12 parasta laitteiston seurannan työkalua ja ohjelmistoa

12 parasta laitteiston seurannan työkalua ja ohjelmistoa


Oletko koskaan ajatellut vaurioita, joita viallinen laitteisto voi tehdä yrityksellesi? Vain yhdellä laitteistovirheellä voi olla tuhoisa vaikutus tuottavuuteen ja pakottaa tärkeimmät laitteet toimimattomiksi. Haasteena on, että aina ei ole helppo havaita, kun jokin laitteisto on myös viallinen. Laitteiden valvontaohjelmiston käyttäminen ongelmien havaitsemiseksi jo varhaisessa vaiheessa on kriittistä verkkoon pysymisen kannalta.

Laitteistovikojen syyt vaihtelevat haittaohjelmista vanhuuteen. Laitteiston valvontaohjelmiston käyttöönotto on välttämätöntä laitteen suorituskyvyn näkyvyyden parantamiseksi. Tässä artikkelissa tarkastellaan 12 parasta markkinoiden valvontaohjelmistotuotetta.

Meillä on paljon yksityiskohtia jokaisesta alla esitetystä työkalusta, mutta jos sinulla on aikaa vain nopeaa vilkaisua varten, tässä on seuraava luettelo parhaista laitteistonäytöistä:

 1. SolarWinds-palvelin & Sovellusmonitori (ilmainen kokeilu) Alan johtava toimittaja, joka tarjoaa infrastruktuurin seurantavälineitä. Suorittaa Windows Serverillä.
 2. ManageEngine Applications Manager (ilmainen kokeilu) Tämä työkalu ei vain valvo sovelluksia, se kattaa myös palvelimen tilan. Ohjelmisto asennetaan Windows Server- ja Linux-käyttöjärjestelmiin.
 3. Paessler PRTG -verkkomonitori (ilmainen kokeilu) Yhtenäinen verkon, palvelimen ja sovelluksen seurantatyökalu, jota voidaan hienosäätää valitsemalla mitkä anturit otetaan käyttöön.
 4. Atera (ILMAINEN KOKEILU) Pilvipohjainen järjestelmän seuranta- ja hallintapaketti, joka on tarkoitettu hallituille palveluntarjoajille, jotka voivat valvoa laitteistoa koko verkossa.
 5. Zabbix Ilmainen, avoimen lähdekoodin infrastruktuurimonitori houkuttelevalla käyttöliittymällä. Asennetaan Linuxiin.
 6. HWMonitor Peruslaitteiston valvontajärjestelmä. Saatavana ilmaisena ja maksettuna versiona.
 7. HWiNFO Reaaliaikainen verkkomonitori, joka keskittyy laitteen tiloihin. Suorittaa Windowsissa.
 8. Avaa Hardware Monitor Ilmainen, avoimen lähdekoodin laitteiston näyttö, joka asennetaan Windows- ja Linux-käyttöjärjestelmiin.
 9. AIDA64 Pk-yrityksille tarkoitettu laitteisto- ja sovellusmonitori.
 10. Monitis Palvelinmonitori hienolla tilan visualisoinnilla.
 11. WhatsUp kulta Verkkoinfrastruktuurimonitori, joka sisältää reaaliaikaisen, värikoodatun laitteen tilan verkon topologiakartalla. Asennetaan Windows Serveriin.
 12. SysGauge Raportit kaikkien verkkoon kytkettyjen laitteiden tilasta. Saatavana ilmaisena ja maksettuna versiona. Suorittaa Windowsissa.

Paras laitteistonäyttö

Laitteiden valvontaohjelmisto tarjoaa keskitetyn alustan kytkettyjen laitteiden terveyden ja suorituskyvyn seuraamiseksi. Nämä työkalut tarjoavat visuaalisia näyttöjä, jotka korostavat viat ilmoituksilla ja hälytyksillä. Laitteiston tarkkailutyökalu on tarpeen ongelmien havaitsemiseksi varhaisessa vaiheessa ja vähentämällä solmun tai palvelimen putoamisen todennäköisyyttä. Meillä on 12 parhainta työkalua alla niiden ominaisuuksien, etujen, helppokäyttöisyyden ja yleisen suorituskyvyn perusteella.

1. SolarWinds-palvelin & Sovellusmonitori (ilmainen kokeilu)

SolarWinds Server- ja Application Monitor -kuvakaappaus

SolarWinds-palvelin & Sovellusmonitori on laitteiston seurantatyökalu, joka pystyy tunnistamaan suorituskykyongelmat koko verkossa. Työkalu voi monitorin suoritin, muisti, levytila, tuulettimen nopeus, ja virtalähde. Kaikki nämä tiedot näytetään sinulle kojetaulun muodossa, joka tarjoaa sinulle täydellisen näkyvyyden verkon tilasta ja Windows-sovellusten, Linux-sovellusten ja palvelinresurssien käytöstä riippumatta siitä, sijaitsevatko ne tilossa tai pilvessä. Voit seurata Taivaansininen, AWS IaaS, PaaS ja SaaS palvelut.

SolarWinds Serverin tarjoama asennusprosessi & Sovellusmonitori on uskomattoman kevyt. Voit aloittaa asennuksen ja löytää laitteet automaattisesti liitetty verkkoosi. Paikallisen ympäristösi tarkkailemiseen tarvitaan alle tunti.

Kun asennus on valmis, voit alkaa mukauttaa käyttämiäsi näyttöjä ympäristön hallintaan. Ohjattu komponentin valvonta auttaa sinua valitsemaan minkä palvelun tai sovelluksen haluat seurata. Tämän hallintatason varmistaminen varmistaa, että laitteistossa on täydellinen näkyvyys.

SolarWinds-palvelin & Application Monitor on luonnollinen valinta niille pk-yrityksille, jotka etsivät vähähuoltoa, mutta erittäin tehokasta laitteistovalvontaohjelmistoa. SolarWinds-palvelimen hinta & Application Monitor alkaa 2 995 dollarista (2 368 puntaa). Voit ladata 30 päivän ilmainen kokeilu versio.

SolarWinds-palvelin & Sovellus MonitorDownload 30 päivän ILMAINEN kokeilu

2. ManageEngine Applications Manager (ilmainen kokeilu)

12 parasta laitteiston seurannan työkalua ja ohjelmistoa

ManageEngine Applications Manager on infrastruktuurin seurantaalusta, joka on suunniteltu sovellusten ja laitteiden tilan seuraamiseen. Asioita, joita voit seurata tällä työkalulla, ovat muisti, CPU-määritystiedotlevytiedotlämpötilaProsessorin tuulettimen nopeus, ja virtalähteen luokitus. Näiden elementtien terveys voidaan tunnistaa vihreällä tai punaisella painikkeella.

ManageEngine Applications Manager käyttää myös hälytyksiä hälyttämään sinua, kun jokin laitteisto vioittuu. Voit määrittää hälytykset, jotka lähetetään, kun laitteisto kuuluu seuraaviin luokkiin; Varoituskriittinenepäonnistuihuonontunutvirhe, ja ei hyödynnetä. Nämä hälytykset ovat hienoja, kun annat sinulle pään ylös ennen laitteen toimintahäiriöitä.

ManageEngine Applications Manager -yrityksen tarjoama seurantakokemus on erityisen sopiva organisaatioille, joilla on monipuolinen sovellusvalikoima. Työkalu voi seurata verkkolaitteita, virtuaalikoneita, verkkopalvelimia ja pilvisovelluksia yhden alustan kautta. Kaistanleveyden suhteen, työkalu voi seurata jopa 50 000 sovellusta.

ManageEngine Applications Manager on ilmainen jopa viidelle sovellukselle tai palvelimelle. Maksullisia pääversioita on kaksi; Professional Edition ja Enterprise Edition. Professional Edition alkaa 945 dollarista (747 puntaa) 25 näytöltä ja Enterprise Edition alkaa 9 595 dollarista (7 586 puntaa) 250 näytöltä. On myös 30 päivän ilmainen kokeiluversio.

ManageEngine Applications ManagerLataa 30 päivän ILMAINEN kokeilu

3. Paessler PRTG -verkkomonitori (ilmainen kokeilu)

PRTG-verkkomonitori

Paessler PRTG -verkkomonitori on toinen laitteiston seurantatyökalu, joka löytää tasapainon syvyyden ja saavutettavuuden välillä. PRTG Network Monitor -sovelluksella voit tarkkailla prosessoriRAM, ja verkkolaitteiden kiintolevyt. Ohjelmisto tukee myyjien tuotteita, kuten IBM, Cisco, Dell, Synology ja Linksys. Kaikkia suoritustietoja voidaan katsella välittömästi näytön kojelaudan kautta.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse pysyä tietokoneen vieressä vain tietääksesi mitä tapahtuu. PRTG Network Monitor -järjestelmässä on hälytysjärjestelmä, joka lähettää sinulle ilmoituksen sähköpostitse tai tekstiviestinä, jos ympäristössäsi on ongelma. Voit esimerkiksi määritä hälytykset lähetetään, jos levytilaa putoaa liian vähän.

Tämän työkalun asennusprosessi on myös melko yksinkertainen. Voit asettaa ohjelman arvoon ping IP-alueet etsivät verkkoon kytkettyjä laitteita. Voit myös luoda verkon karttoja vetämällä ja pudottamalla -editorilla, jos haluat tehdä vianetsintää maantieteellisestä näkökulmasta.

PRTG Network Monitor käyttää joustavaa hinnoitteluasteikkoa käytettävien anturien lukumäärästä riippuen. Työkalu on ilmainen alle 100 anturille, mutta sen jälkeen sinun on pelattava. PRTG Network Monitor -palvelun maksetut versiot alkavat 1600 dollarista (1 265 puntaa) 500 anturin ja yhden palvelimen asennuksen yhteydessä. Siellä on myös 30 päivän ilmainen kokeiluversio.

Paessler PRTG Network MonitorLataa 30 päivän ILMAINEN kokeilu

4. Atera (ILMAINEN KOKEILU)

12 parasta laitteiston seurannan työkalua ja ohjelmistoa

Atera on erityisesti hallitut palveluntarjoajat. Palvelu toimitetaan pilvestä, joka poistaa melkein kaikki laitteistovaatimukset MSP: n omalta sivustolta. Järjestelmän konsoliin pääsy sekä MSP-johtajille että heidän teknikkoilleen tapahtuu mikä tahansa tavallinen selain. Atera tuottaa myös ilmaisia ​​sovelluksia, joiden avulla asiakkaat pääsevät järjestelmään mobiililaitteet.

Palvelu tarkistaa verkkolaitteiden, päätepisteiden ja palvelimien tilat. Laitteiston seurannan lisäksi Atera pystyy myös seuraamaan ja parantamaan sovellusten, kuten tietokantojen, verkko- ja sähköpostipalvelimien, suorituskykyä.

Etäyhteyttä tukevana pilvipohjaisena palveluna Atera pystyy toimittamaan yhteydet mihin tahansa asiakasresurssiin, pilvipohjaiset mukaan lukien AWS tai Taivaansininen palvelimet - Atera-järjestelmä asuu tosiasiallisesti Azure-palvelimissa. Valvottu järjestelmä tarvitsee vain siihen asennetun agentin.

Atera sisältää Help Desk -portaali, joka antaa teknikoille etäyhteys tutkimuspisteiden ja ongelmaratkaisujen loppupisteisiin. Paketti sisältää myös etätyöpöytäpalvelu jonka avulla päätepisteen käyttäjä voi seurata teknikon toimia.

Ateran asiakkaiden ei tarvitse maksaa ohjelmistosta etukäteen, mikä on suuri etu riippumattomille freelance-tukiasiantuntijoille ja on erittäin houkutteleva aloittaville MSP: ille. Sen sijaan MSP maksaa tilaus teknikkoa kohti. Tämä hinnoittelumalli tekee Aterasta sopivan kaiken kokoisille MSP: ille ja se on erityisen kiinnostava nopeasti kasvaville palveluntarjoajille. Kun MSP saavuttaa täyden kapasiteetin ja palkkaa uutta henkilökuntaa, sen on vain lisättävä sopiva määrä Atera-tilauksia saadaksesi nämä uudet teknikot täysin ymmärtämään.

Myös Atera-tilauksen sisältää prosessointivirran ja tallennuksen pilvipalvelimilla, joten se on erittäin kustannustehokas sopimus. Voit kokeilla Atera-järjestelmää 30 päivän ilmainen kokeilu.

AteraStart 30 päivän ILMAINEN kokeilu

5. Zabbix

Zabbix-kuvakaappaus

Zabbix on verkonvalvontatyökalu, joka voi seurata laitteiden saatavuutta. Zabbix etsii laitteet automaattisesti asennuksessa ja tunnistaa, kun laitteet on kytketty tai irrotettu. Kun työkalut on kytketty, voit seurata järjestelmän tilaalevytilalaitteen lämpötilavirtalähde, ja verkkolaitteiston tuulettimen tila. Siellä on myös valmiita malleja, joiden avulla voidaan seurata valmistajien, kuten IBM, Lenovo, Dell, Linux, Solaris ja Hewlett Packard Enterprise, suosittuja palvelimia..

Pidäksesi ajan tasalla voit tarkastella hälytyksiä kautta sähköpostitekstiviestipälpättäämukautetut skriptit tai sanansaattaja. Hälytysviestit voidaan mukauttaa vastaanottajan perusteella. Voit esimerkiksi muokata päivämäärää ja aikaahostname, esineen arvokäynnistysarvotisäntäprofiilikäyttäjän makrot ja lisääntymishistoria.

Zabbixissa tarjottava visualisointi on myös huippuluokkaa. Voit tarkastella laitteistokaavioita, jotka päivittyvät automaattisesti. Voit esimerkiksi Tarkastele kaavioita prosessorin kuormituksesta ja Prosessorin käyttö nähdäksesi kuinka laitteet toimivat. Voit myös luoda saatavuusraportteja muiden ryhmäsi jäsenten näyttämiseksi.

Yksi Zabbixin tärkeimmistä myyntikohdista on, että se on ilmainen ja avoimen lähdekoodin. Voit ladata Zabbixin Red Hat Enterprise Linux-, CentOS-, Oracle Linux-, Ubuntu-, Debian-, SUSE Linux Enterprise Server- ja Raspbian-versioille. Voit ladata Zabbixin ilmaiseksi.

6. Amor HWMonitor

12 parasta laitteiston seurannan työkalua ja ohjelmistoa

Amor HWMonitor on yksi luettelossa yleisimmin käytetyistä laitteiden valvontatyökaluista. HWMonitor valvoo terveydentilajännitteetlämpötilat ja tuulettimen tila of kytketyt laitteet. Tiedot näytetään luettelomuodossa, joka hajottaa kytkettyjen laitteiden suorituskyvyn. Kaikki datalukemat näytetään reaaliajassa, joten voit pysyä ajan tasalla verkon laitteiden suorituskyvystä.

Yksi HWMonitorin etu on, että sitä on helppo käyttää. Käynnistyksen jälkeen se tulee automaattisesti aloita verkon seuranta suorituskykyongelmien varalta. Kun ohjelma on valmis ja käynnissä, voit käyttää ominaisuuksia, kuten raportteja, kerätä lisätietoja laitteistostasi ja vianetsintää.

Jos etsit suoraviivaista laitteistovalvontakokemusta ilman joitain edistyneempiä ominaisuuksia ja muiden alustojen visualisointia, HWMonitor on hyvä valinta. Ohjelma on saatavana nimellä ilmainen versio tai a maksettu versio (maksettu versio tarjoaa lisäkeräysominaisuuksia ja etäkäytön). Voit ladata HWMonitorin ilmaiseksi.

7. HWiNFO

12 parasta laitteiston seurannan työkalua ja ohjelmistoa

HWiNFO on verkonvalvontatyökalu, jota käytetään laitteiston ja järjestelmän valvontaan. HWiNFO tarjousS reaaliaikainen seuranta for sinun tietokoneen suorittimetGPUemolevyasemat, ja oheislaitteet. Työkalu on tarkoitettu tunnistamaan, onko laitteesi ylikuumentunut tai viallinen. Vaikka käyttöliittymä on vähän vanhentunut, se tekee tarvitsemiesi tietojen löytämisen helpoksi.

Työkalun keräämät tiedot luokitellaan eri segmentteihin; muistiprosessoriemolevybussiasematmonitorisatamatverkkoaudio-, ja videosovitin. Pelkkä luokkaryhmä antaa seurantatoiminnoillesi näkyvyyden koko verkossa.

Vaikka HWiNFO: n kokemus on hiukan perusluonteisempi kuin joidenkin muiden luettelon työkalujen kanssa, sillä on silti oma hälytysjärjestelmä. Hälytykset ovat muokattavissa ja voidaan päivittää laajennuksilla. Voit myös kerätä lisätietoja XMLCSV, ja HTML-raportit täydellinen mukautettavilla kaavioilla ja taulukoilla.

Pienemmille yrityksille, jotka vaativat yksinkertaisen laitteiston valvonnan, HWiNFO on ihanteellinen valinta. HWiNFO toimii Windows 10, 8, 7, Vista ja XP -käyttöjärjestelmissä. Lisätietoja ja lataa se tästä linkistä.

8. Avaa Hardware Monitor

12 parasta laitteiston seurannan työkalua ja ohjelmistoa

Avaa Hardware Monitor on avoimen lähdekoodin laitteistovalvontaratkaisu, joka seuraa Prosessorin kuormalämpötila, tuulettimen nopeusJännite, ja kellonopeus. Voit tarkastella näiden elementtien suorituskykyä luettelomuodossa. Viimeisin Open Hardware Monitor -päivitys julkaistiin vuonna 2016.

Avoimen lähdekoodin tuotteena Open Hardware Monitor on ilmainen ja helppo asentaa. Sinä pystyt Lataa ohjelma tiedostona tai lähdekoodi. Ohjelma on saatavana Windows XP, Vista, 7, 8, 10 ja Linux (x86-pohjaiset käyttöjärjestelmät). Voit ladata Open Hardware Monitor ilmaiseksi.

9. AIDA64

12 parasta laitteiston seurannan työkalua ja ohjelmistoa

AIDA64 on erityisesti pk-yrityksille suunniteltu laitteisto- ja ohjelmistovalvontaratkaisu. Työkalussa on laitteiston havaitsemismoottori joka voi löytää kytkettyjä laitteita tietokannasta, joka sisältää yli 208 000 merkintää. AIDA64: n tarjoamat laitteistovalvontaominaisuudet mukaan lukien prosessorilevy, ja lämpötilan seuranta. Kun tiedot on kerätty laitteista, ne voidaan tallentaa CSVXML tai SQL tietokanta.

AIDA64: n hälytysjärjestelmä voi lähettää ilmoituksia käyttäjälle heti kun ongelma on tapahtunut tai laitteisto tai ohjelmisto on vaihdettu. Voit esimerkiksi vastaanottaa ilmoitus jos järjestelmäaseman vapaata tilaa on alle tietty prosenttiosuus tai järjestelmämuistin koko muuttuu. Ilmoitukset ovat lähetetään sähköpostitse joten et kaipaa mitään tärkeää.

Yksi mielenkiintoisista ominaisuuksista, joita AIDA64 sisältää, on kyky valvoa laitteita etäyhteydellä. Sinä pystyt tuoda markkinoilleuudelleenkäynnistää ja sammutussovellukset ja palvelut etänä. Tämän työkalun etähallintaominaisuuksien avulla voit valvoa saumattomasti etätietokoneita.

AIDA64-ohjelmasta on saatavana neljä eri versiota; Äärimmäinen, insinööri, verkkoauditointi ja liiketoiminta. Extreme-versio alkaa kotikäyttäjille hintaan 39,95 dollaria (31,57 puntaa). Engineer-version hinta on 199,90 dollaria (157,99 puntaa) komentoriviautomaation avulla. Network Audit -versio maksaa 100 dollaria (79,03 puntaa) ja sisältää komentoriviautomaatioverkon inventaario, ja muutoksen hallinta.

Business-versio maksaa 199,90 dollaria (157,99 puntaa) ja tukee etähallintaa, komentoriviautomaatioa, verkkovarastoa ja muutosten hallintaa. Voit ladata ilmaisen kokeilujakson.

9. Moniitti

12 parasta laitteiston seurannan työkalua ja ohjelmistoa

Monitis on palvelimen seurantatyökalu, joka voi seurata prosessorimuistivarastointi ja levyn käyttö verkkokomponentteja. Työkalun mukana toimitetaan alkuperäisiä agentteja Windows ja Linux joten se on ihanteellinen alustojenväliseen seurantaan. Voit myös seurata verkon kaistanleveyttä nähdäksesi onko epäilyttävää liikennettä, joka voisi viitata hyökkäykseen.

Työkalu tarjoaa myös hälytykset pitää sinut silmukassa, jos laitteistosi on ongelma. Sinulla on raporttien joten voit välittää yksityiskohtaisempia tietoja laitteistovirheistä suoraan joukkueellesi. Raporttien tuotannon laatu on sama kuin kaikkien muiden luettelossa olevien työkalujen.

Monitis on syytä harkita, jos etsit palvelimen valvontaratkaisua. Käyttöliittymä on yksinkertainen ja sisältää kaikki tiedot, joita tarvitset vianmäärityksen suorittamiseen kytketyillä palvelimilla. Jotta voit tarkistaa hinnan, sinun on kuitenkin otettava suoraan yhteyttä myyntitiimiin. Voit ladata ilmaisen Monitis-kokeilun.

10. WhatsUp kulta

WhatsUp Kultakaappaus

WhatsUp kulta on toinen laitteiston valvontaratkaisu, joka erottuu yhdestä parhaista. Tällä työkalulla voit tarkkailla lämpötila, virtalähde, ja tuulettimen tila laitteistosi. WhatsUp Gold -sovelluksen asentamisen jälkeen voit löydä paikalliset laitteet automaattisestipalvelimet, ja virtuaalikoneet. Kaikki nämä piirretään automaattisesti topologiakartalle. Kartta on värikoodattu, joten näet onko tietty laite ylös vai alas.

WhatsUp Goldin tarjoamat räätälöinnit ovat erittäin hyödyllisiä organisaatioille, joilla on suurempia ryhmiä, jotka seuraavat verkkoa. Yksittäiset käyttäjät voivat mukauttaa hallintapaneeleja ajoitetut raportit tarkistaaksesi laitteiston tilan. Työkalu tukee viestintää, joka pitää henkilökunnan laitteisto-ongelmien edessä.

Siellä on myös muokattava hälytysjoita voit hallita hälytyskeskuksen hallintapaneelin kautta. Hälytykset lähettänyt sähköpostitekstiviestilöysä, IFTTT-viestit ja verkkohälytykset. Riippumatta siitä, missä käyttöympäristössä olet, löydät kuinka verkkoosi toimii. IOS: lle ja Androidille on myös sovellus, joka näyttää kytkettyjen laitteiden tilan.

WhatsUp Gold -versiosta on saatavana kolme versiota; premium-vuotuinen tilaus, premium-lisenssi ja Total Plus -lisenssi. Premium-versiot sisältävät automaattisen etsinnän, suorituskyvyn seurannan, hälytykset, mukautetut kojetaulut ja pilvien seurannan.

Jos kuitenkin haluat käyttää sovellusten seurantaa, virtualisoinnin seurantaa ja kokoonpanon seurantaa, joudut maksamaan Yhteensä plus versio. Tarjouksen tarkastelemiseksi sinun on otettava suoraan yhteyttä myyntitiimiin. Voit ladata ilmaisen kokeilujakson.

11. SysGauge

Sysgauge-näyttökuva

Vaikka teknisesti 'järjestelmämonitori' eikä todellinen 'laitteistonäyttö', SysGauge teki sen luetteloomme, koska se voi kattaa useimpien verkonvalvojien laitteistovalvontatarpeet. SysGauge on verkon suorituskyvyn valvontalaite, joka tarjoaa yleiskatsauksen kytketyistä laitteista. Työkalu seuraa prosessorin käyttöä, muistin käyttöresurssien käyttölevytilan käyttö, ja levyn lukeminen / kirjoittaminen kaikille tietokoneeseen asennetuille loogisille ja fyysisille levyille. Laitteiden valvontaa varten Järjestelmän tilan valvonta on missä vietät suurimman osan ajasta.

 Järjestelmän tilan valvonta näyttää kuvaajat ja valitsimet näytöllä prosessori käyttö ja muistin käyttödataa. Nämä ovat suhteellisen perustietoja, mutta tekevät hienoa työtä raakatietojen visualisoinnissa. CPU: n käyttötaulukonäytössä voit tarkastella viimeisen, kahden viimeisen tai viiden viimeisen minuutin käyttödataa.

SysGauge on toimittanut ilmoituksia järjestelmän valvontasäännöt. Nämä säännöt antavat sinun määrittää ilmoitusolosuhteet. Voit esimerkiksi lisätä vaihtoehdon, kuten 'Jos muistin käytön nykyarvo on yli 90% Näytä virhe' tai 'Jos levytilan käytön nykyarvo on yli 90%, näytä varoitus'.

SysGauge on saatavana Windowsissa 32- tai 64-bittisenä pakettina. SysGauge on ilmainen versio, joka tukee jopa 10 näyttöä ja profiilia. Ohjelman maksetut versiot ovat seuraavat: SysGauge Pro 50 dollaria (39,52 puntaa), SysGuage Ultimate 125 dollaria (98,80 puntaa) ja SysGauge Server 125 dollaria (98,90 puntaa). Nämä tukevat 50, 100 ja 200 näyttöä / profiilia. Voit ladata SysGaugen.

Laitteiden valvontaohjelmiston valitseminen

Laitteiden valvonta on ainoa tapa suojautua laitteen vioittumiselta. Käyttämällä ennakoivaa laitteistovalvontaratkaisua kuten SolarWinds-palvelin & Sovellusmonitori, ManageEngine Applications Manager, ja Paessler PRTG -verkkomonitori voi auttaa minimoimaan solmun epäonnistumisen nousun ja tuottavuuden pysäyttämisen.

Näillä työkaluilla on jokaisella omat kojetaulut valvoa laitteiston suorituskykyä ja hälytysjärjestelmä reaaliaikaisen seurannan täydentämiseksi. Olitpa pk-yritys vai iso organisaatio, molemmilla työkaluilla on kaistaleveys laitteiden suorituskyvyn hallintaan mittakaavassa.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4