11 parasta DNS-palvelimen valvonta- ja vianetsintätyökalua ja ohjelmistoa

11 parasta DNS-palvelimen valvonta- ja vianetsintätyökalua ja ohjelmistoa


DNS-seuranta on yhtä tärkeä kuin infrastruktuurin seuranta. DNS-seuranta antaa sinun nähdä laadun yhteydestä arvovaltaisten nimipalvelimien ja paikallisten rekursiivisten palvelimien välillä. Reagenssiajan mittaaminen näiden palvelimien välillä osoittaa yhteytesi vahvuuden.

DNS-palvelimien valvonta antaa sinulle mahdollisuuden tarkista huonojen suorituskykyjen merkkejä Kuten viive tai jopa suorat katkaisut. DNS-palvelimen tarkkailutyökalun avulla voit nähdä milloin yhteys epäonnistuu ja antaa sinun astua sisään. Erityisesti hälytystoiminnolla varustettu DNS-palvelimen tarkkailutyökalu ilmoittaa sinulle, jos yhteys toimii heikosti. Tämä on erittäin hyödyllinen manuaalisen työmäärän vähentämisessä.

Jos sinulla on aikaa vähän ja haluat vain nähdä työkalut, tässä on luettelomme parhaat DNS-palvelimen seuranta- ja vianmääritystyökalut:

  1. SolarWinds-palvelin- ja sovellusmonitori (ilmainen kokeilu) Yhdistetty palvelin ja sovellusmonitori, joka myös valvoo pilvipohjaisia ​​palvelimia. Saatavana Windows Serverille.
  2. Paessler PRTG -verkkomonitori (ilmainen kokeilu) Monitoimilaite, joka sisältää verkko-, palvelin- ja sovellusmonitorit. Saatavana Windows Serverille.
  3. Sivusto24x7 (ilmainen kokeilu) Verkkopalvelu, joka seuraa IT-infrastruktuuria, sovelluksia ja käyttäjien käyttäytymistä verkkosivuilla.
  4. Atera (ILMAINEN KOKEILU) Järjestelmän seuranta- ja hallintaalusta, joka on suunniteltu MSP: n käyttöön. Se seuraa kaikkia asiakassivulla toimivia palveluita, mukaan lukien DNS-palvelimet
  5. Dotcom-Monitor Verkkomonitori erikoistuneella DNS-palvelimen valvonnalla.
  6. Nagios XI Laajennettava verkonvalvontajärjestelmä, joka sisältää DNS-palvelimen tarkkailutyökalut.
  7. ManageEngine Applications Manager Tämä on osa infrastruktuurin seurannan työkalupakettia. Se seuraa palvelimia sekä sovelluksia ja sisältää DNS-valvontamoduuleja.
  8. UpTrends Ilmainen DNS-seurantatyökalu.
  9. ThousandEyes Erikoistunut DNS-valvontajärjestelmä.
  10. AppDynamics Muokattava infrastruktuurimonitori, joka sisältää palvelinten ja sovellusten seurannan.
  11. NewRelic-sovelluksen suorituskyvyn seuranta Tarkkailee pitkää luetteloa sovelluksista, mukaan lukien DNS-palvelimet.

Paras DNS-palvelimen valvonta- ja vianmääritystyökalut

Tässä artikkelissa aiomme näyttää sinulle markkinoiden parhaat DNS-palvelimien seurantatyökalut.

1. SolarWinds-palvelin ja sovellusmonitori (ilmainen kokeilu)

SolarWinds-palvelin ja sovellusmonitori

SolarWinds-palvelin ja sovellusmonitori joka sisältää DNS-seurannan ja palvelimen suorituskyvyn hallintatyökalun on tällä hetkellä yksi suosituimmista palvelimien näytöistä, mutta tiedetään myös tarjoavan huippuluokan DNS-seurannan kokemus. SolarWinds-palvelin ja sovellusmonitori ei vain testaa yhteytesi suorituskykyä, mutta myös laitteistojen terveyttä. Kun testaat yhteyttä, voit analysoida kuinka nopeasti DNS-palvelin reagoi tietuekyselyyn.

Ohjelma analysoi nopeuden arvioimalla kuinka nopeasti palvelin reagoi tietuekyselyyn ja vertaa vastausta IP-osoitteiden luetteloon. Jos vastausaika on jäljessä muista IP-osoitteista, ohjelma ilmoittaa ongelman olevan. Sinun ei myöskään tarvitse tehdä kaikkea käsin SolarWinds-palvelin ja sovellusmonitori tahtoa ilmoittaa sinulle, kun DNS-palvelin vastaanottaa epätavallisen paljon pyyntöjä. Tämän avulla voit toimia nopeasti myös silloin, kun et ole pöydälläsi.

Laitteiden terveys on toinen alue, jolla SolarWinds-palvelin ja sovellusmonitori tarjoaa virkistävän seurantakokemuksen. Voit tarkastella palvelimien terveyttä esimerkiksi elementtien perusteella Tila, prosessori, akku, teho, lämpötila, ja tuulettimen nopeus. Tämä kaikki on värikoodattu, joten jos palvelimella on vaikeuksia, se merkitään Varoitus tag.

Oletko pk-yritys vai iso organisaatio, SolarWinds-palvelin ja sovellusmonitori on ohjelma, jota sinun tulisi ehdottomasti harkita. Se sekoittaa yksinkertaisen käyttöliittymän puhtaimpiin näkemäsi DNS-valvontaominaisuuksiin. SolarWinds-palvelin ja sovellusmonitori on saatavana lähtöhinnasta 2 995 dollaria (2320 puntaa). Jos haluat kokeilla ohjelmaa ensin, voit tehdä sen lataamalla 30 päivän ilmainen kokeilu.

SolarWinds-palvelin & Sovellus MonitorDownload 30 päivän ILMAINEN kokeilu

2. Paessler PRTG -verkkomonitori (ilmainen kokeilu)

PRTG Network Monitor -kuvakaappaus

Jokainen verkonvalvonnasta tuttu tulee perehtymään Paessler's PRTG Network Monitor, työkalu, joka tarjoaa myös tehokkaasti toimivan DNS-valvontakokemuksen. Kokemus on suunniteltu erityisesti DNS-palvelimien saatavuuden ja suorituskyvyn tarkistamiseen. Valvonnan helpottamiseksi, PRTG-verkkomonitori sillä on oma DNS-anturi ja ajaa DNS-seurantaa automaattisesti taustalla.

DNS-tunnistimessa voit tarkastella yleistä tietoa nykyisestä tai historiallisesta tiedostasi. DNS-kyselyn vastausaika näkyy värikoodilla, joka on helppo lukea. Historiallisia tietoja voidaan tarkastella viimeisen kahden päivän aikana, 30 päiväätai 365 päivää. Anturin sisältämät tiedot antavat sinulle perustiedot, joita tarvitaan tapahtuman arvioimiseksi ja pysymiseksi asianmukaisessa asennossa.

Pidä käyttökokemus mahdollisimman kätevänä, PRTG-verkkomonitori mukana tulee myös hälytysjärjestelmä. Käyttäjät voivat vastaanottaa hälytyksiä sähköpostitse, tekstiviestitai Push-ilmoitukset. Tämä vähentää tarvetta keskittyä näytölle ja yrittää saada kiinni jokaisesta pienestä muutoksesta. PRTG-verkkomonitori tekee tämän puolestasi ja paljon tarkemmin kuin voit koskaan saavuttaa itsesi.

Yleensä ottaen PRTG-verkkomonitori on tuote, joka sopii kaiken kokoisille yrityksille, jotka haluavat DNS-valvontakokemuksen premium-käyttöliittymällä. Tämä tuote toimii anturipohjaisella hinnoittelumallilla. Jos tarvitset alle 100 anturia, voit ladata PRTG: n ilmaiseksi. Jos tarvitset enemmän, joudut kuitenkin ostamaan 500 anturia 1600 dollarilla (1 240 puntaa). On olemassa joukko muita hinnoitteluvaihtoehtoja, kunnes pääset suurempiin versioihin, joissa on 5000 anturia 10500 dollaria (8 138 puntaa) ja rajaton palvelin 14500 dollarilla (11 239 puntaa). Voit arvioida PRTG-verkkomonitori 30 päivän ILMAISESSA kokeilussa.

Paessler's PRTG Network MonitorLataa 30 päivän ILMAINEN kokeilu

3. Site24x7 DNS-seuranta (ILMAINEN KOKEILU)

11 parasta DNS-palvelimen valvonta- ja vianetsintätyökalua ja ohjelmistoa

Internetissä ilmenevät DNS-virheet estävät maailmaa pääsemästä verkkosivustollesi. Vaikka pumppaisit rahaa mainoskampanjaan, joka saa URL-osoitteen tiedossa, jos tätä Web-osoitetta ei ole määritetty oikein globaalissa DNS-järjestelmässä, verkkosivustosi estetään tehokkaasti. DNS - valvontajärjestelmä Site24x7 varoittaa teknistä henkilöstöäsi virheellisistä määrityksistä verkkotunnuksen nimijärjestelmässä.

Ensimmäinen askel ongelman korjaamisessa on tietää, että ongelma on olemassa. Site24x7-palvelu pystyy tarkistamaan pääsy verkkosivustollesi yli 90 paikasta ympäri maailmaa. Järjestelmä ei vain tarkista, että sivustosi on näkyvissä maapallon joka kolkasta, mutta miksi siihen ei päästä kun näyttää olevan seisokki. DNS-näyttö on vain yksi monista tarkistuksista, jotka Site24x7 -katkoksen valvontalaite suorittaa.

DNS-tarkastukset suoritetaan jatkuvasti ja herättää hälytyksen kun DNS-pohjainen vika estää pääsyn sivustoosi. Muutosjärjestelmä tarkoittaa, että teknikkojesi ei tarvitse seurata valvonnan kojetaulua jatkuvasti, koska nämä ilmoitukset voidaan välittää edelleen sähköpostitse tai tekstiviestinä. Tekninen henkilökunta voi suorittaa muita tehtäviä ja siirtää huomion DNS: ään vain ongelmien ilmetessä.

Yritykset, joiden on valvottava vain viittä verkkosivustoa tai palvelinta, voivat käytä sivusto24x7 ilmaiseksi. Suurempia vaatimuksia varten palvelun neljä maksettua versiota voivat täyttää 10, 40, 100 tai 500 sivuston seurannan. Jokainen noista painoksista voi olla pääsy ilmaiseksi 30 päivän kokeiluversiona.

Site24x7 DNS MonitoringStart 30 päivän ILMAINEN kokeilu

4. Atera (ILMAINEN KOKEILU)

11 parasta DNS-palvelimen valvonta- ja vianetsintätyökalua ja ohjelmistoa

Atera on järjestelmämonitori, joka mahdollistaa hallitut palveluntarjoajat tukea etäyhteyden kautta asiakkaidensa sivustoilla toimivia verkkoja, palvelimia ja sovelluksia. Tämän ohjelmiston sovellusvalvontaominaisuuksiin kuuluu DNS-palvelimien valvonta.

Atera-alusta on etävalvonta ja hallinta (RMM) järjestelmään. Se on joukko apuohjelmia, joiden avulla teknikot voivat seurata asiakkaan sivuston kaikkea teknistä infrastruktuuria. MSP: n itsensä ei kuitenkaan tarvitse suorittaa omia palvelimia tai ylläpitää ohjelmistoja sivustollaan, koska Atera toimitetaan pilvestä. Järjestelmäkonsoliin pääsee Internet-yhteyden kautta mikä tahansa tavallinen selain. Yhtiö tuottaa myös sovelluksen, jonka avulla teknikot näkevät kojelaudan mobiililaitteista.

Asiakassivun DNS-palvelin on kuten mikä tahansa muu prosessi, joka suoritetaan sivuston isännällä. Atera-järjestelmä antaa MSP-teknikkoille pääsyn palvelimeen etäyhteydellä ja tarkista kaikkien sen käynnissä olevien prosessien, myös DNS-palvelimen, tilat. Teknikko voi lopettaa ja käynnistää uudelleen DNS-palvelinprosessin, jos sen toiminnot jumittuvat tai jos viesti katkeaa. eri näyttöjen yhdistelmä pystyy myös havaitsemaan palvelin- tai verkko-ongelmia, jotka saattavat estää DNS-palvelinta kommunikoimasta onnistuneesti verkon muiden isäntien kanssa.

Atera on veloitetaan tilaamalla maksut lasketaan teknikkoa kohti kuukaudessa. On myös vuotuinen hinta, joka toimii halvemmalla. Alusta on saatavana kolmena versiona: Pro, Growth ja Power. Voit saada 30 päivän ilmainen kokeilu minkä tahansa näistä versioista testataksesi sen ennen rahaa palveluun.

AteraStart 30 päivän ILMAINEN kokeilu

5. Dotcom-näyttö

dotcom-näytön kuvakaappaus

Dotcom-Monitor on verkonvalvontatyökalu, joka on tehnyt aaltoja yhdeksi markkinoiden yksinkertaisimmista DNS-seurantatyökaluista. Tämä ohjelma toimii arvioi pyyntöajat ja vastaa heti DNS-jäljityksen avulla ja hälytys jos ongelma löytyy. DNS-jäljitys näyttää yhteyden täydellisen polun, mukaan lukien yksityiskohdat, kuten Jäsennetään palvelinta, Kesto, Aloitusaika, osoitteet ja aliakset.

Jos et ole lähellä nähdäksesi tätä DNS-jäljitystä omakohtaisesti, voit silti vastaanottaa hälytys. Hälytys näyttää sinulle, mikä ongelma on ja tarjota sinulle linkkejä tarkastellaksesi jäljitystä suoraan hälytysikkunasta. Tämän avulla voit siirtyä takaisin vaurioiden hallintaan tai kokoonpanojen muuttamiseen, koska sinun ei tarvitse tuhlata aikaa selvittääksesi ongelman.

Yksi vaikuttavimmista puolista Dotcom-Monitor on kuinka monta erityyppistä tietuetta tuetaan. , AAAA, NS, CNAME, SOA, TXT, MX, PTR, ja SPF ovat kaikki tietuetyyppejä, joita Dotcom-Monitor. Levytyyppien monimuotoisuus auttaa vianmäärityksessä huomattavasti, koska sinulla on paljon enemmän tietoa työskentelyä varten.

Hinnoitteluvaihtoehtoja on useita Dotcom-Monitor. Saatavana on neljä peruspakettia, jokaisella on omat hinnoittelualueensa tarkastustiheyden, kohteiden, sivujen tai vaiheiden perusteella. Merkittävin peruspaketti DNS-seurannalle on Palvelinvalvontapaketti. Tämä alkaa 10: llä tavoitteella ja 15 minuutin tarkastustiheydellä 16 dollaria (12,40 puntaa) kuukaudessa. Voit mukauttaa vaatimuksiasi tarpeen mukaan, mutta 50 kohteelle viiden minuutin tarkistustaajuudella hinta on 50 dollaria (38,75 puntaa) kuukaudessa. Lopuksi, 100 tavoitetta yhden minuutin tarkastustiheydellä on 120 dollaria kuukaudessa (92,99 puntaa). Voit myös ladata 30 päivän ilmaisen kokeilujakson.

6. Nagios XI

Nagios XI

Nagios XI on nimi, joka on synonyymi verkonvalvontateollisuudelle, joka tarjoaa myös täysin varustellun DNS-valvontakokemuksen. Kanssa Nagios XI voit tarkkailla DNS-palvelimia, protokollia ja kyselyitä. Tämän tekeminen on erittäin helppoa, koska sinua tuetaan DNS-kyselyn Nagios XI -tarkkailutoiminto. Tämä auttaa poistamaan kaikki epäselvyydet seurannan aikana.

Joukkue takana Nagios XI ovat suunnitelleet sen toimimaan hyvin nopeatempoisissa ympäristöissä. Käytännössä tämä tarkoittaa verkon häiriöiden ja DNS-kaappauksen havaitsemista lähes välittömästi. Tämä antaa sinulle sekoituksen turvallisuudesta ja mielenrauhasta, koska voit ryhtyä toimiin välittömästi estääksesi mitään vaikuttamasta haitallisesti verkon suorituskykyyn.

Yksi syy siihen Nagios XI on niin tunnettu, koska se on plugins. Onneksi on olemassa useita laajennuksia saatavana DNS-seurantaan. Näihin kuuluvat laajennukset, kuten Tarkista DNS-korvaaminen, Tarkista DNS PowerShellin kautta, check_dnsbl (musta lista), ja check_dyndns_logon. Tarkista DNS PowerShellin avulla on tarkoitus antaa käyttäjille mahdollisuus tarkistaa DNS-tila kätevästi käyttämällä PowerShell-skriptiä.

Nagios XI on ohjelma, joka tarjoaa DNS-valvontakokemuksen samalla tavalla kuin kaikkien muiden luettelossa olevien työkalujen kanssa. Sillä on myös kilpailukykyinen hintalappu. Nagios XI alkaa hinnasta 1,995 dollaria (1 546 puntaa) tavallinen versio joka sisältää määritystoimistot, mukautetut hallintapaneelit ja raportoinnin.

Seuraava versio on yritysversio jonka voi ostaa 3 495 dollaria (2 708 puntaa), mikä lisää kapasiteetin suunnitteluraportit ja ajoitetut raportit myös sekoitukseen. Suosittelemme käyttämään vakioversiota, ellet halua käyttää Nagios XI myös laajempaan verkonvalvontaan. Siellä on myös 60 päivän ilmainen kokeilu.

7. ManageEngine Applications Manager

ManageEngine Applications Manager

ManageEngine Applications Manager on tuote, joka on suorittanut DNS-valvontakokemuksen melkein virheetömästi. Etsitpä DNS-palvelusi suorituskyvyn tai saatavuuden seurantaa, voit tehdä sen tällä alustalla. ManageEngine Applications Monitor tarjoaa sinulle tietoja, kuten Vastaus Aika, hakuaikaa, Record Saatavilla, Hae Arvo Tila, ja hakukenttä. Tämän avulla voit nähdä DNS-palvelusi tilan ääneen ja selvästi.

Kaikkia näitä tietoja voidaan tarkastella kaavioilla ja kaavioilla selvyyden lisäämiseksi. Tämä on hyödyllistä, koska jos kyseessä on suuri tietomäärä, kaavio auttaa sinua ottamaan trendit selville, että raa'at numerot eivät aina tee.

ManageEngine Applications Manager on oma hälytysjärjestelmä, joka ilmoittaa sinulle, kun tietty käyttäytyminen tunnistetaan. hälytysjärjestelmä on kynnysperusteinen ja voit asettaa hälytysten kynnysarvot niin, että saat ilmoituksen, kun jokin parametri on saavutettu.

ManageEngine Applications Manager on saatavana kolmena versiona: Vapaa, ammattilainen, ja yritys. Ilmaisen version avulla voit seurata jopa viittä sovellusta tai palvelinta. Jos tämä ei riitä, voit ostaa Professional Editionin. Professional Edition alkaa hinnalla 945 dollaria (732 puntaa) 25 näytöltä ja päättyy 250 näytöllä hintaan 7 195 dollaria (5 576 puntaa) vuodessa. Enterprise Edition sisältää vielä enemmän näyttöjä, jotka vaihtelevat 9 595 dollarista (7 436 puntaa) 250 näytöltä ja 83 995 dollarista (65 099 puntaa) 5000 näytöltä. Saatavilla on myös ilmainen kokeiluversio.

8. UpTrendit

UpTrends

UpTrends on ilmainen DNS-hakutyökalu, joka tarjoaa erinomaisen ja kustannustehokkaan DNS-seurantakokemuksen. Kanssa UpTrends voit tarkkailla avaintietueita, kuten , AAAA, SOA, TXT, ja MX. Tämä alusta mahdollistaa myös maailmanlaajuiset testit, kuten yrityksellä on 184 alueellista tarkistuspistettä, jotka on jaettu ympäri maailmaa. Tämän lähestymistavan etuna on, että se identifioi kaikki alueelliset ongelmat ennen kuin ne siirtyvät verkon läpi.

Tämä työkalu ei kuitenkaan kaukana rajoitetusta perustietueesta. UpTrend valvoo myös SOA-sarjanumeroita nähdäkseen, milloin DNS-merkintä muuttuu. Tämän avulla voit havaita hienovaraisempia muutoksia, jotka kaipaisit, jos tarkistaisit vain aakkosetietoja.

Tämä työkalu ei myöskään tuhlaa lisäominaisuuksia, kuten raportteja ja hälytyksiä. Sinä pystyt Rsaa päivittäin raportteja, joissa näkyy DNS-palvelusi tila auttaa sinua selvittämään, onko ongelmia. Samoin hälytykset pitävät sinut ilmoituksen, jos tapahtuu jotain ongelmallista, joka vaatii sinua toimimaan.

Ilmaiseksi työkaluksi, UpTrends tarjoaa hienostuneen DNS-valvontakokemuksen. Ei ole yllättävää, että niin suuret nimet kuin Microsoft, HP ja Volkswagen käyttävät tätä tuotetta. Käy UpTrends-sovelluksessa ladataksesi.

9. ThousandEyes

ThousandEyes

Salaperäisesti nimetty ThousandEyes on toinen tuote, joka saa DNS-seurannan oikein. ThousandEyes on suunniteltu avoimuuden periaatteella, joka pidetään tiukasti mielessä. Voit seurata kaikkea DNS-välimuistipalvelimista ulkoisiin palveluntarjoajiin. Voit tarkistaa kytkettyjen palvelimien saatavuuden ja tarkkuusajan arvioidaksesi verkon suorituskykyä.

ThousandEyes on pyrkinyt saamaan ohjelmiston mahdollisimman uusien käyttäjien saataville. Tämä näkyy heti laivalla Autodiscovery ominaisuus, joka linkittää kytkettyihin palvelimiin ilman monimutkaisia ​​määrityksiä.

Lisäksi, ThousandEyes on myös oma hälytysjärjestelmä, joka pitää sinut ajan tasalla kaikesta nykyisestä kehityksestä. Voit luoda hälytyksiä DNS- ja Record-kartoitusten saatavuudesta. Nämä hälytykset ovat muokattavissa perustuen siihen, mitä haluat seuloa, ja voit myös viedä hälytyksiä tarpeen mukaan. Tämän avulla voit välittää hälytystietoja muille ryhmäsi jäsenille.

ThousandEyes ylläpitää käyttöperusteista hinnoittelurakennetta, joka perustuu kolmeen tekijään: testausyksikköä, Endpoints, ja Laitteet. DNS-seurantaa varten testiyksiköt-paketti on järkevin. Tämä tarjoaa sinulle seurantakokemuksen, jonka toimittavat pilvi- ja yritysagentit. Sinun on kuitenkin pyydettävä tarjous nähdäksesi hintalappu. Voit myös ladata ilmaisen kokeilujakson.

10. AppDynamics

AppDynamics

AppDynamics on yksi suosituimmista infrastruktuurin valvontaympäristöistä, jota rahaa voi ostaa juuri nyt. Voit tarkastella erilaisia palvelimet katsoa suorituskykyongelmia. Palvelimen valvonta on asetettu niin, että voit aloittaa seurannan muutamassa minuutissa. Positiivista on, että sinun ei tarvitse viettää aikaa omien kokoonpanojen syöttämiseen ennen kuin voit aloittaa.

Tätä työkalua on kätevä käyttää palvelinten tarkkailuun, koska siinä käytetään hierarkkista yleiskatsausta. Yleiskatsaus näyttää kaikki liitetyt palvelimet, joissa on yksityiskohdat palvelimien kunnosta. Tämän avulla voit arvioida palveluiden terveyttä yhdellä silmäyksellä. Jos suorituskykyongelma tunnustetaan, AppDynamics antaa sinun määrittää automatisoidut vastaukset vastaamaan suorituskykyyn liittyviä ongelmia heidän alkuvaiheessaan. On tapahtumahälytysjärjestelmiä, kuten ServiceNow, PagerDuty, ja JIRA integroitu alukseen.

Kaiken kaikkiaan tämä on tuote, jota voidaan mukauttaa tarpeidesi mukaan. Käyttöliittymä on yksi laajentuneimmista laatuaan. Mahdollisuus tarkastella infrastruktuuriasi selkeästi antaa sinun luoda selkeän kuvan siitä, mitä tapahtuu melkein hetkessä. Sinun täytyy ottaa yhteyttä AppDynamics jotta voit katsoa hintalappua tai voit ladata ja kokeilla ohjelmistoa.

11. NewRelic-sovelluksen suorituskyvyn seuranta

NewRelic-sovellusten seuranta

NewRelic Sovelluksen suorituskyvyn seuranta tarjoaa houkuttelevan DNS-valvontakokemuksen alusta loppuun. Tämän DNS-näytön avulla voit analysoida infrastruktuurisi reaktioajan arvioidaksesi palvelun suorituskykyä. Nämä tiedot esitetään selkeällä ja värikoodatulla kaaviolla, joka tekee asioista helppolukuisen. Sinä pystyt suorita säännölliset DNS-terveystarkastukset että vasteajat eivät ole liian pitkiä.

Siellä on myös joustava hälytysjärjestelmä, joka on täysin muokattavissa. Voit asettaa omat kynnykset hälytyksille, jotka määrittävät, mistä käyttäytymisestä saat ilmoituksen. Tuloksena on kokemus, joka sisältää automaation ja vähentää hallinnollista taakkaa.

Hinnoittelurakenne NewRelic-sovelluksen suorituskyvyn seuranta on melko monimutkainen. Maksamasi hintaan vaikuttaa ilmentymän koko, ajonaika, määrä ja haluamasi pilvipalvelut, kuten AWS, Google, Microsoft ja Rackspace. Siellä on myös ilmainen kokeilu.

Tuomio

Kuten näette, kaikki yllä olevat työkalut pitävät omia suuressa yritysympäristössä. Perustuu suunnittelun laatuun ja sen DNS-valvontaominaisuuksien syvyyteen, PRTG-verkkomonitori erottuu yhdeksi parhaimmista tuotteista tässä luettelossa. Siinä yhdistyvät tiiviit visuaaliset näytöt omistettu DNS-anturi ja hälytysjärjestelmä, joka pitää sinut ympäri vuorokauden.

Jos tämä ei kuitenkaan vastaa tarpeitasi, olemme tarjonneet sinulle runsaasti vaihtoehtoisia työkaluja hammasten upottamiseen. Tärkeintä on valita alusta, joka vastaa organisaatiosi tarpeita ja henkilökohtaisia ​​mieltymyksiäsi. Toinen hieno valinta on SolarWinds-palvelin ja sovellusmonitori. Tämä tuote on erinomainen, koska sen avulla voit seurata pyyntöjä ja vastausaikoja nähdäksesi suorituskyvyn helposti.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 8