10 parasta HP-laitteen valvontatyökalua

10 parasta HP-laitteen valvontatyökalua


HP on yksi suurimmista yrityksien tietotekniikan nimistä. Tuotemerkki on luonut maineen toimittaa luotettavia tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. HP on valmistanut kaiken tietokoneista tulostimiin, kytkimiin, reitittimiin ja palvelimiin. Kuten kaikkia valmistajia, kaikkia näitä työkaluja on edelleen valvottava, jotta ne toimivat hyvin pitkällä aikavälillä. Tässä artikkelissa tarkastellaan 9 parasta HP: n seurantatyökalua & ohjelmisto.

Jos sinulla on aikaa, tässä on meidän luettelo kymmenestä parhaasta HP: n laitevalvontatyökalusta:

  1. SolarWinds-palvelin & Sovellusmonitori (ilmainen kokeilu) Palvelinmonitori maailman johtavalta infrastruktuurinhallintaohjelmistojen tuottajalta. Suorittaa Windows Serverillä.
  2. Paessler PRTG HP: n laitteen valvonta PRTG: llä (ILMAINEN KOKEELLINEN) HP: n seuranta osana yhtenäistä verkko-, palvelin- ja sovellusmonitoria. Suorittaa Windows Serverillä.
  3. Site24x7 HP: n verkkolaitevalvonta (ILMAINEN KOKEELLINEN) Pilvipohjainen infrastruktuurimonitori painottaen verkkosovellusten tukea. Sisältää malleja HP-laitteen valvontaan.
  4. Atera (ILMAINEN KOKEILU) Hallittuille palveluntarjoajille luotu infrastruktuurin seuranta- ja hallintajärjestelmä.
  5. ManageEngine OpManager Hallinnoi HP-palvelimia, verkkolaitteita ja päätepisteitä tällä Windows Server- ja Linux-käyttöjärjestelmällä.
  6. LogicMonitor Laajennettava verkko-, palvelin- ja sovellusmonitori erityissovituksella HP-laitteiden tarkkailuun.
  7. eG-yritys Infrastruktuurimonitori, joka sisältää HP-UX-seurannan. Saatavana ilmaisena ja maksettuna versiona.
  8. AppDynamics OpenStack -liitinlaajennus HP Cloud Services -sovellukseen Sovellusten seurantajärjestelmä, jota voidaan laajentaa erikoistuneella HP pilvipalveluiden seurannalla.
  9. Zenoss Infrastruktuurimonitori, joka voidaan räätälöidä lisäämällä laajennuksia. Järjestelmään on saatavana monia HP: hen kohdistettuja laajennuksia.
  10. Avaa Hardware Monitor Avoimen lähdekoodin ilmainen näyttö, joka raportoi laitteiston tilasta. Suorittaa Windowsissa ja Linuxissa.

Parhaat HP-laitteiden valvontatyökalut & Ohjelmisto

1. SolarWinds-palvelin & Sovellusmonitori (ilmainen kokeilu)

SolarWinds -palvelin ja sovellusmonitori

SolarWinds-palvelin & Sovellusmonitori voi valvoa HP-palvelimia. Alusta voi mitata terveysmittareita, kuten palvelimen vasteaika, paketti menetys, verkko viive, levy tila käytetyt, ja enemmän antaaksesi sinulle kuvan suorituskyvystä. Lisäksi muut yksityiskohdat tarjoavat kontekstin HP: n laitteiston suorituskyvystä. Palvelimen CPU, virtalähde, muisti, akku, ja tuulettimen nopeus ovat joitain komponentteja, joita voit seurata.

Hälytysten seuranta ilmoittaa sinulle, kun on ongelmia. Jos on, yhdellä napsautuksella voit Käynnistä palvelin etäyhteyden avulla, alkaa, lopettaa tai uudelleenkäynnistää prosessit palvelimella ja tarkastele tapahtumalokit. Tällainen vastaaminen suoraan auttaa vähentämään laitteistoon liittyvien ongelmien ratkaisemiseen kuluvaa aikaa.

Pitkäaikaiseen seurantaan, SolarWinds-palvelin & Sovellusmonitori on a kapasiteettisuunnittelu ominaisuus. Voit tarkastella kapasiteettiennustetta tärkeimmille mittareille, kuten prosessori, levy, muisti, ja verkkoresurssit. Niitä voidaan tarkastella kaavioiden muodossa. Voit käyttää esimerkiksi Suorittimen kapasiteetin ennustekaavio analysoidaksesi kuinka laitteistoresurssien tarpeesi muuttuvat ajan myötä.

Kaiken kaikkiaan, jos etsit alustaa, joka yhdistää palvelimen valvonnan ja korjausominaisuudet, SolarWinds-palvelin & Sovellus Monitor on harkitsemisen arvoinen työkalu. SolarWinds-palvelin & Sovellusmonitori alkaa hinnasta 2 995 dollaria (2 441 puntaa). Voit ladata 30 päivän ilmaisen kokeiluversion.

SolarWinds-palvelin & Sovellus MonitorDownload 30 päivän ILMAINEN kokeilu

2. Paessler HP: n laitteen valvonta PRTG: llä (ILMAINEN KOKEELLINEN)

10 parasta HP-laitteen valvontatyökalua

Paessler PRTG -verkkomonitori on verkkovalvontaohjelmisto, joka voi tarkkailla HP-laitteita. Nämä sisältävät tietokoneet, tulostimet, reitittimet, kytkimet, HPE ProLiant -palvelimet, HPE BladeSystems, ja enemmän. Työkalu toimii antureiden avulla ottamaan mittarit laitteistoelementeistä. Esimerkiksi on olemassa antureita, jotka on suunniteltu erityisesti HPE ProLiant -palvelimille, jotka seuraavat järjestelmän terveys, looginen levy, muistin ohjain, verkkoliitäntä, ja fyysinen levy.

Sinun näkyvyyden määrä riippuu laitteistasi, jota valvot. Kun tarkkaillaan HP-tietokoneita, PRTG-verkkomonitori kaappaa tietoja prosessori, muistin käyttö, kaistanleveyden kulutus, ja enemmän. Tulostimien kaltaisissa laitteissa tiedot ovat tarkempia. Voit esimerkiksi seurata tulostimen saatavuutta ja jopa saada ilmoituksen, jos se juuttuu paperiin.

ilmoitukset järjestelmä on kynnys-pohjainen jotta voit määrittää, milloin hälytykset luodaan. Esimerkiksi, jos muistin käyttö ylittää tietyn arvon, ohjelma lähettää sinulle hälytyksen sähköposti, tekstiviesti, push-ilmoitus iOS: lla tai Androidilla, ja enemmän. Järjestelmä on helppo määrittää, joten sinulla on täysi hallinto, kun saat hälytyksen.

PRTG-verkkomonitori On ilmaiseksi, jos sinulla on alle 100 anturia. PRTG Network Monitor -yrityksen maksetut versiot alkavat 1 600 dollarista (1 293 puntaa) 500 anturilta, 2 850 dollarista (2 304 puntaa) 1000 anturilta, 5 950 dollarista (4 811 puntaa) 2500 anturilta, 10 500 dollarista (8 490 puntaa) 5000 anturilta ja 14 500 dollarista (11 724 puntaa). rajoittamattomille antureille. On myös rajaton versio, joka tukee viittä palvelimen asennusta 60 000 dollarilla (48 515 puntaa). Voit ladata ilmaisen kokeiluversion tämän linkin kautta täältä.

Paessler HP: n laitteen valvonta
PRTGLataa 30 päivän ILMAINEN kokeilu

3. Site24x7 HP: n verkkolaitevalvonta (ILMAINEN KOKEELLINEN)

10 parasta HP-laitteen valvontatyökalua

Site24x7 on pilvipohjainen suorituskykymonitori, joka toimii HP-laitteiden kanssa. Site24x7 etsii HP-laitteet automaattisesti kytketty verkkoon. Sieltä voit seurata muuttujia kuten levyn käyttö, muistin käyttö, Prosessorin käyttö, prosessimäärä, sivut tulostettu, törmäysten kokonaismäärä, vastaanotetut paketit, ja enemmän.

Siellä on yli 1 000 laitemallia jotta pääset alkuun nopeammin. Mukana on valmiita malleja HP--tulostin, HP-Hub, HP-silta, HP: n reitityskytkimet, HP ProCurve -kytkimet, ja enemmän. Jos laitteissasi on ongelmia, ohjelmisto lähettää sinulle hälytyksen mobiililaitteellasi. Hälytykset pitävät sinut ajan tasalla ollessasi pöydälläsi tai poissa toimistosta.

Site24x7 on suositeltavaa, jos haluat korkealaatuisen, mutta edullisen infrastruktuurimonitorin. Site24x7 Infrastruktuurisuunnitelmassa on Starter-versio, joka maksaa 9 dollaria (£ 7,28) kuukaudessa tuella 10 palvelimelle / verkkosivustolle ja viidelle verkkoliittymälle. Jos joudut tarkkailemaan useampia laitteita, sinun on pyydettävä tarjous yritykseltä suoraan. Näytteen hinnoittelu on noin 9 dollaria (7,28 puntaa) kuukaudessa 10 palvelimelta tai 89 dollaria (71,98 puntaa) kuukaudessa 100 palvelimelta. Voit nähdä luettelon käytettävissä olevista laitteista ja käyttää 30 päivän ilmaista kokeiluversiota tällä sivulla.

Site24x7 HP-verkkolaite MonitoringStart 30 päivän ILMAINEN kokeilu

4. Atera (ILMAINEN KOKEILU)

10 parasta HP-laitteen valvontatyökalua

Atera on etävalvonta ja hallinta (RMM) järjestelmä, joka tukee hallitut palveluntarjoajat. Alusta pystyy seuraamaan verkkoja, palvelimia ja sovelluksia asiakkaan sivustolla.

Ateran valvontaominaisuudet eivät ole rajoitettu tietyille laitevalmistajille. Palvelu voi tarkkailla ja hallita HP: n tekemiä työasemia, kannettavia tietokoneita, tulostimia ja skannereita. Atera-alusta voidaan allokoida MSP: n asiakkaalle asentamalla agentti-ohjelmisto asiakkaan sivustoon. Kun tämä agentti on aktiivinen. Se etsii verkon kautta kaikkia liitettyjä laitteita ja kirjaa ne, luettelemalla valmistajan ja mallin yhdessä muiden mittareiden, kuten versionumeroiden, kanssa.

Laiteluettelo auttaa MSP: tä suoristaa sopimukset että he hallitsevat asiakkaidensa kanssa, koska aivan liian usein kyseisillä yrityksillä ei ole tarkkaa luetteloa kaikista laitteistaan ​​ennen kuin ne toteuttavat asianmukaisen hallinnan MSP: llä. Atera-järjestelmä tarkistaa myös kaikkien asiakassivustojen ohjelmistojen asennukset. Tämä on toinen olennainen tekijä sopimuksissa ja se hyödyntää myös ohjelmistolisenssien hallintaa.

Atera jatkaa seurata verkkoliikennettä, palvelimia ja sovelluksia päästä pois katastrofista. Järjestelmään kuuluu myös Tukipalvelu Järjestelmä, jonka avulla käyttäjät voivat korottaa lippuja korjatakseen työpöytä- ja kannettavien tietokoneiden, myös HP-tuotteiden ongelmat. Help Desk -järjestelmän avulla teknikot voivat käyttää etäkäyttöä kyseisiin päätepisteisiin ja käyttää myös etätyöpöytä palvelu, jonka avulla teknikko voi hallita päätepistettä käyttäjän suostumuksella ja käyttäjän kyettäessä seuraamaan kaikkia teknikon toimenpiteitä laitteessa.

Atera-järjestelmä on pilvipalvelu, joten MSP: n ei tarvitse asentaa mitään ohjelmistoja tai olla paikallisia palvelimia järjestelmän ajamiseksi. Järjestelmän konsoliin pääsee selaimen kautta millä tahansa työpöydällä tai kannettavalla tietokoneella. Atera tuottaa myös ilmainen sovellus mahdollistaa pääsyn mobiililaitteilta.

Atera veloittaa tilaus ja palvelu veloitetaan teknikolta, joko kuukaudessa tai vuodessa. Voit kokeilla Atera-ohjelmaa itse 30 päivän ilmainen kokeilu.

AteraStart 30 päivän ILMAINEN kokeilu

5. ManageEngine OpManager

10 parasta HP-laitteen valvontatyökalua

ManageEngine OpManager on verkon seurantaalusta Windows ja Linux jotka voivat tarkkailla HP-laitteita. ManageEngine OpManager kerää tietoja, kuten prosessorin käyttö, levyn käyttö, I / O-, muistin käyttö, palvelinprosessit, ja enemmän. Voit tarkastella suoritustietoja reaaliaikaisen hallintapaneelin kautta, joka näyttää suoritustietoja, kuten Laitteet saatavuuden mukaan, Reaaliaikainen suorittimen käyttö, ja Viimeaikaiset hälytykset.

Jos haluat erilaisen näkökulman, voit luoda kuvaajia Prosessorin käyttö, Muistin käyttö, Packet loss, Saatavuus, Vasteaika ja Levyn käyttö HP-laitteista. Nämä kaaviot kertovat kuinka laitteen suorituskyky muuttuu ajan myötä ja korostavat terveysongelmia, jotka sinun on oltava tietoinen.

Kuitenkin, jos kaipaat jotain, ManageEngine Op Manager on hälytys. Hälytykset ilmoittavat laitteisto-ongelmien havaitsemisesta. Voit määrittää nämä kynnysarvoilla. HP-laitteille, hälytykset tulevat valmiiksi konfiguroituina joten sinun ei tarvitse asettaa parametreja manuaalisesti.

Sivustosta on kolme versiota ManageEngine OpManager ostettavissa: Standard Edition, Professional Edition ja Enterprise Edition. Standardipaketti alkaa 245 dollarista (198 puntaa) 1000 laitteelta. Professional Edition alkaa 345 dollarista (278 puntaa) 1000 laitteelta ja sisältää lisäominaisuuksia, kuten VMware-seurannan ja Hyper-V-seurannan. Enterprise Edition alkaa 11 545 dollarista (9,335 puntaa) enintään 10 000 laitteelle ja useille lisäominaisuuksille. Voit ladata ilmaisen kokeiluversion.

6. LogicMonitor

LogicMonitor-näyttökuva

LogicMonitor on agenttivapaa infrastruktuurimonitori, joka tukee HP-laitteita. LogicMonitor on LogicModules että tuki HP LeftHand -tallennuslaitteet, HP LeftHand Network Storage Manager, HP LeftHand -kuvat, HP-palvelimet, ja HP kytkee. Jokaiselle laitetyypille tallennetaan erilaisia ​​mittareita. Esimerkiksi palvelimille LogicMonitor mittaa SMART-tilan, muistin tilan, suorittimen tuulettimen tilan, fyysisen aseman tilan, loogisen aseman tilan ja muut.

Sinun on käytettävä HP-seurantaa asenna HP: n järjestelmänhallinnan kotisivu. Prosessi on yksinkertainen ja valmistuessasi pystyt hallitsemaan infrastruktuuriasi yhdestä paikasta. Sinulla on myös käytettävissään automatisoituja ominaisuuksia, kuten hälytyksiä, jotka ilmoittavat sinulle, kun laitteessa on vaikeuksia. Hälytysten itse määrittäminen antaa sinulle paremman hallinnan, kun sinulle lähetetään sähköpostia.

Hinnoitteluvaihtoehdoissa on kaksi pääluokkaa LogicMonitor: Vakiohinta ja palveluntarjoajan hinnoittelu. Tavallisessa hinnoittelumallissa, jotka ovat kolme LogicMonitor-versiota; Starter, Pro ja Enterprise. Starter-versio tukee 50 plus -laitetta, Pro-version 100 plus -laitteet ja Enterprise-versio tukee 200 plus -laitetta.

Palveluntarjoajan hinnoitteluversiot ovat SP Pro ja SP Enterprise. SP Pro alkaa 250 plus laitteesta ja SP Enterprise alkaa 250 plus laitteesta. Sinun on otettava yhteyttä myyntitiimiin saadaksesi tarjouksen. Voit ladata 14 päivän ilmaisen kokeilujakson.

7. eG-yritys

10 parasta HP-laitteen valvontatyökalua

eG-yritys on infrastruktuurin valvontaratkaisu HP-UX -valvonta. Ohjelma seuraa HP-UX-palvelimia ja parantaa niiden tukemien sovellusten näkyvyyttä. Käyttäjät voivat seurata prosessori, levy, muisti, verkkoresurssit, ja järjestelmälokit. Voit myös seurata palvelimella käynnissä olevia sovelluksia. Tuettuihin sovelluksiin sisältyy IBM WebSphere -verkkopalvelin, Oracle WebLogic Java -sovelluspalvelin, Apache-verkkopalvelin, ja enemmän.

hälytykset eG-yrityksissä ovat lasketaan automaattisesti aiemman suorituskyvyn analyysin perusteella. Jos laite epäonnistuu tai alkaa näyttää merkkejä suorituskyvyn heikkenemisestä, ohjelmisto lähettää sinulle ilmoituksen. Tarkempia analyysejä varten voit myös luoda hälytyksiä tarkemmin tutkiaksesi infrastruktuuriasi.

Tästä on ilmainen versio eG-yritys joka tukee jopa viittä palvelinta. Jos tarvitset lisää, voit päivittää maksulliseen versioon. Maksuversioita on neljä eG-yritys: Jatkuva lisenssi, tilaus, SaaS ja tarkastuspalvelu. Jatkuva lisenssi alkaa 10 000 dollarista (8 088 puntaa). Tilausversio alkaa 300 dollaria (242 puntaa) kuukaudessa. Sinun on pyydettävä tarjous SaaS- ja Audit Service -versioiden hinnoittelusta. Voit ladata ilmaisen kokeiluversion.

8. AppDynamics (AppDynamics OpenStack -liittimen laajennus HP Cloud Services -palveluun)

AppDynamics

AppDynamics on sovelluksen suorituskyvyn valvonta jolla on erityisesti seurantaa varten suunniteltu laajennus HP pilvipalvelut. AppDynamics OpenStack -liitinlaajennus HP Cloud Services -sovellukseen antaa käyttäjälle mahdollisuuden seurata pilvipohjaisia ​​sovelluksia. Laajennus voi automaattisesti löytää HP-sovellusten topologian.

Kun topologia on löydetty, voit aloittaa muuttujien, kuten vasteaika, kuormituksen seuranta, ja virhetaso. Tietoja voidaan tarkastella reaaliajassa varmistaaksesi, että pysyt ajan tasalla ympäristösi nykyisen kehityksen kanssa. Työkalu määrittelee myös suorituskyvyn lähtökohdat, jotta hälytykset laukaistaan, kun HP: n käyttö poikkeaa normaalista parametreista.

Jos etsit työkalua, joka voi tarkkailla HP: n pilvipalveluita erityisesti, AppDynamics ja AppDynamics OpenStack -liitinlaajennus HP Cloud Services -sovellukseen on hyvä valinta. Jotta voit nähdä hinnan, joudut kuitenkin ottamaan suoraan yhteyttä yritykseen. Voit aloittaa 15 päivän ilmaisen kokeilujakson.

9. Zenoss

10 parasta HP-laitteen valvontatyökalua

Zenoss on infrastruktuurin seurantatyökalu jossa on useita laajennuksia HP-laitteiden valvontaan. HP-laitteiden päälaajennus on HP Monitor ZenPack, joka kerää SNMP-tietoja HP-laitteista. ZenPack kerää tietoja, mukaan lukien Laitteiston malli, Laitteiston sarjanumero, käyttöjärjestelmä, ja Prosessorin tiedot.

Vaihtoehtoisesti sinulla on HP Proliant ZenPack joka on tarkoitettu HP Proliant -palvelimien seurantaan. On monia muita ZenPacks-tuotteita, jotka on suunniteltu HP-laitteille, mukaan lukien HP-UX (kaupallinen) ZenPack-seuranta, HP: n lämpötila-anturien valvonta ZenPack, HP Printer Trap muuttaa ZenPackin ja enemmän. Tukee melkein mitä tahansa HP: n infrastruktuurisegmenttiä, jonka voit ajatella Zenoss.

Laajennusvalikoima Zenoss tekee tästä työkalusta vankan vaihtoehdon riippumatta siitä, seuraatko yleistä infrastruktuurin seurantaa vai työskenteletkö erityisesti HP-laitteiden kanssa. Tarjous Zenoss sinun on otettava suoraan yhteyttä myyntitiimiin. On myös esittely, jonka voit ajoittaa.

10. Avaa Hardware Monitor

Avaa Hardware Monitor

Viimeinkin meillä on Avaa Hardware Monitor. Avaa Hardware Monitor on avoimen lähdekoodin laitteistonäyttö, joka voi tarkkailla HP-laitteita. Työkalu seuraa lämpötila, tuulettimen nopeus, Jännite, ladata, ja kellonopeudet kytkettyjen laitteiden määrä. Työkalu voi mitata myös muita elementtejä, kuten SMART-kiintolevyt, Nvidia ja ATI-näytönohjaimet.

Avaa Hardware Monitor suositellaan yrityksille, jotka haluavat käyttää infrastruktuurin valvontatyökalua maksamatta korkeinta hintaa. Ohjelmisto on saatavana Windows XP, näköala, 7, ja Linux. Voit ladata ohjelman ilmaiseksi.

HP-laitteen tarkkailutyökalun valitseminen

Riippumatta siitä, mitä HP-laitteistoa tai palveluita käytät organisaatiossasi, on monia vaihtoehtoja riippuen laitteesta, jota yrität seurata. Työkalut kuten SolarWinds-sovellus & Suorituskyvyn valvonta, Site24x7 HP: n verkkolaitevalvontatyökalu, ja Paessler HP -tarkkailu PRTG-verkkomonitorilla, seurata laajaa HP-palveluvalikoimaa korkealaatuisilla käyttökokemuksilla.

Saadaksesi tehokkaimman seurantakokemuksen valitse työkalu, joka parhaiten vastaa yrityksesi vaatimuksia. Jos haluat ensisijaisesti seurata HP-tietokoneita, käytä työkalua kuten Paessler PRTG -verkkomonitori. Jos seuraat pääasiassa HP-palvelimia, käytä työkalua kuten SolarWinds-sovellus & Suorituskyvyn valvonta tai AppDynamics.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =