Kuinka katsoa vuoden 2019 Eurovision laulukilpailua verkossa

Kuinka katsoa vuoden 2019 Eurovision laulukilpailua verkossa (1)


Tämän vuoden Eurovision laulukilpailu aloitettiin virallisesti 14. toukokuuta kahdella välierällä (toinen 16. toukokuuta). Päätapahtuma etenee kuitenkin vasta kello 21:00 CEST (12 pm PST / 3PM EST) 18. toukokuuta. Eurovision on erittäin suosittu ympäri maailmaa ilmeisistä syistä, ja sen vuoksi sitä lähetetään suorana lähetyksenä yli kolmessa kymmenessä maassa. Katso alla, niin saat selville, kuinka suoratoistaa Eurovision 2019 -finaalia missä tahansa.

Tämä viesti suosittelee vain virallisia Eurovision lähettäjiä. Tämänkaltaiset suuret tapahtumat ovat usein saatavilla luvattomilla suoratoistosivustoilla, mutta emme suosittele näiden käyttöä. Heillä on usein viivästynyt, matalan resoluution video, ja tekijänoikeuksien haltija on jatkuvasti vaarassa, että heidät lopetetaan. Kukaan ei halua katsoa kolmen tunnin mittaista lähetystä pelkästään sen leikkaamiseksi ennen tulosten ilmoittamista. Voit kuitenkin katsoa Eurovision laulukilpailua ilmaiseksi, mikä tarkoittaa, että kolmansien osapuolten suoratoistojen käytöllä ei ole mitään etua..

Monet Eurovision 2019: tä näyttävistä suoratoistopalveluista ovat alueellisia. Tarvitset VPN: n käyttääksesi heitä heidän maansa ulkopuolelta.

Kuinka suoratoistaa Eurovision laulukilpailua ulkomailla VPN: n avulla

Oikealla VPN: llä on triviaalia ohittaa alueelliset rajoitukset ja lähettää maantieteellisesti estettyä sisältöä ulkomaille. Noudata alla olevia vaiheita suoratoistaaksesi Eurovision laulukilpailun mistä tahansa:

 1. Aloita rekisteröimällä VPN, jos et vielä ole sitä tehnyt. Suosittelemme ExpressVPN, mutta NordVPN ja CyberGhost ovat kaksi korkealaatuista ja edullista vaihtoehtoa.
 2. Lataa ja asenna VPN-ohjelmisto. Useimmat palvelut tarjoavat erilaisia ​​sovelluksia, jotka palvelevat eri käyttöjärjestelmiä, joten varmista, että saat oikean.
 3. Valitse yksi alla olevista virallisista Eurovision-yleisradioyhtiöistä.
 4. Yhdistä asianomaisen maan VPN-palvelimeen. Esimerkiksi, käytät brittiläistä palvelinta BBC iPlayer -sovelluksen tai Das Ersten saksalaisen palvelimen lukituksen estämiseen..
 5. Toista video vaiheessa 3 valitsemastasi palvelusta. Sen pitäisi latautua heti, mutta jos ei, voit ratkaista useimmat ongelmat tyhjentämällä selaimesi välimuistin ja evästeet ja lataamalla sitten sivun uudelleen.

Vuoden 2019 Eurovision laulukilpailu lähetetään suorana lähetyksenä, joten suosittelemme varmistamaan, että VPN toimii hyvin etukäteen. Tämä lähestymistapa varmistaa, että jos jokin ei toimi odotetulla tavalla, sinulla on silti aikaa ottaa yhteyttä VPN: n asiakastukitiimiisi saadaksesi apua, ja sinun ei ehkä tarvitse jättää väliin ensimmäisiä toimia.

Kuinka katsoa ilmaiseksi Eurovision UK-televisiosta

Ison-Britannian lippu - union jackBrittiläinen lippu - union jack - UK

Kuin aina, Eurovision lähetykset lähetetään BBC: ssä Iso-Britanniassa. Tämä tarkoittaa, että voit suoratoistaa koko tapahtuman suorana ja ilmaisena BBC iPlayer -sivustolla. Älä huolestu, jos sinulla on jo suunnitelmia 18. toukokuuta; Eurovision 2019 lisätään tämän foorumin tilattavaan kirjastoon pian sen päättymisen jälkeen.

Sinun on luotava tili ennen kuin voit katsoa mitään, mutta tämä on nopea ja helppo prosessi. Rekisteröinnin aikana sinua pyydetään antamaan postinumero, mutta sitä ei oikeastaan ​​käytetä sijaintisi määrittämiseen, ja tosiasiassa kaikki brittiläiset postinumerot toimivat. Kun olet valmis, vahvista vain sähköpostiosoitteesi ja aloita suoratoisto.

Britannian lain mukaan tarvitset TV-lisenssin, jos katsot jotain iPlayerissa. Tämä on kuitenkin helppo tahattomasti unohtaa, koska tämä palvelu varoittaa käyttäjää tästä vaatimuksesta vain satunnaisesti. BBC iPlayer luottaa käyttäjiin itse poliiseihin ilman varmennusjärjestelmää.

BBC iPlayer on saatavana vain Isossa-Britanniassa, joten tarvitset VPN: n Eurovision katseluun ulkomailta. Tarvitsetko edelleen VPN: n? Voit hyödyntää ExpressVPN: n riskitöntä, 30 päivän rahat takaisin takuu; Jos et ole tyytyväinen tai tarvitset vain lyhyen aikaa VPN: ää, voit peruuttaa vain vaatia täyden hyvityksen.

Missä muualla voin suoratoistaa Eurovision-verkossa?

Kansainvälisistä Eurovision lähettäjistä ei ole pulaa. Itse asiassa sinun ei tarvitse edes asua Euroopassa katsomaan! Seuraavassa selitämme kuinka suoratoistaa Eurovisioa mistä päin maailmaa tahansa:

Ranska

Flag_of_France-e1527750876576

Ranskan fanit voivat seuraa kaikkea toimintaa live-tilassa France.TV. Finaali järjestetään France 2: lla klo 21.00 CEST. Yksi parhaimmista asioista tässä ympäristössä on, että rekisteröintiä tai maksua ei tarvita; niin kauan kuin olet Ranskassa (tai muodostanut yhteyden ranskalaiseen VPN-palvelimeen), voit katsella mitä haluat.

Sinun tulisi huomata, että vaikka osa France.TV: n sisällöstä antaa sinun vaihtaa äänen kieltä, Eurovision kanssa jokaisella maalla on oma kommenttiryhmä, ja sinä et todennäköisesti pysty katsomaan mitään muuta kieltä kuin ranska..

Saksa

Saksan lippu

2019 Eurovision laulukilpailu tulee olemaan Das Erste. Vaikka voit kuitenkin katsoa finaalin suorana lähetyksenä, kumpaakaan semifinaalin lähetystä ei näytetä Saksassa. Plussapuolena on Das Erste, joka on täysin ilmainen käyttää, eikä tiliä tarvitse luoda.

Das Erste ei ole alueellisesti lukittu, mutta suosittelemme silti VPN: n käyttöä suoratoistaessasi mitään. Joidenkin Internet-palveluntarjoajien (ISP) on tiedetty vähentävän usein suoratoistavien asiakkaiden verkonopeutta, mutta kun VPN-verkot piilottavat toimintasi, he tekevät tällaisen kuristamisen paljon vaikeammaksi perustella..

Italia

Italian lippu - italia

Eurovision 2019 lähetetään suorana lähetyksenä Rai 1. Tämän suoratoistoalustan avulla voit katsella ilmaiseksi, ilman kirjautumista, mutta se on saatavana vain Italiassa.

Italialaiset, jotka ovat tällä hetkellä muissa maissa, voivat silti virittyä muodostamalla yhteyden VPN: ään, vaikkakin on syytä huomata, että Rai: llä on melko tiukat maantieteelliset rajoitukset ja sellaisenaan kaikki VPN: t eivät toimi. Voimme vahvistaa, että kirjoittamishetkellä NordVPN ja CyberGhost pystyvät edelleen poistamaan RaiPlay-palvelun esto ulkomailta.

Espanja

Flag_of_Spain espanja

RTVE: llä on yksinoikeus näyttää Eurovision laulukilpailu Espanjassa. Finaali järjestetään La 1: lla klo 21.00 CEST. käyttäjät sinun ei tarvitse kirjautua tai maksaa mitään katsellaksesi, vaikka tämä palvelu kattaa vain espanjan kielen.

Näitä kanavia on mahdollista katsoa mistä tahansa, mutta suosittelemme käyttämään VPN: tä riippumatta. VPN-verkot eivät ole vain maantieteellisesti rajoitetun sisällön lukituksen poistamista, vaan myös estävät snooppereita näkemästä mitä saat verkkoon.

Australia

australian lippu

SBS näyttää viimeisen live-näytöksen, ilmainen. SBS-verkkosivustolla voidaan kuitenkin katsoa vain tilauksen mukaista sisältöä, ja sinun on kirjauduttava sisään tehdäksesi niin. Tämä palvelu lisää yleensä uusia esityksiä tilattavaan kirjastoon muutama tunti niiden lähdön jälkeen, mutta puolet Eurovision hauskuudesta on sen live-tietämystä. Onneksi voit katsella SBS: ää live-tilassa Freeview: ssa joutumatta luomaan tiliä.

SBS ja Freeview ovat molemmat alueellisesti lukittuja, joten sinun on käytettävä VPN: ää, jos olet Australian ulkopuolella.

Kanada

Kanadan lippu

Kanada ei ehkä osallistu Eurovisioon, mutta se ei tarkoita, että kanadalaiset fanit joutuisivat unohdamaan. Omni TV näyttää kaikki kolme tapahtumaa, vaikkakin muutaman tunnin kuluttua siitä, kun ne on saatettu loppuun (kello 9.00 EST).

Omni-TV on katseltavissa ilmaiseksi eikä tiliä tarvita, mutta tämä palvelu on saatavana vain Kanadassa. Omni TV: n tiukkojen alueellisten rajoitusten ansiosta vain jotkut VPN: t voivat estää sen. Voimme vahvistaa, että NordVPN ja CyberGhost toimivat kuitenkin edelleen.

Muut sijainnit

Jos emme ole maininneet maasi yllä, älä paniikkia: Eurovisio lähetetään ympäri maailmaa, joten sinun pitäisi silti voida katsella. Esimerkiksi virallisella Eurovision YouTube -kanavalla on suora suoratoisto, jota kuka tahansa voi katsella, ellet ole yhdessä seuraavista maista: Yhdysvallat, Bolivia, Kanada, Costa Rica, Dominikaaninen tasavalta, Ecuador, El Salvador, Guatemala , Honduras, Nicaragua, Panama, Paraguay, Uruguay ja Venezuela.

Vieläkään onnea löytää virallinen lähde missä olet? Siellä on myös kattava luettelo alueellisista yleisradioyhtiöistä 2019 Eurovision laulukilpailun Wikipedia-sivulla.

Yhdysvaltain yleisradioyhtiöt ovat huomattavasti poissa. LOGOtv on esittänyt Eurovision laulukilpailua vuodesta 2016 lähtien, mutta epäonnistunut turvaamaan oikeuksia tämän vuoden tapahtumaan mahdollisesti alhaisen katselumäärän vuoksi (noin 74 000 vuonna 2018). Muista kuitenkin, että jos asut yleensä toisessa maassa, mutta olet tilapäisesti Yhdysvalloissa, voit käyttää suoratoistopalveluita kotonaan VPN: n avulla.

Kuinka Eurovision laulukilpailu toimii??

Ensinnäkin: Eurovisioon eivät voi osallistua vain Euroopan maat. Itse asiassa kuka tahansa Euroopan yleisradioyhdistyksen liitännäisjäsen voi päästä mukaan. Tästä syystä maat kuten Australia ja Israel voivat osallistua, vaikka ne eivät ole Euroopassa.

Aluksi kukin maa valitsee taiteilijan. On kuitenkin joitain sääntöjä: heidän suorittamansa kappaleen ei voida julkaista ennen 1. syyskuuta 2018, heidän on laulava se live-tilassa, eikä heillä ole oikeutta soittaa mitään eläviä instrumentteja (kyllä, tämä tarkoittaa, että dramaattinen joka vuosi esiintyvä pianonesitys on ennalta nauhoitettu).

Kun esitykset ovat päättyneet, kunkin maan katsojat ja musiikkiteollisuuden veteraanien paneeli äänestävät nähdäkseen, mitkä maat heidän mielestään ansaitsevat yhden, kahdeksan, kymmenen ja kaksitoista pistettä. Tasapuolisuuden vuoksi et saa äänestää kotimaastasi. Kun kaikki pisteet on kerätty, eniten pisteitä saanut esiintyjä voittaa, ja heidän kotimaansa isännöi seuraavan vuoden Eurovision laulukilpailua.

Eurovision laulukilpailuun 2019 osallistujat

MaaTaiteilijalaulu
Albania Jonida Maliqi “Ktheju Tokës”
Armenia Srbuk "Kävellä ulos"
Australia Kate Miller-Heidke "Painottomuus"
Itävalta PÆNDA ”Rajat”
azerbaijan Chingiz "Totuus"
Valko-Venäjä Zena "Pitää siitä"
Belgia Eliot "Herätä"
Kroatia Roko "Unelma"
Kypros Tamta "Uusinta"
Tšekin tasavalta Malawi-järvi "Ystävän ystävä"
Tanska Leonora "Rakkaus on ikuista"
Viro Victor Crone "Myrsky"
Suomi Darude ft. Sebastian Rejman "Katso muualle"
Ranska Bilal Hassani ”Roi”
FYR Makedonia Tamara Todevska "Ylpeä"
Saksa S! Hirviöitä "Sisko"
Georgia Oto Nemsadze "Jatka"
Kreikka Katerine Duska ”Parempi rakkaus”
Unkari Joci Pápai “Az én apám”
Islanti Hatari ”Hatriö mun sigra”
Irlanti Sarah McTernan ”22”
Israel Kobi Marimi "Koti"
Italia Mahmood ”Soldi”
Latvia Karuselli ”Tuo yö”
Liettua Jurif Veklenko “Juokse lionien kanssa”
Malta Michela "Kameleontti"
Moldova Anna Odobescu "Pysyä"
montenegro D Mol ”Heaven”
Alankomaat Duncan Lawrence ”Arcade”
Norja KEiiNO ”Henki taivaalla”
Puola Tulia ”Rakkauden tuli (Pali się)”
Portugali Conan Osiris ”Telemóveis”
Romania Ester Pioni “Sunnuntaina”
Venäjä Sergey Lazarev "Huutaa"
San Marino Serhat ”Sano Na Na Na”
Serbia Nevena Božović ”Kruna”
Slovenia Zala Kralj & Gašper Šantl ”Sebi”
Espanja Miki “La Venda”
Ruotsi John Lundvik “Liian myöhäistä rakkaudelle”
Sveitsi Luca Hänni "Hän sai minut"
Ukraina Maruv ”Sireenilaulu"
Yhdistynyt kuningaskunta Michael Rice “Suurempi kuin me”

Mitkä kansakunnat pääsivät finaaliin?

21 maata pääsi semifinaalien läpi, ja niiden joukossa on Big Five: maat, jotka osallistuvat näyttelyyn taloudellisesti eniten. Alla löydät kaikki kansakunnat, jotka esiintyvät tämän vuoden finaalissa:

 • Albania
 • Australia
 • azerbaijan
 • Valko-Venäjä
 • Kypros
 • Tšekin tasavalta
 • Tanska
 • Viro
 • Ranska
 • Saksa
 • Kreikka
 • Islanti
 • Israel
 • Italia
 • Pohjois-Makedonia
 • Norja
 • Malta
 • Venäjä
 • San Marino
 • Serbia
 • Slovenia
 • Espanja
 • Ruotsi
 • Sveitsi
 • Alankomaat
 • Iso-Britannia
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 46 = 56