5 parasta tapausten hallintatyökalua ja ohjelmistoa

5 parasta tapausten hallintatyökalua


Ihanteellinen tapausten hallintatyökalu on oltava kattavampi kuin suoraviivainen Help Desk -tapahtumien seurantajärjestelmä. Sen on myös tuettava IT-järjestelmän kehitystä, jotta voidaan estää odottamattoman vaaran toistuminen. Tämä tarkoittaa, että ihanteellisen tapahtumien hallinnan tulisi sisältää laajat raportointi- ja analyyttiset ominaisuudet. ITIL-prosessien integrointi on myös erittäin hyödyllistä, koska se auttaa ohjaamaan järjestelmän mukauttamista, kun olet tunnistanut tapahtuman syyn ja suunnittelet järjestelmävikojen korjaamista.

Tässä oppaassa opit viidestä ohjelmistopaketista, jotka mielestämme edustavat parhaita tapausten hallintatyökaluja yrityksessä. Tässä on meidän luettelo viidestä parhaasta tapahtumienhallintaohjelmistosta:

  1. SolarWinds -verkkopalvelu (ILMAINEN KOKEILU) Paikalliset ohjelmistot infrastruktuurin hallintaan ja Help Desk -puhelujen käsittelemiseen.
  2. ManageEngine Service Desk Plus Laajennettu palvelutukijärjestelmä, joka asennetaan Windows- ja Linux-käyttöjärjestelmiin.
  3. SolarWinds Service Desk (ILMAINEN KOKEILU) Pilvipohjainen palvelupiste ja IT-omaisuuden hallintaympäristö. Sisältää lipunhallinnan, tietopohjan ja itsepalvelun alustat.
  4. Spiceworksin asiakaspalvelu Kattava käyttäjän tukijärjestelmä, jolla on tapahtumien seurantaominaisuudet.
  5. Zendesk Suite Laajennettu Service Desk -työkalu, joka sisältää vikojen seurannan ja muutosten hallintaominaisuudet.

Voit lukea lisää näistä työkaluista seuraavista osioista.

1. SolarWinds -verkkopalvelu (ILMAINEN KOKEILU)

SolarWinds Help Desk Samanage -kuvakaappaus

Nimi SolarWinds -verkkosivut saa sinut ajattelemaan, että tätä palvelua ajetaan pilvestä. Asennat kuitenkin paikalliseen ohjelmistoon omille palvelimillesi, mutta voit käyttää sitä selaimen kautta, mikä tarkoittaa, että luot oman talon pilven.

Tämä paketti on enemmän kuin vain asiakaspalvelujärjestelmä. Sillä on vahvuuksien hallinta ja versionhallintaominaisuudet, jotka auttavat sinua pitämään kirjaa ohjelmisto- ja laitteistovarastoistasi. Onni suosii valmistettua ja tätä työkalua automaattinen laitteiden löytäminen rutiinit luovat ja ylläpitävät tietokantaa IT-omaisuudesta. Tämä palvelu antaa sinulle nopean pääsyn IT-laitteidesi saatavuuden ja käytön tarkistuksiin ja antaa sinulle jatkuvan kuvan laitteesi suorituskyvystä.

Ohjelmisto on suunniteltu ottaen huomioon ITIL-prosessit ja se helpottaa tehtävien suunnittelua, toteuttamista ja säätämistä muutoksista, jotka sinun on tehtävä estääksesi syntyvän vaaran toistumisen..

Näiden hienojen muutoksenhallintaominaisuuksien ohella SolarWinds-järjestelmässä on standardit Help Desk -toiminnot. Näitä parantavat erinomaiset tehtävien seurantaominaisuudet ja tiiminhallinnan apuohjelmat.

Web Help Deskiin rakennetut raportointi- ja analyyttiset työkalut auttavat hallintaa SLA-seuranta - Tämä tekee siitä myös loistavan vaihtoehdon hallituille palveluntarjoajille. Voit asettaa hallintapaneelissa parametreja, jotka laukaisevat hälytyksiä, jos suorituskykytavoitteet epäonnistuvat. Tämä varoitusjärjestelmä on hyödyllinen myös tapahtumien seurannassa ja sen varmistamisessa, että ratkaisuun reagointiajat pidetään tiukina.

Web Help Desk -ohjelmisto toimii Windows, Windows Server, Linux ja Mac OS. Voit testata järjestelmän 14 päivän ilmaisella kokeilulla. Kokeilujakson jälkeen voit lopettaa sen käytön, ostaa lisenssin tai siirtyä Web Help Desk Free Edition -versioon, jolla ei ole kaikkia maksetun ohjelmiston ominaisuuksia.

SolarWinds Web Help DeskLataa 14 päivän ilmainen kokeiluversio

SolarWinds Web Help Desk Free EditionLataa 100% ILMAINEN työkalu

2. ManageEngine Service Desk Plus

ServiceDesk Plus kojelauta

Service Desk Plus on saatavana paikallisina ohjelmistoina tai verkon välityksellä toimitettavana ohjelmistopalveluna. ManageEngine tarjoaa kolme palvelutasoa Service Desk Plus: lle, ja tapahtumien hallintaominaisuudet ovat käytettävissä vain korkeammissa suunnitelmissa. Täysi paketti sisältää IT-omaisuuden hallinta apuohjelmat, jotka tarjoavat sinulle luettelotietokannan kaikista verkossa toimivista laitteista ja ohjelmistoista. Saat myös ITIL-pohjaiset projektinhallintamenettelyt yläsuunnitelman avulla.

Service Desk Plus -tapahtumien hallintaominaisuudet kattavat järjestelmän Help Desk -toiminnot. Moduuli sisältää myös suorituskyvyn seurannan ja SLA-seuranta. Muita työkalun ITIL-ominaisuuksia ovat palveluluettelo, joka kattaa sekä yritys- että tekniset palvelut. Se ohjaa tietojen keräämistä vaaran noustessa ja kulkee skripteihin ja työnkulkuihin siirtymisen tutkimiseen ratkaisuun.

Palvelut, jotka estävät havaitun vaaran toistumisen uudelleen keskustassa päivitettäessä tietopohja joka sisältää ohjeita käyttäjille sekä muutoksia palvelumenettelyihin ja skripteihin vasta tunnistetun mahdollisen virheen huomioon ottamiseksi.

Perusjärjestelmän puutteet, jotka johtavat tapahtumiin, laukaisevat muutoksenhallintamenettelyt Service Desk Plus -järjestelmässä. Kun tapahtuma on ratkaistu, seuraava tehtävä on varmistaa, ettei sitä koskaan tapahdu uudelleen ja jos syy liittyi infrastruktuuriin, joudut parantamaan järjestelmää. työnkulkuja opastaa muutoshallintamoduulissa ryhmääsi varaston kehittämis- ja korjausprosessissa virheiden toistumisen estämiseksi.

Service Desk Plus on saatavana kolmessa paketissa. standardi -paketti tarjoaa sinulle perustiedot Help Desk -toiminnot, jotka sisältävät joukon tapahtumien hallintaan liittyviä vaatimuksia. IT-omaisuuden hallinta on käytettävissä vain, jos siirryt ammattilainen suunnitelma. Korkein suunnitelma, nimeltään Enterprise Edition, sisältää kaikki alempien suunnitelmien palvelupiste ja omaisuudenhallintamoduulit, ja sillä on myös laajat ITIL-muutoksenhallintatoiminnot.

yritys suunnitelma sisältää muutosten hallinnan, palveluluettelon, ongelmien hallinnan ja kokoonpanon hallinnan. Service Desk Plus -raportointi- ja analysointitoiminnot tarjoavat erinomaisen tuen johtamiselle ongelmanratkaisu- ja järjestelmän kehitystehtävissä.

Tämän ohjelmiston paikallinen versio asennetaan Windows- ja Linux-käyttöjärjestelmiin. Voit saada 30 päivän ilmaisen kokeilun joko pilvi-isännöidystä versiosta tai paikallisesta järjestelmästä.

3. SolarWinds Service Desk (ILMAINEN KOKEILU)

SolarWinds-palvelupiste

SolarWinds-palvelupiste toimitetaan palveluna verkon välityksellä. Yhtiö kuitenkin antaa asiakkaille järjestelmien ohjelmiston, jonka asiakkaat voivat asentaa tiloihin pyynnöstä. Tämä verkkopalvelu rakennettiin ITIL-standardit, joten se varmistaa, että varainhoito- ja asiakastukijärjestelmänsä kykenevät täysin käsittelemään tapahtumien hallintaa. Service Desk voitti palkinnon ja ylitti luettelon äskettäisessä vertailuraportissa, jonka voit ladata täältä.

SolarWinds Service Desk -järjestelmä on tapahtumien hallintaratkaisun ydin. Tähän sisältyy kolme pääosaa: lipunmyynti, omatoiminen portaali ja tietopohja. Palvelu on saatavana kolmella pakettitasolla. Yhtiö esittelee standardi paketti täyttää tapahtumien hallintavaatimukset. Tämä viittaa kuitenkin vain ohjekeskuksen hallintajärjestelmään. Saadaksesi kaikki toiminnot, joita tarvitaan täydelliseen ITIL-määriteltyyn tapahtumien hallinnan elinkaareen, sinun täytyy mennä korkeimmalle suunnitelmalle.

liiketoiminta suunnitelma tarjoaa sinulle asiakaspalvelutoiminnot sekä muutosten hallinnan, palveluluettelot ja SLA-suorituskyvyn seurannan. Yläsuunnitelma, nimeltään ammattilainen, antaa sinulle lisenssien ja sopimusten hallinnan ja edistyneen automaation. Työnkulkujen ja tutkimuskomentosarjojen sisällyttäminen Service Deskiin auttaa ohjaamaan edustajatiimiäsi heidän tutkiessaan käyttäjän ilmoittaman ongelman lähdettä. Ohjelmistoon sisäänrakennetut ITIL-prosessit laajentavat kyseisen tutkimusvaiheen ratkaisuehdotuksiin ja projektinhallintatehtäviin.

SolarWinds Service Desk -palvelu veloitetaan edustajaa kohti / laite. Tämä tekee palvelun käytettäväksi kaiken kokoiselle organisaatiolle. Voit hankkia 30 päivän ilmaisen kokeilun, joka on Professional-paketin täysversio järjestelmän testaamiseksi itse.

SolarWinds Service DeskStart 30 päivän ILMAINEN kokeilu

4. Spiceworks-asiakaspalvelu

Spiceworks-asiakaspalvelu

Spiceworks Help Deskin huomattava ominaisuus on, että se on vapaa käyttää. Tämä on uskomaton kauppa ottaen huomioon ohjelmiston hienostuneisuus. Haittapuoli, järjestelmä on mainoksilla tuettu julkisuus näkyy pysyvästi kojelaudan sivupaneelissa. Spiceworks-ohjekeskuksesta ei ole maksettua versiota.

Tämä on asennettava ohjelmistopaketti Windows ja Mac käyttöjärjestelmä. Voit käyttää järjestelmää verkossa sen sijaan ja välttää ohjelmiston ylläpitämistä omilla palvelimillasi. Spiceworks Cloud Help Desk -nimisen online-version toiminnallisuus ei ole yhtä kattava kuin paikalliset ohjelmistot. Pilvipalveluun voi kuitenkin päästä mistä tahansa laitteesta, joten sinun ei tarvitse huolehtia ohjelmistojen ja käyttöjärjestelmien yhteensopivuudesta. Voit käyttää Help Deskin kojetaulua lomakkeilla, jotka ovat käynnissä Android tai iOS.

Spiceworks on erittäin aktiivinen käyttäjäyhteisö ja yhteisöfoorumilla on saatavana tuhansia laajennuksia. Niiden avulla voit mukauttaa järjestelmää integroitumaan muihin mahdollisesti käyttämiisi sovelluksiin - monet laajennuksista ovat kyseisten sovellusten tarjoajien kirjoittamia..

Agentin kojetaulu sisältää muistiinpano- ja viestiominaisuuden, joka on loistava kanava yhteistyöratkaisuihin tapahtumien ratkaisemiseksi.

5. Zendesk Suite

Zendeskin lipunäkymä

Zendesk on pääosin Help Desk -järjestelmä. Erinomainen raportointi- ja analysointimoduuli tekee siitä kuitenkin arvokkaan merkinnän tässä oppaassa tapahtumien hallintatyökaluihin.

Zendesk on erittäin laajalti käytetty järjestelmä. Se yhdistää useita tapoja, joiden avulla käyttäjät voivat ratkaista ongelmat ennen turvautumista IT-henkilöstöön. Nämä ominaisuudet kiertävät a tietopohja haettavissa olevien neuvojen tietokannalla. Seuraava avulinja on yhteyskanavat. Zendesk sisältää chat-ikkunan, joka nopeuttaa vastauksia ja ongelmien ratkaisua vuorovaikutteisten kyselyiden avulla.

Zendeskin lipunhallintajärjestelmä mahdollistaa edustajien osoittamisen seuraavana käytettävissä olevana avustajana. Lippuja voidaan nostaa puhelimitse tai sähköpostitse tai chatin kautta. Niitä voidaan seurata, välittää edelleen, jakaa ja yhdistää.

Zendesk Suite on pääsy pilveen joten sinun ei tarvitse ylläpitää ohjelmistoja paikan päällä. Valvonta- ja raportointitoimintojen avulla voit arvioida agentin suorituskykyä ja vertailla odotettua liikevaihtoa. Raportointitoiminto tukee myös SLA: n tavoitteiden noudattamista.

Zendesk veloitetaan edustajaa kohti kuukaudessa. Järjestelmää on saatavana kahdella tasolla, jotka ovat ammattilainen ja yritys. Molemmat tasot soveltuvat tapahtumien hallintaan. Voit saada ilmaisen Zendeskin kokeilun, jotta se käy läpi nopeuden.

Tapahtumien hallinnan suunnittelu

Kattavien työkalujen hankkiminen paikalleen ja täydellisen luettelon saaminen kaikista laitteistasi valmistaa sinut tilanteisiin, joissa järjestelmääsi ilmenee ongelmia. Sekä laitteistosi että ohjelmistostasi tulee tapahtumia. Joitakin häiriötasoja ei voida välttää. Oikein työkaluilla ja koulutetulla henkilökunnalla voit kuitenkin minimoida järjestelmävirheiden aiheuttamat vahingot ja pitää yrityksesi käynnissä.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − = 32