PureVPN-anmeldelse 2020: Er denne VPN’s personlige problemer løst?

Hong Kong-baserede PureVPN har tidligere haft et fremragende ry som en af ​​de bedste VPN-udbydere. Med et stort netværk af servere, nogle anstændige hastigheder og stærk sikkerhed er det tilsyneladende en solid mulighed. I de senere år er dette omdømme besat af rapporter om opbevaring af logfiler og en potentielt vildledende privatlivspolitik. Virksomheden har imidlertid gjort store anstrengelser for at komme sig efter dette, herunder lancering af nye apps og implementering af en revideret privatlivspolitik.

Vi har afprøvet tjenesten for at give et fuldt overblik over, hvad du kan forvente. Find ud af om priser, funktioner, sikkerhed, ydeevne og mere. Lad os hoppe ind!

Funktioner og priser

I modsætning til nogle udbydere tilbyder PureVPN ikke en gratis version. Dette er ikke en dårlig ting, da gratis produkter typisk ikke tilbyder de funktioner, som de fleste mennesker har brug for fra en VPN. Der er ganske enkelt en betalt plan, der adskiller sig i pris afhængigt af længden af ​​den periode, du tilmelder dig.

UPDATE: PureVPN kører i øjeblikket en forfremmelse med 70% rabat her


Purevpn ny prissætning

For at prøve tjenesten i en måned koster det dig $ 10,95. Du kan få en anstændig rabat til at tilmelde dig et år til $ 5,41 pr. Måned, men den stejeste rabat er for en toårsplan til $ 3,53 pr. Måned. Samlet set er priserne omkring gennemsnittet sammenlignet med andre store udbydere, selvom vi har set nogle bedre tilbud på et års vilkår. Alle planer leveres med en syv-dages pengene-tilbage-garanti, hvilket er rart, men er temmelig stramt i betragtning af at mange udbydere udvider dette til 30 eller endda 45 dage.

Der er endnu en mulighed, hvis du virkelig er på hegnet, og det er at tilmelde dig en tre-dages prøveperiode for et ikke-refunderbart gebyr på $ 2,50. PureVPN tilbyder et stort udvalg af betalingsmuligheder, inklusive de fleste større kreditkort, PayPal, Alipay, forskellige møntbetalingsplatforme, Cashu og endda gavekort.

Så hvad får dine penge dig? Når du har tilmeldt dig, kan du bruge tjenesten på op til fem enheder samtidigt. Apps er tilgængelige for Windows, MacOS, iOS, Android. PureVPN er kompatibel med Linux og forskellige enheder, herunder Amazon Fire TV og Amazon Fire TV Stick. Du har adgang til et anstændigt netværk på over 750 servere i mere end 140 lande.

Tjenesten inkluderer ubegrænset dataoverførsel og en pæn split tunneling-funktion for at gøre det muligt for dig at være selektiv over hvilke data, der går gennem VPN-forbindelsen. Du har også malware-beskyttelse, annonceblokering, URL-filtrering og app-filtrering. Flere krypteringsprotokoller er tilgængelige, og appen leveres med IPv6 lækagebeskyttelse og en indbygget kill-switch.

Hvordan sammenlignes PureVPN med andre VPN'er?

Her er, hvordan PureVPN stabler sig op mod to af vores højest rangerede VPN'er, NordVPN (fuld gennemgang) og ExpressVPN (gennemgået her).

PureVPNExpressVPNNordVPN
Gennemsnitshastighed * 37 Mbps 106 Mbps 17,9 Mbps
Krypteringstype 256-bit AES 256-bit AES 256-bit AES
Dræb switch kun skrivebord ekskl. Android
Tillader spændende
Registreringer, der identificerer logfiler
Fjern blokering af Netflix US
Fjern blokering af Amazon Prime
Fjernelse af Hulu
Fjernelse af BBC iPlayer
Laveste månedlige pris $ 2,88 per måned $ 6,67 per måned $ 3,49 per måned
Money-back-garanti 31 dage 30 dage 30 dage
Samlet bedømmelse 3,5 4.5 4.5

* Gennemsnitlig hastighed over flere globale placeringer baseret på flere hastighedstest pr. Dag.

Opsætning og interface

Når du har betalt for en konto, får du dit brugernavn og din adgangskode til den e-mail, du giver. Du kan derefter bruge dette til at logge på tjenesten på op til fem enheder på samme tid.

Med henblik på denne gennemgang testede vi apps til Windows og iOS.

Desktop

Når du har downloadet og installeret appen, bliver du bedt om at indtaste dine legitimationsoplysninger, der findes i ovennævnte e-mail. Så kommer du frem til en skærm, der beder dig vælge din tilstand.

Skærmbilledet PureVPN Change Mode.

I henhold til beskrivelserne på den dedikerede supportside vil det valg, du foretager, have indflydelse på sikkerhed, anonymitet, privatliv og hastighed. Til vores test valgte vi Internetfrihed, som ser ud til at tilbyde det samme som Sikkerhed / Privacy.

Derefter kommer du til hovedskærmen, som som standard beder dig om at oprette forbindelse til en amerikansk server. For at ændre dette skal du blot klikke på dropdown for at se listen over lande.

PureVPN-anmeldelse 2020: Er denne VPN's personlige problemer løst?

Listen inkluderer yderligere info, herunder hvilke servere der er virtuelle og hvilke der anbefales til P2P. Hvis du vil have mere specifikke placeringer, kan du skifte til by fane eller brug søgefeltet. Alternativt, hvis du vil søge med formål, kan du skifte fra Beliggenhed til Formål øverst på skærmen. Du kan markere bestemte lande eller byer som favoritter for let adgang.

De to andre muligheder her er at besøge instrumentbrættet eller ændre tilstand (som også er tilgængelig fra instrumentbrættet). Når du rammer Skift tilstand, ser du en skærm, der ligner den, vi har set tidligere, med fem indstillinger: Strøm, Internetfrihed, Sikkerhed / Privacy, Fildeling, og Dedikeret IP.

For at få adgang til din indstillingsmenu skal du klikke på gearikonet i øverste højre hjørne af klienten. Her har du et antal faner at udforske. Vi dækker det mest bemærkelsesværdige. I Appindstillinger fanen, kan du justere indstillingerne for appstart, vælge din ønskede protokol og ændre sproget.

Fanen PureVPN-appindstillinger.

Under det, the Vælg tilstand fanen fører dig til en lignende skærm som Skift tilstand en vi så tidligere.

Næste har du Avancerede indstillinger med et par udvidelser. Udvidelse af Sikkerhed element giver dig mulighed for at aktivere 256-bit kryptering, vælge kun at bruge PureVPN DNS-servere, mens du er tilsluttet, aktivere IPv6-lækebeskyttelse og indstille en påmindelse til at fortælle dig, om VPN ikke er tilsluttet.

Skærmbilledet PureVPN Advanced Options.

Det Internet Kill Switch udvidelse er det sted, hvor du aktiverer dræbskontakten samt ændrer andre forbindelsesindstillinger. En driftsafbryder standser al internettrafik, når forbindelsen uventet falder, indtil den er gendannet. Endelig Multi Port sektion indeholder indstillinger til automatisk valg af havn. Dette kontrollerer for lukkede eller regulerede porte og vælger de bedste til at etablere en forbindelse. Dette er praktisk, hvis du vil undgå at løbe ind i problemer med havneblokke.

Næste har du VPN Hotspot fanen, som også giver instruktioner til, hvordan du opretter et hotspot. Og nedenfor er der muligheder for delt tunneling.

Fanen PureVPN split tunnel.

Split tunneling er en praktisk funktion, der giver dig mulighed for at vælge, hvilke apps du vil bruge med eller uden en VPN.

Og det pakker det op til hovedfunktionerne på desktop-appen. Som du kan se, har du et robust sæt indstillinger, og avancerede brugere vil uden tvivl være tilfredse med det høje tilgængelige tilpasningsniveau.

Mobil

Da vi testede PureVPN iOS-appen sidste år, var opsætningen besværlig, og at skifte servere var en langt mere akavet proces, end du kunne finde hos andre udbydere. Generelt bød det ikke en meget brugervenlig oplevelse. Heldigvis, hele appen er blevet revideret, komplet med et moderne look og enklere opsætning.

Når du logger ind, får du en popup, der viser nogle af de opdaterede funktioner i appen. Den første er Tyngdekraft, en beta-funktion, der omfatter en række sikre DNS-servere. Så har du det Smart Connect der henviser til serverforbindelse med et klik, noget, der er typisk for de fleste VPN-apps, men ikke var tilgængelig i PureVPNs tidligere iOS-inkarnationer. Endelig er der Ozon, der bekæmper vira, malware og annoncer.

Opsætningsskærmbilleder til PureVPN.

Når du er forbi dette, bliver du bedt om at vælge en tilstand, ligesom på desktop-klienten. Derefter bliver du bedt om at tillade konfigurationsændringer, som appen tager sig af automatisk, uden at du behøver at håndtere nogen af ​​dine telefonindstillinger.

Når du endelig er inde, blinker en grøn Forbinde knappen vises. Dette er lidt forvirrende, da en grøn knap ofte indebærer, at du allerede har en VPN-forbindelse, men denne er faktisk en anmodning om at oprette forbindelse. Når du er tilsluttet, ser du en rød Koble fra -knap sammen med din nye IP-adresse og placering.

PureVPN-forbindelsesskærme.

Hvis du vil ændre din placering eller finde en server med det formål, kan du bruge knapperne nederst til venstre og højre på skærmen.

Indstillinger for PureVPN-indstillinger.

Endelig har menuen i øverste venstre hjørne af skærmen et par muligheder. Du kan ændre tilstanden ved blot at klikke på den tilstand, du er i øjeblikket, og lige under, at du kan aktivere Gravity.

I Indstillinger menu kan du du kan ændre din protokol, ændre sproget og få adgang til indstillingerne for delt tunneling.

Denne mobilapp har en bred vifte af muligheder sammenlignet med dem, der tilbydes af andre udbydere. Med et fornyet look og en mere brugervenlig opsætning og server switch, er det nu en af ​​de bedre apps derude.

Servere og ydelse

PureVPN har et passende netværk på over 750 servere, der tilbyder placeringer i mere end 140 lande, skønt mere end halvdelen af ​​disse lande er dækket af virtuelle servere. Selvom markeringen ikke er lige så stor som nogle af dens konkurrenter, såsom ExpressVPN, er der bestemt nok til at tilfredsstille de fleste brugere. PureVPN hjælper dig med at beslutte, hvilken server du skal bruge ved at give nyttige ikoner på serverlisten. Du kan også markere bestemte lande eller byer som favoritter for nem adgang.

samlet set, den service, vi oplevede, var for det meste pålidelig. Vi spillede online spil, mens vi var forbundet med forskellige servere i USA og England uden problemer. Vi streamet også 1080p ved hjælp af de samme servere uden at opleve nogen buffering. Forbindelse og frakobling fra servere var normalt hurtig, men det tog lejlighedsvis op til et minut. Der var et par lejligheder, hvor forbindelsesforsøget gik i en længere periode, til det punkt, hvor vi besluttede at blot prøve en anden server.

Når vi kører vores hastighedstest, er målet at være så empirisk som muligt. Vi bruger en testserver i Nordamerika og opretter forbindelse til forskellige servere for hver udbyder. Placeringen af ​​test-VPN-serverne er i USA, Storbritannien og Hong Kong. Vi kører hastighedstest flere gange om dagen med regelmæssige intervaller. Den gennemsnitlige downloadhastighed for hver test registreres og vises i nedenstående diagram.

vpn-hastighedstestresultater 2020

PureVPN scorer lidt under gennemsnittet med en gennemsnitlig downloadfrekvens på 37 Mbps på tværs af alle tidspunkter og placeringer.

Det er værd at bemærke, at disse test ikke er definitive og blot tjener som en generel indikation af den ydeevne, du måske ser. Internets iboende volatilitet tilføjer en betydelig faktor af tilfældighed. Afhængigt af din forbindelse kan du muligvis se langsommere eller hurtigere eller hastigheder og mindre eller større uoverensstemmelser i resultaterne.

Frigør PureVPN Netflix?

Adgang til Netflix er et løbende problem for de fleste VPN-udbydere. Mens nogle formår at holde mindst nogle servere, der arbejder med Netflix, klarer andre sig ikke så godt. Vi forsøgte at få adgang til amerikanske Netflix ved hjælp af forskellige testservere og var i stand til problemfrit at oprette forbindelse hver gang. Dette er et trin op fra sidste gang, vi testede, da vi måtte bede en live chat-agent om at dirigere os til en fungerende server, der var tilgængelig via Dedikeret IP mode. Når det er sagt, hvis du får problemer med at få adgang til Netflix, er det en hurtig og enkel løsning at spørge en agent til en bestemt server.

Vi testede andre streamingwebsteder i Streaming tilstand ved hjælp af Formål liste for at vælge den relevante server. Amazon Prime Video (til USA) fungerede problemfrit, men BBC iPlayer var en miss. Sidstnævnte er faktisk ved at slå ned på VPN'er for nylig, så det at finde en god mulighed kan blive ramt og gå glip af.

Arbejder PureVPN i Kina?

PureVPN kan bruges til at omgå 'The Great Firewall' i Kina. Det har et væld af supportdokumenter dedikeret til at sikre, at brugere i Kina er i stand til at oprette forbindelse. Husk dog, at selvom mange VPN'er arbejder i Kina, kan deres websteder muligvis blive blokeret. Hvis du planlægger at bruge PureVPN, mens du er i Kina, kan det være bedst at oprette en kopi af supportdokumentationen, før du rejser, da det muligvis er utilgængeligt fra landet.

Sikkerhed og privatliv

PureVPN er et Hong Kong-baseret selskab og er som sådan ikke underlagt obligatorisk lov om datalagring.

Underrubrikken for dets privatlivspolitik lyder:

"Vi opbevarer IKKE nogen logfiler, der kan identificere eller hjælpe med at overvåge en brugers aktivitet."

Detaljer om en FBI-sag i 2017 modsatte imidlertid denne erklæring, da PureVPNs logfiler efter sigende blev afleveret til myndighederne for at hjælpe i en dom.

Nu var dette en straffesag, og det er temmelig standard for VPN'er at oplyse, at de vil udlevere information til retshåndhævelse, hvis de besidder nogen. De pågældende logfiler kiggede ikke på logfiler, men forbindelseslogfiler. Disse involverer reelle bruger-IP-adresser og VPN-forbindelsestider. Selvom de ikke afslører faktisk brugeraktivitet, kan de matches med logfiler fra tredjepart, f.eks. E-mail-udbydere, for at implicere aktivitet, som det var tilfældet her.

Andre VPN'er har lignende logfiler og bør afsløre dette i deres vilkår. Med denne udbyder, der hævder, at de overhovedet ikke holder nogen logfiler, og så ser faktiske logfiler overflade, forstår det forståeligt brugere.

Siden denne sag har PureVPN arbejdet på at genopbygge sit omdømme, herunder udrulningen af ​​en ny privatlivspolitik i slutningen af ​​maj 2018. Det ser ud til, at virksomheden nu har skrotet optagelsen af ​​forbindelseslogfiler af enhver art. Det registrerer ikke bruger- eller VPN IP-adresser eller tidsstempler. En positiv side ved et firma, der brændes på denne måde, er, at det sandsynligvis vil træde meget omhyggeligt for at sikre, at det ikke bringer brugernes tillid i fare igen.

Som et show af god tro gennemgik PureVPN en revidere af Altius IT, der bekræftede den nye politik for no-logs. Efter detaljeret evaluering og revision rapporterede Altius IT, at det ikke fandt noget bevis, der viser, at PureVPN opbevarer data, der kunne identificere en bestemt person eller enhver browseaktivitet.

PureVPN klarer sig godt på sikkerhedsfronten og bruger 256-bit-kryptering sammen med 2.048-bit RSA-taster til godkendelse. 256-bit-kryptering kaldes ofte 'militær kvalitet' og betragtes som så god, som det bliver. Du kan vælge mellem flere protokoller til kryptering, herunder OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP og IKEv2. Denne indstilling vises i Appindstillinger fanen til klienten.

PureVPN inkluderer en mulighed i klienten (i Avancerede indstillinger>Sikkerhed) for at vælge kun at bruge PureVPN DNS-servere, mens de er tilsluttet. Dette er et plus for privatlivets fred og skal beskytte mod DNS-lækager. Faktisk testede vi for lækager med forskellige servere og observerede ingen. Tjenesten tilbyder også IPv6 lækagebeskyttelse og en indbygget kill-switch. Bemærk, at disse ikke er aktiveret som standard, så du bliver nødt til at gå ind på Avancerede indstillinger at tænde dem.

Dræbskontakten fungerer som et ekstra lag af sikkerhed, så internetforbindelsen falder, så snart VPN-forbindelsen er mistet uanset grund. Du kan også vælge (i Avancerede indstillinger fane), hvis du vil tvinge internetforbindelsen til at falde, når du slukker VPN manuelt.

Kunde service

Som en stor udbyder er det ikke overraskende, at PureVPN leveres med et væld af dokumentation, der hjælper med alt fra at komme i gang til fejlfinding og håndtering af specifikke sager som brug i Kina. Alt dette kan findes ved at besøge Support Center under fanen Min konto.

Hvis du ikke kan finde det, du har brug for, eller blot har et hurtigt spørgsmål, er 24/7/365 live chat support er klar til at give et hurtigt svar. Den drives af LiveChat, så hvis du leder efter yderligere privatliv, kan du kontakte direkte supportteamet ved at indsende en billet. Da vi testede denne metode, var responstiden under en time, som er virkelig hurtig sammenlignet med andre udbydere, vi har brugt.

Brug af live chat-indstillingen leverede blandede resultater. Tjenesten var altid hurtig, og vi fik hjælp til at fjerne blokeringen af ​​streamingwebsteder. På den anden side modtog vi nogle vage svar samt afslag på at besvare et grundlæggende spørgsmål om sikkerhed.

Dom

PureVPN giver et brugervenligt interface med masser af tilpasningsmuligheder. Ydelsesmæssigt er hastigheder uforudsigelige, og der var nogle forbindelsesproblemer. PureVPN giver let adgang til streamingwebsteder som Netflix og Amazon Prime Video. Mobilbrugere vil være glade for at se en fornyet, intuitiv app.

Når det kommer til sikkerhed, markerer PureVPN alle boksene med stærk kryptering, DNS- og IPv6-lækebeskyttelse og en indbygget kill-switch. Den forrige dårlige presse omkring dets privatliv kan være et rødt flag for nogle potentielle brugere, men denne udbyder ser ud til at forsøge at ændre.

Besøg PureVPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 + = 81