7 Καλύτερα VPN για το παιχνίδι NFL Pass, ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε από οπουδήποτε

Καλύτερα δίκτυα VPN για το παιχνίδι NFL


Η σεζόν NFL 2019/20 είναι εδώ, αλλά δυστυχώς, το NFL Game Pass (ο ευκολότερος τρόπος για τους περισσότερους ανθρώπους να παρακολουθήσουν online παιχνίδια NFL) δεν θα εμφανίζει κανονικές αγώνες στις ΗΠΑ. Αν συνδεθείτε με ένα VPN, όμως, μπορείτε να εξαπατήσετε το NFL Game Pass να σκεφτείς ότι βρίσκεσαι σε άλλη χώρα, επιτρέποντάς σου να ζωντανά παιχνίδια NFL από οπουδήποτε.

Τα VPN δεν είναι μόνο για streaming, όμως; κρυπτογραφούν όλα τα δεδομένα σας, βελτιώνοντας το απόρρητό σας και διασφαλίζοντας ότι η επισκεψιμότητα σας δεν μπορεί να διαβαστεί από τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους διαχειριστές δικτύου ή τους hackers.

Πώς να ξεκλειδώσετε το NFL Game Pass με ένα VPN

Η απεμπλοκή μιας υπηρεσίας γεωγραφικής κλειδώματος είναι εύκολη και λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο για σχεδόν κάθε πλατφόρμα.

Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε streaming NFL παιχνίδια με ένα VPN:

 1. Επιλέξτε ένα κατάλληλο VPN από την παρακάτω λίστα (συνιστούμε το ExpressVPN).
 2. Κάντε λήψη και εγκαταστήστε τη σωστή έκδοση του λογισμικού για το λειτουργικό σας σύστημα.
 3. Συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στην κατάλληλη τοποθεσία. Σημειώστε ότι δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε παιχνίδια τακτικής περιόδου στην αμερικανική έκδοση του NFL Game Pass, οπότε είστε καλύτερα να χρησιμοποιήσετε έναν διακομιστή αλλού. Αυτή η υπηρεσία τείνει να είναι λιγότερο δαπανηρή στις χώρες της Ασίας-Ειρηνικού, με τις τιμές να μειώνονται τόσο χαμηλά όσο $ 124.99 USD ανά εποχή σε μέρη όπως το Μπαγκλαντές, το Λάος και η Ινδία.
 4. Δοκιμάστε να φορτώσετε περιεχόμενο από την επιλεγμένη πλατφόρμα Θα πρέπει να διαπιστώσετε ότι φορτώνει γρήγορα, χωρίς να εμφανίζονται μηνύματα σφάλματος.

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ VPN PREMIUM: Τα περισσότερα δίκτυα VPN προσφέρουν τις χαμηλότερες τιμές μόνο σε άτομα που δεσμεύονται για αρκετά χρόνια κάλυψης. Ωστόσο, εάν βρίσκεστε σε διακοπές ή χρειάζεστε μόνο ένα VPN για μικρό χρονικό διάστημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για το ExpressVPN. Θα πρέπει να πληρώσετε εκ των προτέρων, αλλά μπορείτε να ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή εντός 30 ημερών για να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Θα πάμε σε περισσότερες λεπτομέρειες για τα καλύτερα VPN για το NFL Game Pass, παρακάτω. Ωστόσο, εάν δεν έχετε χρόνο για όλο το άρθρο, εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές μας:

 1. ExpressVPN Η κορυφαία επιλογή μας. Εξαιρετικά γρήγοροι εξυπηρετητές που προσφέρονται για υψηλής ποιότητας streaming. Ξεμπλοκάρει το NFL Game Pass και τις περισσότερες άλλες δημοφιλείς τοποθεσίες ροής των ΗΠΑ με ευκολία. Οι εφαρμογές είναι εύκολο να εγκατασταθούν και να χρησιμοποιηθούν. Μεγάλη προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας. Εγγυημένη επιστροφή χρημάτων 30 ημερών.
 2. CyberGhost Η καλύτερη επιλογή προϋπολογισμού που είναι ικανή για ταχύτητες ροής HD. Καλό δίκτυο διακομιστών στις ΗΠΑ.
 3. NordVPN Ένα καλό all-rounder με πολλούς διακομιστές που βρίσκονται στις Η.Π.Α. για να εξασφαλίζουν καλής ποιότητας streaming NFL. Μεγάλη χαρακτηριστικά απορρήτου.
 4. IPVanish Πολλοί διακομιστές των ΗΠΑ. Γρήγορες και ασφαλείς συνδέσεις. Καλό με το Kodi και την Amazon Fire TV
 5. PrivateVPN Ξεκλειδώνει το NFL Game Pass και πολλές άλλες δημοφιλείς εκπομπές ροής.
 6. Surfshark Γρήγορα και με ασφάλεια, το Surfshark είναι ιδανικό για streaming NFL παιχνίδια από το εξωτερικό.
 7. Hotspot Ασπίδα Ένα γρήγορο και φιλικό προς το χρήστη VPN που εύκολα ξεμπλοκάρει το παιχνίδι NFL Game Pass στο εξωτερικό.

Είναι σημαντικό να επιλέξετε την σωστή υπηρεσία VPN, καθώς όλοι είναι διαφορετικοί. Ορισμένοι έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο στις ταχύτητες του δικτύου σας, κάποιοι προσφέρουν ένα ευρύτερο δίκτυο διακομιστών και κάποιοι εστιάζουν κυρίως σε προηγμένες επιλογές ασφαλείας. Για να βρείτε τα καλύτερα δίκτυα VPN για streaming με το NFL Game Pass, αναζητήσαμε υπηρεσίες που προσφέρουν τα ακόλουθα:

 1. Πολλοί Αμερικανοί διακομιστές
 2. Συνεχείς συνδέσεις υψηλής ταχύτητας
 3. Ισχυρή κρυπτογράφηση και μια σειρά χαρακτηριστικών ασφαλείας υψηλής ποιότητας
 4. Επιτραπέζιες και κινητές εφαρμογές
 5. Μια πολιτική απορρήτου που θέτει πρώτα τον χρήστη

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για streaming NFL Game Pass

Ακολουθεί ο κατάλογος των συνιστώμενων δικτύων VPN του NFL Game Pass:

1. ExpressVPN

ExpressVPNΙανουάριος 2020Ενεργοποιεί το παιχνίδι NFL PassTested Jan 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.ExpressVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

ExpressVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους ανθρώπους που τους αρέσει να ρέουν χάρη στις συνδέσεις υψηλής ταχύτητας, το εκτεταμένο δίκτυο διακομιστών και την ανώτερη δυνατότητα ξεκλειδώματος. Στην πραγματικότητα, το ExpressVPN είναι ένα από τα λίγα υπόλοιπα VPN που μπορούν να ξεμπλοκάρουν αξιόπιστα πλατφόρμες συνεχούς ροής όπως το Netflix ή το BBC iPlayer, οπότε το NFL Network δεν πρέπει να δημιουργήσει πρόβλημα.

Το ExpressVPN διαθέτει μια σειρά από ισχυρά χαρακτηριστικά ασφάλειας, όπως κρυπτογράφηση 256-bit, προστασία από διαρροές DNS, απόλυτη εμπιστευτικότητα μπροστά και διακόπτη kill που σταματά τη μεταφορά δεδομένων όποτε χάνετε σύνδεση με το VPN. Επειδή το ExpressVPN δεν καταγράφει προσωπικά στοιχεία ταυτοποίησης, οι δραστηριότητές σας δεν μπορούν να εντοπιστούν από εσάς. Αυτό το VPN προσφέρει επίσης υποστήριξη 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας σε περίπτωση οποιωνδήποτε προβλημάτων.

Το ExpressVPN προσφέρει φιλικό προς το χρήστη λογισμικό για υπολογιστές Windows, MacOS και Linux, καθώς και εφαρμογές για Android και iOS. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε και με μη αυτόματο τρόπο σε υποστηριζόμενους δρομολογητές δικτύου.

Πλεονεκτήματα:

 • Η λειτουργία διακομιστών σε 18 πόλεις των ΗΠΑ μπορεί να ξεμπλοκάρει το γεωγραφικό περιεχόμενο από σχεδόν οπουδήποτε
 • Οι διακομιστές Superfast είναι ιδανικοί για streaming περιεχομένου HD
 • Η καλύτερη κρυπτογράφηση στην κατηγορία σας προσφέρει σταθερή ασφάλεια και ιδιωτικότητα
 • Εφαρμογές για Windows, MacOS, Android, iOS και Linux
 • Πλήρης ιδιωτικότητα - δεν διατηρούνται αρχεία καταγραφής προσωπικών δεδομένων
 • Εξαιρετική υποστήριξη πελατών 24/7

Μειονεκτήματα:

 • Λίγο πιο ακριβό από άλλους παρόχους

Η βαθμολογία μας:

4.5 εκτός 5

Το καλύτερο VPN για το NFL GAME PASS: Η ExpressVPN είναι η # 1 επιλογή μας. Βελτιστοποιημένη για συνδέσεις υψηλής ταχύτητας. Excel στο ξεκλείδωμα του NFL Game Pass και στις περισσότερες άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες streaming. Δύσκολο να νικήσει την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια. Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών χωρίς καμιά αμφισβήτηση, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς κινδύνους.

Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση του ExpressVPN.

ExpressVPN κουπόνι Ειδική προσφορά - λάβετε 3 μήνες επιπλέον FREEGET DEALCoupon εφαρμόζεται αυτόματα

2. CyberGhost

CyberghostΞεκλειδώνει το παιχνίδι NFL PassTested Jan 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.Cyberghost.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 45 ΗΜΕΡΕΣ

CyberGhost είναι μια γρήγορη, φιλική προς το χρήστη υπηρεσία με διακομιστές 800+ υψηλής ταχύτητας που διανέμονται στις ΗΠΑ. Είναι επίσης εξαιρετικό στο ξεκλείδωμα γεωγραφικών πλατφορμών στο εξωτερικό, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το NFL ζωντανά από οπουδήποτε, χωρίς εμφανή buffer.

Το καλό για αυτή την υπηρεσία είναι ότι παρά την απλή αισθητική της, είναι πολύ ασφαλής. Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από την κρυπτογράφηση 256-bit, τον διακόπτη kill, την ανακατεύθυνση HTTPS, τις δυνατότητες αποκλεισμού διαφημίσεων και τις λειτουργίες κατά του κακόβουλου λογισμικού, ώστε να παραμείνουν προστατευμένοι στο διαδίκτυο ανά πάσα στιγμή. Το CyberGhost δεν καταγράφει δεδομένα περιόδου σύνδεσης ή δραστηριότητας και προστατεύει από τις διαρροές DNS, IPv6 και προώθησης θυρών, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι δραστηριότητές σας θα παραμείνουν ιδιωτικές.

Το CyberGhost περιλαμβάνει εφαρμογές για συσκευές Android, Windows, iOS, Linux και MacOS. Μπορεί να εγκατασταθεί με μη αυτόματο τρόπο σε υποστηριζόμενους δρομολογητές.

Πλεονεκτήματα:

 • Πάνω από 200 διακομιστές στις Η.Π.Α. περνούν τους περισσότερους γεωγραφικούς περιορισμούς.
 • Μερικοί από τους ταχύτερους διακομιστές που δοκιμάσαμε
 • Σκότωσε τον διακόπτη σε όλες τις εφαρμογές και δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής
 • Οι εφαρμογές είναι εύκολο να εγκατασταθούν και να χρησιμοποιηθούν - μια καλή επιλογή για αρχάριους

Μειονεκτήματα:

 • Δεν θα εργαστεί στην Κίνα, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ή τη Σαουδική Αραβία

Η βαθμολογία μας:

4 εκτός 5

BEST BUDGET VPN: Το CyberGhost είναι εξαιρετική επιλογή για αρχάριους. Μια επιλογή προϋπολογισμού. Καλό στο απόρρητο. Μπορεί να μεταδίδει περιεχόμενο NFL Game Pass με ποιότητα βίντεο υψηλής ποιότητας αξιόπιστα. Χτυπήστε και χάσετε τις συνδέσεις με κάποιες άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες streaming. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση του CyberGhost.

CyberGhost Κουπόνι ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟ: ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ 80% σε τριετή προγράμματα + 2 μήνες freeGET DEAL Η έκπτωση που εφαρμόζεται αυτόματα

3. NordVPN

NordVPNΞεκλειδώνει το παιχνίδι NFL PassTested Jan 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.NordVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

Όταν πρόκειται για το μέγεθος του δικτύου, μερικές υπηρεσίες μπορούν να ανταγωνιστούν NordVPN. Έχει σχεδόν 1.900 διακομιστές μόνο στις ΗΠΑ, ενώ μερικοί είναι ακόμη βελτιστοποιημένοι για ροή βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Ως εκ τούτου, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να κάνετε ροή με ασφάλεια στο NFL Game Pass. Το καλύτερο από όλα, το NordVPN, εκτός από το NFL Network, είναι σε θέση να ξεμπλοκάρει πολλές παρόμοιες υπηρεσίες όπως ESPN, FOX Sports και CBS All Access.

Αυτός ο παροχέας προσφέρει στους έμπειρους χρήστες πολλούς τρόπους για να δημιουργήσουν ρυθμίσεις ασφαλείας εξαιρετικά προσαρμοσμένες. Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit με προστασία από διαρροές DNS και IPv6 από προεπιλογή, αλλά μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε έναν ειδικό προγραμματισμό, να χρησιμοποιήσετε δύο VPN ταυτόχρονα, να συνδεθείτε στο Tor μέσω VPN ή να αποκλείσετε αυτόματα τις διαφημίσεις και το κακόβουλο λογισμικό. Δεν καταγράφει προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες και αποδέχεται πληρωμές bitcoin, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να μείνετε όσο το δυνατόν πιο ανώνυμοι.

Αυτό το VPN έχει εφαρμογές Android, iOS, MacOS και Windows. Λειτουργεί με συσκευές που βασίζονται στο Linux και με ορισμένους δρομολογητές διαδικτύου, παρόλο που απαιτείται χειροκίνητη διαμόρφωση.

Πλεονεκτήματα:

 • Γρήγορες ταχύτητες για τη ροή περιεχομένου HD χωρίς buffering
 • Πάνω από 1.600 διακομιστές στις Η.Π.Α.
 • Πρότυπα κορυφαίας κρυπτογράφησης με προστασία διαρροής DNS
 • Διαθέτει εφαρμογές Android, iOS, MacOS και Windows
 • Δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης 6 συσκευών ταυτόχρονα

Μειονεκτήματα:

 • Οι συνδέσεις μέσω της εφαρμογής επιφάνειας εργασίας μπορεί να είναι αργές

Η βαθμολογία μας:

4.5 εκτός 5

ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ: Το NordVPN έχει μεγάλη αξία. Ένα καλό all-rounder που ξεμπλοκάρει αξιόπιστα περιεχόμενο NFL Game Pass. Ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας και φιλοξενεί έως και 6 συσκευές. Περιλαμβάνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του NordVPN.

Το NordVPN ΚουπόνιΑποθηκεύστε το 70% για την 3ετή πλατφόρμα GREE DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

4. IPVanish

IPVanishΞεκλειδώνει το παιχνίδι NFL PassTested Jan 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.IPVanish.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 7 ΗΜΕΡΕΣ

IPVanish έχει επί του παρόντος 400+ αμερικανικούς διακομιστές από τους οποίους μπορείτε να διαλέξετε και η υπηρεσία έχει ελάχιστη επίδραση στις ταχύτητες των δικτύων σας, καθιστώντας την ισχυρή επιλογή για streaming live περιεχόμενο HD όπως η κάλυψη του NFL. Ένα από τα πράγματα που θέτει αυτό το VPN εκτός είναι ότι μπορείτε να συνδέσετε έως και δέκα συσκευές ανά λογαριασμό, ενώ οι περισσότεροι από τους αντιπάλους του επιτρέπουν πέντε ή έξι. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προστατεύσετε κάθε συσκευή της οικογένειάς σας με μία συνδρομή.

Μπορεί να έχει μια ελαφριά εφαρμογή και ένα απλοϊκό σχέδιο, αλλά οι IPVanish γροθιές πάνω από το βάρος του, όταν πρόκειται για την ασφάλεια. Έχει κρυπτογράφηση 256-bit, διακόπτη kill και προστασία από διαρροές DNS από προεπιλογή. Υπάρχουν μερικές πιο προχωρημένες επιλογές, όπως η παρεμπόδιση της κυκλοφορίας LAN, η παραμόρφωση των δεδομένων και η τακτική εναλλαγή διευθύνσεων IP για να επωφεληθείτε. Επιπλέον, το IPVanish δεν καταγράφει προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες.

Αυτή είναι μια από τις λίγες υπηρεσίες με μια εφαρμογή στο κατάστημα Amazon Fire TV. Με το λογισμικό για Windows, MacOS, Android και iOS, μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας σε όλες τις συσκευές. Το IPVanish μπορεί να διαμορφωθεί με μη αυτόματο τρόπο ώστε να λειτουργεί σε συστήματα Linux και να επιλέγει ασύρματους δρομολογητές.

Πλεονεκτήματα:

 • Πάνω από 350 διακομιστές των ΗΠΑ για να διαλέξετε
 • Καλές ροές υψηλής ποιότητας κατά τη διάρκεια των δοκιμών
 • Η κυκλοφορία παραμένει κρυπτογραφημένη και ιδιωτική ανά πάσα στιγμή

Μειονεκτήματα:

 • Κοιτάξτε αλλού αν χρειάζεστε να χρησιμοποιείτε εφαρμογές στην Κίνα
 • Αγωνίζεται με την απεμπλοκή κάποιων δημοφιλών τοποθεσιών streaming

Η βαθμολογία μας:

4 εκτός 5

ΕΩΣ 10 ΣΥΣΚΕΥΕΣ: Το IPVanish είναι ιδανικό για οικογένειες και πολλαπλές συνδέσεις. Εύκολο στη χρήση με χρήστες NFL Game Pass και προτιμάται από χρήστες που χρειάζονται υψηλά πρότυπα προστασίας προσωπικών δεδομένων. Δεν είναι δυνατή η απεμπλοκή πολλών άλλων υπηρεσιών συνεχούς ροής όπως μερικοί από τους αντιπάλους της. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% στο ετήσιο πρόγραμμα GET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

5. PrivateVPN

PrivateVPNΞεκλειδώνει το παιχνίδι NFL PassTested Jan 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.PrivateVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

PrivateVPN μπορεί να έχει μόνο δέκα διακομιστές στις ΗΠΑ, αλλά παρέχει ταχύτερες ταχύτητες από πολλές παρόμοιες υπηρεσίες. Είναι αρκετά γρήγορο για να μεταδίδει ζωντανά βίντεο χωρίς εμφανές buffer ή καθυστέρηση και μπορεί να ξεμπλοκάρει δημοφιλείς υπηρεσίες όπως το Netflix, το BBC iPlayer και το Hulu. Επιπλέον, με έξι ταυτόχρονες συνδέσεις που επιτρέπονται και ισχυρή υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών, μπορείτε να κάνετε streaming NFL ταιριάζει με όποια συσκευή προτιμάτε.

Αυτό το VPN διαθέτει κρυπτογράφηση 256-bit, διακόπτη kill και προστασία από τις διαρροές DNS και IPv6 που ενεργοποιούνται από προεπιλογή. Έχει μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής, πράγμα που σημαίνει ότι οι δραστηριότητές σας παραμένουν ιδιωτικές ανά πάσα στιγμή. Το PrivateVPN υπερέχει στην υποστήριξη πελατών, διαθέτοντας ζωντανή συνομιλία 24/7. Ένας πράκτορας υποστήριξης μπορεί να εγκαταστήσει από απόσταση το λογισμικό για εσάς αν έχετε πρόβλημα.

Αυτή η υπηρεσία διαθέτει εφαρμογές για συσκευές Windows, Android, MacOS και iOS. Λειτουργεί με το Linux και με ορισμένους δρομολογητές, αλλά αυτό απαιτεί χειροκίνητη διαμόρφωση.

Πλεονεκτήματα:

 • Λειτουργεί διακομιστές σε 9 πόλεις των ΗΠΑ και είναι ιδανικό για την απεμπλοκή των αμερικανικών τοποθεσιών ροής
 • Ξεμπλοκάρει το παιχνίδι NFL Pass σε αξιοπρεπή ταχύτητα ροής
 • Ισχυρή ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής ζωής

Μειονεκτήματα:

 • Ένας μικρός αριθμός διακομιστών για να διαλέξετε
 • Χρειάζεται χειροκίνητο μικροαλλαγές για να δουλέψει στην Κίνα
 • Μπορεί να χρειαστεί υποστήριξη υποστήριξης για τον εντοπισμό του καλύτερου διακομιστή που θα επιλέξει

Η βαθμολογία μας:

4.5 εκτός 5

ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ: Το PrivateVPN είναι σταθερά αξιόπιστο. Καλό για γενική χρήση και ροή HD. Θα μπορούσε να κάνει με την κατοχή περισσότερων εξυπηρετητών και δεν έχει υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο. 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του PrivateVPN.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - Εξοικονομήστε το 83% στο 2ετές πρόγραμμα planGET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

6. Surfshark

SurfShark VPNαποκλείει το παιχνίδι nfl passTested Jan 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.Surfshark.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

Surfshark είναι ένα προηγμένο VPN με περίπου 800 διακομιστές σε 50 χώρες. Προσφέρει υψηλές ταχύτητες, απεριόριστο εύρος ζώνης και τη δυνατότητα να ξεκλειδώνει αρκετές μεγάλες πλατφόρμες (συμπεριλαμβανομένου του NFL Game Pass) από οπουδήποτε. Ένα από τα καλύτερα πράγματα για αυτήν την υπηρεσία, ωστόσο, είναι ότι δεν έχει κανένα όριο σύνδεσης και ως εκ τούτου, σας επιτρέπει να συνδέσετε όσες συσκευές θέλετε.

Αυτό το VPN λαμβάνει σοβαρά την ασφάλεια σας. Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 256-bit, διακόπτη kill και προστασία από διαρροές IPv6, DNS και WebRTC για να διατηρεί την κυκλοφορία σας ασφαλή ανά πάσα στιγμή. Περαιτέρω, το Surfshark δεν καταγράφει προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία. Υποστήριξη 24/7 είναι διαθέσιμη μέσω ζωντανής συνομιλίας.

Οι εφαρμογές Surfshark είναι διαθέσιμες για Windows, MacOS, Android και iOS. Λειτουργεί επίσης με συστήματα Linux και οικιακούς δρομολογητές, αλλά πρέπει να διαμορφώνεται με το χέρι.

Πλεονεκτήματα:

 • Αξιοπρεπείς, αξιόπιστες ταχύτητες
 • Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συνδεδεμένων συσκευών
 • Μεγάλη στην απεμπλοκή δημοφιλή streaming sites όπως Netflix, Hulu, και BBC iPlayer

Μειονεκτήματα:

 • Σχετικά μικρό δίκτυο διακομιστών
 • Περιστασιακός αργός διακομιστής

Η βαθμολογία μας:

4 εκτός 5

ΟΧΙ ΟΡΙΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ: Το Surfshark προσφέρει πρόσβαση σε 20 γρήγορους αμερικανικούς διακομιστές. Αυτό το VPN έχει υψηλές ταχύτητες και κανένα όριο σύνδεσης, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε όσες συσκευές επιθυμείτε. Περιλαμβάνεται εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση Surfshark.

Surfshark CouponSpecial Deal - εξοικονομήστε 83% + 3 μήνες FREEGET DEALDημείωση που εφαρμόζεται αυτόματα

7. Ασπίδα Hotspot

Hotspot Ασπίδα

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android

Δικτυακός τόπος: www.Hotspotshield.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 45 ΗΜΕΡΕΣ

Hotspot Ασπίδα έχει περισσότερους από 3.000 διακομιστές σε 70 χώρες. Παρέχει σταθερά υψηλές ταχύτητες, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για την καθυστέρηση ή την προσωρινή αποθήκευση. Επιπλέον, μπορείτε να συνδέσετε έως και πέντε συσκευές σας ταυτόχρονα. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε τη δυνατότητα να αποκλείσετε σημαντικές υπηρεσίες που είναι κλειδωμένες στην περιοχή, όπως το NFL Game Pass, το Netflix και το Hulu όπου κι αν πάτε.

Αυτή η υπηρεσία διατηρεί την κυκλοφορία σας ασφαλή χρησιμοποιώντας IPv6 και DNS προστασία από διαρροές, κρυπτογράφηση 256-bit και ένα διακόπτη kill που σταματά κάθε μεταφορά δεδομένων κάθε φορά που χάνετε τη σύνδεση απροσδόκητα. Υπάρχει ακόμη και μια επιλογή σύνδεσης με το VPN αυτόματα κάθε φορά που χρησιμοποιείτε ασύρματο δίκτυο wifi. Το Hotspot Shield δεν διατηρεί τυχόν αναγνωρίσιμες πληροφορίες αφού αποσυνδεθείτε. Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο κατά τη διάρκεια της ζωντανής συνομιλίας.

Οι εφαρμογές Hotspot Shield είναι διαθέσιμες για Windows, MacOS, iOS και Android.

Πλεονεκτήματα:

 • Αξιοπρεπές εύρος χαρακτηριστικών ασφαλείας
 • Εξαιρετικές δυνατότητες απεμπλοκής
 • Χιλιάδες γρήγοροι εξυπηρετητές

Μειονεκτήματα:

 • Δεν έχει την καλύτερη καταγραφή στην ιδιωτικότητα
 • Δεν λειτουργεί με συστήματα Linux.

PERFECT FOR STREAMING: Το Hotspot Shield μπορεί να υπερηφανεύεται για τις υψηλές ταχύτητες και τη δυνατότητα να ξεμπλοκάρει τις μεγάλες πλατφόρμες συνεχούς ροής από οπουδήποτε. Το καλύτερο από όλα, έρχεται με ένα ευρύ φάσμα επιλογών ασφαλείας και μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Hotspot Shield Κουπόνι Ειδική προσφορά - εξοικονομήστε 75% στο 3 έτος planGET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

Μπορώ να παρακολουθήσω το NFL Game Pass με δωρεάν VPN?

Θα σας συγχωρέθηκε το να σκέφτεστε ότι τα δωρεάν δίκτυα VPN είναι ένας καλός τρόπος για να είστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Εξάλλου, ισχυρίζονται ότι προσφέρουν τον ίδιο τύπο υπηρεσίας με τους αντίστοιχους ομολόγους τους. Ωστόσο, προτείνουμε έντονα την αποφυγή δωρεάν VPN για διάφορους λόγους. Πρώτον, η υποδομή τους είναι συνεχώς συγκλονισμένη με νέους χρήστες, γεγονός που προκαλεί επιβράδυνση του δικτύου. Αυτό εκδηλώνεται ως ασταθές, τραβώντας το βίντεο και τις σελίδες που παίρνουν για πάντα να φορτώσουν. Αυτό δύσκολα είναι ιδανικό για να παρακολουθήσετε ζωντανά, HD αθλήματα.

Παρόλο που τα δωρεάν δίκτυα VPN δεν χρεώνουν άμεσα τους χρήστες τους, εξακολουθούν να υπάρχουν για να κερδίσουν κέρδη. Δυστυχώς, η πραγματική προσφορά δωρεάν VPNs είναι οι χρήστες τους. Τοποθετώντας τις διαφημίσεις στις τοποθεσίες που επισκέπτεστε και παρακολουθώντας τις δραστηριότητές σας, τα δωρεάν δίκτυα VPN μπορούν να κάνουν χρήματα από εσάς κατά την περιήγησή σας. Ακόμη και αν δεν κάνετε κλικ σε μία μόνο διαφήμιση, θα συγκεντρωθούν πολλά δεδομένα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ενός προφίλ καταναλωτή και να πωληθούν σε τρίτο χωρίς να γνωρίζετε.

Τέλος, τα δωρεάν δίκτυα VPN αποτελούν σημαντική απειλή για την ασφάλειά σας. Πολλά φερόμενα δωρεάν δίκτυα VPN είναι απλά trojans που θέλουν να εγκαταστήσουν κακόβουλο λογισμικό στη συσκευή σας. Δεν είναι μόνο μικρότερες, ελάχιστα γνωστές υπηρεσίες είτε: έχουμε δει ένα καθιερωμένο δωρεάν VPN να πωλεί το εύρος ζώνης των χρηστών του για να χρησιμοποιηθεί σε ένα botnet. Όταν πρόκειται για την ασφάλεια στο διαδίκτυο, δεν μπορείτε να είστε πολύ προσεκτικοί. Γι 'αυτό προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα αξιόπιστο VPN με γνώμονα την ιδιωτικότητα.

2019/20 πρόγραμμα NFL

Η σεζόν 2019/20 NFL πρόκειται να ξεκινήσει στις 5 Σεπτεμβρίου και να ολοκληρωθεί στις 2 Φεβρουαρίου 2020. Υπάρχουν προφανώς πάρα πολλά παιχνίδια για να καλύψετε εδώ, αλλά μπορείτε να βρείτε αγώνες ανά ομάδα ή ανά ημερομηνία στη σελίδα του ιστοτόπου της NFL.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1