12 parasta suorituskyvyn testaus- ja kuormitustestaustyökalua

12 parasta suorituskyvyn testaus- ja kuormitustestaustyökalua


Suorituskyvyn ja kuormituksen testaustyökalut ovat viime vuosikymmenen aikana kasvaneet entistä kehittyneemmiksi. Vanhalla suorituskyvyn testaustyökaluilla ei ollut paljon muuta kuin työkaluja, jotka tuottivat näennäistä verkkoliikennettä ICMP: n kanssa käyttöliittymän tai solmun kyvyn käsitellä raskasta liikennettä testaamiseksi.

Nykyään suorituskyvyn ja kuormituksen testaustyökalut voivat käyttää virtuaalisia kokonaisuuksia matkiakseen todellisen käyttäjän käyttäytymistä tarkempien tietojen saamiseksi. Vaikka monet näistä työkaluista vaativat tilauksen kaikkien niiden ominaisuuksien avaamiseksi, monilla on ilmaisia ​​kokeiluversioita, joiden avulla voit kastaa jalat märkäksi kuormitustestauksella, ennen kuin otat sukelluksen ja tilaat tilauksen.

Meillä on paljon yksityiskohtia myöhemmin, kun esittelemme jokaisen työkalun, mutta jos sinulla on vain aikaa yhteenvetoon, tässä on luettelo parhaista suorituskyvyn ja kuormituksen testaustyökaluista:

 1. SolarWinds-suorituskyvyn seuranta NPM: llä (ILMAINEN KOKEELLINEN) Network Performance Monitor on SNMP-pohjainen järjestelmä, joka sisältää historialliseen tietoon perustuvat analyyttiset toiminnot. Suorittaa Windows Serverillä.
 2. Paessler PRTG -verkkomonitori (ilmainen kokeilu) All-in-one-verkko-, palvelin- ja sovellusmonitori, joka sisältää NetFlow-anturit liikenteen kuorman analysointia varten. Suorittaa Windows Serverillä.
 3. Sivusto24x7 (ilmainen kokeilu) Pilvipohjainen palvelu, joka sisältää IT-infrastruktuurin, sovellukset ja verkkosivustojen kävijöiden käyttäytymisen.
 4. Tricentisin tulva Pilvipohjainen työkalu, joka voi analysoida paikan päällä tapahtuvaa, etä-, Internet- ja pilvipalvelinliikenteen kulkua.
 5. LoadView Pilvipohjainen testaaja, joka keskittyy verkkosovelluksiin ja palveluihin. Sisältää paljon automatisoituja testausmalleja.
 6. LoadNinja Verkkopalvelujen Internet-yhteyden kuormituksen testaaja, joka käyttää tuhansia oikeita selaimia jäljittelemään kuormaa kohdesivustolla.
 7. StressStimulus Testeri mobiili- ja verkkosovellusten kuormitusta varten. Luo 10 000 virtuaalista käyttäjää stressitestaukseen.
 8. webload Radview-yhtiön stressitesteri, joka keskittyy verkkosovelluksiin.
 9. SmartMeter.io Verkko- ja verkkosovellustesteri, joka tarjoaa erilaisia ​​näkymiä aina pakettitasoon asti.
 10. Apache JMeter Ilmainen avoimen lähdekoodin verkkotesteri, joka asennetaan Windows-, Mac OS- ja Linux-käyttöjärjestelmiin.
 11. NeoLoad Kuormitustestaus, joka toimittaa 50: stä miljoonaan virtuaalista käyttäjää. Hyvä SLA-tavoitteiden tarkistamiseen.
 12. Automai Performance Tester Automaattinen testaaja, jolla on kyky testata Citrix ja VMWare, mutta se toimii myös SAP-, PeopleSoft-, Infor- ja Oracle-järjestelmien kanssa.

Mutta ennen kuin tarkastelemme parhaimpia, keskustelemme ensin miksi suorituskyvyn testaustyökaluja tarvitaan ja millaisia ​​mittareita ne mittaavat.

Miksi suorituskyvyn ja kuormituksen testaustyökaluja tarvitaan??

IT-infrastruktuurin ohjelmistot ja komponentit on suunniteltu parhaimmillaan, mutta piilotetut virheet, tuntemattomat ja odottamattomat tapahtumat voivat olla projektille tuhoisia. Vikaantumisriskin vähentämiseksi - joko kehitysprosessin aikana tai sen jälkeen, kun operaatiokriittinen järjestelmä on otettu käyttöön - teknikkojen ja insinöörien on tarkistettava järjestelmän rajat.

Mitä enemmän stressiä järjestelmä tai sovellus kohdistetaan, sitä enemmän virheitä ja virheitä esiintyy. Tämän tyyppiset virheet eivät yleensä ole ilmeisiä, ja ne on käsiteltävä. Ongelmaa ei voida ratkaista, jos sitä ei voida tunnistaa, ja suorituskyvyn ja kuormituksen testaustyökalut auttavat hienosäätämään kriittisiä järjestelmiä aiheuttaen piilotettujen ongelmien kuplan pintaan.

Millaisia ​​järjestelmiä nämä työkalut testaavat?

Suorituskyvyn ja kuormituksen testaustyökalut mittaavat monenlaisia ​​mittareita. Suurimmalla osalla heistä on ydinosaaminen testata sovellusten latauksia, vaikka he myös testaavat apumittareita, kuten verkon kuormitusta.

Joissakin työkaluissa on verkkosivustojen ja sovellusten nopeustestausten lisäksi verkkoliikenteen generaattorimoduulit.

Paras suorituskyvyn ja kuormituksen testaustyökalut

Katsotaanpa siis parasta suorituskyvyn ja kuormituksen testaustyökaluja aloittaen alan suosikista: SolarWinds.

1. SolarWinds-verkon suorituskyvyn testaus NPM: llä (ILMAINEN KOKEELLINEN)

Solarwinds-verkon suorituskyvyn näyttö

SolarWinds-verkon suorituskyvyn näyttö tarjoaa verkon testaustyökaluja, jotka auttavat sinua havaitsemaan ongelmat palveluiden toimittamisessa järjestelmässäsi.

Tämä työkalu on erittäin edistyksellinen valvontajärjestelmä, joka tunnistaa kaikki verkkoon kytketyt laitteet automaattisesti. Sinun ei tarvitse asentaa mitään agentti-ohjelmistoa laitteillesi, koska ne kaikki toimitetaan SNMP-ominaisuuksilla. Yksinkertainen verkonhallintaprotokolla sisältää menettelyt verkkolaitteiden jatkuvalle valvonnalle. Järjestelmästään puuttuu vain keskusohjain näiden tietojen pyytämistä ja lajittelua varten. Tämän roolin SolarWinds Network Performance Monitor on ottanut.

NPM: n verkon testaustoiminnot sisältävät vianetsintäapuohjelmat, jotka perustuvat historialliseen tietoon. Ensi silmäyksellä on vaikea selvittää, johtuvatko suorituskykyongelmat verkko, palvelut ja sovellukset vai ohjelmistojen käsittelyongelmat palvelimissa ja päätepisteissä. PerfStack Network Performance Monitor -apuohjelma näyttää sinulle kaikki palveluiden toimittamisen taustalla olevat tekijät. Nämä kuvaajat ovat värikoodattuja, joten voit päästä pinoa tasolle, joka näyttää virheitä, ja korjata ongelman nopeasti.

Toinen hyödyllinen suorituskyvyn seurantatyökalu paketissa on NetPath apuohjelma. Tämän avulla voit nähdä reaaliajassa datan toimitusajat verkon yhdestä pisteestä toiseen, joka näyttää kunkin solmun tilan ja nopeuden, jonka pakettien on läpäistävä kyseisen matkan aikana..

Verkkoanalyysityökalu SolarWinds NPM tarjoaa sinulle graafisen esityksen suorituskykymittareista, jotta näet heti, kun suorituskyky alkaa heikentyä.

Network Performance Monitor on täydellinen verkonhallintajärjestelmä, joka sisältää kaikki suorituskyvyn ja kuormituksen testaustyökalut, joita tarvitset havaitaksesi mahdolliset ongelmat ja katastrofi. Ohjelmisto ladataan suoraan SolarWinds-sivustolta ja asennetaan itse Windows Server. Voit ottaa verkon suorituskykymittarin käyttöön 30 päivän ilmainen kokeilu.

SolarWinds-verkon suorituskyvyn testaus NPMDownload-30 päivän ILMAISEN kokeilun avulla

2. Paessler PRTG -verkkomonitori (ilmainen kokeilu)

12 parasta suorituskyvyn testaus- ja kuormitustestaustyökalua

Paessler PRTG on erittäin suuri verkko-, sovellus- ja palvelinmonitorien kokoelma. Tämä paketti sisältää kuormituksen ja suorituskyvyn testaustyökalut. Paessler toimittaa koko paketin, joka sisältää kaikki sen seurantaapuohjelmat, jokaiselle asiakkaalle. Voit räätälöidä paketin tarpeisiisi valitsemalla aktivoitavat näytöt. Näyttöjä kutsutaan ”anturitJa kirjoittanut Paessler. Jos aktivoit vain alle 500 anturia, järjestelmä on ilmainen.

PRTG käyttää SNMP toimenpiteet kaikkien verkkolaitteidesi toiminnan jatkuvan tarkastamiseksi. Työkalu tunnistaa kaikki nämä laitteet automaattisesti, kokoaa laitteisto-luettelon ja näyttää reaaliaikaiset tilat hallintakonsolissa.

Nettovirta paketissa olevat anturit antavat lisätietoja verkon suorituskyvystä. Tämä anturi hyödyntää Ciscon luomaa paketinäytteen kieltä, jotta näet tiedon virtausnopeuden verkon kahden pisteen välillä. Voit käyttää tätä työkalua myös pakettien sieppaamiseen portin peilausten kautta ja tarkistaa VoIP-yhteyksien tilan.

Paessler tarjoaa PRTG: n päällä 30 päivän ilmainen kokeilu. Tämä ohjelmisto asentuu Windows Server.

Paessler PRTG Network MonitorLataa 30 päivän ILMAINEN kokeilu

3. Sivusto24x7 (ilmainen kokeilu)

12 parasta suorituskyvyn testaus- ja kuormitustestaustyökalua

Site24x7 On pilvipohjainen IT-infrastruktuurimonitori joka myös seuraa sovellusten suorituskykyä. Työkalu sisältää käyttäjien käyttäytymisen mallintaminen verkkosivustoille. Tässä näytön osassa on Synteettisen verkkotapahtumien seuranta ominaisuus, joka simuloi verkkosivustojen kävijöiden tyypillistä käyttäytymistä. Tämän avulla suunnittelijat voivat testata uusien verkkosivujen toiminnot ja seurata, kuinka tyypillinen käyttäjä liikkuu sivuston läpi.

Synteettinen käyttäjän mallintaja on testaustyökalu sivuston käyttäjäkokemukselle, jota voidaan tutkia yhdestä 100 ulkoista sijaintia maailman ympäri. Mahdollisuus seurata sivuston toimitussuoritusta kaukaisista paikoista antaa järjestelmänvalvojille mahdollisuuden testata kaikki Internet- ja verkkopalvelut, jotka ovat mukana sivuston saatavuuden varmistamisessa..

Sivusto24x7 on saatavana ilmaiseksi valvottavana on viisi verkkosivustoa tai viisi palvelinta. Maksettu järjestelmä on saatavana viidessä versiossa, jotka mahdollistavat 10, 40, 100 tai 500 verkkosivuston tai palvelimen seurannan. Jokainen näistä painoksista on saatavana arviointia varten 30 päivän ilmainen kokeilu.

Site24x7Start 30 päivän ilmainen kokeilu

4. Tricentisin tulva

12 parasta suorituskyvyn testaus- ja kuormitustestaustyökalua

Tricentis tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, kuten qTest, Tosca, RPA ja sen hajautettu testaustuote Tricentis Flood. Tricentis Flood tukee julkisten ja yksityisten pilvipalveluiden käyttöönottovaihtoehtojen lisäksi myös avoimen lähdekoodin työkaluja, kuten JMeter, Selenium ja Gatling.

Sen tilausmalli on melko yksinkertainen, ja tarjoaa sekä kuukausittaisia ​​että vuosittaisia ​​optioita. Vaikka Tricentis Flood on suunnattu yrityksille, sillä on myös versio pienille ja keskisuurille yrityksille suhteellisen halvalla kuukausimaksulla.

Pidämme myös siitä, kuinka Tricentis suunnitteli ratkaisunsa integroidakseen yksityisiin isännöintipalvelujen tarjoajiin, kuten Microsoft Azure ja Amazon Web Services. Melko rajoitetun ilmaisen kokeilun lisäksi voit pyytää esittelyä.

5. LoadView

12 parasta suorituskyvyn testaus- ja kuormitustestaustyökalua

LoadView erottaa itsensä useimmista muista kuormituksen testaustyökaluista tarjoamalla todellista selaimen testausta (toisin kuin virtuaalisen selaimen testauksessa). Luonnollisesti LoadView on pilvipohjainen ratkaisu, joka on suunniteltu testaamaan verkkosovelluksia ja verkkosivustojen suorituskykyä.

Lisäksi se testaa web-sovellusliittymiä palvelutasosopimusten (SLA) todentamiseksi. Ilmainen kokeiluversio pystyy testaamaan jopa 40 selainta tai laitetta. Huomaa myös, että pilvipohjaisen ratkaisun käytön etuna on se, että sisäinen henkilökunta ei tarvitse paikallisten laitteistojen asennuksen määrittämistä ja toteuttamista.

Jos etsit vähemmän käytännönläheistä ratkaisua, joka ei sido tietotekniikkatiimisi resursseja, LoadView voi säästää huomattavasti aikaa ja turhautumista. Onneksi ilmainen kokeilu ei vaadi maksukorttitietoja, joten sinun ei tarvitse huolehtia toistuvien maksujen loukkuun jäämisestä.

6. LoadNinja

12 parasta suorituskyvyn testaus- ja kuormitustestaustyökalua

LoadNinja on toinen kova kilpailija kuormitustestauksessa ja suorituskykytestauksessa. Se tarjoaa myös ilmaisen kokeilujakson, joka vaatii vähän tietoja eikä vaadi maksutietoja kirjautumisen yhteydessä. Se tarjoaa automaattisen nauhoituksen ja toiston testiskriptit, jotka eivät vaadi koodausta käyttäjän puolesta.

Sen tiedot ovat alusta-riippumattomia selainpohjaisen tietokonsolin ansiosta. LoadNinjan luoja SmartBear tarjoaa myös 14 päivän ilmaisen kokeilujakson. Sen sijaan, että selaimen emulaattoria käytetään stimuloimaan ja simuloimaan kuormaa, se käyttää tuhansia oikeita selaimia tarkimman testauksen tekemiseen.

Lisäksi sillä on virtuaalinen käyttäjän tarkastaja ja virheenkorjaus, joka toimii reaaliajassa. Lisäksi se on varustettu työkaluilla sovellusten testaamiseen lähiverkon kautta omistettujen IP-osoitteiden kautta. Pro-versio tukee jopa 250 virtuaalista käyttäjää, kun taas Premium-versio tukee jopa 2 500 virtuaalista käyttäjää. Suuremmat yritykset, joilla on suurempia testausvaatimuksia, voivat ottaa yhteyttä SmartBeariin yli 2500 virtuaalisen käyttäjän hinnoittelutiedoista.

7. Stress Stimulus

12 parasta suorituskyvyn testaus- ja kuormitustestaustyökalua

StressSimulus on mielenkiintoinen, koska suunnittelijat loivat sen paitsi verkkosovellusten, myös mobiilisovellusten testaamiseen. Se voi myös suorittaa testejä sekä paikallisesti että pilvessä suorituskyvyn pullonkaulojen eristämiseksi, jotta voit käsitellä sovelluksesi heikoimpia komponentteja. Pidimme myös mielenkiintoisena, että se simuloi tietoturvaa antamalla testaajalle toimittaa jokaiselle virtuaaliselle käyttäjälle kirjautumistiedot, jotta voidaan paremmin mitata suuren volyymin todennuksen vaikutus.

Tämä ominaisuus tukee kirjautumistietoja ja virtuaalisia käyttäjän identiteettejä muodostamalla yhteys verkkolomakkeisiin, Basiciin, NTLM: ään ja Kerberosiin. Lisäksi se voi simuloida käyttäjän käyttäytymistä lataamaan testin dynaamiset sivut ja muut tekijät, kuten istunnon tunnukset ja evästeet. Tuettuja protokollia ovat HTTP, HTTPS, AJAX, SOAP, WCF, binaarinen WCF ja XML HTTP: n kautta.

Huomaa, että tämä on automatisoitu ratkaisu, eikä käyttäjän tarvitse kirjoittaa komentosarjoja, vaikka komentosarjojen ominaisuudet ovatkin mukana. Pelkäämme, että StressStimuluksella on ilmainen kokeilu, joka kestää vain seitsemän päivää. Toisaalta olimme yllättyneitä huomatessamme, että ilmainen kokeilu sisältää jopa 10 000 virtuaalista käyttäjää ja täyden asiakastuen. Katsomme, että on harvinaista, että ilmaiseen kokeiluversioon sisältyy asiakastuki, koska yritykset yleensä haluavat varata kyseisen resurssin maksaville asiakkaille, joten kudot StressStimulukselle.

8. WebLOAD

12 parasta suorituskyvyn testaus- ja kuormitustestaustyökalua

WebLOAD, kuten muutkin suorituskyvyn testaustyökalut, ei ole ehdottomasti verkon suorituskykytyökalu. Kuten sen osuvasti nimetty monikerra osoittaa, suunnittelijat loivat sen erityisesti testaamaan verkko- ja mobiilisovellusten suorituskykyä ja skaalautuvuutta..

Radview'n luoma WebLOAD tarjoaa analytiikan kojetaulun, joka tarjoaa tietoa Javascriptin suorituskyvystä ja palvelinpuolen suorituskyvystä. Ja kuten useimpien muidenkin suorituskyvyn testaustyökalujen kanssa, WebLOADissa on ilmainen kokeilu, joka tukee jopa 50 virtuaalista käyttäjää.

Myös ilmainen kokeiluversio on täysin varusteltu; monipuoliset kokeilut eivät välttämättä ole normi, mutta niistä tulee yhä suositumpia. Tuettuja tekniikoita ovat HTTP / HTTPS, HTML5, AJAX, SOAP ja muut. Ilmainen painos toimii sekä Windows- että Linux-käyttöjärjestelmissä ja integroituu Dynatracen, AppDynamicsin ja New Relicin kanssa.

9. SmartMeter.io

12 parasta suorituskyvyn testaus- ja kuormitustestaustyökalua

SmartMeter.io tarjoaa hajautettua testausta luomalla virtuaalisia käyttäjiä joukkoja ohjelmistogeneraattoreita korkean kysynnän simuloimiseksi. Reaaliaikaisen analyysin lisäksi se kääntää tiedot kaavioihin, jotta on helpompaa havaita suuntauksia ja testien tuloksia.

Pidämme erityisen siitä, että siinä on ominaisuus, joka simuloi mobiiliselaimia. Lisäksi pidämme sen kirjausominaisuudesta, joka tallentaa ja näyttää yksittäisiä HTTP-pyyntöjä ja vastauksia, jotta voit sekoittaa HTTP-tiedon läpi paketin sieppauksen yksityiskohtaisudella. Olimme iloisia nähdessäni, että se on huomattavasti halvempaa kuin useimmat kilpailijat ja että jopa henkilökohtainen versio - joka on perustiedot versio - sallii 500 virtuaalisen käyttäjän ja rajattoman määrän testejä.

Olimme kuitenkin pettyneitä huomatessamme, että SmartMeter.io ei myönnä hyvityksiä. Palautuspolitiikkansa mukaan he eivät tarjoa palautuksia, koska se ei ole konkreettinen hyödy. Oletetaan, että riittävän palautuspolitiikan puuttuminen on perusteltua sen alhaisilla kustannuksilla. Siitä huolimatta siinä on ilmainen kokeiluversio, jonka avulla voit testata vesialueet ennen sukellusta.

10. Apache JMeter

12 parasta suorituskyvyn testaus- ja kuormitustestaustyökalua

Apache JMeter on epäilemättä suosittu suorituskyvyn ja kuormituksen testausratkaisu, koska se on ilmainen ja avoin lähdekoodi. Luonnollisesti se on saatavana GitHubissa alkuperäisenä Java-sovelluksena, ja se on uskomattoman monipuolinen. Dynaamisten verkkosovellusten ja staattisten resurssien testauksen lisäksi se sisältää myös verkko- ja Java-objektien testaustoiminnot.

Jos haluat korostaa sen monipuolisuutta, muista, että se toimii useilla alustoilla, kuten Windows, Mac OSX, Linux-jakeluissa ja muissa Java-yhteensopivissa alustoissa sen CLI-tilassa. Tuettuja solmuja ja protokollatyyppejä ovat verkko (HTTP, HTTPS, Java, PHP, ASP.NET), FTP, LDAP, JDBC, sähköpostiprotokollat ​​(SMTP, POP3, IMAP), TCP ja Java-objektit.

Halusin kuitenkin tuoda esiin vastuuvapauslausekkeen, jonka Apache tarjoaa verkkosivuillaan. Apache tekee erittäin selväksi, että tämä ratkaisu ei ole web-selain. Vaikka se voi näyttää yhdeltä, se todella toimii protokollatasolla. Sellaisenaan siitä puuttuu kyky simuloida virtuaalisen käyttäjän käyttäytymistä selaimesta tai suorittaa verkkosivun Javascript. Siitä huolimatta tämä on hieno ilmainen työkalu niille, jotka haluavat suorittaa kuormitustestauksen ja säästää budjettiaan. Katso heidät GitHubista.

11. NeoLoad

12 parasta suorituskyvyn testaus- ja kuormitustestaustyökalua

Neotys luotu NeoLoad yrityskuormitusratkaisuna, joka integroituu dev-ops-tiimien kanssa. Olimme vaikuttuneita tämän tuotteen suuresta voimasta, joka mahdollistaa kuormitustestauksen kaikkialla 50-1 miljoonan virtuaalisen käyttäjän kanssa. Sanomattakin on selvää, että tällä tuotteella on suuri skaalautuvuus. Huolimatta skaalaamisesta tukea yritysluokan skenaarioita, Neotys sisältää myös ilmaisen version kehittäjille ja testaajille, jotka tarvitsevat vain pienten testien suorittamisen.

Myös käyttäjän käyttäytymistestauksen määrittämisen vaihtoehdot ovat rikkaat ja monimutkaiset. Tämä ratkaisu pystyy toistamaan maantieteelliset ja mobiiliverkko-olosuhteet ja määrittelemään läpäisy- tai epäonnistumissivun SLA: n tunnistamaan kipupisteet ja pullonkaulat. Vakioprotokollat ​​sisältävät HTTP, HTTPS, HTTP / 2, SOAP ja muut valinnaiset protokollat ​​oman harkintasi mukaan, ja se on rajapinta SAP Web ja Oracle E-Business -sovellusten kanssa..

Olimme hieman pettyneitä siihen, että hinnasivu ei paljastanut minkään yksittäisen suunnitelman hintoja; saadaksesi nämä tiedot, sinun on otettava yhteyttä Neotysiin. Siitä huolimatta pidimme sovellusten testausliittymästä ja ajattelimme, että se näytti sekä tyylikkältä että puhtaalta. Neotys voi räätälöidä ratkaisun sinulle riippumatta yrityksesi, sovelluksen tai kehitysryhmän koosta. Voit ladata ja kokeilla ilmaista versiota.

11. Automai Performance Tester

12 parasta suorituskyvyn testaus- ja kuormitustestaustyökalua

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, on Automai Performance Tester. Yksi asia, joka pidämme tästä tuotteesta, on, että Automai on tarkoituksella suunnitellut sen olevan niin käyttäjäystävällinen ja automatisoitu kuin inhimillisesti mahdollista. Tämän suunnittelutavoitteen helpottamiseksi Automai teki skriptausprosessin täysin koodittomaksi. Testaaja tarvitsee vain napsauttaa ja käyttää sovellusta kuten tavallinen käyttäjä haluaisi, ja Automai luo automaattisesti skriptit, joita on helppo muokata ja muokata..

Tällä älykkäällä ohjelmistolla on myös mielenkiintoinen tapa tallentaa virheitä ja virheitä. Se voi havaita ongelmat ja pullonkaulat ja ottaa sitten näytönkaappaukset korostaakseen kipupisteet. Olimme myös nähneet kuinka modulaarinen se on. Sen lisäksi, että se toimii Citrixin ja VMWaren kanssa, se toimii myös SAP: n, PeopleSoftin, Inforin ja Oraclen kanssa. Perustana oleviin ohjelmointiympäristöihin, joihin se liittyy, ovat .NET, Java, C ++, Flash, Adobe, SQL ja HTML5.

Huomaa, että ilmainen kokeilu kestää 14 päivää. Jälleen kerran olimme yllättyneitä siitä, että jopa ilmainen kokeilu sisältää täydellisen teknisen tuen, vaikka emme usko, että tämä ilmainen kokeiluversio on täysin esillä. Ilmainen kokeilu on silti hieno tapa testata verkkoasi ennen sitoutumista ostoon.

johtopäätös

Edellä mainittujen työkalujen lisäksi on olemassa myös erityisominaisuuksia koskevia ilmaisia ​​työkaluja, joiden soveltamisala ja toiminnallisuus ovat paljon kapeampia ja joista voi olla hyötyä. Paessler tarjoaa useita ilmaisia ​​suorituskyky- ja lataustyökaluja, kuten NetFlow Tester, joka kerää NetFlow-viestejä, ja Webserver Stress Tool, joka testaa verkkosivustojesi suorituskykyä..

On yksinkertaisesti mahdotonta tietää, kuinka uusi sovellus tai resurssi reagoi kovan stressin alla ilman työkalujen testausta. Oikeat työkalut auttavat paljastamaan ongelmat, jotka muuten loppukäyttäjä löytää.

Sen sijaan, että käyttäisit Microsoftin lähestymistapaa ja ottaisivat käyttöön uuden järjestelmän, jossa on tuhansia virheitä, suosittelemme käyttämään yhtä yllä mainituista suorituskyvyn ja kuormituksen testaustyökaluista varmistaaksesi, että olet saanut kaikki ankkasi peräkkäin..

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 41 = 43