8 parasta Citrix-seurantatyökalua

8 parasta Citrix-seurantatyökalua


Citrix on nimi, josta on tullut synonyymi virtualisoitumiselle verkottumisessa. Citrix on virtualisoitujen palvelimien ja sovellusten johtavana toimittajana auttanut laajentamaan lukemattomien yritysten verkostoa. Näiden palveluiden seurannan monimutkaisuus asiakaspuolella on kuitenkin herättänyt joitain suuria haasteita. Siksi tarkastelemme markkinoiden kahdeksan parasta Citrix-seurantatyökalua.

Tässä on meidän luettelo parhaista Citrix-seurantatyökaluista:

  1. SolarWinds-palvelin & Sovellusmonitori (ILMAINEN KOKEILU)
  2. Paessler PRTG -verkkomonitori (ILMAINEN KOKEILU)
  3. eG-yritys
  4. Dynatrace
  5. SysKit Monitor
  6. ControlUp
  7. ExtraHop
  8. Goliath Performance Monitor

Parhaat Citrix-seurantatyökalut

1. SolarWinds-palvelin & Sovellusmonitori (ilmainen kokeilu)

8 parasta Citrix-seurantatyökalua

SolarWinds-palvelin & Sovellusmonitori on sovelluksenvalvontaratkaisu, jota voidaan käyttää Citrix-infrastruktuurin seuraamiseen. Työkalun avulla voit seurata Prosessorin kuorma, suorituslaskurit, palvelut, Tapahtumat ja prosessit varten XenApp ja XenDesktop. Kaikki nämä tiedot esitetään luettelomuodossa, jota seuraa graafinen esitys ajanjaksovaihtoehdoista (1h, 12h ja 24h)..

Yksi houkuttelevimmista ominaisuuksista on valmiita seurantamalleja että ohjelmalla on Citrixille. Suorituskykymittarit sisältävät CPU-oikeus, varaus, osakkeiden, käyttö, IMA-verkkoliikenne lähetetty / vastaanotettu, aktiiviset yhteydet, TurvallinenTicketAuthority -tiedot, ICA-istunnon kaistanleveysmittarit, Datastore lukee / kirjoittaa, DynamicStore lukee / kirjoittaa, Salaus ActiveSync-palvelu,ja loppukäyttäjäkokemus.

Pitääksesi ajan tasallasi Citrix-suorituskyvystä, SolarWinds-palvelin & Sovellusmonitori tarjoaa ilmoituksia. Ohjelmisto lähettää sinulle hälytykset sähköposti ja tekstiviesti jos ilmenee tiettyjä suorituskykyongelmia. Esimerkiksi, jos istunto hidastuu indeksointiin tai sovellus ei ole käyttäjän käytettävissä, ohjelma lähettää ilmoituksen.

SolarWinds-palvelin & Sovellusmonitori on luotettava tuote sitruuna-aineiden seurantaan ja sovellusten suorituskyvyn mittaamiseen. Käyttöliittymä on suoraviivainen ja konfiguroitavissa, joten voit tarkastella kaikkia palveluidesi ylläpitämiseen tarvittavia tietoja. Ohjelmisto on saatavana hinnasta 2 995 dollaria (2 388,21 puntaa). Voit ladata 30 päivän ilmaisen kokeilujakson.

SolarWinds-palvelin & Sovellus MonitorDownload 30 päivän ILMAINEN kokeilu

2. Paessler PRTG -verkkomonitori (ilmainen kokeilu)

8 parasta Citrix-seurantatyökalua

Paessler PRTG -verkkomonitori on verkonvalvontatyökalu, jossa on useita antureita, jotka voivat seurata Citrix-isäntiä. Läpi PRTG Citrix XenServer -isäntäanturi, voit seurata prosessorin käyttö, muistin käyttö, verkon käyttö, käynnissä olevien virtuaalikoneiden lukumäärä, ja a Xen-isäntäpalvelimien keskimääräinen kuormitus. Samoin Citrix XenServer virtuaalikoneanturi voi seurata Xen-palvelimen virtuaalikoneita. Tämän anturin avulla voit seurata prosessorin käyttöä, muistin käyttöä, levyn käyttöä, verkon käyttöä ja ilmapallo-ohjaimen tavoitekokoa.

Seurantaan on myös useita vaihtoehtoja XenServer-varmuuskopiot. Esimerkiksi IMAP-anturi avulla voit seurata avainsanojesi sähköpostiviestejä, jotka osoittavat, että varmuuskopiointi on valmis. Konfiguroimalla tämä anturi pystyt pysymään varmuuskopioiden päällä ja varmistamaan, että palvelusi ovat ajan tasalla.

Ilmoitusjärjestelmä päällä PRTG-verkkomonitori on erittäin muokattavissa. Voit lähettää ilmoituksia sähköposti, tekstiviesti, tai Push-ilmoitukset. Hälytykset voidaan ajoittaa tarpeidesi mukaan. Voit esimerkiksi määrittää sen niin, että et saa hälytyksiä työajan ulkopuolella.

Hienoa PRTG-verkkomonitori on, että anturijärjestelmä on helppo konfiguroida. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on käynnistää yksi esiasennetuista antureista ja olet valmis lähtemään. PRTG-verkkomonitori on skaalautuva hinnoittelumalli. PRTG-verkkomonitori alkaa 1600 dollarista (1 276,31 puntaa) 500 anturista ja yhden palvelimen asennuksesta. Tuolla on 30 päivän ilmainen kokeilu.

Paessler PRTG Network MonitorLataa 30 päivän ILMAINEN kokeilu

3. eG-yritys

8 parasta Citrix-seurantatyökalua

eG-yritys on verkonvalvontaohjelmistoalusta, joka voi seurata Citrix XenServer -palvelut. eG-yritys on huippusovelluksen seurantaratkaisu, koska sen avulla voit siirtyä pinnallisista mittareista eteenpäin ongelman ratkaisemiseen. Voit seurata Citrix-infrastruktuurisi kaikkia kerroksia ja seurata tietoja kuten prosessorin käyttö kanssa pylväskaaviot ja kuvaajat varmistaaksesi, että näet kaiken mitä tarvitset.

Seuraa suorituskykyasioita, eG-yritys käyttää hälytyksiä. Hälytykset toimivat käyttämällä automaattisia perusviivoja epätavallisen toiminnan seuraamiseksi. Voit myös määrittää hälytyskäytännöt Hälytyspäällikkö. Itse asiassa sinulla on täysi määräysvalta toiminnassa, josta sinulle ilmoitetaan.

eG-yritys on saatavana useina versioina (paikan päällä ja pilvessä); Helppo arviointi, Jatkuva lisenssi, tilaus, SaaS, ja Tarkastuspalvelu. Jotta voit nähdä tarjouksen tälle tuotteelle, sinun on otettava suoraan yhteyttä yritykseen. Voit kuitenkin ladata ilmaisen kokeiluversion.

4. Dynatrace

8 parasta Citrix-seurantatyökalua

Dynatrace on virtualisoinnin seurantaalusta, joka seuraa kaikkien päätoimittajien virtuaalisia resursseja. Xen, Amazon EC2, Hyper-V, KVM, ja VMWare ovat vain joitain palveluntarjoajia, joita Dynatrace tukee. Alusta tarkkailee koko virtualisointikerroksen takana olevaa sovellusinfrastruktuuria auttamaan tunnistamaan pinnan alla piilotetut ongelmat.

Mikä tekee Dynatrace täydellinen seuraamaan XenServer on, että se voi tunnistaa ja selvittää automaattisesti syyn suorituskykyasioista. Tämä on vielä hyödyllisempää, koska infrastruktuurimuutokset päivitetään automaattisesti, joten uudet palvelimet lisätään seurantaympäristöösi automaattisesti.

Jos tarvitset virtualisoinnin seurantaratkaisua, joka tarjoaa näkyvyyden virtualisointikerroksen ulkopuolella, silloin Dynatrace on luonnollinen valinta. Tarkastele hinta Dynatrace joudut ottamaan yhteyttä suoraan myyntitiimiin. Voit myös ladata 15 päivän ilmaisen kokeilujakson.

5. SysKit Monitor

8 parasta Citrix-seurantatyökalua

SysKit Monitor on agentless verkonvalvontaratkaisu. Työkalu seuraa reaaliaikaista ja historiallista suorituskykyä. Voit myös seurata loppukäyttäjien elävää kokemusta. Sinä pystyt seurata käyttäjien toimintaa, kuten kirjautumisia ja kuinka kauan he viettivät istuntojensa kunkin tilan aikana.

Istunnot jaotellaan kolmeen osaan; aktiivinen, tyhjäkäynti, ja irrotettu. Ohjelmisto valvoo myös verkkoon kytkettyjen käyttöjärjestelmien, korjaustiedostojen ja lisenssien käyttöä. Reaaliaikaiset hälytykset pitävät sinut lähetettyinä, joten et kaipaa mitään tärkeää.

Raportointikyky Syskit Monitor ovat myös erittäin joustavia. On käyttäjän seurantaraportit ja palvelimen tarkastusraportit näyttää kaiken, mitä tarvitset suoritusongelmien tunnistamiseen. Kun luot käyttäjän seurantaraportit verkkotunnukselle Syskit Monitor voit nähdä a istuntolokin yhteenveto, yksityiskohdat käyttäjän toiminnasta, aktiivisimmat käyttäjät, luettelo IP-osoitteista ja asiakkaista, ja samanaikaiset käyttöraportit.

Sivustosta on kolme versiota SysKit Monitor ostettavissa: standardi, ammattilainen, ja yritys versiot. Vakioversio maksaa 199 dollaria (158,65 puntaa) palvelinta kohti ja sisältää agenttivapauden seurannan, käyttäjien toimintaraportit ja sovellusraportit.

ammattilainen versio maksaa 299 dollaria (238,36 puntaa) palvelinta kohti ja lisää muita ominaisuuksia, kuten PowerShell-hallinta ja Lisenssiraportit. yritys versio maksaa 449 dollaria (357,94 puntaa) palvelinta kohti ja sisältää verkkosovelluksen sekä suoritusraportit. On myös 30 päivän ilmainen kokeiluversio.

6. ControlUp

8 parasta Citrix-seurantatyökalua

ControlUp on suorituskyvyn seurantaohjelmisto, joka tunnistaa ongelmat koko Citrix-infrastruktuurissasi. Ohjelma tarjoaa avoimuutta hypervisoreista aina yksittäisiin käyttäjäistuntoihin. Kojelauta näyttää suoritustiedot reaaliajassa. Kojelaudan tiedot sisältävät viive, kirjautumisajat, ja sovelluksen käynnistysajat, taulukon muodossa. Taulukko on värikoodattu, joten voit nähdä ongelmat yhdellä silmäyksellä.

Kun ongelma on löydetty, käyttäjä voi ryhtyä joukkoon toimia korjatakseen sen. Käyttäjä voi esimerkiksi valita 'Tappopolitiikka' vaihtoehto poista ryhmäkäytäntörajoitukset ja mahdollistaa kokoonpanojen muuttamisen paljon nopeammin kuin ennen (erityisen hyödyllinen reagoidessaan suoritusongelmiin).

Tämän tuotteen erottuva etu verrattuna moniin muihin markkinoilla on, että se pystyy seurata useita Citrix-sovelluksia ja työasemat. Ohjelmisto tukee kaikkia Citrix Virtual Apps -sovelluksia, ja pöytä- versioita, jotta voit hallita koko virtuaalista infrastruktuuriasi yhdestä paikasta.

Sivustosta on kolme versiota ControlUp ostettavissa: ammattilainen, yritys, ja Platina versiot. Pro-versiossa on yhden päivän tietojen säilyttäminen, yritysversiossa on yksi kuukausi ja platinaversiossa yksi vuosi. Sinun on otettava yhteyttä suoraan yritykseen nähdäksesi tarjouksen. Voit ladata ilmaisen kokeilujakson.

7. ExtraHop

8 parasta Citrix-seurantatyökalua

ExtraHop on sovellusten suorituskyvyn seurantaalusta, jolla on tukea Citrix-infrastruktuurin seurantaan. ExtraHop Citrix ICA -moduuli tarjoaa näkyvyyden XenDesktop ja XenApp, ja näyttää ICA- ja CGP-transaktiot reaaliajassa. Citrix ICA -moduuli tulee konfiguroituna valmiiksi. Mittarit jaotellaan käyttäjä, istunto, ja asiakastyyppi. Tämän moduulin avulla voit tarkkailla esimerkiksi hitaita kirjautumisia ja pitkiä latausaikoja.

On syytä huomata, että voit seurata kaistanleveyttä myös ExtraHop Citrix ICA -moduuli yhtä hyvin. Moduuli näyttää sovelluksen kaistanleveystoiminnan, jotta voit nähdä minkä tahansa kaistanleveys hogs virtuaalisessa infrastruktuurissasi. Sinulla on myös hälytysjärjestelmä, joka ilmoittaa sinulle, kun poikkeava toiminta havaitaan.

Ylhäältä alas -näkymä, joka saatiin käytöstä ExtraHop on erinomainen sukellukseen suoraan suorituskykyongelmien juureen. Jos yhdessä sovelluksessa on vaikeuksia, voit löytää sen ja aloittaa vianetsinnän. Tarkastele hinta ExtraHop sinun on otettava suoraan yhteyttä yritykseen. Lataa ilmainen kokeiluversio.

8. Goliath Performance Monitor

8 parasta Citrix-seurantatyökalua

Goliath Performance Monitor on verkonvalvontatyökalu, joka voi seurata Citrix-palvelimia ja -sovelluksia. Työkalu on suunniteltu tarjoamaan virtualisoidun infrastruktuurin näkyvyys loppukäyttäjälle aina loppukäyttäjäkokemukseen asti.

Voit esimerkiksi seurata Loppukäyttäjäkokemus tiedot kuten Istunnon alku / loppu, ICA / RTT, kaistanleveys, Packet loss, Verkon latenssi, ICA-kanavamittarit, Sisäänkirjautumisen kesto, ja saatavuus. Sovellusten osalta voit seurata prosesseja istuntoa kohti, sovelluksen suorituskykyä, prosessoria, muistia, IOPS: ää, suorituskykyä, sovellusten saatavuutta ja muuta.

Ohjelmassa on myös älykäs hälytysjärjestelmä. Hälytykset toimivat kynnysperusteisesti ja laukaistaan, kun tietyt laukaisuedellytykset täyttyvät. Lisäanalyysejä varten voit käyttää edistynyt raportointi- ja analysointimoduuli joka sisältää 66 raporttia valmiiksi. Voit esimerkiksi luoda kaavion, joka näyttää Keskimääräinen aika sisäänkirjautumisen osille kaikissa XenApp-palveluissa.

Goliath Performance Monitor on saatavana useissa hinnoitteluvaihtoehdoissa, kuten: ikuinen lisenssi, tilaus, yrityslisenssisopimukset, ja OEM vaihtoehtoja. Voit ladata 30 päivän ilmaisen kokeilujakson.

Citrix-seurantatyökalun valitseminen

Virtualisoidun infrastruktuurin seuranta voi olla monimutkaista ilman oikeita työkaluja. Kaikki tämän luettelon tuotteet ovat ihanteellisia Citrix-infrastruktuurin toiminnan seuraamiseksi ja avainpalvelujen saatavuuden pitämiseksi. Ohjelmisto kuten SolarWinds-palvelin & Sovellusmonitori keskittyy seurantakokemukseen, joka pitää asiat yksinkertaisina pienille yrityksille.

Muut työkalut kuten Dynatrace keskittyä suorituskykyasioiden näkyvyyden lisäämiseen ja palvelin- tai sovellusongelmien perussyiden diagnosointiin. Jos haluat sitten reagoivimman palvelun Dynatrace on todennäköisesti paras veto sen automaattisten päivitysten vuoksi, jotka pitävät sinut ajan tasalla.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + = 27