Kuinka katsoa Manifest season 2 verkossa mistä tahansa

Kuinka katsoa Manifest season 2 verkossa (1)


Ilmeinen kausi 2 ensi-iltaan Maanantai 6. tammikuuta klo 22.00 EST (Klo 19 PST) uudella jaksolla, joka lähetetään joka maanantai. Jos haluat katsoa Manifest 2. kauden Yhdysvaltojen ulkopuolella, tarvitset kaapeli-TV-tilauksen tai pääsyn television suoratoistopalveluun, kuten Hulu tai YouTube TV (lisätietoja näistä myöhemmin). Lisäksi, koska NBC: n live-sisältö on maantieteellisesti rajoitettua, tarvitset myös VPN: n katsellaksesi ulkomailta.

Tässä artikkelissa, suosittelemme vain virallisia lähteitä katselua varten Selvä kausi 2. Syy siihen, ettemme suosittele luvattomia suoratoistoja, on se, että ne viedään usein offline-tilaan tekijänoikeusrikkomusten vuoksi. Mikä pahempaa, ne tarjoavat yleensä matalan resoluution videota, ja ne keskeytetään usein viiveellä ja puskuroinnilla. Voit suoratoistaa Manifest 2. kauden NBC: ssä, joten ei ole syytä riskiä epävirallisista lähteistä epäluotettavista streamista..

Selvä 2. kausi lähetetään vain alueellisesti lukituilla alustoilla, mikä tarkoittaa, että tarvitset VPN: n katsellaksesi Yhdysvaltojen ulkopuolella matkustettaessa.

Kuinka katsoa Manifest season 2 verkossa VPN: n avulla

Yhdistämällä VPN: ään voit saada amerikkalaisen IP-osoitteen ja huijata alueellisesti lukittuja palveluita ajattelemaan, että sijait Yhdysvalloissa. Tämän avulla voit poistaa NBC: n lukituksen ja katsoa Manifest 2. kauden ulkomailta. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on noudattaa alla olevia vaiheita.

Näin voit katsoa Manifest-kauden 2 verkossa mistä tahansa:

  1. Rekisteröidy VPN: llä, joka poistaa NBC: n käytön. Suosittelemme ExpressVPN: tä vaikka CyberGhost ja NordVPN ovat kaksi vaihtoehtoa, jotka tarjoavat hyvää vastinetta rahalle.
  2. Lataa ja asenna yksi VPN: n sovelluksista tai selaimen laajennuksista valitsemalla laitteellesi oikea versio.
  3. Avaa VPN-sovellus ja yhdistä palvelin Yhdysvalloissa. Sinulla on sitten Yhdysvaltain IP-osoite, jonka avulla voit poistaa NBC: n esto ulkomailta ja katsella Manifest-kautta 2.
  4. Mene NBC: hen ja kirjaudu sisään kaapeli-TV-palveluntarjoajasi kanssa (sinua pyydetään antamaan sähköpostiosoitteesi tai käyttäjänimesi ja salasanasi).
  5. Valitse NBC-suoravirta, jonka pitäisi nyt vapauttaa ja toistaa keskeytyksettä. Jos ei, yritä tyhjentää selaimesi välimuisti ja evästeet.

Ilmeinen kausi 2 on suorana lähetyksenä NBC: llä. Tästä syystä, on hyvä idea testata VPN: nne NBC: llä etukäteen kauden 2 ensi-ilta. Jos sinulla on ongelmia, sinulla pitäisi olla runsaasti aikaa ottaa yhteyttä VPN: n asiakastukeen saadaksesi lisäohjeita.

Kuinka suoran suoratoiston manifesti 2. kausi Yhdysvaltain televisiossa

Yhdysvaltain lippu

Selvä kausi 2 ensi-iltaan NBC. Jos olet Yhdysvalloissa ja haluat lähettää Manifestin suorana lähetyksenä, sinun on vain siirryttävä NBC-verkkosivustoon ja kirjauduttava sisään kaapeli-TV-palveluntarjoajan tietoilla. Tämä ei maksa mitään ylimääräistä ja on helpoin tapa katsella.

Saatat olla kiinnostunut tietää tämän voit katsoa Manifest-kautta 2 myös ilman kaapeli-TV-tilausta. Seuraavat suoratoistopalvelut tarjoavat kaikki NBC: tä osana liittymispakettiaan: AT&T TV Now (alkaen 65 dollaria USD / kk), FuboTV (54,99 dollaria / kk), Hulu + Live TV (54,99 dollaria / kk), Sling TV (alkaen 30 dollaria / kuukausi) ja YouTube TV (49,99 dollaria / kuukausi). Sinun on jälleen kerran muodostettava yhteys yhdysvaltalaiseen palvelimeen näiden palveluiden estämiseksi ulkomailta.

Yllä olevat palvelut ovat alueellisia ja saatavissa vain Yhdysvalloissa. Yhdistämällä kuitenkin palvelimeen Yhdysvalloissa voit saada Yhdysvaltain IP-osoitteen, jonka avulla voit poistaa NBC: n esto miltä tahansa muualta maailmasta. Eikö sinulla vielä ole VPN: tä? ExpressVPN sisältää 30 päivän rahat takaisin -takuun. Sellaisena voit kokeilla sitä riskittömästi ja saada täyden hyvityksen, jos et ole tyytyväinen.

Missä muualla voin katsoa Manifestia?

Vaikka Manifest-kausi 2 ensi-iltaan yksinomaan NBC: ssä, on todennäköistä, että se tulee eri televisiokanaviin ja suoratoistopalveluihin tulevina kuukausina. Voimme odottaa tätä, koska kausi 1 on jo saatavana useilla eri alustoilla useissa maissa. Tähän kuuluvat Hulu Yhdysvalloissa, Sky TV Isossa-Britanniassa (voit katsella verkossa Sky Go: n kautta) ja 9Now Australiassa. On syytä huomata, että koska kaikki nämä palvelut ovat maantieteellisesti rajoitettuja, VPN vaaditaan, jos haluat katsella ulkomailta.

Mitä voimme odottaa manifestikaudelta 2?

Manifestin kausi 1 päättyi useisiin kliffinvaihtajiin. Tietenkin, lennon 828 matkustajille on olemassa "viimeinen voimassaolopäivä". Oli myös lisätty laukaus ampuma-aseesta ja kysymys siitä, haavoittuivatko vai Michaela, Jared vai Zeke. Olemme varmasti näkemässä joitain näistä käsitellyistä kauden 2 ensi-illassa, joka nimeltään melko asianmukaisesti nimeltään “Kiinnitä turvavyösi”. Vaikka NBC on vahvistanut vain 13 jaksoa, tämä voidaan hyvinkin nostaa 16: een, kuten kauden 1 tapauksessa.

Mitkä näyttelijäjä palaavat Manifest-kauteen 2?

Onneksi kaikki näyttelijöiden pääosapuolet palaavat Manifest-kaudelle 2. Tähän kuuluvat Michaela (Melissa Roxburgh), Ben (Josh Dallas), Saanvi (Parveen Kaur), Grace (Athena Karkanis), oliivi (Luna Blaise) ja Cal Stone (Jack Messina). Kuitenkin myös esitellään paljon uusia merkkejä. Tähän kuuluvat Yasha Jackson Suzanne Martinina, Garrett Wareing TJ Morrisonina ja Andrene Ward-Hammond kapteenina Kate Bowers.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − = 60