Kuinka katsoa Preacher 4. kautta verkossa mistä tahansa

Kuinka katsoa Preacher 4. kautta verkossa


AMC: n alkuperäinen sarja saarnaaja palaa neljännelle ja viimeiselle kaudelleen 4. elokuuta klo 9.00 EST (6PM PST). Preacher-kaudella 4 on 10 tunnin pituista jaksoa, ja jokainen näistä lähetetään AMC: ssä. Valitettavasti AMC-sisältö on saatavana vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa, mikä tarkoittaa, että tarvitset VPN: n (Virtual Private Network) katsoaksesi sitä ulkomailla.

Vaikka on paljon varjoisia suoratoistosivustoja, jotka saattavat tarjota Preacher-kauden 4, suosittelemme vain virallisia lähteitä. Tällä tavoin voit nauttia mielenrauhasta tietäen, että suoratoistoa ei vähennetä tekijänoikeusrikkomusten jakson puolivälissä, ja katsot Preacher-kautta 4 parhaalla mahdollisella laadulla..

saarnaaja kausi 4 on saatavana vain alueellisilla alustoilla. Tästä syystä tarvitset VPN: n katsoaksesi sitä Yhdysvaltojen ja Kanadan ulkopuolella.

Kuinka katsoa Preacher 4. kautta verkossa missä tahansa VPN: n avulla

On joitain asioita, jotka sinun täytyy tehdä voidaksesi katsoa Preacher 4. kautta verkossa VPN: n avulla. Otamme läpi kaiken askel askeleelta:

Preacher-kauden 4 katseleminen verkossa VPN: n avulla

  1. Vaikka sinun ei tarvitse kirjautua AMC-tilille, sinun on kirjauduttava sisään TV-palveluntarjoajasi tietoihin, jotta voit katsoa Preacher 4. kautta AMC: llä (on myös mahdollisuus katsella ilmaiseksi mainoksia ilman AMC Premier -sovellusta kuukausittain maksu 4,99 dollaria).
  2. Seuraavaksi sinun on kirjauduttava VPN: ään. Tämän palvelun tulisi olla palvelin Yhdysvalloissa, jotka pystyvät poistamaan AMC: n käytön. Suosittelemme erityisesti ExpressVPN: tä. NordVPN ja CyberGhost ovat kuitenkin myös harkinnan arvoisia.
  3. Lataa ja asenna sen laitteen VPN-sovellus tai selainlaajennus, jota haluat katsella AMC: ssä.
  4. Avaa VPN-sovellus tai selainlaajennus ja muodosta yhteys Yhdysvaltain palvelimeen.
  5. Tyhjennä selaimesi välimuisti ja evästeet varmistaaksesi muutosten voimaantulon.
  6. Siirry AMC: hen ja valitse Preacher-kauden 4 jakso, jonka pitäisi olla estetty! (Jos ei, suosittelemme kokeilemaan toista yhdysvaltalaista palvelinta. Vaihtoehtoisesti ota yhteyttä VPN: n asiakastukeen).

On syytä mainita, että aina kun käytät AMC: tä uuden Yhdysvaltain IP-osoitteen kautta, saat 15 minuutin esikatselulupan. Sellaisenaan voit teoriassa katsoa Preacher 4. kautta ilmaiseksi AMC: llä ilman kirjautumista sisään TV-palveluntarjoajan kanssa. Sinun on kuitenkin vaihdettava IP-osoitteesi 15 minuutin välein ja tyhjennettävä välimuisti ja evästeet prosessissa. Sellaisena se ei todennäköisesti ole vaivan arvoista.

Kuinka katsoa Preacher 4. kautta Yhdysvaltain televisiosta

Yhdysvaltain lippu

Ainoa tapa katsoa Preacher 4. kautta Yhdysvaltain televisiossa on AMC, joka on kaapeli-TV-kanava. Voit myös katsella suorana lähetyksenä AMC Live -palvelussa AMC-verkkosivuston kautta. Vaikka et tarvitse AMC-tiliä kaikkien jaksojen katselemiseksi, sinun on kirjauduttava sisään TV-palveluntarjoajan kanssa (AMC: n on oltava osa tätä televisiopakettia).

Uudet jaksot Preacher-kaudesta 4 ovat saatavilla verkossa seuraavana päivänä niiden ensi-illan jälkeen AMC: ssä. Toinen tapa, jolla voit katsella AMC: tä, on suora TV-suoratoistopalveluiden, kuten FuboTV, PlayStation Vue ja YouTube TV, kautta. Näiden palveluiden etuna on, että niiden avulla voit suoratoistaa AMC: tä ilman kaapeli-TV-tilausta. Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, sinun kannattaa kirjautua johonkin näistä palveluista VPN: n avulla. Valitsemalla palvelimen Yhdysvalloissa, voit poistaa palvelun eston ja katsella AMC: tä ulkomailla.

Missä muualla voin katsoa Preacheria verkossa?

Vaikka kausi 4 on ensi-ilta AMC: ssä, löydät aiemmat Preacher-kaudet Hulu ja Amazonin päävideo jos olet Yhdysvalloissa, tai stan jos olet Australiassa. Siksi on todennäköistä, että Preacherin kausi 4 on saatavana tällaisilla alustoilla lähitulevaisuudessa. Tarvitset VPN: n näiden palveluiden estämiseksi koska Hulu on saatavana vain Yhdysvalloissa ja Stan on rajoitettu Australiaan. Valitettavasti Preacher ei ole vielä saatavana mihinkään Netflix-versioon.

Hulu-liittymien hinta on 5,99 dollaria ja 11,99 dollaria kuukaudessa. Muista, että Amazon Prime Video tarjoaa vain vuodenajat 1-2. Jos et ole pääasiakasasiakas, voit ostaa jaksoja kausilta 1–3 erikseen 1,99 dollaria (SD) tai 2,99 dollaria (HD). Vaihtoehtoisesti voit ostaa täyden kauden 16,99 dollarilla (SD) tai 19,99 dollarilla (HD). Samaan aikaan Stan-paketit alkavat 10 dollarilta AUD kuukaudessa.

Voit kokeilla ilmaiseksi Amazon Prime Video- ja Stan-sovelluksia 30 päivän kokeiluversiona. On myös syytä tietää, että ExpressVPN, NordVPN ja CyberGhost tarjoavat kaikki rahat takaisin -takuun, jotta voit kokeilla heidän palvelujaan riskittömästi..

Voinko käyttää ilmaista VPN-verkkoa Preacher 4. kauden katseluun?

Sinun on vaikea katsoa Preacher 4. kautta ilmaisella VPN: llä. saarnaaja kausi 4 on saatavana vain AMC: llä, ja monet ilmaiset VPN: t eivät pysty estämään sitä (ilmaiset VPN-verkot kamppailevat myös Netflixin estämisen suhteen). Tästä huolimatta ilmaiset VPN: t eivät ole hyvä valinta suoratoistoon. Niillä on taipumus houkutella suuri määrä käyttäjiä, jotka ylikuormittavat rajoitetun määrän palvelimia. Tuloksena on hitaat nopeudet, paljon viivettä ja puskurointia. Lisäksi monet ilmaiset VPN: t todella ohittavat kaistanleveyttä.

AMC: n lisäksi useimmat ilmaiset VPN: t eivät pysty estämään Hulun, Amazon Prime Videon ja Stanin tykkäämistä. Tämä tarkoittaa, että et voi helposti katsella Preacher-kausia 1-3. Ilmaisista VPN-verkkoista puuttuu myös suojausominaisuuksia, kuten salaus ja tappikytkin. Ansaitaksesi rahaa, monet ilmaiset VPN: t roskapostinvat sinua mainoksilla tai jopa kirjaavat selailutoimintasi ja myyvät sen ulkopuolisille. Verrattuna,  parhaat VPN: t katsomassa AMC: tä ja saarnaaja kausi 4 ovat nopeita, pystyy poistamaan suosittujen suoratoistopalvelujen eston ja käyttämään salaus- ja kirjautumattomuuskäytäntöä yksityisyyden suojaamiseksi.

Mitä voimme odottaa Preacher-kausilta 4?

Varoitus: Seuraava sisältää tonttipoilerit kaudesta 3

Saarnaajakausi 3 päättyi Jessen poistuessa Angelvillen kodistaan ​​ja yhdistyen Tulipin kanssa. Heidän tavoitteenaan on pelastaa Cassidy, jonka Herr Starr vangitsee Masadalla, Graalin päämajassa. Sillä välin, Saint lähti helvettiin Eugene: n kanssa tarkoituksenaan olla showdownissa Jessen, Tulipin ja Cassidyn kanssa.

Mitkä cast-jäsenet palaavat saarnaajalle 4. kaudelle?

Jesse: n (Dominic Cooper) kolme päähenkilöä, Tulip (Ruth Negga) ja Cassidy (Joseph Gilgun) palaavat kaudeksi 4. Muita paluuta valettavia jäseniä ovat Arseface (Ian Coletti), The Killers Saint (Graham McTavish), Herr Starr (Pip Torrens), Lara Featherstone (Julie Ann Emery), Adolf Hitler (Noah Taylor) ja Hoover (Malcolm Barrett).

Tuleeko saarnaajakausi 5?

Valitettavasti, kausi 4 merkitsee sarjan loppua, kuten luoja ja toimeenpaneva tuottaja Seth Rogen ilmoittivat, joka otti sosiaaliseen mediaan kirjoittaa: ”Saarnaajan” neljäs ja viimeinen kausi on tulossa. Se on ollut villi ratsastus. Kiitos kaikille."

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − = 88