Πώς να παρακολουθήσετε τον διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision 2019 online

Πώς να παρακολουθήσετε τον διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision 2019 online (1)


Ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision ξεκίνησε επίσημα στις 14 Μαΐου με τον πρώτο από τους δύο ημιτελικούς (ο δεύτερος είναι στις 16 Μαΐου). Το κύριο γεγονός, ωστόσο, δεν θα κυκλοφορήσει μέχρι τις 9 μ.μ. CEST (12PM PST / 3PM EST) στις 18 Μαΐου. Η Eurovision είναι εξαιρετικά δημοφιλής σε όλο τον κόσμο για προφανείς λόγους και κατά συνέπεια θα μεταδοθεί ζωντανά σε περισσότερες από τρεις χώρες. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω για να μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε streaming του τελικού Eurovision 2019 όπου κι αν βρίσκεστε.

Αυτή η θέση θα συστήσει μόνο επίσημους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς της Eurovision. Σημαντικά γεγονότα όπως αυτή είναι συχνά διαθέσιμα σε μη εξουσιοδοτημένους δικτυακούς τόπους ροής, αλλά σας συμβουλεύουμε να μην χρησιμοποιήσετε αυτές τις ιστοσελίδες. Συχνά έχουν βίντεο με χαμηλό ψήφισμα και παρουσιάζουν συνεχώς κίνδυνο να καταληφθούν από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων. Κανείς δεν θέλει να παρακολουθήσει μια εκπομπή τριών ωρών μόνο για να το κόψει πριν αναγγελθούν τα αποτελέσματα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision δωρεάν, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα για τη χρήση ροών τρίτου μέρους.

Πολλές από τις υπηρεσίες streaming που δείχνουν το Eurovision 2019 είναι κλειδωμένες σε περιφέρειες. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά εκτός της χώρας τους, θα χρειαστείτε ένα VPN.

Πώς να μεταδώσετε το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο εξωτερικό με ένα VPN

Με το σωστό VPN, γίνεται τετριμμένο να παρακάμψουμε τους περιφερειακούς περιορισμούς και να μεταφέρουμε το περιεχόμενο των γεω-μπλοκαρισμένων περιεχομένων στο εξωτερικό. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για τη ροή του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision από οπουδήποτε:

 1. Ξεκινήστε με την εγγραφή για ένα VPN, εάν δεν το έχετε ήδη κάνει. Συνιστούμε το ExpressVPN, αλλά το NordVPN και το CyberGhost είναι δύο υψηλής ποιότητας, χαμηλού κόστους εναλλακτικές λύσεις.
 2. Κάντε λήψη και εγκατάσταση του λογισμικού VPN. Οι περισσότερες υπηρεσίες προσφέρουν μια ποικιλία εφαρμογών που τροφοδοτούν διαφορετικά λειτουργικά συστήματα, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε το σωστό.
 3. Επιλέξτε έναν από τους επίσημους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς της Eurovision παρακάτω.
 4. Συνδεθείτε σε ένα διακομιστή VPN στην κατάλληλη χώρα. Για παράδειγμα, θα χρησιμοποιούσατε έναν βρετανικό διακομιστή για να ξεμπλοκάρετε το BBC iPlayer ή ένα γερμανικό διακομιστή για το Das Erste.
 5. Αναπαραγωγή βίντεο με την υπηρεσία που επιλέξατε στο τρίτο βήμα. Θα πρέπει να φορτωθεί αμέσως, αλλά αν όχι, μπορείτε να λύσετε τα περισσότερα προβλήματα κάνοντας εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης και των cookies του προγράμματος περιήγησής σας, και στη συνέχεια φορτώνοντας ξανά τη σελίδα.

Ο διαγωνισμός τραγουδιού Eurovision του 2019 θα μεταδοθεί ζωντανά, γι αυτό συνιστούμε να βεβαιωθείτε ότι το VPN σας λειτουργεί καλά εκ των προτέρων. Αυτή η προσέγγιση διασφαλίζει ότι αν κάτι δεν λειτουργήσει όπως αναμένεται, θα έχετε ακόμα χρόνο να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης πελατών VPN για βοήθεια και ίσως να μην χρειαστεί να χάσετε τις πρώτες πράξεις.

Πώς να παρακολουθήσετε δωρεάν τη Eurovision στη βρετανική τηλεόραση

Βρετανική σημαία - ένωση jackBritish flag - union jack - Ηνωμένο Βασίλειο

Όπως πάντα, Η Eurovision θα κυκλοφορήσει στο BBC στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το συμβάν ζωντανά και δωρεάν στο iPlayer του BBC. Μην ανησυχείτε αν έχετε ήδη σχέδια στις 18 Μαΐου. Η Eurovision 2019 θα προστεθεί στη βιβλιοθήκη κατά παραγγελία αυτής της πλατφόρμας λίγο μετά τη λήξη της.

Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να μπορείτε να παρακολουθήσετε οτιδήποτε, αλλά αυτή είναι μια γρήγορη και εύκολη διαδικασία. Κατά τη διάρκεια της εγγραφής, θα σας ζητηθεί να καταχωρίσετε έναν ταχυδρομικό κώδικα, αλλά αυτό δεν χρησιμοποιείται στην πραγματικότητα για τον προσδιορισμό της θέσης σας και, στην πραγματικότητα, οποιοσδήποτε βρετανικός ταχυδρομικός κώδικας θα λειτουργήσει. Όταν τελειώσετε, επαληθεύστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και ξεκινήστε τη ροή.

Ο βρετανικός νόμος λέει ότι χρειάζεστε άδεια τηλεόρασης εάν παρακολουθείτε κάτι στο iPlayer. Ωστόσο, αυτό είναι εύκολο να παραβλεφθεί τυχαία, καθώς αυτή η υπηρεσία ειδοποιεί μόνο τον χρήστη για αυτή την απαίτηση περιστασιακά. Χωρίς σύστημα επαλήθευσης στη θέση του, το BBC iPlayer βασίζεται αποτελεσματικά στους χρήστες να αστυνομεύονται.

Το BBC iPlayer είναι διαθέσιμο μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε θα χρειαστείτε ένα VPN για να παρακολουθήσετε τη Eurovision από το εξωτερικό. Χρειάζεστε ακόμα ένα VPN; Μπορείτε να επωφεληθείτε από την άνευ κινδύνου ExpressVPN, 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων. αν δεν είστε ικανοποιημένοι ή χρειάζεστε μόνο ένα VPN για σύντομο χρονικό διάστημα, μπορείτε απλά να ακυρώσετε για να διεκδικήσετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Πού αλλού μπορώ να μεταφέρω σε απευθείας σύνδεση τη Eurovision?

Δεν υπάρχει έλλειψη διεθνών ραδιοτηλεοπτικών φορέων της Eurovision. Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται καν να ζείτε στην Ευρώπη για να παρακολουθήσετε! Παρακάτω, θα σας εξηγήσουμε πώς να ζωντανέψετε τη ροή της Eurovision από οπουδήποτε στον κόσμο:

Γαλλία

Flag_of_France-e1527750876576

Γάλλοι οπαδοί μπορούν ακολουθήστε όλη τη δράση ζωντανά France.TV. Ο τελικός θα είναι στη Γαλλία 2 στις 9:00 CEST. Ένα από τα καλύτερα πράγματα για αυτήν την πλατφόρμα είναι ότι δεν απαιτείται εγγραφή ή πληρωμή. όσο είστε στη Γαλλία (ή είστε συνδεδεμένοι σε ένα γαλλικό διακομιστή VPN), είστε ελεύθεροι να παρακολουθήσετε ό, τι θέλετε.

Θα πρέπει να σημειώσετε ότι, ενώ ορισμένα από τα περιεχόμενα του France.TV σας επιτρέπουν να αλλάξετε τη γλώσσα του ήχου, με τη Eurovision, κάθε χώρα έχει τη δική της ομάδα σχολιασμών και ως εκ τούτου, πιθανότατα δεν θα μπορείτε να παρακολουθήσετε σε άλλη γλώσσα εκτός από τη γαλλική.

Γερμανία

γερμανία-σημαία

Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision του 2019 θα είναι σε εξέλιξη Das Erste. Ωστόσο, ενώ θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την τελική ζωντανή μετάδοση, καμία από τις ημιτελικές εκπομπές δεν θα εμφανιστεί στη Γερμανία. Από την άλλη, το Das Erste είναι εντελώς δωρεάν και δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό.

Το Das Erste δεν είναι κλειδωμένο σε περιφέρειες, αλλά εξακολουθούμε να προτείνουμε τη χρήση ενός VPN κατά τη ροή οτιδήποτε. Ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου (ISPs) είναι γνωστό ότι μειώνουν τις ταχύτητες δικτύου των πελατών που ρέουν συχνά, αλλά επειδή τα VPN αποκρύπτουν τις δραστηριότητές σας, καθιστούν πολύ πιο δύσκολο τον καθορισμό αυτών των ρυθμίσεων.

Ιταλία

σημαία Ιταλίας - Ιταλίας

Eurovision 2019 θα μεταδοθεί ζωντανά Rai 1. Αυτή η πλατφόρμα ροής σας επιτρέπει να παρακολουθείτε δωρεάν, χωρίς εγγραφή, αλλά είναι διαθέσιμη μόνο στην Ιταλία.

Οι Ιταλοί που βρίσκονται σε άλλες χώρες μπορούν ακόμα να συντονιστούν με τη σύνδεση με ένα VPN, παρόλο που αξίζει να σημειωθεί ότι ο Rai έχει αρκετά αυστηρούς περιορισμούς και ως εκ τούτου δεν θα λειτουργήσει κάθε VPN. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι, τη στιγμή της γραφής, το NordVPN και το CyberGhost εξακολουθούν να είναι σε θέση να αποκλείσουν το RaiPlay στο εξωτερικό.

Ισπανία

Flag_of_Spain Ισπανικά

Η RTVE έχει αποκλειστικά δικαιώματα να παρουσιάσει τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στην Ισπανία. Ο τελικός θα είναι στο La 1 στο 9PM CEST. Χρήστες δεν χρειάζεται να εγγραφείτε ή να πληρώσετε τίποτα για να παρακολουθήσετε, αν και αυτή η υπηρεσία θα έχει μόνο ισπανική κάλυψη.

Είναι δυνατή η παρακολούθηση αυτών των καναλιών από οπουδήποτε, αλλά σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN ανεξάρτητα. Τα VPN δεν είναι απλώς για την απεμπλοκή περιεχομένου με γεωγραφική διασπορά, αλλά επίσης εμποδίζουν τους snoopers να βλέπουν ό, τι φτάνετε σε απευθείας σύνδεση.

Αυστραλία

Αυστραλία σημαία

Η SBS παρουσιάζει την τελική ζωντανή, δωρεάν. Ωστόσο, ο ιστότοπος SBS σάς επιτρέπει μόνο να παρακολουθείτε περιεχόμενο κατά παραγγελία και θα πρέπει να εγγραφείτε για να το κάνετε ακόμα. Αυτή η υπηρεσία προσθέτει συνήθως νέες εκθέσεις στη βιβλιοθήκη της κατά παραγγελία λίγες ώρες μετά την ανάσα, αλλά το ήμισυ της διασκέδασης της Eurovision είναι να γνωρίζει ότι είναι ζωντανό. Ευτυχώς, μπορείτε να παρακολουθήσετε το SBS ζωντανά στο Freeview, χωρίς καν να χρειαστεί να δημιουργήσετε λογαριασμό.

Το SBS και το Freeview είναι και τα δύο κλειδωμένα στην περιοχή, οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN αν βρίσκεστε εκτός Αυστραλίας.

Καναδάς

Καναδική σημαία

Ο Καναδάς μπορεί να μην συμμετέχει στη Eurovision, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι καναδοί θαυμαστές πρέπει να χάσουν. Η Omni TV παρουσιάζει και τα τρία γεγονότα, αν και λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισής τους (στις 9:00 EST).

Η Omni TV είναι ελεύθερη για παρακολούθηση και δεν απαιτείται λογαριασμός, αλλά αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στον Καναδά. Επιπλέον, χάρη στους αυστηρούς περιφερειακούς περιορισμούς της Omni TV, μόνο ορισμένα VPN μπορούν να την ξεμπλοκάρουν. Μπορούμε όμως να επιβεβαιώσουμε ότι το NordVPN και το CyberGhost εξακολουθούν να λειτουργούν.

Άλλες τοποθεσίες

Εάν δεν αναφέραμε τη χώρα σας παραπάνω, μην πανικοβληθείτε: η Eurovision θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο, οπότε θα πρέπει να είστε σε θέση να παρακολουθήσετε. Το επίσημο κανάλι της Eurovision YouTube, για παράδειγμα, θα έχει μια ζωντανή ροή που μπορεί κανείς να παρακολουθήσει, εκτός αν βρίσκεστε σε μία από τις ακόλουθες χώρες: Ηνωμένες Πολιτείες, Βολιβία, Καναδάς, Κόστα Ρίκα, Δομινικανή Δημοκρατία, Εκουαδόρ, Ελ Σαλβαδόρ, Γουατεμάλα , Την Ονδούρα, τη Νικαράγουα, τον Παναμά, την Παραγουάη, την Ουρουγουάη και τη Βενεζουέλα.

Ακόμα δεν υπάρχει τύχη να βρείτε μια επίσημη πηγή όπου βρίσκεστε; Υπάρχει επίσης έναν εξαντλητικό κατάλογο περιφερειακών ραδιοτηλεοπτικών φορέων στη σελίδα Wikipedia του διαγωνισμού τραγουδιού του Eurovision 2019.

Οι αμερικανικοί τηλεοπτικοί οργανισμοί απουσιάζουν αισθητά. Η LOGOtv παρουσίασε τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από το 2016 αλλά απέτυχε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα για το φετινό γεγονός, πιθανώς λόγω χαμηλών αριθμών προβολής (περίπου 74.000 το 2018). Θυμηθείτε, ωστόσο, εάν συνήθως ζείτε σε άλλη χώρα αλλά βρίσκεστε προσωρινά στις ΗΠΑ, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής από το σπίτι σας χρησιμοποιώντας VPN.

Πώς λειτουργεί ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision?

Πρώτα πράγματα πρώτα: δεν είναι μόνο ευρωπαϊκές χώρες που μπορούν να λάβουν μέρος στη Eurovision. Στην πραγματικότητα, κάθε μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ραδιοτηλεόρασης μπορεί να εισέλθει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χώρες όπως η Αυστραλία και το Ισραήλ μπορούν να συμμετάσχουν, παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκονται στην Ευρώπη.

Αρχικά, κάθε χώρα επιλέγει έναν καλλιτέχνη. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί κανόνες: το τραγούδι που εκτελούν δεν μπορεί να κυκλοφορήσει πριν από την 1η Σεπτεμβρίου 2018, πρέπει να το τραγουδήσουν ζωντανά και δεν επιτρέπεται να παίζουν ζωντανά όργανα (ναι, αυτό σημαίνει ότι το δραματικό η μεγάλη απόδοση του πιάνου που εμφανίζεται κάθε χρόνο είναι προ-καταγεγραμμένη).

Μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεων, οι θεατές σε κάθε χώρα και μια ομάδα βετεράνων μουσικής βιομηχανίας ψηφίζουν για να δουν ποιες χώρες θεωρούν ότι αξίζουν ένα, οκτώ, δέκα και δώδεκα βαθμούς. Για λόγους δικαιοσύνης, δεν επιτρέπεται να ψηφίζετε για τη χώρα σας. Μόλις συγκεντρωθούν όλα τα σημεία, ο καλλιτέχνης με τα περισσότερα σημεία κερδίζει και η χώρα τους φιλοξενεί τον διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision του επόμενου έτους.

Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision 2019 συμμετέχοντες

ΧώραΚαλλιτέχνηςΤραγούδι
Αλβανία Jonida Maliqi "Ktheju Tokës"
Αρμενία Srbuk "Φευγουν"
Αυστραλία Kate Miller-Heidke "Μηδενική βαρύτητα"
Αυστρία PÆNDA "Όρια"
Αζερμπαϊτζάν Chingiz "Αλήθεια"
Λευκορωσία ZENA "Αρέσει"
Βέλγιο Eliot "Ξύπνα"
Κροατία Roko "Το όνειρο"
Κύπρος Τάμτα "Επανάληψη"
Τσεχική Δημοκρατία Λίμνη Μαλάουι "Φίλος φίλου"
Δανία Leonora "Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ για παντα"
Εσθονία Victor Crone "Καταιγίδα"
Φινλανδία Ο Darude ft. Sebastian Rejman "Κοίτα μακριά"
Γαλλία Μπιάλαλ Χασάνι "Roi"
ΠΓΔΜ Μακεδονία Tamara Todevska "Υπερήφανος"
Γερμανία Απορριμμάτων "Αδελφή"
Γεωργία Oto Nemsadze "Συνέχισε"
Ελλάδα Κατερίνα Ντούσκα "Καλύτερη Αγάπη"
Ουγγαρία Joci Pápai "Az én apám"
Ισλανδία Hatari "Hatriö mun sigra"
Ιρλανδία Σάρα Μακ Τέρναν "22"
Ισραήλ Kobi Marimi "Σπίτι"
Ιταλία Μαχμούντ "Soldi"
Λετονία Στροβιλοδρόμιο "Εκείνη τη νύχτα"
Λιθουανία Jurif Veklenko "Εκτέλεση με τα Λιοντάρια"
Μάλτα Michela "Χαμαιλέοντας"
Μολδαβία Άννα Οντομπέσκου "Διαμονή"
Μαυροβούνιο D Mol "Παράδεισος"
Ολλανδία Ντάνκαν Λόρενς "Στοά"
Νορβηγία KEiiNO "Πνεύμα στον ουρανό"
Πολωνία Tulia "Φωτιά της Αγάπης (Pali się)"
Πορτογαλία Ο Κοάν Όσιρις "Telemóveis"
Ρουμανία Ester Peony "Σε μια Κυριακή"
Ρωσία Σεργκέι Λάζαρεφ "Κραυγή"
Σαν Μαρίνο Serhat "Πες Na Na Na"
Σερβία Nevena Božović "Κρούνα"
Σλοβενία Zala Kralj & Gašper Šantl "Sebi"
Ισπανία Μίκη "La Venda"
Σουηδία Τζον Λούντβικ "Πάρα πολύ αργά για την αγάπη"
Ελβετία Λούκα Χάνοι "Με πήρε"
Ουκρανία Maruv "Σειρήνα τραγουδιού"
Ηνωμένο Βασίλειο Μάικλ Ράις "Μεγαλύτερο από εμάς"

Ποια έθνη έφτασαν στον τελικό?

21 χώρες το έκαναν μέσω των ημιτελικών και θα τους ενώσουν οι Big Five: χώρες που συνεισφέρουν το πιο οικονομικά στην επίδειξη. Παρακάτω, θα βρείτε όλα τα έθνη που θα εκτελέσουν σε αυτό το φετινό τελικό:

 • Αλβανία
 • Αυστραλία
 • Αζερμπαϊτζάν
 • Λευκορωσία
 • Κύπρος
 • Τσεχική Δημοκρατία
 • Δανία
 • Εσθονία
 • Γαλλία
 • Γερμανία
 • Ελλάδα
 • Ισλανδία
 • Ισραήλ
 • Ιταλία
 • Βόρεια Μακεδονία
 • Νορβηγία
 • Μάλτα
 • Ρωσία
 • Σαν Μαρίνο
 • Σερβία
 • Σλοβενία
 • Ισπανία
 • Σουηδία
 • Ελβετία
 • Ολλανδία
 • Το Ηνωμένο Βασίλειο
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + = 8