9 parasta suorittimen lämpötilamonitoria

9 parasta suorittimen lämpötilamonitoria


Liian suuri lämpö voi vahingoittaa tietokonetta ja kaatua. Monet yritykset käyttävät CPU-lämpötilanäyttöjä korkeiden lämpötilojen tarkkailuun.

CPU-lämpötilanäytöt mahdollistavat CPU-lämpötilan tarkkailun yhdestä paikasta. Lämpötilan valvonta antaa sinun tunnistaa, milloin laitteet ylikuumenevat, ja antaa sinulle mahdollisuuden korjata ongelma ennen laitteen vaurioita..

Täällä on luettelomme 9 parhaasta suorittimen lämpötilanäytöstä:

  1.  Atera (ILMAINEN KOKEILU) MSP: n käyttöön suunniteltu kauko-IT-infrastruktuurimonitori, joka sisältää palvelimen tilan seurannan.
  2. ManageEngine OpManager Verkkomonitori prosessorin lämpötilan seurannalla. Tämän työkalun avulla voit seurata prosessorin lämpötilaa, muistin käyttöä, tuulettimen nopeutta ja kellonopeutta.
  3. HWMonitor Laitteiston tarkkailutyökalu lämpötilan ja puhaltimen nopeuden seurannalla. Se on yhteensopiva anturisirujen kanssa, mukaan lukien ITE IT87 -sarja ja Winbond IC.
  4. Avaa Hardware Monitor Avoimen lähdekoodin laitteiston seurantaalusta. Se tarkkailee lämpötila-antureita, tuulettimen nopeuksia, jännitteitä, kuormitusta ja kellonopeuksia.
  5. Core Temp Lämpötila-ohjaaja, joka ottaa tietoja tietokoneen prosessorien digitaalisesta lämpöanturista (DTS). Siinä on Core Temp Monitor -sovellus Windows- ja Android-puhelimille.
  6. SpeedFan Ohjelmisto, joka seuraa tietokoneiden jännitettä, tuulettimen nopeutta ja lämpötilaa. Sen avulla käyttäjä voi myös hallita tuulettimen nopeuksia ja vähentää melua.
  7. AIDA64 Extreme Laitteiston näyttö, joka tukee yli 250 erityyppistä anturia, jotka voivat tarkkailla lämpötilaa, jännitettä, puhaltimen nopeutta ja tehoa. Se on saatavana kaikille Windowsin 32- ja 64-bittisille versioille.
  8. Rainmeter Prosessorin lämpötilan valvonta Windows-laitteille, joka tarkkailee lämpötilaa, suorittimen, levyn käyttöä ja RAM-muistia. Se sisältää muokattavissa olevat nahat, joiden avulla voit rakentaa ainutlaatuisen seurantaympäristön.
  9. HWiNFO Ilmainen laitteiston ja lämpötilan seurantatyökalu. Työkalussa on reaaliaikaiset seurantaominaisuudet ja muokattava hälytysjärjestelmä.

Paras suorittimen lämpötilanäyttö

1. Atera (ILMAINEN KOKEILU)

9 parasta suorittimen lämpötilamonitoria

Atera on ohjelmistoalusta, joka on tarkoitettu hallitut palveluntarjoajat. Se tarjoaa kaikki apuohjelmat, joita MSP-teknikko tarvitsee asiakasyrityksen IT-järjestelmän etähallintaa varten. Vaikka se ei ole ehdottomasti CPU-seurannatyökalu, se on listan kärjessä, koska se on hyödyllinen verkonvalvojille tarkkailemaan useita laitteita verkon yli.

Hallintatyökalupakettia kutsutaan a etävalvonta ja hallinta (RMM) järjestelmään. Tämä sisältää monitorit, automatisoidut prosessit ja pääsykanavat teknikkoille järjestelmän täydelliseksi hallinnoimiseksi. Nämä työkalut sisältävät palvelinmonitorit.

Ateran etävalvontaprosesseja helpottaa asennus agentti-ohjelma valvottavalla palvelimella. Tämä agentti raportoi Atera-pääprosessorille palvelimen reaaliaikaisista tiloista. Nämä raportit valvovat palvelimen CPU: ta, muistia ja levytilaa ja seuraavat myös tuulettimen nopeutta ja lämpötilaa. Tämän tiedonkeruun tulokset ovat näkyy suorana kojelaudassa Atera-järjestelmästä.

Atera on pilvipohjainen palvelu ja se sisältää pilvi-Azure-virtuaalipalvelimien prosessointivirran ja tallennustilan. MSP: n henkilökunta käyttää konsolia tavallisen selaimen kautta, ja tarjolla on myös ilmaisia ​​sovelluksia, jotka mahdollistavat pääsyn mobiililaitteilta. Atera veloitetaan teknikolta kohti joko kuukaudessa tai vuodessa. Voit tarkistaa Ateran palvelimenvalvontaominaisuudet ennen sen ostamista 30 päivän ilmainen kokeilu.

AteraStart 30 päivän ILMAINEN kokeilu

2. ManageEngine OpManager

ManageEngine OpManager -kuvakaappaus

ManageEngine OpManager on verkonvalvontatyökalu, jossa on suorittimen ja muistinvalvontaominaisuudet. Voit seurata Prosessorin lämpötila, tuulettimen nopeus, muistin käyttö, ja kellonopeus. Työkalun avulla voit myös luoda mukautettuja SNMP-näyttöjä laitteen olotunnisteella, jos laitettasi ei tueta laatikon ulkopuolella (OID)..

Lämpötilan ja muiden laitteistojen mittareiden seuranta ManageEngine OpManager on helppo. Esimerkiksi, jos laite ylikuumenee, voit tutkia muita mittareita tai syitä, kuten levyn käyttöä. Kun olet lopettanut seurannan, voit luoda raportteja jakaa löytämäsi ryhmällesi.

hälytysjärjestelmä ilmoittaa sinulle, kun suorittimen lämpötila ylittää normaalin tason. Ohjelma antaa ilmoitukset viimeistään sähköposti, tekstiviesti, ja verkkohälytykset päivittää sinut ympäristömuutoksista.

ManageEngine OpManager on saatavana Windows ja Linux. Ohjelmaa suositellaan käyttäjille, jotka haluavat verkonvalvontatuotteen, johon sisältyy lämpötilanvalvonta. Jos haluat tietää hinnoittelutiedot ManageEngine OpManager sitten sinun on otettava suoraan yhteyttä yritykseen. Voit ladata ilmaisen kokeiluversion.

3. HWMonitor

HWMonitor-näyttökuva

HWMonitor on Windowsin laitteistovalvontatyökalu, joka tarkkailee tietokonetta lämpötilat, jännitteet, ja tuulettimet. Ohjelmisto tarkkailee kiintolevyn ja näytönohjaimen GPU: n lämpötilaa. Nämä mittarit antavat sinulle selkeän kuvan laitteen yleisestä terveydestä.

On myös laajennettu versio HWMonitor nimeltään HWMonitor PRO, joka maksaa 22,10 dollaria (£ 17,08) 10 etäyhteydestä tai 38,71 $ (£ 29,92) jopa 20 etäyhteydestä. HWMonitor Pro Downloads kaukovalvonta, kuvaaja sukupolvi, ja parannettu käyttöliittymä.

PRO-versiota käytettäessä voit tarkkailla useita tietokoneita luettelonäkymässä. Kunkin laitteen vieressä voit katsella Arvo, min, ja max laitteistokomponenttien lämpötilat. Luetteloperspektiivi helpottaa useiden laitteiden valvontaa kerralla. Voit ladata ohjelman ilmaiseksi.

4. Avaa Hardware Monitor

avoin laitteiston näytön kuvakaappaus

Avaa Hardware Monitor on avoimen lähdekoodin laitteistovalvontaratkaisu, joka seuraa lämpötila, tuulettimen nopeus, ladata, Jännite, ja tietokoneiden kellonopeus. Työkalu tukee yleisiä laitteistopiirejä, mikä tarkoittaa sitä, että sitä voidaan käyttää monissa ympäristöissä. Käyttöliittymä näyttää lämpötila-antureista kerätyn datan luettelomuodossa - joten on helppo löytää kriittisiä laitteita ja ylläpitää niitä.

Avaa Hardware Monitor suositellaan niille käyttäjille, jotka haluavat käyttää edullisia, avoimen lähdekoodin lämpötilanseurantaalustoja. Avaa Hardware Monitor on saatavana Windows XP, näköala, 7, 8, 8.1, 10, ja Linux. Voit ladata ohjelman ilmaiseksi.

5. Ydinlämpötila

Core Temp -kuvakaappaus

Core Temp on lämpötilan seurantatyökalu, joka voi tarkkailla Intel, AMD, ja KAUTTAprosessorit reaaliajassa. Ohjelma käyttää tietoja, jotka on otettu Digitaalinen lämpöanturi(DTS) kustakin käsittelyydinnästä. Ohjelmisto kerää tiedot ja näyttää sen sitten näytöllä, jotta käyttäjä voi lukea tarkan lämpötilalukeman.

On moninkertainen lisäosat saatavilla varten Core Temp joten käyttäjä voi lisätä lisäominaisuuksia. Esimerkiksi Core Temp Monitor -sovellus avulla käyttäjät voivat seurata laitteita Windows ja Android-puhelimet. Core Temp Grapher -laajennus luo visuaalisen näytön, joka luo graafin jokaiselle prosessorin ytimelle, joka näyttää kuormitusprosentin ja ytimen lämpötilan.

Core Temp on saatavana Windows XP, näköala, 7, 8,10, 2003-palvelin, 2008-palvelin, 2012 palvelin, ja 2016-palvelin. Kaupalliseen käyttöön sinun on ostettava kaupallinen lisenssi. Voit pyytää tarjousta yritykseltä suoraan. Lataa Core Temp ilmaiseksi.

6. SpeedFan

Speedfan-kuvakaappaus

SpeedFan on laitteistomonitori, joka valvoo lämpötila, tuulettimen nopeus, Jännite, ja kiintolevyn lämpötilat. Ohjelmisto voi näyttää myös S.M.A.R.T-tiedot kiintolevyiltä. Kanssa SpeedFan Voit määrittää ohjelman muuttamaan puhaltimen nopeuksia etäyhteyden avulla järjestelmän lämpötilan mukaan. Voit esimerkiksi valita puhaltimen minimi- ja enimmäisnopeuden.

Käyttöliittymää ja alustaa on helppo käyttää tunnistaa lämpötila-anturit automaattisesti joten sinun ei tarvitse tuhlata aikaa laajojen kokoonpanojen luomiseen. Jos haluat kuitenkin harjoittaa monimutkaisempia kokoonpanoja, voit tehdä sen Pitkälle kehittynyt sivu. Täällä voit Korvaa virheelliset lämpötilalukemat ja ohjaa tuulettimen nopeutta.

Vastaavasti, jos haluat katsella visuaalisia näyttöjä, voit tehdä sen kautta kaavioita ikkuna. Kaaviot-ikkuna näyttää suorituskykykaaviot joiden avulla voit valita mitkä tiedot haluat seurata. Yksinkertaisesti anna lukemisen alkamis- ja lopetusaika, mitä elementtejä haluat seurata, ja arvot, joita haluat nähdä.

SpeedFan on saatavana Windows 9x, MINÄ, NT, 2000, 2003, XP, näköala, Windows 7, 2008, Windows 8, Windows 10, ja 2012. Voit ladata työkalun ilmaiseksi.

7. AIDA64 Extreme

AIDA64 Extreme

AIDA64 Extreme on laitemonitori, joka valvoo lämpötila, Jännite, puhaltimen nopeudet, ja teho. AIDA64 tukee yli 250 erityyppistä anturia tarkoittaen, että se toimii useimpien IT-omaisuuksien kanssa. Käyttöliittymä on yksinkertainen SensorPanel johon voit rakentaa mukautetun paneelin lämpötilatietojen ja muiden tietojen seuraamiseksi.

Yksi yrityskäyttäjille erityisen hyödyllinen ominaisuus on ulkoisen näytön tuki. Voit tarkastella laitteistotietoja yli 50 ulkoista LCD / VFD-näyttöä, mukaan lukien älypuhelimet ja tablet-laitteet. Näyttötuki varmistaa, että näet kaikki tarvitsemasi tiedot.

AIDA64 Extreme On saatavana kaikille 32-bittisille ja 64-bittinen versiot Windows. Työkalu on hyvä käyttäjille, jotka haluavat alhaisen huoltolämpötilan näytön. Voit ostaa AIDA64 Extreme kotikäyttäjille alk. 39,95 dollaria (30,87 puntaa) kolmella tietokoneella. Voit ladata 30 päivän ilmaisen kokeilujakson.

8. Sademittari

Sademittarin iho

Rainmeter on vapaa, avoimen lähdekoodin prosessorin lämpötilan valvonta Windowsille. Sademittari voi tarkkailla tietoja lämpötila, prosessori, RAM, levyn käyttö, ja enemmän. On monia nahoja, jotka tekevät tämän mahdolliseksi. Nahat ovat pohjimmiltaan pieniä työkaluja, joiden asettelua voit mukauttaa. Käyttäjä voi luoda seurantanahat, Käytä jotakin aloituspakettia tai asenna laajennus.

Esimerkiksi CoreTemp plugin antaa käyttäjän mahdollisuuden kerätä tietoja CoreTemp-sovelluksesta. Tämän tekemisen etuna on, että nahkojen avulla voit hallita tietojen näyttämistä näytöllä.

Nahat ovat raahaa ja pudota niin voit luo mukautettu valvontapaneeli parempaa näkyvyyttä. Voit käyttää myös jotakin aloitusnahaa, joten sinun ei tarvitse luoda mitään, jos et halua.

Jos etsit muokattavissa olevaa työkalua, joka on käytettävissä muille kuin teknisille käyttäjille, Rainmeter on erinomainen valinta. Rainmeter on saatavana osoitteesta Windows 7 että Windows 10. Se on saatavana ilmaisena latauksena.

9. HWiNFO

HWiNFO

HWiNFO on reaaliaikainen järjestelmä ja lämpötilan seurantaratkaisu Windowsille. HWiNFO: n avulla voit seurata laitteistoelementtejä kuten Prosessorit, GPU, asemat, emolevy, ja enemmän löytääksesi suorituskykyongelmia. Käyttöliittymässä on helppo navigoida ja voit tarkastella perusteellisia suoritustietoja napsauttamalla infrastruktuurihierarkiaa.

Muokattavat hälytykset auttaa seuraamaan ylikuumenemista ja suorituskyvyn heikkenemistä. Siellä on myös lisäosat voit lisätä valvontakokemusta. Esimerkiksi HWiNFOMonitor-laajennus lisää muokattavan sivupalkin joka näyttää suorittimen suorituskyvyn palkkien ja kaavioiden avulla.

HWiNFO on ihanteellinen yrityksille, jotka vaativat ilmaisen suorittimen valvontaratkaisun. Työkalu on saatavana HWiNFO32 varten Windows 32-bittinen ja HWiNFO64 varten Windows 64-bittinen. Voit ladata ohjelman ilmaiseksi.

Suorittimen lämpötilanäytöt: Estä laitteesi ylikuumenemasta 

Kaikki tietokoneet lähettävät lämpöä, mutta tietokoneen kestävälle lämmön määrälle on rajoitettu, ennen kuin laitteisto vaurioituu. Laitteiden lämpötilan tarkkailu voi auttaa varmistamaan, etteivät ne ylikuumene ja lisäävät infrastruktuurin pitkäikäisyyttä, johon luot päivittäin.

CPU-lämpötilanäytöt helpottavat koko laiteverkon lämmön seurantaa. Atera, ManageEngine OpManager, HWMonitor, ja Avaa Hardware Monitor ovat kaikki luotettavia ratkaisuja prosessorin suorituskyvyn seuraamiseen. Säännöllisen seurannan toteuttaminen varmistaa, että laitteesi ovat käytettävissä ympäri vuoden.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 − 38 =