CyberGhost gjennomgang

Forrige gang jeg vurderte CyberGhost, problemer som DNS-lekkasjer og begrenset kompatibilitet med strømmetjenester gjorde det vanskelig for meg å anbefale.


Jeg var opptatt av å se om den oppdaterte tjenesten løser disse problemene ...

Videre reiste en eierskifte alvorlige spørsmål om morselskapet til CyberGhost og dens uhyggelige historie.

Mer om dette senere ...

I min CyberGhost-anmeldelse fra 2019 tester jeg ut tjenesten på både stasjonær og mobil for å finne ut:

 • Kan CyberGhost fjerne blokkering av nettsteder (Netflix, Amazon Prime, BBC osv.)?
 • Er CyberGhost rask nok til å streame video?
 • Hvor god er CyberGhosts sikkerhet?
 • Skulle selskapets bakgrunn angå deg?
 • Finnes det bedre alternativer for samme pris. Og i så fall, hva?

Og mange flere aspekter ved denne allsidige tjenesten.

Før vi kommer inn på detaljene, er her en oversikt over nøkkeldataene for Cyberghosts ytelse, inkludert hastigheter, strømningsfunksjoner og sikkerhet.

CyberGhost-nøkkeldata

SAMLET RANK: nr. 3 av 42

Hastighet

Gjennomsnittshastighet *:

Støtte for videostreaming:

streaming

Netflix:

Andre streamingtjenester:

Sikkerhet

Krypteringstype:

Kill Switch:

Loggpolicy:

protokoller:

Valuta for pengene

Laveste månedlige kostnad:

Pengene tilbake-garanti:

nettsted

Poeng: 10 / 10Les mer
58 Mbps
4K UHD
Poeng: 9 / 10Les mer
Ja
Hulu, HBO Now, BBC iPlayer, Crunchyroll
Poeng: 9 / 10Les mer
256-bit AES
Ja
Ingen identifiserende logger
OpenVPN, IKEv2, L2TP
Poeng: 9 / 10Les mer
$ 2.75
45 dager
https://www.Cyberghost.com

* Gjennomsnittlig hastighet over flere globale lokasjoner basert på flere hastighetstester per dag.

Under min siste erfaring med CyberGhost, brukte jeg den til å fjerne blokkering av videostrømmer, sikre åpne wifi-tilkoblinger og forhindre at Internett-leverandøren min overvåker surfing og nedlasting av nettet.

CyberGhost sammendrag

CyberGhost er en sterk allround VPN, men jeg anbefaler det på det sterkeste til folk som vil stream video fra utlandet. Rask hastighet og lufttett sikkerhet gjør det også til en god kandidat for torrenting, og appene er enkle nok til at stort sett alle kan bruke.

Før vi går inn på detaljene, kan du se hvordan CyberGhost sammenligner med NordVPN og ExpressVPN, to av de beste og mest populære VPN-ene på markedet..

CyberghostNordVPNExpressVPN
Gjennomsnittshastighet * 58 Mbps 17,9 Mbps 106 Mbps
Krypteringstype 256-bit AES 256-bit AES 256-bit AES
Kill Switch 7 unntatt Android bare skrivebord
Tillater Torrenting
Registreringer som identifiserer logger
Fjern blokkering av Netflix US
Avblokkerer Amazon Prime
Avblokkerer Hulu
Fjern blokkering av BBC iPlayer
Laveste månedlige kostnad 2,75 dollar per måned 3,49 dollar per måned $ 6.67 per måned
Pengene tilbake-garanti 45 dager 30 dager 30 dager
Generell vurdering 4 4.5 4.5

* Gjennomsnittlig hastighet over flere globale lokasjoner basert på flere hastighetstester per dag.

Selv om det er mye å like med CyberGhost, vil det ikke være riktig for alle. La oss dykke inn og finne ut hvor er utmerket og hvor det sliter.

Fordeler og ulemper med CyberGhost

Her er en oppsummering av hva jeg likte og hva jeg ikke gjorde fra min tid til å gjennomgå CyberGhost.

Jeg får detaljert informasjon om hvert av disse punktene og mer senere i gjennomgangen.

Pros:

 • raskeste VPN av 2019 i henhold til testene våre
 • Fikk en perfekt score i vår strenge vurdering av personvern og sikkerhet
 • Tillater syv samtidige tilkoblinger
 • Gjør det enkelt å fjerne blokkeringen av strømingsider fra utlandet, inkludert amerikanske Netflix
 • Support for live chat
 • Null logger

Ulemper:

 • Virker ikke pålitelig fra Kina eller UAE
 • Ingen apper for rutere eller Linux
 • Morselskapet har et dårlig rykte

Hastighet: Er CyberGhost rask?

CyberGhost trounces konkurransen når det gjelder rå nedlastingshastighet. Det toppet enkelt listen over de raskeste VPN-ene i 2019. På de fleste lokasjoner hadde jeg nok båndbredde til å streame 4K-video.

CyberGhost oppnådde topplassen i vår sammenligning av hastighetstester fra 2019, med en gjennomsnittlig nedlastingsfrekvens på 75 Mbps på alle testede steder og tider. Dette inkluderer internasjonale servere i Nord-Amerika, Europa og Asia. Hvis du bruker en Ethernet-forbindelse med gigabit, vil du kanskje merke en avmatning, men den tilgjengelige båndbredden er mer enn nok for den gjennomsnittlige brukeren.

Du kan velge fra OpenVPN-, IKEv2- eller L2TP-protokollene, eller la CyberGhost velge for deg. IKEv2 oppretter tilkoblinger raskest og er best for mobile enheter som har en tendens til å miste forbindelsen midlertidig eller ofte bytter mellom wifi og mobildata. OpenVPN er påkrevd hvis du planlegger å bruke unntaksfunksjonen.

Jeg var i stand til å streame 4K UHD-video når jeg bruker servere i nærheten i USA. Jeg var også i stand til å spille fartsfylte online spill som Rocket League og Brawlhalla uten mye ekstra innspill etterslep, så lenge jeg valgte en server som var i nærheten av verken meg selv eller spillets server. Forbindelsene var pålitelige og falt aldri ned i testperioden.

Servere for hvert land vises langs avstanden til brukeren og den gjeldende serverbelastningen. Dette kan hjelpe deg med å gi deg et inntrykk av hvor mye ventetid og båndbredde du kan forvente. Du kan velge en serverplassering eller en bestemt server på det stedet.

Hvor rask er CyberGhost?Klikk for å forstørre

Merk at disse testene bare kan tjene som en generell indikasjon på ytelsen du kan se og ikke kan betraktes som definitive. Den iboende volatiliteten til Internett tilfører en betydelig faktor av tilfeldighet. Brukere med raskere tilkoblinger vil sannsynligvis se større avvik i hastighet.

Apper: Hvilke enheter fungerer med CyberGhost?

Jeg fant at CyberGhost fungerer på de fleste større operativsystemer og er sjenerøs når det gjelder tilknytning.

Apper er tilgjengelige for alle større operativsystemer bortsett fra ett ...

CyberGhost lar abonnenter koble seg opp til syv enheter samtidig på en enkelt plan. Apper er tilgjengelige for Windows, MacOS, iOS, Android og Amazon Fire TV.

En gratis nettleserutvidelse er tilgjengelig, men den er ikke bra for å fjerne blokkering av strømningsnettsteder, er ikke like sikker og kobles bare til fire steder.

Linux-brukere må gi avkall på appene og manuelt konfigurere tilkoblinger.

En betalt plan gir tilgang til over 5 500 servere i 90 land.

cyberghost 7 android ss

CyberGhost-appene har gått gjennom noen større redesign for de nyeste versjonene. Jeg møtte et par feil i skrivebordets grensesnitt og en irriterende varsling på Android hver gang VPN ikke var koblet til, men i det store ordningen var dette mindre ulemper som lett kan avhjelpes i fremtidige oppdateringer.

CyberGhost bruker ikke det mest nybegynnervennlige designet, men det vil ikke ta mer enn noen få minutter å gjøre deg kjent med alle inn og ut.

Streaming, Netflix og Kodi

Jobber CyberGhost med Netflix?

Ja.

Etter en pause etter Netflix 'globale lansering, blokkerer CyberGhost nå pålitelig amerikanske Netflix. Den kan også fjerne blokkeringen av de franske og tyske bibliotekene til Netflix, som har litt forskjellige kataloger over show, inkludert noen som ikke er tilgjengelige på den amerikanske versjonen..

Jeg har avrundet en liste over andre VPN-er som fungerer med Netflix her, som inkluderer en analyse av 59 VPN-er i 30 land.

cyberghost 7 ss 4

De fleste VPN-apper gir ganske enkelt en liste over serverplasseringer du kan koble til, men CyberGhost fungerer litt annerledes. Den lar meg velge en server basert på hvordan jeg vil bruke VPN. I tillegg til en liste over steder, kan jeg spesifisere at jeg vil torrent eller streame. Streamingsalternativet lar meg søke etter servere ved streamingkanalen som de blokkerer, inkludert:

 • Netflix USA, Frankrike og Tyskland
 • Hulu
 • Crunchyroll
 • Amazon Prime Video
 • BBC iPlayer

… og mange flere. Bare velg en av disse for å koble til en passende server. Denne nye tilnærmingen er ekstremt praktisk sammenlignet med andre VPN-er som krever enten å kontakte kundeservice eller bare gjette på hvilke servere som blokkerer hva.

Jeg testet CyberGhost med flere Kodi-tillegg, og det fungerte feilfritt med dem alle. Firestick- og Android TV-appene fungerer bra med fjernkontroller hvis du ikke bruker mus eller berøringsskjerm.

Takket være CyberGhosts utmerkede hastigheter, kan jeg streame i 1080p HD og muligens 4K UHD.

Tillater CyberGhost torrenting?

Ja.

CyberGhost tillater ubegrenset torrenting og bruker mange servere som er optimalisert for sikre og raske nedlastinger. Disse er tydelig merket i "For spenning-Delen av appen.

Appbeskyttelse lar meg spesifisere hvilke apper som bare skal få lov til å koble til internett når VPN er tilkoblet. Hvis jeg for eksempel torrent, kan jeg legge til torrentklienten min i denne listen, slik at den aldri blir brukt uten VPN. Hver gang jeg starter torrent-manageren min, kobles CyberGhost automatisk til.

cyberghost-appbeskyttelse

Drep brytere er tilgjengelige på både stasjonære og mobile apper, noe som er sjelden - de fleste VPN-er har ikke dem på iOS- og Android-versjonen. En drepsbryter kutter internett til enheten min hvis VPN-tilkoblingen uventet faller, og forhindrer ukryptert datalekkasje.

Sikkerhet, personvern og logging

Mange VPN-er hevder å tilby overlegen sikkerhet når de faktisk lider av datalekkasjer og utdaterte krypteringsstandarder. Jeg var interessert i om CyberGhost lever opp til sine påstander.

ipv6 testresultater cyberghostTestresultater fra browserleaks.com

Mens CyberGhost opprinnelig ble utviklet i Tyskland, flyttet selskapet senere til Romania, et land der det ikke er obligatoriske lover om dataoppbevaring. Dette er gode nyheter for brukere som søker personvern, siden personopplysninger bare kan beholdes hvis du får utvetydig samtykke.

CyberGhost logger ikke brukeratferd, nettmål eller kommunikasjon. Det holder noen tilkoblingslogger, men ingen som kan knyttes til en enkelt bruker. Betalings- og registreringsdetaljer er ikke knyttet til VPN-tjenesten, og brukerne får en anonym ID. Selv om CyberGhost-nettstedet samler en god del informasjon om besøkende, er ikke noe av dette koblet til din bruk av VPN-tjenesten. Appene samler inn noen ikke-personlige data for analyse og sender dem til MixPanel. Dette inkluderer ting som tilkoblingsforsøk, men ikke din IP-adresse, tilkoblingsstempler, bruker-ID eller VPN-server.

Her er krypteringsdetaljene:

 • 256-bit AES-kryptering
 • 2,048-bit RSA-nøkler
 • SHA256-godkjenning
 • Perfekt fremoverhemmelighet sikrer at selv om min krypteringsnøkkel er kompromittert, kan den ikke brukes til å dekryptere tidligere økter.

CyberGhost bruker sine egne private DNS-servere som standard, selv om jeg kan endre disse i innstillingene. Appene forhindre alle DNS-, IPv6- og WebRTC-lekkasjer. IPv6 er faktisk deaktivert når den er koblet til noen CyberGhost-server, derfor kan den ikke lekkasje IPv6-trafikk.

cyberghost dns lekkasjeforebygging

Jeg kan stille CyberGhost til automatisk beskytte meg på ukjente wifi-nettverk, noe som er nyttig når du reiser. Som nevnt i den torrenting delen, drepe bryteren og appbeskyttelse er nyttige sikkerhetsfunksjoner.

"unntak”-Funksjonen tilsvarer delt tunneling som finnes i noen få andre VPN-er. Her kan du spesifisere hvilke nettsteder som ikke vil bruke VPN, selv mens det er koblet til. Hvis det er spesifikke nettsteder jeg ikke vil besøke via VPN, eller e-postserveren min er blokkert av CyberGhosts spamforebygging, kan jeg legge dem til i denne listen.

unntak fra cyberghost

Som med de fleste kommersielle VPN-er bruker CyberGhost delte IP-adresser. Dette betyr at når jeg kobler til en server, deler jeg den serverens IP-adresse med andre samtidige VPN-brukere. Dette legger til et lag med anonymitet til forbindelsen din, noe som gjør det vanskeligere å spore aktivitet på nettet tilbake til en enkelt person eller enhet.

Appene kommer spekket med mye ekstra Tilkoblingsfunksjoner at du kan slå av eller på når du vil. Du kan blokkere ondsinnede nettsteder, annonser og online sporing. Noen av disse funksjonene fungerer imidlertid ikke når de er koblet til nettsteder som bruker HTTPS. I disse dager, det er de fleste nettsteder, så det er bedre å bare bruke en annonse blokkering og anti-sporing utvidelse i nettleseren din.

cyberghost 7 ss 2

Datakomprimering er nyttig hvis du er på en mobilforbindelse med begrensede data. Automatisert HTTPS omdirigering sender deg alltid til sikre versjoner av nettsteder når de er tilgjengelige.

Er bakgrunn fra CyberGhost en bekymring?

For et par år tilbake ble CyberGhost kjøpt opp av det israelske selskapet Crossrider (nå Kape), som er registrert i Storbritannia, et land som er underlagt lov om dataoppbevaring.

Crossrider var et selskap ofte tilknyttet distribusjon av adware gjennom infiserte programvarebunter og falske Adobe Flash-oppdateringer.

Langt fra ideell for et personvernfokusert selskap.

Crossrider malware

Crossrider skiftet navn til Kape i et forsøk på å riste av seg det dårlige rykte. CyberGhost insisterer på at det vil fortsette å drive som et frittstående selskap med base i Romania, og vil derfor bare være underlagt rumensk lov. Noen brukere kan imidlertid bli avskrevet av eierskiftet.

Jobber CyberGhost i Kina?

Ta en tur til Kina?

Selv om du kanskje kan omgå Kinas store brannmur ved å bruke alternativet “Fjern blokkering av grunnleggende nettsteder”, vil jeg ikke anbefale CyberGhost til folk som besøker eller bor i Kina. Dessverre kjemper CyberGhost for å unngå sensur i land som Kina og De forente arabiske emirater.

Er CyberGhosts kundeservice noe bra?

Få hjelp når du trenger det.

Kundesupport er tilgjengelig på engelsk, tysk og fransk. Live chat representanter er tilgjengelige på CyberGhosts hjemmeside. Selv om det ikke er bemannet 24/7 i skrivende stund, ser det ut til at det engelske supportpersonalet er tilgjengelig både i nordamerikansk og europeisk arbeidstid, og den franske og tyske støtten er tilgjengelig i europeiske arbeidstider.

cyberghost live chat

Jeg fikk tak i en representant i løpet av et par minutter etter å stille et spørsmål på live chat. Og jeg fikk svar på en hjelpebillett etter omtrent 10 timers ventetid. Hvis personvern er en bekymring, kan du sende en billett gjennom appens innebygde supportbillettsystem og unngå nettstedet, som inneholder mange trackere.

Nettstedet har en ganske omfattende FAQ og blogg som dekker vanlige problemer og hvordan du bruker forskjellige funksjoner.

CyberGhost-priser

På et budsjett? Ikke noe problem.

CyberGhost er en rimelig leverandør, spesielt hvis du registrerer deg for et år eller mer av tjenesten. I tillegg er det faktum at du kan koble opp til syv enheter samtidig, det til et godt budsjettalternativ for en familie eller husmann. Selv om det ikke er den absolutt billigste VPN, gjør underprisen, pengene-tilbake-garantien og god service av høy kvalitet det til et kupp.

CyberGhost-kuponger

Du finner den nyeste og beste CyberGhost-kupongen her.

CyberGhost-kupong NYTT ÅR SPESIAL: SPAR 80% på 3-årige planer + 2 måneder GRATIS TILBUD Rabatt brukes automatisk

Bør jeg kjøpe CyberGhost?

Etter noen uker med å bruke CyberGhost til meg selv, vil jeg anbefale andre å kjøpe den?

Absolutt.

Hvis du kan se forbi den rutete historien din, vil du ikke finne bedre hastigheter, sikkerhet og strømming for en lavere pris. De mest kostbare VPN-leverandørene kan faktisk ikke konkurrere med CyberGhost, enten. Jeg anbefaler det på det sterkeste til alle som ønsker å fjerne blokkering av regionlåst innhold fra utlandet eller torrent anonymt. Enten du er ny på VPN-er eller har brukt dem i flere år, er CyberGhost en pålitelig og avrundet tjeneste.

Det eneste virkelige unntaket er hvis du bor eller reiser i land som aktivt sensurerer VPN-bruk, for eksempel De forente arabiske emirater eller Kina.

CyberGhost-alternativer

Jeg liker veldig godt CyberGhost, men det er ikke den eneste VPN-en som er verdt å vurdere.

ExpressVPN er en annen VPN med en større prislapp som vil tjene deg bedre i land som Kina og UAE, der myndigheter aktivt blokkerer folk fra å koble seg til kjente VPN-servere. Det tilbyr sammenlignbare hastigheter, sikkerhet og blokkering. Den fungerer på et bredere spekter av enheter og inkluderer 24-timers live support.

NordVPN er konkurransedyktige priser og er bare nest etter CyberGhost når det gjelder hastighet. Hvis CyberGhosts minimale logging gjør deg ukomfortabel, overholder NordVPN en streng nullloggpolicy, og kravet støttes av en fersk tredjepartsrevisjon. Det fungerer også i Kina og kan fjerne blokkering av et bredt spekter av strømmetjenester.

Besøk Cyberghost

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 10 = 15