HWMonitor Guide – sen rajoitukset ja 10 parasta vaihtoehtoa

HWMonitor Guide - sen rajoitukset ja 10 parasta vaihtoehtoa


Käyttölaitteisto on vain vähimmäistaso, jonka haluat pysyä tuottavana koko työpäivän ajan. Monet yritykset eivät kuitenkaan pysty valvomaan laitteistoaan riittävästi. Tunnollisten yritysten joukossa laitteiston valvontatyökalu HWMonitor on kotitalousnimi, mutta jopa niin, mittakaavassa se joutuu rajoituksiin.

Meillä on paljon yksityiskohtia jokaisesta alla esitetystä työkalusta, mutta jos sinulla on aikaa, tässä on yhteenveto luettelo HWMonitorin 10 parhaasta vaihtoehdosta:

  1. SolarWinds-palvelin & Sovellusmonitori (ilmainen kokeilu) Valvontajärjestelmä, joka kattaa kaikki Windows Server- ja Linux-palvelinten tilat.
  2. Paessler PRTG -verkkomonitori (ilmainen kokeilu) Tämä työkalu tarkkailee verkkoja, palvelimia ja sovelluksia. Palvelimilla se kattaa kaikki laitteiston tilat ja sisältää hälytykset rajat ylittävistä olosuhteista.
  3. Atera (ILMAINEN KOKEILU) Järjestelmän seuranta- ja hallintapaketti, joka on tarkoitettu hallituille palveluntarjoajille.
  4. HWiNFO Infrastruktuurin seurantatyökalu, joka kattaa laitteiston tilat. Suorittaa Windowsissa.
  5. ManageEngine OpManager Verkkomonitori, joka käyttää SNMP: tä pitämään välilehtiä verkkolaitteiden tilassa. Saatavana Windows Server- ja Linux-versioina.
  6. AIDA64 Windows-laitteistomonitori, joka on saatavana neljänä versiona.
  7. SysGauge Kevyt laitteiston suorituskyvyn näyttö, joka toimii Windowsissa. Saatavana ilmaisina ja maksullisina painoksina.
  8. PA-palvelimen näyttö Seurantatyökalu Windows Server- ja Linux-käyttöjärjestelmille. Hinta per valvottu laite.
  9. Avaa Hardware Monitor Kevyt, ilmainen palvelinmonitori, joka on saatavana Windowsille ja Linuxille.
  10. Ipswitch WhatsUp Gold Verkkomonitori, joka sisältää laitteen tilan seurannan. Voidaan laajentaa kattamaan palvelimen valvonta.

Mikä on HWMonitor?

HWMonitor on ilmainen laitteistovalvontaohjelma, joka seuraa nopeus, Jännite, lämpötila, tuulettimet verkkoon kytketyistä tietokoneista. Työkalu voi kertoa, onko laite ylikuumentunut tai toimiiko se heikosti. HWMonitor on suunniteltu toimimaan suosittujen tarjoajien, kuten AMD, Intel ja VIA, ARM-prosessien kanssa.

Suorituskykytiedot näytetään luettelotaulukomuodossa, joka näyttää terveysanturit kytkettyjen laitteiden tallennettujen tietojen kanssa. Sinun tarvitsee löytää etsimäsi suoritustiedot tai vierittää alas vastaavaan kohtaan.

Visualisointeihin on olemassa Kaaviogeneraattori joka luo automaattisesti käyttötaulukoita, jotka tallennetaan lokikansioon. Voit olla vuorovaikutuksessa kuvaajien koon kanssa napsauttamalla Vaihtoehto. Vaikka tämä ei ole niin hienostunut kuin jotkut muut patentoidut tuotteet, se auttaa antamaan sinulle ylhäältä alas -perspektiivin.

Miksi käyttää HWMonitoria??

Tärkein syy HWMonitorin käyttämiseen on, että se on kevyt. Pöydän suunnittelun perusasettelu on helppo selata ja löytää tarvitsemiasi tietoja. Et eksy tai sivuudu muihin ominaisuuksiin. Kaikkien tarvitsemiesi laitteistotietojen tarkasteleminen näytöllä on suhteellisen helppoa etsimättä liikaa.

Toinen hyvä syy käyttää HWMonitoria on, että sitä päivitetään säännöllisesti. Vaikka monia työkaluja suorittimen valvontatyökaluja päivitetään epäjohdonmukaisesti, HWMonitorilla on uusia päivityksiä muutaman kuukauden välein. Säännölliset korjaukset auttavat tiukentamaan seurantakokemusta ja poistamaan käyttäjien löytämiä virheitä.

HWMonitorin teknisten kykyjen lisäksi alhainen hintapiste on toinen syy harkita työkalua. HWMonitorin vakioversio on saatavana ilmaiseksi, jolloin se on pk-yritysten ja suurten organisaatioiden ulottuvilla. On kuitenkin olemassa Pro-versio joka sisältää lisäkirjausominaisuudet, etäkäytön ja kuvaajat. HWMonitor Pron hinta on 22,40 dollaria (17,69 puntaa) 10 etäyhteydestä ja 39,33 dollaria (31,05 puntaa) jopa 20 etäyhteydestä..

Parhaat vaihtoehdot HWMonitorille

Ainoa HWMonitor-ongelma on, että se näyttää vain datapisteitä, kuten lämpötilat, jännitteet ja taajuudet. Sillä ei ole tarkkaa valvontaominaisuuksia, joita muilla kilpailijan työkaluilla on. Samoin sillä ei ole tuotantoarvoa tai visualisointiominaisuuksia, jotka joillakin muilla suosituilla laitteistovalvontatoimittajilla on.

Joten olemme tarkastellut parhaita vaihtoehtoja ja sijoittaneet ne ominaisuuden ja hyötyjen, helppokäyttöisyyden ja yleisen suorituskyvyn perusteella.

1. SolarWinds-palvelin & Sovellusmonitori (ilmainen kokeilu)

SolarWinds-palvelin ja sovellusmonitori

SolarWinds-palvelin & Sovellusmonitori on palvelinten ja laitteistojen seurantaalusta, joka tarjoaa yhden luettelon virtaviivaisimmista seurantakokemuksista. Työkalu voi seurata laitteistojen tallennustietojen terveyttä prosessori, muisti, levytila, lämpötila, tuulettimen nopeus, ja virtalähde. Käyttöliittymä näyttää nämä tiedot luettelomuodossa, jonka voit porata tai pienentää tarvittaessa.

Kuitenkin visuaaliset elementit mukana SolarWinds-palvelin & Sovellusmonitori ovat edistyneempiä kuin HWMonitor. Esimerkiksi nykyinen laitteistotila näkyy vihreiden painikkeiden vieressä, jotta ne merkitsisivät laitteita, jotka ovat ylös. Laitteiden välissä on merkintä Varoitus ja kun he tavoittavat kriittinen tasot ne on merkitty punaisella. Sinulla on myös yksityiskohtaiset kaaviot, jotka osoittavat muutokset laitteiston suorituskyvyn ylitöissä.

Toimia paremmin kolmansien osapuolien kanssa, SolarWinds-palvelin & Sovellusmonitori mukana mallit yli 200 eri sovelluksen seurantaan. Malleja on saatavana Windowsille, Microsoft IIS: lle, Exchangelle, SQL Serverille, Active Directorylle, Linuxille, Apachelle ja muille. Joten jos etsit työkalua laitteiden valvontaan eri myyjiltä, ​​tämä työkalu on ihanteellinen valinta.

Hinta SolarWinds-palvelin & Sovellusmonitori on myös kilpailukykyinen premium-laitteistovalvontatuotteelle. Hinta alkaa 2 995 dollarista (2 344 puntaa). Tuolla on 30 päivän ilmainen kokeiluversio.

SolarWinds-palvelin & Sovellus MonitorDownload 30 päivän ILMAINEN kokeilu

2. Paessler PRTG -verkkomonitori (ilmainen kokeilu)

Paessler PRTG -verkkomonitori

Paessler PRTG -verkkomonitori on verkonvalvontatyökalu, joka voi myös seurata laitteistoa. Kanssa PRTG-verkkomonitori voit seurata prosessori, RAM, ja kiintolevyt verkon laitteiden. Laitteita, joita työkalu valvoo, ovat tietokoneet, kytkimet, reitittimet ja tulostimet. Työkalu pintaa verkon laitteita arvioidaksesi vasteaika ja saatavuus. Työkalu on siis hyvä valinta, jos haluat seurata verkkoon kytkettyjen laitteiden laajapoikkileikkausta.

Hälytysjärjestelmä on päällä PRTG-verkkomonitori on poikkeuksellinen. Anturit voidaan räätälöidä ilmoittamaan sinulle, jos laitteessa on suorituskykyongelmia tai suora vika. Ilmoitukset lähetetään sähköpostina, tekstiviestit ja Push-ilmoitukset. Push-ilmoitukset ovat saatavana Android- ja iOS-laitteille, jotta olet aina tietoinen ajankohtaisesta kehityksestä.

PRTG “Ydinpalvelu” on saatavana Microsoft Windows 2012 R2, 2016, 10, 8, 2008 R2 ja 2008. Rahanarvoisille pk-yrityksille PRTG-verkkomonitori on hyvä valinta, koska siinä käytetään skaalautuvaa hinnoittelumallia. Tuote on ilmainen seurantaan alle 100 anturilla.

Maksetut versiot PRTG-verkkomonitori alkaa 1600 dollarista (1 263 puntaa) 500 anturilta ja nouse 60 000 dollariin (47 369 puntaa) rajattomille antureille, joilla on 5 palvelimen asennusta. Sinä pystyt Lataa ilmainen kokeiluversio.

Paessler PRTG Network MonitorLataa 30 päivän ILMAINEN kokeilu

3. Atera (ILMAINEN KOKEILU)

HWMonitor Guide - sen rajoitukset ja 10 parasta vaihtoehtoa

etävalvonta ja hallinta (RMM) toiminnot Atera kattamaan kaikki asiakkaan sivuston laitteet, ei vain päätepisteet. Työkalu tukee hallittujen palveluntarjoajien (MSP) työtä, joten se sisältää hallintatoiminnot sekä apuohjelmien seurannan.

Atera-järjestelmä on pilvipohjainen palvelu joka sisältää palvelimen ajan ja tilan käsittelyä ja tallennusta varten, joten pakettiin kirjautuneella MSP: llä ei tarvitse olla merkittävää infrastruktuuria omassa sivustossa. Valvottavissa etäjärjestelmissä on kuitenkin oltava agenttiohjelmisto asennettuna. MSP: n johtajat ja teknikot pääsevät Ateran kojelautaan läpi mikä tahansa tavallinen selain. Atera tuottaa myös ilmaiset sovellukset mobiililaitteille antaa pääsy järjestelmään.

Ateran laitteistovalvontaosastot valvovat Prosessori, muisti ja levytila, kunkin potentiaalisen kapasiteetin huomioiminen ja käytön seuranta. Työkalun hallintotoiminnot ulottuvat ylläpitotehtäviin, kuten järjestelmän varmuuskopiointi ja palautus sekä levyn puhdistus ja eheytys. Järjestelmän muiden säätimien avulla teknikko voi tarkistaa kaikki laitteen ohjelmistot, asentaa uudet palvelut ja ohjelmat sekä sammuttaa ja käynnistää palvelimet ja päätepisteet..

Teknikot saavat etätyöpöydän käyttö päätepisteisiin osana Ateran Help Desk -tukisarjaa. Tämä Atera-paketin osa sisältää myös etäkäytön järjestelmän etsimiseen, korjaustiedostojen hallintaan ja komentosarjojen suorittamiseen automatisoituja hallinto- ja sisäisiä tehtäviä varten.

Atera-järjestelmä on veloitetaan tilaamalla lisämaksut per teknikko. MSP voi päättää maksaako palvelusta kuukausittain vai vuosittain - vuosisuunnitelma toimii halvemmalla. Ateran tilausmalli tekee tästä palvelusta erittäin skaalautuvan ja sopivan minkä tahansa kokoisille MSP: ille. Voit tarkistaa Ateran ominaisuudet painikkeella 30 päivän ilmainen kokeilu.

AteraStart 30 päivän ILMAINEN kokeilu

4. HWiNFO

hwinfo-kojelaudan kuvakaappaus

HWiNFO on laitteistovalvontatyökalu, jolla on reaaliaikainen järjestelmänvalvontaominaisuudet. Laitteistot, joita voit tarkastella tällä työkalulla, sisältävät Prosessorit, GPU, asemat, emolevy, ja oheislaitteet. Tietoja voidaan seurata RAM, looginen CPU-numero, lämpötila, muistin nopeus, ja kytkettyjen laitteiden akun lataus.

Samanlainen kuin muut verkonvalvontatyökalut, HWiNFO tarjoaa ominaisuuksia, kuten hälytykset ja raporttien pitääksesi käyttäjän ajan tasalla. Hälytykset ovat muokattavissa jotta voit seurata valitsemiasi parametreja. Samoin voit luoda raportteja XML, CSV ja HTML jakaa havainnot joukkueesi kanssa.

Siellä on myös lisäosat parantaa HWiNFO. Lisäosat saatavana HWiNFO sisältää RivaTuner / MSI Afterburner / EVGA-tarkkuudenäyttö näytöllä, Sademittarin lisäosa, HWiNFOMonitor, LCDHost-laajennus ja lisää. Jokainen lisäosa lisää uuden ominaisuuden ohjelmaan. Esimerkiksi HWiNFOMonitor-laajennus lisää mukautettavan sivupalkin, joka lisää ylimääräisiä kaavioita monitoroitavaksi.

HWiNFO on HWMonitorin luonnollinen seuraaja ja tarjoaa selkeän, mutta yksityiskohtaisen laitteisto- ja järjestelmänvalvontakokemuksen. Ohjelma on saatavana Windowsissa 32- ja 64-bittisinä. Voit ladata HWiNFO ilmaiseksi.

5. ManageEngine OpManager

ManageEngine OpManager

ManageEngine OpManager on laitteisto- ja verkkomonitori Windowsille ja Linuxille. Työkalu käyttää SNMP pingistää laitteita ja vetää suorituskykydataa. Asioita, joita voit seurata ManageEngine OpManager sisältää lämpötila, tuulettimen nopeus, Jännite, ja prosessorin tila. Ohjelmisto on yhteensopiva VMware, notko, Cisco HP, ja lisää joten säilytät täydellisen läpinäkyvyyden.

Huipputason verkkoseurantatyökaluna, ManageEngine OpManager on myös hälytysjärjestelmä. Hälytykset lähetetään sähköpostitse ja tekstiviesteinä varmistaaksesi, että et unohda mitään tärkeää. Kun laitteet menevät alas tai vastaavat tiettyjä parametreja, hälytykset nousevat. Hälytykset jaetaan neljään luokkaan; Palvelu alas, Huomio, vaivata, ja kriittinen. Ne näkyvät valintanauhan vasemmalla puolella hälytys sivu.

Sivustosta on kolme versiota ManageEngine OpManager ostettavissa; tavallinen versio, Professional Edition ja yritysversio. Standardipaketti maksaa 245 dollaria (193,42 puntaa) 1000 laitteelta. Professional Edition maksaa 345 dollaria (272,37 puntaa) 1000 laitteesta, jossa on lisäominaisuuksia, kuten VMware-valvonta ja hyper-v-valvonta. Enterprise Edition maksaa 11 545 dollaria (9 114,56 puntaa) 10 000 laitteesta, jossa on lisäominaisuuksia.

6. AIDA64

AIDA64-hallintapaneelin kuvakaappaus

AIDA64 on laitevalvontaohjelmisto, joka tarjoaa lämpötila, prosessori, tuuletin, nopeus ja levyn seuranta. Työkalu toimii käyttämällä a laitteiston havaitsemismoottori löytää tietoja kytkettyjen laitteiden käyttämästä ohjelmistosta. Etäisyys nähdä, mitä ohjelmistolaitteita käyttävät, lisää läpinäkyvyyttä. Lisäbonuksena, AIDA64 tarjoaa myös stressitestaus sinun tietokone, kiintolevy, SSD, ja OpenCL GPU.

Yksi syy siihen AIDA64 on niin laajalti käytetty johtuu sen benchmarking kyvyt. Vertailuarvoja käytetään mittaamaan kuinka nopeasti tietokone suorittaa prosessit ja tehtävät. Toisin sanoen vertailuarvojen avulla voit testata huonon suorituskyvyn merkkejä ja havaita laitteistoon liittyviä ongelmia, kuten laitteiston huonontuminen.

AIDA64 on saatavana Windows 95, 98, 2000, XP, PE, 2003, näköala, 2008, 7, 2008 R2, 8, 2012, 8.1, 2012 R2, 10 ja 2016. Sivustosta on neljä versiota AIDA64 että voit ostaa; äärimmäinen, Insinööri, Verkkotarkastus ja liiketoiminta. Extreme-versio on tarkoitettu kotikäyttäjille ja se alkaa hintaan 39,95 dollaria (31,54 puntaa). Engineer-versio lisää komentoriviautomaatio ja alkaa 199,90 dollarista (157,80 puntaa).

Network Audit -versiossa on verkkovarasto, komentoriviautomaatio ja muutosten hallinta 100 dollaria (78,94 puntaa). Viimeinkin yrityspainos sisältää kaikki edellä mainitut etähallinnalla 199,90 dollaria (157,83 puntaa). Voit ladata ilmaisen kokeilujakson.

7. SysGauge

Sysgauge-näyttökuva

SysGauge on järjestelmänvalvontaratkaisu, jossa on useita CPU-valvontatoimintoja. CPU Monitor -moduuli näyttää tietoja, kuten prosessorin käyttö, käyttäjän suorittimen käyttö, ytimen suorittimen käyttö, Prosessorin keskeytymisaste, Prosessorin taajuus, ja lisää. Näyttö on jaoteltu graafiin ja tekstitietoihin. Visuaalinen näyttö on suhteellisen yksinkertainen, mutta se on helppo lukea.

Ohjelma on myös erittäin muokattavissa. Voit esimerkiksi käyttää System Monitor -moduuli CPU-valvontaprofiilien määrittämiseen käyttäjillesi. Sitten voit valita paikalliset ja etätietokoneet, joita käyttäjän on tarkoitus seurata. Maksetussa versiossa SysGauge siellä on myös a komentoriviliittymä, jossa voit seurata suorittimen käyttöä suoraan.

SysGauge on saatavana Windowsille 32- ja 64-bittisinä sovelluksina Windows XP, näköala, 7, 8, 10, 2003, 2008, 2012, 2012 R2, ja 2016. SysGauge alusta on ilmainen enintään 10 näytölle.

SysGaugessa on kolme maksettua versiota: SysGauge Pro, SysGauge Ultimate, ja SysGauge-palvelin. SysGauge Prossa on 50 näyttöä 50 dollarilla (39,48 puntaa). SysGauge Ultimate tukee jopa 100 näyttöä hintaan 125 dollaria (98,70 puntaa). SysGauge Server on myös 125 dollaria (98,70 puntaa) ja tukee jopa 200 näyttöä lisäkaukosäätimen ominaisuuksilla. Voit ladata SysGaugen ilmaiseksi.

8. PA-palvelimen näyttö

PA-palvelimen näyttö
PA-palvelimen näyttö on laitteiston ja palvelimen tarkkailutyökalu, joka voi tarkkailla Windows- ja Linux-laitteita. PA-palvelimen näyttö näyttää sinulle ping, prosessori, muisti, ja levy tiedot paikallisesta ympäristöstäsi. On myös kaukovalvonta etätietokoneiden ja muiden laitteiden valvontaan. Käyttöliittymä on hiukan vanhentunut, mutta tarjoaa silti korkealaatuisen valvontakokemuksen, jolla on mahdollisuus seurata yli 1000 palvelinta tai laitetta.

Ohjelmistolla on myös edistyneempiä ominaisuuksia, kuten hälytyksiä. Hälytykset lähetetään automaattisesti sähköpostitse tai tekstiviesti kun tietty liipaisuedellytys on täytetty. Ohjelma voidaan määrittää käynnistä palvelu uudelleen automaattisesti tai suorita mukautettu komentosarja vastata kysymyksiin. Hälytysjärjestelmän tarjoama automaatio lyhentää reaktioaikaasi käsitellessäsi suorituskykyongelmia.

Tarkempia tietoja varten voit kääntää verkon käyttöä koskevat tiedot raporttien. Raportit toimitetaan laitteiden tilaraporttina, joissa on käytettävyysaikaiset tiedot. Raportit ovat saatavilla HTTP-muodossa ja voi lähettää sähköposti muulle joukkueellesi. Voit myös kehittää huoltoaikatauluja valvonnan poistamiseksi käytöstä työajan ulkopuolella.

Sivustosta on neljä versiota PA-palvelimen näyttö ostettavissa; Lite-lisenssi, Pro-lisenssi, Ultra-lisenssi, ja Yrityksen Ultra. Sinun on ostettava lisenssi jokaiselle valvotulle palvelimelle tai laitteelle. Lite-lisenssi vaihtelee 49 dollarista (38,68 puntaa) kukin laitteilla 1-9 - 4 dollariin (3,16 puntaa) vähintään 1000 laitteella. Jos haluat lisätietoja hinnoitteluvaihtoehdoista, sinun on tarkistettava sivuston vertailutaulukko. Voit ladata ilmaisen kokeiluversion.

9. Avaa Hardware Monitor

open_hardware_monitor

Avaa Hardware Monitor on kevyt laitteistovalvontaohjelma, joka on suosittu keskuudessa Windows käyttäjille. Ohjelma on avoimen lähdekoodin ja voi seurata lämpötila, Prosessorin kuorma, tuulettimen nopeus, Jännite, ja kellonopeus. Kaikkia näitä tietoja voidaan tarkastella peruspöydän muodossa. Vaikka hienoja ominaisuuksia tai esityksiä ei ole paljon, Open Hardware tekee hyvää työtä näyttää tietokoneesi suorituskyvyn yhdessä ikkunassa.

Jos etsit peruslaitteiden valvontakokemusta Avaa Hardware Monitor oletko peittänyt. Ohjelma näyttää vain tarvitsemasi muuttujat eikä mitään muuta. Avaa Hardware Monitor on saatavana Linux, WindowsXP, näköala, 7, 8, 8.1, ja 10. Katso ilmainen lataus.

10. Ipswitch WhatsUp kulta

WhatsUp Gold-kojelaudan kuvakaappaus

WhatsUp kulta on laitteistomonitori, jota laajasti käyttävät pk-yritykset ja suuret organisaatiot. WhatsUp kulta voi seurata lämpötila, tuulettimen tila, ja virtalähde laitteistasi. APC-suorituskyvyn valvonta seuraa kytkettyjen laitteiden virrankulutusta automaattisesti, kun ne on löydetty. Ohjelma pystyy myös valvomaan mitä tahansa tulostinta, joka tukee IETF Printer, MIB, RFC 3805.

Yksi hyödyllisimmistä ominaisuuksista WhatsUp kulta on kyky löydä koko verkko automaattisesti. Kaikki kytketyt laitteet sijaitsevat ja piirretään topologisella kartalla. Täältä voit nähdä heidän tilansa ylös laitteet näkyvät vihreällä ja epäonnistui laitteet punaisella.

Hälytysjärjestelmä on myös erittäin hyödyllinen. Sinä pystyt luoda mukautettuja ilmoituksia ilmoittaa sinulle, kun tietty parametri on täytetty. Hälytykset lähettänyt sähköposti, tekstiviesti, löysä, verkkohälytykset ja IFTTT-viestit varmistaaksesi, että et menetä mitään.

Sivustosta on kolme versiota WhatsUp kulta että voit ostaa: Ensisijainen vuositilaus, Premium-lisenssi, ja Total Plus -lisenssi. Ero Premium- ja Total Plus -lisenssien välillä on, että viimeksi mainitussa on verkkoliikenneanalyysi, sovellusten seuranta, virtualisoinnin seuranta, kokoonpanon hallinta, ja enemmän. Sinun on kuitenkin otettava suoraan yhteyttä myyjään, jos haluat nähdä hinnoittelutiedot. Ipswitch tarjoaa ilmaisen kokeilujakson.

HWMonitor-vaihtoehdot: SolarWinds Server & Sovellusmonitori, PRTG-verkkomonitori ja HWiNFO

HWMonitor on jo itsessään monipuolinen työkalu, mutta jos etsit jotain erilaista tai nykyaikaisempaa, SolarWinds-palvelin & Sovellusmonitori, Paessler PRTG -verkkomonitori ja HWiNFO seisoa loistavina vaihtoehtona. Jos sinulla on budjetti niin SolarWInds-palvelin & Sovellusmonitori tarjoaa monipuolisen laitteistovalvontakokemuksen, joka on helppo määrittää.

Kuitenkin, jos alhaisen hinnan piste on välttämätön, niin Paessler PRTG Network Monitor -sovellukset ilmainen painos on ihanteellinen. Se tarjoaa sitten korkealaatuisempia näyttöjä ja visualisointia HWMonitor samasta hinnasta. Siitä huolimatta, jos haluat jotain hieman yksinkertaisempaa HWiNFO seisoo luonnollisena seuraajana HWMonitor hälytyksillä ja laajennuksilla noille lisävalvontaominaisuuksille.

Aiheeseen liittyviä: Parhaat laitteistonvalvontatyökalut

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 8