Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το Dashlane Password Manager

Έχετε διαβάσει την αναθεώρηση του διαχειριστή κωδικών πρόσβασης του Dashlane?


Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για το πώς λειτουργεί το πρόγραμμα και πόσο εύκολο είναι να το εγκαταστήσετε?

Εάν ναι, αυτός ο τρόπος καθοδήγησης θα εξηγήσει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Ξεκινώντας με το Dashlane είναι εύκολο. ξεκινάτε το ταξίδι σας στον επίσημο ιστότοπο, όπου στη συνέχεια πρέπει να κάνετε κλικ σε ένα κουμπί (το ξεχωριστό του, δεν μπορείτε να το χάσετε) που λέει "Get Dashlane - Είναι δωρεάν"

Στη συνέχεια, εκτελέστε τον οδηγό εγκατάστασης για να προχωρήσετε.

Run-installer

Καθίστε σφιχτά για λίγο, καθώς τα απαιτούμενα αρχεία φορτώνονται.

Στεγανά

Στη συνέχεια, δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό.

Δημιουργήστε λογαριασμό

Ως μέρος αυτής της διαδικασίας θα χρειαστεί να καταχωρίσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και να επιλέξετε έναν κύριο κωδικό πρόσβασης.

Το Dashlane υπαγορεύει μερικούς όρους για να βεβαιωθείτε ότι ο κωδικός πρόσβασής σας είναι κατάλληλα ασφαλής και θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό το κύριο πιστοποιητικό σύνδεσης δεν αποθηκεύεται οπουδήποτε - αν τον ξεχάσετε, θα χάσετε την πρόσβαση σε όλους τους άλλους κωδικούς πρόσβασής σας.

Κύριο κωδικό πρόσβασης

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να ενσωματώσετε το Dashlane στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Το πρόγραμμα θα εντοπίσει τον προεπιλεγμένο σας περιηγητή (Chrome στην περίπτωσή μου) και προχωρήστε ανάλογα.

Ενσωμάτωση προγράμματος περιήγησης

Θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να προσθέσετε την κατάλληλη επέκταση.

Πες ναι κάνοντας κλικ στο "Προσθήκη επέκτασης".

Add-Dashlane

Και τώρα έχετε κάνει και είναι καιρός να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τον νέο διαχειριστή κωδικών σας.

Χρησιμοποιώντας το Dashlane

Αφού τελειώσετε με τη ρύθμιση, το κύριο πρόγραμμα θα ξεκινήσει στην οθόνη Password.

Ενδέχεται να δείτε αμέσως μερικούς αποθηκευμένους ιστότοπους / κωδικούς πρόσβασης, αν έχετε προηγουμένως επιτρέψει στο πρόγραμμα περιήγησής σας να τις αποθηκεύσει εκ μέρους σας.

Από εδώ και στο εξής, μπορείτε είτε να αποθηκεύσετε τους πρόσθετους κωδικούς πρόσβασης με μη αυτόματο τρόπο είτε να τις εισαγάγετε από διάφορους τύπους αρχείων, συμπεριλαμβανομένων προσαρμοσμένων αρχείων CSV ή άλλων διαχειριστών κωδικών πρόσβασης.

Μόλις συμπληρώσετε τους κωδικούς σας με οποιονδήποτε τρόπο έχετε επιλέξει, τότε έχετε έναν εύκολο τρόπο πρόσβασης και διαχείρισής τους από τον κύριο πελάτη.

Κάνοντας κλικ σε οποιοδήποτε από αυτά παρουσιάζεται μια επικάλυψη με δύο επιλογές - κάντε κλικ στο αριστερό για να κατευθυνθείτε (και να συνδεθείτε αυτόματα) στην εν λόγω τοποθεσία. Κάντε κλικ στο σωστό για να έχετε την ευκαιρία να επεξεργαστείτε τον κωδικό πρόσβασής σας, να τον αντιγράψετε (ή το όνομα χρήστη σας) ή να τον διαγράψετε, μεταξύ άλλων επιλογών.

Κωδικοί πρόσβασης

Εκτός από την αποθήκευση των κωδικών πρόσβασης, ο πελάτης μπορεί επίσης να εξασφαλίσει σημειώσεις, λεπτομέρειες κάρτας πληρωμής και προσωπικές πληροφορίες του τύπου που κανονικά απαιτείται από όλες τις ιστοσελίδες που υπογράφετε. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στην καρτέλα "IDs" για να αποθηκεύσετε πληροφορίες που βρίσκονται στην ταυτότητά σας, στην άδεια οδήγησης ή στο διαβατήριο.

Μόλις συμπληρώσετε το Dashlane με όλους τους κωδικούς πρόσβασης και άλλες λεπτομέρειες που επιθυμείτε, μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό που ονομάζει το Dashboard Security, ένα σύστημα βαθμολόγησης των ειδών, το οποίο σας παρέχει μια λεπτομερή ανάλυση όλων των διαπιστευτηρίων σύνδεσης.

Θα σας πει εάν οι επιλεγμένοι κωδικοί πρόσβασης είναι αδύναμοι, διπλασιασμένοι από αυτούς που χρησιμοποιείτε ήδη, παραμένουν αμετάβλητοι για μεγάλο χρονικό διάστημα ή ακόμα και εάν χρησιμοποιούνται σε έναν ιστότοπο που είναι γνωστό ότι έχει παραβιαστεί.

Εάν εντοπιστούν τυχόν προβλήματα, μπορείτε να αντικαταστήσετε τους παλιούς κωδικούς που επηρεάζονται εκεί και στη συνέχεια.

Αποτέλεσμα ασφαλείας

Καθώς φτάνουμε στο τέλος αυτού του τρόπου καθοδήγησης, ελπίζω ότι υπάρχει μόνο ένα ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί αυτή τη στιγμή, δηλαδή εάν ο διαχειριστής κωδικών πρόσβασης είναι ο σωστός για εσάς.

Για να μάθετε, δείτε την αναθεώρηση του Dashlane τώρα.

Αν υπάρχει κάτι άλλο που θα θέλατε να μάθετε για το Dashlane, παρακαλούμε να μας ρωτήσετε μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων.

Ίσως θέλετε επίσης Διευθυντές κωδικών πρόσβασηςΠώς να χρησιμοποιήσετε τον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης του KeePassΔιαχειριστές πακέτων Ξεκινώντας με το 1Password

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − 35 =