικά στάδια έχουν τελειώσει, είναι καιρός να εμβαθύνουμε ακόμα περισσότερο στη δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 με τον γύρο των 16 αγώνων. Είτε η ομάδα σας έχει περάσει ή όχι, σίγουρα θα θέλετε να πάρετε μέρος της δράσης. Το παιχνίδι Ισπανίας-Ρωσίας θα δει τους φιλοξενούμενους να προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν ένα τετάρτιο τελικό spot και θα παιχτούν την 1η Ιουλίου στο Στάδιο Luzhniki στη Μόσχα στις 3 μ.μ. BST (7 A PST / 10 AM EST).

Οι πιθανότητες είναι ότι θα ψάξετε να μεταδώσετε τη δράση online και δωρεάν. Ευτυχώς, υπάρχει ένας τόνος επιλογών ανάλογα με το πού βρίσκεστε. Και με τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς σε όλο τον κόσμο που έχουν δικαιώματα για παιχνίδια, μπορείτε βρείτε ροές σε πολλές διαφορετικές γλώσσες. Ωστόσο, τα περισσότερα ρεύματα είναι γεωγραφικά περιορισμένα, οπότε αν βρίσκεστε εκτός της περιοχής προέλευσης, θα έχετε πρόβλημα να αποκτήσετε πρόσβαση.

Υπάρχει μια απλή λύση σε αυτό το πρόβλημα με τη μορφή ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου (VPN). αυτό θα αποκρύψτε την πραγματική σας διεύθυνση IP και την αντικαταστήσετε με μία από μια χώρα της επιλογής σας, παραβιάζοντας την τοποθεσία σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής από όλο τον κόσμο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε Ισπανία v Ρωσία, Κροατία κατά Δανίας και οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι Παγκοσμίου Κυπέλλου από το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, τη Γερμανία, τη Γαλλία, τον Καναδά, την Αυστραλία ή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.

Σε αυτή την ανάρτηση, θα σας εξηγήσουμε πώς ακριβώς θα παρακολουθήσετε την Ισπανία v Ρωσία online με μια ελεύθερη ζωντανή ροή του παιχνιδιού. Θα επικεντρωθούμε σε live streams από επίσημους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς που παρέχουν υψηλής ποιότητας HD ή ακόμα και κάλυψη 4k του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA 2018.

Πού να ρέει δωρεάν το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2018

Στις περισσότερες χώρες, οι τοπικοί ραδιοτηλεοπτικοί φορείς θα έχουν μερικά ή πλήρη δικαιώματα για την εκτόξευση των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA 2018. Το σχόλιο θα διαφέρει ανάλογα με τη χώρα προέλευσης. Για τα αγγλικά σχόλια, έχετε διάφορες επιλογές για δωρεάν ροές, όπως:

 1. ΜΑΣ: Fox Sports (δωρεάν με καλωδιακή ή over-the-top συνδρομητική υπηρεσία)
 2. ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: BBC, ITV (και τα δύο δωρεάν)
 3. Καναδάς: TSN, CTV (δωρεάν συνδρομή μέσω καλωδίου)
 4. Αυστραλία: Ο ιστότοπος του παγκόσμιου παιχνιδιού της SBS (δωρεάν)

Δεδομένου ότι τα ρεύματα των ΗΠΑ και του Καναδά απαιτούν μια υπάρχουσα συνδρομή καλωδιακού δικτύου, το καλύτερο στοίχημά σας για δωρεάν ροή είναι ένας ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Ηνωμένου Βασιλείου ή της Αυστραλίας. Δεδομένου ότι θα πρέπει να έχετε άδεια τηλεόρασης για βρετανικό ρεύμα - παρόλο που αυτό δεν εφαρμόζεται - αυτό αφήνει την SBS της Αυστραλίας ως την κορυφαία επιλογή για ένα δωρεάν ρεύμα αγγλόφωνου σχολιασμού.

Αυτό το κανάλι παρουσίαζε αρχικά περιορισμένο αριθμό παιχνιδιών, αλλά τώρα έχει δικαιώματα σε όλα τα εναπομείναντα matchups. Τα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένης της Ισπανίας κατά Ρωσίας και της Κροατίας κατά Δανίας, θα εμφανιστούν στο τηλεοπτικό κανάλι της SBS και στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας του παγκόσμιου παιχνιδιού. Το περιεχόμενο είναι γεωγραφικά περιορισμένο, ώστε να χρειαστείτε μια διεύθυνση IP της Αυστραλίας. Αν δεν βρίσκεστε στην Αυστραλία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN (περισσότερα για το παρακάτω).

Θα καλύψουμε κάποιες από τις καλύτερες ελεύθερες ροές για τις κύριες γλώσσες των χωρών που ανταγωνίζονται παρακάτω. Ανεξάρτητα από το ροή που θέλετε να παρακολουθήσετε, θα πρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτό χρησιμοποιώντας ένα VPN.

Το καλύτερο VPN για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: ExpressVPN

expressvpn παγκόσμιο κύπελλο

Το ExpressVPN είναι η πρώτη μας επιλογή για την παρακολούθηση των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου για διάφορους λόγους. Το τεράστιο δίκτυο εξυπηρετητών του καλύπτει 94 χώρες και όλοι οι διακομιστές βελτιστοποιούνται για ταχύτητα. Επιπλέον, αυτός ο παροχέας είναι γνωστή για την ικανότητά της να παρακάμπτει τους γεωπεριβάλλοντες περιορισμούς και να ενεργοποιήσετε την πρόσβαση σε δημοφιλείς ιστότοπους ροής.

Αξιολογεί άριστα το μέτωπο ασφάλειας και προστασίας της ιδιωτικής ζωής με κρυπτογράφηση 256-bit AES και μη καταγραφή προσωπικών δεδομένων. Επιτρέπει έως και τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις και προσφέρει εφαρμογές για Windows, MacOS, Linux, Android και iOS.

Το ExpressVPN είναι ιδανικό για αρχάριους και περιλαμβάνει μια γρήγορη και απλή εγκατάσταση. Απλά επιλέξτε ένα pln (ένα, έξι ή δώδεκα μήνες) και υποβάλετε την πληρωμή. Υποστήριξη πελατών 24/7 ζωντανής συνομιλίας είναι αξιόπιστη και ενημερωμένη, σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε ζητήματα. Τα σχέδια έρχονται με μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, για να μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το τουρνουά και να πάρετε τα χρήματά σας πίσω μετά την προβολή του τελικού.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Μπορείτε να λάβετε τρεις μήνες δωρεάν όταν εγγραφείτε για ένα ετήσιο σχέδιο ExpressVPN.

Ενώ το ExpressVPN είναι η πρώτη μας επιλογή, υπάρχουν κάποιες άλλες μεγάλες επιλογές εκεί έξω. Το NordVPN και το CyberGhost είναι ιδανικά για streaming και προσφέρουν μερικές εξαιρετικές προσφορές.

Πώς να παρακολουθήσετε το παιχνίδι Ισπανίας v Ρωσία με ένα VPN

Αφού εγκαταστήσετε έναν παροχέα VPN, ακολουθούν τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να μεταδώσετε το παιχνίδι:

 1. Εγγραφείτε με τον επιλεγμένο πάροχο VPN.
 2. Κάντε λήψη της κατάλληλης εφαρμογής για τη συσκευή σας.
 3. Εκκινήστε τον υπολογιστή-πελάτη επιφάνειας εργασίας ή την εφαρμογή για κινητά και συνδεθείτε.
 4. Επιλέξτε έναν διακομιστή στην ίδια περιοχή με την πηγή ροής σας και να συνδεθείτε.
 5. Αποκτήστε πρόσβαση στη ροή μέσω του ιστοτόπου προέλευσης ή της εφαρμογής για κινητά. Θα πρέπει να είστε σε θέση να παρακολουθήσετε χωρίς προβλήματα.

Παρόλο που ελπίζουμε πάντα για μια απρόσκοπτη εμπειρία, μπορεί να προκύψουν προβλήματα, οπότε είναι καλύτερο να ελέγξετε ότι η ροή λειτουργεί καλά πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.

Πώς να παρακολουθήσετε Ισπανία v Ρωσία online με ισπανικά ή ρωσικά σχόλια

Με τόσες πολλές ισπανόφωνες χώρες σε όλο τον κόσμο, έχετε πολλές επιλογές για ρεύματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου με ισπανικά σχόλια. Στην Ισπανία, όλα τα παιχνίδια θα αερίζονται δωρεάν μέσω Telecinco ή Cuatro με ισπανικά σχόλια.

Εν τω μεταξύ, στις ΗΠΑ, η Telemundo Deportes έχει δικαιώματα να παρουσιάζει όλα τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου με ισπανικά σχόλια. Παρόλο που αυτό απαιτεί σύνδεση με καλώδιο ή πάροχο κορυφής. Το Μεξικό, η Αργεντινή και πολλές άλλες ισπανόφωνες χώρες θα έχουν τις δικές τους τοπικές ροές, καθεμιά από τις οποίες θα έχει πρόσβαση από την αντίστοιχη χώρα.

Για ρωσικά σχόλια, τα ρέματα δεν πρέπει να είναι πολύ σκληρά για να έρθουν. Ως χώρα υποδοχής, η Ρωσία έχει πολυάριθμους τηλεοπτικούς οργανισμούς που καλύπτουν τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου: Perviy Kanal, VGTRK και αγώνα TV όλοι έχουν δικαιώματα.

Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε από αυτές τις ροές εκτός της περιοχής πηγής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να παραποιήσετε την τοποθεσία σας.

Παίξτε τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2018 με τα Αγγλικά σχόλια

Περιγράψαμε εν συντομία τις επιλογές ροής αγγλικών-σχολίων πριν, αλλά θα τις συζητήσουμε λεπτομερέστερα εδώ.

Παγκόσμιες επιλογές ποδοσφαιρικού κυπέλλου του Ηνωμένου

Οι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν τύχη, καθώς μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα παιχνίδια δωρεάν, στην τηλεόραση ή στο διαδίκτυο. Το BBC και το ITV μοιράζονται δικαιώματα, έτσι κάθε παιχνίδι θα εμφανίζεται σε ένα κανάλι ή το άλλο. Το παιχνίδι της Ισπανίας κατά της Ρωσίας θα προβληθεί στο BBC One και στο διαδίκτυο μέσω του BBC iPlayer.

Παρόλο που και οι δύο υπηρεσίες είναι δωρεάν, απαιτούν να εγγραφείτε και να εισάγετε προσωπικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του ταχυδρομικού σας κώδικα. Αυτό πρέπει να είναι ένας ταχυδρομικός κώδικας του Ηνωμένου Βασιλείου για να αποκτήσετε πρόσβαση, αλλά δεν επαληθεύεται. Επιπλέον, θα πρέπει να έχετε άδεια τηλεόρασης, την οποία οι περισσότεροι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου θα έχουν ούτως ή άλλως. Και πάλι, αυτό δεν επαληθεύεται και βασίζεται σε ένα σύστημα τιμής, οπότε ακόμα και αν βρίσκεστε εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, είναι διαθέσιμες και οι δύο υπηρεσίες. Απλά πρέπει να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας και να την αντικαταστήσετε με μια συσκευή στο Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποιώντας ένα VPN.

Τόσο η ITV όσο και η BBC προσφέρουν αγγλικά σχόλια.

Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου ΗΠΑ επιλογές

Η Fox Sports έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα να παρουσιάζει τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου με σχόλια στα Αγγλικά στις Η.Π.Α. Για να αποκτήσετε πρόσβαση "ελεύθερη", θα χρειαστεί να έχετε συνδρομή σε καλωδιακή υπηρεσία ή υπηρεσία over-the-top. Παραδείγματα των τελευταίων περιλαμβάνουν το fuboTV, το Sling TV και το DirecTV.

Η άλλη επιλογή είναι να περάσει $ 19,99 για ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου. Αλλά προτού το κάνετε αυτό, ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα δωρεάν ρεύμα εκτός ΗΠΑ.

Καναδάς Παγκόσμιο Κύπελλο επιλογές ροής

Ο Καναδάς διαθέτει δύο κανάλια που παρέχουν κάλυψη Παγκόσμιου Κυπέλλου Αγγλικών-σχολιασμών: TSN και CTV. Και οι δύο απαιτούν μια υπάρχουσα συνδρομή καλωδιακού δικτύου, έτσι είναι μόνο τεχνικά δωρεάν εάν είστε Καναδός κάτοικος και εγγραφείτε σε μια υπηρεσία όπως Rogers, Bell, ή Cogeco.

Η TSN προσφέρει μηνιαία συνδρομή $ 24,99 ανά μήνα, αλλά σε αυτό το σημείο στο τουρνουά, ίσως δεν αξίζει τον κόπο.

Εάν βρίσκεστε στον Καναδά χωρίς καλώδιο, χρησιμοποιώντας ένα VPN για να αποκτήσετε πρόσβαση στα SBS "Οι Παγκόσμιες Ροές Παιχνιδιών μπορεί να είναι μια καλή επιλογή.

Αυστραλιανές επιλογές για το World Cup

Μόλις αναφέρθηκε Η ιστοσελίδα του World Game, και πράγματι αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για οποιονδήποτε σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Είναι ιδιαίτερα απλό για εκείνους που βρίσκονται στην Αυστραλία, καθώς δεν θα χρειαστεί καν να χρησιμοποιήσετε VPN για να αποκτήσετε πρόσβαση.

Υπάρχει μια πληρωμένη επιλογή στην Αυστραλία, το Optus Sport, αλλά με την ιστοσελίδα The World Game που δείχνει όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια, πιθανότατα δεν έχει νόημα να εγγραφείτε τώρα για συνδρομή.

Δωρεάν live streams σε άλλες γλώσσες

Έχουμε καλύψει μόνο μερικές γλώσσες σε αυτήν την ανάρτηση, αλλά πολλά άλλα προσφέρονται από διάφορες υπηρεσίες συνεχούς ροής σε όλο τον κόσμο. Υπάρχει ένας τόνος ελεύθερων και πληρωμένων επιλογών, ανάλογα με τη γλώσσα που θέλετε. Εδώ είναι μερικές που σας ενδιαφέρει:

 1. Πορτογαλικά: RTP, SIC
 2. Γαλλικά: TF1
 3. Γερμανικά: ARD, ORF, SRG SSR, ZDF
 4. Ιταλικά: Mediaset
 5. Αραβικά: MAKAN 33, KAN11, BTV
 6. Μπενγκάλι: BTV

Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις ροές έξω από τις αντίστοιχες περιοχές προέλευσης, μπορείτε να παραβλέψετε την τοποθεσία σας χρησιμοποιώντας ένα VPN. Πριν από την εγγραφή σας σε έναν πάροχο, βεβαιωθείτε ότι έχει διακομιστές στην κατάλληλη περιοχή και δοκιμάστε τα ρεύματα πολύ πριν το kickoff.

Το Comparitech δεν εγκρίνει ή ενθαρρύνει οποιαδήποτε παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένης της ροής βίντεο από πειρατικές πηγές. Αν και τα δίκτυα VPN μπορούν να καλύψουν τους γεωγραφικούς περιορισμούς και να αποκρύψουν την ταυτότητα του χρήστη, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τους τοπικούς νόμους, θύματα και τους κινδύνους της πειρατείας πριν από τη λήψη ή τη ροή υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα χωρίς άδεια.

Πιστοποίηση εικόνας: "Ποδόσφαιρο"Από τον Kelvin Stuttard υπό την άδεια CC BY 2.0.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1