11 parasta APM-työkalua sovellusten suorituskyvyn hallintaan ja seurantaan

11 parasta APM-työkalua sovellusten suorituskyvyn hallintaan ja seurantaan


Mikä on sovelluksen suorituskyvyn hallinta?

Sovellusten suorituskyvyn hallinta tai APM on kattotermi, joka kattaa suorituskykyohjelmistojen seurannan ja hallinnan. Tämä voi sisältää kaiken kooditason diagnostiikasta ja hitaiden tapahtumien havaitsemisesta loppukäyttäjien tyytyväisyystason mittaamiseen. 

Tässä on luettelo parhaista sovellusten suorituskyvyn hallinta- tai APM-työkaluista:

 1. SolarWinds-palvelin & Sovellusmonitori (ilmainen kokeilu) - Tämä Windows Serverillä toimiva työkalu yhdistää sekä sovelluksen että palvelimen valvonnan.
 2. SolarWinds AppOptics -sovelluksen seuranta (ILMAINEN KOKEILU) - Pilvipohjainen palvelu, joka keskittyy sovellusten suorituskykyyn liittyviin kysymyksiin.
 3. Sivuston 24 × 7 sovelluksen suorituskyvyn seuranta (ILMAINEN KOKEILU) - Infrastruktuurin hallintatyökalujen online-sarja, joka tarkkailee verkkoja, palvelimia ja sovelluksia.
 4. ManageEngine Applications Manager (ILMAINEN KOKEILU) - Tarkkailee fyysisiä, virtuaalisia ja pilvipalvelimia, joissa on Windows- ja Linux-käyttöjärjestelmät.
 5. AppDynamics - Tämä näyttö sisältää sovelluspinokartan, jotta näet heti, mikä taustalla oleva resurssi aiheuttaa sovelluksen suorituskykyongelmia.
 6. Uusi uskonnollinen APM - Tämä sovellus tarkkailee tapahtumia tarkistamalla verkkopalveluiden seitsemällä yleisimmin käytetyllä kielellä kirjoitetun koodin suorituskyky: Java, Node.js, PHP, .NET, Python, Ruby ja Go.
 7. Dynatrace-sovelluksen suorituskyvyn hallinta - Verkkopalvelu, joka on erikoistunut pilvipohjaisten yritysten sovellusten seurantaan.
 8. Splunk IT -palvelun älykkyys - Tämä työkalu sisältää AI-moduulin, joka tuottaa ennakoivia raportteja, jotka osoittavat sinulle, missä kapasiteettiongelmia saattaa ilmetä.
 9. WhatsUp Gold sovelluksenvalvonnan lisäosalla - Ydin WhatsUp Gold seuraa verkkoja ja voit laajentaa sitä lisäyksellä sovelluksen suorituskyvyn seuraamiseksi.
 10. CA-sovellusten suorituskyvyn hallinta - Tämä työkalupaketti sisältää sovellusten suorituskyvyn seurannan, sovelluskokemuksen analysoinnin ja synteettisen seurannan.
 11. AppEnsure - Tämä työkalu on tarkoitettu verkkopalvelimen tarjoajille; Se seuraa sekä käyttökokemusta verkkosivustolla että sovellusten toimitustilastoja.
 12. Datadog APM - Pilvipohjainen seuranta infrastruktuurille, sovelluksille ja tapahtumalokille.

On liian monia tekijöitä, jotka voivat heikentää ohjelmistojen suorituskykyä, jotta voit pitää ne kaikkien päällä ilman apua. Sovellusten suorituskyvyn hallintatyökalujen avulla voit pitää järjestelmän käynnissä ja estää katastrofit. Oikein sovellusten hallinnan avulla voit estää ongelmia, jotka aiheuttavat käyttäjien soittamaan Help Desk -puheluihin. Joten, tämä ohjelmisto maksaa itsensä, koska se säästää IT-osastosi aikaa ja rahaa asiakastukitoimintoihin.

Käytettävissäsi olevia vaihtoehtoja ovat paikalliset ohjelmistot, pilvipohjaiset sovellusten suorituskyvyn seurantaohjelmistot, tilaamalla maksamat palvelut ja suoraan ostetut ohjelmistopaketit.

Parhaat APM-työkalut

Valitsemasi sovelluksen suorituskyvyn hallintatyökalu riippuu IT-tukistrategiastasi - riippumatta siitä, hoidetaanko kaikkia palveluitasi talossa tai mieluummin ulkopuolisia ratkaisuja. Organisaation koko ja IT-budjetti ovat myös tärkeitä tekijöitä. Joten kun luet tätä luetteloa, sinun on pidettävä omat olosuhteet mielessä, jotta voit tunnistaa sinulle sopivat sovellusten suorituskyvyn hallintaohjelmistot.

1. SolarWinds-palvelin & Sovellusmonitori (ILMAINEN KOKEILU)

SolarWinds -sovelluksen suorituskykymittari

Jos IT-osastosi tukee suurta organisaatiota, tarvitset sovellushallinnan integroituu muihin infrastruktuurin valvontamoduuleihin. SolarWinds tarjoaa sarjan infrastruktuurituen työkaluja, jotka kaikki on kirjoitettu samalle alustalle. Nämä työkalut jakavat tietoja, joten mitä enemmän niitä toteutat, sitä paremman käsityksen saat siitä sovellusten ja kaikkien niitä tukevien palveluiden suorituskykyyn.

Sovellusten suorituskyky liittyy hyvin läheisesti isäntien suorituskykyyn, jota ohjelmisto käyttää, joten on erittäin hyvä idea hankkia hallintatyökalu, joka yhdistää sekä sovelluksen että palvelimen valvonnan ja juuri tämä ohjelmisto tarjoaa. Hallintaympäristöön lisäämäsi palvelimet voivat olla hajautettu useille sivustoille, ja työkalu tarkkailee myös pilvipalvelimia, joita ylläpitää Taivaansininen tai AWS.

Kojelaudan näytöt ja näytöt eivät ole riippuvaisia ​​kaikille sopivasta strategiasta. Ohjelmisto mukautuu näyttämään kriittistä tietoa, joka liittyy jokaiseen sovellukseen, joten näet erilaisia ​​mittareita tietokannan hallintasovellukselle kuin mitä palvelimelle Web-palvelimelle. Tätä sopeutumiskykyä ohjaa mallisarja. Palvelin ja sovellusmonitori sisältävät yli 1200 mallia jotka kattavat kaikki tärkeimmät sovellukset, joita nykyään markkinoilla on saatavana.

Tämän ohjelmiston palvelimenvalvontaelementti ulottuu tallennuspalvelimen tiloihin, jotka voivat olla tiloissa tai pilvessä. Voit laajentaa tämän moduulin keräämien tietojen syvyyttä lisäämällä SolarWinds-tallennusresurssien valvonta.

Tämän työkalun loistava ominaisuus on AppStack moduuli. Tämä antaa sinulle visuaalisen esityksen järjestelmässäsi käynnissä olevista sovelluksista. Kaikkien palvelujen ja laitteiden tukikerrokset on esitetty pinossa kunkin alapuolella. Joten voit nähdä sovelluksen tilan, sen käyttämän palvelimen tiedot ja, jos käytät virtuaaliympäristöä, kaikki kyseisen virtuaalikoneen alla olevat palvelimet ja verkot. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos käytät sovellukset pilvi- tai etäpalvelimissa koska se auttaa sinua näkemään hetkessä, missä taustalla olevat palvelut vetävät sovelluksesi suorituskykyä alas.

SolarWinds myy jatkuvan lisenssin tälle ohjelmistolle, joten kun maksat siitä, se on sinun ikuisesti. Hinta sisältää kuitenkin vain ensimmäisen tuen vuoden ja työkalun päivitykset, joten joudut maksamaan tuesta seuraavina vuosina. Tämä ohjelmisto on ladattavissa vain Windows Server ympäristö.

Näyttö asentuu muutamassa minuutissa ja tapahtuu löydä kaikki sovelluksesi ja palvelimen tilat itse. Jos ostat myös SolarWinds-verkon suorituskyvyn näyttö ja SolarWinds NetFlow-liikenneanalysaattori, voit heti hallita kaikkia tekijöitä, jotka voivat aiheuttaa yrityksesi sovellusten epäonnistumisen tai huonon toiminnan.

Palvelin ja sovellusmonitori voidaan ostaa erikseen tai Järjestelmänhallintapaketti. Tämä paketti sisältää myös yrityksen pakkaukset Virtualisointipäällikkö, Tallennusresurssien valvonta, ja Web Performance Monitor. Toinen SolarWindsin tarjoama paketti yhdistää Palvelin ja sovellusmonitori kanssa Tietokannan suorituskyvyn analysaattori. Tätä ryhmittelyä kutsutaan Sovellusten suorituskyvyn optimointipaketti ja se on erityisen hyvä ostaa, jos yrityksesi on vahvasti riippuvainen ERP-järjestelmä. Valitse sitten Palvelin ja sovellusmonitori yksinään, yhdistelmällä muita SolarWinds-työkaluja tai osana pakettia, voit hankkia ohjelmiston 30 päivän ilmainen kokeilu.

SolarWinds Server ja Application MonitorDownload 30 päivän ILMAINEN kokeiluversio Solarwinds.com-sivustolta

2. SolarWinds AppOptics -sovellusten seuranta (ILMAINEN KOKEILU)

SolarWinds AppOptics

AppOptics on uusi tarjous SolarWindsiltä. Se on pilvipohjainen ratkaisu ja toisin kuin Sovelluksen suorituskyvyn seuranta, on perustettu tilauksen perusteella. Yhtiö tarjoaa AppOpticsille kaksi palvelutasoa. Halvempi suunnitelma kattaa infrastruktuurin valvonnan, mutta ei sovellusten hallintaa. Tämä suunnitelma kattaa palvelimen ja verkon valvonta, AWS Cloudwatch-integrointi, ja historiallisen datan tallentaminen. Korkeammin hinnoiteltu suunnitelma lisää sovelluksen suorituskyvyn seurantaa ja sovellusten toimitusjäljitystä.

Korkeampaan hintaan perustuvan suunnitelman sovellusten hallinnan näkökulma kattaa sekä perinteisesti ylläpidettyjä sovelluksia että hajautettuja järjestelmiä, joka voi toimittaa sovelluksia eri sivustojen tai pilvien välityksellä. Järjestelmän jäljitysominaisuudet osoittavat resurssit, jotka sovellusviestintä kulkee heidän matkallaan palvelimelta päätepisteeseen. Tämän avulla voit havaita pullonkaulat verkkopolulla ja antaa sinulle mahdollisuuden siirrä tai lisää resursseja toimitusaikojen optimoimiseksi. Kojelauta pystyy näyttämään sovellus-, palvelin- ja infrastruktuuritiedot samassa näytössä. Tämän avulla voit nähdä, ovatko taustalla olevat palvelut sovelluksen suorituskykyongelmien syitä.

Kojelaudan tilat sisältävät analyyttiset työkalut joiden avulla voit yhdistää mittareita, asettaa suhteita ja kynnysarvoja omille räätälöityille liipaisimillesi ja arvioillesi. Tietoanalysaattori sisältää kyselykielen, joka sallii ad-hoc-kyselyt jotta voit tutkia nopeasti näytöstä tulevia tietoja. Kojelaudan graafiset ominaisuudet antaa sinulle kyvyn päällekkäin aikasiirtotietojen kanssa, jotta voit verrata sovellustesi suorituskykyä ajan myötä.

Vaikka AppOptics on pilvipohjainen palvelu, järjestelmäsi tietoja kerääviä sovellusliittymiä ei voida asentaa mihinkään käyttöjärjestelmään. Palvelu voi olla vuorovaikutuksessa Windows Server ja Linux ympäristöissä. Voit saada 14 päivän ilmainen kokeilu of SolarWinds AppOptics.

SolarWindsSignup -sovelluksen AppOptics-sovellusmonitori 14 päivän ILMAISEKSI kokeiluversioon

3. Sivuston 24 × 7 -sovelluksen suorituskyvyn seuranta (ILMAINEN kokeilu)

11 parasta APM-työkalua sovellusten suorituskyvyn hallintaan ja seurantaan

Site24x7 -sovelluksen suorituskyvyn seuranta alusta on pilvipohjainen seurantatyökalu jonka avulla voit analysoida sovellusten suorituskykyä eri alustoilla, kuten Java, Node.js, Ruby, PHP ja .NET. Työkalua hallinnoidaan etäyhteydellä, joten se pystyy analysoimaan missä tahansa käynnissä olevia sovelluksia, myös pilvipalvelimissa ja mobiililaitteissa toimivia.

Site24x7: n online-käyttömalli on erittäin vapauttava, koska et ole rajoittunut saman rakennuksen valvontajärjestelmiin. Työkalu on saatavana Internetissä selaimen kautta, joten voit käyttää sitä kotoa yhtä helposti kuin toimistossa.

Site24x7 APM Insight -sovelluksella voit porata tarkan koodirivin ja löytää neulan heinäsuovasta. Tämän matalan tason analyysin avulla voit selvittää, miksi tietty ohjelmamenetelmä tai toimintopuhelu on hidasta, ja auttaa tunnistamaan mahdolliset pullonkaulat.

Suorituskykyanalyysi ulottuu myös tietokannat. Työkalu auttaa sinua tunnistamaan hitaat kyselyt ja selvittämään, mikä tukipalvelu aiheuttaa hidastumisen. Voit myös tarkastella tapahtumatietojen reaaliaikaisia ​​tietoja ja tarkastella myös raportteja erilaisista ajanjaksoista.

Voit asettaa suorituskykyhälytyksiä tai antaa Site24x7: n kehittää sopivia tasoja itse kynnysarvoille koneoppiminen ja AI. Voit myös analysoida kuinka käyttäjät havaitsevat verkkopalvelusi useista erilaisista päätepisteistä. Tätä kutsutaan nimellä “todellinen käyttäjän seuranta”(RUM). Se osoittaa järjestelmän loppukäyttäjäkokemuksen eri maantieteellisistä sijainneista ja eri laitteiden kautta. Site24x7: n seurantaominaisuudet mahdollistavat sovellusten välisen riippuvuuden ja kunkin sovellusohjelman tukevan infrastruktuurin pinon..

Sovellusten suorituskyvyn seuranta on saatavana Site24x7: llä ammattilainen paketti. Kauppa sisältää kyvyn valvoa kolmea sovellusta. Se sisältää 50 000 RUM-sivun katselua ja kattaa jopa viisi sivustoa.

Site24x7 veloitetaan tilauksen perusteella, veloitetaan kuukausittain. Saat alhaisemman hinnan, jos maksat vuoden tilauksen etukäteen. Pro-pakettia voidaan parantaa lisäosilla, jotka antavat sinulle mahdollisuuden tarkkailla lisää sovelluksia tai useampia palvelimia tai verkkosivustoja. Voit saada 30 päivän ilmainen kokeilu Site24x7: n Pro-suunnitelmasta.

Site24x7 -sovelluksen suorituskyvyn seurantaStart 30 päivän ILMAINEN kokeilu

4. ManageEngine Applications Manager (ilmainen kokeilu)

ManageEngine Applications Manager

ManageEngine Applications Manager kattaa sovellukset, jotka toimivat suoraan palvelimillasi, virtualisointien yli ja pilvipalvelimilla. Apuohjelma kattaa kaikki ne välttämättömät palvelut, joihin yritys luottaa, mukaan lukien Web-sovellukset, ERP-paketit ja tietokannat. Kaikkiaan johtaja kattaa yli 50 000 laajalti käytettyä sovellusta.

Tämän työkalun suorituskyvyn seurannan ominaisuuksiin kuuluvat SQL-suorituksen analyysi havaita tehottomasti jäsennellyt tietokantakyselyt. Toinen tärkeä suorituskykymittaus, joka sisältyy palvelimeen, palvelimella, verkon kautta ja loppukäyttäjille tapahtuvien tapahtumien toimittaminen missä tahansa he ovatkin on. Jatkuva seuranta ilmoittaa suorituskyvyn heikkenemisestä ja ilmoittaa, mitkä tukipalvelut aiheuttavat toimitusongelmia.

Työkalun kojetaulu on monipuolinen ja monipuolinen graafiset datan visualisoinnit nopeuttaa suorituskyvyn ymmärtämistä. Tämä kojetaulu on muokattavissa, joten voit siirtää tehtäviä ja sallia pääsyn apuohjelmaan roolin mukaan joutumatta antamaan kaikkia ohjauksia jokaiselle hallintotiimisi jäsenelle. Kojelautaan pääsee myös mobiililaitteista, jotta kenttäteknikot pääsevät pääsyä huoltotietoihin puhelun aikana.

Samalla kun ryhmäsi työskentelee järjestelmän järjestelmänvalvojan tehtävien kanssa, Applications Manager jatkaa seurantaa taustalla ja rakentaa tietueen säännöllisistä suoritusmuodoista, jotta se voi havaita poikkeavuuksia palvelun toimituksessa nopeammin ja tarkemmin. Vianmääritysapuohjelmiin kuuluvat perussyiden analysointityökalu ja selainsimulaattori, jonka avulla voit kokea toimitusnopeudet, joita järjestelmän käyttäjät kohtaavat. Raportointimoduulin avulla voit seurata suorituskykyä sekä ajoitetun että tilauksen kautta suoritetun suorituksen avulla, joka auttaa sinua luomaan SLA-todistekirjasto ja tiedottaa tukiosastosi toiminnoista sidosryhmille.

Sovellusten hallinta toimii Windowsissa, Windows Serverissä ja Debianissa, Ubuntu, CentOS, Fedora, RHEL, SuSE, Mandriva ja Oracle Enterprise Linux. ManageEngine tarjoaa tämän työkalun a 30 päivän ilmainen kokeilu. Jos et halua ostaa Professional- tai laajennettua Enterprise-versiota koeajan päättyessä, voit jatkaa ohjelmiston käyttöä ilmaiseksi, rajoittamalla ominaisuuksia.

ManageEngine Applications ManagerLataa 30 päivän ILMAINEN kokeilu

5. AppDynamics

AppDynamics

AppDynamics aloitti itsenäisenä yrityksenä, mutta nyt on omistaa Cisco Systems. Tämän verkkoverkkojätteen osallistumisen pitäisi nähdä tämän seurantajärjestelmän kehittyvän alan johtajaksi, joten tätä on tarkkailtava.

Palvelun kojetaulu on erittäin kiireinen, ja se keskittyy sovelluksiin ja niitä tukeviin palveluihin. Toinen näkymä suorituskykyä koskevista tiedoista seuraa käyttäjän tapauksia osoittaaksesi toimitusnopeuden ja yrityksen eri palveluiden ja sovellusten kysynnän. Koska tässä työkalussa ei juuri ole infrastruktuurimittareita, valitset todennäköisesti AppDynamics verkkoyrityksille, joita pilvipalvelut tarjoavat kokonaan.

sovelluspinokartta, yllä olevassa kuvassa selittää kaikkien järjestelmässäsi aktiivisten sovellusten suorituskyvyn reaaliaikaisessa näytössä. Mukana ovat myös näitä sovelluksia tukevat palvelut, ja tukijärjestelmissä korostetut ongelmat saattavat korostaa tilaongelmia. Näitä kysymyksiä ja niiden taustalla olevaa infrastruktuuria olisi tutkittava erillisellä seurantapaketilla.

Ohjelmisto tarkkailee sovellusohjelmistasi reaaliajassa ja kerää historiallista tietoa, jonka avulla se pystyy luoda normaalin suorituskyvyn perustaso. Pelkästään tämä saattaa saada sinut tekemään muutoksia kapasiteetin tarjontaan, jos sen suorituskyky on heikko. Jos kaikki näyttää hyvältä lähtötilanteessa, voit edetä diagnostiikkatyökalu nähdäksesi, toimivatko sovellukset hyvin ympäri vuorokauden. Voit tunnistaa, mitkä sovellukset todennäköisesti joutuvat vaikeuksiin kysynnän aikana. käyttäjäkokemusmoduuli työkalun avulla näet, mistä kaikki palvelusi kysyntä tulee ja mitkä tuotteet ja palvelut ovat suosituimpia. Tämä on hieno työkalu liiketoiminnan analysointiin ja sovellusten suorituskyvyn seurantaan.

AppDynamics on saatavana kielellä ilmainen versio, nimeltään AppDynamics Lite ja siellä on myös maksullinen versio, joka on saatavana 15 päivän ilmainen kokeilu. Tavallinen maksettu paketti on nimeltään APM Pro, mutta on olemassa kaksi korkeampaa pakettia: APM Advanced, joka lisää palvelimen ja verkon tiedot ja APM-huippu, joka sisältää myös markkinointianalyysitoiminnot. Palvelu tarjotaan oletusarvoisesti pilvessä, mutta voit pyytää sen sijaan ohjelmistojen asennusta tiloihin. Jos etsit Cloud-versiota, joudut silti asentamaan joitain ohjelmistoja. Tämä on App Server Agent ja se voidaan asentaa vain 64-bittinen Linux ja 64-bittinen Windows ympäristöt.

6. Uusi uskonnollinen APM

Uusi uskonnollinen APM

Uusi Relic tuottaa erilaisia ​​seurantatyökaluja ja APM on yksi niistä. Muut käytettävissä olevat moduulit ovat Uusi jäänneinfrastruktuuri, joka noudattaa alla olevan laitteiston ja palveluiden tilaa, Uusi jäännösselain, joka auttaa online - yrityksiä seuraamaan käyttäjäkokemusta, ja Uudet uskonnolliset oivallukset, joka on analyysimoduuli. Uusi uskonnollinen APM toimii ilman mitään näistä muista moduuleista. kuitenkin, APM: n yhdistäminen muihin moduuleihin antaa sinulle syvemmän tiedon ongelmien syistä ja auttaa sinua parantamaan verkkopalvelusi.

Uusi uskonnollinen järjestelmä on verkkopalvelu ja jos infrastruktuurisi tarjotaan myös pilvipalveluiden avulla, valvontaohjelmisto integroituu suoraan niihin. Näyttö voidaan integroida AWS, Google, Microsoft Azure, ja Rackspace isännöidyt palvelimet. Se voi integroitua myös omiin paikallisiin palvelimiin.

Palvelu analysoi tapahtumia tarkistamalla verkkopalvelujen seitsemällä yleisimmin käytetyllä kielellä kirjoitetun koodin suorituskyvyn: Jaava, Node.js, PHP, .NETTO, pytonkäärme, Rubiini, ja Mennä. Tämä tarkoittaa, että se pystyy myös jäljittämään mukautetun ohjelmistosi toiminnot, ei vain tunnettujen ennalta kirjoitettujen sovellusten.

APM seuraa koko Internet-liikennettäsi, mukaan lukien mobiilisovelluksista peräisin oleva liikenne. Tämä palvelu on räätälöity verkkoyrityksille, kuten tietoverkkosivustot ja verkkokaupat. Työkalu tukee sovellusten siirtäminen paikallisilta palvelimilta pilvipalveluihin ja se on hyödyllinen myös silloin, kun hallita uusien tuotteiden julkaisua tai nykyisten verkkopalvelujen uudistaminen. Molemmat tiedonsiirrot verkkopalvelun Cloud-palvelimelle Uusi uskonnollinen ja tietojen tallennus peitetään salauksella ja käyttäjän todennuksella.

Palvelun kojetaulu sisältää paljon grafiikkaa, jotka auttavat sinua tunnistaa ongelmat ja suorituksen onnistumiset nopeasti. Tärkeimmät tarvitsemasi tiedot ovat kaikki sovelluksenvalvonnan näytössä. Tulet näkemään vasteajat, läpimenoaika ja virhetasot sekä lukuina että aika-otoksellisina kuvaajina. Voit myös seurata yksittäisten kävijöiden matkoja verkkosivustosi läpi ja saada yleiskatsauksia sovelluksen suorituskyvystä. Käyttöliittymä sisältää tietokannan seurannan ja voit etsiä kerättyjä tietoja suorituskykyongelmien analysoimiseksi.

Kojelauta sisältää joukkueyhteistyön ominaisuudet, kuten tiedon jakaminen ja muistiinpanojen tekeminen. Sinä pystyt mukauta kojetaulua ja luoda käyttäjäryhmiä, antaa eri ryhmän jäsenille pääsyn erilaisiin tietonäkymiin ja hallintalaitteisiin. Uusi uskonnollinen APM voida integroitava asiakaspalvelun hallintajärjestelmiin.

Suunnitelmia on kolme Uusi uskonnollinen APM. Pro APM versio on rivin yläosa ja se on saatavana 14 päivän ilmainen trial. Leikattu versio, nimeltään APM Essentials puuttuu palvelun analyyttiset toiminnot. Tärkeä osa Cloud-palvelua on sen tietojen säilytysaika, jonka avulla voit kysyä suorituskykyä ajan myötä ja saada analyyttisiä näkemyksiä sovellusten toimittamisesta. Jos et ole niin kiinnostunut tietojen säilyttämisestä, voit saada APM Lite, mikä on ilmainen versio APM: n välttämättömyydestä, mutta tietoja pidetään vain 24 tuntia.

7. Dynatrace-sovelluksen suorituskyvyn hallinta

Dynatrace Application Performance Manager

Dynatrace on erikoistunut Pilvipohjaiset järjestelmät ja verkkoyritykset. Ohjelmisto voidaan asentaa taloon tai voit käyttää sitä Pilvessä. Hintarakenne antaa sinulle myös vaihtoehtoja; voit ostaa vuosilisenssin tai ostaa ohjelmiston suoraan.

Vaikka päätät käyttää järjestelmää verkossa, sinun on silti asennettava elementti. Tätä kutsutaan OneAgent. Tämä on tiedonkeruunäyttö, joka raportoi analyyttiselle moottorille, joka voi olla palvelimellasi tai jota Dynatrace käyttää etäyhteydellä. OneAgent näytön asennus Windows Server, Windows, Linux, ja unix. Jos päätät asentaa koko järjestelmän taloon, tarvitset jonkin näistä käyttöjärjestelmistä järjestelmän ylläpitämiseksi.

Dynatrace-rakenne kattaa pilviinfrastruktuurin yhdellä paketilla tai sovellukset, isännät ja palvelut sisäisiin järjestelmiin eri paketilla. Tämän palvelunjaon lisäksi ohjelmistoa ei myydä erikoistuneina moduuleina, joten saat infrastruktuurin seuranta ja käyttäjäkokemuksen seuranta sovelluksen suorituskyvyn hallintajärjestelmällä.

Dynatrace-menetelmässä tarkkaillaan sovelluksesi suorituskykyä kahdesta näkökulmasta. Yksi näkökohta keskittyy toimituksen mekaniikka ja joka ulottuu infrastruktuurin suorituskykyyn sekä tuottaa mittareita sovellusten suorituksen suorituskyvystä. Toinen näkökulma on käyttäjäkokemus. Ohjelmisto kirjaa jokaisen vierailijan ja mittaa sovelluksen käyttöä ja reaktioaikoja istuntoa kohti.

Dynatrace-paketti sisältää myös “synteettinen seuranta.”Tämä on suunnittelutyökalu, joka jäljittelee käyttäjien toimia ja voi tuottaa odotettuja kävijämääriä. Tästä on hyötyä, kun aiot lisätä uusia sivuja ja palveluita verkkosivustoosi. Näistä sovellustesteistä keräämät tiedot voivat varoittaa sinua tarpeesta lisätä infrastruktuurikapasiteettia ja auttaa myös sinua optimoimaan uusien sivujen sijainti verkkosivustollasi..

8. Splunk IT -palvelun älykkyys

Splunk

Splunk koskee tekoäly (AI) sen valvontaohjelmistoon. Yhtiö tuottaa erilaisia ​​seurantavälineitä, mukaan lukien infrastruktuurin hallinta. Tuote, jota sinun täytyy seurata sovelluksiesi, on kuitenkin nimeltään Splunk IT -palvelun älykkyys. Vaikka tämä on erillinen tuote infrastruktuurin valvontapaketille, se sisältää ominaisuuksia, jotka seuraavat tapahtumia ja laitteiston tilaa, jotta saat käsityksen huonojen sovellusten suorituskyvyn syistä.

Työkalun AI-elementti luo ennustavat raportit jotka osoittavat sinulle, missä kapasiteettiongelmia voi ilmetä. Työkalu ilmaisee myös kysynnän huiput ja aallot ja ennakoi seuraavan kysynnän nousun. Tämän avulla voit ajoittaa erätyöt hiljaisina aikoina ja lievittää paineita infrastruktuuriin tai ostaa ylimääräistä kapasiteettia. Jos sinulla on jo sovelluksenvalvontatyökalu, voit valita ITSI-lisämoduulin sovelluksen suorituskykyä varten. Tämä analysoi olemassa olevan APM: n lokitiedostot keskittyäkseen ennustaviin ominaisuuksiin. Työkalu kerää myös tietoja tapahtumalokista palvelun toimitusongelmien havaitsemiseksi.

Splunk tarjoaa 15 ilmainen kokeilu Hiekkalaatikon versiosta IT-palveluiden älykkyys. Paketti on lisäys yhteen Splunkin tärkeimmistä IT-valvontapaketeista, joka hallitsee infrastruktuuriasi. Yrityksen tarjoama pääpaketti on nimeltään Splunk Enterprise. Jos yritykselläsi ei ole paikalla sijaitsevaa infrastruktuuria, mutta sitä tukee täysin pilvipalvelut, sinun kannattaa valita Splunk pilvi. Tarjolla on myös erikoistunut paketti, joka seuraa AWS-palvelut.

Splunk Enterprise on saatavana 60 päivän ilmainen kokeilu ja voit saada 15 päivän ilmainen kokeilu of Splunk Cloud. Halvempi versio Splunkista, nimeltään Splunk-valo sillä on enintään 200 Gt dataa päivässä ja voit käyttää sitä 30 päivän ilmainen kokeilu. On myös ilmainen versio, jonka dataraja on 500 Mt päivässä. Et voi kuitenkaan lisätä IT-palveluiden älykkyyttä ilmaiseen Splunkiin.

Splunk Enterprise, Splunk-valo, ja Splunk Free kaikki toteutetaan nimellä paikalliset ohjelmistot ja Splunk pilvi pääsee verkossa selaimen kautta. Splunk-ohjelmisto voidaan asentaa Windows, Linux, ja Mac käyttöjärjestelmä.

9. WhatsUp Gold sovelluksen suorituskyvyn seurannan lisäosalla

WhatsUp Gold -sovellusten suorituskykymittari

WhatsUp kulta on vaihtoehto SolarWinds -sovellusmonitori ratkaisu, jos haluat mennä reitin integroimaan useita infrastruktuurin valvontatyökaluja. Tämän vaihtoehdon avulla Sovelluksen suorituskyvyn seuranta on lisäosa moduulista ytimeen WhatsUp kulta paketti. Perus WhatsUp kulta suunnitelma antaa sinulle palvelimen valvonnan ja myös verkkolaitteiden hallinta. Kanssa Sovelluksen suorituskyvyn seuranta lisättynä näihin moduuleihin, saat järjestelmän laajuisen yleiskuvan, joka auttaa sinua tunnistaa taustalla olevat ongelmat joka voi aiheuttaa ongelmia sovellusten suorituskyvyssä.

Standardi WhatsUp kulta ohjelmisto sisältää myös varastoinnin seuranta ja wifi- ja pilvipohjaisten palveluiden näytöt. Työkalun verkkoominaisuudet luovat kartan järjestelmästäsi, jotta voit tunnistaa, mitkä verkkolaitteet kuljettavat liikennettä toisten läpi. Tämä auttaa sinua näkemään missä pullonkaulat heikentävät sovellusten toimittamista yrityksesi alueille. Korkeammat paketisuunnitelmat sisältävät Verkkoliikenteen analyysi moduuli ja se voi antaa sinulle syvän käsityksen verkon suorituskyvystä. Huippu WhatsUp kulta pakkaus sisältää Kokoonpanon hallinta verkkolaitteillesi.

Sovelluksen suorituskyvyn seuranta lisäosa kirjaa kaikki sovelluksesi automaattisen asennusvaiheen aikana. Kun näyttö on paikallaan, se tulee seurata sovelluksen suorituskykyä reaaliajassa, näyttää tiedot kojetaulussa ja tuottaa hälytyksiä kriittisten suorituskykyongelmien ilmetessä. Sekä hälytysolosuhteet että kojelaudan näyttö ovat muokattavissa. Komponenttien yhteenveto-paneeli työkalussa näyttää näkymän valitusta sovelluksesta ja kaikista sen tukipalveluista. Tämän ominaisuuden avulla voit nähdä välittömästi, missä sovellusten suorituskykyongelmat todella johtuvat järjestelmän muilla alueilla esiintyvistä ongelmista.

Sovellusten hallinta tunnistaa tunnetut sovellukset, kuten Apache, Hyper-V, ja SQL-palvelin ja mukauttaa seurantatoiminnot sovellustyypin mukaan. Voit myös asettaa näytön seurata vähemmän tunnettuja sovelluksia ja omaa räätälöityä ohjelmistoa. On enemmän ehtoja, joita työkalu voi seurata kuin mitä mahtuu yhdelle näytölle, joten voit selata työkalun vaihtoehtoja valitaksesi valvottavat tilat. Suoraan eteenpäin suuntautuva komentosarjajärjestelmä mahdollistaa anturien yhdistämisen omien hälytysolosuhteiden luomiseksi. Niihin voi sisältyä tekijöitä järjestelmäsi mistä tahansa tasosta yhdistämällä sovelluksen toimituksen nopeudet verkon laitteen suorituskykyyn, esimerkiksi.

Voit ostaa WhatsUp kulta ja sen lisäosat suoraan tai tilaa ohjelmisto vuosittain. Yhtiö tuottaa Yhteensä plus paketti, joka on saatavana vain myytäväksi eikä tilaamiseksi. Tämä paketti sisältää kaikki yläosan moduulit WhatsUp kulta paketti plus Sovelluksen suorituskyvyn seuranta ja Verkkoliikenteen analyysi, Virtualisointimonitori, ja Configuration Manager moduuleja. Voit lukea lisää WhatsUp Goldista arvosteluamme.

WhatsUp kulta ja se on Sovelluksen suorituskyvyn seuranta moduuli suoritetaan Windows Server ja demoversio toimii myös Windows Pro ympäristöissä. Voit saada 30 päivän ilmainen kokeilu ohjelmiston suorittamiseksi sen vauhdilla.

10. CA-sovelluksen suorituskyvyn hallinta

CA-sovellusten suorituskyvyn hallinta

CA Technologies tuottaa kolme erillistä pakettia sovelluksen suorituskyvyn seurannalle. Nämä ovat: Sovelluksen suorituskyvyn seuranta, Sovelluskokemusanalyysi, ja Synteettinen seuranta. Jokainen näistä moduuleista toimitetaan SaaS-malli ja veloitetaan tilauksella. Yhtiö ei tarjoa kaikkien kolmen pakettia. Sovelluskokemusanalyysi Järjestelmä kattaa käyttäjäkokemuksen, ja se olisi hyödyllinen lisä, jos haluat seurata verkkosivustoa. Synteettinen seuranta moduuli keskittyy myös käyttäjien sitoutumiseen ja malli vierailijatapahtumia, jotta voit analysoida verkkosivuston suorituskykyä. CA: n tärkein APM-tuote on kuitenkin sen Sovellusten suorituskyvyn hallinta työkalu.

Tämä APM on suunnattu suurille organisaatioille ja sen pääpiirteenä on kyky edistää ryhmätyötä. Sen keskeinen näkökulma on kaupan jäljittäjä joka rakentaa kartan sovellus- ja palveluiden riippuvuuksista. Sovellusriippuvuuksien näkyvyys ulottuu tietokannan suorituskyky. Voit nähdä kaavioita sovellusten toimituksen suorituskyvystä ajan myötä, joiden pitäisi auttaa sinua paikallaan poikkeava käyttäytyminen sekä huippukysyntä ja -ajat vapaalla kapasiteetilla.

Näytön rakentama lähtötaso päivittyy jatkuvasti, joten se pystyy tarjoamaan sinulle paremman kuvan sovellusten normaalista käyttäytymisestä ajan myötä. Jos palkat kontit sovelluksen turvalliselle toimittamiselle alla BYOD käytäntöihin, APM voi nähdä myös näiden sovellusten toimituksen. Järjestelmän keräämä tieto ulottuu isäntäsuorituskyky ja sovelluskoodianalyysi. Pilvipohjaisten ja etäisäntäpalveluiden palvelut sisältyvät myös APM: n näkökulmaan.

Korkeampi yritys suunnitelma tarjoaa järjestelmän rajoittamattoman käytön. Tätä palvelua voidaan käyttää pilvessä tai asentaa tiloihin. yritys suunnitelma sisältää tietojen säilyttämisen 90 päivän ajan analyysin helpottamiseksi. Essentials paketti antaa sinulle vain 7 päivän tiedot. Voit saada järjestelmän päälle 30 päivän ilmainen kokeilu, jonka aikana kaikki seurantatietosi säilytetään.

11. Vakuutus

AppEnsure

AppEnsure valvoo molempia käyttäjäkokemus verkkosivustolla ja sovellusten toimitus tilastot, joiden avulla voit tarjota online-palveluita tehokkaasti. Hälytysolosuhteet johtuvat käyttäjän kokemasta huonosta suorituksesta. Sinun ei tarvitse odottaa minkään sivustosi kävijän valituksen saapumista, koska AppEnsure näyttö havaitsee ongelman. Itse asiassa sinun pitäisi pystyä päästä pois toimituksen heikkeneminen koska näyttö havaitsee palvelun heikkenemisen ennen kuin se pääsee kohtaan, jossa sivuston käyttäjät huomaavat ongelmista. Infrastruktuurin valvonta johtaa sinut asennusongelmien syyyn ja antaa sinun tehdä muutoksia resursseihin.

AppEnsure palvelu toimitetaan verkossa. Kun aloitat palvelun kanssa, AppEnsure-ohjelmisto etsii järjestelmästäsi kaikkia loppukäyttäjäsovelluksia ja sitten jäljittää tunnistamaan tukevat sovellukset ja palvelut. Tämä löytöprosessi tuottaa kartan, joka on sovelluspino.

Kun toiminta on valmis, AppEnsure tallentaa sovelluksen toimituksen suorituskyvyn jokaiselle käyttäjälle. Aluksi tämä tiedonkeruu antaa järjestelmän mahdollisuuden luoda normaalikäyttäytymisen perustila. Kun toimituksen suorituskyky on vahvistettu, seuraavaa suorituskykyä voidaan tarkkailla mahdollisten poikkeamien tai reaktioaikojen heikkenemisen varalta, jotka osoittaisivat järjestelmän ongelman.

Kuten AppStack valvoo myös sovelluspinoa, se pystyy kiinnittämään huomion palveluun, joka on todennäköinen syy sovelluksen toimitusongelmiin; sen sijaan, että vain kertoisit sinulle, että käyttäjäystävällisessä sovelluksessa on mahdollisesti ongelmia.

Näkyvyys AppEnsure sisältää paikan päällä ja etäresurssit sekä pilvipohjaiset palvelut. Sovellusten pinovalvonta ulottuu virtualisoituihin ympäristöihin. Se voi jäljittää virtuaalikoneitasi tukevia palvelimia ja tunnistaa siellä olevat tilaongelmat. AppEnsure on erityisen hyvin integroitu Citrix XenApp -ympäristöön.   - havaitsemismenetelmät AppEnsure havaitsee ja seuraa valmiiksi kirjoitettuja sovelluksia, kuten Microsoft Exchange-, Sharepoint- ja ERP-järjestelmiä. Se pystyy myös seuraamaan omia räätälöityjä sovelluksiasi.

AppEnsure Palvelu veloitetaan tilauksen perusteella. Voit saada 14 päivän ilmainen kokeilu järjestelmän.

12. Datadog APM

Datadog APM

Datadog tarjoukset Pilvipohjainen tarkkailu infrastruktuurille, sovelluksille ja tapahtumalokille. Voit kirjautua vain sovelluksen suorituskyvyn seuraamiseen tai käyttää kaikkia kolmea järjestelmää yhdessä parantaaksesi palvelun näkyvyyttä. Kaikista näistä palveluista veloitetaan tilaamalla, ja hinta riippuu käyttämiesi isäntien lukumäärästä. Järjestelmä pystyy seuraamaan paikan päällä, pilvipohjaiset ja hybridijärjestelmät.

On ilmainen versio infrastruktuurimonitorista joka hallitsee jopa viiden isännän tietoja. Et voi saada APM: ää jatkuvasti ilmaiseksi, mutta voit saada 14 päivän ilmainen kokeilu.

Datadog tarkkailee kaikkia sovelluspyyntöjä ja seuraa niiden toimitusta, joka sisältää tapahtumien tutkimisen sovelluspinoilla. Mahdolliset poikkeamat, jotka ilmestyvät sovelluksen toimittamisen aikana, aiheuttavat hälytyksen. Nämä ilmoitukset kerääntyvät, joten voit heti nähdä kojetaulussa, mikä sovellus on vaikeuksissa ja mikä palvelu näyttää olevan ongelman syy.

Kojelauta on erittäin houkutteleva ja integroi graafisen datan esityksen tilan tunnistamisen helpottamiseksi. Voit vaihtaa näkymiä keskittyäksesi loppukäyttäjiin, joiden suorituskyky on huonoin ja lähentää yksittäisiä käyttäjiä tutkia ongelmia, joita sovellusten toimittaminen kohtaa kyseisessä istunnossa.

Voit mukauttaa kojetaulua ja jopa luoda erilaisia ​​näkymiä, jotka voidaan määrittää yksittäisille tiimin jäsenille. Järjestelmä sisältää sovellusliittymiä, joten voit jopa integroida Datadog n kojelauta omille yritysjärjestelmien valvontasivuillesi. Yhteydenpito Help Desk -ohjelmiston ja Datadog vähentää tukihenkilöstön tarvetta vaihtaa sovellusten välillä, jotta ihmisvirheilmoitus voidaan yhdistää automatisoituihin hälytyksiin.

Saat enemmän apua Datadog APM, jos integroit sen yrityksen infrastruktuuri-pakettiin. Nämä kaksi pakettia on suunniteltu jakamaan tietoja, joten sovellusten suorituskyvyn jäljitys infrastruktuuritilaan saakka on saumaton.

Sovellusten suorituskyvyn hallinta

Riippumatta siitä, minkä tyyppisellä yritykselläsi on, sovellusten suorituskyvyn hallinta on tärkeä IT-osaston tehtävä. Verkkoyrityksissä vierailijoille tarjottavat sovellukset ovat ainoat kontaktit, jotka asiakkaat saavat organisaatioon, joten taattu sovelluksen suorituskyky on välttämätöntä. Kaikentyyppisissä yrityksissä sovellusten suorituskyky on edelleen erittäin tärkeä osa IT-järjestelmää, ja ongelmien poistaminen pitää yrityksen toiminnan ja vähentää asiakaspalvelupyyntöjen määrää.

Et halua luottaa siihen, että järjestelmän käyttäjät kertovat, kun yrityksesi sovelluksissa on ongelmia. Jos palvelu muuttuu niin huonoksi, että käyttäjät huomaavat, olet jo epäonnistunut IT-johtajana. Pidä sovelluksesi suorituskyvyn huipulla yhdellä luettelossa olevista työkaluista.

Käytätkö sovelluksen suorituskyvyn näyttöä? Käytätkö jotakin luettelossamme suositeltua järjestelmää vai oletko asentanut toisen APM: n? Jätä viesti alla olevaan Kommentit-osioon ja jaa kokemuksesi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 54 = 56