7 parasta SharePoint-järjestelmänvalvojan työkalua

7 parasta SharePoint-järjestelmänvalvojan työkalua


Microsoft SharePoint on tullut yksi maailman suosituimmista työkaluista verkkosivustojen luomiseen. Sitä on kuitenkin seurattava tarkoin, jotta varmistetaan, että resurssit toimivat oikein. Palvelimien, sovellusten ja palveluiden suorituskykyä on hallittava ja valvottava pitkäaikaisen toiminnan varmistamiseksi. SharePoint Administrator -työkalut ovat avain näiden resurssien seuraamiseen.

SharePoint-järjestelmänvalvojan työkalut suorituskyvyn valvonnalla tarjoavat verkonvalvojille näkyvyyden verkon resurssien suhteen. Tämä tarkoittaa parempaa vianetsintää ja parempaa kokemusta loppukäyttäjälle. Tässä artikkelissa tarkastellaan parhaita SharePoint-järjestelmänvalvojan työkaluja.

Miksi tarvitsen SharePoint-järjestelmänvalvojan työkalun?

Yhtenä yleisimmin käytetyistä verkkosivustojen luomisista, asiakirjojen hallinta- ja tallennusratkaisuista SharePoint sisältää uskomattoman määrän erilaisia ​​palveluita.

Palvelimet, tilat ja sovellukset ovat kaikki tärkeitä SharePoint-palveluiden tarjoamisessa, jonka nykyaikaiset yritykset tuntevat. Kuitenkin kaikkia näitä komponentteja on hallittava tehokkaasti vakaan palvelun varmistamiseksi.

SharePoint-järjestelmänvalvojan työkalulla voit tarkkailla näitä komponentteja esimerkiksi viiveen suhteen ja suorittaa yksityiskohtaisempia vianetsintöjä, jos ongelma löytyy. Kun pienillä suorituskykyongelmilla voi olla suuri vaikutus loppukäyttäjiin, on vielä tärkeämpää seurata tarkasti SharePoint-suorituskykyä.

Tässä on luettelo parhaista SharePoint-järjestelmänvalvojan työkaluista:

  1. SolarWinds-palvelin & Sovellusmonitori (ILMAINEN KOKEILU)
  2. PRTG-verkkomonitori (ILMAINEN KOKEILU)
  3. ManageEngine SharePoint Manager Plus
  4. SPDocKit
  5. GSX
  6. eG-yritys
  7. Metalogix Diagnostic Manager

1. SolarWinds-palvelin & Sovellusmonitori (ilmainen kokeilu)

SolarWinds Server- ja Application Monitor -kuvakaappaus

SolarWinds-palvelin & Sovellusmonitori on sovellusten seurantaratkaisu, jota voidaan käyttää SharePoint-suorituskyvyn hallintaan. Tämän työkalun avulla voit tehdä vianetsintää paljastaaksesi syyn hitaat sivun latausajat ja viive.

Aiheet voidaan jakaa sijainnin, palvelininfrastruktuurin ja sovelluksen mukaan. Kaikki nämä tiedot näytetään sinulle kojelaudanäkymässä, jossa on taulukot ja mittarit, jotka tarjoavat sinulle avaintiedot.

Tärkeimmät muuttujat, joita seurataan SolarWinds-palvelin & hakemus näyttö sisältää pyyntöjä sekunnissa, pyydä odotusaikaa, suoritusteho, ja hylätyt pyynnöt. Kun nämä tiedot kootaan, saat kaiken mitä sinun tarvitsee tietää SharePoint-resurssien suorituskyvyn mittaamiseksi.

Tehokkain vianetsintä, SolarWinds-palvelin & Sovellusmonitori tarjoaa alkuperäisen integroinnin SolarWinds Web Performance Monitor. Tämän integroinnin avulla voit määrittää tietyt tapahtumat tai yhteydet, jotka saavat sivut latautumaan hitaasti.

Jos etsit kevyttä ja helppokäyttöistä SharePoint-seurantatyökalua, SolarWinds-palvelin & Sovellusmonitori on hyvä valinta. Hinta SolarWinds-palvelin & Sovellusmonitori alkaa 2 995 dollarista (2 308 puntaa). Voit myös kokeilla 30 päivän ilmaisen kokeiluversion.

SolarWinds-palvelin & Sovellus MonitorDownload 30 päivän ILMAINEN kokeilu

2. PRTG-verkkomonitori (ilmainen kokeilu)

PRTG Network Monitor -kuvakaappaus 2

PRTG-verkkomonitori on infrastruktuurin seurantaalusta, joka voi seurata SharePoint-palvelimia ja -sovelluksia. PRTG-verkkomonitori mukana tulee esiasetettuja antureita SharePoint Server -palvelimelle, ja ne voidaan räätälöidä mittaamaan kytkettyjen palvelimien suorituskykyä.

Esimerkiksi WMI SharePoint -prosessianturi on anturi, joka on suunniteltu erityisesti SharePoint-palvelimien valvontaan. WMI SharePoint -prosessianturilla voit tarkkailla nykyisten sivupyyntöjen lukumäärä, aktiivisten säikeiden lukumäärä, suoritettujen SQL-kyselyjen lukumäärä, Prosessorin käyttö, maailmanlaajuinen kasan koko, välimuistin koko, ja lisää.

Muut esiasetetut anturit, kuten Windows IIS Application Sensor ja PerfCounter IIS Application Pool Center, pystyvät myös seuraamaan SharePoint-resursseja..

Jokaista anturia valvotaan myös hälytyksillä. Hälytysjärjestelmä on yksi PRTG Network Monitor -järjestelmän vahvimmista ominaisuuksista. Kun ennalta määritetty kynnys on ylitetty anturin sisällä, käyttäjälle lähetetään hälytys.

Esimerkiksi, jos SharePoint-palvelimen suorittimen käyttö ylittää tietyn rajan, käyttäjälle lähetetään ilmoitus kautta sähköposti, tekstiviesti tai push-ilmoitus. Kaikki kynnysarvot ovat muokattavissa, jotta voit päättää milloin ja miten haluat ilmoituksen.

PRTG-verkkomonitori on saatavana ilmaiseksi alle 100 anturille, joten se on loistava vaihtoehto pienille yrityksille. Maksulliset versiot PRTG-verkkomonitori alkaa 1600 dollarista (1 233 puntaa) 500 anturilta. Hinnoittelumalli on skaalautuva, ja sitä voidaan korottaa tarvittavien anturien ja palvelimen asennusten määrästä riippuen. Siellä on myös 30 päivän ilmainen kokeilu versio saatavilla.

Paessler PRTG Network MonitorLataa 30 päivän ILMAINEN kokeilu

3. ManageEngine SharePoint Manager Plus

ManageEngine SharePoint Manager Plus

ManageEngine SharePoint Manager Plus on SharePoint-hallintatyökalu, joka on rakennettu erityisesti SharePoint-sovellukselle. Tämän läpi web-pohjainen työkalu käyttäjä voi konfiguroida yksittäisiä tai joukkotason käyttöoikeuksien muutoksia ja luoda ryhmiä. SharePointin seurantaa varten on olemassa SharePoint-käyttöanalyysi. Käyttöanalyysit on jaettu hakuraportteihin ja liikenneraportteihin.

Hakuraportit näyttävät käyttäjälle luettelon käyttäjien suosituimmista hakusanoista ja yksittäisten käyttäjien kohdehakujen tiheydestä. Lisäksi sijoitusraportit osoittavat sinulle suosituimmat sivustot (osumien perusteella) ja kotisivut (sivun katselukertojen ja yksilöivien kävijöiden mukaan). Tarkastusraportit ovat saatavilla XLS, CSV, PDF, ja HTML jotta ne voidaan siirtää helposti muille ryhmäsi jäsenille.

ManageEngine SharePoint Manager Plus on ladattavissa Windowsille. Erityisesti SharePoint-hallintaan tämä on yksi luettelon parhaista työkaluista. Jos kuitenkin etsit enemmän suorituskyvyn seurantaratkaisua, on monia muita työkaluja, jotka vastaavat paremmin.

Sivustosta on kolme versiota ManageEngine SharePoint Manager Plus: Kokeiluversio, tavallinen versio, ja Professional Edition. Kokeiluversio on saatavana 30 päivän ajan Professional Editionin kaikilla ominaisuuksilla.

Standardipaketti on rajoitettu versio, joka maksaa 945 dollaria (728 puntaa) 50 erillisellä raportilla. Professional Edition sisältää kaikki Standard Editionin ominaisuudet, mutta tarjoaa lupahallinnan 1195 dollaria (921 puntaa). Voit ladata ilmaisen kokeiluversion täältä.

4. SPDocKit

SPDocKit

SPDoCKit on SharePoint-hallintatyökalu, johon sisältyy auditointi ja analytiikka. Tämä työkalu voi luoda SharePoint-dokumentaatio, parhaiden käytäntöjen raportit, tarkastusraportit, analytiikkaraportit, ja hallita käyttöoikeuksia.

Maatiladokumentaation luominen antaa sinun poistaa tarpeesta liittää tietoja alustalle manuaalisesti. Työkalu tekee tämän skannaamalla verkon ja vetämällä kokoonpanoasetukset SharePoint-resursseista. Kaikki nämä tiedot muodostetaan sitten a: ksi Sana, kunnostautua, tai PDF asiakirja.

Käyttöoikeuksien hallintaan, SPDocKit tarjoaa sinulle reaaliaikaisen perspektiivin käyttäjän käyttöoikeuksista. Voit nähdä tämän taulukossa, jossa luetellaan käyttäjien nimet ja heidän oikeutensa. SharePoint-ryhmät voidaan luoda ja poistaa tarpeen mukaan vain muutamalla napsautuksella.

Kun kyse on SharePoint-käytön seurannasta, SharePoint Analytics ja Käyttöraportit ovat ominaisuuksia, jotka tekevät tämän tapahtumaan. SharePoint-analytiikan avulla voit tarkastella käyttötietoja, kuten osumien lukumäärää maatilaa, sivustoa tai alajoukkoa kohti, viimeisen arvioinnin aika ja sivuston kävijöiden luettelo. Nämä tiedot näytetään sinulle taulukoina ja mittarina.

Kaksi tärkeintä hinnoittelukategoriaa on SPDocKit: Maatila ja Konsultti. Maatilapaketit on tarkoitettu käytettäväksi tilojen tiloja hallinnoiville. Toisaalta Konsulttipaketit on tarkoitettu yrityksille, jotka työskentelevät asiakkaiden kanssa.

Tilan vuositilaus maksaa 2 499 dollaria (1 926 puntaa) tilaa kohti vuodessa. Jos haluat lisätä SysKit Insights sitten tämä hinta nousee 3 499 dollariin (2 697 puntaan) tuotantotilaa kohti. Konsultin vuositilaus maksaa 1 999 dollaria (1541 puntaa) vuodessa. On myös ilmainen kokeiluversio, jonka voit ladata täältä.

5. GSX (GSX-näyttö & analysaattori)

GSX SharePoint -suorituskyvyn seuranta

GSX on SharePoint-seurantatyökalu, joka tarjoaa suorituskyvyn seurantaa SharePoint 2007, 2010, 2013, ja Office 365. Tämä työkalu havaitsee automaattisesti kaikki kytketyt SharePoint-palvelimet.

Kun palvelimet on löydetty, SharePoint Yleiskatsaus -näytössä näkyy palvelimien tila eriteltynä eri rooleihin. Palvelimet luokitellaan SQL-palvelimiksi, sovelluspalvelimiksi ja web-käyttöliittymäpalvelimiksi.

Seurannan tarjoama kokemus GSX on tarpeeksi hienostunut tunnistamaan ja vianmääritykseen erilaisia ​​SharePointiin liittyviä suorituskykyongelmia. Viive, postiyhteys, ja DNS-resoluutio ovat vain kourallinen asioista, joita GSX pystyy seuraamaan. Voit esimerkiksi luoda kaavion SharePoint-verkkopalvelun vastausajasta.

Lisäohjausta varten voit määrittää profiilin hälytykset. Hälytykset lähettänyt sähköposti, tekstiviesti, hakulaite, ponnahdusikkunat, ja SNMP ansaan päivittääksesi muutokset SharePointiin. Hälytykset voidaan priorisoida vakavuuden mukaan ja laajentaa toiselle henkilöstölle, ellei vastausta ole.

GSX tarjoaa oikean tasapainon SharePoint-suorituskyvyn seurannasta ja hallinnollisista ominaisuuksista. Näiden kahden yhdistelmä tekee GSX: stä yhden luettelon standout-työkaluista. Hinta GSX-näyttö & analysaattori on 1 010 dollaria (778,60 puntaa) palvelinta kohti vuodessa. Siellä on myös 14 päivän ilmainen kokeilu jonka voit ladata tämän linkin kautta täältä.

6. eG-yritys

Esimerkiksi yrityksen kuvakaappaus

eG-yritys on toinen laajalti käytetty SharePoint-seurantaratkaisu. Tämän työkalun avulla voit tarkkailla kaikkea sivustoista, verkkosovelluksista, web-osista, tietokannoista, lokista ja tapahtumista. Kaikki nämä tiedot ovat sinulle saatavana yhden käyttöliittymän kautta.

Voit seurata SharePoint-palveluiden saatavuutta varmistaaksesi, että avainpalvelu ei ole vähentynyt. On myös todellisen käyttäjän seuranta jotta voit tarkastella sivustosi käyttökokemuksen laatua. Toisin sanoen voit löytää suorituskykyongelmia ennen loppukäyttäjäsi tekemistä.

Varmista, että pystyt vastaamaan ongelmiin nopeasti, eG Enterprise löytää automaattisesti SharePoint-sovellukset ja infrastruktuuririippuvuudet. Voit tarkastella tätä infrastruktuuria kartana, joka näyttää kuinka kukin palvelu yhdistyy seuraavaan. Tämä on korvaamatonta vianmäärityksen suorittamisessa ja ongelman perimmäisen syyn määrittämisessä.

Sivustosta on useita versioita eG-yritys ostaa, mukaan lukien pilvien käyttöön otetut versiot paikallisiin asennuksiin. Siellä on ilmainen pilvipohjainen Easy Evaluation -paketti, paikan päällä oleva jatkuva lisenssi, paikallinen tilausversio, SaaS-pilvipohjainen versio ja tiloihin tai pilveen perustuva tarkastuspalvelu.

Jotta voit nähdä eG-yritys sinun on pyydettävä tarjous. Voit ladata ilmaisen kokeilujakson eG-yritys tämän linkin kautta täältä.

7. Metalogix Diagnostic Manager

Metalogix Diagnostic Manager -kuvakaappaus

Metalogix Diagnostic Manager on toinen SharePoint-järjestelmänvalvojan työkalu ja suorituskyvyn seurantaratkaisu. Metalogix Diagnostic Manager tukee SharePoint Server 2016, Server 2013, Foundation 2013, Server 2010, Foundation 2010, Windows SharePoint Services 3.0 SP1 tai uudempi ja Microsoft Office SharePoint Server 2007 SP1 tai uudempi. SharePoint-resurssien terveydentilan seuranta on erittäin suoraviivaista.

Voit katsella kojetaulussa terveydentila SharePointista jaoteltu eri segmentteihin. Esimerkiksi on ympyräkaavio, joka näyttää tilan maatilat, Palvelinryhmät, palvelimet, ja sivut eristyksissä. Resurssit luokitellaan kriittinen, Varoitus, tai kunnossa jotta tiedät, onko sinun ryhdyttävä toimiin.

Voit kuitenkin myös määrittää hälytykset pitämään sinut ilmoituksen automaattisesti. Hälytykset päällä Metalogix Diagnostic Manager määritetään asettamalla suorituskynnykset. Ilmoitukset kertovat sinulle, jos avainpalvelu laskee tai tapahtuuko sisällön kasvua. Hälytykset lähetetään riippumatta siitä, sijaitsevatko resurssit tiloissa vai pilvessä.

Tarjoaa yksinkertaisuuden ja terveyden seurannan ominaisuudet Metalogix Diagnostic Manager tee siitä yksi tämän luettelon helpommin käytettävistä SharePoint-järjestelmänvalvojan työkaluista. Jos haluat nähdä tämän tuotteen hinnan, sinun on otettava suoraan yhteyttä myyntitiimiin. Voit kuitenkin ladata ilmainen kokeiluversio of Metalogix Diagnostic Manager on saatavana tässä.

Paras SharePoint-järjestelmänvalvojan työkalut: SolarWinds Server & Application Monitor, PRTG Network Monitor ja ManageEngine SharePoint Manager Plus

Jos et tunne sitten SharePoint-hallintatyökaluja SolarWinds-palvelin & Sovellusmonitori, PRTG-verkkomonitori, ja ManageEngine SharePoint Manager Plus ovat joitain käytettävissä olevista käyttäjäystävällisimmistä työkaluista.

SolarWinds-palvelin & Sovellusmonitori pystyy tunnistamaan yleisimmät suorituskykyongelmat, jotka vaivaavat SharePoint-käyttäjiä. Kojelauta ei ole liian täynnä tietoja, joten et todennäköisesti missaa mitään.

PRTG-verkkomonitori on huomattava, koska se tarjoaa 100 ilmaisen anturin ja anturiohjatun valvontakokemuksen, jotka voidaan helposti luoda ja konfiguroida. Näihin antureihin kytkettyjen hälytysten ylläpitäminen säilyttää näkyvyyden SharePointissa ja lisää suorituskyvyn seurannan tehokkuutta.

Käyttäjien ja muiden hallinnollisten tehtävien hallintaan, ManageEngine SharePoint Manager Plus on suunniteltu ja ominaisuudet toimimaan hyvin yritysympäristössä. Käyttäjäoikeuksien ja palveluryhmien muuttaminen on helppo tehdä verrattuna moniin muihin markkinoilla oleviin työkaluihin.

Riippumatta organisaatiosi tarpeista, suosittelemme, että kokeilet ainakin yhtä ilmaista kokeilua ennen sitoutumista tuotteeseen. Tuotteen testaaminen ennen käyttöönottoa varmistaa, että siinä on kaikki tarvittavat ominaisuudet SharePointin tehokkaaseen valvontaan.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 + = 54