Hotspot Shield-gjennomgang (2020)

Forrige gang jeg testet ekstensivt Hotspot Shields Premium VPN-tjeneste, gikk det greit, men var fortsatt langt fra å bli ansett som en topprangeret leverandør.


Fremtredende problemer inkluderer en dårlig personvernpolicy, et begrenset antall serverplasseringer og manglende evne til å fjerne blokkering av Netflix.

Siden den gang har selskapet fått fornyet sin tjeneste, inkludert utvidelse av nettverket og fjerning av sin egen protokoll.

Men har ting endret seg så mye?

Jeg er ivrig etter å se nøyaktig hvor langt denne VPN-en har kommet. For å hjelpe deg med å avgjøre om det er verdt å kaste pengene dine på, i min anmeldelse fra 2019, har jeg testet Hotspot Shield VPN-tjenesten grundig.

Før vi kommer inn på detaljene, vil vi her se et øyeblikk på nøkkeldata og score som er logget under vurderingen av Hotspot Shield. Merk at selv om Hotspot Shield tilbyr en begrenset gratisversjon, Jeg fokuserer på Premium (betalt) -tjenesten i denne gjennomgangen.

Hotspot Shield-nøkkeldata

SAMLET RANK: # 4 av 42 VPNS

Hastighet

Gjennomsnittshastighet *:

Støtte for videostreaming:

streaming

Netflix:

Andre streamingtjenester:

Sikkerhet

Krypteringstype:

Kill Switch:

Loggpolicy:

protokoller:

Valuta for pengene

Laveste månedlige kostnad:

Pengene tilbake-garanti:

nettsted

Poeng: 9 / 10Les mer
29 Mbps
4K UHD
Poeng: 9 / 10Les mer
Ja
Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, ITV Hub
Poeng: 8 / 10Les mer
256-bit AES m / perfekt fremoverhemmelighet
Ja
IP-adresse logget for øktets varighet
Catapult Hydra
Poeng: 8 / 10Les mer
$ 2.99
45 dager
www.hotspotshield.com

* Gjennomsnittlig hastighet over flere globale lokasjoner basert på flere hastighetstester per dag.

Jeg har brukt Hotspot Shield dag for dag de siste månedene for å se hvordan det stabler seg mot andre VPN-er jeg har testet. Bortsett fra å bruke den til å surfe på nettet, har jeg satt tjenesten gjennom min vanlige strenge testing, inkludert:

 • Fartsprøver
 • Streaming evne
 • Lekkasjetester (WebRTC og DNS)
 • Kundestøtte kompetanse og hastighet
 • Personvernregler og vilkår for tjenestekontroller

…og mye mer!

Når det gjelder hastighet, hevder Hotspot Shield å være den raskeste i bransjen, men selvfølgelig er det mange konkurrenter som gjør lignende påstander. Jeg liker en utfordring og ønsket å komme til bunns i om påstandene virkelig er sanne i dette tilfellet.

I tillegg satte jeg meg for å svare på følgende brennende spørsmål:

 • Har Hotspot Shield forbedret personvernreglene?
 • Kan jeg bruke den til å oppheve blokkeringen av strømningssider som Netflix, BBC iPlayer og Amazon Prime Video?
 • Tilbyr Hotspot Shield verdi for pengene?
 • Hvordan sammenligner Hotspot Shields sikkerhetsfunksjoner med andre topprangerte leverandører?

... pluss mye mer om denne populære tjenesten.

Jeg brukte Hotspot Shield på både mobil og desktop for å sikre at jeg fikk hele brukeropplevelsen og for å gi deg alt du trenger å vite om tjenesten. Ta en titt på min oversikt og fordeler og ulemper sammendrag nedenfor hvis du bare trenger å finne ut om denne tjenesten kan være noe for deg.

Hotspot Shield-oversikt

Hotspot Shield er en sikker VPN ideell for streaming. Den har massevis av stedsalternativer, er flott til å fjerne blokkering, og knyter veldig raskt. Denne leverandøren har en tvilsom loggføringspolicy, så det er ikke sikkert at det er best for torrenting. Det kan være et godt alternativ for brukere i Kina.

Hotspot Shield fordeler og ulemper

Her er noen av de viktigste fordelene og ulempene jeg oppdaget mens jeg brukte denne tjenesten. Du finner mer detaljer om hver nedenfor.

Pros:

 • Utmerkede hastigheter
 • Ekspansivt servernettverk
 • Fjern blokkering av Netflix og andre nettsteder
 • Koble til fem enheter samtidig
 • 45-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Får jobbe i Kina

Ulemper:

 • Ingen støtte for Linux eller rutere
 • Manglende kundesupport
 • Ingen cryptocurrency-betalinger
 • Tidligere personvernproblemer

Hastighet: Hvor raskt er Hotspot Shield?

Hotspot Shields tagline er "Den raskeste og sikreste VPN-tjenesten." Jeg kommer til sikkerhetsdelen senere, men la oss først se om denne hastighetskravet.

Før jeg avslører testresultatene mine, er det verdt å merke seg at VPN-hastighetstester bør tas med et saltkorn.

Min vanlige testmetode bruker en virtuell maskin. Dette fungerer imidlertid ikke med Hotspot Shields egenutviklede protokoll, så jeg måtte nøye meg med å bruke en online hastighetstester. Dette brukes av de fleste VPN-gjennomgangspublikasjoner, og vil fremdeles gi en god ide om Hotspot Shields hastigheter sammenlignet med de når du ikke bruker VPN.

Hastighetstest for Hong Kong-server.

Jeg brukte en 60 Mbps tilkobling i Nord-Amerika for å måle nedlastingshastigheten til forskjellige servere. Jeg testet tre VPN-serverplasseringer - Storbritannia, USA og Hong Kong - kl tre forskjellige tider i løpet av dagen. Testtidene var minst fire timers mellomrom.

Så hvordan målte Hotspot Shield seg?

Ingen VPNUK ServerUS ServerHK Server
09.00 EST 34 Mbps 11 Mbps 21 Mbps 26 Mbps
15.00 EST 43 Mbps 36 Mbps 43 Mbps 45 Mbps
21.00 EST 30 Mbps 27 Mbps 25 Mbps 28 Mbps

Som du ser, klarte Hotspot Shield seg ganske bra i hastighetstestene. Den hadde en gjennomsnittshastighet på 29 Mbps, som bare er 7 Mbps saktere enn gjennomsnittshastigheten når den ikke bruker en VPN. Det anomale resultatet oppsto når det ble koblet til en britisk server rundt kl. 14.00, hvor hastigheten bare var omtrent en tredjedel av kontrollhastigheten. Det er ikke uvanlig å se, spesielt med servere som er geografisk fjernt fra teststedet.

Kanskje mest bemerkelsesverdig er at et par tester viste hastigheter raskere enn kontrollen. Dette betyr at tilkobling til Hotspot Shield faktisk forbedret tilkoblingshastigheten min (riktignok veldig lett) i noen tilfeller.

Dette virker usannsynlig gitt at hastighetene i teorien bør bremse mens de er koblet til en VPN-server. Tross alt må trafikken krypteres og passere gjennom en ekstra server, så fysikkens lover antyder at en hastighetsøkning ville være umulig.

I følge Hotspot Shield kommer det ned på selskapets proprietære protokoll, Catapult Hydra. Dette er den eneste protokollen som tilbys i tjenesten, og selv om den ikke er åpen kildekode, brukes den av flere anerkjente cybersecurity-selskaper, inkludert McAfee og Bitdefender.

Ifølge nettstedet Hotspot Shield:

Det unike med protokollen som gir den en stor ytelsesfordel er hvordan nyttelasten leveres i de sikrede tunnelene mellom klienten og serveren..

Og her er et utdrag om Catapult Hydra fra Hotspot Shields vanlige spørsmål:

Vi modifiserer ikke kryptering på noen måte, men vi påvirker ytelsen vesentlig for å tilby den raskeste VPN-teknologien i verden for både brukere og bedrifter..

Catapult Hydra informasjon.

Det er verdt å merke seg at jeg så lignende resultater forrige gang jeg testet tjenesten, så det er sannsynligvis ikke noe.

For et gitt sted, bør du være automatisk koblet til den raskeste serveren. Mange topp VPN-er viser deg de raskeste serverne for posisjonen din, eller angir pinghastigheter (som angir latenstid) for hver server, men det er ikke tilfelle her.

Når det er sagt, hvis du kobler til en amerikansk server, kan du velge en by. Å velge en geografisk nær server bør generelt gi deg en raskere forbindelse.

Hotspot Shield-serverliste.

Å bytte mellom servere er veldig raskt, vanligvis tar det bare et par sekunder. Jeg var i stand til å streame 1080p HD-video ved hjelp av forskjellige servere uten problemer. Jeg så ingen synlige nedganger mens jeg surfer og opplevde ingen forbindelsesfall.

Noter det disse testene fungerer bare som en generell guide hva du kan se når du bruker tjenesten. Internettens tilfeldige natur og de mange faktorene som kan påvirke hastigheten gjør at du kan se veldig forskjellige resultater.

Apper: Hvilke enheter Hotspot Shield fungerer med?

Hotspot Shield tilbyr apper for alle de viktigste operativsystemene, inkludert Windows, MacOS, iOS og Android. Det finnes også en Chrome-utvidelse, men dette krypterer nettlesertrafikken din bare, slik at andre apper på enheten din blir eksponert.

Du kan koble opptil fem enheter om gangen under en betalt plan. Hver enhet har tilgang til alle Hotspot Shields 3.200 servere spredt over mer enn 70 land.

Totalt sett er appene moderne og brukervennlige. Desktop-appen har bare ett innstillingsskjermbilde, som er bra for nybegynnere, men betyr at det er begrensede alternativer for avanserte brukere.

En nonsensisk og litt irriterende nyanse er at du trenger å koble til en server før du kan bytte server. Som standard vil du være koblet til en server på det siste stedet du valgte, og når du først er koblet til, vil du kunne få tilgang til rullegardinlisten for å velge et nytt sted.

Dette er det samme i både mobil- og desktop-appene. Mobilappen tilsvarer design som desktop-klienten, men innstillingsskjermen har bare ett alternativ: Usikker tilkobling. Dette er en automatisk wifi-beskyttelsesfunksjon. Når den er aktivert, vil enheten din automatisk koble seg til VPN når du kobler til et usikkert wifi-nettverk (et som ikke krever passord).

Hotspot Shield mobilappgrensesnitt.

Mens svært få VPN-er tilbyr en Linux-app, gir de fleste opplæringsprogrammer for hvordan du kan konfigurere Linux. Hotspot Shield uttaler imidlertid at det ikke tilbyr støtte for Linux, så disse brukerne vil måtte se andre steder.

Det er heller ingen støtte for ruterkonfigurasjon. De fleste toppleverandører gir deg valget mellom å kjøpe en forhåndskonfigurert ruter eller konfigurere en ruter med VPN manuelt, men Hotspot Shield tilbyr ikke noen av disse alternativene.

Streaming, Netflix og Kodi

Jobber Hotspot Shield med Netflix?

Ja!

Hotspot Shield fjerner enkelt blokkering av Netflix US, Netflix UK, og en håndfull andre biblioteker. Jeg testet den med flere amerikanske servere, inkludert de som ligger i Chicago, Portland og Miami, og de jobbet alle uten problemer.

For mange VPN-leverandører må du spørre kundestøtte hvilken server du skal bruke. Selv om dette ikke er noe vanskelig, er det fint å ikke måtte gå gjennom det ekstra trinnet.

Netflix-side.

I tillegg til amerikanske Netflix, blokkerer Hotspot Shield pålitelig den britiske katalogen. Andre land blir rammet og savnet. Sverige og Spania jobbet for meg mens Australia og Canada leverte feil.

Ønsker du å streame fra andre nettsteder? Hotspot Shield fjernet blokkeringen av følgende under testing:

 • BBC iPlayer
 • Hulu
 • Amazon Prime Video
 • ITV Hub
 • Alle 4

Det har definitivt forbedret sine blokkeringsevner siden jeg sist testet tjenesten. Og med store hastigheter, bør du kunne streame HD-video så mye du vil.

Er du en Kodi-bruker? dessverre, Hotspot Shield støtter ikke Kodi-konfigurasjon. Det er heller ikke egnet for bruk med andre enheter som ofte kan konfigureres med VPN-er, for eksempel Chromecast, Amazon Fire TV eller Windows Phone.

Tillater Hotspot Shield å torrent?

Hotspot Shield tillater torrenting, og øvelsen støttes av ubegrenset båndbredde og data og bruk av delte IP-adresser. Det torrenters virkelig trenger å vite er om denne tjenesten har ryggen eller ikke når det gjelder personvern. Det samme gjelder Hotspot Shield passende for torrenting? La oss finne det ut.

Selskapet promoterer bruken av sin tjeneste for torrenting ved bruk av uTorrent og BitTorrent.

Hotspot Shield-torrenting-side.

I FAQs seksjon går Hotspot Shield nærmere inn på hvorfor du bør bruke tjenesten for å skjule identiteten din mens du torrent, inkludert følgende løfter:

[…] Vi kan sikre deg 100% prosent av personvern og anonymitet mens du bruker applikasjonen vår.

Hotspot Shield torrenting informasjon.

Til tross for disse påstandene ser det ut til at selskapet logger virkelige bruker-IP-adresser, om enn midlertidig. Jeg går nærmere inn på Hotspot Shields retningslinjer for personvern mer i neste avsnitt, men kort sagt, jeg skulle tenke meg om to ganger før jeg brukte den til å sprenge.

Hotspot Shield har noen andre personvernfunksjoner som er gunstige for torrentere, inkludert en kill switch (men bare i Windows-klienten) og DNS-lekkasjebeskyttelse.

Sikkerhet, personvern og logging

Hotspot Shield har kommet under ild i det siste for tvilsomme loggføringsrutiner, så jeg var opptatt av å se hvor godt den nåværende iterasjonen av tjenesten beskytter brukernes personvern.

Hotspot Shield er et produkt av AnchorFree, et Sveits-basert selskap. Sveits er kjent for sine personvernlover, og det er ingen grunn på dette nivået for selskapet å beholde noen form for brukerlogger.

Imidlertid er Hotspot Shields personvernregler forvirrende å si det mildt. Det er tydelig at leverandøren ikke lagrer noen trafikklogger, men gjenstanden for tilkoblingslogger er grumsete.

Spesielt vil jeg vite om en VPN registrerer IP-adressen min, da denne informasjonen kan brukes til å identifisere meg.

I noen deler av sin litteratur oppgir selskapet at det aldri logger eller lagrer IP-adresser. Ta dette fra brukerstøtten for nettstedet:

Vi samler ikke inn, lagrer eller deler noen permanente identifikatorer for brukere, inkludert IP-adresser.

Hotspot Shield fører ikke krav til logger.

Oversikten over personvernregler sier imidlertid:

VPN-produktet vårt vil aldri lagre eller logge IP-adressen din utover varigheten av VPN-økten, og vi sletter alltid IP-adressen din etter at du koblet fra VPN.

Dette innebærer det IP-adresser blir samlet og lagret på et tidspunkt, og dette bekreftes senere i policyoversikten.

Selv om det ikke er ideelt, er midlertidig lagring av din virkelige IP-adresse ikke det verste tilfellet. Og det skal bemerkes at IP-adressen er kryptert, så den ikke bør være lesbar for tredjepart.

Desto mer omgjørende ting her er mangelen på klarhet i språket som brukes, med flere utsagn som motstridende motsier hverandre.

I tillegg til at Hotspot Shield har bekymret, har ikke akkurat en rosenrød fortid når det gjelder personvern. En rapport fra 2016 viste noen av selskapets tvilsomme aktiviteter, inkludert bruk av JavaScript-koder for annonsering og sporing og omdirigering av netthandelstrafikk via tilknyttede lenker..

I tillegg sendte en gruppe for personvern, Center for Democracy and Technology, inn en relatert klage mot Hotspot Shield til Federal Trade Commission tilbake i august 2017.

Merk at Hotspot Shield er i ferd med å oppdatere personvernreglene. Den nye policyen trer i kraft i begynnelsen av oktober 2019, men er allerede publisert. Det ser ut til at ikke mye har endret seg når det gjelder den midlertidige loggingen av krypterte IP-adresser, men i rettferdighet til Hotspot Shield er språket som brukes tydeligere i den oppdaterte versjonen.

Krypteringsdetaljer er som følger:

 • 256-bit AES GCM-kryptering
 • 2048-bit RSA-nøkler
 • ECDHE for perfekt hemmelighold fremover (for å sikre at tidligere økter ikke kan vises hvis en krypteringsnøkkel er kompromittert)

Windows-appen er den eneste som følger med en kill switch, selv om det er planer om å legge dem til andre versjoner også. Kill-bryteren stopper internettforbindelsen din i tilfelle VPN-tilkoblingen går tapt. Dette er som standard disbalisert, så du må gå til innstillingsskjermen for å slå den på.

Skjermbildet for innstillinger for hotspot-skjold.

Windows-appen kommer også med innebygd DNS-lekkasjebeskyttelse (merket Hindre IP-lekkasje). Dette er som standard aktivert, men kan slås av på innstillingsskjermen. Tjenesten garanterer ikke WebRTC lekkasjebeskyttelse, men jeg testet for disse lekkasjene og observerte ingen.

Browserleaks.com testresultater.Til venstre: Uten VPN (fra Storbritannia). Til høyre: Med en amerikansk Hotspot Shield-server.

IPv6-beskyttelse er ikke innebygd i noen av dem, så det kan være lurt å deaktivere dette (og kanskje WebRTC også) for å være på den sikre siden.

Hotspot Shield gir deg ingen protokollalternativer, noe som kan være skuffende for mer avanserte brukere. I stedet bruker den alltid den proprietære Catapult Hydra-protokollen.

Jeg anbefaler vanligvis OpenVPN-protokollen som gullstandarden i bransjen. En av fordelene med den er at den er åpen kildekode, slik at den kan vurderes av sikkerhetseksperter. Mangelen på muligheter for fagfellevurdering er også en av grunnene til at jeg noen ganger er skeptisk til VPN-leverandørers egenprotokoller.

Imidlertid er denne saken litt annerledes som Hotspot Shields-protokollen er brukes av noen topp cybersecurity firmaer, inkludert McAfee og Bitdefender. Disse selskapene evaluerer protokollen før de bruker den, og jeg vil si at vi kan stole på deres skjønn.

Fungerer Hotspot Shield i Kina?

Svært få VPN-er jobber pålitelig i Kina, så jeg var ivrig etter å finne ut om Hotspot Shield er en av dem.

Når det gjelder bruk i Kina, er det virkelig tre kategorier VPN: de få som fungerer pålitelig mesteparten av tiden, andre som blir rammet og savner; og flertallet som ikke fungerer i det hele tatt.

Hotspot Shield faller i den midterste kategorien, hvor noen brukere har flaks med tjenesten og andre har problemer.

Et segment av nettstedet erkjenner at det er problemer i Kina og noen andre land, og råder brukere til å prøve en annen enhet hvis de får problemer. I følge Hotspot Shield:

Tilkoblingsproblemer kan variere fra plattform fordi de bruker forskjellige servere for å opprette en forbindelse.

Siden om kjente blokkerte land.

En kundesupportrepresentant indikerte at det er mange aktive Hotspot Shield-brukere i Kina, og en reddit bruker bekreftet at den fungerte ganske nylig.

Reddit Kina VPN-tråd.

Noter det Hotspot Shields nettsted er blokkert i Kina, sammen med nettstedene til de fleste andre VPN-leverandører. Som sådan må du laste ned programvaren og eventuelle installasjons- og feilsøkingsveiledninger før du kommer inn i landet.

Er Hotspot Shields kundeservice noe bra?

Hotspot Shield tilbyr mange opplæringsprogrammer og vanlige spørsmål i supportdelen på nettstedet. Hvis du fortsatt har problemer, har du to alternativer. Du kan bruke 24/7 live chat-funksjonen (outsourcet til Zendesk) for å få et raskt svar, eller sende en e-post internt ved hjelp av et skjema i support-delen av nettstedet.

Etter min erfaring var representanter for live chat kundesupport vennlige og raske. De hadde imidlertid problemer med å svare på grunnleggende spørsmål om tjenestens sikkerhets- og personvernfunksjoner.

Likevel, hvis du leter etter et svar på en enkel sak, for eksempel angående kontoer, streaming eller mindre tekniske problemer, ville live chat være et bra sted å starte.

Hotspot Shield live chat fange.

Med en noe subpar live chat-funksjon, håper du at support via e-post vil være rask og kunnskapsrik. Imidlertid har spørsmålene mine om e-post ubesvart i skrivende stund.

Servere og lokasjoner

Da jeg sist testet Hotspot Shield, hadde den et stort antall servere, men relativt lite antall lokasjoner (bare 25 den gangen). Nå er det tallet nesten tredoblet til mer enn 70 lokasjoner med mer enn 3200 servere spredt over dem.

Hotspot Shield-serverside.

Det er en mulighet for at noen av disse stedene inneholder virtuelle servere. men, kundesupportrepresentanter ville ikke røpe om dette er tilfelle eller ikke. De ble også nøye med om Hotspot Shield eier eller leier ut serverne. De fleste selskaper leier serverne sine, så det er ikke så veldig bra, men å eie dem er bedre for både personvern og ytelse.

Serverlokasjoner inkluderer land i Asia, Afrika, Europa og Amerika. Det er 27 amerikanske byer å velge mellom, og du kan koble deg til servere i Russland og Kina.

En del av Hotspot Shield-serverlisten.

Priser for hotspot-skjold

Uansett hvor flott en tjeneste er, stiller jeg alltid spørsmålet: Tilbyr den valuta for pengene?

Priser for hotspot-skjold.

Hotspot Shield koster $ 12.99 hvis du betaler månedlig, noe som kan sammenlignes med mange mange topprangerte leverandører for samme periode. Det tilbyr bratte rabatter for lengre betingelser, og ettårsabonnementet koster $ 6,99 per måned, mens en treårsperiode koster bare 2,99 dollar per måned.

Hotspot Shield tilbyr noen få forskjellige betalingsmetoder, inkludert kredittkort, PayPal, Neosurf, Alipay og noen få andre. Det er ikke noe cryptocurrency-alternativ som vil være skuffende for noen personvernbevisste brukere.

Planene kommer med en sjenerøs 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Hotspot Shield-kupongkoder

Det er ingen offisiell kupongkode for Hotspot Shield, men den nedsatte 2-årsavtalen til $ 2,99 per måned representerer den største besparelsen som er tilgjengelig.

Hotspot Shield-kupongSpesial tilbud - spar 75% på 3-årsplanen.

Bør jeg kjøpe Hotspot Shield?

Etter å ha satt Hotspot Shield gjennom noen seriøse tester, vil jeg anbefale denne tjenesten?

Kort sagt, ja, men bare for visse brukere.

Hotspot Shields tilbud har definitivt blitt bedre siden jeg sist prøvde det. Det har nå et servernettverk som konkurrerer med noen av de beste leverandørene i bransjen og noen utmerkede hastigheter å starte opp.

Med tanke på dets blokkeringspotensial for Netflix og andre streaming-nettsteder, kan dette være en ideell VPN for de som ønsker å streame regelmessig. Det kan også være et anstendig alternativ for brukere i Kina.

Hvis du hovedsakelig ønsker å torrent, vil jeg nøle med å velge denne tjenesten fremfor andre med bedre personvernregler. Nybegynnere kan også ha det bedre med andre leverandører gitt den mangelfulle kundesupporten som tilbys av Hotspot Shield.

Alternatives

Selv om Hotspot Shield har imponert meg, har det fortsatt et par ulemper: tidligere bekymringer for personvern og støtte. Heldigvis, hvis dette er avbrytere for deg, har du noen gode alternativer å vurdere.

ExpressVPN er ikke den billigste VPN-en på markedet, men det overgår sine konkurrenter i nesten alle andre områder. Den logger aldri informasjon som kan identifisere brukere og kommer med en serie sikkerhetsfunksjoner. Den blokkerer massevis av streaming-nettsteder, fungerer i Kina, kan skryte av rasende hastigheter og fungerer med stort sett alle enheter.

Hvis pris er et problem, er NordVPN en god budsjettleverandør. Det fungerer i Kina, og har et massivt servernettverk, førsteklasses sikkerhet og muligheten til å fjerne blokkering av mange populære streaming-nettsteder.

Hotspot Shield gratis versjon

Som nevnt har Hotspot Shield et gratis tilbud. Imidlertid er dette veldig begrenset og sannsynligvis ikke verdt tiden din. Du får tilgang til en enkelt serverplassering, langsomme tilkoblingshastigheter, en grense på 500 MB daglig (nok til å streame omtrent en halvtime med Netflix), ingen support for live chat og mange annonser.

Mer angripelig nevner Hotspot Shields personvernregler spesielt at brukere av gratisversjonen er underlagt litt andre vilkår enn betalte brukere. Hovedproblemet er at tredjeparter kan ha tilgang til brukernes virkelige IP-adresser.

Hvis du tenker på å bruke denne tjenesten, vil vi anbefale å gå til en budsjettbetalt leverandør som NordVPN i stedet.

Besøk Hotspot Shield

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 + = 48