EaseUS Data Recovery Wizard Pro Review 2020

EaseUS Data Recovery Wizard Pro er en gjenopprettingspakke som ikke kaster bort tid, og får brukerne sine data raskt og effektivt tilbake uten nesten noe oppstyr. Det minimalistiske designet og mangelen på konfigurasjonsalternativer kan være et problem for mer avanserte brukere, men for førstegangsbrukere kan enkelheten til EaseUS Pro nesten ikke slå.


Det er alltid bra å ha et rent designestetisk, men i en verden av data-utvinning er resultatene virkelig det som betyr noe til slutt. Så hvordan ble programvaren stablet når vi satte poker i brann?

Les videre i vår EaseUS Data Recovery Pro-gjennomgang for å finne ut av det!

Installasjon / aktivering

Fra det tidspunktet vi stanset EaseUS URL i adressefeltet i nettleseren vår for å få den opp, kjører og av på den første skanningen, regnet vi mindre enn to minutter mellom alle deler av prosessen.

Når datarekonstruksjonen ble lastet ned på Windows 10-maskinen vår, var det enkelt å aktivere produktet som å klikke på Aktiver nå-knappen øverst til høyre i klienten. På mindre enn fem sekunder låstes produktet opp med hele spekteret av funksjoner, men som du vil lese videre i vår gjennomgang, var alternativene for å faktisk konfigurere noen av disse funksjonene i beste fall begrenset.

Design / brukeropplevelse

Å kalle designen til EaseUS Data Recovery-klienten "minimal" kan til og med være for mye for de fleste minimalister, fordi utenfor alternativet for å velge hvilken harddisk du vil skanne, er det egentlig ikke så mye annet å snakke om her.

easus designDen minimalistiske designen er flott for nykommere, men kan være frustrerende for mer erfarne utvinning fagfolk

Så snart produktet ble aktivert, fikk vi bare en sjanse til å velge en harddisk og trykke på Skann-knappen nederst - ingenting annet. Vi kunne ikke velge hvilken type skanning vi ønsket å kjøre, hvor dypt vi ønsket at skanningen skulle være, eller hvilke spesifikke filtyper vi ønsket at tjenesten skulle holde øye med mens vi filtrerte ut resten.

Mange av de samme søkeparametrene som er tilgjengelige på de fleste datagjenoppretting av programvaresuiter, er alle samlet inn i en enkelt skannekategori med EaseUS, noe som kan være frustrerende for brukere som bare har en bestemt fil de prøver å finne og ikke har massevis av tid til å sortere gjennom andre resultater for å få det.

EaseUS har separate muligheter for rask og dyp skanning, men de er alltid kombinert i en bevegelse med den raske skanningen som skjer før den dype skanningen. Du kan ikke kjøre en uavhengig av den andre, noe som virker som en virkelig merkelig begrensning å sette på programvare, enn si en som koster så mye som dette.

Funksjoner

EaseUS-listen over funksjoner er litt mer begrenset enn hva du kan finne på andre konkurrerende datarekonstruksjonssuiter som er priset rundt dette nivået, men kommer fremdeles med nok av det grunnleggende for å rettferdiggjøre stående tå til tå i samme lag:

 • Operativsystemer: Windows, OSX, iOS, Android
 • FAT (FAT12, FAT16 og FAT32), ExFAT, ext2, ext3, HFS + og NTFS gjenoppretting av filsystem
 • 200+ støttede filtyper inkludert komprimerte filer (ZIP, RAR, ISO osv.)
 • Mistet partisjon utvinning
 • Gjenoppretting av RAW-stasjonen
 • Gjenopprettet forhåndsvisning av fil
 • E-postgjenoppretting fra MS Outlook og Outlook Express

Den siste funksjonen som nevnes, er “Image Recognizer”, som er den første for all programvare for datagjenoppretting på dette nivået. Gjenkjenningen vil faktisk skanne innholdet i et bilde for å organisere det i en av \ tre kategorier: mennesker, dyr eller bygninger.

Resultatene vi fikk tilbake fra Recognizer var ... blandet (i beste fall), men det faktum at EaseUS i det hele tatt prøver noe slikt sier mye om de små innovasjonene selskapet jobber med å gjøre prosessen med å gjenopprette data mer bruker vennlig.

Opptreden

For å teste datagjenoppretting av EaseUS lagret vi (og slettet) fem forskjellige filtyper ((* .exe, * .jpeg, * .mp3, * .zip og * .txt) for å se hvordan den kan gjenopprette data fra en SSD, en HDD og en USB-flash-enhet.

For den første testen kjørte jeg en grunnleggende skanning på 1TB Seagate 7200RPM for å se hva den kunne trekke opp. Vi registrerte lengden på hvor lang tid den første skanningen tok på testsystemet vårt, som har en 7. generasjons Intel Core i7-7700K 4,2 GHz prosessor (overklokket til 5,1 GHz ved flytende kjøling av lukket sløyfe), 16 GB DDR4-3000MHz RAM, en 256 GB m.2 SSD, en 1 TB HDD og en NVIDIA GTX 1070 GPU.

easus ytelse

Det var ingen merkbar innvirkning på systemet vårt mens vi kjørte dypskanningen, og maksimalt brukte EaseUS bare rundt 7% av CPU-en vår, 15% av RAM-en og 108,4 MB / s på harddisken som ble skannet. Den dype skanningen vi kjørte på en 1 TB HDD tok litt over 2 timer og 13 minutter å fullføre, og returnerte 268.784 individuelle resultater etter at den var ferdig.

Når resultatene ble returnert, ble de organisert i tre forskjellige kategorier: Lost Files, Special Lost Files og RAW Lost Files. Hvor filen du leter etter kan ende opp, avhenger av når den ble slettet og hvor mye data som gikk tapt, men som vi nevnte tidligere på grunn av mangelen på konfigurasjonsalternativer, dessverre er det ingen måte å diktere på forhånd hvordan programmet sorterer disse resultater når de vises.

Av alle filene vi slettet og prøvde å gjenopprette så vi en suksessrate på nesten 100% med EaseUS, og vi sier bare "nær" 100% fordi det så ut til å være noen få pixelerte gjenstander i et hjørne av et av bildene som ble rekompilert etter utvinning.

Priser

easus prisnivåer

EaseUS er gratis å prøve gjennom en prøve uten utløp, men du vil begrense deg til bare å gjenopprette totalt 2 GB data før du må betale for full lisens. De tre lisensalternativene er:

 • Pro
 • Pro + WinPE
 • Tekniker

Det første Pro-alternativet vil føre deg tilbake 69,95 dollar for en livstidslisens, mens Pro + WinPE-varianten koster $ 99. Å legge WinPE til pakken din vil gi deg muligheten til å kjøre et halvfullt Windows-miljø direkte fra hvilken som helst USB-pinne. Dette kan være nyttig i situasjoner hvor datatapet ditt er så alvorlig at du ikke en gang kan kjøre harddisken du prøver å gjenopprette, og kan også gjøre det lettere å kjøre gjenopprettingsoperasjoner mens du trenger å gjøre noe. på vennens eller familiemedlemmets PC.

Endelig er det abonnement på teknikernivå som er 499 dollar, men dette bør bare være ditt valg hvis du driver virksomheten din ved hjelp av en datarekonstruksjonsserie og trenger en lisens som lar deg lovlig tilby tjenesten til kundene dine uten å bryte noe av vilkårene for serviceavtaler.

Uansett hvilken pakke du uunngåelig går med, tilbyr EaseUS en 30-dagers pengene-tilbake-garanti på 30 dager på alle tilgjengelige produkter.

Kundeservice

Støttealternativene som er tilgjengelige for EaseUS-kunder, er en av de mest omfattende vi har sett til dags dato, inkludert telefon, e-post og live chat 24/7. Det må imidlertid bemerkes at støttenivået du har tilgang til er innhentet bak lisensnivået du har kjøpt, og teknikerbrukere får flest støttealternativer (inkludert prioriterte responstider på e-spørsmål), mens Pro-brukere er nest på rad men har fortsatt tilgang til det samme nettverket av supportrepresentanter som teknikerbrukere får.

easus live chat support

Telefonstøtte holder noen rare timer for amerikanske kunder. Støttesiden sier at agenter er tilgjengelige fra 17:00 til 06:00, og jeg har uthevet disse timene for å understreke underheten ved dem. At dette er nyttig for alle som bare gjør data gjenoppretting etter at de kommer hjem fra jobb, men for alle som bruker teknikerlisensen lokalt, kan det være et enormt problem å bare ha agenter når du allerede er klar til sengs.

Det neste alternativet er 8 × 5 Live Chat-støtte, som går fra 9:00 til 17:30 UTC + 8 mandag til fredag. Vi kontaktet live chat med noen få enkle spørsmål sammen med noen flere tekniske spørsmål, og agenten vi snakket med klarte å håndtere alt på egen hånd på en rask og hensiktsmessig måte.

Konklusjon

EaseUS Data Recovery Pro for Windows er en evne til gjenoppretting av data som testet nesten alle ytelsestestene våre, mens den etterlot en veldig minimal innvirkning på systemet vårt når gjenopprettingsprosessen kjørte.

Designen er mye mer minimal enn vi er vant til, og det kan absolutt være flere konfigurasjonsalternativer du kan snakke med før du kjører en skanning, men takket være den fantastiske kundesupporten og ekstrafunksjoner som forhåndsvisning av bilder og Image Recognizer, er vi fremdeles tror EaseUS er verdt kostnaden for oppføring til tross for noen av de mer åpenbare manglene.

Besøk EaseUS

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 26 = 33

EaseUS Data Recovery Wizard Pro Review 2020

EaseUS Data Recovery Wizard Pro är en återställningssvit som inte slösar bort tid, och får användare tillbaka sina data snabbt och effektivt med knappast väsen. Den minimalistiska designen och bristen på konfigurationsalternativ kan vara ett problem för mer avancerade användare, men för första gången kan enkelheten i EaseUS Pro nästan inte slås.


Det är alltid bra att ha en ren designestetik, men i världen av dataåterhämtning är resultaten verkligen allt som betyder i slutändan. Så hur staplade programvaran upp när vi satte poker i brand?

Läs vidare i vår EaseUS Data Recovery Pro-granskning för att ta reda på det!

Installation / Aktivering

Från den tidpunkt då vi stansade EaseUS URL i adressfältet i vår webbläsare för att få den upp, körs och stängs av vid sin första skanning räknade vi mindre än två minuter mellan alla delar av processen.

När dataåterställningen laddades ner på vår Windows 10-maskin var det så enkelt att aktivera produkten som att klicka på knappen Aktivera nu i det övre högra hörnet av själva klienten. På mindre än fem sekunder låstes produkten upp med det fulla utbudet av funktioner, men som ni läser vidare i vår recension var alternativen för att faktiskt konfigurera någon av dessa funktioner i bästa fall begränsade.

Design / användarupplevelse

Att kalla designen på EaseUS Data Recovery-klienten "minimal" kan till och med vara för mycket för de flesta minimalister, för utanför alternativet att välja vilken hårddisk du vill skanna finns det egentligen inte mycket annat att prata om här.

easus designDen minimalistiska designen är utmärkt för nykomlingar, men kan vara frustrerande för mer erfaren återhämtningspersonal

Så snart produkten aktiverades fick vi bara en chans att välja en hårddisk och trycka på Skanna-knappen längst ner - inget annat. Vi kunde inte välja vilken typ av skanning vi ville köra, hur djupt vi ville att skanningen skulle vara eller vilka specifika filtyper vi ville att tjänsten ska hålla ett öga på medan vi filtrerar bort resten.

Många av samma sökparametrar som finns tillgängliga på de flesta program för programvara för dataåterhämtning är alla sammanslagna i en enda skanningskategori med EaseUS, något som kan vara frustrerande för användare som bara har en specifik fil de försöker hitta och inte har massor av tid att sortera igenom andra resultat för att få det.

EaseUS har separata alternativ för snabb och djup skanning, men de kombineras alltid i en rörelse med den snabba avsökningen som inträffar före djupavläsningen. Du kan inte köra en oberoende av den andra, vilket verkar som en riktigt konstig begränsning att sätta på någon programvara, än mindre en som kostar så mycket som detta.

Funktioner

EaseUS-listan med funktioner är lite mer begränsad än vad du kan hitta på andra konkurrerande sviter för dataåtervinning som är prissatta runt denna nivå, men kommer fortfarande med tillräckligt med grunderna för att rättfärdiga stående tå till tå i samma nivå:

 • Operativsystem: Windows, OSX, iOS, Android
 • FAT (FAT12, FAT16 och FAT32), ExFAT, ext2, ext3, HFS + och NTFS-filsystemåterställning
 • 200+ stöds filtyper inklusive komprimerade filer (ZIP, RAR, ISO, etc)
 • Förlorad partition återhämtning
 • RAW-enhetens återhämtning
 • Återställd filförhandsvisning
 • E-poståterställning från MS Outlook och Outlook Express

Den sista funktionen som nämns är "Image Recognizer", som är en första för alla program för dataregistrering på denna nivå. Recognizer skannar faktiskt innehållet i en bild för att organisera den i en av \ tre kategorier: människor, djur eller byggnader.

Resultaten vi fick tillbaka från Recognizer var ... blandade (i bästa fall), men det faktum att EaseUS prövar något sådant alls säger mycket om de små innovationer som företaget arbetar med för att göra processen för att återställa data mer användare vänlig.

Prestanda

För att testa dataåtervinningsfunktioner för EaseUS lagrade vi (och raderade) fem olika filtyper ((* .exe, * .jpeg, * .mp3, * .zip och * .txt) för att se hur det kan återställa data från en SSD, en HDD och en USB-flashenhet.

För det första testet körde jag en grundläggande genomsökning på min 1TB Seagate 7200RPM för att se vad den kunde dra upp. Vi registrerade längden på hur lång tid den första genomsökningen tog på vårt testsystem, som har en 7: e gen Intel Core i7-7700K 4,2 GHz-processor (överklockad till 5,1 GHz vid vätskekylning med sluten slinga), 16 GB DDR4-3000MHz RAM, en 256 GB m.2 SSD, en 1 TB HDD och en NVIDIA GTX 1070 GPU.

easus prestanda

Det fanns ingen märkbar påverkan på vårt system medan vi körde djupavläsningen, och max använde EaseUS endast cirka 7% av vår CPU, 15% av vårt RAM och 108,4 MB / s på hårddisken som skannades. Den djupa genomsökningen som vi körde på en 1 TB HDD tog drygt 2 timmar och 13 minuter att slutföra, och returnerade 268.784 individuella resultat efter att den var klar.

När resultaten returnerades organiserades de i tre olika kategorier: Lost Files, Special Lost Files och RAW Lost Files. Var filen du letar efter kan hamna beror på när den raderades och hur mycket data som förlorades, men som vi nämnde tidigare på grund av bristen på konfigurationsalternativ tyvärr finns det inget sätt att diktera i förväg hur programmet sorterar dessa resultat när de visas.

Av alla filer vi raderade och försökte återställa såg vi en nästan 100% framgångsgrad med EaseUS, och vi säger bara "nära" 100% eftersom det verkade finnas några pixelerade artefakter i ett hörn av en av bilderna som sammankompilerades efter återhämtningen.

Prissättning

easus prisnivåer

EaseUS är gratis att försöka genom en försök utan giltighetstid, men du kommer endast att återställa 2 GB data innan du måste betala för en fullständig licens. De tre licensalternativen är:

 • Proffs
 • Pro + WinPE
 • Tekniker

Det första Pro-alternativet kommer att få dig tillbaka 69,95 dollar för en livslängd, medan Pro + WinPE-varianten kostar 99 $. Att lägga till WinPE i ditt paket ger dig möjlighet att köra en halvfull Windows-miljö direkt från alla USB-stick. Detta kan vara till hjälp i situationer där din dataförlust är så allvarlig att du inte ens kan köra hårddisken du försöker återställa och kan också göra det lättare att köra återställningsoperationer när du behöver göra lite arbete på vän eller familjemedlems dator.

Äntligen finns det tekniknivåabonnemang som är 499 $, men det borde bara vara ditt val om du driver ditt företag med hjälp av en dataintervinningssvit och behöver en licens som gör att du lagligt kan erbjuda tjänsten till dina kunder utan att bryta något av Servicevillkoravtalen.

Oavsett vilket paket du oundvikligen går med, erbjuder EaseUS en 30-dagars återbetalningsgaranti på alla tillgängliga produkter.

Kundsupport

De supportalternativ som finns tillgängliga för EaseUS-kunder är ett av de mest omfattande vi hittills har sett, inklusive telefon, e-post och livechatt dygnet runt. Det bör emellertid noteras att nivån på supporten du har tillgång till är grindad bakom licensnivån du har köpt, med tekniker som får de flesta supportalternativ (inklusive prioriterade svarstider på e-postfrågor), medan Pro-användare är tvåa i raden men har fortfarande tillgång till samma nätverk av supportrepresentanter som teknikeranvändare får.

easus live chat support

Telefonstöd håller dock några udda timmar för amerikanska kunder. Supportwebbplatsen säger att agenter är tillgängliga från 17:00 till 06:00, och jag har framställt dessa timmar för att understryka udda av dem. Visst är detta bra för alla som bara gör dataåterställning efter att de kommer hem från jobbet, men för alla som använder teknikerlicensen lokalt kan det vara ett stort krångel att bara ha agenter till hands när du redan är redo för sängen.

Nästa alternativ är 8 × 5 Live Chat-support, som går från 9:00 till 17:30 UTC + 8 måndag till fredag. Vi kontaktade livechatt med några enkla frågor tillsammans med några mer tekniska frågor, och agenten vi pratade med kunde hantera allt på egen hand på ett snabbt och lämpligt sätt.

Slutsats

EaseUS Data Recovery Pro för Windows är en kapabel dataräddningssvit som har testat nästan alla våra prestandatest, samtidigt som det har en mycket minimal påverkan på vårt system när återställningsprocessen kördes.

Dess design är mycket mer minimal än vi är vana vid och det kan absolut finnas fler konfigurationsalternativ att tänka på innan du kör en skanning, men tack vare dess fantastiska kundsupport och extra funktioner som förhandsgranskningar av bilder och Image Recognizer, vi fortfarande tror att EaseUS är värt kostnaden för inträde trots några av de mer uppenbara bristerna.

Besök EaseUS

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 − 39 =

EaseUS Data Recovery Wizard Pro Review 2020

EaseUS Data Recovery Wizard Pro er en gendannelsespakke, der ikke spilder tid, der får brugerne deres data tilbage hurtigt og effektivt med næsten ingen besvær. Det minimalistiske design og manglen på konfigurationsindstillinger kan muligvis være et problem for mere avancerede brugere, men for førstegangsholdere kan enkelheden i EaseUS Pro næsten ikke slå.


Det er altid godt at have et rent design æstetisk, men i en verden af ​​datagendannelse er resultaterne virkelig alt, hvad der betyder noget til sidst. Så hvordan blev softwaren stablet, da vi satte poker i brand?

Læs videre i vores EaseUS Data Recovery Pro-gennemgang for at finde ud af det!

Installation / Aktivering

Fra det tidspunkt, hvor vi stansede EaseUS URL-adressen i adresselinjen i vores browser for at få den op, køre og slukke for den første scanning, tællede vi mindre end to minutter mellem alle dele af processen.

Når datagendannelsen blev downloadet på vores Windows 10-maskine, var aktivering af produktet så simpelt som at klikke på knappen Aktiver nu i øverste højre hjørne af selve klienten. På mindre end fem sekunder låstes produktet op med det fulde udvalg af funktioner, men som du læser videre i vores gennemgang, var mulighederne for faktisk at konfigurere en af ​​disse funktioner i bedste fald begrænsede.

Design / brugeroplevelse

At kalde designet til EaseUS Data Recovery-klienten "minimal" er måske endda for meget for de fleste minimalister, fordi der uden for muligheden for at vælge, hvilken harddisk du vil scanne, virkelig ikke er meget andet at tale om her.

easus designDet minimalistiske design er godt for nykommere, men kan være frustrerende for mere erfarne inddrivelsesfolk

Så snart produktet blev aktiveret, fik vi kun en chance for at vælge en harddisk og trykke på Scan-knappen i bunden - intet andet. Vi kunne ikke vælge, hvilken type scanning vi ønskede at køre, hvor dybt vi ønskede, at scanningen skulle være, eller de specifikke filtyper, vi ønskede, at tjenesten skulle holde øje med, mens vi filtrerer ud resten.

Mange af de samme søgeparametre, der er tilgængelige på de fleste datagendannelsessoftwarepakker, er alle samlet i en enkelt scannekategori med EaseUS, noget der kan være frustrerende for brugere, der kun har en bestemt fil, de prøver at finde og ikke har masser af tid til at sortere gennem andre resultater for at få det.

EaseUS har separate hurtige og dybe scanningsindstillinger, men de er altid kombineret i en bevægelse med den hurtige scanning, der sker før den dybe scanning. Du kan ikke køre den ene uafhængigt af den anden, hvilket virker som en rigtig mærkelig begrænsning at lægge på enhver software, så meget mindre en der koster så meget som dette.

Funktioner

EaseUS-listen over funktioner er en smule mere begrænset end hvad du måtte finde på andre konkurrerende sukker til datagendannelse, der er prissat omkring dette niveau, men kommer stadig med nok af det grundlæggende til at retfærdiggøre stående tå til tå i samme niveau:

 • Operativsystemer: Windows, OSX, iOS, Android
 • FAT (FAT12, FAT16 og FAT32), ExFAT, ext2, ext3, HFS + og NTFS filsystemgendannelse
 • 200+ understøttede filtyper inklusive komprimerede filer (ZIP, RAR, ISO osv.)
 • Mistet gendannelse af partition
 • RAW drev gendannelse
 • Gendannet fileksempel
 • Gendannelse af e-mail fra MS Outlook og Outlook Express

Den sidste funktion, der bærer omtale, er “Image Recognizer”, som er den første til enhver software til datagendannelse på dette niveau. Genkenderen scanner faktisk indholdet af et billede for at organisere det i en af ​​\ tre kategorier: Mennesker, dyr eller bygninger.

De resultater, vi fik tilbage fra Recognizer, var ... blandede (i bedste fald), men det faktum, at EaseUS overhovedet prøver noget lignende siger meget om de små innovationer, som virksomheden arbejder på for at gøre processen med at gendanne data mere bruger venlige.

Ydeevne

For at teste EaseUS datagendannelsesfunktioner lagrede (og slettes) vi fem forskellige filtyper ((* .exe, * .jpeg, * .mp3, * .zip og * .txt) for at se, hvordan det kunne gendanne data fra en SSD, en HDD og et USB-flashdrev.

For den første test kørte jeg en grundlæggende scanning på min 1TB Seagate 7200RPM for at se, hvad den kunne trække op. Vi registrerede længden på, hvor lang tid den første scanning tog på vores testsystem, der indeholder en 7. gen Intel Core i7-7700K 4,2 GHz processor (overklokket til 5,1 GHz ved lukket loop-væskekøling), 16 GB DDR4-3000MHz RAM, en 256 GB m.2 SSD, en 1 TB HDD og en NVIDIA GTX 1070 GPU.

easus ydeevne

Der var ingen mærkbar indflydelse på vores system, mens vi kørte den dybe scanning, og maks. Brugte EaseUS kun ca. 7% af vores CPU, 15% af vores RAM og 108,4 MB / s på harddisken, der blev scannet. Den dybe scanning, vi kørte på en 1 TB HDD, tog lidt over 2 timer og 13 minutter at gennemføre og returnerede 268.784 individuelle resultater, efter at den var færdig.

Når resultaterne blev returneret, blev de organiseret i tre forskellige kategorier: Lost Files, Special Lost Files og RAW Lost Files. Hvor den fil, du leder efter, muligvis ender, afhænger af, hvornår den blev slettet, og hvor meget data, der blev mistet, men som vi nævnte tidligere på grund af manglen på konfigurationsindstillinger desværre er der ingen måde at diktere i forvejen, hvordan programmet sorterer disse resultater, når de først vises.

Af alle de filer, vi slettede og forsøgte at gendanne, så vi en næsten 100% succesrate med EaseUS, og vi siger kun "nær" 100%, fordi der syntes at være et par pixelerede artefakter i et hjørne af et af de billeder, der blev kompileret efter bedring.

Prisfastsættelse

easus prisniveauer

EaseUS er gratis at prøve gennem en prøve uden udløb, men du er kun begrænset til kun at gendanne i alt 2 GB data, før du skal betale for en fuld licens. De tre licensmuligheder er:

 • Pro
 • Pro + WinPE
 • Tekniker

Den første Pro-mulighed kører dig $ 69,95 tilbage for en livstidslicens, mens Pro + WinPE-varianten koster $ 99. Tilføjelse af WinPE til din pakke giver dig muligheden for at køre et semi-fuldt Windows-miljø direkte fra enhver USB-stick. Dette kan være nyttigt i situationer, hvor dit datatab er så alvorligt, at du ikke engang kan køre den harddisk, du forsøger at gendanne, og kan også gøre det lettere at køre gendannelsesfunktioner på farten, hvis du har brug for noget arbejde på ven eller familiemedlem pc.

Endelig er der et abonnement på teknikerniveau, der er $ 499, men dette bør kun være din valg, hvis du driver din virksomhed ved hjælp af en datagendannelsespakke og har brug for en licens, der giver dig mulighed for lovligt at tilbyde tjenesten til dine klienter uden at bryde nogen af servicevilkårene.

Uanset hvilken pakke du uundgåeligt går med, tilbyder EaseUS en 30-dages pengene-tilbage-garanti uden alle risici på alle de tilgængelige produkter.

Kunde support

De supportmuligheder, der er tilgængelige for EaseUS-kunder, er en af ​​de mest omfattende, vi har set til dags dato, inklusive telefon, e-mail og 24/7 live chat. Det skal dog bemærkes, at det støtteniveau, du har adgang til, er indhegnet bag det licenstrin, du har købt, idet teknikerbrugere får flest supportmuligheder (inklusive prioriterede responstider på e-mail-forespørgsler), mens Pro-brugere er nummer to men har stadig adgang til det samme netværk af supportrepræsentanter, som teknikerbrugere får.

easus live chat support

Telefonstøtte holder dog nogle ulige timer for amerikanske kunder. Supportwebstedet siger, at agenter er tilgængelige fra 17:00 til 06:00, og jeg har udhevet disse timer for at understrege mærkeligheden ved dem. Selvfølgelig er dette nyttigt for alle, der kun gendanner data, når de kommer hjem fra arbejde, men for alle, der bruger teknikerlicensen lokalt, kan det være et kæmpe besvær at kun have agenter til rådighed, når du allerede er klar til seng.

Den næste mulighed er 8 × 5 Live Chat support, der kører fra 9:00 til 17:30 UTC + 8 mandag til fredag. Vi kontaktede live chat med et par enkle spørgsmål sammen med nogle flere tekniske forespørgsler, og agenten, vi talte med, var i stand til at håndtere alt på egen hånd på en hurtig og hensigtsmæssig måde.

Konklusion

EaseUS Data Recovery Pro til Windows er en kapabel datagendannelsespakke, der har næsten alle vores ydelsestests, som efterlader en meget minimal indflydelse på vores system, da gendannelsesprocessen kørte.

Dens design er meget mere minimal, end vi er vant til, og der kan absolut være flere konfigurationsmuligheder at tænke rundt med, før du kører en scanning, men takket være dens fremragende kundesupport og ekstra funktioner som eksempelvise forhåndsvisninger og Image Recognizer, er vi stadig synes, at EaseUS er værdien af ​​indrejseomkostningerne på trods af nogle af dets mere indlysende mangler.

Besøg EaseUS

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − 63 =