12 parasta palvelimen ja sovellusten suorituskyvyn seurantatyökalua

12 parasta palvelimen ja sovellusten suorituskyvyn seurantatyökalua


Palvelimien ja sovellusten suorituskyvyn seurantaohjelmat voivat vaihdella kotitekoisista ratkaisuista, jotka heitetään yhdessä muutaman koodirivin kanssa, aina yritystoiminnan toteutuksiin, jotka on suunniteltu käytettäväksi maailmanlaajuisessa verkossa suurten palveluntarjoajien kanssa.

Suurten verkkojen kanssa, joille on mahdollista tehdä satoja tuhansia tai jopa miljoonia pyyntöjä päivittäin, jopa pienimmätkin viiveet voivat tarkoittaa tunteja kollektiivisesti menetettyä aikaa. Oikeiden työkalujen valitseminen suorituskyvyn seuraamiseksi on välttämätöntä.

Eikö sinulla ole aikaa lukea koko viestiä? Tässä on luettelomme parhaat saatavissa olevat palvelimien ja sovellusten suorituskyvyn monitorit:

 1. SolarWinds-palvelin- ja sovellusmonitori (ilmainen kokeilu) Palkkiopalvelin ja sovellusmonitori, joka integroituu yhteiseen alustaan ​​muiden SolarWinds-infrastruktuurin hallintatyökalujen kanssa.
 2. Paessler PRTG -verkkomonitori (ilmainen kokeilu) Integroitu verkko-, palvelin- ja sovellusmonitori. Suorittaa Windows Serverillä.
 3. Site24x7 -palvelimen valvonta (ILMAINEN KOKEILU) Pilvipohjainen infrastruktuurinhallintatyökalu, joka seuraa verkkoja, palvelimia ja sovelluksia.
 4. Atera (ILMAINEN KOKEILU) Järjestelmänvalvontapalvelu, joka kattaa palvelimet, sovellukset ja verkot. Tavoitteena MSP
 5. LibreNMS Ilmainen, avoimen lähdekoodin verkonvalvontajärjestelmä, jota voidaan mukauttaa.
 6. ManageEngine OpManager Verkonhallintatyökalu, joka asennetaan Windows Serveriin ja Linuxiin.
 7. Avaa NMS Ilmainen, avoimen lähdekoodin versio saatavana vakaa- ja Beta-versioina.
 8. WhatsUp kulta Kattava verkkomonitori, jota erikoislisäosat voivat laajentaa. Suorittaa Windows Serverillä.
 9. OP5 Integroitu infrastruktuurin valvontajärjestelmä, joka sisältää palvelinten ja sovellusten hallinnan.
 10. Icinga Ilmainen, avoimen lähdekoodin verkonseurantatyökalu, jossa on saatavana yhteisön kirjoittamia lisäosia.
 11. Anturis Pilvipohjainen infrastruktuurin valvontajärjestelmä on saatavana sekä ilmaisena että maksullisena versiona.
 12. LogicMonitor Verkkopalvelu, joka veloitetaan tilaamalla. Sisältää prosessien automatisoinnin.

Jokainen järjestelmänvalvoja aikoo käyttää hieman erilaista suorituskyvyn seurantaan ihanteellista. Jotkut haluavat nähdä kaikki viimeiset yksityiskohdat resurssien käytöstä ja optimoida kaikki sovelluksensa tarpeisiin. Toiset ovat puhtaasti kiinnostuneita palveluvastauksesta ja käytettävyydestä. Useimmat haluavat sekoituksen molemmista. Mikään näistä lähestymistavoista ei ole väärässä, ja löytää oikea tarpeisiisi sopiva palvelinmonitori on valtava osa verkon optimointia.

Mitä etsiä palvelimen seurantatyökalulta

Itse sovelluksen suorituskyky ja resurssien käyttö

Hyvät seurantasovellukset tulevat käytä vähän resursseja tehdä heidän työnsä. Jopa kattavat verkkoverkostosarjat keskittyvät yleensä voimakkaasti työhönsä käyttämien järjestelmä- ja verkkoresurssien minimointiin. Paras suorituskyvyn monitorit Käytä vain tarpeeksi resursseja ylläpitää tehokkaasti solmujen tarkkaa valvontaa heille on osoitettu.

monipuolisuus

Ennen kuin hyppäät mihin tahansa sovellukseen, on hyvä tietää tarkalleen, mitä sen on tehtävä tietyssä verkossa. Jotkut suorituskyvyn valvontalaitteet ovat hyvin perusasetuksia, jotka vain seuraavat järjestelmän resurssien käyttöä palvelimella. Toiset ovat vankempia ja seuraavat kaikkia kaistanleveydestä järjestelmän käyttöön ja suorittavat perusteellisen analyysin solmukohtaisesti. Nämä järjestelmät toimitetaan usein suurempina paketeina, jotka on suunniteltu tai tarkoitettu käytettäväksi muiden sovellusten kanssa täyden verkonhallintajärjestelmän luomiseksi. Tarvittavien ominaisuuksien päättäminen verkon avulla voit kaventaa, mitkä ohjelmiston osat saattavat toimia sinulle.

Esittely ja helppokäyttöisyys

Monissa suorituskyvyn seurantasovelluksissa on yksityiskohtaiset kaaviot, kaaviot ja tilastotiedot, joiden avulla voit ymmärtää paremmin verkon toimintaa. tapa, jolla nämä tiedot näytetään, on merkittävä osa siitä, kuinka hyödyllisiä ne lopulta ovat. Tapa, jolla nämä tiedot esitetään ja järjestetään, on myös valtava tekijä ohjelmiston käytön helppoudelle. Mahdollisuus nopeasti tunnistaa, mitkä käyttöraportin osat ovat verkon kannalta arvokkaita, lisää tehokkuutta ja auttaa sinua saamaan enemmän irti ohjelmistostasi.

käyttöönotto

Tarvitseeko ohjelmisto olla asennettuna yhteen keskitettyyn ohjauspaikkaan tai jokaiselle sen valvomalle solmulle? Onko se pilvipohjainen palvelu? Ovatko agentit helposti asennettavissa, jos ne on sijoitettava useille solmuille koko verkossa? Jopa pienten verkkojen tulisi ottaa tämä huomioon, kuten tietyn laitteen asentamisen helppous voi vaihdella suuresti verkosta toiseen.

Paras palvelimen ja sovelluksen suorituskyvyn seurantatyökalut

Palvelimien suorituskyvyn seurantaan ei ole yhtä kokoa kaikille -ratkaisua, joten olemme laatineet luettelon, joka käsittää useita alustoja ja sovelluksia. Tähän luetteloon sisältyy kaikki avoimen lähdekoodin ilmaisista ratkaisuista yritystason palkattuihin toteutuksiin, joita joitain planeetan suurimmista verkostojätteistä käyttää. Jokaisella on omat etunsa ja haittansa, ja tavoitteena on auttaa löytämään oikea verkkoosi sopiva.

1. SolarWinds-palvelin ja sovellusmonitori (ilmainen kokeilu)

12 parasta palvelimen ja sovellusten suorituskyvyn seurantatyökalua

Tämän luettelon ensimmäinen merkintä, SolarWinds-palvelin ja sovellusmonitori, on itsenäinen tuote SolarWindsin kehittämässä kattavassa Orion-alustaperheessä. Äärimmäisen monipuolinen sovellusmonitori joka on suunniteltu mitoittamaan verkon kanssa, Palvelin ja Application Monitor voidaan asettaa olemaan keskitetty palvelupiste moniin verkottumistarpeisiin.

Kiitos sen nopea ja helppo asennus, Palvelin ja sovellusmonitori voidaan ottaa nopeasti käyttöön suurten ja monimutkaisten verkkoympäristöjen seuraamiseksi. SolarWinds tarjoaa tyhjentävä luettelo sovellusten seurantamalleista jotta se voidaan räätälöidä sopimaan melkein mihin tahansa ympäristöön.

Se sallii infrastruktuurin valvonta sekä AWS- että Azure pilvipohjaisissa IaaS-kokoonpanoissa, antaa järjestelmänvalvojille tarvittavan hallinnan koko verkossa, fyysisestä sijainnista tai asennuksesta riippumatta. Virtualisoinnin seuranta on myös saatavana, mikä antaa Server and Application Monitor -palvelulle monipuolisuuden, jota se tarvitsee sopiakseen suurimpaan osaan verkko- ja palvelumuotoiluja.

Automaattinen omaisuuden etsiminen ja aktiivinen inventaario auttavat tekemään jopa monimutkaisista verkoista helppoa luoda ohjelmistoon, ja SolarWinds-tuote mahdollistaa tallennuksen suorituskyvyn seurannan varmistaakseen sujuvan tiedon pääsyn suurten tallennusalustojen yli. Ohjelmisto pystyy auttamaan diagnosoida ja tunnistaa sovellusongelmien perimmäinen syy nopeita ratkaisuja mahdollisiin ongelmiin.

Osana suurempaa Orion-alustaa, SolarWinds-palvelin ja sovellusmonitori voidaan yhdistää muihin tuotteisiin kattavan hallintakatteen saamiseksi verkon suorituskyvystä, verkosta, tietokannasta ja virtualisoidusta resurssien konfiguroinnista ja seurannasta. SolarWinds tarjoaa ilmainen 30 päivän lataus arviointia varten heidän sivustollaan.

SolarWinds Server- ja Application MonitorDownload 30-päivän ILMAINEN kokeilu

2. Paessler PRTG -verkkomonitori (ilmainen kokeilu)

12 parasta palvelimen ja sovellusten suorituskyvyn seurantatyökalua

Paessler PRTG -verkkomonitori on erittäin muokattava suorituskyvyn seurantaratkaisu, joka laajentaa sen joustavuutta hinnoittelujärjestelmäänsä saakka. Ilmaisohjelmalla, joka tarjoaa jopa 100 ilmaista “anturia”, tämä voi olla hyvä vaihtoehto verkoille, jotka skaalautuvat ajan myötä rikkomatta pankkia.

Jokaista tietyn laitteen valvottua resurssia pidetään “anturina”. Esimerkiksi palvelimen suorittimen käytön seuraaminen olisi yksi anturi. PRTG arvioi, että useimmat laitteet vaativat neljästä seitsemään anturia kussakin, niin jopa sen ilmainen versio voi toimia pienissä ja keskisuurissa verkoissa.

Laitteiden automaattinen etsiminen mahdollistaa nopean käyttöönoton, ja PRTG voi seurata paikan päällä tai pilvipohjaiset voimavarat. Muokatut ilmoitukset ja kaistanleveyden seuranta antaa kriittisiä tietoja verkon ja sovellusten hidastumisista. Laaja erilaisia ​​esitysvaihtoehtoja auttaa analysoimaan tärkeimpiä suorituskykyä koskevia tietoja käyttäjille järkevällä tavalla.

Ohjelmiston hinnoittelu perustuu siihen, kuinka monta näistä antureista otetaan käyttöön verkossa, ja eri hintatasot perustuvat kokonaisantureihin. Voit ladata ja arvioida PRTG-verkkomonitori ilmaisessa 30 päivän kokeilussa Paesslerin sivustolta.

Paessler PRTG Network MonitorLataa 30 päivän ILMAINEN kokeilu

3. Site24x7 -palvelimen valvonta (ILMAINEN KOKEILU)

12 parasta palvelimen ja sovellusten suorituskyvyn seurantatyökalua

Site24x7 on pilvipohjainen infrastruktuurimonitori, joka on saatavana räätälöityinä paketeina verkkosivustojen seurantaan, infrastruktuurin seurantaan ja sovellusten suorituskyvyn seurantaan.

Koska tämä valvontaohjelmisto perustuu pilveen, sinun ei tarvitse asentaa sitä paikan päälle, joten et lisää palvelintilavaatimuksiasi tätä järjestelmää käyttämällä. Sinun ei myöskään tarvitse olla samassa rakennuksessa palvelimiesi kanssa käyttääksesi 24x7 -arvoa, joten se on kaapeli seurannan etäisissä sivustoissa ja pilvipalvelimissa. Järjestelmä tarkkailee käynnissä olevia palvelimia Windows, Windows Server, Linux, FreeBSD, ja Mac käyttöjärjestelmä. Se voi toimia myös Microsoft Hyper-V: n ja VMwaren luomien virtualisointien kanssa ja voi myös valvoa Docker-säilöjä. Pilvipalvelin käynnissä Microsoft Azure ja Amazon Web Services (AWS) voidaan myös seurata Site24x7: llä.

Sivusto24x7: n valvomiin palvelintiloihin sisältyy Suorittimen suorituskyky, muistikapasiteetti, levytilan käyttö, ja verkkorajapinnan aktiivisuusaste. Se voi integroitua Active Directory ja hallita syslog ja Windows-tapahtumaloki asiakirjat.

Site24x7: n sovellusmonitori pystyy seuraamaan tietokantojen, web-palvelimien ja sähköpostipalvelimien suorituskykyä. Se pystyy myös analysoimaan kaikkien palvelimella toimivien ohjelmistojen suorituskyvyn laskemalla kooditasolle. Koodianalysaattori etsii kirjoittamattomia prosesseja Jaava, Node.js, Ruby on Rails, ja PHP. Site24x7 tarkistaa jatkuvasti sovelluksen suorituskyvyn hälytyskynnyksiä AI-pohjaisen koneoppimisprosessin avulla.

Site24x7 veloitetaan tilauksen perusteella, kuukausittain tai vuosittain. Pro-paketti sisältää sekä palvelinten että sovellusten seurannan ja voit hankkia 30 päivän ilmainen kokeilu.

Site24x7 Server MonitoringStart 30 päivän ILMAINEN kokeilu

4. Atera (ILMAINEN KOKEILU)

12 parasta palvelimen ja sovellusten suorituskyvyn seurantatyökalua

Atera on järjestelmämonitori, joka on suunniteltu hallittujen palveluntarjoajien (MSP) käyttöön. Tämä on pilvipohjainen alusta, joka yhdistää molemmat etävalvonta ja hallinta (RMM) palvelut ja ammatillisten palveluiden automaatio (PSA) toiminnot, joita MSP: t käyttävät liiketoimintansa johtamiseen.

Atera auditoi palvelimia heti kun se otetaan käyttöön uudelle asiakkaalle. Se tarkkailee palvelimen CPU: ta, muistia ja portteja varmistaakseen, että ne eivät käy täysimääräisesti ja heikentävät suorituskykyä. Työkalu tekee myös luettelon kaikista palvelimille asennetuista ohjelmistoista ja vastaa niitä asiakkaan hallussa olevien lisenssien kanssa. Ohjelmistovarasto tukee myös ohjelmistopäivitykset ja järjestelmäkorjausten hallinta.

Atera-monitorit valvovat esimerkiksi sovellusten toimintaa ja suoritusta tietokannan hallintajärjestelmät sekä verkko- ja sähköpostipalvelimet. Verkko-, palvelin- ja sovellusmonitorien yhdistelmä tekee tästä työkalusta ihanteellisen järjestelmän seuraamaan virtualisointien suorituskykyä. Atera on erityisen taitava ja valvoo Hyper-V toteutukset.

Atera-alusta on toimitettu pilvestä - MSP: n ei tarvitse asentaa mitään ohjelmistoja. MSP: n teknikot pääsevät Atera-kojelautaan tavallisen selaimen kautta tai erityinen mobiilisovellus. Koska Atera-palvelu on tarkoitettu etäjärjestelmien seurantaan, se pystyy palvelemaan monisivustoverkkoja ja voi myös valvoa pilvipalvelimia.

Atera on tilauspalvelu, joka veloitetaan teknikolta kuukaudessa. Siellä on myös vuosittainen liittymäprosentti, joka toimii halvemmalla. Voit saada 30 päivän ilmainen kokeilu testata Atera ennen tilaamista.

AteraStart 30 päivän ILMAINEN kokeilu

5. LibreNMS

12 parasta palvelimen ja sovellusten suorituskyvyn seurantatyökalua

Suosittu avoimen lähdekoodin NMS-ohjelmisto, LibreNMS on ensimmäinen täysin ilmainen merkintä luettelossa. Sillä on yksityiskohtainen ja laaja tietokanta auttaa uusia käyttäjiä totumaan ohjelmistoon. Vuosien yhdistelmäyhteisöyhteistyö ja huolehtiminen ovat johtaneet lukuisiin laajennuksiin, muunnelmiin ja LibreNMS-sovellusten toteutuksiin.

Automaattista verkon etsimistä tukee valtava valikoima laajennuksia suunniteltu laitteen kokoonpano, suorituskyvyn seuraaminen, ja johdonmukainen suorituskyky. hapetettu, ELTAANTUNUT, ja Nisen ovat vain muutama suositut laajennukset jotka on helppo liittää LibreNMS: ään kattavaan verkonhallintajärjestelmään.

LibreNMS tukee myös käyttöjärjestelmän käyttöä mobiililaitteelta, jossa on käytettävissä oleva Android- ja iOS-sovellus. Tämän avulla järjestelmänvalvojat voivat hallita verkkojaan myös toimistosta poissa ollessa. Hajautettu kysely antaa LibreNMS: lle kyvyn skaalata ja tarjota ratkaisun jopa suuriin verkkoihin.

Avoimen lähdekoodin ohjelmistona, LibreNMS on valtava määrä syvyyttä ja joustavuutta, mutta suurin osa sen eduista tulee kokeneilta käyttäjiltä, ​​joiden on aika sukeltaa LibreNMS: n ikävän rakeisiin sisäpintoihin. Sukellus LibreNMS-tietokantaan ei ole mitenkään vaatimus, mutta suurin osa sen vahvuuksista loistaa, kun sitä käyttävät henkilöt, jotka eivät pelkää käteensä likaantumista. Aloita lukemalla asennusdokumentit.

6. ManageEngine OpManager

ManageEngine OpManager -kuva

ManageEnginen OpManager on erityinen suorituskyvyn ja infrastruktuurin seurannan työkalu. Se tarjoaa skaalaamalla suorituskyvyn seuranta useille laitteille ja sisältää kaikki normaalit suorituskyvyn seurantatiedot, mukaan lukien suorittimen käyttö, muisti, tallennustila ja paljon muuta.

ManageEngine OpManagerin tärkein myyntikohta on sen sisällyttäminen laajempaan ManageEngine-tuoteperheeseen, mikä tekee siitä yksi hammaspyörä suuremmassa verkottotuotteiden pyörässä. Se voi toimia erinomaisesti itsenäisenä tuotteena, mutta se on suunniteltu käytettäväksi yhdessä muiden ManageEngine-ohjelmistojen kanssa kokonaisvaltaisesti hallitsemaan suurempia verkkoja.

OpManager sisältää myös PGSQL-tietokantatiedot, antaa DBA: t yksityiskohtaiset tiedot suorituskyvystä ja kyselyajoista suurissa verkoissa. Tämän työkalun avulla voidaan antaa tietointensiivisille verkostoille, jotka ovat erittäin riippuvaisia ​​tietokannoista, arvokas työkalu lyhentämällä kyselyaikoja ja parantaa tehokkuutta.

OpManager sisältää kohtuullisen määrän räätälöinnin suhteessa seurata kokoonpanoja ja mukautetut ilmoitukset, auttaa antamaan järjestelmänvalvojille vain tietoja ja varoituksia, joita he tarvitsevat verkkojensa tehokkaaseen johtamiseen. ManageEngine tarjoaa a 30 päivän ilmainen kokeilu Lataa arviointia varten.

7. AvaaNMS

12 parasta palvelimen ja sovellusten suorituskyvyn seurantatyökalua

Tämän luettelon toinen avoimen lähdekoodin merkintä, OpenNMS on verkonhallintaohjelmisto, jolla on paljon apuohjelmia ja oma asiakaskunta. OpenNMS: ää on kaksi haaroitusjakelua, jokaisella on omat ainutlaatuiset edunsa.

Ensimmäinen, pituuspiiri, on tavallinen OpenNMS-jakelu. Se on lähinnä OpenNMS: n "vakaa julkaisu" ja siinä on useimmat tuote- ja yhteisötuet kahdesta julkaisusta. Suurin osa OpenNMS-käyttäjistä päättää ajaa Meridiania.

Toinen jakelu on horisontti. Sitä voitaisiin kuvata löysästi uusien tekniikoiden, ideoiden ja toteutusten beeta-alustana. On huomattavasti vähemmän dokumentaatiota ja yhteisön tuki Horizonille, koska suurin osa käyttäjistä koodaa ja dokumentoi Meridiania. Se kuvaa OpenNMS-avoimen lähdekoodin viitekehystä.

OpenNMS-ominaisuudet konfiguroitavissa oleva palvelunvalvonta, tulosohjaus useiden standardiprotokollien kautta, ja mahdollistaa sen mukautetut ilmoitukset. Automaattinen verkonhaku yhdistettynä topologian löytö auttaa nopea ja helppo asennus sekä ylimääräisiä näkemyksiä määritetyn verkon puitteista.

OpenNMS integroituu myös helposti olemassa olevaan infrastruktuuriin huomattavan määrän dokumentaatiota yhteisöstään helpottamaan asennusta ja integrointia olemassa olevaan alustaan. Aloita lukemalla asennusdokumentit.

8. WhatsUp kulta

WhatsUp Gold -verkkokartta

WhatsUp kulta on oma suorituskyvynvalvontajärjestelmä, jonka käyttöliittymässä on runsaasti räätälöintivaihtoehtoja. Siinä on helppo käyttää, intuitiivinen käyttöliittymä joita voidaan mukauttaa näyttämään erilaisia ​​tietomääriä. Tämä näyttö voidaan myös konfiguroida siten, että tiedot on jaoteltu lohkoon ja pääsy vain niihin, jotka sitä tarvitsevat. Voit helposti määrittää tietyn tyyppisiä tietoja näytettäväksi ryhmille, jotka sitä eniten tarvitsevat.

WhatsUp Gold on myös automaattinen kerroksen 2/3 verkon kartoitus jotta voidaan helposti luoda kattava kuva nykyisestä työverkosta. Tämä verkkokartta näkyy kätevä näyttö se tekee mahdollisten vikojen tai suorituskyvyn pullonkaulojen löytäminen on yksinkertainen tehtävä.

Yksi WhatsUp Goldin pääominaisuuksista on sen kyky seurata ja varoittaa ennakoivasti kun mahdolliset ongelma-alueet takana heidän ruma päänsä. Älykäs työnkulun suunnittelu auttaa pitämään nämä hälytykset esiin tarvittaessa, jotta mahdolliset ongelmat voidaan ratkaista nopeasti ja ilman palvelun keskeytyksiä. Lataa ilmainen kokeiluversio heidän sivustoltaan.

9. OP5

OP5-näyttö

Suunniteltu erityisesti käytettäväksi suuryritystason verkon suorituskyvyn seurantaratkaisu, OP5 käsittelee laajoja verkkoympäristöjä erittäin hyvin. Kaikki kojelaudasta, verkon kartoitusnäytöstä ohjelmistossa saatavilla olevaan räätälöintiin viittaa OP5: n suunniteltuun käyttöön palveluntarjoajan mittakaavan seurantaympäristönä.

Upea esimerkki tästä on OP5: n toiminta makrokuva valvotuista verkkosolmuista. Saatavilla oleva kartta-widget antaa todellinen, kokonaisvaltainen kuva siitä, kuinka kukin järjestelmä on kytketty toisiinsa maantieteellisen sijainnin perusteella.

OP5: n joustavuus johtuu sen sisällyttämisestä widgetit, jotka voidaan lisätä tai poistaa keskushallintapaneelista, antaa järjestelmänvalvojille täyden hallinnan näytettävien tietojen määrästä. Nämä widgetit voidaan määrittää näytä lokeroidut tiedot eri osastoihin auttaakseen henkilöstöä keskittymään kriittiseen tietoon.

Visuaalinen raportointi antaa yksityiskohtaisia ​​tietoja mahdollisista pullonkauloista tai ongelma-alueista. Nämä visuaaliset esitykset sisältää kaavioita ja kaavioita saada selkeä kuva siitä, milloin ja missä ongelma voi syntyä.

Ylimääräinen irtisanomisten seuranta auttaa entisestään OP5 n suunnittelutavoite olla keskitetty palvelupiste yritystoiminnan verkottumisen seurantaan tarvitsee. Lisätietoja hinnoittelusta niiden lataussivulta.

10. Icinga 2

Icinga

Toinen avoimen lähdekoodin suorituskyvyn seurantatyökalu, Icinga 2 on suunniteltu tarjoamaan vankka suorituskyvyn seuranta kuluttaen samalla minimaalisen määrän järjestelmäresursseja. Icinga on saatavana useissa eri muodoissa ja jakeluissa, joten se tarjoaa valtavan määrän joustavuutta täysin ilmaisessa paketissa.

Voidaan integroida muihin suosittuihin avoimen lähdekoodin työkaluihin, Icinga 2 voi käsittää yhden osan täydellisestä verkon suorituskyvyn seurantaratkaisusta, joka on skaalautuva melkein mihin tahansa kokoon. Dynaaminen mukauttaminen itse ohjelmistossa yhdessä sääntöpohjaiset suorituskonfiguraatiot antaa järjestelmänvalvojille mukauttaa Icingan asennuksen heidän tarpeidensa mukaan.

Icinga 2 käyttää tehokkaasti järjestelmäresursseja luodakseen paljaan luun resurssijalanjäljen tarjoamalla samalla yritysluokan suorituskyvyn seurantaa ja tilastoja. Yksityiskohtaiset suoritustiedot auttavat käyttäjiä ohjaamaan mahdollisia ongelma-alueita, ja kattava hälytysjärjestelmä varoittaa järjestelmänvalvojia tulevasta katastrofista.

Avoimen lähdekoodin työkaluna suuri osa Icingan joustavuudesta tulee lukuisia variantteja ja laajennuksia joita voidaan hyödyntää sovelluksen kanssa. Jopa ilman laajaa säätämistä ja tutkimusta, Icinga 2 on uskomattoman kykenevä suorituskyvyn seurantaratkaisuna, mutta avoimen lähdekoodin harrastajat suhtautuvat myönteisesti suunnittelufilosofian tarjoamaan monipuolisuuteen. Käy lataus- ja asennustietoja heidän Github-varastoissaan.

11. Anturis

Anturis-palvelimen näyttö

Anturis tarjoaa suorituskyvyn seurantaalustan, joka on SaaS-pilvipohjainen toteutus. Tämä antaa sille joitain ainutlaatuisia yläpisteitä verkonvalvojille, jotka etsivät mobiilimpaa seurantaalustaa työskentelemään. Anturiksella on vaihtoehtoja sekä agenttien että agenttien käyttöönotosta, mikä tekee siitä uskomattoman hyödyllisen erittäin mobiiliverkkoympäristöissä tai siltaalustana työskentelemään sujuvammissa verkkoyhteysasennoissa..

Kuten pilvipohjainen palvelu itsessään on järkevää Anturis olla kykenevä seurata pilvipohjaisia ​​palveluita, ja se kykenee tekemään niin minimillä asennuksella. Se voi tarkkailla useita maantieteellisiä paikkoja vahvistaen entisestään suunnittelufilosofiaansa kyvystä käsitellä erittäin monimutkaisia, erittäin mobiiliverkkoinfrastruktuureja. Tämä antaa sille myös hyvät arvosanat skaalaussuoritusohjelmana, joka pystyy käsittelemään suurta verkonvalvontaa.

Valikoima mukautetut ilmoitukset ja Toimitustavat Pidä järjestelmänvalvojat tietoisina keskeisistä yksityiskohdista ja kriittisistä järjestelmistä, joihin on kiinnitettävä huomiota jatkuvan palvelun varmistamiseksi. Anturis voi seurata palvelimien vakiosuoritusmittareita ja seurata liikennettä verkoissa parantaakseen kaistanleveyttä ja auttaa tunnistamaan ongelma-alueet, joissa muutoksia voidaan tarvita. Anturis tarjoaa laajan valikoiman ilmaiset ja maksetut suunnitelmat verkon tarpeiden mukaan.

12. LogicMonitor

LogicMonitor

toinen SaaS pilvipohjainen suorituskyvyn seurantaratkaisu, LogicMonitor antaa samat joustavat edut dynaamisille verkkoympäristöille, joissa voidaan hyödyntää mobiililaitteiden seurantasovellusta. Pystyy olemaan nopeasti käyttöön ja hyödyntää automaattinen laitteiden löytäminen, LogicMonitor voi analysoida resurssien käyttöä sekä paikan päällä että pilvipohjaisessa infrastruktuurissa.

räätälöity kojetaulu voi olla jakautunut tietoihin jakamaan tietoja ryhmille tai henkilöstölle, joka sitä eniten tarvitsee. Laaja valikoima datan esitysvaihtoehdot, näitä tietoja voidaan mukauttaa antamaan nopeasti tärkeitä yksityiskohtia käyttötilastot, järjestelmän kuormat, ja sovelluksen suorituskyky.

Joustava hälytys ja kyky seurata ja analysoida verkkoasetuksia reaaliajassa antavat lisäapua LogicMonitor. Se voi seurata aktiivisesti kokoonpanomuutoksia ja etsiä suorituskykyvaikutuksia auttaakseen jatkuvasti muuttuvissa verkoissa antamaan arvokasta tietoa verkon yleisestä terveydestä. LogicMonitor tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson heidän verkkosivuillaan.

Palvelimen ja sovellusten seurantatyökalun valitseminen

SolarWinds-palvelin ja sovellusmonitori ja PRTG-verkkomonitori ovat kaksi luettelon korkeimman suorituskyvyn työkalua. Niiden monipuolinen tarkkailu on tehnyt niistä kaksi parasta suorituskyvyn seurantatyökalua maailmassa.

SolarWinds-palvelin ja sovellusmonitori osaa seurata laitteistoa AWS ja Azure IaaS infrastruktuuri.

PRTG-verkkomonitori on oma ainutlaatuiset anturit jonka voit ladata seuraamaan yksittäisiä työkaluja. Pienemmille organisaatioille, PRTG-verkkomonitori on erityisen hyvä valinta. Syynä on ilmainen versio, joka tukee jopa 100 anturia. 100 anturia peittää monia pienempiä verkkoja ilman mojovaa hintamerkkiä, joka liittyy verkonvalvontatuotteisiin.

On syytä mainita, että molemmat työkalut tuovat mukavuutta myös pöytään. PRTG-verkkomonitori ja SolarWinds-palvelin ja sovellusmonitori molemmilla on automaattisen etsinnän ominaisuus, joka tunnistaa verkossa olevat laitteet automaattisesti. Autodiscovery varmistaa, että työskentelet aina verkkoympäristösi päivitetyn version kanssa.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 + = 72