Fire verktøy for å torrent på en Chromebook, Chrome OS og Chrome nettleser

Chromebook
Chrome OS støtter ikke innfødte BitTorrent-klienter som uTorrent og Vuze for Windows og Mac, men det gjør ikke torrenting umulig. Chromebook-brukere kan fortsatt dra nytte av BitTorrent-nettverket ved å bruke ett av de fire verktøyene vi har beskrevet på denne listen: Bitport.io, Put.io, JSTorrent eller Bitford. Alle disse er enten frittstående Chrome-utvidelser eller nettapper, slik at de kan brukes i både Chrome-nettleser og Chrome OS.


De to tidligere, Bitport.io og Put.io, er betalte abonnementstjenester som lar deg lagre nedlastede filer på en personlig sky. Du kan deretter streame videoer fra skyen på enheten din. Dette er nyttig hvis du har en Chromebook uten mye minne for å lagre store filer.

De to sistnevnte, JSTorrent og Bitford, er Chrome-utvidelser skrevet i Javascript, noe som betyr at de kjører helt på datamaskinen din og ikke kommuniserer med en server. Disse verktøyene har begge gratisversjoner og laster ned filer direkte til datamaskinen din, og du kan streame video når den lastes ned.

Nedenfor har vi gjennomgått hvert av verktøyene og gitt en kort tutorial for å vise hvordan de fungerer.

Vær oppmerksom på at alle disse verktøyene ikke er laget for å laste opp filer til BitTorrent-nettverket, selv om de gjør frøfiler som andre kan bruke. De fungerer ikke pålitelig som seedboxes, som er skytjenester som brukes til å distribuere opplastet innhold til torrentere.

Bitport.io

 • 1 GB gratis prøveperiode
 • Prisene starter på $ 5 per måned for 30 GB lagringsplass
 • Virussøk inkludert
 • Strømmer video fra skyen
 • Klarer magnetlenker

Bitport.io er en relativt ny tjeneste som tilfører nye funksjoner og funksjoner hele tiden. En gratis prøveperiode på 1 GB med et enkelt nedlastingsspor og en torrent per dag-grense er tilgjengelig. Rettsaken inkluderer ikke virussøkfunksjonen, bruker en ukryptert HTTP-tilkobling for nedlastinger og setter deg lavt på prioriteringslisten når det gjelder å fjerne båndbredde.

Betalte planer starter på $ 5 per måned og kommer med ubegrenset torrents, ubegrenset båndbredde, HTTPS-krypterte overføringer, og alle filer kan skannes etter virus før de lastes ned. Den grunnleggende planen på $ 5 gir deg 30 GB lagringsplass og fem nedlastingsspor. 10 dollar per måned vil gi deg 100 GB og 10 spor, mens $ 15 øker lagringsplassen til 250 GB og 20 plasser.

Brukere kan streame video de har lastet ned til skyen sin fra torrenter direkte i nettleseren uten å laste ned til enheten, men ikke mens nedlastingen pågår. Videoer må også konverteres til et format som kan leses av Bitports mediespiller før de kan sees. Nedlastingshastighetene var gode i testene våre, og nådde en topp på 10 MB / s (med en bokstav "B"!), Men konverteringsprosessen kan ta en stund.

Slik bruker du Bitport på Chromebook

 1. Registrer en konto på Bitport.io
 2. Kopier og lim inn lenken for enten en torrentfil eller en nedlastingslenke i det øverste feltet på dashbordet og klikk "Legg til ny torrent"bitport 1
 3. Under "Torrenter for nedlasting", sjekk at detaljene er riktige og klikk på "Last ned til skyen min"bitport 2
 4. Du blir automatisk omdirigert til nedlastingskøen. Når nedlastingen er ferdig, åpner du den nedlastede mappen. Du ser på en video ved å bare klikke på miniatyrbildet, eller laste den ned ved å klikke på nedlastningsknappen som vises når du holder musen over miniatyrbildet..bitport 2.5
 5. De fleste videoformatene må konverteres før de kan sees. Klikk på Konverter-knappen som vises i videospilleren for å starte den. Du må vente til videoen er ferdig med å konvertere før du ser på den.bitport 3 2

Put.io

 • Integrasjon med set-top-bokser og mediesentre
 • RSS feed support
 • Dyrt, ingen gratis prøveperiode
 • Kan brukes som skylagring
 • Ekstremt raske nedlastinger

Put.io er det mest robuste og funksjonsrike alternativet på denne listen, men det kommer til en høy pris. Selv den fem-dagers rettssaken koster $ 3,99, selv om pengene blir gitt til EFF. Den grunnleggende 100 GB skylagringsplanen starter på $ 9,99 per måned eller $ 99 for et år. 500 GB, 1 TB og 2 TB planer legger til $ 10 per måned eller $ 100 per år for hvert ekstra nivå.

Put.io er ganske populært og har et aktivt fellesskap av utviklere som legger til integrasjon med flere apper og enheter som bruker Put.io API. Dette inkluderer støtte for blant annet Apple TV, Chromecase, Amazon Fire TV, Roku, Boxee, Plex Media Server og Kodi XBMC. Støtte for RSS-feed betyr at du automatisk kan laste ned nye episoder av favoritt-TV-programmene dine så snart de er tilgjengelige. Enhver plass som ikke tas opp av torrentnedlastinger, kan brukes til å lagre brukerens personlige filer. Filer kan også deles mellom brukere slik at du kan streame en venns videofil i nettleseren din. Put.io kan laste ned medier fra en håndfull støttede streaming-nettsteder inkludert Soundcloud og Youtube ved ganske enkelt å legge inn lenken.

Selskapet har flere servere lokalisert over hele verden, noe som gjør at nedlasting raskt går. Put.io lastet ned en 12-minutters video til skyen på bokstavelig talt et øyeblikk - vi hadde ikke engang tid til å ta et skjermbilde!

Hvordan bruke Put.io på Chrome OS

 1. Registrer en konto hos Put.io
 2. Klikk på Ny overføring øverst til høyre i panelet Put.ioput.io 1
 3. Kopier / lim inn torrent- eller magnetkoblingen i feltet, eller naviger til filen på datamaskinen din hvis du valgte "last opp". Klikk på "Start overføringer"put.io 2
 4. Når nedlastingen er ferdig, klikker du på "Gå til fil"put.io 3
 5. Her kan du velge en handling fra rullegardinmenyen, for eksempel å legge videoen til en VLC-spilleliste, dele lenken eller laste den ned til datamaskinen din. For å streame videoen direkte på nettstedet, klikker du bare på lenken for videofilen.put.io 5

JSTorrent

 • Javascript-appen kjøres på maskinen din
 • Direkte nedlastinger, ingen skylagring
 • Klarer magnetlenker
 • Gratis versjon opp til 20 nedlastinger, betalt versjonspris er $ 2,99
 • Chrome-butikkvurdering: 4,5 stjerner

JSTorrent er en Chrome-utvidelse skrevet helt i Javascript. Filer lastes ned direkte til datamaskinen din, og appen kjører helt på maskinen din, og nedlastinger lagres på harddisken din. Det er ikke noe skylagringsalternativ. En gratis prøveversjon, JSTorrent Light, er tilgjengelig med maksimalt 20 nedlastinger. JSTorrent kan streame video når den lastes ned i Chrome med støttede formater.

I motsetning til skylagringsalternativene nevnt ovenfor, ber JSTorrent bare om en engangsavgift på $ 2,99 for å bruke den for alltid. Imidlertid kan den fullstendige appen alternativt lastes ned direkte fra Github-depot og installeres som en utpakket Chrome-utvidelse.

Slik bruker du JSTorrent på Chromebook

 1. Installer JSTorrent (enten Light-versjonen eller den betalte versjonen) og JSTorrent Helper-utvidelsen fra Chrome-butikken.
 2. Høyreklikk på torrent-koblingen og velg "Legg til i JSTorrent." Eller åpne JSTorrent fra chrome: // apps og lim inn URL for torrenten i det øverste inndatafeltet.jstorrent 1
 3. JSTorrent-vinduet skal dukke opp. Hvis dette er første gang du bruker JSTorrent, må du klikke på Innstillinger-fanen og velge den foretrukne nedlastingsmappen. Du kan også finpusse alle andre innstillinger du vil administrere nå.jstorrent 2
 4. Gå ut av innstillingsmenyen og klikk på torrenten i nedlastingslisten. Hvis dette er første gang, viser statusen en feil. Bare klikk på Start for å initialisere nedlastingen på nytt.jstorrent 3
 5. For magnetkoblinger, åpne innstillingsmenyen og bla til bunnen. Under "Håndter magnetkoblinger" klikker du på Oppsett og følger instruksjonene i den nye fanen som åpnes i Chrome.
 6. Når nedlastingen er fullført, vises filen i mappen du spesifiserte.
 7. Hvis du vil streame en video mens den lastes ned, klikker du på kategorien Filer i den nedre halvdelen av appen. Ved siden av videofilen vil det være en kobling for å streame videoen i Chrome for støttede videoformater. Bare trykk på Play når fanen er lastet inn.

Bitford

 • Javascript-bare app kjører helt på maskinen din
 • Direkte nedlastinger til maskinen din
 • Helt gratis
 • Chrome-butikkvurdering: 3 stjerner
 • Kan ikke bruke magnetkoblinger

I likhet med JSTorrent er Bitford en Javascript-basert Chrome-utvidelse som laster ned filer direkte til datamaskinen din ved hjelp av torrenter. Det er det eneste helt gratis alternativet på listen, men mange brukere har klaget på anmeldelser om stabilitetsproblemer, et sparsomt funksjonssett og trege nedlastinger. Selv om vi ikke hadde noen feil, slet Bitford med å holde oss over 50 KB / s på en 10Mbps-forbindelse. Til sammenligning, ved å bruke den samme torrenten, nådde JSTorrent 10 ganger den hastigheten.

Bitford takler heller ikke magnetkoblinger, som blir status quo for torrent trackere som ThePirateBay og andre. Videoavspillingen fungerer bra, men videoen bufret ikke raskt nok på grunn av den langsomme hastigheten. Til syvende og sist fungerer Bitford som et alternativ for de som har et stramt budsjett, men vi anbefaler at du avskaler $ 3 for JSTorrent hvis du kan.

Hvordan bruke Bitford på Chrome OS

 1. Installer Bitford fra Chrome Store
 2. Naviger til chrome: // apps og klikk på Bitford for å åpne det i et eget popup-vindu.bitford 1
 3. Last ned den ønskede torrentfilen til datamaskinen din på din favoritt torrent tracker (det er ikke noe alternativ å kopiere / lime inn lenken, så du må laste ned torrentfiler).
 4. Klikk på "Last inn Torrent" -knappen nederst på Bitford-appen
 5. Naviger til torrentfilen du lastet ned, og velg den
 6. Nedlastingen starter automatisk. Hvis du vil se en video mens den lastes ned, klikker du på Stream-knappen ved siden av videofilnavnetbitford 2

Bruk en VPN når du strømmer til Chrome OS

Uansett hvilke av disse verktøyene du bestemmer deg for å bruke, må du alltid koble til et VPN før du besøker torrent-nettsteder eller laster ned filer ved hjelp av BitTorrent-nettverket. En VPN, eller et virtuelt privat nettverk, krypterer all trafikken som reiser til og fra datamaskinen din og dirigerer den gjennom en server på et sted du ønsker. 

Denne prosessen forhindrer internettleverandøren din, rettshåndhevelse og copyright-troll i å overvåke aktiviteten din. Internett-leverandører er kjent for å stryke trafikken og avslutte forbindelsene som brukes av torrentere. Copyright troll registrerer IP-adresser oppført på BitTorrent-nettverket og sender torrenters oppgjørsbrev for å presse ut penger. Rettshåndhevelse kan bot eller til og med arrestere deg for brudd på copyright av ulovlige torrents.

Slik konfigurerer du en VPN i en Chromebook med Chrome OS i henhold til Googles støtte:

 1. Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du logge på Chromebooken din
 2. Klikk på statusområdet der kontobildet ditt vises
 3. Klikk Innstillinger
 4. I delen Internett-tilkobling klikker du Legg til tilkobling.
 5. Klikk på Legg til OpenVPN / L2TP
 6. Fyll ut informasjonen nedenfor i boksen som vises
 7. Klikk på Koble til

Vi anbefaler en pålitelig, rask og pålitelig VPN-leverandør som ExpressVPN for å torrenting. Sjekk ut vår komplette liste over de beste VPN-ene for torrenting, samt artikkelen vår om lovligheten av torrenting og vår liste over de beste VPN-ene for Chrome..

Comparitech ikke godkjenner eller oppfordrer til brudd på copyrightbegrensninger. Vennligst vurder loven, ofrene og risikoen for piratkopiering før du laster ned opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse.

“Chromebook” av slgckgc lisensiert under CC BY 2.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − 60 =