6 parasta Apache-palvelimen seurantatyökalua

6 parasta Apache-palvelimen seurantatyökalua


Jos vietät paljon aikaa verkossa, on todennäköistä, että olet ollut vuorovaikutuksessa verkkosivuston kanssa, jota tukee Apache-verkkopalvelin. Apache HTTP Server on yksi maailman vanhimmista ja suosituimmista verkkopalvelimista, joka tukee verkkosivustoja, kuten eBay, LinkedIn ja Facebook. Sen tuki Windows- ja Unix-palvelimille on auttanut monia organisaatioita monen alustan ympäristöissä. Tässä Apache-verkkopalvelinoppaassa tarkastellaan mitä Apache-verkkopalvelin on ja sen parhaita seurantatyökaluja.

Eikö ole aikaa lukea koko viestiä? Tässä on yhteenveto luettelo 6 parhaasta Apache-palvelimen seurantatyökalusta:

  1. SolarWinds Apache Monitor palvelimen kanssa & Sovellusmonitori (ilmainen kokeilu) Kattava palvelinten ja sovellusten seurantatyökalu, joka voi seurata tärkeimpiä Apache-suorituskykymittareita erillisellä moduulilla.
  2. Paessler PRTG -verkkomonitori (ILMAINEN KOKEILUVERSIO) Tunnistaa verkkorakenteen automaattisesti asennuksen yhteydessä ja sillä on yli tusina palvelimenvalvontamoduulia Apachelle.
  3. Dynatrace Seurata ja visualisoida Apache-mittareita Apachea käyttävien verkkopalveluidesi yhteydessä.
  4. ManageEngine Applications Manager Hänellä on omistettu Apache-seurantatyökalu, joka tarjoaa agenttittoman suorituskyvyn seurannan eri mittareissa.
  5. AppDynamics Reaaliaikainen seuranta pullonkaulojen tunnistamiseksi automaattisen etsinnän ja päästä päähän -toiminnan suorittamisen avulla.
  6. Anturis Hänellä on omistettu Apache-moduuli keskeisten suorituskykymittarien seuraamiseksi.

Mikä on Apache Web Server?

Apache-verkkopalvelin on avoimen lähdekoodin palvelin hallinnoi Apache Software Foundation. Verkkopalvelin on palvelu, joka istuu palvelimen ja asiakaslaitteen välillä. Apache-verkkopalvelin toimii ohjelmistonä palvelimella ja ottaa asiakaspyynnöt käyttäjän selaimelta. Sitten se lähettää vastauksen pyyntöön verkkosivun muodossa. Mikä tekee Apache-verkkopalvelin suosittu on moduulivalikoima, joka tarjoaa yrityksille lisäominaisuuksia.

Moduulit mahdollistavat mukauttamisen lisäominaisuuksien muodossa. Esimerkiksi, IPv6, FTP, HTTP / 2, kaistanleveyden kuristus, WebDAV, kuormituksen tasapainoittaminen, ja URL: n uudelleenkirjoitus ovat vain joitain lisäominaisuuksista Apache-verkkopalvelin on tarjottava. Nämä ominaisuudet antavat sinulle paremman hallinnan loppukäyttäjälle tarjoamastasi kokemuksesta.

Jotta Apache voidaan käyttää, sinun tarvitsee vain ladata ohjelmisto viralliselta verkkosivustolta. Ohjelmisto on täysin ilmainen, joten voit aloittaa verkkosivustosi palvelun parantamisen rikkomatta pankkia.

Paras Apache-palvelimen seurantatyökalut

Jos käytät tällä hetkellä Apache-verkkopalvelin, palvelimen seurantatyökalun käyttö on välttämätöntä erinomaisen kokemuksen tarjoamiseksi. Osa verkkopalvelimien tarkkailun taistelua on, että sillä on tarvittavat työkalut ja näkyvyys suorituskykyongelmien ratkaisemiseksi. Kaikki tässä artikkelissa mainitut työkalut ovat erinomaisia ​​valintoja valvontaa varten Apache-verkkopalvelin.

1. SolarWinds Apache Monitor palvelimen kanssa & Sovellusmonitori (ilmainen kokeilu)

6 parasta Apache-palvelimen seurantatyökalua

SolarWinds Apache Monitor palvelimen suorituskykyä varten kanssa server & Sovellusmonitori on sovellusten seurantatyökalu, joka voi seurata Apache-verkkopalvelin. Työkalu valvoo Apache-verkkopalvelimen käyttöaika, vierailuja, liikenne, käyttämättömät työntekijät, saatavuus, Prosessorin kuorma, täydellinen käyttöoikeus, palvelinpyyntö sekunnissa, muisti, ja enemmän suorituskykyongelmien tunnistamiseen. On myös mahdollisuus seurata muita verkkopalvelinta tukevia infrastruktuurin osia, kuten Linux, MySQL ja PHP.

Apachen ulkopuolella työkalu tarjoaa automaattinen sovellusten ja palvelimien löytäminen. Automaattinen havaitseminen on hyödyllistä verkkoympäristön päivittämisessä varmistaaksesi, että sinulla on täydellinen näkyvyys tapahtuvalle.

Hälytysjärjestelmä tarjoaa myös korkeatasoista tukea Apache-verkkopalvelin seuranta. hälytysjärjestelmä toimii kynnyksen perusteella ja lähettää hälytyksiä, jos laite tai sovellus vastaa tiettyjä suorituskykyongelmia. Esimerkiksi, jos palvelin laskee tai suorittimen kuormitus saavuttaa ongelmallisen tason, ohjelma ilmoittaa sinulle.

SolarWinds-palvelin & Sovellusmonitori alkaa hinnasta 2 995 dollaria (2 382 puntaa). Voit ladata 30 päivän ilmainen kokeilu.

SolarWinds Apache Monitor palvelimen kanssa & Sovellus MonitorDownload 30 päivän ILMAINEN kokeilu

2. Paessler PRTG -verkkomonitori (ilmainen kokeilu)

6 parasta Apache-palvelimen seurantatyökalua

Paessler PRTG -verkkomonitori on infrastruktuurin seurantatyökalu, jolla on oma anturi Apache-verkkopalvelin. HTTP Apache ModStatus PerfStats -anturi näyttää joukon mittareita, mukaan lukien Prosessorin kuorma, palvelimen käyttöaika, pyyntöjä sekunnissa, tavua pyyntöä kohti, nykyisen kiireisen työntekijän säikeiden lukumäärä, ja joutotyöntekijöiden lukumäärä. Anturi näyttää kaikki nämä tiedot soittojen muodossa, joita voidaan pitää elävänä ja historiallisena datana.

Kun anturi on määritetty, hälytysjärjestelmä ilmoittaa sinulle, jos on jokin ongelma, joka vaatii välitöntä huomiota. ilmoitukset olemme saatavana sähköpostitse, tekstiviesti ja Push-ilmoitukset. On myös sovellusliittymä, jonka avulla voit luoda omia mukautettuja ilmoitusskriptejä.

PRTG-verkkomonitori on ilmainen yrityksille, jotka seuraavat alle 100 anturia. Jos tarvitset lisää, joudut ostamaan yhden maksullisista versioista. PRTG-verkkomonitori alkaa hinnalla 1600 dollaria (1 272 puntaa) 500 anturilta ja yhden palvelimen asennuksella. Enintään 10 500 dollaria (8 352 puntaa) 5000 anturilla ja yhden palvelimen asennuksella tai 60 000 dollaria (47 727 puntaa) 5 palvelimen asennuksella ja rajoittamattomilla antureilla. Siellä on myös 30 päivän ilmainen kokeilu.

Paessler PRTG Network MonitorLataa 30 päivän ILMAINEN kokeilu

3. Dynatrace 

6 parasta Apache-palvelimen seurantatyökalua

Dynatrace on sovelluksen suorituskyvyn seurantaalusta, jolla on Apache-seurantaominaisuudet. Työkalu tarjoaa sinulle esityskojelauta joka näkyy saatavuus, pyynnöt, vastauskoot, kiireiset työntekijät, sovellusversio, määrityspolku, infrastruktuurimuutokset, ja käynnistyy. Voit esimerkiksi katsella Apache-verkkopalvelin saatavuuskaavio, joka näyttää milloin palvelu viimeksi meni offline-tilaan.

Syvän prosessinvalvonnan ominaisuuden avulla voit viedä mikroskoopin eri prosesseissa toimivien Apache-palveluiden vastausaikaan. Voit esimerkiksi katsella kuvaajaa, joka erittelee, mitkä palvelut suorittavat eniten aikaa. Palveluihin kuuluu Apache-moduulit, Tietokantatoiminta, PHP-kokoelma, ja PHP-toteutus.

Yksi syy miksi Dynatrace on tärkein seurannan väline Apache-verkkopalvelin on sen poikkeavuuksien havaitsemismoottori. Poikkeamien havaitsemismoottori havaitsee suorituskyvyn poikkeamat automaattisesti tunnistaa toiminnan suhteen. Jos havaitaan poikkeavuus, saat ilmoituksen hälytyksellä. Hälytys ei vain korosta ongelman olemassaoloa, vaan tarkkaan selvittää sen syyn, jotta voit puuttua siihen jo varhaisessa vaiheessa.

Näkyvyys ylhäältä alas Apache-verkkopalvelin alas prosessitasolle, Dynatrace on poikkeuksellinen valinta. Jos haluat kuitenkin tietää hinnoitteluvaihtoehdot Dynatrace sinun on otettava suoraan yhteyttä yritykseen. Voit ladata 15 päivän ilmaisen kokeilujakson.

4. ManageEngine Applications Manager 

6 parasta Apache-palvelimen seurantatyökalua

ManageEngine Applications Manager on sovellusten seurantaohjelmistoalusta, joka tarjoaa Apache-verkkopalvelin seuranta. Kanssa ManageEngine Applications Manager voit seurata saatavuus, vasteaika, Prosessorin käyttö, Tavut siirretty / s, pyydä yksityiskohtia of Apache-verkkopalvelin, ja enemmän. Ohjelman tukema mittakaava varmistaa, että tiedät, onko loppukäyttäjiin vaikutusta.

hälytysjärjestelmä mukana ManageEngine Applications Manager antaa käyttäjän asettaa kynnysarvot suorituskykymittarien seuraamiseksi. Hälytykset lähetetään sähköposti ja tekstiviesti joten tiedät milloin performanssitapahtuma tapahtuu. Hälytykset ovat erittäin konfiguroitavissa, joten voit hallita, mistä toiminnoista työkalu ilmoittaa sinulle. Voit esimerkiksi asettaa vastausajan kynnyksen niin, että saat hälytyksiä, jos palvelin reagoi hitaasti.

raporttien toiminnallisuus ManageEngine Applications Manager on toinen ohjelman vahvuuksista. Raportit sisältävät historialliset suoritustiedot päällä Apache-verkkopalvelin mutta voit myös käyttää koneoppimista ennakoida tulevia suorituskykysuuntauksia. Koneoppiminen auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutta.

Sivustosta on kolme versiota ManageEngine Applications Manager on saatavana: Vapaa, ammattilainen, ja yritys. Ilmainen versio tukee enintään viittä palvelinta tai sovellusta. Professional-versio alkaa 945 dollarista (751 puntaa) 25 näytöltä ja Enterprise-versio alkaa 9 595 dollarista (7 632 puntaa) 250 näytöltä. On myös 30 päivän ilmainen kokeiluversio.

5. AppDynamics

6 parasta Apache-palvelimen seurantatyökalua

AppDynamics on sovelluksen suorituskyvyn seuranta, joka voi automaattisesti löytää sovelluksen topologian, mukaan lukien Apache-verkkopalvelin. Työkalua voidaan käyttää näyttämään liiketoimia. Tietoja valvoo AppDynamics varten Apache-verkkopalvelin sisältää ladata, keskimääräinen vasteaika, ja virheitä.

hälytykset sisään AppDynamicsLaske itsenäisesti KPI-arvojen perusarvot erottaa huono suorituskyky. Laskelmat ovat riittävän tarkkoja virheellisten positiivisten poistamiseksi, joten et saa asianmukaisia ​​tai vääriä hälytyksiä. Hallinnollisesta näkökulmasta tämä varmistaa, että vastaat vain tärkeisiin hälytyksiin.

Sivustosta on kolme versiota AppDynamics-sovelluksen suorituskyvyn hallinta saatavilla: APM Pro, APM Advanced, ja APM-huippu. APM Pro on peruspaketti, joka sisältää infrastruktuurin valvontakyvyt. APM Advanced sisältää myös näkyvyyden sovelluspinossa. Viimeiseksi, APM Peak tarjoaa reaaliaikaista liiketoiminnan suorituskyvyn seurantaa, liikematkoja ja tapahtuma-analytiikkaa. Voit aloittaa 15 päivän ilmaisen kokeilujakson.

6. Anturis

6 parasta Apache-palvelimen seurantatyökalua

Anturis on sovellusten seurantaalusta, jolla on oma Apache-seurantatyökalu. Apache-näyttö kerää tietoja, kuten kiireisten työntekijöiden lukumäärä, käyttämättömien työntekijöiden lukumäärä, pyyntöjä sekunnissa, Kbytes palveli sekunnissa, Kt tavua kohti, prosessorin käyttö, ja muistin kulutus.

Työkalu tarkkailee myös liikennetietoja (mikä on hyödyllistä havaita tyypillisiä kyberrikoksia, kuten DDOS-hyökkäyksiä). Nämä muuttujat sisältävät pyyntöjen määrä sekunnissa, näytettyjen tavujen määrä sekunnissa, ja keskimääräinen tavujen lukumäärä pyyntöä kohden.

Kokoonpanon kannalta, Anturis käyttää molempia agenttipohjainen seuranta ja agenttien valvonta. Voit käyttää ohjelmaa verkkopohjaisen käyttöliittymän kautta. Jos unohdat täältä tärkeitä tietoja, ohjelmassa on sähköposti-ilmoituksia, jotka pitävät sinut lähetettyinä suorituskykyongelmista.

Anturis on saatavana ilmaisena ja maksettuna versiona. Ilmainen versio tukee jopa viittä näyttöä sähköpostihälytyksillä. Maksetut versiot Anturis alkaa 10 dollarista (7,95 puntaa) kuukaudessa 10 näytöltä, enintään 95 dollariin (75 puntaan) kuukaudessa 100 näytöltä. Voit ladata 30 päivän ilmaisen kokeilujakson tai tutustua hinnoitteluun täällä.

Apache-palvelimen seuranta

Käyttämällä työkalua kuten Dynatrace tai SolarWinds-palvelin & Sovellusmonitori pystyt varmistamaan, että reaktioaika on alhainen, ja välttämään odottamattomia suoritusongelmia. Mitä parempi palvelimen suorituskyky on, sitä täyttävämpi käyttökokemus kävijöistäsi nauttii.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 7 = 11