Kuinka katsoa The Good Doctor -kausi 3 verkossa mistä tahansa

Kuinka katsoa The Good Doctor -kausi 3 verkossa


Hyvä tohtori kausi 3 ensi-ilta 23. syyskuuta klo 22.00 EST (Klo 20.00 PST) ABC: llä. Valitettavasti ABC on alueelle lukittu alusta, ja se on saatavana vain Yhdysvalloissa. Jos yrität katsoa The Good Doctor -kautta 3 ulkomailta, kohtaat seuraavan viestin:

”Vaikutat olevan Yhdysvaltojen tai sen alueiden ulkopuolella. Kansainvälisten oikeussopimusten vuoksi tarjoamme tätä videota vain katsojille, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa ja sen alueilla. "

ABC-suoratoistovirhe

Onneksi voimme näyttää sinulle kuinka poistaa ABC: n ja live-streamin The Good Doctor -kausi 3 online-esto verkossa, vaikka oletkin ulkomailla.

Muista se suosittelemme vain virallisia lähteitä katsottavaksi Hyvän tohtorin kausi 3. Voit ehkä löytää luvattoman streamin tästä suositusta TV-ohjelmasta, mutta on olemassa vaara, että se poistetaan tekijänoikeusloukkauksista ilman ennakkovaroitusta. Tämä yhdessä matalan resoluution kuvan ja huonon suorituskyvyn kanssa tarkoittaa, että sinulla on todennäköisesti ongelmia yrittäessäsi suoraa lähettää The Good Doctor -kausi 3 luvattomien lähteiden kautta.

Good Doctor -kausi 3 on saatavana vain maantieteellisesti rajoitetuissa palveluissa. Tästä syystä tarvitset VPN: n voidaksesi katsoa sitä ulkomailla (Yhdysvaltojen ulkopuolella).

Kuinka katsoa The Good Doctor -kausi 3 verkossa

Etkö voi odottaa katsomassa The Good Doctor -kautta 3 verkossa? Ainoa mitä sinun on tehtävä, on noudattaa näitä yksinkertaisia ​​vaiheita ja voit lähettää The Good Doctor -lähetystä ulkomailla.

Näin voit elää The Good Doctor -kauden 3 suoratoistoa verkossa mistä tahansa:

  1. Rekisteröidy VPN-palvelulla ABC: n estämiseksi Yhdysvaltojen ulkopuolella. Suosittelemme ExpressVPN: tä mutta NordVPN ja CyberGhost ovat kannattavia, kustannustehokkaita vaihtoehtoja.
  2. Lataa ja asenna VPN-sovellus laitteelle, josta haluat katsoa The Good Doctor -kausi 3. Parhaat ABC: n VPN: t tarjoavat myös selainlaajennuksia.
  3. Avaa VPN-sovellus tai selainlaajennus ja muodosta yhteys yhdysvaltalaiseen palvelimeen ABC: n estämiseksi.
  4. Kirjaudu nyt sisään ABC-verkkosivustoon kaapelioperaattorisi tai ylimmän palvelun yksityiskohtien avulla. Kun olet kirjautunut sisään, sinun pitäisi voida suoratoistaa The Good Doctor -kausi 3 (voit myös seurata seurantaa viikossa jokaisen jakson ensi-illan jälkeen joutumatta kirjautumaan sisään). Käytä vaihtoehtoisesti yhtä alla luetelluista suoratoistopalveluista, kun olet kirjautunut sisään VPN-verkkoon.
  5. Olla ongelmia? Tyhjennä selaimesi välimuisti ja evästeet ennen kuin palaat ABC: hen ja valitset jakson Hyvästä lääkäristä. Sen pitäisi nyt olla estetty ja valmis katsomaan!

Kuinka katsoa The Good Doctor -kausi 3 Yhdysvaltain televisiosta

Yhdysvaltain lippu

Tarvitset kaapeli-TV-tilauksen, jotta voit katsoa The Good Doctor -kauden 3 ajanjaksoa Yhdysvaltain televisiossa tai reaaliaikaisesti verkossa. On kuitenkin syytä tietää, että voit katsoa The Good Doctor -kauden 3 kokonaisia ​​jaksoja ABC: ssä viikon kuluttua ensi-illasta, eikä sinun tarvitse kirjautua sisään TV-palveluntarjoajan kautta (sisäänkirjautuminen vaaditaan vain live-katselua varten).

Voit myös suoratoistaa suoratoistoa verkossa seuraavien suoratoistopalveluiden kauttaAT&T TV Now (alkaen 50 dollaria USD / kk), Hulu Live TV: llä (44,99 dollaria / kk), Playstation Vue (alkaen 49,99 dollaria / kuukausi) ja YouTube TV (49,99 dollaria / kuukausi). Lisäksi, vaikka kaikki yllä olevat streaming-palvelut ovat maksullisia vaihtoehtoja, ne kaikki tarjoavat ilmaisia ​​kokeiluversioita.

Valitsemasi vaihtoehdon tarvitset VPN-yhteyden yhdysvaltalaiseen palvelimeen, jotta The Good Doctor -sovellus voidaan lähettää ulkomaille. Tämä johtuu siitä, että kaikilla yllä olevilla palveluilla on joitain maantieteellisiä rajoituksia, ja ne edellyttävät Yhdysvaltain IP-osoitetta online-katselua varten. ExpressVPN tulee a 30 päivän rahat takaisin takuu joten voit kokeilla sitä riskittömästi.

Kuinka katsoa The Good Doctor -kausi 3 UK-televisiosta

uk lippu

Vaikka The Good Doctor -kausi 3 ensi-iltaan ABC: ssä, se tulee myös Yhdistyneen kuningaskunnan televisioon. Se ilmaan lokakuussa Taivaan todistaja (aikaisemmin nimeltään Sky Living) ja sitä voidaan katsella perinteisestä televisiosta tai suoratoistona verkossa Sky Go: n kautta. Tarvitset kuitenkin Sky TV -tilauksen käyttääksesi tätä palvelua. Jos olet Ison-Britannian ulkopuolella, tarvitset myös VPN: n.

Voit myös katsoa Sky Witness -kanavaa kautta Nyt TV. Tämä palvelu tarjoaa erilaisia ​​TV-passeja ilman pitkäaikaista sitoutumista. 8,99 puntaa kuukaudessa voit katsoa The Good Doctor -kauden 3 kautta Now TV: n Entertainment Pass -palvelun kautta. Bonuksena se voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Voinko käyttää ilmaista VPN-verkkoa katsomaan The Good Doctor -kautta 3?

Emme voi luvata, että ilmainen VPN pystyy poistamaan ABC: n ja Sky Go: n tykkäykset. Ilmaiset VPN-verkot eivät todellakaan ole tunnetusti epäluotettavia, kun kyse on suosittujen suoratoistopalvelujen estämisestä. Vielä pahempaa, hitaat palvelimen nopeudet ja kaiken kaikkiaan huono suorituskyky (kohtaavat paljon puskurointia ja viivettä) myötävaikuttaa turhauttavaan kokemukseen. Tämä on erityisen tärkeää, kun kyse on suoratoistettavista TV-ohjelmista, kuten The Good Doctor.

Laadun VPN: n pitäisi suojata yksityisyyttäsi verkossa sen lisäksi, että sallit estää geosuojattujen verkkosivustojen ja palveluiden eston. Tämä tapahtuu yleensä käyttämällä salausta ja tiukkaa kirjautumattomuuskäytäntöä, jotka molemmat varmistavat tietosi turvallisuuden. Valitettavasti monista ilmaisista VPN-verkkoista puuttuu tällaisia ​​tärkeitä ominaisuuksia. Lisäksi, jotkut ilmaiset VPN-verkot jopa pitävät lokit toiminnastasi ja myydä selaustietosi! Kaiken kaikkiaan he eivät vain ole riskin arvoisia.

Mitä voimme odottaa The Good Doctor -kaudesta 3?

Älä huoli, The Good Doctor 3. kaudelle ei ole vielä vuotanut spoilereita! Voimme kuitenkin odottaa, että Shaun kohtaa uusia työpaikkataisteluita St. Bonaventuressa. Lisäksi hänen rakkauselämänsä tulee olemaan näkyvämpi kuin koskaan (romantiikkaan keskittyvä teaser-traileri vihjasi niin paljon), kun hän kysyi Carlyta päivältä kauden 2 finaaliin. Kausi 3 jatkaa todennäköisesti myös romantiikkaa tohtori Melendezin ja tohtori Limin välillä.

Mitkä cast-jäsenet palaavat The Good Doctor -kauteen 3?

Onneksi suurin osa valettuista jäsenistä palaa Hyvän lääkärin kaudelle 3. Tähän kuuluvat Freddie Highmore (tohtori Shaun Murphy), Nicholas Gonzalez (tohtori Neil Melendez), Antonia Thomas (tohtori Claire Brown), Tamlyn Tomita (Allegra Aoki). , Hill Harper (tohtori Marcus Andrews) ja Richard Schiff (tohtori Aaron Glassman). Jasika Nicole (Dr. Carly Lever) odotetaan palaavan kaudeksi 3 normaalina hahmona. Daniel Dae Kim (tohtori Jackson Han) ei kuitenkaan todennäköisesti ole toistuva hahmo 3. kaudella.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1