Πώς να παρακολουθήσετε την εποχή Bachelor 24 online δωρεάν

Πώς να παρακολουθήσετε την Εποχή Bachelor 24 online


Η 24η σεζόν Ο εργένης θα γίνει πρεμιέρα 6 Ιανουαρίου στις 8 μ.μ. EST / 5 PM PST. Οι μακροχρόνιοι οπαδοί μπορεί να αναγνωρίσουν το φετινό bachelor. είναι ο Peter Weber, ο πιλότος που προηγουμένως ήρθε τρίτος στην εποχή 15 του Το Bachelorette. Είναι πιθανό να υπάρχουν συνολικά 13 επεισόδια και κάτω θα εξηγήσουμε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε την εποχή των Bachelor 24 online, δωρεάν, από οπουδήποτε στον κόσμο (ακόμα κι αν βρίσκεστε στο εξωτερικό).

Θα πρέπει να σημειώσετε ότι συνιστούμε μόνο επίσημες πηγές. Ο εργένης είναι μια άγρια ​​δημοφιλής επίδειξη, πράγμα που σημαίνει ότι τα μη εξουσιοδοτημένα ρεύματα είναι σχεδόν αναπόφευκτα. Πέραν αυτού, προτείνουμε να μην χρησιμοποιείτε τους: πρώτα απ 'όλα, η ποιότητα του βίντεο τείνει να είναι πολύ φτωχή και, επιπλέον, τα μη επιτρεπόμενα ρεύματα μπορούν γρήγορα να βγουν εκτός σύνδεσης για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Με πολλούς τρόπους να παρακολουθήσετε Ο εργένης σεζόν 24 νόμιμα, δεν υπάρχει ανάγκη για σκιερές ροές τρίτου μέρους.

Περίοδος 24 από Ο εργένης θα είναι διαθέσιμες μόνο στις υπηρεσίες ροής που είναι κλειδωμένες σε περιφέρειες. Αυτό σημαίνει ότι εάν βρίσκεστε στο εξωτερικό, έξω από τις ΗΠΑ, θα χρειαστείτε ένα VPN για να συνδεθείτε με τις συνήθεις υπηρεσίες streaming.

Πώς να παρακολουθήσετε την εποχή του Bachelor 24 ζωντανά στο διαδίκτυο από το εξωτερικό

Γενικά, οι πλατφόρμες ροής εντοπίζουν σε ποια χώρα βρίσκεστε ελέγχοντας τη διεύθυνση IP σας. Ωστόσο, συνδέοντας σε ένα VPN, μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σε μια που προέρχεται από άλλη χώρα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε, για παράδειγμα, να χρησιμοποιήσετε έναν αμερικανικό διακομιστή VPN για πρόσβαση στις υπηρεσίες ροής που βασίζονται στις ΗΠΑ στο εξωτερικό. Είναι απλούστερο από αυτό που ακούγεται. απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Εδώ είναι πώς να παρακολουθήσετε την εποχή των Bachelor 24 online δωρεάν:

 1. Πρώτα, εγγραφείτε για έναν αξιόπιστο πάροχο VPN. Συστήνουμε το ExpressVPN, αλλά τα CyberGhost και NordVPN είναι δύο εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις χαμηλού κόστους.
 2. Τώρα, κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή VPN. Σημειώστε ότι συνήθως υπάρχουν μερικές διαφορετικές εκδόσεις, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει την κατάλληλη εφαρμογή για τη συσκευή σας,
 3. Συνδεθείτε και συνδεθείτε με έναν από τους αμερικανικούς διακομιστές του VPN σας. Η πόλη που επιλέγετε δεν έχει σημασία, αλλά για τις ταχύτερες ταχύτητες, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε διακομιστές σε οποιαδήποτε πόλη πλησιέστερα σε εσάς.
 4. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο ABC και συνδεθείτε. Θα πρέπει τώρα να μπορείτε να παρακολουθήσετε Ο εργένης από έξω από τις ΗΠΑ, χωρίς προβλήματα. Εάν δεν μπορείτε, δοκιμάστε να καθαρίσετε τα cookies και να ανανεώσετε τη σελίδα.

Ο εργένης θα ζουν αέρας κάθε εβδομάδα. Για το λόγο αυτό, σας συνιστούμε να διαλέξετε λίγα λεπτά μπροστά για να διασφαλίσετε ότι το VPN σας λειτουργεί όπως αναμένεται. Με αυτόν τον τρόπο, αν έχετε κάποιο πρόβλημα, θα έχετε αρκετό χρόνο για να λάβετε βοήθεια από την ομάδα υποστήριξης πελατών VPN.

Πώς να παρακολουθήσετε την Εποχή Bachelor 24 ζωντανά στην τηλεόραση των ΗΠΑ

ΗΠΑ σημαία

Ο εργένης η εποχή 24 θα εκπέμπει αποκλειστικά αλφάβητο. Αυτό σημαίνει ότι εάν το καλωδιακό σας πακέτο περιλαμβάνει ήδη αυτό το κανάλι, μπορείτε απλά να συνδεθείτε και να παρακολουθήσετε κάθε επεισόδιο ζωντανά, εντελώς δωρεάν. Κοιτάζοντας για ροή Ο εργένης χωρίς καλώδιο; Σε αυτή την περίπτωση, έχετε δύο επιλογές.

Το πρώτο είναι απλά να περιμένετε λίγες ώρες επιπλέον. Τα νέα επεισόδια προστίθενται στη βιβλιοθήκη κατ 'απαίτηση της ABC την επόμενη μέρα μετά την αποστολή τους και αυτά μπορούν να παρακολουθούνται χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε. Δεν υπάρχει βιασύνη, καθώς δεν θα εγκαταλείψουν την υπηρεσία μέχρι περίπου ένα μήνα αργότερα.

Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να εγγραφείτε για μια υπερσύγχρονη υπηρεσία όπως η Hulu με Live TV, YouTube TV ή AT&T TV Τώρα. Παρόλο που κάθε ένα από αυτά έρχεται με μια δωρεάν δοκιμή, δεν είναι αρκετό για να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη σειρά, και ως εκ τούτου, θα πρέπει να πληρώσετε τελικά. Λαμβάνοντας υπόψη την υψηλή τιμή (που κυμαίνεται από 49,99 έως 65 δολάρια ΗΠΑ ανά μήνα), οι περισσότεροι άνθρωποι θα ήταν καλύτερα να βλέπουν μόνο κατά παραγγελία.

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες είναι γεωφυσικές. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βρίσκεστε στις ΗΠΑ ή να συνδεθείτε με έναν αμερικανικό διακομιστή VPN για να τα χρησιμοποιήσετε. Το ExpressVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών που σημαίνει ότι μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς κινδύνους.

Πού αλλού μπορώ να μεταδώσω την εποχή του Bachelor 24 online?

Πολλές χώρες έχουν τώρα τα δικά τους περιφερειακά spinoffs, έτσι η αμερικανική έκδοση του Ο εργένης δεν θα δει μια ευρεία διεθνή κυκλοφορία. Ωστόσο, θα αερίσει στον Καναδά. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω για να μάθετε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε:

Καναδάς

Καναδική σημαία

Η εποχή 24 στην πραγματικότητα προβάλλει μια ώρα νωρίτερα στον Καναδά. Το Citytv θα παρουσιάσει νέα επεισόδια κάθε εβδομάδα στις 7 μ.μ. EST / 4 PM PST. Αν σκοπεύετε να παρακολουθήσετε Ο εργένης ζωντανά online, είστε στην τύχη? δεν χρειάζεται καν να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό.

Το μειονέκτημα είναι ότι θα χρειαστείτε μια συνδρομή καναδικής τηλεόρασης για να παρακολουθήσετε οτιδήποτε κατά παραγγελία, γεγονός που καθιστά την αποτυχία ενός επεισοδίου ιδιαίτερα καταστροφικού εάν δεν έχετε καλώδιο.

Το Citytv διατίθεται μόνο στον Καναδά. Ως εκ τούτου, εάν βρίσκεστε στο εξωτερικό, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για ροή Ο εργένης Σε σύνδεση.

Πώς λειτουργεί το Bachelor?

Αν είστε νέος στη σειρά, μην ανησυχείτε μήπως μπορείτε να ακολουθήσετε τη μορφή. Ο εργένης στην πραγματικότητα έχει μια αρκετά απλή προϋπόθεση. Ένας άνδρας (ο bachelor) προσπαθεί να βρει μια γυναίκα από την ομάδα των συμμετεχόντων. Για να γίνει αυτό, θα περάσει χρόνο με κάθε ένα από αυτά, είτε ένα-σε-ένα ή ως μέρος μιας ομαδικής ημερομηνίας. Στο τέλος κάθε επεισοδίου, παρουσιάζει τις γυναίκες που θα ήθελε να μείνει με ένα τριαντάφυλλο, ενώ οι άλλοι θα εξαλειφθούν.

Ποιοι είναι οι 24 διαγωνιζόμενοι της σεζόν?

Φέτος, υπάρχουν 30 διαγωνιζόμενοι, από κάθε είδους υπόβαθρο. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω για μια πλήρη λίστα με Ο εργένης σεζόν 24 διαγωνιζόμενους:

 • Alayah Benevidez, νικητής του Miss Texas, 24 ετών.
 • Alexa Caves, 27χρονη αισθητικός από το Σπρίνγκφιλντ του Ιλινόις.
 • Avonlea Elkins, ηλικίας 27 ετών. Ένας κτηνοτρόφος βοοειδών από το Fort Worth του Τέξας.
 • Courtney Perry, 26χρονη κοσμηματολόγος από τη Βενετία της Φλόριντα.
 • Deandra Kanu, ηλικίας 23 ετών. Είναι συντονιστής φροντίδας στο σπίτι από το Maine.
 • Eunice Cho, 23χρονων αεροσυνοδών από το Σικάγο.
 • Η Hannah Ann Sluss. 23 χρονών, ένα μοντέλο και ένας ντόπιος Τενεσί.
 • Jade Gilliland, 26χρονων αεροσυνοδών από τη Mesa της Αριζόνα.
 • Jasmine Nguyen, 25. Διευθυντής σχέσεων με πελάτες από το Χιούστον του Τέξας.
 • Jenna Serrano, 22 ετών, φοιτητής νοσηλευτικής από το New Lenox του Illinois.
 • Katrina Badowski, 28. Μια χορευτής NBA από το St. Charles, Illinois.
 • Kelley Flanagan, ηλικίας 27 ετών. Είναι δικηγόρος που ζει στο North Barrington του Illinois.
 • Kelsey Weier, ένα 28χρονο παλτό από Urbandale, Αϊόβα.
 • Kiarra Norman από το Kennesaw της Γεωργίας. Μια 23χρονη νταντά.
 • Kylie Ramos, ηλικίας 26 ετών. Ένας συνεργάτης πωλήσεων ψυχαγωγίας από το Davis της Καλιφόρνια.
 • Lauren Jones, 26 ετών, εκτελεστικό μάρκετινγκ από το Glendale, Καλιφόρνια.
 • Lexi Buchanan από το Τζάκσονβιλ, Φλόριντα. Ένας 26χρονος συντονιστής μάρκετινγκ.
 • Madison Prewett, 23 χρονών, βοηθός εργοδότη από Auburn, Αλαμπάμα.
 • Maurissa Gunn, ηλικίας 23 ετών. Συντονιστής φροντίδας ασθενών από το Laurel της Montana.
 • Megan Hops, αεροσυνοδός από το San Bruno της Καλιφόρνιας. 26 ετών.
 • Mykenna Dorn, 22χρονη blogger μόδας από το Langley της Βρετανικής Κολομβίας.
 • Natasha Parker, 31 ετών προγραμματιστής εκδηλώσεων από τη Νέα Υόρκη.
 • Payton Moran, ηλικίας 24 ετών. Ένας αντιπρόσωπος ανάπτυξης επιχειρήσεων από το Wellesley της Μασαχουσέτης.
 • Sarah Coffin, 24χρονη ιατρική ακτινολόγος από το Knoxville, Tennessee.
 • Savannah Mullins, ηλικίας 27 ετών. Ένας μεσίτης από το Χιούστον, Τέξας.
 • Shiann Lewis, 27 ετών διοικητικός βοηθός από το Λας Βέγκας.
 • Sydney Hightower, διευθυντής μάρκετινγκ λιανικής από το Birmingham, Αλαμπάμα, 24 χρονών.
 • Tammy Ly, ένα σπίτι 24 ετών από τη Συρακούζη της Νέας Υόρκης.
 • Βίκτορ Φούλερ, ηλικίας 26 ετών. Ένας εκπρόσωπος ιατρικών πωλήσεων από την Virginia Beach της Βιρτζίνια.
 • Victoria Paul, νοσοκόμα ηλικίας 27 ετών, από την Αλεξάνδρεια της Λουιζιάνα.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 2