Stellar Data Recovery Windows Professional Επισκόπηση

Stellar Windows Data Recovery Windows Professional v8.0.0.2 είναι μια σταθερή επιλογή για να αποθηκεύσετε τα χαμένα ή διαγραμμένα αρχεία από έναν σκληρό δίσκο, ειδικά αν είστε λιγότερο tech-savvy είδος χρήστη. Ωστόσο, οι υψηλότερες τιμές και οι σχετικά βασικές επιλογές σάρωσης ενδέχεται να μην είναι οι καλύτερες για πιο ακραίες χρήστες που απαιτούν το μέγιστο από τη σουίτα αποκατάστασης.


Έτσι, αυτό το λογισμικό αξίζει την τιμή της εισόδου, ή μπορείτε να πάρετε ό, τι χρειάζεστε από αυτό από την ελεύθερη έκδοση και μόνο; Διαβάστε παρακάτω στην αναθεώρηση Stellar Data Recovery των Windows Professional για να μάθετε!

Εγκατάσταση / Ρύθμιση

Ασύρματο σύστημα

Λήψη Stellar Data Recovery Το Windows Professional v8.0.0.2 κατεβάστηκε και εγκαταστάθηκε ήταν μια πολύ απλή διαδικασία. Από τη σελίδα λήψης της εταιρείας, απλά βρήκαμε το αρχείο που ψάχναμε και το φορτώσαμε στον δοκιμαστικό υπολογιστή μέσω του setup exe.

Μόλις εγκαταστήσαμε το πρόγραμμα, ήρθε η ώρα να το ενεργοποιήσετε μέσω της ίδιας της εφαρμογής. Αντιγράψαμε στον κωδικό άδειας που παρέχεται μετά την αγορά και το πρόγραμμα ήταν σε θέση να εγγραφεί μόνο του, όλα χωρίς να ανοίξουν άλλα παράθυρα του προγράμματος περιήγησης στη διαδικασία.

Σχεδίαση / εμπειρία χρήστη

Αφού καταχωρήθηκε το προϊόν, μεταφέρθηκαν στην κύρια αρχική οθόνη της εφαρμογής, η οποία εμφανίζει επτά κουτιά τα οποία μπορείτε να ελέγξετε ανάλογα με τον τύπο του αρχείου που σχεδιάζετε να ανακτήσετε.

επιλέξτε τοποθεσία για σάρωση

επιλέξτε τι να ανακτήσετε

Αυτές οι επιλογές περιλαμβάνουν:

 • Έγγραφα γραφείου
 • Φάκελοι
 • Ηλεκτρονικά μηνύματα
 • Φωτογραφίες
 • Ήχος
 • Βίντεο
 • Ή η επιλογή να αναζητήσετε "Όλα τα δεδομένα", τα οποία ομαδοποιούν όλες τις κατηγορίες που αναφέρθηκαν προηγουμένως σε μία μόνο κύριο σάρωση ολόκληρης της μονάδας δίσκου.

κάντε κλικ για να ανακτήσετε όλα τα χαμένα δεδομένα

Κάθε πτυχή της εμπειρίας των χρηστών στο Stellar έχει ως στόχο να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλική προς το χρήστη και να προστατεύει όσο το δυνατόν περισσότερο, μερικές φορές να είναι μια περίπλοκη τεχνική διαδικασία στα πιο βασικά μέρη της, έτσι ώστε να είναι εύκολα κατανοητά.

Παρόλο που εκτιμώ γενικά πότε μια εταιρεία μπορεί να κάνει πιο σύνθετα καθήκοντα συντήρησης εύκολη για τον απλό χρήστη, πρέπει να ομολογήσω ότι η διαδικασία από την αρχική οθόνη μέχρι να ξεκινήσει μια σάρωση ίσως ήταν πολύ εύκολη.

Δεν υπάρχουν πραγματικά πολλές επιλογές προσαρμογής όσον αφορά τους τύπους αρχείων που θέλετε να αναζητήσετε, και συγκεκριμένα έξω από τους τύπους ασημικών τύπων που παρέχει η Stellar κατά την έναρξη της διαδικασίας σάρωσης. Προσωπικά, θα θέλαμε τη δυνατότητα σάρωσης για ένα όνομα ή τύπο αρχείου, ώστε να μειωθεί ο συνολικός χρόνος σάρωσης. Παρόλο που είναι ακόμα ωραίο να έχετε έναν κατάλογο όσων έχουν διαγραφεί από το δίσκο σε περίπτωση που υπάρχει ένα παλιό αρχείο που ξεχάσατε για να κάνει μια δεύτερη εμφάνιση.

Μόλις ολοκληρωθεί η σάρωση, θα εμφανιστεί μια λίστα με όλα τα αρχεία και τους φακέλους που βρέθηκαν, καθώς και ένα ωραίο χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να δείτε τα διαγραμμένα αρχεία (ή πιο συγκεκριμένα σε αυτή την περίπτωση, τις διαγραμμένες εικόνες ), προτού αποφασίσετε να τα ανακτήσετε.

Stellar Data Recovery Windows Professional Επισκόπηση

Μπορείτε επίσης να κάνετε προεπισκόπηση των αρχείων κειμένου και των περιεχομένων όλων των αρχείων .zip που βρέθηκαν. Αυτό είναι ένα άλλο ωραίο άγγιγμα που σίγουρα βοηθά να αυξήσει την εμπειρία της χρήσης Stellar πάνω από αυτό που διαφορετικά θα βρείτε σε αυτό το διάστημα.

Χαρακτηριστικά

Για την τιμή, έχετε πραγματικά ένα μεγάλο αριθμό χαρακτηριστικών από το Stellar's Data Recovery Windows Professional v8.0.0.2. Πολλά από αυτά δεν εμπίπτουν στη σφαίρα της ανάκτησης δεδομένων, αλλά είναι χρήσιμα εντούτοις:

 • Λειτουργικά συστήματα: Windows, OSX, Linux, εικονικές μηχανές
 • Επαναφορά συστήματος αρχείων FAT, ExFAT και NTFS
 • Ανάκτηση CD / DVD
 • Επαναφορά μονάδας RAW
 • Ανάκτηση διαμερίσματος, δημιουργία και διαχείριση
 • Αποκατάσταση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το MS Outlook και το Outlook Express

Εκτέλεση

Για να ελέγξουμε τις δυνατότητες αποκατάστασης στοιχείων της Stellar, αποθηκεύσαμε και διαγράψαμε πέντε διαφορετικούς τύπους αρχείων (* .exe, * .jpeg, * .mp3, * .zip και * .txt) για να δούμε πώς θα μπορούσε να ανακτήσει δεδομένα από SSD, έναν σκληρό δίσκο HDD και μια μονάδα flash USB.

Για την πρώτη δοκιμή, εκτελέσαμε μια βασική σάρωση σε ένα 1TB Seagate 7200RPM για να δούμε τι θα μπορούσε να τραβήξει. Καταγράψαμε το χρονικό διάστημα από το οποίο βρισκόταν η πρώτη σάρωση στο δοκιμαστικό μας σύστημα, το οποίο διαθέτει επεξεργαστή Intel Core i7-7700K 7G με επεξεργαστή 4.2GHz (υπερχρονισμένη σε 5.1GHz σε υγρή ψύξη κλειστού βρόχου), 16GB DDR4-3000MHz RAM, ένα SSD 256 GB m.2, ένα σκληρό δίσκο 1 TB και μια GPU NVIDIA GTX 1070.

Χρειάστηκε μόλις 1 λεπτό και 50 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που ενεργοποιήσαμε τη γρήγορη σάρωση μέχρι να τελειώσει, πράγμα που, αν σκεφτόταν ότι σάρωσε τον σκληρό δίσκο, είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Στην πλευρά SSD των πραγμάτων, οι χρόνοι ήταν ακόμα γρηγορότεροι για γρήγορη σάρωση, λαμβάνοντας περίπου ένα λεπτό πριν μπορέσουμε να ταξινομήσουμε όλα τα επιστραφέντα αποτελέσματα.

προεπισκόπηση των ανακτήσιμων δεδομένων μετά τη σάρωση

Κατά τη διάρκεια της γρήγορης σάρωσης, η Stellar μπόρεσε μόνο να ανακτήσει τα πρόσφατα διαγραμμένα αρχεία και φακέλους που είχαν εγκατασταθεί στον σκληρό δίσκο, δεδομένου ότι η πιο πρόσφατη κατασκευή των Windows κυκλοφόρησε ζωντανά στη δοκιμαστική μηχανή πριν από περίπου τρεις μήνες. Οτιδήποτε πέρα ​​από τη σκληρή αναδιαμόρφωση που έγινε πριν από αυτή την εγκατάσταση χάθηκε, ανακτήθηκε μόνο σε μια στοιχειώδη μορφή μέσω της επιλογής βαθιάς σάρωσης.

Η βαθιά σάρωση που τρέξαμε σε σκληρό σκληρό δίσκο 1TB χρειάστηκε περίπου 2 ώρες για να ολοκληρωθεί συνολικά και ανακτήθηκε μόνο μερικά αποκόμματα δεδομένων που ήταν παρόντα στη μονάδα δίσκου πριν από τη μορφή pass-zero pass. Βεβαίως, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές λογισμικού ανάκτησης δεδομένων εκεί έξω που μπορεί πραγματικά να κάνει πολύ όταν έχει γίνει ένα μηδέν εγγραφής. Αλλά θα θέλαμε ακόμα να δούμε λίγο περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προηγούμενη κατάσταση της μονάδας μετά την ολοκλήρωση της βαθιάς σάρωσης.

Τιμολόγηση

Stellar Data Recovery έρχεται και σε έκδοση Free και Premium. Υπάρχουν μερικές βασικές διαφορές μεταξύ των δωρεάν και πληρωμένων εκδόσεων. Το ένα είναι το όριο για το πόσα δεδομένα μπορείτε να ανακτήσετε. Το άλλο είναι το βάθος που θα κάνει μια σάρωση για να προσπαθήσει να βρει αρχεία που διαγράφηκαν με πιο επιθετικές μεθόδους από την απλή παλιά μορφοποίηση των Windows.

αστρικά παράθυρα αποκατάστασης στοιχείων επαγγελματικά

Παίρνετε αρκετές επιλογές όταν πρόκειται για το επίπεδο του λογισμικού που θέλετε. Για αυτήν την αναθεώρηση, χρησιμοποιήσαμε την έκδοση Professional, αν και η πλατφόρμα Stellar διαθέτει ποικίλες επιλογές σχεδίων, όπως:

 • Τυπικό: 49,99 δολάρια
 • Επαγγελματική: 79,99 δολάρια
 • Premium: $ 99.99 (τακτικά $ 179.99)
 • Τεχνικός: $ 199 (τακτικά $ 299)
 • Toolkit: $ 299 (τακτικά $ 499)

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι περιλαμβάνει κάθε βαθμίδα στην ιστοσελίδα Stellar Data Recovery. Ανεξάρτητα από το πακέτο που χρησιμοποιείτε, η Stellar προσφέρει 30ήμερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων για όλα τα διαθέσιμα προϊόντα.

Εάν αποφασίσετε να μεταβείτε στη δωρεάν διαδρομή, μπορείτε να ανακτήσετε το μέγιστο 1TB αρχείων και κανένα αρχείο δεν μπορεί να έχει μέγεθος μεγαλύτερο από 25MB. Αυτό είναι καλό αν αρπάγετε μόνο μερικές χαμένες φωτογραφίες εδώ και εκεί, αλλά για οποιαδήποτε μεγαλύτερα αρχεία (όπως τα βίντεο), θα βρείτε τον εαυτό σας να χρειάζεται να αναβαθμίσετε την πλήρη έκδοση αρκετά γρήγορα.

Υποστήριξη πελατών

Η Stella Data Recovery διατηρεί μια εκτεταμένη βάση γνώσεων που απαντά στις περισσότερες βασικές ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με την υπηρεσία ή πώς λειτουργεί. Για πιο σύνθετα ζητήματα, τα προϊόντα Stellar υποστηρίζονται από τη γραμμή βοήθειας "24/5" της εταιρείας, η οποία είναι διαθέσιμη σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

αστρική υποστήριξη ανάκτησης

Κάλεσα να ισχυριζόμαστε ότι έχουμε πρόβλημα με την πτυχή αποκατάστασης κατατμήσεων του σκληρού δίσκου (ένα πρόβλημα που είχαμε την δυνατότητα να αναπαράγουμε μερικές φορές ακούσια πρώτα) και χρειάστηκαν περίπου τρία λεπτά και δύο μενού προτού συνδεθούμε με έναν ζωντανό εκπρόσωπο.

Ο εκπρόσωπος καταλάβαινε το πρόβλημα που είχαμε αμέσως και φαινόταν να έχουμε μια απάντηση έτοιμη χωρίς καν να χρειαζόμαστε να βρούμε μια διαδρομή λύσης στο σύστημά του. Μια ερώτηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με το ίδιο πρόβλημα απαντήθηκε λίγο αργότερα από 18 ώρες, η οποία είναι περίπου μέση για την υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

συμπέρασμα

Stellar Data Recovery Windows Professional v8.0.0.2 είναι μια σταθερή επιλογή για κάποιον που έχει διαγράψει κατά λάθος σημαντικά αρχεία από έναν σκληρό δίσκο. Αλλά μπορεί να μην είναι αρκετά ενδελεχής εάν προσπαθείτε να ανακάμψετε μετά από μια βαθιά μορφή.

Η επιλογή γρήγορης σάρωσης ήταν γρήγορη και αποδοτική τόσο για τις σαρώσεις σκληρού δίσκου όσο και για τις μονάδες σκληρού δίσκου SSD, και δεν εκμεταλλευόταν πολλούς πόρους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Οι επιλογές τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας ήταν κορυφαίες και για το επίπεδο των 79,99 δολαρίων έχετε πολλά χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

Αν ψάχνετε για μια καλή επιλογή αποκατάστασης στοιχείων εκκίνησης που μπορεί να προσφέρει μοναδικά μπόνους όπως Live File Previews και φιλικά προς το χρήστη στοιχεία διεπαφής, τότε η Stellar Data Recovery Windows Professional v8 μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για εσάς!

Επισκεφθείτε τη Stellar Recovery Data

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 8 =