Ποιος είναι ο καλύτερος αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων; Βάζουμε 12 στη δοκιμή

αναδυόμενη διαφήμιση
Όλοι μισούν τις αναδυόμενες διαφημίσεις, καθιστώντας τους αναστολείς των αναδυόμενων παραθύρων ένα go-to app για τους χρήστες του Διαδικτύου. Παρόλο που οι περισσότεροι ιστότοποι χρησιμοποιούν πλέον άλλες μορφές διαφημίσεων, θα δείτε ότι τα αναδυόμενα παράθυρα πληγώνουν τις περισσότερες γωνιές του ιστού. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι ιστότοποι που έχουν μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό προβάλλουν διαφημίσεις με αναδυόμενα παράθυρα χωρίς τη γνώση των ιδιοκτητών τους. Και στις χειρότερες περιπτώσεις, αυτά τα τυχαία αναδυόμενα παράθυρα ενδέχεται να μην είναι το αποτέλεσμα κακής διαφήμισης σχεδιασμού, αλλά ένα κομμάτι κακόβουλης διαφημιστικής προβολής διαφημίσεων αναπαραγωγής στο adware στο μηχάνημά σας.


Ο τερματισμός της λαϊκής κόλασης μπορεί να είναι απόλυτα ικανοποιητικός - και εκπληκτικά απλός. Υπάρχει ένας αριθμός αναδυόμενων και adware αποκλειστών εκεί έξω που θα βεβαιωθείτε ότι η εμπειρία περιήγησης στο Web σας είναι όσο το δυνατόν πιο αδιόρατο (και λιγότερο ενοχλητικό). Θα βρείτε διαφορετικούς αποκλεισμούς αναδυόμενων παραθύρων για κάθε πρόγραμμα περιήγησης ιστού, με πολλά που καλύπτουν όλα τα προγράμματα περιήγησης ιστού εκεί έξω.

Οι καλύτεροι αποκλειστές διαφημίσεων για το 2019

Βάσει των δοκιμών λογισμικού πολλαπλών σημείων, οι ακόλουθοι 12 δωρεάν αποκλεισμοί αναδυόμενων παραθύρων παρέχουν τα καλύτερα αποτελέσματα για τους καταναλωτές:

 1. Google Chrome
 2. Microsoft Edge
 3. Internet Explorer
 4. Firefox
 5. ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
 6. AdBlock (Chrome, Opera, Edge)
 7. Το AdBlock Plus (Chrome, Safari, Opera, Firefox, Internet Explorer)
 8. Απορρήτου Badger (Chrome)
 9. Το Adfender (Chrome, Firefox, Edge, Internet Explorer, Opera, Μόνο λειτουργικό σύστημα Windows)
 10. Έξυπνο αναδυόμενο παράθυρο (Internet Explorer; Μόνο λειτουργικό σύστημα Windows)
 11. Ad Muncher (Internet Explorer, Firefox, Opera, Google Chrome, Μόνο λειτουργικό σύστημα Windows)
 12. uBlock (Chrome, Safari, Firefox)

Μερικοί από αυτούς τους αποκλεισμούς αναδυόμενων παραθύρων θα μπλοκάρουν επίσης τις κανονικές διαφημίσεις στις σελίδες. Πολλοί είναι ενσωματωμένοι στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού που χρησιμοποιείτε ήδη και ίσως χρειαστεί να ενεργοποιηθούν ή να ρυθμιστούν σωστά οι ρυθμίσεις. Ας εξερευνήσουμε περισσότερες από αυτές τις επιλογές λεπτομερώς.

Προτιμώμενος αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων: Opera
Opera Web Browser

Έχουμε δοκιμάσει μια χούφτα αναδυόμενων και adware blockers. Μέσα από τις δοκιμές μας, διαπιστώσαμε ότι οι ενσωματωμένοι αναστολείς των αναδυόμενων παραθύρων στα πιο δημοφιλή προγράμματα περιήγησης ιστού έκαναν την καλύτερη δουλειά στο να μπλοκάρουν τα αναδυόμενα παράθυρα. Τα περισσότερα δεν περιλαμβάνουν τις λειτουργίες αποκλεισμού διαφημίσεων. Ωστόσο, αν θέλετε ένα ενσωματωμένο αναδυόμενο παράθυρο και αποκλεισμό διαφημίσεων, μεταβείτε με το πρόγραμμα περιήγησης Web της Opera. Το πρόγραμμα περιήγησης είναι γρήγορο, λειτουργεί με λιγότερους πόρους από το Chrome και διαθέτει ένα ενσωματωμένο VPN, κάτι που σίγουρα υποστηρίζουμε στο Comparitech.

Η σημασία του αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων

Το αναδυόμενο παράθυρο και η παρεμπόδιση διαφημίσεων είναι πιο σημαντικά από το να ξεφορτωθείς την πολύ συμφωνημένη ενόχληση τέτοιων διαφημίσεων. Διαφημίσεις κάθε είδους μπορεί να αποτελούν κίνδυνο ασφαλείας.

Εάν παίρνετε πολλά ανεπιθύμητα αναδυόμενα παράθυρα, θα μπορούσε να σημαίνει ότι έχετε adware, ένα είδος κακόβουλου λογισμικού, εγκατεστημένο στο σύστημά σας. Μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτό αρκετά εύκολα. Ο οδηγός μας για την αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού και adware σε υπολογιστές με Windows θα πρέπει να σας βοηθήσει να καθαρίσετε το σύστημά σας.

Οι κανονικές διαφημίσεις σε πολλούς μη ασφαλείς ιστότοπους θα μπορούσαν επίσης να αποτελούν κίνδυνο για τον ιό. Οι χάκερ μπορούν να χρησιμοποιήσουν διαφημίσεις για να μεταδώσουν κακόβουλο λογισμικό στο σύστημά σας. Αυτό δεν είναι ανήκουστο ή ασυνήθιστο και συνέβη και με το Yahoo το 2015, όταν μια ομάδα από χάκερ κατέλαβε διαφημίσεις σε πολλές από τις κύριες σελίδες της Yahoo σε μια προσπάθεια να εξαπλωθεί κακόβουλο λογισμικό.

Σκεφτείτε έναν αποκλεισμό αναδυόμενων παραθύρων μια απόλυτη αναγκαιότητα για τη δική σας ασφάλεια και τη λογική σας.

Η διαφορά μεταξύ αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων και αποκλεισμού διαφημίσεων

Προσέξτε να εξετάσετε το "μπλοκάρισμα αναδυόμενων παραθύρων" και το "μπλοκάρισμα διαφημίσεων" στο ίδιο πράγμα. Συχνά χρησιμοποιούνται εναλλακτικά, αλλά πολλές περιοχές αισθάνονται την οδυνηρή πρέζα των adblockers.

Οι αναστολείς των αναδυόμενων παραθύρων θα εμποδίσουν τους ιστότοπους να αποστέλλουν οποιαδήποτε μορφή αναδυόμενου παραθύρου ή να εμποδίσουν το adware να εμφανίζεται. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε φορτώνει ένα αναδυόμενο παράθυρο και όχι μόνο διαφημίσεις. Ορισμένοι ιστότοποι χρησιμοποιούν πραγματικά αναδυόμενα παράθυρα για νόμιμους σκοπούς, όπως για τη σύνδεση σε διαφορετικές περιοχές του ιστότοπου ή για την πραγματοποίηση πληρωμών. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορεί να θέλετε να καταγράψετε λευκές λίστες με κάποιους ιστότοπους που κανονικά συχνότερα χρησιμοποιείτε αναδυόμενα παράθυρα εκτός διαφημίσεων αλλά για καλούς σκοπούς.

Ωστόσο, οι αποκλειστές διαφημίσεων θα εμποδίσουν οποιαδήποτε διαφήμιση σε μια σελίδα. Αυτό θα περιλαμβάνει αναδυόμενα παράθυρα και διαφημίσεις στη σελίδα. Καθώς οι διαφημίσεις επί της σελίδας είναι το ψωμί και το βούτυρο των περισσότερων ιστότοπων, οι αποκλειστές διαφημίσεων έχουν ρίξει ένα μεγάλο τμήμα ολόκληρης της οικονομίας του διαδικτύου σε μια καρφίτσα. Όπως αναφέρει η Επισκόπηση Επιχειρήσεων του Χάρβαρντ:

"Η συζήτηση σχετικά με την παρεμπόδιση των διαφημίσεων γίνεται όλο και περισσότερο πολωμένη. Εκείνοι που αντιτίθενται στον αποκλεισμό διαφημίσεων παρομοιάζουν την πειρατεία περιεχομένου, υποστηρίζοντας ότι η έκθεση σε διαφημίσεις είναι η τιμή που πρέπει να πληρώσουν οι αναγνώστες για δωρεάν περιεχόμενο. Η άλλη πλευρά της συζήτησης υποστηρίζεται από εταιρείες που δημιουργούν λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων, καθώς και από τους σε απευθείας σύνδεση ακτιβιστές της ιδιωτικής ζωής. Επικρίνουν την επίδραση των διαφημίσεων στην εμπειρία των χρηστών, αλλά η μεγαλύτερη ανησυχία τους περιστρέφεται γύρω από τη συμπεριφορική παρακολούθηση, μια πρακτική που χρησιμοποιείται από πολλές διαφημιστικές εταιρείες για να μάθουν για τα ενδιαφέροντα των χρηστών με βάση την δικτυακή τους δραστηριότητα.

Πράγματι, οι μηχανισμοί αποκλεισμού διαφημίσεων βάζουν ένα τεράστιο βαθούλωμα στο ελεύθερο περιεχόμενο ιστού, τη μεγαλύτερη ακούσια συνέπεια της χρήσης τους. Αυτό έχει οδηγήσει σε περισσότερες τοποθεσίες που χρησιμοποιούν συνδέσμους θυγατρικών ή παραπομπές (κάτι που κάνουμε εδώ στο Comparitech μερικές φορές), για να βοηθήσουμε να διατηρήσουμε τα παροιμιώδη φώτα. Όταν χρησιμοποιείτε αποκλειστές διαφημίσεων, εξετάστε τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στους ιστότοπους που σας αρέσει να χρησιμοποιείτε δωρεάν.

Μπορείτε να εξετάσετε την επισήμανση ορισμένων ιστότοπων που σας αρέσουν, γνωρίζετε και εμπιστεύεστε, που χρησιμοποιούν τη διαφήμιση. Αυτές οι διαφημίσεις εξακολουθούν να αποφέρουν έσοδα για τους ιστότοπους αυτούς, ακόμη και αν δεν κάνετε κλικ στη διαφήμιση.

Βάζοντας τους αναστολείς των αναδυόμενων παραθύρων στη δοκιμή

Αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε μια μεγάλη χούφτα παρεμποδιστών ανεπιθύμητης αλληλογραφίας διαθέσιμη στην ανοικτή αγορά. Μερικοί ήταν οι ενσωματωμένοι αναστολείς που έρχονται με δημοφιλή προγράμματα περιήγησης ιστού. Άλλα είναι αυτοδύναμα προγράμματα ή επεκτάσεις περιηγητή ιστού που προσφέρουν μερικά πρόσθετα οφέλη. Δοκιμάσαμε όλα τα παρακάτω:

Ενσωματωμένοι αναστολείς των αναδυόμενων παραθύρων στα ακόλουθα προγράμματα περιήγησης:

 • Google Chrome
 • Microsoft Edge
 • Internet Explorer
 • Firefox
 • ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
 • Netscape (απλά να γελάσω)

Εφαρμογές και επεκτάσεις τρίτων κατασκευαστών:

 • AdBlock (Chrome, Opera, Edge)
 • Το AdBlock Plus (Chrome, Safari, Opera, Firefox, Internet Explorer)
 • Απορρήτου Badger (Chrome)
 • Το Adfender (Chrome, Firefox, Edge, Internet Explorer, Opera, Μόνο λειτουργικό σύστημα Windows)
 • Έξυπνο αναδυόμενο παράθυρο (Internet Explorer; Μόνο λειτουργικό σύστημα Windows)
 • Ad Muncher (Internet Explorer, Firefox, Opera, Google Chrome, Μόνο λειτουργικό σύστημα Windows)
 • uBlock (Chrome, Safari, Firefox)

Όλοι οι αναστολείς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ελέγχθηκαν χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικές μεθόδους. Το πρώτο ήταν το PopupTest.com. Ο ιστότοπος παρέχει 17 διαφορετικές δοκιμές για διαφορετικές μεθόδους αναδυόμενων παραθύρων. Αυτό περιλαμβάνει 4 δοκιμές για καλά αναδυόμενα παράθυρα, τα οποία πρέπει να έχει ένας αποτελεσματικός αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων δεν ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ. Εξαιρέσαμε δύο από τις δοκιμές, καθώς φαίνεται ότι αυτές οι δύο σελίδες δεν παρήγαγαν κανένα αναδυόμενο παράθυρο δείγματος.

Η δεύτερη μέθοδος που χρησιμοποιήσαμε ήταν η δοκιμή εγγενών διαφημίσεων για διαφημίσεις εντός και εκτός σελίδας που δημιουργήθηκαν στους ιστότοπους http://animefushigi.co/latest-anime/ (6 διαφημίσεις εντός σελίδας, 2 αναδυόμενα παράθυρα) και ένα καλό αναδυόμενο παράθυρο σύνδεσης Bungie.net. 

Δίνουμε βαθμολογίες για κάθε αποκλεισμό αναδυόμενων παραθύρων:

 • Το σκορ PopupTest.com (από τα 100)
 • Μια βαθμολογία που βασίζεται σε αναδυόμενα παράθυρα μπλοκαριστεί από το animefushigi.co/latest-anime/ και επιτρέπεται από το Bungie.net (-10 για να επιτρέπεται το αναδυόμενο παράθυρο, +10 για να το μπλοκάρει, +10 για να επιτρέπεται το καλό αναδυόμενο παράθυρο, -10 για το μπλοκάρισμα του, +10 για αποκλεισμό της διαφήμισης στη σελίδα)
 • Μια βαθμολογία που βασίζεται σε πρόσθετες λειτουργίες, όπως κατάλογος με λευκώματα, αποκλεισμό διαφημίσεων και παρακολούθηση cookie παρακολούθησης (10 μονάδες για κάθε επιπρόσθετο χαρακτηριστικό, χωρίς μέγιστο σκορ). 

Αυτές οι βαθμολογίες συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια τελική βαθμολογία για κάθε εφαρμογή αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων / αποκλεισμού διαφημίσεων.

*Σημείωση: Οι ενσωματωμένοι αναστολείς των αναδυόμενων παραθύρων λειτουργούν ως επί το πλείστον μόνο για αναδυόμενα παράθυρα, όχι διαφημίσεις εντός σελίδας. Η μέγιστη βαθμολογία για αυτά για "εγγενή αναδυόμενα παράθυρα" ήταν 20, ενώ οι εφαρμογές τρίτων που σχεδιάστηκαν για να μπλοκάρουν όλες τις μορφές διαφημίσεων είχαν μέγιστη βαθμολογία 90.

Τα αποτελέσματα των δοκιμών αναλύθηκαν

Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι τα αποτελέσματα του PopupTest.com ήταν ύποπτα παρόμοια για τους αποκλεισμούς του προγράμματος περιήγησης στο Web και τους αποκλεισμούς τρίτων. Κατά τη δοκιμή, διαπιστώσαμε ότι οι ενσωματωμένοι αναστολείς των αναδυόμενων παραθύρων του προγράμματος περιήγησης φαινόταν να αποκλείουν τα αναδυόμενα παράθυρα δοκιμών που συμπεριλάβαμε, ενώ οι εφαρμογές και οι επεκτάσεις τρίτου μέρους τους αγνόησαν.

Ο λόγος για αυτό οφείλεται σε ένα μίγμα του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν τα αναδυόμενα παράθυρα και του τρόπου λειτουργίας των ενσωματωμένων και τρίτων αποκλειστών διαφορετικά. Πιστεύουμε ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι αποκλειστές διαφημίσεων τρίτου μέρους σχεδιάζονται ως επί το πλείστον για να αποκλείουν πραγματικά τις διαφημίσεις μέσω φιλτραρίσματος IP ή τομέα. Εν τω μεταξύ, οι ενσωματωμένοι αναστολείς των αναδυόμενων παραθύρων λειτουργούν κατά κύριο λόγο κλείνοντας τα παράθυρα αδιακρίτως.

Αυτό εξηγεί γιατί οι αποκλειστές τρίτου μέρους απέτυχαν να μπλοκάρουν τα δείγματα από το PopupTest, ενώ τα ενσωματωμένα αποκλείστηκαν εύκολα. Εξαρτάται από το περιεχόμενο της σελίδας και τη χρησιμοποιούμενη μέθοδο. Καθώς τα προγράμματα τρίτων αναζητούν περιεχόμενο, αν δεν ανιχνεύσουν εξωτερικούς συνδέσμους στη σελίδα ή στα αναδυόμενα παράθυρα, δεν θα τα αποκλείσουν. Εν τω μεταξύ, ορισμένα αναδυόμενα παράθυρα δεν ανοίγουν νέα παράθυρα από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού, αλλά μεταφέρουν διαφημίσεις javascript ενσωματωμένες στον κώδικα της σελίδας. Καθώς δεν δημιουργούν ξεχωριστές σελίδες, ο ενσωματωμένος αποκλεισμός του προγράμματος περιήγησης δεν λειτουργεί.

Με την εξαίρεση της όπερας, οι ενσωματωμένοι αποκλεισμοί αναδυόμενων παραθύρων browser απλά δεν είναι έξυπνος, ενώ οι μηχανισμοί αποκλεισμού τρίτου κατασκευαστή έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να διακρίνονται περισσότερο, αν και υπάρχουν διαφοροποιήσεις ανάλογα με το αν μπορείτε ή δεν μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις.

Ενσωματωμένοι αναστολείς αναδυόμενων παραθύρων του προγράμματος περιήγησης στο Web

Όχι όλοι οι αποκλεισμοί αναδυόμενων παραθύρων είναι αυτόνομες εφαρμογές. Ορισμένοι είναι ενσωματωμένοι στα προγράμματα περιήγησης ιστού που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι από εμάς.

Google Chrome

χρωμίου

Το Google Chrome εκτελέστηκε παρόμοια με το Firefox και το Microsoft Edge. Πέρασε όλα τα δείγματα του PopupTest.com που δοκιμάσαμε, συμπεριλαμβανομένων των καλών αναδυόμενων παραθύρων. Αποτυχία της δοκιμής εγγενών διαφημίσεων από το animefushigi.co/latest-anime/, αποτυγχάνοντας να αποκλείσει τα αναδυόμενα παράθυρα που εμφανίστηκαν στη σελίδα (και τα δύο χρονικά). Όλες οι διαφημίσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός ενοχλητικού αναδυόμενου παραθύρου στο κάτω μέρος της σελίδας, συνέχισαν να εμφανίζονται. Έχει περάσει την εγγενή καλή δοκιμή popup από το Bungie.net.

Μπορείτε να προσθέσετε εξαιρέσεις στον αποκλεισμό αναδυόμενων παραθύρων της Google για να προσθέσετε αξιόπιστες διευθύνσεις URL. Το πρόγραμμα περιήγησης περιλαμβάνει επίσης έναν αποκλεισμό εντοπισμού cookie.

Με βάση και τις τρεις δοκιμές, ο ενσωματωμένος αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων της Google είναι καλός, αλλά όχι εξαιρετικός. Αποτυγχάνει να αποκλείσει τις πραγματικές διαφημίσεις, αν και δεν θα κάνει το λάθος να εμποδίζει τις καλές.

Αποτέλεσμα PopupTest.com: 100 * (καλύτερη δυνατή βαθμολογία) *

Έγινε αυτόματη βαθμολογία popup: -10

Βαθμός πρόσθετων χαρακτηριστικών: 20

Σύνολο: 110

Firefox

Λογότυπο του Firefox
Ο Firefox διαθέτει περιορισμένο σύνολο λειτουργιών στον ενσωματωμένο αποκλεισμό διαφημίσεών του. Μπορείτε να αποκλείσετε τα αναδυόμενα παράθυρα και τα cookie παρακολούθησης, με την πρόσθετη λειτουργία των ιστότοπων με βάση τα λευκά είδη μέσω εξαιρέσεων. Ο Firefox πέρασε τα δείγματα PopupTest.com, συμπεριλαμβανομένων των καλών αναδυόμενων παραθύρων. Δεν μπόρεσε να μπλοκάρει τα αναδυόμενα παράθυρα σε animefushigi, αλλά επέτρεψε την καλή αναδυόμενη προβολή από το Bungie.net.

Ο ενσωματωμένος αποκλεισμός στο Firefox είναι εξίσου χρήσιμος με εκείνον στο Google Chrome. Δεν θα αποκλείσει τα αναδυόμενα παράθυρα που θέλετε, αλλά δεν μπορεί να αποκλείσει τα αναδυόμενα παράθυρα που δεν θέλετε.

Αποτέλεσμα PopupTest.com: 100 * (καλύτερη δυνατή βαθμολογία) *

Έγινε αυτόματη βαθμολογία popup: -10

Βαθμός πρόσθετων χαρακτηριστικών: 20

Σύνολο: 110

Microsoft Internet Explorer
Internet Explorer

Παρόλο που η Microsoft παρουσιάζει τώρα το πρόγραμμα περιήγησης Edge, εξακολουθεί να περιλαμβάνει το IE στα νεότερα λειτουργικά της συστήματα. Ο ενσωματωμένος αναστολέας αναδυόμενων παραθύρων του IE παρέχει περισσότερες επιλογές από ό, τι όλα τα άλλα προγράμματα περιήγησης, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε την ισχύ του αποκλεισμού σας (από αποκλεισμό αποκλειστικά από μη ασφαλείς ιστότοπους έως αποκλεισμό όλων των χονδρικών αναδυόμενων παραθύρων) και επιτρέποντάς σας να προσθέσετε εξαιρέσεις.

Με το "υψηλό" επίπεδο αποκλεισμού, το IE εκτελέστηκε παρόμοια με τα άλλα προγράμματα περιήγησης ιστού, περνώντας όλα τα δείγματα PopupTest.com που εξετάσαμε, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας ανοίγματος των σωστών αναδυόμενων παραθύρων. Στο animefushigi, η IE στα μισά του δρόμου μπλοκάρει μια αναδυόμενη διαφήμιση (το κιβώτιο που φορτώθηκε χωρίς περιεχόμενο) και απέτυχε να αποκλείσει το άλλο αναδυόμενο παράθυρο. Δεν εμπόδιζε τις διαφημίσεις στη σελίδα. Δυστυχώς, ο IE αποκλείστηκε το αναδυόμενο παράθυρο σύνδεσης από το Bungie.net, ένα σήμα εναντίον του.

Συνολικά, ο ενσωματωμένος αποκλεισμός του IE τείνει περισσότερο προς το κλείδωμα των πράξεων που πραγματικά θέλετε να φορτώσετε, ενώ αποτυγχάνετε στο μπλοκ των πραγματικών αναδυόμενων παραθύρων.

Αποτέλεσμα PopupTest.com: 100 * (καλύτερη δυνατή βαθμολογία) *

Έγινε αυτόματη βαθμολογία popup: -25

Βαθμός πρόσθετων χαρακτηριστικών: 20

Σύνολο: 95

Microsoft Edge
2016-12-13 15_45_14-άκρο microsft - Αναζήτηση Google - Όπερα

Το Microsoft Edge πραγματοποιήθηκε παρόμοια με το Google Chrome και τον Firefox στα δείγματα του PopupTest.com. Έχει μπλοκάρει όλες τις δοκιμές που χρησιμοποιήσαμε από τον ιστότοπο, ενώ παράλληλα επιτρέπουμε επιτυχώς όλα τα καλά αναδυόμενα παράθυρα. Έκπληξε έκπληκτα ένα από τα δύο αναδυόμενα παράθυρα που έφεραν στο animefushigi κάτι που το Chrome, το IE και ο Firefox δεν μπόρεσαν να κάνουν. Ένα σημείο ενάντια σε αυτό συνέβη με την δοκιμαστική αναδυόμενη δοκιμή σύνδεσης στο Bungie.net. Η άκρη επέτρεψε να εμφανιστεί παράθυρο, αλλά απέτυχε να φορτώσει το περιεχόμενο.

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις για τον αποκλεισμό αναδυόμενων παραθύρων στο Edge. Αυτό περιλαμβάνει την αδυναμία να προσθέσετε εξαιρέσεις για διαφορετικούς ιστότοπους ή να ρυθμίσετε την ισχύ του μηχανισμού αποκλεισμού με οποιονδήποτε τρόπο. Παρόλο που λειτουργεί οριακά καλύτερα από τα άλλα προγράμματα περιήγησης κατά το κλείδωμα των αναδυόμενων παραθύρων, η έλλειψη επιλογών και η παρεμπόδιση καλών αναδυόμενων παραθύρων δεν είναι εντελώς θετικές.

Αποτέλεσμα PopupTest.com: 100 * (καλύτερη δυνατή βαθμολογία) *

Έγινε αυτόματη βαθμολογία popup: -20

Βαθμός πρόσθετων χαρακτηριστικών: 0

Σύνολο: 80

ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
Πρόγραμμα περιήγησης Opera

Ο περιηγητής ιστού της Opera προσφέρει μερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα απορρήτου πέρα ​​από το αποκλειστικό αποκλεισμό αναδυόμενων παραθύρων. Έχει σχεδιαστεί για να αποκλείει διαφημίσεις στις σελίδες και περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο VPN και έναν αποκλεισμό cookie tracker. Ο φυλλομετρητής πέρασε όλα τα δείγματα του PopupTest.com που χρησιμοποιήσαμε, συμπεριλαμβανομένου του καλού τεστ popup. Η Opera είναι ο μόνος ενσωματωμένος μηχανισμός αποκλεισμού διαφημίσεων που μπλοκάρει στην πραγματικότητα κάθε διαφήμιση στη σελίδα animefushigi, συμπεριλαμβανομένων των αναδυόμενων παραθύρων και του μοναδικού που προκάλεσε το animefushigi να με στείλει στην απαγορευτική σελίδα κατά της διαφήμισης.

Η Opera επίσης επέτρεψε να φορτωθεί σωστά το καλό popup από το Bungie.net. Σε συνδυασμό με τα άλλα θετικά μπλοκ, η Opera έσπασε ουσιαστικά τα άλλα προγράμματα περιήγησης ιστού και ακόμη και πολλούς αποκλεισμούς τρίτων, ακριβώς έξω από το νερό με λειτουργικότητα. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον ήταν το γεγονός ότι αυτός ο ενσωματωμένος αποκλεισμός φαίνεται να είναι πιο διακριτικός από όλους τους άλλους browsers στη λίστα μας, ικανός να εμποδίσει τα δείγματα του PopupTest.com, επιτρέποντας παράλληλα καλά αναδυόμενα παράθυρα και μπλοκάροντας τα μη ικανοποιητικά μέσα από το φιλτράρισμα IP. Αυτός είναι πραγματικά ένας "καλύτερος από τους δύο κόσμους".

Αποτέλεσμα PopupTest.com: 100 * (καλύτερη δυνατή βαθμολογία) *

Έγινε αυτόματη βαθμολογία popup: 90 * (καλύτερη δυνατή βαθμολογία) *

Βαθμός πρόσθετων χαρακτηριστικών: 20

Σύνολο: 210

Προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων διαφημίσεων και επεκτάσεις

AdBlock

Αναστολείς αναδυόμενων παραθύρων Adblock

Το Adblock πραγματοποιήθηκε εντυπωσιακά καλά υπό δοκιμή. Αν και απέτυχε τα δείγματα PopupTest.com (αναμένεται), με την εξαίρεση των καλών αναδυόμενων παραθύρων που επέτρεψε μέσω, πέρασε γρήγορα το τεστ animefushigi, εμποδίζοντας όλες τις διαφημίσεις σε αυτήν τη σελίδα και προτρέποντας μια ανακατεύθυνση στη σελίδα αποκλεισμού διαφημίσεων . Το AdBlock επέτρεψε επίσης στο αναδυόμενο παράθυρο σύνδεσης Bungie.net να φορτωθεί χωρίς να αποτύχει.

Η πραγματική δύναμη στο AdBlock είναι ακριβώς πόσο προσαρμόσιμη είναι. Μπορείτε να αλλάξετε ένα μεγάλο αριθμό ρυθμίσεων σε αυτήν την επέκταση, συμπεριλαμβανομένων των φίλτρων με λευκώματα, προσαρμοσμένων και προκαθορισμένων, εξατομικευμένου αποκλεισμού ή αδειοδότησης διαφημίσεων με δεξί κλικ και με λευκή λίστα για συγκεκριμένες διαφημίσεις στο YouTube.

Το AdBlock αναδεικνύεται ως μία από τις καλύτερες επιλογές στη λίστα μας, ιδιαίτερα εξαιτίας του πόσες λειτουργίες συσκευάζονται σε αυτή την δωρεάν εφαρμογή. Παρόλο που έχει σχεδιαστεί μόνο για να λειτουργεί με το Chrome, μπορείτε επίσης να λάβετε αυτήν την εφαρμογή στην Opera φορτώνοντας την επέκταση επέκτασης του Google Chrome.

Αποτέλεσμα PopupTest.com: 26

Έγινε αυτόματη βαθμολογία popup: 90 * (καλύτερη δυνατή βαθμολογία) *

Βαθμός πρόσθετων χαρακτηριστικών: 50

Σύνολο: 166

Adblock Plus
Adblock Plus αποκλειστές αναδυόμενων παραθύρων

Το Adblock Plus είναι μια σχετικά απλή εφαρμογή με μερικές βασικές πρόσθετες επιλογές. Μπορείτε να δημιουργήσετε λίστες φίλτρων που επιτρέπουν ή αποκλείουν τα αναδυόμενα παράθυρα από συγκεκριμένους ιστότοπους, επιτρέπουν μη ενοχλητικές διαφημίσεις, δημιουργούν τις δικές σας λίστες σύνταξης φιλτραρίσματος και χρησιμοποιούν τη γενική λειτουργία "Whitelisting".

Απέτυχε τα δείγματα του PopupTest.com, πέρασε τα καλά δείγματα popup από το site και πέρασε το τεστ animefushigi με τα χρώματα που πετούσαν. Το Animefushigi, ειδικότερα, γρήγορα με μετέφερε στη θυμωμένη σελίδα τους. Το ABP επέτρεψε επίσης στο Bungie.net να δημιουργήσει το αναδυόμενο παράθυρο σύνδεσης, ένα καλό σημάδι επίσης. Με το αποτελεσματικό κλείδωμα και τα πρόσθετα χαρακτηριστικά του, το ABP είναι σίγουρα μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να απενεργοποιήσουν διαφημίσεις εντός σελίδας, αλλά δεν χρειάζονται πολλές πρόσθετες λειτουργίες για να καθαρίσουν την εμπειρία.

Αποτέλεσμα PopupTest.com: 26

Έγινε αυτόματη βαθμολογία popup: 90 * (καλύτερη δυνατή βαθμολογία) *

Επιπλέον βαθμολογία χαρακτηριστικών: 30

Σύνολο: 146

AdFender
Αναστολείς αναδυόμενων παραθύρων Adfender

Η Adfender διαθέτει μεγάλο αριθμό επιλογών. Έρχεται με μια δοκιμαστική έκδοση, διαφημίζει τον εαυτό της ότι είναι σε θέση να μπλοκάρει τα πάντα, από τα αναδυόμενα παράθυρα στα cookie tracker σε διαφημίσεις στο Youtube. Αναμενόμενα, δεν εμπόδιζε κανένα από τα αναδυόμενα παράθυρα από το PopupTest.com, επιτρέποντας ταυτόχρονα τη φόρτωση των καλών δειγμάτων popup.

Η AdFender διακρίνεται για τον αποκλεισμό όλων των διαφημίσεων από το animefushigi, προκαλώντας μάλλον γρήγορη ανακατεύθυνση στη σελίδα αποκλεισμού διαφημίσεων. Οι μετρήσεις του AdFender, προσπελάσιμες από το δίσκο συστήματος, δείχνουν μεγάλο αριθμό διαφημίσεων που αποκλείστηκαν από τον ιστότοπο. Αυτή η εφαρμογή επέτρεψε επίσης στο Bungie.net να φορτώσει το αναδυόμενο παράθυρο σύνδεσης χωρίς καθυστέρηση στη φόρτωση καθόλου.

Συνολικά, το AdFender είναι ένα από τα πιο προσαρμόσιμα στη λίστα. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη θύρα ακρόασης, να εφαρμόσετε ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης, να ορίσετε επιλογές φιλτραρίσματος HTTPS, να περιηγηθείτε ανώνυμα μέσω του Tor, να αποκλείσετε τα cookie παρακολούθησης και να αποκλείσετε διαφημίσεις σε διαφορετικές εφαρμογές εκτός από προγράμματα περιήγησης ιστού και να δείτε τα στατιστικά στοιχεία αποκλεισμού. Σημειώστε ότι οι περισσότερες από αυτές τις λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο στην πλήρη έκδοση. Η δωρεάν έκδοση περιλαμβάνει μόνο το προηγμένο αποκλεισμό αναδυόμενων παραθύρων.

Αποτέλεσμα PopupTest.com: 26

Έγινε αυτόματη βαθμολογία popup: 90 * (καλύτερη δυνατή βαθμολογία) *

Βαθμός πρόσθετων χαρακτηριστικών: 70

Σύνολο: 186

Έξυπνο αναδυόμενο παράθυρο
Έξυπνοι αναδυόμενοι παραθύρων αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων

Ο έξυπνος αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων είναι ένας αποκλεισμός που απλά θέλετε να αποφύγετε. Όχι μόνο απέτυχε τα δείγματα PopupTest.com, αλλά απέτυχε επίσης να αποκλείσει οποιαδήποτε αναδυόμενα παράθυρα ή διαφημίσεις εντός σελίδας από το animefushigi. Επιχείρησε τα καλά αναδυόμενα παράθυρα από το PopupTest και το Bungie.net. Δεδομένου ότι έχει σχεδιαστεί για να συνεργαστεί με τον Internet Explorer, εκεί είναι όπου δοκιμάστηκε, χωρίς αποτέλεσμα.

Ο έξυπνος αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων (popup blocker) είναι προσβάσιμος από το δίσκο του συστήματος Αν διαπιστώσετε ότι λειτουργεί πραγματικά, το Smart Popup Blocker περιλαμβάνει επίσης διαχείριση λευκωμάτων και cookie, ώστε να μπορείτε να διαγράψετε τα ανεπιθύμητα cookie παρακολούθησης.

Υπάρχουν επίσης κάποιες χρήσιμες λειτουργίες για να μιλήσετε σε αυτή την εφαρμογή, εκτός από έναν διαχειριστή cookie, λίστα λευκών, ειδοποιήσεις ήχου και αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων για το Windows Messenger (δεν είναι απαραίτητο για σχεδόν κανέναν).

Αποτέλεσμα PopupTest.com: 26

Έγινε αυτόματη βαθμολογία popup: -80

Βαθμός πρόσθετων χαρακτηριστικών: 50

Σύνολο: -4

Ad Muncher
ad muncher blocker

Ο Ad Muncher διαθέτει μεγάλο αριθμό επιλογών προσαρμογής. Υπάρχουν ρυθμίσεις για την αλλαγή της συμπεριφοράς του ιστότοπου, όπως η αφαίρεση μουσικής, οι εικόνες φόντου, οι αυτόματες επαναφορτώσεις και η αυτόματη δημιουργία σελιδοδεικτών, η αποτροπή cookie tracker, οι πολύ λεπτομερείς επιλογές αποκλεισμού διαφημίσεων, οι ρυθμίσεις φίλτρων που έχουν οριστεί και προσαρμοστεί, συνδέσεις, ορισμένες ρυθμίσεις συμπεριφοράς του προγράμματος περιήγησης, η επιλογή αλλαγής του μηνύματος μπλοκ σε οτιδήποτε θέλετε και λεπτομερή καταγραφή με δυνατότητα αναζήτησης.

Ο Ad Muncher λειτουργούσε σαν τις άλλες εφαρμογές τρίτων. Αποτυχία των δοκιμών δείγματος PopupTest.com και επέτρεψε να περάσουν οι καλές διαφημίσεις από τη δοκιμή. Επίσης, επέτρεψε την καλή εμφάνιση αναδυόμενου παραθύρου από το Bungie.net. Ενώ μπλοκάρισε τα δύο αναδυόμενα παράθυρα από το animefushigi, απέτυχε να αποκλείσει οποιαδήποτε από τις διαφημίσεις επί της σελίδας.

Παρά το γεγονός ότι απέτυχε να αποκλείσει τις διαφημίσεις στις σελίδες, ο Ad Muncher παρουσίασε ακόμα μια καλή εμφάνιση. Για όσους επιθυμούν να διαβάσουν τα αρχεία καταγραφής, αυτή είναι μια εφαρμογή για λήψη. Τα αρχεία καταγραφής είναι απίστευτα λεπτομερή και μπορούν να αναζητηθούν. Για αυτό, ίσως θέλετε να αγνοήσετε το χτύπημα που πήρε από τα δείγματα PopupTest.com. Ως άμεσος αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων για πραγματικές διαφημίσεις, είναι κορυφαία εγκοπή. Ωστόσο, για διαφημίσεις εντός σελίδας, ίσως θέλετε να ψάξετε αλλού.

Αποτέλεσμα PopupTest.com: 26

Έγινε αυτόματη βαθμολογία popup: -30

Βαθμός πρόσθετων χαρακτηριστικών: 130

Σύνολο: 126

uBlock
ublock αποκλειστές αναδυόμενων παραθύρων

uBlock είναι πολύ αποτελεσματικό στο κλείδωμα των διαφημίσεων. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα για αυτήν την επέκταση είναι ότι έχει περιορισμένα χαρακτηριστικά προσαρμογής. Σας δίνει τη δυνατότητα να αποκρύψετε τα block positions, να εμφανίσετε ένα περιορισμένο ποσό δεδομένων καταγραφής, να έχετε φιλτράρισμα προσωπικού και τρίτου μέρους, να επιτρέπετε τη δημιουργία λευκού επιπέδου και να επιτρέπετε τους κανόνες δυναμικού φίλτρου. Ωστόσο, δεν μπορείτε να ρυθμίσετε τη δύναμη του φίλτρου.

uBlock απέτυχε τα δείγματα PopupTest.com όπως αναμενόταν επιτρέποντας τα καλά δείγματα από τη δοκιμή. Πέρασε επίσης την καλή δοκιμή αναδυόμενων συνδέσεων από το Bungie.net. Έχει αποκλείσει όλα τα αναδυόμενα παράθυρα και τις διαφημίσεις σε σελίδα στο animefushigi, ενεργοποιώντας την ανακατεύθυνση σελίδας αποκλεισμού διαφημίσεων.

Ως επέκταση, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους δεν θέλουν να κάνουν λήψη προγραμμάτων στον υπολογιστή τους. Χρησιμοποιεί πολύ λίγη μνήμη, καθιστώντας την μια καλή, αποτελεσματική επιλογή για όσους θέλουν εύκολο και δωρεάν αποκλεισμό διαφημίσεων.

Αποτέλεσμα PopupTest.com: 26

Έγινε αυτόματη βαθμολογία popup: 90 * (καλύτερη δυνατή βαθμολογία) *

Βαθμός πρόσθετων χαρακτηριστικών: 50

Σύνολο: 166

Απόρρητο Badger
Απορρήτου αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων Badger

Ένας δωρεάν, εξειδικευμένος αποκλειστής από το Electronic Frontier Foundation, Privacy Badger είναι λίγο πιο δύσκολο να αξιολογηθεί μεταξύ των υπόλοιπων ενσωματωμένων και τρίτων αποκλειστών. Με τα λόγια του ίδιου του EFF, το Privacy Badger "εστιάζει στην απαγόρευση οποιωνδήποτε ορατών ή αόρατων σεναρίων ή εικόνων τρίτου μέρους που φαίνεται να σας παρακολουθούν ακόμα και αν απορρίψατε ρητά τη συγκατάθεσή σας στέλνοντας μια κεφαλίδα Do Not Track. Ακριβώς έτσι συμβαίνει ότι οι περισσότεροι (αλλά όχι όλοι) από αυτούς τους ιχνηλάτες τρίτων είναι διαφημίσεις.

Όταν βλέπετε μια διαφήμιση, η διαφήμιση σάς βλέπει και μπορεί να σας παρακολουθήσει. Απορρήτου του Badger είναι εδώ για να σταματήσει αυτό. "Αυτό σημαίνει ότι αν δείτε μια διαφήμιση που έχει αποκλειστεί από το Privacy Badger, είναι ένας ιχνηλάτης. Ως εκ τούτου, το Privacy Badger δεν εμποδίζει πολλές από τις ίδιες διαφημίσεις που κάνουν και οι άλλοι.

Όπως αναμενόταν, το Privacy Badger έχει πολύ λίγες επιπλέον επιλογές. Μπορείτε να ορίσετε ρυθμίσεις φίλτρων, ιστότοπους λευκών λίστας, να αποτρέψετε το WebRTC από τη διαρροή της διεύθυνσης IP, την αντικατάσταση κοινωνικών γραφικών στοιχείων και την εμφάνιση απαγορευμένων αριθμών διαφημίσεων.

Απορρήτου Η Badger ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες με τα δείγματα του PopupTest.com (απέτυχαν τα κακά popup tests, πέρασαν τα καλά). Δεν εμπόδισε καμία από τις διαφημίσεις στη σελίδα animefushigi, συμπεριλαμβανομένων των αναδυόμενων παραθύρων. Μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι αυτό σημαίνει ότι δεν υπήρχαν διαφημίσεις παρακολούθησης στη σελίδα. Το μόνο εμπόδιο στο Privacy Badger ήταν ότι απέκλειε την εικόνα από τη φόρτωση στο αναδυόμενο παράθυρο σύνδεσης Bungie.net. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τη σύνδεση.

Αποτέλεσμα PopupTest.com: 26

Έγινε αυτόματη βαθμολογία popup: -80

Βαθμός πρόσθετων χαρακτηριστικών: 50

Σύνολο: -4

"Παρουσίαση διαφημίσεων Pop Up Ad Slide Chalkboard" από τον Rick B με άδεια CC under 2.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 2