Kuinka katsoa Nancy Drew 1. kautta verkossa mistä tahansa (ilmaiseksi!)

Kuinka katsoa Nancy Drew 1. kautta verkossa (1)


Ensimmäinen jakso Nancy Drew kausi 1 ensi-ilta 10. lokakuuta klo 21.00 EST (18:00 PST) CW-verkossa. Jos yrität katsoa uutta Nancy Drew -televisiota ulkomailla, saatat kohdata seuraavan viestin:

"Lisensointirajoitusten takia tämä sisältö on saatavana vain Yhdysvalloissa."

CW-lisensointirajoitukset
Valitettavasti CW on alueellisesti lukittu ja saatavana vain Yhdysvalloissa. Tarvitset sellaisenaan VPN: n, jotta voit suoratoistaa uutta Nancy Drew-TV-ohjelmaa verkossa ulkomailta.

Tässä artikkelissa, katamme vain virallisia lähteitä seuraamaan CW: tä Nancy Drew kausi 1 verkossa. Vaikka lisensoimattomat TV-ohjelmat ovat yleisiä, ne ovat yleensä huonompaa laatua. Matala resoluutio, puskurointi ja viive tekevät turhauttavasta suoratoistokokemuksesta. Lisäksi luvattomat lähteet voivat joutua offline-tilaan tekijänoikeusrikkomusten vuoksi. Hyvä uutinen on, että ei tarvitse haaskata aikaa epävirallisissa lähetyksissä, koska voit katsoa Nancy Drew 1. kauden verkossa ilmaiseksi.

Nancy Drew -kausi 1 ensi-ilta CW: ssä, joka on aluekoodinen alusta. Tarkkailemaan ulkomailla (Yhdysvaltojen ulkopuolella) tarvitset VPN: n.

Kuinka katsoa Nancy Drew 1. kautta verkossa

VPN: n avulla on erittäin nopea ja helppo katsoa Nancy Drew 1. kautta ulkomailla. VPN: t toimivat salaamalla tietosi ja reitittämällä Internet-yhteytesi yksityisen tunnelin kautta VPN-palvelimelle. Näin toimiessaan he piilottavat todellisen IP-osoitteesi ja toimittavat sinulle uuden väliaikaisen IP-osoitteen valitsemasi sijaintiin. Valitsemalla palvelimen Yhdysvalloissa huijaat CW: tä ajattelemaan, että asut Yhdysvalloissa, jolloin voit poistaa Nancy Drew -kauden 1 kauden ulkomailta..

Nancy Drew'n katseluun ulkomailla sinun on vain noudatettava seuraavia vaiheittaisia ​​ohjeita:

Voit katsella uutta Nancy Drew -televisiota verkossa ilmaiseksi (mistä tahansa):

 1. Tilaa VPN palvelimilla Yhdysvalloissa. Suosittelemme ExpressVPN: tä. NordVPN ja CyberGhost kuitenkin myös estävät CW: n ja tarjoavat erinomaisen vastineen rahalle.
 2. Lataa ja asenna laitteellesi sopiva VPN-sovellus tai selainlaajennus (laitteelle, josta haluat katsoa Nancy Drew season 1).
 3. Avaa uusi VPN-sovellus tai selainlaajennus ja muodosta yhteys Yhdysvaltain palvelimeen. Kun teet niin, sinulle annetaan Yhdysvaltain IP-osoite CW: n lukituksen poistamiseksi.
 4. Siirry CW-verkkosivustoon tai CW-sovellukseen ja testaa VPN ennen Nancy Drew kauden 1 ensi-ilta. Kaiken sisällön tulisi olla estetty!
 5. Vaikka havaitsimme, ettei sitä tarvita testissä, saatat haluta yrittää tyhjentää selaimesi välimuistin ja evästeet, jos sisältö on edelleen lukittu. Jos tämä ei auta, suosittelemme ottamaan yhteyttä VPN: n asiakastukeen saadaksesi lisätietoja.

Kuinka katsoa Nancy Drew 1. kautta verkossa ilmaiseksi Yhdysvaltain televisiosta

Yhdysvaltain lippu

Voit katsoa Nancy Drew kausi 1 verkossa ilmaiseksi CW-televisio. Kirjoittamishetkellä CW on ainoa verkko, joka lähetti amerikkalaisia ​​draamasarjoja (tosin tämä todennäköisesti muuttuu ajan myötä). Onneksi CW on ilmainen televisioverkko, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kaapeli-TV: tä katsoaksesi sen sisältöä. Itse asiassa sinun ei tarvitse edes rekisteröityä tilille. Sinun tulisi kuitenkin huomata, että CW antaa sinun katsoa jaksoja vain tilauksesta.

Yksi asia on pidettävä mielessä, että CW on alueellisesti lukittu ja saatavana vain Yhdysvalloissa. Tämä tarkoittaa, että tarvitset VPN: n Nancy Drew 1. kauden tai muun CW-TV-ohjelman katseluun. Yhdistämällä palvelimeen Yhdysvalloissa saat Yhdysvaltain IP-osoitteen, jolloin kaikki CW TV: n ja The CW App: n sisältö poistetaan. ExpressVPN vapauttaa CW: n ja tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, mikä tarkoittaa, että voit kokeilla sitä ilman mitään riskiä.

Missä muualla voin katsoa Nancy Drew -kautta 1 verkossa?

Saatat myös olla kiinnostunut tietää tämän voit katsella CW: tä suorana useiden suosittujen suoratoistopalveluiden kautta. Näitä ovat AT&T TV Now (alkaen 50 dollaria USD / kuukausi), Hulu Live TV: llä (44,99 dollaria / kuukausi) ja YouTube TV (49,99 dollaria / kuukausi). Mikä vielä parempaa, kaikki nämä palvelut toimitetaan ilmaisella kokeiluversiolla.

Vaikka CW ja Netflix olivat tehneet sopimuksen, jonka mukaan CW osoitti automaattisesti tulevan Netflixiin, suhde on sittemmin muuttunut. Sen sijaan kaikki tulevat sarjat, mukaan lukien Nancy Drew, ostetaan yksilöllisesti. Elokuussa 2019 ilmoitettiin kuitenkin, että CBS: llä oli osti suoratoisto-oikeudet menneisiin vuodenaikoihin Nancy Drew. Ne ovat saatavilla CBS All Access -palvelussa, joka tarjoaa suunnitelmat 5,99 dollaria (rajoitetut mainokset) ja 9,99 dollaria (kaupallinen-ilmainen).

Voinko käyttää ilmaista VPN-verkkoa Nancy Drew 1. kauden katseluun?

CW ei näytä toteuttaneen mitään tiukoja VPN-vastaisia ​​toimenpiteitä, mikä tarkoittaa, että jotkut ilmaiset VPN: t saattavat pystyä avaamaan sen. Eri juttu on kuitenkin Netflixin kaltaisten tykkäysten vapauttamisessa, missä monet ilmaiset VPN: t epäonnistuvat. Suurin ongelma ilmaisen VPN: n käyttämisessä Nancy Drew -kauden 1 katseluun on kuitenkin hitaat, epäjohdonmukaiset palvelimet. Tuloksena on usein keskeytyksiä, jotka ovat erittäin havaittavissa suoratoistona.

Emme edes suosittele ilmaisia ​​VPN-verkkoja peruselailuun liittyvien tietoturvariskien vuoksi. Laadun VPN: n tulisi suojata tietosi salauksella ja estää henkilökohtaisten tietojen vuotamista. valitettavasti, Joistakin ilmaisista VPN-verkoista puuttuu edes alkeellisimmat suojausominaisuudet. Vielä pahempaa, saatat löytää itsesi roskapostiksi sopimattomilla mainoksilla tai jopa saada selaustiedot lokiin ja myydä kolmansille osapuolille.

Mitä voimme odottaa uudelta Nancy Drew-TV-ohjelmalta?

Nancy Drew on tuleva mysteeri draamasarja, joka perustuu pitkäaikaisten Nancy DrewMystery Stories -kirjojen hahmoon. Kirjoittamishetkellä Nancy Drew -kausi 1 on vielä ensi-ilta. Sinänsä meillä on vain muutama yksityiskohta kauden 1 tontista. Tarina seuraa 18-vuotias Nancy Drew (Kennedy McMann), joka todistaa yhdessä neljän ystävänsä kanssa murhan ennen ryhtymistä yrittämään löytää syyllinen.

Mitä muuta voin katsella CW-verkossa?

Nancy Drew ei ole ainoa televisio-ohjelma, jonka avulla voit suoratoistaa suoratoistoa CW-televisiossa. Tässä on luettelo suosituimmista esityksistä, joita voit katsella:

 • Pandora
 • Salama
 • Kaikki amerikkalaiset
 • Super tyttö
 • Riverdale
 • Nuoli
 • Batwoman
 • Yliluonnollinen
 • Charmed
 • Musta salama
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + = 11