Πώς να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο Κρίκετ (ICC) κάτω από το 19 Κόσμος 2020 ζωντανά online

Πώς να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο Κρίκετ (ICC Under-19 World Cup online) (1)


Η δέκατη τρίτη έκδοση του Το Παγκόσμιο Κύπελλο Κρίκετ κάτω των 19 ετών έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 17 Ιανουαρίου με τους κατοίκους της Νότιας Αφρικής να αναλαμβάνουν μια αγωνιώδη πλευρά του Αφγανιστάν. Είναι η δεύτερη φορά που η Νότια Αφρική φιλοξενεί το τουρνουά, που θεωρείται η σκηνή για τους αναδυόμενους παίκτες στον κόσμο του κρίκετ για να δείξουν τη δουλειά τους και να πιέσουν για μια θέση στις εθνικές τους ομάδες. 

Το τουρνουά τελειώνει με τον τελικό στις 9 Φεβρουαρίουτα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες χωρίς να χρειάζεται να είστε φυσικά παρόντες στη Νότια Αφρική. Θα σας δείξουμε πώς να αξιοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN) για το σκοπό αυτό. 

Πρέπει να δηλώσουμε εκ των προτέρων ότι θα συζητηθούν και θα συνιστώνται μόνο οι επίσημες πηγές με άδεια. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από σκιερά, υπόγειες ροές που μπορούν να ληφθούν χωρίς καμία προειδοποίηση. Επιπλέον, προσφέρουν συνήθως βίντεο κακής ποιότητας, συχνές διακοπές για διαφημίσεις και σίγαση ήχου. Καθώς το ΔΠΔ διαθέτει αρκετές επίσημες ροές, δεν συνιστούμε να καταφύγετε στις παράνομες. 

Αν θέλετε να συνδεθείτε με τις συνήθεις υπηρεσίες streaming στο σπίτι σας για να παρακολουθήσετε κάλυψη από το εξωτερικό, θα χρειαστείτε ένα VPN. Θα σας δείξουμε πώς και ποιες υπηρεσίες ροής θα χρησιμοποιηθούν.

Πώς να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο του Under-1920 ζωντανά στο διαδίκτυο

Μην ανησυχείτε αν είστε νέοι στον κόσμο των VPN. Θα σας καθοδηγήσουμε για να τους ρυθμίσετε, προκειμένου να ζήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο Κρίκετ κάτω από 19 χωρίς προβλήματα. Απλώς ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα. 

Παρακάτω θα δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο του Under-1920 online ζωντανά από οπουδήποτε:

  1. Αρχικά, σκεφτείτε μια υπηρεσία VPN που έχει αποδειχθεί ότι θα κάνει τη δουλειά. Η σύστασή μας είναι ExpressVPN. Ωστόσο, τόσο το CyberGhost όσο και το NordVPN είναι αξιόλογες εναλλακτικές λύσεις που προσφέρουν καλή σχέση ποιότητας τιμής.
  2. Μετά την επαλήθευση πληρωμής, προχωρήστε στη λήψη και εγκατάσταση των κατάλληλων εφαρμογών VPN. Επανεκκινήστε τη συσκευή σας.
  3. Μετά την επανεκκίνηση, κάντε κλικ στην εφαρμογή VPN ή την επέκταση του προγράμματος περιήγησής σας και συνδεθείτε με τον κατάλληλο για τη χώρα σας διακομιστή. Για παράδειγμα, όσοι προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια ροή των ΗΠΑ θα χρειαστούν έναν αμερικανικό διακομιστή και οι χρήστες του Sky Sports από το Ηνωμένο Βασίλειο θα χρειαστούν ένα βρετανικό διακομιστή. 
  4. Συνδεθείτε στην υπηρεσία συνεχούς ροής της επιλογής σας, όπως η Willow TV. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγγραφεί για έναν πριν από αυτό το βήμα. 
  5. Συγχαρητήρια! Θα πρέπει τώρα να μπορείτε να διοχετεύετε το Παγκόσμιο Κύπελλο ICC Under-19. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, δοκιμάστε να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης και τα cookies. Με αυτόν τον τρόπο θα καθαρίσετε τα παλιά αναγνωριστικά τοποθεσίας και θα αποτρέψετε την υπηρεσία ροής από την κατανόηση της πραγματικής γεωγραφικής θέσης σας.

Είναι καλύτερο να δοκιμάσετε αυτή τη διαδικασία εκ των προτέρων ώστε να μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την υποστήριξη πελατών αν υπάρχουν απρόβλεπτα προβλήματα. Για παράδειγμα, ορισμένες φορές μπορεί να χρειαστεί να συνδεθείτε σε ένα συγκεκριμένο διακομιστή. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο για να προβλέψετε τέτοια προβλήματα, όπως δεν θέλετε να χάσετε την αρχική δράση. 

Πώς να ζωντανέψετε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 19ου Διεθνούς Κύκλου του ICC 2020 στο UK TV

Βρετανική σημαία - ένωση jackBritish flag - union jack - Ηνωμένο Βασίλειο

Εκείνοι που επιθυμούν να ενταχθούν στη δράση στο Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να είναι ικανοποιημένοι ότι η Sky Sports θα μεταδίδει ολόκληρο το τουρνουά ζωντανά. Εάν είστε ήδη πελάτης, απλώς συνδεθείτε με την εφαρμογή Sky Go για να μεταδώσετε τα αποτελέσματα ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον κόσμο. Αν βρίσκεστε εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου,  απλά συνδεθείτε στο VPN σας, επιλέξτε ένα διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο και συνδεθείτε στο Sky Go.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα πακέτο για το Sky Sports; Το σχέδιο μόνο για αθλήματα κοστίζει 23 λίρες το μήνα, πάνω από μια κανονική συνδρομή Sky TV. Μια εναλλακτική πρόταση είναι να επωφεληθεί από το Now TV pass που επιτρέπει την παρακολούθηση του περιεχομένου της Sky Sports χωρίς να χρειάζεται να υπογράψετε μακροπρόθεσμη συμφωνία. Η μέρα που περνάει ξεκινάει από £ 9.99, ενώ ένα μηνιαίο δελτίο θα σας επιστρέψει £ 33.99. 

Μια διεύθυνση IP του Ηνωμένου Βασιλείου θα κάνει τη δουλειά για να πραγματοποιήσει ροή Sky Go ή Now TV από το εξωτερικό. Το ExpressVPN είναι ένα καλό στοίχημα καθώς τα πακέτα περιλαμβάνουν ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων για να το δοκιμάσετε χωρίς κινδύνους. 

Πού αλλού μπορώ να ζήσω το πρωτάθλημα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Under-19?

Μη φοβάσαι. Το Sky Sports δεν είναι το μόνο μέρος όπου μπορείτε να προβάλλετε όλη τη δράση. Σε αυτήν την ενότητα, θα σας δείξουμε μερικούς παρόχους στην τοπική σας χώρα:

Νότια Αφρική

Σημαία της Νότιας Αφρικής

Στη Νότια Αφρική, το Star Sports έχει δικαιώματα εκπομπής για όλα τα παιχνίδια του Under-19 World Cup. Ωστόσο, για να κάνετε streaming Star Sports, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε για το DSTV. Τα all-inclusive πακέτα που περιλαμβάνουν όλα τα κανάλια Star Sports ξεκινούν από το R809 ανά μήνα. 

Υπάρχει ένα άλλο πακέτο DSTV compact το οποίο περιλαμβάνει μόνο το Star Sports 8. Ξεκινά από το R519 ανά μήνα. ενώ αυτό θα περιλαμβάνει μερικά από τα παιχνίδια, είναι απίθανο ότι όλη η δράση θα λάβει χώρα μόνο στο Star Sports 8. 

Τη στιγμή της γραφής, δεν υπάρχει επιλογή μόνο για streaming ή συμφωνία μήνα-μήνα. 

Αν έχετε ήδη συνδρομή για το Star Sports, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τον παροχέα VPN για να αποκτήσετε ένα Διεύθυνση IP της Νοτίου Αφρικής αν βρίσκεστε εκτός της χώρας. Μόλις δημιουργηθεί μια σύνδεση με επιτυχία, απλώς συνδεθείτε με την ιστοσελίδα Star Sports και ζωντανά συνεχίστε τη δράση. 

Αυστραλία

Αυστραλία σημαία

Τα δικαιώματα ραδιοτηλεοπτικών μεταδόσεων στην Αυστραλία είναι μέσω της Foxtel. Οι υπάρχοντες συνδρομητές μπορούν να μεταφέρουν το Παγκόσμιο Κύπελλο ICC Under-19 μέσω της εφαρμογής Foxtel Go. Προς το παρόν, οι συνδρομητές εκτός της Αυστραλίας δεν μπορούν να εγγραφούν για μια νέα σύνδεση Foxtel, καθώς η υπηρεσία απαιτεί τοπική διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου και πιστωτική κάρτα. 

Ωστόσο, εάν είστε Aussie, υπάρχει μια υπάρχουσα συμφωνία "Sports HD" που έχει μηνιαία αμοιβή μόλις $ 59. Αυτό περιλαμβάνει συνολικά 12 αθλητικά κανάλια, καθώς και κρίκετ. 

Οι υφιστάμενοι συνδρομητές Foxtel που ταξιδεύουν στο εξωτερικό πρέπει απλά να συνδεθούν με ένα διακομιστή VPN στην Αυστραλία για να μεταδώσουν όλα τα κρίκετ που θέλουν.

ΗΠΑ

ΗΠΑ σημαία

Οι φίλαθλοι κρίκετ στις Η.Π.Α. θα εξοικειωθούν με τη Willow - μια ειδική υπηρεσία συνεχούς ροής κρίκετ που είναι επίσης ένας από τους επίσημους ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς του ICC. Οι λαοί στις ΗΠΑ θα είναι ευτυχείς που γνωρίζουν ότι η Willow σχεδιάζει να παρουσιάσει όλα τα παιχνίδια ζωντανά. Τα μηνιαία πακέτα συνδρομών ξεκινούν από US $ 9.99 ή μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε US $ 45 για ετήσια συνδρομή.

Αν έχετε συνδρομή Willow και ταξιδεύετε εκτός της χώρας, μπορείτε να συνδεθείτε με έναν διακομιστή VPN των ΗΠΑ και να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία κανονικά.

Καναδάς

Καναδική σημαία

Το Willow διατίθεται και στον Καναδά. Ωστόσο, αν αρχικά έχετε εγγραφεί στις Η.Π.Α., το πακέτο σας δεν θα είναι προσβάσιμο στον Καναδά (και αντίστροφα). Τα καναδικά πακέτα ξεκινούν από 7,99 CAD και οι υπάρχοντες συνδρομητές πρέπει να αποκτήσουν καναδική διεύθυνση IP για να μεταδώσουν το κρίκετ.

Ποιος θα κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2020 του Διεθνούς Καν?

Αυτό είναι δύσκολο να προβλέψουμε. Το Παγκόσμιο Κύπελλο ICC Under-19 είναι παραδοσιακά ένα σημάδι των μελλοντικών γεγονότων, με τον σημερινό ινδικό καπετάνιο Virat Kohli να έχει κάνει το πρώτο του σημάδι σε αυτό το τουρνουά. Ο πακιστανός καπετάνιος Sarfraz Ahmed είναι επίσης πρώην κυβερνήτης της νικηφόρας πακιστανικής ομάδας κάτω των 19 ετών. Η ποιότητα του κρίκετ είναι κορυφαία, με τους παίκτες να αξίζουν περισσότερο από την κατάστασή τους στις αντίστοιχες ομάδες.

Η Ινδία είναι ο βασιζόμενος πρωταθλητής και κατέχει τον μεγαλύτερο αριθμό συνολικών νίκες του τουρνουά (τέσσερις). Η Αυστραλία ακολουθεί με τρεις νίκες και το Πακιστάν κατέχει την τρίτη θέση με δύο. Η Αγγλία, εκπληκτικά, έχει μόνο την μοναχική νίκη του τουρνουά κάτω των 19 ετών. Δεν είναι αδιανόητο να πούμε ότι το επερχόμενο τουρνουά θα κυριαρχεί από μία από αυτές τις τέσσερις ομάδες, αλλά εξακολουθεί να παραμένει το παιχνίδι κάποιου. 

Αποποίηση ευθυνών: Η Comparitech δεν εγκρίνει τις παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένου του βίντεο συνεχούς ροής από πηγές χωρίς άδεια. Ενώ τα δίκτυα VPN μπορούν να αποκρύψουν την ταυτότητα ενός χρήστη και να εξαπατήσουν την τοποθεσία τους, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τους τοπικούς νόμους και τους κινδύνους πριν προχωρήσετε σε ροή υλικού χωρίς πνευματικά δικαιώματα χωρίς άδεια. Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις, σας συμβουλεύουμε να συμβουλευτείτε έναν δικηγόρο στη χώρα κατοικίας σας. 

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 7 = 14