Hotspot Shield -katsaus (2020)

Kun viimeksi testasin Hotspot Shieldin Premium VPN -palvelua, se näytti hyvältä, mutta oli vielä kaukana siitä, että sitä pidettiin parhaiten arvioituna palveluntarjoajana.


Keskeisiä asioita olivat huono tietosuojakäytäntö, rajallinen määrä palvelinpaikkoja ja kyvyttömyys poistaa Netflix-eston lukitusta.

Siitä lähtien yritys on uudistanut palveluaan, muun muassa laajentamalla verkostoaan ja hiomalla omaa protokolliaan.

Mutta ovatko asiat muuttuneet niin paljon?

Olen innokas näkemään tarkalleen, kuinka pitkälle tämä VPN on kulunut. Olen testannut perusteellisesti Hotspot Shield VPN -palvelua 2019 -katsauksessani auttaaksesi sinua päättämään, kannattaako heittää rahaa..

Ennen kuin tutustumme yksityiskohtiin, tässä on lyhyt katsaus tärkeimpiin tietoihin ja tuloksiin, jotka on kirjautunut arvioidessani Hotspot Shieldiä. Huomaa, että vaikka Hotspot Shield tarjoaa rajoitetun ilmaisen version, Keskityn Premium (maksulliseen) palveluun tässä katsauksessa.

Hotspot Shield -näppäimistötiedot

YLEINEN RANKI: # 4/42 VPNS

Nopeus

Keskinopeus *:

Videon suoratoiston tuki:

suoratoisto

Netflix:

Muut suoratoistopalvelut:

turvallisuus

Salauslaji:

Tappokytkin:

Lokikäytäntö:

protokollat:

Rahan arvo

Alin kuukausikustannus:

Rahat takaisin takuu:

Verkkosivusto

Pisteet: 9 / 10Lue lisää
29 Mbit / s
4K UHD
Pisteet: 9 / 10Lue lisää
Joo
Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, ITV-keskitin
Pisteet: 8 / 10Lue lisää
256-bittinen AES w / täydellinen eteenpäin salaisuus
Joo
Istunnon keston ajan kirjautunut IP-osoite
Catapult Hydra
Pisteet: 8 / 10Lue lisää
$ 2,99
45 päivää
www.hotspotshield.com

* Keskimääräinen nopeus useissa maailmanlaajuisissa paikoissa perustuen useisiin nopeustesteihin päivässä.

Olen käyttänyt Hotspot Shieldia päivittäin parin viime kuukauden aikana nähdäkseni, kuinka se tarttuu muihin testaamaani VPN-verrattuna. Sen lisäksi, että käytän sitä Webin selaamiseen, olen suorittanut palvelun tavallisen tiukan testaukseni kautta, joka sisältää:

 • Nopeuden testit
 • Suoratoisto-ominaisuus
 • Vuotokokeet (WebRTC ja DNS)
 • Asiakastuen pätevyys ja nopeus
 • Tietosuojakäytäntö ja palvelusehtojen tarkastukset

…ja paljon enemmän!

Nopeuden suhteen Hotspot Shield väittää olevansa alan nopein, mutta tietysti monet kilpailijat esittävät samanlaisia ​​väitteitä. Pidän haasteesta ja halusin päästä selville, ovatko väitteet todella totta tässä tapauksessa.

Lisäksi pyrin vastaamaan seuraaviin palaviin kysymyksiin:

 • Onko Hotspot Shield parantanut tietosuojakäytäntöään?
 • Voinko käyttää sitä streaming-sivustojen, kuten Netflix, BBC iPlayer ja Amazon Prime Video, estämiseen?
 • Tarjoaako Hotspot Shield vastinetta rahalle?
 • Kuinka Hotspot Shieldin suojausominaisuudet verrataan muiden parhaiten arvioitujen tarjoajien suojauksiin?

… Plus paljon lisää tästä suositusta palvelusta.

Käytin Hotspot Shieldiä sekä mobiililaitteissa että työpöydällä varmistaakseni, että sain koko käyttökokemuksen ja tarjota sinulle kaiken, mitä sinun täytyy tietää palvelusta. Katso alla oleva yleiskuva, plussa ja miinukset-yhteenveto, jos sinun tarvitsee vain nopeasti selvittää, onko tämä palvelu sinulle sopiva.

Hotspot-kilpi yleiskatsaus

Hotspot Shield on turvallinen VPN, joka on ihanteellinen suoratoistoa varten. Sillä on runsaasti sijaintivaihtoehtoja, se on loistava irrotuksessa ja kiinnittää erittäin nopeasti. Tällä palveluntarjoajalla on kyseenalainen kirjauskäytäntö, joten se ei ehkä ole paras torrentia varten. Se saattaa olla hyvä vaihtoehto Kiinan käyttäjille.

Hotspot Shield edut ja haitat

Tässä on joitain tärkeimmistä eduista ja haitoista, jotka löysin tätä palvelua käytettäessä. Löydät lisätietoja jokaisesta alla.

Plussat:

 • Erinomaiset nopeudet
 • Laaja palvelinverkko
 • Poista Netflixin ja muiden sivustojen esto
 • Kytke 5 laitetta samanaikaisesti
 • 45 päivän rahat takaisin -takuu
 • Voi työskennellä Kiinassa

Haittoja:

 • Ei tukea Linuxille tai reitittimille
 • Lackluster-asiakastuki
 • Ei kryptovaluuttamaksuja
 • Aiemmat tietosuojakysymykset

Nopeus: Kuinka nopea on Hotspot Shield?

Hotspot Shieldin otsikkolinja on ”Nopein turvallisin VPN-palvelu”. Pääsen turvaosaan myöhemmin, mutta katsotaanpa ensin tästä nopeusvaatimuksesta..

Ennen kuin paljastan testitulokseni, on syytä huomata, että VPN-nopeustesti tulisi suorittaa suolajyvällä.

Tavallisessa testimenetelmässäni käytetään virtuaalikonetta. Tämä ei kuitenkaan toimi Hotspot Shieldin omistaman protokollan kanssa, joten minun piti tyytyä käyttämään online-nopeusmittaria. Tätä käytetään useimmissa VPN-arvostelujulkaisuissa, ja se tarjoaa silti hyvän kuvan Hotspot Shieldin nopeuksista verrattuna niihin, joissa ei käytetä VPN: ää.

Nopeustesti Hongkongin palvelimelle.

Käytin 60 Mbit / s-yhteyttä Pohjois-Amerikassa mitata eri palvelimien latausnopeuksia. Testasin kolme VPN-palvelinpaikkaa - Iso-Britannia, Yhdysvallat ja Hong Kong - osoitteessa kolme eri kertaa päivällä. Koeajat olivat vähintään neljän tunnin välein.

Joten miten Hotspot Shield mittasi?

Ei VPNUK ServerUS ServerHK -palvelinta
9:00 EST 34 Mbit / s 11 Mbit / s 21 Mbit / s 26 Mbit / s
15.00 EST 43 Mbit / s 36 Mbit / s 43 Mbit / s 45 Mbit / s
21.00 EST 30 Mbit / s 27 Mbit / s 25 Mbit / s 28 Mbit / s

Kuten huomaat, Hotspot Shield menestyi melko hyvin nopeustesteissä. Sen keskimääräinen nopeus oli 29 Mbit / s, mikä on vain 7 Mbit / s hitaampaa kuin keskimääräinen nopeus, kun ei käytetä VPN: tä. Yksi poikkeava tulos tapahtui, kun se oli kytketty Yhdistyneen kuningaskunnan palvelimeen noin kaksikymmentä viikkoa sitten, kun nopeus oli vain noin kolmasosa ohjauksen nopeudesta. Sitä ei ole epätavallista nähdä, etenkin palvelimilla, jotka ovat maantieteellisesti kaukana testipaikasta.

Ehkä merkittävin on se, että pari testiä osoitti nopeuksia nopeammin kuin ohjain. Tämä tarkoittaa, että yhdistäminen Hotspot Shieldiin todella paransi yhteysnopeutta (joskin hyvin vähän) joissain tapauksissa.

Tämä vaikuttaa epätodennäköiseltä, kun otetaan huomioon, että nopeuksien pitäisi teoriassa hidastua ollessaan yhteydessä VPN-palvelimeen. Loppujen lopuksi liikenne on salattava ja kuljettava ylimääräisen palvelimen läpi, joten fysiikkalakien mukaan nopeuttaminen olisi mahdotonta.

Hotspot Shieldin mukaan se liittyy yrityksen omaan protokollaan, Catapult Hydraan. Tämä on ainoa palvelussa tarjottava protokolla, ja vaikka se ei ole avoimen lähdekoodin palvelu, sitä käyttävät useat maineikkaat verkkoturvallisuusyritykset, kuten McAfee ja Bitdefender.

Hotspot Shield -sivuston mukaan:

Protokollan ainutlaatuisuus, joka antaa sille suuren suorituskyvyn edun, on se, kuinka hyötykuorma toimitetaan suojatun tunnelin sisällä asiakkaan ja palvelimen välillä..

Ja tässä on katkelma Catapult Hydrasta Hotspot Shieldin UKK-sivuilta:

Emme muuta salausta millään tavalla, mutta vaikutamme huomattavasti suorituskykyyn tarjotaksemme nopeimman VPN-tekniikan maailmassa sekä käyttäjille että yrityksille.

Catapult Hydran tiedot.

On syytä huomata, että näin samanlaisia ​​tuloksia viimeksi, kun testasin palvelua, joten se ei todennäköisesti ole fluke.

Tietyn sijainnin yhteydessä sinun tulee olla automaattisesti yhteydessä nopeimpaan palvelimeen. Monet tärkeimmät VPN-palvelimet näyttävät sijaintisi nopeimmat palvelimet tai luetteloivat kunkin palvelimen pinginopeudet (merkitsevät latenssia), mutta tässä ei ole näin.

Jos kuitenkin muodostat yhteyden yhdysvaltalaiseen palvelimeen, voit valita kaupungin. Maantieteellisesti lähellä olevan palvelimen valitsemisen pitäisi yleensä antaa sinulle nopeamman yhteyden.

Hotspot Shield -palvelinluettelo.

Vaihtaminen palvelimien välillä on erittäin nopeaa, tyypillisesti vain muutaman sekunnin. Pystyin suoratoistamaan 1080p HD-videota eri palvelimilla ilman ongelmia. En nähnyt huomattavia hidastumisia selaamisen aikana, enkä kokenut mitään yhteyden katkeamista.

Ota huomioon, että nämä testit toimivat vain yleisenä ohjeena mitä saatat nähdä käyttäessäsi palvelua. Internetin satunnaisuus ja monet nopeuteen vaikuttavat tekijät tarkoittavat, että saatat nähdä hyvin erilaisia ​​tuloksia.

Sovellukset: Minkä laitteiden kanssa Hotspot Shield toimii?

Hotspot Shield tarjoaa sovelluksia kaikille tärkeimmille käyttöjärjestelmille, mukaan lukien Windows, MacOS, iOS ja Android. Mukana on myös Chrome-laajennus, mutta se vain salaa selaimesi liikenteen, jolloin laitteen muut sovellukset paljastuvat.

Voit kytkeä korkeintaan viisi laitetta kerrallaan yhden maksetun paketin puitteissa. Jokaisella laitteella on pääsy kaikkiin Hotspot Shieldin 3 200+ -palvelimiin, jotka sijaitsevat yli 70 maassa.

Kaiken kaikkiaan sovellukset ovat moderneja ja käyttäjäystävällisiä. Pöytäsovelluksessa on vain yksi asetusnäyttö, joka on upea aloittelijoille, mutta tarkoittaa, että kokeneille käyttäjille on rajoitetusti vaihtoehtoja.

Yksi järjetön ja hieman ärsyttävä vivahdus on, että sinun täytyy muodostaa yhteys palvelimeen, ennen kuin voit vaihtaa palvelimia. Oletuksena olet yhteydessä palvelimeen viimeksi valitsemassasi paikassa, ja kun olet muodostanut yhteyden, voit käyttää avattavaa luetteloa valitaksesi uuden sijainnin.

Tämä on sama sekä mobiili- että työpöytäsovelluksissa. Mobiilisovellus on rakenteeltaan samanlainen kuin työpöytäsovellus, mutta asetusruudulla on vain yksi vaihtoehto: Epävarma yhteys. Tämä on automaattinen wifi-suojausominaisuus. Kun tämä asetus on käytössä, laite muodostaa yhteyden VPN-verkkoon automaattisesti, kun muodostat yhteyden turvattomaan wifi-verkkoon (joka ei vaadi salasanaa).

Hotspot Shield mobiilisovelluksen käyttöliittymä.

Vaikka hyvin harvat VPN-verkot tarjoavat Linux-sovelluksen, useimmat tarjoavat oppaita Linuxin käyttöönottoa varten. Hotspot Shield kuitenkin ilmoittaa, että se ei tarjoa tukea Linuxille, joten käyttäjien on etsittävä muualta.

Myöskään reitittimen määritystä ei tueta. Suurin osa parhaista palveluntarjoajista antaa sinun valita ostaa valmiiksi määritetyn reitittimen tai määrittää reitittimen VPN: n avulla manuaalisesti, mutta Hotspot Shield ei tarjoa kumpaakaan näistä vaihtoehdoista.

Suoratoisto, Netflix ja Kodi

Toimiiko Hotspot Shield Netflixin kanssa?

Joo!

Hotspot-kilpi vapauttaa Netflix US: n helposti, Netflix UK ja kourallinen muita kirjastoja. Testasin sitä useiden yhdysvaltalaisten palvelimien kanssa, mukaan lukien Chicagossa, Portlandissa ja Miamissa sijaitsevien palvelimien kanssa, ja ne kaikki työskentelivät ilman ongelmia.

Monien VPN-palveluntarjoajien on kysyttävä asiakastuelta, mitä palvelinta käytetään. Vaikka tämä ei ole paljon vaivaa, on mukavaa, että sinun ei tarvitse käydä läpi ylimääräistä vaihetta.

Netflix-sivu.

Yhdysvaltain Netflixin lisäksi Hotspot Shield poistaa luotettavasti UK-luettelon. Muut maat kärsivät ja kaipaavat. Ruotsi ja Espanja työskentelivät minulle, kun taas Australia ja Kanada toimittivat virheitä.

Etsitkö suoratoistoa muilta sivustoilta? Hotspot Shield avasi seuraavan testin aikana:

 • BBC iPlayer
 • Hulu
 • Amazonin päävideo
 • ITV-keskitin
 • Kaikki 4

Se on ehdottomasti parantanut lukituksen vapauttamiskykyään, kun testasin viimeksi palvelua. Ja suurella nopeudella sinun pitäisi voida suoratoistaa HD-videoita niin paljon kuin haluat.

Oletko Kodi-käyttäjä? valitettavasti, Hotspot Shield ei tue Kodi-määrityksiä. Se ei myöskään sovellu käytettäväksi muiden laitteiden kanssa, jotka voidaan usein konfiguroida VPN-verkkojen kanssa, kuten Chromecast, Amazon Fire TV tai Windows Phone.

Salliiko Hotspot Shield torrentin?

Hotspot Shield sallii torrentin, ja harjoittelua tukee rajaton kaistaleveys ja data sekä jaettujen IP-osoitteiden käyttö. Torrenterien todella tarvitsee tietää, onko tällä palvelulla selkänsä yksityisyyden suhteen. Niin on myös Hotspot Shield sopiva torrentia varten? Otetaan selvää.

Yhtiö edistää palvelunsa käyttöä torrentiassa käyttämällä uTorrent ja BitTorrent.

Hotspot Shield -pelisivu.

Ja Hotspot Shield käsittelee UKK-osiossaan yksityiskohtaisemmin, miksi sinun pitäisi käyttää palvelua piilottaaksesi henkilöllisyytesi torrentin aikana, mukaan lukien seuraavat lupaukset:

[…] Voimme varmistaa 100% yksityisyydestä ja nimettömästä sovellustamme käytettäessä.

Hotspot Shield -piiritiedot.

Näistä väitteistä huolimatta näyttää siltä, ​​että yritys kirjaa todelliset käyttäjän IP-osoitteet, tosin väliaikaisesti. Mietin Hotspot Shieldin yksityisyydensuojakäytäntöä enemmän seuraavassa osiossa, mutta lyhyesti sanottuna ajattelin kahdesti ennen kuin käytät sitä torrentiaan.

Hotspot Shieldissä on joitain muita torrentereille hyödyllisiä yksityisyysominaisuuksia, kuten tappauskytkin (mutta vain Windows-asiakasohjelmassa) ja DNS-vuodonsuojaus.

Suojaus, yksityisyys ja kirjaaminen

Hotspot Shield on aiemmin joutunut tulipalon vuoksi kyseenalaisista puunkorjuukäytännöistä, joten halusin nähdä, kuinka hyvin palvelun nykyinen iterointi suojaa käyttäjän yksityisyyttä.

Hotspot Shield on sveitsiläisen AnchorFree-tuotteen tuote. Sveitsi tunnetaan tietosuojalakeistaan, eikä yrityksellä ole mitään syytä pitää minkäänlaisia ​​käyttäjälokeja.

Hotspot Shieldin tietosuojakäytäntö on kuitenkin vähintäänkin hämmentävä. On selvää, että palveluntarjoaja ei tallenna liikennelokeja, mutta yhteyslokkien aihe on hämärä.

Erityisesti haluan tietää, tallentaako VPN IP-osoitetta, koska näitä tietoja voidaan käyttää minun tunnistamiseen.

Joissakin osissa kirjallisuuttaan yritys ilmoittaa, ettei se koskaan kirjaa tai tallenna IP-osoitteita. Ota tämä verkkosivuston ohjekeskuksesta:

Emme kerää, säilytä tai jaa käyttäjän pysyviä tunnisteita, mukaan lukien IP-osoitteet.

Hotspot Shield ei pidä lokitietoja.

Sen tietosuojakäytäntökatsauksessa todetaan kuitenkin seuraavaa:

VPN-tuotteemme ei koskaan tallenna tai kirjaa IP-osoitteitasi VPN-istunnosi ajanjakson ajan, ja poistamme IP-osoitteesi aina, kun irrotat VPN: stä.

Tämä tarkoittaa sitä IP-osoitteet kerätään ja tallennetaan jossain vaiheessa, ja tämä todellakin vahvistetaan myöhemmin politiikan yleiskatsauksessa.

Todellisen IP-osoitteesi väliaikainen tallennus ei ole ihanteellinen, mutta se ei ole pahin tapaus. Ja on huomattava, että IP-osoite on salattu, joten sen ei pitäisi olla luettavissa kolmansille osapuolille.

Asia, joka koskee enemmän, on käytetyn kielen epäselvyys, sillä useat lausunnot ovat räikeästi ristiriidassa keskenään.

Huolenaiheena voidaan todeta, että Hotspot Shieldillä ei ole tarkalleen ruusuista menneisyyttä yksityisyyden suhteen. Vuoden 2016 raportti toi esille jotkut yrityksen kyseenalaisista toiminnoista, mukaan lukien JavaScript-koodien käyttäminen mainontaan ja seurantaan sekä sähköisen kaupan liikenteen ohjaaminen tytäryhtiölinkkien kautta.

Lisäksi yksityisyyden suojaa edistävä ryhmä, demokratian ja teknologian keskus, teki elokuussa 2017 liittovaltion kauppakomissiolle asiaa koskevan valituksen Hotspot Shieldiä vastaan..

Huomaa, että Hotspot Shield on päivittämässä tietosuojakäytäntöään. Uusi käytäntö tulee voimaan lokakuun alussa 2019, mutta se on jo julkaistu. Näyttää siltä, ​​että salattujen IP-osoitteiden väliaikaisesta kirjaamisesta ei ole paljon muuttunut, mutta oikeudenmukaisuuden suhteen Hotspot Shield -kieltoon käytetty kieli on selkeämpi päivitetyssä versiossa..

Salaus yksityiskohdat ovat seuraavat:

 • 256-bittinen AES GCM -salaus
 • 2048-bittiset RSA-avaimet
 • ECDHE täydellisen eteenpäin salaisuuden varmistamiseksi (jotta varmistetaan, että aiempia istuntoja ei voida tarkastella, jos salausavain on vaarantunut)

Windows-sovellus on ainoa, joka sisältää kill-kytkimen, vaikka on suunnitelmia lisätä ne myös muihin versioihin. Tappokytkin lopettaa Internet-yhteytesi, jos VPN-yhteys katoaa. Tämä on oletuksena poistettu käytöstä, joten sinun on siirryttävä asetusnäyttöön kytkeäksesi sen päälle.

Hotspot Shield -suojausasetusnäyttö.

Windows-sovelluksessa on myös sisäänrakennettu DNS-vuodonsuojaus (merkitty Estä IP-vuotaminen). Tämä on oletusarvoisesti käytössä, mutta voidaan poistaa käytöstä asetusnäytössä. Palvelu ei takaa WebRTC-vuodonsuojausta, mutta testasin näiden vuotojen varalta, mutta en havainnut yhtään.

Browserleaks.com-testitulokset.Vasen: Ilman VPN: tä (Isosta-Britanniasta). Oikealla: Hotspot Shield Yhdysvaltain palvelimella.

IPv6-suojausta ei ole myöskään sisäänrakennettu, joten haluat ehkä poistaa tämän (ja ehkä myös WebRTC: n) käytöstä, jotta se olisi turvallisella puolella..

Hotspot Shield ei anna sinulle mitään protokollavaihtoehtoja, mikä saattaa olla pettymys kokeneemmille käyttäjille. Sen sijaan se käyttää aina omaa Catapult Hydra -protokolliaan.

Suosittelen yleensä OpenVPN-protokollaa alan kultastandardiksi. Yksi sen eduista on, että se on avoimen lähdekoodin, joten turvallisuusasiantuntijat voivat tarkistaa sen. Vertaisarviointimahdollisuuksien puute on myös yksi syy siihen, että olen joskus skeptinen VPN-palveluntarjoajien omien protokollien suhteen.

Tämä tapaus on kuitenkin hiukan erilainen kuin Hotspot Shieldsin protokolla joita käyttävät jotkut huipputurvallisuusyritykset, mukaan lukien McAfee ja Bitdefender. Nämä yritykset arvioivat protokollaa ennen sen käyttöä, ja sanoisin, että voimme luottaa heidän harkintaansa.

Toimiiko Hotspot Shield Kiinassa?

Hyvin harvat VPN: t toimivat luotettavasti Kiinassa, joten olin innokas selvittämään, onko Hotspot Shield yksi niistä.

Kun kyse on käytöstä Kiinassa, VPN-verkkoja on todella kolme luokkaa: harvat toimivat suurimman osan ajasta luotettavasti, toiset osuvat ja kaipaavat; ja suurin osa, jotka eivät toimi ollenkaan.

Hotspot Shield kuuluu keskiluokkaan, sillä joillakin käyttäjillä on onnea palveluun ja toisilla on ongelmia.

Osa verkkosivustosta myöntää, että Kiinassa ja joissain muissa maissa on ongelmia, ja kehottaa käyttäjiä kokeilemaan toista laitetta, jos ongelmia ilmenee. Hotspot Shieldin mukaan:

Yhteysongelmat voivat vaihdella käyttöjärjestelmäkohtaisesti, koska ne käyttävät eri palvelimia yhteyden luomiseen.

Tunnetut estetyt maat -sivu.

Asiakastukiedustaja ilmoitti, että Kiinassa on monia aktiivisia Hotspot Shield -käyttäjiä, ja yksi reddit-käyttäjä vahvisti toimivansa melko äskettäin.

Reddit Kiinan VPN-ketju.

Ota huomioon, että Hotspot Shieldin verkkosivusto on estetty Kiinassa, useimpien muiden VPN-palveluntarjoajien sivustojen kanssa. Sinun on siis ladattava ohjelmisto ja kaikki asennus- ja vianetsintäoppaat ennen maahantuloa.

Onko Hotspot Shieldin asiakaspalvelusta hyötyä?

Hotspot Shield tarjoaa paljon oppaita ja usein kysyttyjä kysymyksiä verkkosivuston tukiosiossa. Jos sinulla on vielä ongelmia, sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Voit käyttää 24/7-live-chat-ominaisuutta (ulkoistettu Zendeskille) saadaksesi nopean vastauksen, tai lähettää sähköpostia talossa käyttämällä verkkosivuston tukiosan lomaketta..

Kokemukseni mukaan live chat-asiakastuen edustajat olivat ystävällisiä ja nopeita. Heillä oli kuitenkin vaikeuksia vastata perus- kysymyksiin palvelun suojaus- ja yksityisyysominaisuuksista.

Siitä huolimatta, jos etsit vastausta suoraviivaiseen ongelmaan, esimerkiksi tilien, suoratoiston tai vähäisiin teknisiin ongelmiin, live-keskustelu olisi hyvä paikka aloittaa.

Hotspot Shield -keskustelukaappaus.

Haluat hieman live chat -ominaisuuden avulla toivoa, että sähköpostituki on nopeaa ja asiantuntevaa. Sähköpostikysymyksiini ei kuitenkaan ole vastattu kirjoittamisen ajankohtana.

Palvelimet ja sijainnit

Kun viimeksi testasin Hotspot Shieldiä, siinä oli paljon palvelimia, mutta suhteellisen pieni määrä sijainteja (vain 25 kerrallaan). Nyt tämä määrä on melkein kolminkertaistunut yli 70 sijaintipaikkaan, ja yli 3200 palvelinta on levinnyt yli.

Hotspot Shield -palvelinsivu.

On mahdollista, että joissakin näistä paikoista on virtuaalipalvelimia. kuitenkin, asiakastuen edustajat eivät paljastaisi onko kyse tästä. Heitä tutkittiin myös siitä, omistaako Hotspot Shield palvelimet vai ei. Useimmat yritykset vuokraavat palvelimensa, joten se ei ole iso asia, mutta niiden omistaminen on parempi sekä yksityisyyden että suorituskyvyn kannalta.

Palvelinpaikat sisältävät Aasian, Afrikan, Euroopan ja Amerikan maat. Valittavana on 27 Yhdysvaltain kaupunkia, ja voit muodostaa yhteyden palvelimiin Venäjällä ja Kiinassa.

Osa Hotspot Shield -palvelinluettelosta.

Hotspot Shield -hinnoittelu

Huolimatta siitä, kuinka hyvä palvelu on, esitän aina kysymyksen: Tarjoaako se vastinetta rahalle?

Hotspot Shield -hinnoittelu.

Hotspot Shield maksaa 12,99 dollaria, jos maksat kuukausittain, mikä on verrattavissa moniin moniin parhaiten arvioituihin palveluntarjoajiin samalla aikavälillä. Se tarjoaa jyrkkiä alennuksia pidemmille ehdoille ja vuoden tilaus maksaa 6,99 dollaria kuukaudessa, kun taas kolmen vuoden käyttöaika maksaa vain 2,99 dollaria kuukaudessa.

Hotspot Shield tarjoaa muutamia erilaisia ​​maksutapoja, kuten luottokortti, PayPal, Neosurf, Alipay ja muutama muu. Ei ole kryptovaluutta-vaihtoehtoa, joka olisi pettymys joillekin yksityisyyttä tietäville käyttäjille.

Suunnitelmissa on runsas 45 päivän rahat takaisin -takuu.

Hotspot Shield -kupongin koodit

Hotspot Shieldillä ei ole virallista kuponkikoodia, mutta alennettu 2 vuoden kauppa, 2,99 dollaria kuukaudessa, on suurin käytettävissä oleva säästö.

Hotspot Shield CouponSpecial Deal - säästät 75% 3 vuoden suunnitelmastaGET DEALAlennus lasketaan automaattisesti

Pitäisikö minun ostaa Hotspot Shield?

Suositellut tätä palvelua sen jälkeen, kun Hotspot Shield on käynyt läpi joitain vakavia kokeita?

Lyhyesti sanottuna kyllä, mutta vain tietyille käyttäjille.

Hotspot Shieldin tarjonta on ehdottomasti parantunut sen jälkeen kun olen viimeksi kokeillut sitä. Sillä on nyt palvelinverkko, joka kilpailee joidenkin alan parhaiden tarjoajien kanssa, ja erinomaiset käynnistysnopeudet.

Kun otetaan huomioon sen vapauttamispotentiaali Netflixille ja muille suoratoistosivustoille, tämä voi olla ihanteellinen VPN niille, jotka haluavat suoratoistaa säännöllisesti. Se voisi olla myös kunnollinen vaihtoehto Kiinan käyttäjille.

Jos etsit pääasiassa torrentia, haluaisin epäröi valita tämän palvelun muihin, joilla on parempia tietosuojakäytäntöjä. Aloittelijat saattavat myös olla paremmassa asemassa muiden tarjoajien kanssa, kun otetaan huomioon Hotspot Shieldin tarjoama heikko asiakastuki.

vaihtoehtoja

Vaikka Hotspot Shield on vaikuttanut minuun, sillä on silti pari haittapuolia: aiemmat tietosuojahuolet ja tuki. Onneksi, jos nämä ovat tarjoajia sinulle, sinulla on hienoja vaihtoehtoja harkita.

ExpressVPN ei ole markkinoiden halvin VPN, mutta se ylittää kilpailijansa melkein kaikilla muilla alueilla. Se ei koskaan kirjaa tietoja, jotka voivat tunnistaa käyttäjät, ja mukana tulee sarja suojausominaisuuksia. Se vapauttaa tonnin suoratoistosivustoja, toimii Kiinassa, ylpeilee nopeilla nopeuksilla ja toimii melkein minkä tahansa laitteen kanssa.

Jos hinta on ongelma, niin NordVPN on loistava budjetin tarjoaja. Se toimii Kiinassa, ja sillä on valtava palvelinverkko, huippuluokan tietoturva ja kyky poistaa esto runsaasti suosittuja suoratoistosivustoja..

Hotspot Shield ilmainen versio

Kuten mainittiin, Hotspot Shieldillä on ilmainen tarjous. Tämä on kuitenkin hyvin rajallista eikä todennäköisesti kannata aikaa. Saat pääsyn yhteen palvelimen sijaintiin, hitaaseen yhteydenopeuteen, 500 Mt päivittäiseen rajoitukseen (riittää streamimaan noin puoli tuntia Netflixiä), ei live chat-tukea ja paljon mainoksia.

Hotspot Shieldin tietosuojakäytännössä mainitaan erityisesti, että ilmaisen version käyttäjiä koskevat hieman erilaiset ehdot kuin maksettuihin käyttäjiin. Pääasia on, että kolmansilla osapuolilla voi olla pääsy käyttäjien todellisiin IP-osoitteisiin.

Jos harkitset tämän palvelun käyttöä, suosittelemme sen sijaan maksamaan budjettipalvelun tarjoajalle, kuten NordVPN.

Käy Hotspot Shieldissä

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − = 54