8 parasta Windows Server Update Services (WSUS) -työkalua ja ohjelmistoa

Mikä on WSUS?

7 parasta WSUS-työkalua
Windows Server Update Services, joka tunnetaan paremmin nimellä WSUS, on Windows Serveriin yhdistetty ohjelmistopäivitys. Apuohjelma tarkistaa automaattisesti päivitykset, korjauskorjaukset ja korjaukset Microsoft-ohjelmistoon ja levittää ne sitten kaikille verkon tietokoneille.


Kaikkien ohjelmistojen pitäminen ajan tasalla on tärkeä suoja viruksilta ja verkon tunkeutumiselta. Hakkerit löytävät ohjelmistoissa uusia hyötyjä jatkuvasti, ja heti kun uudet hyökkäykset on löydetty, ohjelmistotuottajat kilpailevat porsaanreiän poistamiseksi. Nämä hyväksikäyttökatkaisut julkaistaan ​​korjauksina ja päivityksinä.

Käsittelemme tämän viestin työkaluja perusteellisemmin alla, mutta jos sinulla on vain aikaa nopeaan yhteenvetoon, tässä on meidän luettelo parhaista WSUS-työkaluista:

  1. SolarWinds-diagnostiikkatyökalu WSUS-agenttille (ILMAINEN LATAA) - Vianmääritystoiminto WSUS-yhteyksille, jotka eivät vain toimi.
  2. Microsoft WSUS -asiakasdiagnostiikkatyökalu - WSUS: n lopullinen asiakasdiagnostiikkatyökalu.
  3. ManageEngine Patch Manager Plus (ilmainen kokeilu) - Patch-hallinta Windows-, Mac OS-, Linux- ja Cloud-järjestelmissä oleville ohjelmistoille.
  4. Microsoft WSUS -raportointikokoonpanotyökalu - Päivitys konsolidointipalvelu tilaraporteille WSUS-palvelimien monipalvelimissa.
  5. AFDesignin WSUS-työkalu Spiceworksille - Käyttäjäyhteisön toimittama standardin WSUS-prosessin etuosa.
  6. WSUS-offline-työkalu - Rekisteröi tarve päivittää ohjelmistoja offline-laitteissa.
  7. BatchPatch - Windows-pohjainen käyttöliittymä WSUS-menettelyihin.
  8. SolarWinds Patch Manager (ILMAINEN KOKEILU) - Tämä apuohjelma antaa sinulle täydellisen korjaustiedoston hallinnan ja integroi SCCM-seurannan. työkalu voi päivittää Mac OS-, Unix-, Linux- ja Windows-ohjelmistoja, mutta ohjelmisto toimii vain Windows Serverissä.

Pysyminen käyttöjärjestelmän uusimmassa versiossa on erityisen tärkeää. Käyttöjärjestelmän hyväksikäyttö voi antaa hakkereille pääsyn tietokoneesi taustalla olevaan laiteohjelmistoon ja antaa heille rajoittamattoman pääsyn kaikkiin laitteeseesi tallennettuihin ohjelmistoihin ja tietoihin. Siksi WSUS on välttämätön työkalu kaikille Windows Server -ympäristöä käyttäville yrityksille.

WSUS on ilmainen automaattinen päivityspalvelu, mutta korjaustiedostojen hallintajärjestelmänä se on vähän alkeellista. Järjestelmä tuottaa lokit, mutta niitä voi olla vaikea kammata käsin. Onneksi joukko pieniä apuohjelmia voi järjestää WSUS: n tuottaman datan ja auttaa sinua seuraamaan verkossa toimivia ohjelmistoversioita.

WSUS-toiminnot

WSUS tarkistaa säännöllisin väliajoin Microsoftin palvelimilta ohjelmistopäivitykset ja lataa ne keskusvarastoon. Järjestelmänvalvojana sinulla on mahdollisuus hyväksyä tai estää tiettyjä päivityksiä. Voit myös määrittää päivämäärän, jona ohjelmisto jaetaan. Jakelufunktio on myös mahdollista ennalta määrittää määrittelemään automaattiset menettelyt päivitysten eri luokille. Niin, Voit määrittää, että kriittiset ja tietoturvapäivitykset asennetaan automaattisesti, kun taas huoltopaketit ja ohjainpäivitykset odotetaan manuaalisen hyväksynnän odottamiseksi.

havaitsemistoiminto luo WSUS: ssä raportin jokaiselle koneelle saatavilla olevista päivityksistä. Tämä tarjoaa luettelon Microsoft-ohjelmistosta jokaisessa päätepisteessä sekä kunkin ohjelman version tila. Muut WSUS-asetukset estävät manuaaliset muutokset jokaisessa tietokoneessa toimiviin Microsoft-tuotteisiin.

WSUS- ja SCCM-työkalut

Vaikka WSUS toimii erittäin hyvin korjaustiedostojen hallintapalveluna, sen toiminnallisuuden aukot voidaan täyttää muilla työkaluilla. WSUS käsittelee vain Microsoftin tuotteita, joten sinun on etsittävä muualta mahdollisuuksia kattaa muiden ohjelmistojen korjaustiedostot. SCCM, Järjestelmäpalvelimen kokoonpanojen hallintatyökalu on toinen tärkeä korjaustiedostojen hallintapalvelu, joka toimii Windows-ympäristössä. On yleistä kohdata työkaluja, jotka voivat olla vuorovaikutuksessa sekä WSUS että SCCM tuottaa kattavamman korjaustiedoston hallintapalvelun.

Kaikkia korjaustiedostojen hallintatyökaluja ei voida integroida WSUS: n kanssa, joten olemme tässä raportissa keskittyneet vain työkaluihin, jotka joko parantavat WSUS-ominaisuuksia tai integroivat WSUS: n laajempaan ja kattavampaan korjaustiedoston hallintajärjestelmään automaattisia päivityksiä varten.

Parhaat WSUS-työkalut ja -vaihtoehdot

Kun valitsimme tämän luettelon työkaluja, tärkeimpiä näkökohtia olivat työkalujen luotettavuus ja kestävyys erilaisissa teollisuuden käyttötapauksissa, miten ohjelmistoa ylläpidetään ja päivitetään, kuinka helppo ohjelmiston asennus ja käyttö on, dokumentoinnin ja tuen saatavuus sekä yleinen toiminnallisuus ja esitys.

1. SolarWinds-diagnostiikkatyökalu WSUS-agenttille (ILMAINEN LATAA)

SolarWinds WSUS -diagnostiikkatyökalu

SolarWinds tarjoaa laajan infrastruktuurinhallintaohjelmiston kirjaston, ja se on erityisen vahva verkkolaitteiden valvontaapuohjelmissa. Tämä ilmainen apuohjelma alkaen SolarWinds parantaa WSUS: ää ja on askel paljaiden WSUS-ominaisuuksien ja täydellisen korjaustiedon hallinnan välillä. Jos sinulla on vain pieni verkko ja et voi oikeasti perustella täydellisen korjaustiedoston hallinnan kustannuksia, tämä työkalu voi olla paras vaihtoehto.

WSUS-agentin SolarWinds-diagnostiikkatyökalu tarkkailee verkon päätepisteissä toimivien WSUS-agenttien asiakastilaa. Tämä antaa vaihtoehtoisen näkymän päivitystoiminnoista, joten sinun ei tarvitse luottaa vain WSUS-keskuspalvelimen antamiin tilaraportteihin.

Tämän työkalun agenttiperspektiivi auttaa ratkaisemaan tilanteita, joissa koko WSUS-järjestelmä ei vain toimi kunnolla. On erittäin mukavaa, kun kaikki toimii niin kuin on tarkoitus, mutta järjestelmänvalvojana tiedät, että suuri osa työstäsi liittyy väärien asioiden käsittelemiseen. SolarWinds aloitti olettamalla, että asiat menee pieleen ja se antaa tälle työkalulle ainutlaatuisen lähtökohdan.

Mitä teet, jos päätepiste vain ei näy WSUS: ssä? Miksi joidenkin päivitysten asentaminen kestää ikuisesti, ja joidenkin päivitykset epäonnistuvat toistuvasti? WSUS on niin suljettu paketti, että se voi joskus olla hieman käsittämätöntä. Joten hyvä paikka aloittaa ongelmien tarkistamisessa on varmistaa, että WSUS: n läpi kulkeva virta kulkee jokaiselle päätelaitteiden edustajalle.

Tämän työkalun avulla voit aloittaa varmistamalla, että jokainen WSUS-agentti todella toimii ja että WSUS-keskuspalvelin voi kommunikoida jokaisen kanssa. Diagnostiikkatyökalu tarkistaa kaikilta kunkin agentin konfiguraatioarvot ja raportoi niistä antaa sinulle perustason. Yhdeksän kertaa kymmenestä tämä tarkistus ratkaisee suurimman osan päivityksen synkronointiongelmista. Vaikeasti korjattavissa tapauksissa sinulla on kuitenkin toinen taso vianmääritystyökalun kanssa.

Työkalu tuottaa virheraportteja jokaisesta ongelmakohtaisesta päivitysagentista. Virhekoodit selitetään ja työkalu antaa sinulle suosituksia toimista, jotka sinun on tehtävä saadaksesi ongelma-aineen toimimaan kunnolla uudelleen. Tämä työkalu on suuri apu, eikä se maksa mitään.

WSUS-agentin SolarWinds-diagnostiikkatyökalu on suuri apu, kun asiat menevät pieleen. Voit käyttää sitä myös suorittamaan säännöllisiä järjestelmätarkastuksia mahdollisten vikakohtien eteen pitämiseksi. Tämä hallintakonsolityökalu kattaa kaikki tehtävät, jotka voit saada WSUS-päivitysagentilta. Jos etsit myös korvaavaa SCCM-konsolille, sinun on tutkittava SolarWinds Patch Manager, joka myös esiintyy tässä luettelossa.

TOIMITTAJAN VALINTA

SolarWinds -diagnostiikkatyökalu on täydellinen verkonvalvojille, jotka haluavat seurata ja diagnosoida WSUS-ongelmia. Perustuen oletukseen, että WSUS menee pieleen, sen avulla voit testata yhteyksiä, tunnistaa vikojen syitä ja auttaa korjaamaan Windows Update Agent -virheet. Upea työkalu, jota jokaisen verkon ylläpitäjän tulisi käyttää.

Ladata: ILMAINEN lataus osoitteesta SolarWinds.com

Virallinen sivusto: https://www.solarwinds.com/free-tools/diagnostic-tool-for-the-wsus-agent

OS: Windows Server

2. Microsoft WSUS -asiakasdiagnostiikkatyökalu

WSUS-asiakasdiagnostiikkatyökalu

Microsoft on myös tietoinen siitä, että WSUS-järjestelmä ei aina toimi moitteettomasti, ja se on antanut käyttöön oman agenttien diagnostiikkatyökalun Microsoft-päivitysprosessin helpottamiseksi. Tämä ilmainen apuohjelma on samanlainen kuin SolarWinds -diagnostiikkatyökalu WSUS-agenteille - WSUS: n maailmassa tutkitaan ”asiakas" tai "agentti”On sama asia.

Kuten yllä olevasta kuvakaappauksesta voidaan nähdä, Microsoftin diagnoosityökalu toimii komentoriviltä. Siinä ei ole hienostunut käyttöliittymä, jota ilmainen SolarWinds-työkalu tarjoaa. Toinen ero näiden kahden työkalun välillä on se, että Microsoft-työkalu toimii asiakaskoneella eikä toimi keskipisteestä. Joten sinulla on mahdollisuus käydä jokaisessa päätepisteessä, asentaa suoritettava tiedosto ja suorittaa se siellä tai käyttää etähallintaohjelmistoa ohjelman asentamiseen ja ajamiseen keskeisestä sijainnista. Joka tapauksessa, näytöllä oleva palaute vaikeuttaa analyysitietojen saamista tästä järjestelmästä.

Monilla järjestelmänvalvojilla on “toimittaja ensin”-Diagnoosityökalujen käytöstä. Tämä asenne on täysin ymmärrettävä. On parempi saada alkuperäisen ohjelmistotoimittajan diagnostiikkatyökalujen tuottamat virheraportit. Joten, jos haluat tietää miksi Microsoft-tuote ei toimi oikein, on parempi käyttää Microsoftin diagnoosityökalua. Näin on erityisesti silloin, kun muut Microsoftin tuotteet, kuten Active Directory, voivat auttaa ongelmaan. Siksi Microsoft WSUS -asiakasdiagnostiikkatyökalu sisältyy tähän luetteloon.

Jos joudut soittamaan Microsoftille tukea, he saattavat odottaa suorittavan tämän apuohjelman antaaksesi heille tilatietoja ennen kuin he voivat auttaa sinua ratkaisemaan ongelman. Se sanoi, Microsoft tekee erittäin selväksi, että työkalu tarjotaan sellaisenaan eikä se tue itse apuohjelmaa.

Joten vaikka et ole kovin vaikuttunut tästä työkalusta, on todennäköisesti parempi ladata se ja pitää se käsillä, joka tapauksessa. Työkalu ei maksa mitään ja vie hyvin vähän tilaa, joten ei ole tarpeeksi vaivautua pitää sitä vain suorituskykyongelmien yhteydessä..

3. ManageEngine Patch Manager Plus (ilmainen kokeilu)

ManageEngine Patch Manager Plus

ManageEngine tarjoaa ohjelmistovalvontapalvelun, jonka avulla voit pitää kaikki apuohjelmasi ajan tasalla automaattisesti. Patch Manager Plus on osa yrityksen tarjoamaa IT-infrastruktuurin hallinnan työkalujen vakaata ja se voidaan myös integroida Spiceworks-laajennuksena.

Patch Manager Plus -ohjelmisto toimii Windows- ja Windows Server -ympäristöissä. Saatavilla on kuitenkin edustajia, joiden avulla järjestelmä voi tarkkailla ohjelmistojen tilaa myös Mac OS- ja Linux-järjestelmissä. Patch Manager Plus -agentit voivat suorittaa Debian, Ubuntu, CentOS, RHEL ja SuSE Enterprise Linux.

Työkalu skannaa kaikki tavoitettavissa olevat päätepisteet inventaario heidän ohjelmistostaan. Näiden tuotteiden uusimpien versioiden tarkistaminen paljastaa, mitkä moduulit ovat vanhentuneita. Patch Manager Plus kommunikoi sitten asiaankuuluvien ohjelmistovalmistajien palvelimien kanssa ja lataa kaikki tarvittavat korjaustiedostot. Nämä paikat voidaan sitten asentaa automaattisesti ilman ihmisen väliintuloa. Voit kuitenkin määrittää, että kaikki ehdokaspaikat on lueteltava ensin kojelaudassa ihmisten hyväksyttäväksi.

Hyväksyntäprosessi saattaa vaatia uuden päivityksen testaamista. Patch Manager Plus -liittymä sisältää testijärjestelmä joka kokeilee ensin uutta päivitystä pienellä määrällä laitteita, jotta voit arvioida ohjelmistomuutosten vaikutukset ennen niiden käyttöönottoa koko verkkoosi.

Kaikki tilat Patch Manager Plus ovat saatavissa pilvipalvelimella toimiville ohjelmistoille. Näiden palvelimien on kuitenkin käytettävä Windowsia. Apuohjelma on saatavana asennettavaksi paikan päällä tai pilvipohjaisena palveluna. ManageEngine tarjoaa ilmaisen version Patch Manager Plus -versiosta, mutta se seuraa vain 25 laitetta. Jos sinulla on suurempi verkko, voit valita Professional-version, joka kattaa lähiverkot, tai Enterprise-version, joka soveltuu ohjelmistojen hallintaan usean sivuston WAN-verkoissa. Voit saada 30 päivän ilmaisen kokeilun kummastakin maksetusta vaihtoehdosta.

ManageEngine Patch Manager PlusLataa 30 päivän ILMAINEN kokeilu

4. Microsoft WSUS -raportointikokoonpanotyökalu

WSUS-raporttien kokoamisenäytetyökalu

Microsoft WSUS -raportointikokoonpanotyökalu on ilmainen Microsoft-päivitysohjelma ja siinä on paljon parempi käyttöliittymä kuin Microsoft Diagnostic Tool -työkalulla. Tämä on WSUS-palvelimen elementin laajennus, joten sinun on asennettava se vain yhteen paikkaan, ei jokaisessa päätepisteessä. Vaikka Microsoft näyttää tehneen tämän työn tuottamiseen enemmän työtä kuin komentorividiagnostiikkatyökalu, työkalun dokumentoinnissa todetaan silti, että se ei tue sitä. Joten älä soita Microsoftin tukitiimille, jos et saa tätä työkalua toimimaan kunnolla.

"Rollup”Tämän työkalun nimessä oleva elementti viittaa sen tarkoitukseen yhdistämispalvelu ympäristöille, jotka sisältävät useita WSUS-palvelimia. Tämä raportointityökalu kerää tilaraportit kaikista verkon WSUS-palvelimista ja esittää ne yhtenäisenä datana. Yhdistämällä kaikki tiedot kaikilta palvelimilta vai luettelemalla ne on sinun tehtäväsi. Raportointityökalu on täysin muokattavissa. Käyttäjien odotetaan kirjoittavan omat raporttikomentosarjansa. Tämä on erikoistehtävä, ja sinulla ei ehkä ole taitoja kirjoittaa omia skriptejäsi tai aikaa oppia komentosarjojen kieltä. Tässä on "näyte"Osa työkalun nimestä tulee sisään.

Kun lataat tämän apuohjelman, saat myös joukon valmiiksi kirjoitettuja raporttimuotoja, jotka on liitetty siihen. Nämä ovat näyteraportteja, joita voit käyttää sellaisenaan tai säädä koodia luodaksesi omia raportteja vähemmässä ajassa kuin sinun pitäisi luoda raporttiskripti tyhjästä. Tämä on suuri apu kiireisille järjestelmänvalvojille, joilla on vähän vapaa-aikaa päivässä. Muista, että tämä työkalu on vain verkkoihin, joissa on useampi kuin yksi WSUS-palvelin. Joten, jos sinulla on vain pieni verkko yhdellä WSUS-palvelimella, et tarvitse tätä apuohjelmaa.

5. AFDesignin WSUS-työkalu Spiceworksille

Suunnittelijan WSUS-työkalu

Spiceworks’ käyttäjäyhteisö tuottaa lisäosia ja ominaisuuksia ilmaiseksi Spiceworks-verkonhallintaohjelmaan. Yksi ilmaisia ​​työkaluja saatavilla Spiceworks-yhteisöstä on AFDesignin WSUS-työkalu. Ohjelman lähdekoodi on saatavana apuohjelman sivulla Spiceworks-yhteisön verkkosivustolla.

Tämä on käsikirjoitus, joka automatisoi kyselyt ja toiminnot, jotka standardi wuauclt.exe -ohjelma voi suorittaa, joka toimitetaan WSUS: n kanssa. Tämä ohjelma toimii asiakaskoneissa, joten jos pidät tästä WSUS-työkalusta, sinun on asennettava se jokaiseen päätepisteeseen. Jos sinulla on etähallintaohjelmisto, voit asentaa ja suorittaa komentosarjan keskeisestä sijainnistasi.

Koska apuohjelma käyttää vain tavanomaisia ​​Microsoftin suoritettavia tiedostoja, voit olla varma tietäessäsi, että et käytä kolmannen osapuolen ohjelmistoja, jotka voivat vahingoittaa verkkoasi tai asentaa haittaohjelmia. Voit kammata koodin läpi itse ja katso, ettei siellä ole mitään haitallista.

Ohjelma käyttää standardi WSUS-tunnistusmenettely lähtökohtana. Tämä antaa sinulle tietoja siitä, mitkä asiakasagentin palvelut näkyvät palvelimelle. Se käynnistää asiakkaan tarkastusohjelmiston uudelleen ja suorittaa tarkastustarkistuksen. Tämä antaa sinulle rajoitetun aikaraportin sijaan merkityn loputtoman käynnissä olevan lokitiedoston sijaan.

Prosessiautomaatio skripti tarkistaa jokaisen asiakkaan. Se on tyyppinen apuohjelma, jonka voit todennäköisesti kirjoittaa itse. Koska joku on kirjoittanut tämän sinulle, AFDesign WSUS -työkalu säästää kuitenkin aikaa diagnostiikan suorittamiseen.

6. WSUS-offline-työkalu

WSUS-offline-työkalu

WSUS käsittelee päätepisteitä, joilla ei ole suoraa pääsyä Internetiin käyttämällä WSUS Offline Update -nimistä prosessia. Tämä järjestelmä asentaa kuitenkin vain ”kriittinen”Ja“turvallisuus”Tilakorjaukset, jolloin päätepiste ei ole synkronoitu Microsoftin saatavilla olevien kaikkien korjaustietojen kanssa. Anoop WSUS Offline -työkalu korjaa kyseisen alijäämän.

Tämä työkalu ajoittaa kaikki käytettävissä olevat laastarit päätelaitetyypille ja toimittaa ne keskuslatauspalvelimelta. Anoop C Nair, joka kirjoitti työkalun, suosittelee sitä vain kehitys- ja hiekkalaatikkoympäristöihin, ei live-järjestelmiin. Pohjimmiltaan työkalu merkitsee offline-koneet kaikkien päivitysten asentamista varten, ei vain korkeamman tilan päivityksiä.

7. BatchPatch

BatchPatch

BatchPatch lisää iloisen ja värikkään käyttöliittymän WSUS-palvelimeesi. BatchPatch istuu taustalla olevan WSUS-palvelun päällä tarjota parempia hallinta- ja raportointitoimintoja kuin paljain WSUS-ominaisuus. Tämä apuohjelma ei ole ilmainen - työkalun hinta on 399 dollaria yhden käyttäjän lisenssiltä yhden vuoden tuella mukana. Hinnat nousevat 2 999 dollariin 15-käyttäjän lisenssiltä ja nousevat 3 745 dollariin, jos ostat sen kanssa kaksivuotisen tukipaketin.

BatchPatch toimii keskuspalvelimella ja sisältää asiakaskyselyosion, jonka avulla voit etäkäyttää kutakin asiakasta ja suorittaa mukautettuja komentosarjoja diagnoositarkoituksiin. Etätoimintojen avulla voit käynnistää tai sulkea yksittäiset päätepisteet manuaalisesti ja palkkaa Wake on LAN. Offline-asennuksia asiakkaille voidaan hallita myös BatchPatch-sovelluksen avulla. Joten tämän työkalun toiminnallisuus yhdistää sekä palvelin- että asiakaselementit, vaikka BatchPatch-ohjelmia ei olisi asennettu millekään asiakaskoneelle.

Ensinnäkin tämä apuohjelma antaa sinulle kaikki toiminnot, jotka tavallinen WSUS-paketti sisältää; se vain tekee komennoista helpompi nähdä. Se pyrkii paremmin kysymään kunkin päätepisteen tilaa kuin tavallinen WSUS-järjestelmä. Valikoima valmiiksi kirjoitetut raporttimuodot auttavat sinua tarkastelemaan verkkolaitteiden tilaa. Yhdistelmäraportointijärjestelmä on saatavana verkoille, joissa on useita WSUS-palvelimia.

BatchPatch ylittää WSUS: n, koska se hallitsee muiden järjestelmäpalvelun tuottajien, kuten Adobe ja Oracle, päivityksiä. BatchPatch-komentojonokieli antaa sinulle sekvenssipäivitykset hallita ohjelmisto riippuvuuksia paremmin. Se kattaa kaikki palveluntarjoajat, joten voit asentaa tarvittavat tukiohjelmat jokaiselle päivitykselle riippumatta siitä, mistä kyseinen ohjelmisto tulee.

BatchPatch on askel eteenpäin suoraviivaisesta WSUS-järjestelmästä, koska se tarjoaa täysimittainen korjaustiedostojen hallintajärjestelmä kaikille huolto-ohjelmistoille. Sitä ei kuitenkaan mainosteta kaikkien ohjelmistojen, ts. Sovellusten, korjaustiedostojen hallintatyökaluna ja käyttöjärjestelmäohjelmistot ja -palvelut. Työkalun ominaisuuksiin kuuluu päivitysten lataaminen, siirtäminen ja asentaminen, ongelma-asiakkaiden diagnosointi ja aktiviteettien raportointi.

Voit saada ilmainen kokeiluversio of BatchPatch. Tällä ei ole määräaikaa, mutta se on rajattu kattamaan vain neljä päätepistettä.

8. SolarWinds Patch Manager (ILMAINEN Kokeilu)

Solarwinds Patch Manager

Tämä luettelo sisältää laajan valikoiman työkaluja, jotka toimivat WSUS: n kanssa, nopeaa raportointiapuohjelmista täydellisiin korjaustiedostojen hallintajärjestelmiin. WSUS-tekniikkaa käyttävä huipputiedostojen hallintatyökalu on SolarWinds Patch Manager.

Patch Manager sisältää yllä luetellut palvelut, joita SolarWinds-diagnostiikkatyökalu WSUS Agentille tarjoaa. Se kattaa kuitenkin kyseisen apuohjelman tarjota täydet korjaustiedostojen hallintatoiminnot. Se integroi SCCM-valvonnan olla vuorovaikutuksessa käyttäjien kanssa Mac OS, Linux, Unix, iOS ja Android-laitteet samoin kuin kaikki Windows-käyttöjärjestelmät. Joten, tämä korjaustiedoston hallintatyökalu, vaikka se toimii Windows Serverillä, laajentaa korjaustiedostot koko verkkoon ja on enemmän kuin pelkkä WSUS-hallintakonsoli tai jopa SCCM-konsolin korvike.

Patch-prosessit, joissa diagnostinen varmennus otetaan käyttöön automaattisesti, joten sinun ei tarvitse suorittaa erillistä tutkimusta selvittääksesi, ovatko verkon päätepisteet tahdissa. Työkalu ilmoittaa korjaustiedoston päivityksen epäonnistumisen syyt. Voit valita suoritettavan toiminnon avattavasta asetusluettelosta, joka ilmestyy jokaiseen epäonnistuneeseen päivitystietueeseen.

SCCM-sisällyttämisen ansiosta SolarWinds Patch Manager ei rajoitu pelkästään järjestelmän ohjelmistojen ja palveluiden päivittämiseen. Voit sisällyttää päivitykset kaikkiin laitteillasi käynnissä oleviin ohjelmistoihin, mukaan lukien sovellukset. Tyyppiset ohjelmistot, joita Patch Manager voi käsitellä, ulottuvat virtuaalisen ympäristön hallintajärjestelmiin. Hallinta-asetukset ulottuvat GPO-hallintaan, mukaan lukien tekijät, kuten paikallinen ryhmäkäytäntö.

Patch Manager -hallintapaneeli näyttää laitteesi ja niihin asennetut ohjelmistot. Tämä antaa sinulle yleiskatsaus, ja pienentynyt luettelo näyttää epäonnistuneet päivitykset laitteissa tai laitteet, jotka ovat jääneet jälkeen ohjelmistoversioistaan. Ohjelmistojen haavoittuvuudet voidaan tunnistaa myös raporteissa, jotka jaetaan muille organisaation toimijoille.

SolarWinds sisältää tukipalvelun, joka on melkein ainutlaatuinen verkonhallintamarkkinoilla. Se esitestaa kaikkien tärkeimpien ohjelmistojen tuottajien saatavilla olevat laastarit, joten voit asentaa ne kaikki ilman pelkoa haittaohjelmista tai ohjelmistovirheistä. Patch Manager sisältää aikataulun, joten voit asentaa korjaustiedostoja ja päivityksiä työajan ulkopuolella. SolarWindsin esiseulontapalvelu on olennainen osa saada työkalu tekemään kaikki työsi sinulle nukkumisen aikana.

Kaikki nämä ominaisuudet ovat hinnalla. SolarWinds Patch Manager -sovelluksen hinta alkaa 3 690 dollarista. Tämä perushinta saa sinut ohjelmiston jatkuvaan käyttöön kattamaan jopa 250 verkkosolmua. Suurimpaan verkkoon, jota Patch Manager pystyy käsittelemään, on 60 000 solmua, mikä maksaa sinulle 147 495 dollaria. Voit saada 30 päivän ilmaisen kokeilujakson kokeilla SolarWinds Patch Manager -sovellusta.

SolarWinds Patch ManagerLataa 30 päivän ilmainen kokeilu SolarWinds.com-sivustolta

WSUS-työkalun valitseminen

MääritelmäWSUS-työkalu”On erittäin laaja, joten tämä katsaus on katettu koko kirjo. Jos haluat vain saada käsityksen virheiden ilmoittamisesta epäonnistuneista latauksista, niin ilmainen SolarWinds-diagnostiikkatyökalu palvelee sinua hyvin.

Yllättävän harvat markkinoilla olevat työkalut keskittyvät vain WSUS: n parantamiseen. Olet todennäköisemmin Hanki WSUS-tuki korjaustiedostojen hallintajärjestelmillä kuten BatchPatch tai SolarWinds Patch Manager. Voi olla syytä tutkia verkkolaitteiden hallintajärjestelmiä ja päätepisteiden käyttäjien hallintaa. Monet näistä integroituvat hyvin korjaustiedostojen hallintaan verkon turvallisuuden parantamiseksi.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 + = 26