Den beste foreldrekontrollprogramvaren og -appsene fra 2019

Foreldrekontroll gir husholdningene et bedre grep om hvordan de yngre bruker nettet, og hjelper deg med å veilede barna i løpet av oppveksten på nettet. Men å få den rette programvaren til å gjøre den rette jobben er ikke alltid så klipp og tørr som det ser ut, og det er grunnen til at Comparitech har gjort det tunge løftet for deg. Vi har testet uttømmende flere av de beste programvarepakkene for foreldrekontroll på markedet i 2019, og har skrevet en detaljert guide for å hjelpe deg med å finne den som passer dine behov, budsjett og forelderstil best..


Hvis du ikke vil lese hele artikkelen, er her en oppsummering av de fem beste programmene for foreldrekontroll tilgjengelig:

  1. Qustodio foreldrekontroll (GRATIS PRØVE): Vår beste anbefaling. Fungerer med et bredt spekter av enheter. Enkel oppsett, omfattende filtrering og omfattende overvåking.
  2. Kaspersky Safe Kids: Brukervennlig design, nøyaktig deteksjon av innhold og god kundeservice.
  3. Norton-familien: Kombinerer antivirus og foreldrekontroll til en budsjettvennlig pris, men dyrt hvis du bare velger førstnevnte.
  4. Mobicip: Nybegynnervennlig grensesnitt med strømlinjeformet oppsett og enkle å administrere kontroller. Mangler noen funksjoner på mobilen.
  5. Bark.us: Overvåker et bredt spekter av apper og sosiale medier til en flat pris for ubegrensede enheter og barn.

Foreldrekontroll-apper

Alle ønsker å kunne beskytte barnet sitt når de kan. Når barnet ditt vokser, trenger du en programvarepakke for foreldrekontroll som kan vokse og tilpasse seg. Les videre i vår ultimate guide til programvare for foreldrekontroll for å finne ut alt du trenger å vite om denne voksende kategorien av barnevernsprodukter.

Slik installerer du foreldrekontroll på hvert OS (gratis)

Foreldrekontroll er en viktig del av enhver families arsenal når det gjelder å la barna vandre vilt på Internett for første gang, men å få satt opp disse begrensningene kan noen ganger være en vanskelig prosess hvis du ikke vet hva du gjør i forkant.

For å lære mer om de opprinnelige foreldrekontrollalternativene som er tilgjengelige i alle de mest populære operativsystemene der ute i dag, kan du lese videre i vår guide for å finne ut alt du trenger å vite!

Windows (7 og oppover)

Hvis du vil sette opp foreldrekontrollene som er tilgjengelige i Windows versjon 7 og oppover, starter du med å navigere til Innstillinger-appen fra din Start Meny:

Den beste foreldrekontrollprogramvaren og -appsene fra 2019

Herfra bruker du søkefeltet og skriver inn Familiealternativer:

Den beste foreldrekontrollprogramvaren og -appsene fra 2019

Dette tar deg til foreldrekontrollpanelet. Herfra blar du ned til Familiealternativer, en kobling som tar deg til Microsoft-kontoen din i den foretrukne nettleseren:

Alle familiealternativer administreres fra nettleseren, en metode som brukes for å forhindre at barna kan finjustere interne innstillinger i Windows som kan prøve å overstyre alle instruksjoner OS mottar fra skyen. Her finner du ditt familieoversikt, der du kan administrere forskjellige aspekter av skjermtiden og innholdet de har tilgang til.

Skjermtid

Den beste foreldrekontrollprogramvaren og -appsene fra 2019

For å administrere tidsbegrensninger, start med å klikke på lenken merket Skjermtid. Deretter kan du slå på alternativet for enhetene du vil administrere, enten det er Windows 10 PC eller en Xbox One-konsoll:

For å bestemme når de kan og ikke får tilgang til enhetene sine, klikker du bare på tidsblokkene du enten vil aktivere eller deaktivere for å begrense den bestemte perioden.

Innholdsbegrensninger

Her kan du begrense typen spill, apper og programmer som barna kan bruke basert på deres aldersgruppe og dine preferanser.

Den beste foreldrekontrollprogramvaren og -appsene fra 2019

Dessverre er mye av de mer spesifikke restriktive mulighetene utelukkende begrenset til Microsoft-apper, som som de fleste av oss bare vet, utgjør en veldig liten del av pakken med programmer som vi og barna våre vil bruke til daglig..

Tilsvarende er de eneste nettblokkerende alternativene i Windows 10 de som er tilgjengelige for Internet Explorer og Microsoft Edge. Dette betyr at hvis du vil legge begrensninger på hvilke typer nettsteder de besøker eller innholdet de ser, må du først plassere andre nettlesere som Firefox, Chrome og Opera på listen over forbudte apper for å korrigere dem til å bruke Edge som en siste utvei:

MacOS (Sierra +)

For å få foreldrekontroll som fungerer på macOS (Sierra og over), start med å åpne opp din Systemvalg, og naviger til brukere & grupper:

Den beste foreldrekontrollprogramvaren og -appsene fra 2019

Klikk på låse ikonet nederst til venstre og autentiser deg med passordet til administratorkontoen. Velg deretter kontoen fra venstre liste som du vil plassere foreldrekontroll på:

Den beste foreldrekontrollprogramvaren og -appsene fra 2019

En knapp merket Åpne foreldrekontroll skal vises etter dette i brukere & grupper vindu. Klikk på dette, så åpnes et vindu med fem faner: Apps, web, butikker, Tid, Personvern, og Annen:

Den beste foreldrekontrollprogramvaren og -appsene fra 2019

I Apps vindu kan du begrense hvilken type programvare barnet ditt vil ha tilgang til, så vel som kontroller som om de kan slå på kameraet eller ikke, delta i flerspillerspill gjennom Game Center, eller er begrenset til et valgt antall kontakter via Mail-appen.

De web fanen håndterer akkurat det du kan forvente: alt som har med det de kan eller ikke får tilgang til via Safari. Ganske standard surfing på nettet her, ingen ting å merke seg utover hva du kan forvente i lignende foreldrekontrollapplikasjoner.

De butikker -fanen kan deaktivere tilgang til iTunes, iTunes U og iBooks Store, og vil også begrense typer spill, apper og filmer som barnet ditt kan få tilgang til gjennom iTunes-butikken.

Tid fungerer på samme måte som andre tidsbegrensere på denne listen gjør, slik at du kan kontrollere nøyaktig hvor lenge barnet ditt har lov til å bruke Mac, og hvilken tid på døgnet det automatisk slås av.

De Personvern fanen er interessant på den måten at den lar deg kontrollere hvilken type data som samles på barnet ditt av tredjepartsapper, og lar deg bedre kontrollere hvilken type informasjon deres favorittprogrammer og spill samler på dem mens de blar gjennom og spiller.

Endelig er det Annen fanen, som håndterer forskjellige odds og ender som kontroll over Siri og diktat, legge til / fjerne viktige maskinvarer som skrivere, sammen med å låse Dock fra å bli modifisert eller forenkle Finder til bare å vise resultater som er egnet for yngre familiemedlemmer.

iOS (12+)

For å bruke foreldrekontroller på iOS 12, må du først konfigurere Familiedeling hvis du ikke allerede har gjort det. Når du har lagt barna til iCloud-kontoen din, åpner du deretter innstillinger app og bla ned til Skjermtid:

Den beste foreldrekontrollprogramvaren og -appsene fra 2019

Deretter åpner du kontoen til barnet du vil administrere:

Den beste foreldrekontrollprogramvaren og -appsene fra 2019

Herfra blir du ført til oversikten deres, der du kan administrere forskjellige alternativer som nedetid, App-grenser, Alltid tillatt apper, og Innholdsbegrensninger.

nedetid

Nedetid fungerer stort sett akkurat som navnet tilsier, og enten deaktiverer barnets tilgang til iOS-enheten deres helt eller selektivt i løpet av forhåndsbestemte timer. Hvis du vil lage en blokkering for nedetid, starter du med å banke på nedetid alternativet fra hovedskjermbildet for familiedeling:

Fra dette skjermbildet ser du to alternativers - Start, og Slutt:

Den beste foreldrekontrollprogramvaren og -appsene fra 2019

Bare velg ditt barns nedetidstid, så er du ferdig!

App-grenser

App-begrensninger er ganske enkle, og lar deg i utgangspunktet definere hvilke apper som ikke blir påvirket av noen tidsbegrensninger pålagt av dine nedetid innstillinger.

For å angi appene, trykk på App-grenser, og velg deretter fra listen hvilke apper som er eller ikke er inkludert i nedetid blokkeringsliste:

Den beste foreldrekontrollprogramvaren og -appsene fra 2019

Den beste foreldrekontrollprogramvaren og -appsene fra 2019

Innhold & Begrensninger for personvern

Det er her det virkelige kjøttet av foreldrenes kontroller fra iOS spiller inn, og er avgjørende hvis du har barn under 12 år og trenger å holde øynene opp for alt materiale som kan være tvilsomt.

Det er et stort antall konfigurasjonsalternativer i denne delen, så vi vil ikke gå inn på dem alle (med mindre du vil være her hele dagen), men hoveddelene deles inn i iTunes og App Store-kjøp, som styrer hvilket iTunes-innhold de har tilgang til.

Neste er Tillatte apper, som generelt kontrollerer hvilke offisielle Apple-apper barnet ditt har lov til å bruke. Endelig er det Innholdsbegrensninger, som fordeler alle aspekter av forskjellige typer innhold som barnet ditt kan få tilgang til, enten det er i iTunes-butikken, på nettet, i iTunes-apper eller podcaster:

Den beste foreldrekontrollprogramvaren og -appsene fra 2019

Android

Google administrerer foreldrekontrollsystemene sine gjennom en app kjent som Familiesikker, og selv om vi normalt vil anbefale å gå den offisielle ruten i disse tilfellene, sier tusenvis av brukeranmeldelser noe annet. I følge anmeldelsene som er lagt ut på Google Play-siden, vil appen ofte la barna gå langt utenfor grensene som appen plasserer på nedetid, og sliter med å hindre dem i å laste ned andre apper som ganske enkelt kan komme seg rundt Familiesikre begrensninger..

Det andre alternativet er å sette opp foreldrekontroller for Google Play-butikken, men igjen dekker bare det de kan laste ned og kontrollerer ikke noe aspekt av hvordan Android-enheten deres oppfører seg utenfor Play-butikken.

Dette er grunnen til at vi anbefaler å velge en av foreldrekontrollsuitene som er nevnt over. Nesten alle av dem har et visst nivå av Android-implementering, og flere tilbyr muligheten til å stealth installere appen slik at barnet ditt ikke engang vet at de blir begrenset før det kommer en advarsel..

Saken for betalte foreldrekontroller

Du spør kanskje, har ikke smarttelefonen eller datamaskinen allerede foreldrekontrollalternativer? Hvorfor skal jeg betale for ekstra for noe annet?

Programvare for foreldrekontroll

Hovedproblemet som mange foreldre står overfor med den tilnærmingen er at for hver plattform barnet ditt bruker, må et nytt sett med regler og forskrifter settes opp og håndheves. For yngre barn under fem år er dette ikke så mye av problemet, men når du først begynner å komme deg opp i tween / preteen / tenårene, er det når alle begynner å møte en liten pushback.

I slekt: Beskytte barns personvern på nettet - En guide for foreldre, pleiere og pedagoger

Programvare for foreldrekontroll kan være mange ting for en familie. For noen er det ganske enkelt en måte å overvåke hva barna gjør på nettet, hvem de snakker med eller hvem som snakker med dem. Men når vi diskuterer temaet tenåringer, blir det en balanserende tillitshandling, som ligger på en barberhøvel mellom foreldrene som ønsker å beskytte barnet sitt, og tenåringen som ønsker å etablere seg som pålitelig i foreldrenes øyne..  

Uansett hva de velger å gjøre på nettet, å gå gratis rute betyr for hver enhet du prøver å beskytte (smarttelefon, bærbar PC, stasjonær, spillkonsoll, osv.), Du må gå tilbake gjennom den smertefulle prosessen igjen for å bestemme hva barnet ditt kan eller kan ikke gjøre det på den spesifikke plattformen.

Dette er grunnen til at det anbefales å gå med en programvarepakke for foreldrekontroll i stedet for å bruke de individuelle kontrollene du kan finne på Windows, Chrome, iPhone, osv. Foreldrekontrollprogramvare fungerer samtidig på alle enheter samtidig, og sentraliserer aktiviteten til alle barna dine i ett enkelt å administrere instrumentbord. Med god programvare for foreldrekontroll kan du gjøre omfattende endringer i alles surfegrenser på en gang, eller tilpasse regel etter regel hvis det er mer din stil i stedet. Ingen innstillinger for foreldrekontroll i OS vil tilby det.

Alle foreldrekontrollsuitene vi har gjennomgått nedenfor støtter kjerneoperativsystemer på både stasjonær og mobil, og garanterer at du vil få samme nivå av jevn beskyttelse på alle enheter - uansett hvilken barnet ditt til slutt bestemmer seg for å bla fra.

Funksjoner å se etter

Hver gang du abonnerer på en ny foreldrekontrolltjeneste, er det viktig å vite på forhånd hva slags funksjoner eller innstillinger som passer best for din situasjon. For eksempel, mens noen suiter kan ha alle klokkene og fløytene (med et prispoeng å matche), trenger du kanskje ikke så mange forskjellige alternativer og kan til og med ende opp med å være like fornøyd med et alternativ til lavere pris i stedet.

Å vite hva foreldrekontrollprogramvare kan (eller ikke kan) gjøre før du trykker på kjøpsknappen er en viktig del av prosessen, og det er derfor vi har tatt oss tid til å dele ned hva du trenger å vite om disse funksjonene i detalj her.

Nettleserovervåking: Den første (og sannsynligvis mest åpenbare) funksjonen som enhver selvrespekt programvare for foreldrekontroll bør ha, er muligheten til å overvåke barnets nettlesevaner. Denne innstillingen kan omfatte alt fra å bare overvåke aktiviteten til direkte blokkering av nettsteder eller kategorier av nettsteder fra å vises i utgangspunktet.
Nettleserovervåking

Å overvåke nettaktivitet på alle barnets enheter og sentralisere surfedataene deres ett sted er en viktig del av å skape et sterkt foreldrekontrollnettverk. Det bør være en primær bekymring for alle som melder seg på en ny konto hos en av tjenestene oppført nedenfor.

Tidsplanlegging: En annen "må-ha" på vår liste over funksjoner er muligheten til å pålegge tidsplanlegging på dine barns enheter. All foreldrekontrollprogramvaren vi har gjennomgått, lar deg gjøre dette på en eller annen måte, men hvordan de håndterer tidsblokker fra app til app kan variere.
Tidsplanlegging

Noen tjenester kan bare la deg blokkere nettleseren på mobilen eller på stasjonære nettsteder (slik at de er åpne for å fortsette å sende tekst eller bruke andre apper etter at blokkeringen går opp), mens andre lar deg spesifikt kontur timene til alle applikasjoner de bruker eller spill de spiller på en dag-til-dag basis. Noen vil til og med kutte tilgangen til internett helt avhengig av enheten, og deaktivere all aktivitet etter et bestemt tidspunkt.

Appblokkering: Dette er en annen viktig funksjon å være på utkikk etter, fordi det forhindrer barn (eller nærmere bestemt i dette tilfellet tenåringer), fra å finne en vei rundt blokkene som blir pålagt nettleseren deres. Si for eksempel at du har blokkert nakenhet fra å vises i en Android-nettleser ... hva er det som skal hindre barnet ditt i å ganske enkelt skrive "porno" i Google Play-butikken og laste ned en av de mange appene som lar dem tråle gjennom voksent innhold uten bruk av en nettleser? Appblokkering, det er det.

Overvåking av sosialt nettverk: Med fremveksten av sosiale medier har mange foreldre funnet seg fortapt når det kommer til nøyaktig hvordan de håndterer sine barns personlige kontoer.
overvåking av sosiale medier

Sosiale medier er hvor barna kobler seg til vennene sine mest i disse dager, og det er derfor det er viktig å gjøre hva du kan for å gi dem friheten de trenger for å føle seg uavhengige, samtidig som de sørger for at ingen prøver å komme i dårlig kontakt med dem mens du ser den andre veien.

Løsninger som uKnowKids "kjenner" barn og tenåringer, og det er grunnen til at 90% av suitenes funksjonalitet er fokusert på skanning, logging og overvåking av ditt barns sosiale medieliv online.

Stedsovervåking: Mange mobiltelefonoperatører tilbyr allerede en slags GPS-basert stedsovervåkning for foreldre som har barnets telefoner knyttet til kontoen. Den store delen med programvare for foreldrekontroll er at i stedet for å betale en regning for dette alternativet hver måned (noen ganger opp til $ 10 per overvåket enhet hos noen leverandører), tilbys overvåkning av smarttelefonplassering som en del av den komplette pakken. Dette kan spare deg for penger og samtidig hjelpe deg med å følge nøye med på barnet ditt når de forlater huset. 

Samtale- og SMS-overvåking: Til slutt er det muligheter for overvåkning av samtaler og SMS. Av all programvaren vi testet, ser det ut til at denne funksjonen bare er tilgjengelig på Android på grunn av måten iOS håndterer apptillatelser på sin egen plattform (bortsett fra uKnowKids, mer om det senere).

Når det er sagt, hvis noen av barna dine bruker en Android-enhet, og som har muligheten til å kontrollere hvilke kontakter de kan snakke med - samt lese oversikten over diskusjonene med visse foreldrekontrollsuiter - kan det gi foreldrene den tryggheten de trenger.

Nøkler til stor programvare for foreldrekontroll

Men hva er det med noen alternativer for foreldrekontrollprogramvare som gjør dem mer levedyktige enn andre? Hvilke funksjoner trenger foreldrekontrollprogrammer for å gi dem den fordelen over resten?

Et godt designet dashbord: Hver programvare for foreldrekontroll på markedet i dag begynner og slutter på ett sted: dashbordet.
Dashbord for foreldrekontroll

Dashbordet er der foreldre kan føre tilsyn med alt foreldrenes kontroll gjør, fra det de blokkerer til det barna ser på og så videre. God foreldrekontrollprogramvare gjør denne prosessen så enkel som mulig for alle å bruke, og oppsummerer hva de trenger å vite i et visuelt rent format, samtidig som det også gjør det enkelt å raskt endre regler eller legge til nye grenser i farta.

Mobilovervåking og varsler: En annen nøkkelkomponent for god foreldrekontroll er muligheten til å varsle deg umiddelbart hvis barnet ditt navigerer et sted de ikke burde være. Utbetalingen her er dobbelt: en, dette lar deg holde deg oppdatert om hvordan surfevanene deres endres i sanntid. To, hvis foreldrekontrollprogramvaren har en "forespørselstilgang" -funksjon, kan du hviteliste et nettsted som kan ha pollet falsk-positivt fra telefonen eller skrivebordet, men som barnet ditt ønsker eller trenger tilgang til.
mobil overvåking

Dette lar barnet fortsette å bla gjennom godkjent innhold uten impedans, og lar dem få vite at du stoler på dem til å ta de riktige beslutningene etter at nettstedet blir klart.

Fleksible prisplaner: Ingen to hjem eller familier er nøyaktig de samme, og det er derfor det er viktig at foreldrekontrollselskaper tilbyr et bredt spekter av prisplaner for å imøtekomme enhver livssituasjon. For eksempel lar Qustodio abonnere på 5/10/15-enhetsstruktur som også er priset deretter. Så hvis du bare har en liten i huset ditt som trenger tilsyn, vil du ikke sitte fast og betale for ekstra enheter du aldri har tenkt å bruke i utgangspunktet.

Et solid supportteam: Til slutt bør ethvert foreldrekontrollfirma ha et stort antall støttealternativer å velge mellom for å hjelpe foreldre som kanskje ikke er så teknisk kunnskapsrike som sine egne barn. Det er ikke en hemmelighet at barna i disse dager ofte kan være flinkere til å tyde teknologi enn foreldre kan. For å bekjempe dette må foreldrekontrollbedrifter ha et responsivt støttepersonell som kan lede foreldre gjennom alt de trenger å vite for å holde barna i sjakk.

Selvfølgelig vil ingen løsning permanent hindre barna i å finne nyere eller enda mer oppfinnsomme måter å omgå overvåkningsprogramvaren deres, og det er derfor det alltid er hyggelig å kunne ringe tilbake og få en annen opplæring etter at de har funnet ut av en måte å weasel gjennom det første hullet i gjerdet.

Den beste foreldrekontrollprogramvaren fra 2019

1. Qustodio foreldrekontroll - best rundt

Qustodio

Foreldrekontrollsuitene har kommet langt siden sine tidlige dager, og ingen steder er utviklingen av funksjoner og funksjonalitet tydeligere enn i Qustodio. Qustodio er en pakke med apper som lar deg installere foreldrekontroller på Windows, OSX, Android, iOS og Kindle, og tilbyr en av de mest omfattende lister over funksjoner vi har sett på en tjeneste til dags dato.

For å si det ordentlig: det er ikke et eneste aspekt av foreldrekontrollopplevelsen som Qustodio ikke er objektivt best på (spar for kanskje litt iOS-magi som uKnowKids drar av senere på listen). Bortsett fra det selv om det er å få programmet satt opp, det store antallet filtre du kan bruke på dine barns surfevaner, avhengig av alder, eller til og med bare det generelle utseendet og preget - Qustodio slår hver siste ball ren ut av parken.

Hvis vi måtte utsette Qustodio for noe (og tro oss, vi tar virkelig tak i sugerør for å finne noe galt med tjenesten her), ville det være manglende evne for barna å "be om tilgang" når de løper mot et nettsted som ble blokkert av feil grunn. Denne funksjonen gjør det vanligvis enklere for foreldre å greenlight barna sine mens du er på farten, spesielt hvis appen inneholder en form for mobilvarslingsalternativ på toppen av den vanlige tilgangen for forespørsel. Uten det kan det hende at barna må vente flere timer før du kommer deg rundt for å fjerne blokkering av det spesifikke domenet manuelt gjennom Qustodio-dashbordet.

Bortsett fra den mindre klagen, skisserer Qustodio imidlertid alle andre foreldrekontroller i sin klasse, og beviser at selv om du ikke er et stort navn som Norton eller Kaspersky, betyr det ikke at du fremdeles ikke kan gjøre det større, bedre, slankere og meningsfylt enn resten av dem.

nettside: www.qustodio.com

2. Kaspersky Safe Kids - Beste brukeropplevelse

Kaspersky var og fortsetter å være en av de beste leverandørene av antivirusprogramvare på internett i dag, og til tross for noen plagsomme nyheter du kanskje har hørt for noen år siden om administrerende direktør og hans bånd til Kremls cybersecurity-enhet, er de fremdeles et topp utvalg for oss i strid om den beste programvaren for foreldrekontroll i 2019.

Hvorfor? Vel, det hele kommer ned til brukervennlighet. Kaspersky Safe Kids utmerker seg i nesten hver beregning vi testet den på, om den var hvor intuitiv appen var å sette opp for foreldre, eller hvor nøyaktig deteksjonsmiddelet var når det gjaldt å analysere gjennom et barns nettleserhistorie og vite hvilke nettsteder som måtte til bli flagget og som kunne bli i fred.

Vi oppnådde en nesten 100% nøyaktighetsvurdering over alle våre deteksjonstester, toppscore for alle alternativene vist på denne listen. Dette ble oppnådd delvis takket være brukervennlighetsaspektet til programvaren, noe som gjorde det overordentlig enkelt å nøye tilpasse og kontrollere nøyaktig hva slags innhold som kunne (eller ikke kunne) passere gjennom ledningene inn i øynene til alle barn i Nettverk.

Legg til en flott serie med kundeservicealternativer så vel som Kasperskys prisbelønte antivirusprogramvare (en oppgradering som kommer atskilt fra Safe Kids, men kan integreres i programvaren sømløst hvis du ønsker det), og du har en oppskrift for suksess fra foreldrekontroll.

nettside: www.kaspersky.com/safe-kids/

3. Norton-familien - best verdi
Norton-familien

Selv om den skremmende prisen på 49,99 dollar på forhånd for et årlig passering til Norton Family-nettverket med foreldrekontrollapper kanskje ikke virker som det billigste alternativet der ute, er $ 59,99 per år for hele biblioteket av Norton-antivirus- og nettverksbeskyttelsesapper er omtrent det beste tilbudet du finner i byen.

Norton erkjenner problemet mange familier sto overfor når det gjaldt å betale for både en antivirus-pakke så vel som en foreldrekontroll-app på toppen av den. Norton har utnyttet den mer budsjettbevisste forbrukeren og pakket et nesten perfekt foreldrekontrollalternativ til deres større nettverk av beskyttelsesbasert programvare for å gi besparelsene til deg.

Som et tillegg på $ 10 vil alternativet å oppgradere til Norton Premiere bare koste foreldre 0,83 dollar ekstra i måneden for å få noen av de beste beskyttelsespengene kan kjøpe. Norton implementerer mange av de samme designelementene fra antivirusalternativene sine i foreldrekontrollsuiten, og innsatsen lønner seg i spar.

Alt fra overvåkningsdashbordet til innstillingsmenyen er godt utformet og lett å forstå for den normale brukeren, men tilbyr også en spennende mengde mer avanserte alternativer for å tulle med også (for alle som er inne på den slags).

Hvis du er en som handler for et budsjett og ønsker den absolutt beste måten å beskytte barna dine på alle fronter (malware, spyware og ondsinnede lenker inkludert), er Norton Family pluss Norton Antivirus Premier-pakken med apper det riktige valget for du!

Les hele Norton-familien vår omtale.

nettside: https://family.norton.com

4. Mobicip - Best for foreldre som ikke er tekniske
Mobicip foreldrekontroll

Et av de største problemene som mange mindre teknologilærte foreldre støter på når de prøver å få barna eller tenåringene sine til et nytt foreldrekontrollnettverk, er å faktisk være et skritt foran barna sine når det gjelder å holde nettverket i Sjekk.

Ikke alle foreldre har den mest oppdaterte kunnskapen om hva et nettfiltreringssystem er, eller hvordan de kan beskytte tilgangspassordene sine fra de nysgjerrige øynene til barna deres. Ofte gjør dette det enkelt for barna å omgå blokkeringene sine, enten det er ved å gjette masterpasset eller en forelder som ikke sikrer alle aspekter av barnets online liv så godt som de trodde de gjorde.

Heldigvis har Mobicip gjort hele prosessen med å få ditt eget foreldrekontroll oppsatt og løpe så trangt som en tromme enklere enn noen gang før. Mobicip striper bort alle unødvendige flossete kanter som noen andre foreldrekontrollsuiter har i oppsettingsprosessen, strømlinjeformer alt slik at det er enkelt og intuitivt for selv de minst teknologisk tilbøyelige blant oss å forstå.
Mobicip-profiler
Mobicip bringer også enorme mengder "kontroll" til foreldrekontrollmarkedet, slik at du spesifikt kan hvitne ned hva barnet ditt kan eller ikke kan se på en side-for-side-basis, samt filtrere etter bredere kategorier som "pornografi ”Eller“ dårlig språk ”på farten.

Vi var riktignok litt skuffet over mengden av funksjoner som er tilgjengelige for iOS og mobil som helhet, men bortsett fra det lille forbeholdet tilbyr Mobicip fortsatt en av de best designede, mest intuitive installasjonsprosessene vi har sett på programvare for foreldrekontroll ennå . Hvis du er noen som sliter med å holde tritt med barna sine når det kommer til nettet, må du ikke lete lenger fordi Mobicip har dekket.

Les hele vår Mobicip-anmeldelse.

nettside: www.mobicip.com

5. Bark.us - beste overvåking av sosiale medier

bark.us ss

Med Bark.us kan du beskytte så mange av barna dine enheter du vil for en flat pris, uten lag eller ekstra avgifter. Hvis du har mange barn å holde rede på, kan dette være en stor verdi. All denne aktiviteten overvåkes gjennom et enkelt web-dashbord.

Bark.us overvåker tekstmeldinger, Youtube, e-post og sosiale medier. Totalt kan mer enn 40 populære apper kobles til. Bark.us fokuserer på mobile enheter — Android, iOS og Amazon Fire — men fungerer også for MacOS, Windows og Chromebook.

Appen gjør mer enn bare å registrere en aktivitet på nettet og filtrere ut uønsket innhold. Den kan også oppdage aktivitet som indikerer rovdyr på nettet, innhold for voksne, sexting, cyberbulling, stoffbruk og selvmordstanker. Foreldre mottar varsler via e-post eller tekstmelding når disse problemene dukker opp.

For å spare foreldre tid, tilbyr Bark-dashbordet en enkel øyeblikksbildevisning av hva barna dine har det til, som hvilke apper de bruker mest og hvor ofte de bruker dem.

Kundestøtte er tilgjengelig 24/7 for å hjelpe deg med eventuelle problemer.

Hva annet du burde vite

Foreldrekontrollsuiter finnes i mange forskjellige former og størrelser, og for hver familie er det et program eller samling av apper som fungerer best for deres individuelle situasjoner. Når det er sagt, hvis du er lei av glatte programvarepakker som kanskje ikke måler seg på alle måter du kan forvente, er det rett og slett ikke noe som går galt med vårt første valg, Qustodio Parental Control.

Men hva annet bør du tenke på når det gjelder å sikre hjemmenettverket ditt fra alle som kan prøve å gjøre deg (eller barna dine) digital skade? Vel først, det er viktig å alltid komme til internett forberedt med en solid antivirusløsning installert på alle hjemmemaskinene dine, så sjekk ut vår årlige oppdatering av Best Antivirus fra 2019 for å få nettverket ditt sikret mot trusler som malware, adware og spyware. enkelt.

Dernest anbefaler vi å legge til et nytt lag med sikkerhet på nettverket ditt ved hjelp av de beste VPN-ene for 2098. En VPN er en sikker måte å beskytte den sanne identiteten til barna dine mens de surfer på nettet, og forhindrer både hackere og annonsører både fra å samle inn data om dem i løpet av deres neste surfing.

Uansett hva barnet ditt velger å gjøre på nettet, er det viktig som foreldre å alltid ha et nøye øye med hva de er opptatt av, slik at du kan veilede (eller i det minste, vennlig pusle) dem i riktig retning. Å ha et solid sett med foreldrekontroll installert i nettverket ditt garanterer at barna dine holder seg trygge mens de også gleder seg over alle de forskjellige kunnskapene som internett har å tilby. Så om de studerer for SAT-er eller bare ser på et maraton med Minecraft-videoer, ta kontroll over familiens surfevaner og plukk opp den beste foreldrekontrollsuiten for 2019 i dag!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 + = 39