Slik fjerner du blokkering av videostreamingsider med en VPN

[ware_item id=33][/ware_item]

denne videoen er ikke tilgjengelig fra ditt sted

"Denne videoen er ikke tilgjengelig fra ditt sted."

Variasjoner av denne meldingen er blant de hyppigste årsakene til skuffelse på internett. Innhold, vanligvis i videoform, er utilgjengelig på grunn av en geografisk begrensning som er satt på plass av en ansiktsløs innholdsleverandør. Uansett hva som skjedde med det gratis og åpne internett fra i går?

Heldigvis er en løsning klar tilgjengelig. Du har kanskje hørt om virtuelle private nettverk, eller VPN-er, i det siste. Disse nifty verktøyene brukes til å omgå sensur, sikre internettforbindelser og selvfølgelig for å fjerne blokkering av videoer og annet streaminginnhold.

Avhengig av kompetansenivå og hvor mye du er villig til å betale (om noe), varierer servicenivået, ytelsen, sikkerheten og brukervennligheten veldig fra VPN til VPN. For å fjerne blokkering av geografisk begrenset innhold, trenger du en VPN som lar deg velge fra en rekke land, der webtrafikken din vil bli dirigert for å "forfalske" plasseringen din.


Fjern blokkering av innhold fra utlandet

BBC iPlayer, ITV Player, Hulu, Deezer, Spotify og dusinvis av andre streaminginnholdstjenester setter geografiske begrensninger på plass fordi de bare eier innholdslisensene for innholdet i visse land. Noen ganger er bare bestemt innhold, for eksempel et show eller et album, blokkert, mens andre ganger er hele appen eller nettstedet utilgjengelig. For å omgå disse "geo-låsene", bruk bare VPN-en til å koble til et land der innholdet er tilgjengelig. For å se BBC iPlayer fra USA, for eksempel, koble til en server i London.

Hvis du tidligere prøvde å se uten VPN på, kan appen eller nettstedet huske dette og fortsette å blokkere tilgangen. For å komme deg rundt dette, start appen på nytt og / eller tøm nettleserkakene og skyll DNS-cachen. Du må kanskje justere hjemlandet ditt i innstillingene. Hvis du ikke vil tørke av alle informasjonskapslene i nettleseren din, kan du prøve en utvidelse som EditThisCookie.

Omkjøring ISP Throttling

Hvis du har en rask tilkobling, men likevel opplever at en video må stoppe for å buffere mye eller bare spiller i lav kvalitet, er det en god sjanse for at ISP-en din smitter båndbredden som reiser til og fra videoverten. Comcast, kabel- og internettleverandøren for et stort stykke USA, er den mest høyprofilerte Internett-leverandøren som bruker denne taktikken mot Netflix. En VPN krypterer innholdet og destinasjonen til internetttrafikken din, noe som gjør det umulig for Comcast å avgjøre om det er bundet til Netflix-servere eller ikke.

Båndbreddestrømming flyr i møte med nettnøytralitet, et prinsipp som sier at alt innhold på internett skal behandles likt og internettjenesteleverandører bør forbli nøytrale på samme måte som andre verktøy gjør.

Usanksjonerte bekker og torrenter

Netflix nylige VPN-forbud vil sannsynligvis føre til en gjenoppblomstring i piratkopiering og usanerte strømmer. Internett-leverandører, selskaper og rettshåndhevelse kan overvåke netizens forbindelser til å snuse på hva de laster ned og strømmer. Ved bare å slå på en VPN og anta at den inkluderer standardkryptering og sikkerhetsstandarder, kan ikke disse enhetene se hva brukerne gjør eller til og med bestemme deres sanne beliggenhet.

Hvis du streamer eller laster ned fra ekstralegale nettsteder, kan du investere i en logless eller null kunnskap VPN. Disse VPN-leverandørene og serververtsbedriftene de jobber med vil ikke overvåke eller logge aktiviteten din, og derfor har de ingen bevis å overlate til myndighetene dersom MIAA eller noen annen rettslig organisasjon bestemmer seg for å søke rettslige skritt mot deg. Merk at vi ikke kondonerer eller oppfordrer til bruk av ulovlige strømmer eller torrenter.

Et notat om Netflix

Netflix oppfylte denne uken sitt løfte om å forby bruk av VPN-er, som omgår geografiske lisensierestriksjoner og lar kunder få tilgang til show som ellers ikke er tilgjengelige i hjemlandet. Flyttingen kommer fordelere med innholdsdistributører - de andre selskapene som eier rettighetene til å kringkaste og / eller streame show i andre land - men skader Netflix selv, VPN-leverandører og sluttbrukere.

Netflix virker alvorlig med fullbyrding, men kritikere har vært skeptiske til hvor lenge forbudet mot VPN-er vil vare. Hulu ga etter hvert opp en lignende taktikk for noen år siden for å blokkere VPN-brukere, og få andre har til og med gjort forsøket. Å fjerne blokkering av Netflix er en viktig brukssak for VPN-abonnenter, så VPN-leverandører har en interesse av å unndra seg blokken. Brukere selv vil uten tvil søke etter måter å gjøre det samme på, noe som gjør Netflixs håndhevelse til et stadig mer sofistikert spill med whack-a-mole. Ord på gaten er at det å bruke en VPN med en privat IP i stedet for en delt offentlig en er nok til å omgå forbudet.

Selv om Netflix kanskje er utilgjengelig med en VPN for nå, er det stort sett alle andre streaminginnholdstjenester der ute som fortsatt blender øye for praksisen. Hulu og BBC iPlayer har begge også blokkert VPN-brukere. Teknologien, som krypterer og dirigerer Internett-trafikk gjennom en server på et sted som brukeren velger, blir mer vanlig hver dag. Enten du vil ha tilgang til innhold som bare er tilgjengelig i ditt land mens du reiser utenlands, får tilgang til innhold som bare er tilgjengelig i et annet land fra hjemlandet, omgår båndbreddestotter satt på plass av Internett-leverandøren, eller bare vil se noe anonymt, VPN-er en stopp løsning.

OPPDATER: Vi har satt sammen en guide for hvordan du kan komme deg rundt forbudet hvis Netflix blokkerer VPN-tjenesten din.

Du vil kanskje også likeVPNHvordan du finner og trygt bruker wifi og nettkaféer i utlandetVPNHvordan fjerner du spionprogramvare gratis og hvilke verktøy du kan brukeVPNHva er en mann i Midt-angrep, og hvordan kan jeg unngå det? VPN300 + Skremmende Cybercrime og Cybersecurity Statistics & Trender [EDITION 2019]

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 10 = 17