Hotspot Shield-anmeldelse (2020)

Sidste gang jeg testede udførligt Hotspot Shields Premium VPN-service, klarte det sig okay, men var stadig langt fra at blive betragtet som en top-bedømt udbyder.


Fremtrædende problemer omfattede en dårlig privatlivspolitik, et begrænset antal serverplaceringer og manglende evne til at fjerne blokering af Netflix.

Siden da har virksomheden opdateret sin service, herunder udvidet sit netværk og hævet sin proprietære protokol.

Men har tingene ændret sig så meget?

Jeg er ivrig efter at se nøjagtigt, hvor langt denne VPN er kommet. For at hjælpe dig med at beslutte, om det er værd at kaste dine penge, har jeg i min anmeldelse fra 2019 testet grundigt Hotspot Shield VPN-tjenesten.

Før vi går nærmere ind på detaljerne, er her et hurtigt overblik over nøgledata og scoringer, der er logget under min vurdering af Hotspot Shield. Bemærk, at selv om Hotspot Shield tilbyder en begrænset gratis version, Jeg fokuserer på premium (betalt) service i denne gennemgang.

Hotspot Shield-nøgledata

SAMLET RANK: # 4 af 42 VPNS

Hastighed

Gennemsnitshastighed *:

Support til video streaming:

Streaming

Netflix:

Andre streamingtjenester:

Sikkerhed

Krypteringstype:

Kill Switch:

Logpolitik:

protokoller:

Værdi for pengene

Laveste månedlige pris:

Pengene tilbage garanti:

Internet side

Resultat: 9 / 10Læs mere
29 Mbps
4K UHD
Resultat: 9 / 10Læs mere
Ja
Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, ITV Hub
Resultat: 8 / 10Læs mere
256-bit AES m / perfekt fremad-hemmelighed
Ja
IP-adresse logget for sessionens varighed
Catapult Hydra
Resultat: 8 / 10Læs mere
$ 2,99
45 dage
www.hotspotshield.com

* Gennemsnitlig hastighed over flere globale placeringer baseret på flere hastighedstest pr. Dag.

Jeg har brugt Hotspot Shield dag for dag i de sidste par måneder for at se, hvordan det stabler sig sammen med andre VPN'er, jeg har testet. Bortset fra at bruge den til at surfe på nettet, har jeg sat tjenesten gennem min sædvanlige strenge test, herunder:

 • Hastighedstest
 • Streamingskapacitet
 • Lækagetest (WebRTC og DNS)
 • Kundesupport kompetence og hastighed
 • Politik til beskyttelse af personlige oplysninger og servicekontrolbetingelser

…og meget mere!

Når det kommer til hastighed, hævder Hotspot Shield at være den hurtigste i branchen, men selvfølgelig fremsætter mange konkurrenter lignende påstande. Jeg kan godt lide en udfordring og ønskede at komme til bunden af, om kravene virkelig er sande i dette tilfælde.

Derudover gik jeg ud for at besvare følgende brændende spørgsmål:

 • Har Hotspot Shield forbedret sin privatlivspolitik?
 • Kan jeg bruge det til at fjerne blokering af streamingwebsteder som Netflix, BBC iPlayer og Amazon Prime Video?
 • Tilbyder Hotspot Shield værdi for pengene?
 • Hvordan sammenlignes Hotspot Shields sikkerhedsfunktioner med dem fra andre bedst bedømte udbydere?

... plus meget mere om denne populære service.

Jeg brugte Hotspot Shield på både mobil og desktop for at sikre, at jeg fik hele brugeroplevelsen og for at give dig alt hvad du behøver at vide om tjenesten. Se min oversigt og fordele og ulemper sammendrag nedenfor, hvis du bare har brug for hurtigt at finde ud af, om denne service muligvis er for dig.

Oversigt over hotspot-skjold

Hotspot Shield er en sikker VPN ideel til streaming. Det har masser af placeringsindstillinger, er fantastisk til at fjerne blokeringen og tæpper meget hurtige hastigheder. Denne udbyder har en tvivlsom logningspolitik, så det er måske ikke det bedste til torrenting. Det kan være en god mulighed for brugere i Kina.

Hotspot Shield fordele og ulemper

Her er nogle af de vigtigste fordele og ulemper, jeg opdagede under brug af denne service. Du finder flere detaljer om hver nedenfor.

Fordele:

 • Fremragende hastigheder
 • Ekspansivt servernetværk
 • Fjernelse af Netflix og andre sider
 • Tilslut 5 enheder samtidigt
 • 45-dages pengene-tilbage-garanti
 • Måske arbejde i Kina

Ulemper:

 • Ingen support til Linux eller routere
 • Manglende kundesupport
 • Ingen cryptocurrency-betalinger
 • Tidligere spørgsmål om privatlivets fred

Hastighed: Hvor hurtigt er Hotspot Shield?

Hotspot Shields tagline er "Den hurtigste mest sikre VPN-service." Jeg kommer til sikkerhedsdelen senere, men lad os først se om denne hastighedskrav.

Før jeg afslører mine testresultater, er det værd at bemærke, at VPN-hastighedstest skal udføres med et saltkorn.

Min sædvanlige testmetode bruger en virtuel maskine. Dette fungerer dog ikke med Hotspot Shields proprietære protokol, så jeg var nødt til at nøjes med at bruge en online hastighedstester. Dette bruges af de fleste VPN-gennemgangspublikationer og vil stadig give en god idé om Hotspot Shields hastigheder sammenlignet med dem, når man ikke bruger en VPN.

Hastighedstest til Hong Kong-server.

Jeg brugte en 60 Mbps forbindelse i Nordamerika til at måle downloadhastighederne på forskellige servere. Jeg testede tre VPN-serverplaceringer - Storbritannien, USA og Hong Kong - kl tre forskellige tidspunkter i løbet af dagen. Testtiderne var mindst fire timers mellemrum.

Så hvordan målte Hotspot Shield sig?

Ingen VPNUK ServerUS ServerHK Server
9 am EST 34 Mbps 11 Mbps 21 Mbps 26 Mbps
15:00 EST 43 Mbps 36 Mbps 43 Mbps 45 Mbps
21:00 EST 30 Mbps 27 Mbps 25 Mbps 28 Mbps

Som du kan se, klarede Hotspot Shield sig ret godt i hastighedstestene. Den havde en gennemsnitlig hastighed på 29 Mbps, hvilket kun er 7 Mbps langsommere end gennemsnitshastigheden, når den ikke bruger en VPN. Det ene anomale resultat forekom ved forbindelse til en britisk server omkring kl. 14.00, hvor hastigheden kun var omkring en tredjedel af kontrolhastigheden. Det er ikke usædvanligt at se, især med servere, der er geografisk fjernt fra testplaceringen.

Mest bemærkelsesværdigt er måske, at et par test viste hastigheder hurtigere end kontrollen. Dette betyder, at tilslutning til Hotspot Shield faktisk forbedrede min tilslutningshastighed (omend meget lidt) i nogle tilfælde.

Dette forekommer usandsynligt, i betragtning af at hastighederne i teorien bør aftappe, mens de er tilsluttet en VPN-server. Når alt kommer til alt skal trafikken være krypteret og passere gennem en ekstra server, så fysiklovene antyder, at en hurtigere hastighed ville være umulig.

Ifølge Hotspot Shield kommer det ned på virksomhedens proprietære protokol, Catapult Hydra. Dette er den eneste protokol, der tilbydes i tjenesten, og selvom den ikke er open source, bruges den af ​​flere hæderlige cybersecurity-virksomheder, herunder McAfee og Bitdefender.

Ifølge webstedet Hotspot Shield:

Det unikke ved protokollen, der giver den en stor ydelsesfordel, er, hvordan nyttelasten leveres i de sikrede tunneler mellem klienten og serveren.

Og her er et uddrag om Catapult Hydra fra Hotspot Shields FAQ-sider:

Vi ændrer ikke kryptering på nogen måde, men vi har væsentlig indflydelse på ydelsen for at levere den hurtigste VPN-teknologi i verden til både brugere og virksomheder.

Catapult Hydra information.

Det er værd at bemærke, at jeg så lignende resultater sidste gang, jeg testede tjenesten, så det er sandsynligvis ikke et fluke.

For en given placering skal du automatisk forbindes til den hurtigste server. Mange top VPN'er viser dig de hurtigste servere til din placering eller angiver pinghastigheder (angiver latenstiden) for hver server, men det er ikke tilfældet her.

Når det er sagt, hvis du opretter forbindelse til en amerikansk server, kan du vælge en by. Valg af en geografisk tæt server skal generelt give dig en hurtigere forbindelse.

Hotspot Shield-serverliste.

Skift mellem servere er meget hurtigt, typisk tager det kun et par sekunder. Jeg var i stand til at streame 1080p HD-video ved hjælp af forskellige servere uden problemer. Jeg så ingen mærkbare afmatninger under browsing og oplevede ikke nogen forbindelsesdråber.

Noter det disse test fungerer kun som en generel vejledning hvad du måske ser, når du bruger tjenesten. Internets tilfældige karakter og de mange faktorer, der kan påvirke hastigheden, betyder, at du måske kan se meget forskellige resultater.

Apps: Hvilke enheder vil Hotspot Shield arbejde med?

Hotspot Shield indeholder apps til alle de store operativsystemer, herunder Windows, MacOS, iOS og Android. Der er også en Chrome-udvidelse, men dette krypterer kun din browsertrafik og lader andre apps på din enhed blive eksponeret.

Du kan tilslutte op til fem enheder ad gangen under en betalt plan. Hver enhed har adgang til alle Hotspot Shields 3.200 servere spredt over mere end 70 lande.

Samlet set er apps moderne og brugervenlige. Desktop-appen har kun en indstillingsskærm, som er fantastisk til begyndere, men betyder, at der er begrænsede muligheder for avancerede brugere.

En nonsensisk og lidt irriterende nuance er, at du skal oprette forbindelse til en server, før du kan skifte server. Som standard vil du være tilsluttet en server på den sidste placering, du valgte, og når den først er tilsluttet, vil du kunne få adgang til rullelisten for at vælge en ny placering.

Dette er det samme i både mobil- og desktop-apps. Mobilappen svarer til design til desktop-klienten, men indstillingsskærmen har kun én mulighed: Usikker forbindelse. Dette er en automatisk wifi-beskyttelsesfunktion. Når den er aktiveret, opretter din enhed automatisk forbindelse til VPN, når du opretter forbindelse til et usikkert wifi-netværk (et, der ikke kræver nogen adgangskode).

Hotspot Shield mobilapp interface.

Selvom meget få VPN'er tilbyder en Linux-app, giver de fleste tutorials til at blive konfigureret med Linux. Hotspot Shield siger dog, at det ikke tilbyder support til Linux, så disse brugere bliver nødt til at søge andre steder.

Der er heller ingen støtte til routerkonfiguration. De fleste topudbydere giver dig valget mellem at købe en forudkonfigureret router eller konfigurere en router med VPN manuelt, men Hotspot Shield tilbyder ikke nogen af ​​disse muligheder.

Streaming, Netflix og Kodi

Arbejder Hotspot Shield med Netflix?

Ja!

Hotspot Shield let fjerner blokering af Netflix US, Netflix UK og en håndfuld andre biblioteker. Jeg testede det med flere amerikanske servere, inklusive dem, der var placeret i Chicago, Portland og Miami, og de arbejdede alle uden problemer.

For mange VPN-udbydere skal du bede kundesupport, hvilken server der skal bruges. Selvom dette ikke er meget besvær, er det rart ikke at skulle gennemgå det ekstra skridt.

Netflix-side.

Foruden amerikanske Netflix ophæver Hotspot Shield pålideligt det britiske katalog. Andre lande er ramt og misset. Sverige og Spanien arbejdede for mig, mens Australien og Canada leverede fejl.

Ønsker du at streame fra andre sider? Hotspot Shield blokerede følgende under test:

 • BBC iPlayer
 • Hulu
 • Amazon Prime Video
 • ITV Hub
 • Alle 4

Det har bestemt forbedret dets blokering af evner, siden jeg sidst testede tjenesten. Og med store hastigheder skal du være i stand til at streame HD-video så meget som du vil.

Er du en Kodi-bruger? uheldigvis, Hotspot Shield understøtter ikke Kodi-konfiguration. Det er heller ikke egnet til brug med andre enheder, der ofte kan konfigureres med VPN'er, såsom Chromecast, Amazon Fire TV eller Windows Phone.

Tillader hotspot-skjold at torrentere?

Hotspot Shield tillader torrenting, og øvelsen understøttes af ubegrænset båndbredde og data og brug af delte IP-adresser. Hvad torrenters virkelig har brug for at vide er, om denne service har ryggen, når det kommer til privatliv. Det samme er Hotspot Shield egnet til torrenting? Lad os finde ud af det.

Virksomheden promoverer brugen af ​​sin service til torrentering ved hjælp af uTorrent og BitTorrent.

Hotspot Shield torrenting side.

Og i dets ofte stillede spørgsmål går Hotspot Shield nærmere ind på, hvorfor du skal bruge tjenesten til at skjule din identitet, mens du torrenser, herunder at give følgende løfte:

[…] Vi kan sikre dig 100% procent af privatlivets fred og anonymitet, mens du bruger vores applikation.

Hotspot Shield torrenting information.

På trods af disse påstande ser det ud til, at virksomheden logger reelle bruger-IP-adresser, omend midlertidigt. Jeg går nærmere ind på Hotspot Shields privatlivspolitik mere i det næste afsnit, men kort sagt, skulle jeg tænke to gange, før jeg brugte den til torrent.

Hotspot Shield har nogle andre privatlivsfunktioner, der er gavnlige for torrentere, herunder en kill switch (men kun i Windows-klienten) og DNS-lækagebeskyttelse.

Sikkerhed, privatliv og logning

Hotspot Shield er kommet under ild i fortiden for sin tvivlsomme logningspraksis, så jeg var ivrig efter at se, hvor godt den aktuelle iteration af tjenesten beskytter brugernes privatliv.

Hotspot Shield er et produkt af AnchorFree, et Schweiz-baseret firma. Schweiz er kendt for sin privatlivslovgivning, og der er ingen grund på dette niveau for virksomheden til at opbevare nogen form for brugerlogfiler.

Hotspot Shields privatlivspolitik er dog forvirrende mildest. Det er klart, at udbyderen ikke gemmer nogen trafiklogfiler, men emnet for forbindelseslogfiler er grumset.

Specifikt vil jeg vide, om en VPN optager min IP-adresse, da disse oplysninger kan bruges til at identificere mig.

I nogle dele af sin litteratur anfører virksomheden, at det aldrig logger eller gemmer IP-adresser. Tag dette fra Hjælp til webstedet:

Vi indsamler, gemmer eller deler ingen permanente identifikatorer for brugere, inklusive IP-adresser.

Hotspot Shield fører ikke krav om logfiler.

I sin oversigt over fortrolighedspolitikken hedder det imidlertid:

Vores VPN-produkt gemmer eller logger aldrig din IP-adresse ud over varigheden af ​​din VPN-session, og vi sletter altid din IP-adresse, når du har koblet fra VPN.

Dette indebærer, at IP-adresser indsamles og gemmes på et tidspunkt, og det bekræftes faktisk senere i politikoversigten.

Selvom det ikke er ideelt, er midlertidig opbevaring af din rigtige IP-adresse ikke det værste tilfælde. Og det skal bemærkes, at IP-adressen er krypteret, så den ikke bør kunne læses af tredjepart.

Jo mere om ting der her er manglen på klarhed i det anvendte sprog, med adskillige udsagn, der er modstridende modsiger hinanden.

Tilføjelse til bekymring har Hotspot Shield ikke nøjagtigt en lyserød fortid, når det kommer til privatliv. En rapport fra 2016 viste nogle af virksomhedens tvivlsomme aktiviteter, herunder brug af JavaScript-koder til reklame- og sporingsformål og omdirigering af e-handelstrafik gennem tilknyttede links.

Derudover indgav en gruppe for beskyttelse af personlige oplysninger, Center for Democracy and Technology, en relateret klage mod Hotspot Shield til Federal Trade Commission tilbage i august, 2017.

Bemærk, at Hotspot Shield er i færd med at opdatere sin privatlivspolitik. Den nye politik træder i kraft i starten af ​​oktober 2019, men er allerede blevet offentliggjort. Det ser ud til, at ikke meget har ændret sig med hensyn til den midlertidige logning af krypterede IP-adresser, men i retfærdighed over for Hotspot Shield er det anvendte sprog mere tydeligt i den opdaterede version.

Krypteringsdetaljer er som følger:

 • 256-bit AES GCM-kryptering
 • 2048-bit RSA-nøgler
 • ECDHE for perfekt fremadrettshemmelighed (for at sikre, at tidligere sessioner ikke kan ses, hvis en krypteringsnøgle kompromitteres)

Windows-appen er den eneste, der leveres med en kill switch, selvom der også er planer om at føje dem til andre versioner. Dræbskontakten stopper din internetforbindelse, hvis VPN-forbindelsen går tabt. Dette er som standard ubalanceret, så du skal gå til indstillingsskærmen for at tænde den.

Skærm for indstillinger for hotspot-skjold.

Windows-appen leveres også med indbygget DNS-lækagesikring (mærket Undgå IP-lækage). Dette er som standard aktiveret, men kan slåes fra på indstillingsskærmen. Tjenesten garanterer ikke WebRTC lækagebeskyttelse, men jeg testede for disse lækager og observerede ingen.

Browserleaks.com testresultater.Venstre: Uden VPN (fra England). Højre: Med en Hotspot Shield-amerikansk server.

IPv6-beskyttelse er ikke indbygget i nogen af ​​dem, så du måske ønsker at deaktivere dette (og måske også WebRTC) for at være på den sikre side.

Hotspot Shield giver dig ingen protokolindstillinger, som kan være skuffende for mere avancerede brugere. I stedet bruger den altid sin proprietære Catapult Hydra-protokol.

Jeg anbefaler normalt OpenVPN-protokollen som guldstandarden i branchen. En af dens fordele er, at det er open source, så det kan gennemgås af sikkerhedseksperter. Manglen på peer review-muligheder er også en af ​​grundene til, at jeg undertiden er skeptisk over for VPN-udbyders proprietære protokoller.

Denne sag er dog lidt anderledes, som Hotspot Shields 'protokol er bruges af nogle top cybersikkerhedsfirmaer, inklusive McAfee og Bitdefender. Disse virksomheder evaluerer protokollen, før de bruger den, og jeg vil sige, at vi kan stole på deres vurdering.

Arbejder Hotspot Shield i Kina?

Meget få VPN'er fungerer pålideligt i Kina, så jeg var ivrig efter at finde ud af, om Hotspot Shield er en af ​​dem.

Når det gælder brug i Kina, er der virkelig tre kategorier af VPN'er: de få, der fungerer pålideligt mest af tiden, andre, der er ramt og savner; og flertallet, der slet ikke fungerer.

Hotspot Shield falder i den midterste kategori, hvor nogle brugere har held med tjenesten, og andre har problemer.

Et segment af webstedet anerkender, at der er problemer i Kina og nogle andre lande, og råder brugere til at prøve en anden enhed, hvis de har problemer. Ifølge Hotspot Shield:

Forbindelsesproblemer kan variere efter platform, fordi de bruger forskellige servere til at oprette en forbindelse.

Kendt blokeret lande side.

En kundesupportrepræsentant oplyste, at der er mange aktive Hotspot Shield-brugere i Kina, og en reddit-bruger bekræftede, at den virkede ret for nylig.

Reddit Kina VPN-tråd.

Noter det Hotspot Shields websted er blokeret i Kina, sammen med de fleste andre VPN-udbyders websteder. Som sådan skal du downloade softwaren og eventuelle installations- og fejlfindingsguider, før du kommer ind i landet.

Er Hotspot Shields kundeservice noget godt?

Hotspot Shield tilbyder masser af tutorials og ofte stillede spørgsmål i supportafsnittet på sit websted. Hvis du stadig løber ind i problemer, har du to muligheder. Du kan bruge 24/7 live chat-funktionen (outsourcet til Zendesk) for at få et hurtigt svar, eller sende en e-mail internt ved hjælp af en formular i supportafsnittet på webstedet.

Efter min oplevelse var repræsentanterne for live chat-kundesupport venlige og hurtige. De havde imidlertid problemer med at besvare grundlæggende spørgsmål om tjenestens sikkerheds- og privatlivsfunktioner.

Ikke desto mindre, hvis du leder efter et svar på et ligetil emne, f.eks. Vedrørende konti, streaming eller mindre tekniske problemer, ville live chat være et godt sted at starte.

Hotspot Shield live chatoptagelse.

Med en noget subpar live chat-funktion håber du, at e-mail-support ville være hurtig og vidende. Mine e-mail-spørgsmål er imidlertid ubesvarede fra skrivende tidspunkt.

Servere og placeringer

Da jeg sidst testede Hotspot Shield, havde den et stort antal servere, men relativt lille antal placeringer (kun 25 på det tidspunkt). Nu er dette nummer næsten tredoblet til mere end 70 placeringer med mere end 3.200 servere spredt over dem.

Hotspot Shield-serverside.

Der er en mulighed for, at nogle af disse placeringer huser virtuelle servere. Imidlertid, kundesupportrepræsentanter ville ikke videregive om dette er tilfældet eller ej. De var også tætspændte om, hvorvidt Hotspot Shield ejer eller lejer sine servere eller ej. De fleste virksomheder leager deres servere, så det er ikke en big deal, men at eje dem er bedre for både privatliv og ydeevne.

Serverplaceringer inkluderer lande i Asien, Afrika, Europa og Amerika. Der er 27 amerikanske byer at vælge imellem, og du kan oprette forbindelse til servere i Rusland og Kina.

En del af Hotspot Shield-serverlisten.

Prissætning af hotspot-skjold

Uanset hvor god service er, stiller jeg altid spørgsmålet: Tilbyder det værdi for pengene?

Prissætning af hotspot-skjold.

Hotspot Shield koster $ 12,99, hvis du betaler månedligt, hvilket kan sammenlignes med mange mange bedst bedømte udbydere for samme periode. Det tilbyder stejle rabatter til længere sigt, og etårsabonnementet koster $ 6,99 pr. Måned, mens en treårsperiode koster kun $ 2,99 pr. Måned.

Hotspot Shield tilbyder et par forskellige betalingsmetoder, herunder kreditkort, PayPal, Neosurf, Alipay og et par andre. Der er ingen cryptocurrency mulighed, som vil være skuffende for nogle privatlivsbevidste brugere.

Planerne leveres med en generøs 45-dages pengene-tilbage-garanti.

Hotspot Shield-kuponkoder

Der er ingen officiel kuponkode for Hotspot Shield, men den nedsatte 2-årige aftale til $ 2,99 pr. Måned udgør den største tilgængelige besparelse.

Hotspot Shield-kuponSærtilbud - spar 75% på den 3-årige plan

Skal jeg købe Hotspot Shield?

Efter at have placeret Hotspot Shield gennem nogle seriøse test, vil jeg anbefale denne service?

Kort sagt ja, men kun til visse brugere.

Hotspot Shields tilbud er bestemt forbedret, siden jeg sidst prøvede det. Det har nu et servernetværk, der konkurrerer med nogle af de bedste leverandører i branchen og nogle fremragende hastigheder til at starte op.

I betragtning af dets blokeringspotentiale for Netflix og andre streamingwebsteder, kan dette være en ideel VPN til dem, der ønsker at streame regelmæssigt. Det kan også være en anstændig mulighed for brugere i Kina.

Hvis du hovedsageligt søger at torrent, vil jeg tøve med at vælge denne service frem for andre med bedre privatlivspolitikker. Begyndere kan også have det bedre med andre udbydere i betragtning af den mangelfulde kundesupport, der tilbydes af Hotspot Shield.

Alternativer

Selvom Hotspot Shield har imponeret mig, har det stadig et par ulemper: tidligere bekymringer om privatlivets fred og support. Heldigvis, hvis disse er deal-breakers for dig, har du nogle gode alternativer til at overveje.

ExpressVPN er ikke den billigste VPN på markedet, men det overgår sine rivaler i næsten ethvert andet område. Det logger aldrig nogen information, der kan identificere brugere og leveres med en pakke sikkerhedsfunktioner. Det blokerer et væld af streamingwebsteder, fungerer i Kina, kan prale af lynhurtige hastigheder og fungerer med stort set enhver enhed.

Hvis pris er et problem, er NordVPN en stor budgetudbyder. Det fungerer i Kina og har et massivt servernetværk, sikkerhed i topklasse og muligheden for at fjerne blokering af masser af populære streamingwebsteder.

Hotspot Shield gratis version

Som nævnt har Hotspot Shield et gratis tilbud. Dette er dog meget begrænset og sandsynligvis ikke værd at din tid. Du får adgang til en enkelt serverplacering, langsomme forbindelseshastigheder, en grænse på 500 MB dagligt (nok til at streame cirka en halv times Netflix), ingen support til live chat og masser af annoncer.

Mere angående, nævner Hotspot Shields privatlivspolitik specifikt, at brugere af den gratis version er underlagt lidt andre vilkår end betalte brugere. Hovedspørgsmålet er, at tredjeparter muligvis har adgang til brugernes reelle IP-adresser.

Hvis du overvejer at bruge denne service, anbefaler vi, at du i stedet går til en betalt udbyder som NordVPN.

Besøg Hotspot Shield

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 10 = 20