Kuinka katsoa DC Titans -kautta 2 verkossa mistä tahansa

Kuinka katsoa Titans-kautta 2 verkossa


Titans kausi 2 ensi-iltaan perjantaina 6. syyskuuta DC Universe -tapahtumassa. Ensimmäinen kausi koostui 11 jaksosta, joten olettaen, että DC pysyy viikoittaisessa aikataulussa, voimme odottaa kauden 2 päättymistä 15. marraskuuta. Lue lisätietoja kuinka katsoa Titans 2. kausi verkossa, älä huolestu, jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, koska selitämme myös kuinka katsella ulkomailta.

On tärkeää huomata se suosittelemme vain virallisia lähteitä. Titans on yksi DC: n suosituimmista ohjelmista, ja sen vuoksi se on todennäköisesti saatavana varjoisissa suoratoistosivustoilla. Emme kuitenkaan suosittele luvattomien streamien käyttöä. Ne ovat usein erittäin heikkolaatuisia, ja mikä pahempaa, heidät voidaan käyttää offline-tilassa milloin tahansa tekijänoikeusrikkomusten vuoksi. Useiden maiden virallisten lähetystoiminnan harjoittajien kanssa ei tarvitse turvautua epäluotettaviin kolmansien osapuolten virroihin.

Titans näytetään vain alueilla lukituilla alustoilla, joten jos asut maassa, jota ei tueta, tarvitset VPN: n katsoaksesi.

Kuinka katsella Titans-kautta 2 ulkomailla VPN: n avulla

Poista esto ja suoratoisto Titans ulkomailla on oikeastaan ​​melko yksinkertainen oikealla VPN: llä. Seuraavaksi opastamme sinua läpi prosessin vaihe vaiheelta.

Näin voit katsella Titans-kautta 2 kaikkialta, jolla on VPN:

 1. Aloita kirjaamalla sopiva VPN. Suosittelemme erityisesti ExpressVPN: ää, mutta CyberGhost ja NordVPN ovat kaksi poikkeuksellisen edullista vaihtoehtoa.
 2. Lataa ja asenna laitteellesi sopiva VPN-sovelluksen versio.
 3. Yhdistä nyt yhteen VPN: n amerikkalaisiin palvelimiin.
 4. Käy DC Universe -sivustolla ja luo tili. Sinua pyydetään antamaan postinumero, jos yrität maksaa kortilla, mutta kiertotapa on olemassa. Tämä palvelu hyväksyy maksut mistä tahansa PayPal-tilistä, jopa sellaisilta, jotka on linkitetty Yhdysvaltojen ulkopuolella oleviin osoitteisiin.
 5. Kokeile lopuksi videon toistamista. Sen pitäisi latautua heti, mutta jos näet virheen (“Valitettavasti tämä palvelu on saatavana vain Yhdysvalloissa”), Tyhjennä evästeet ja välimuisti ja päivitä sitten sivu. Jos ongelmat jatkuvat, ota yhteyttä VPN: n tukitiimiin saadaksesi lisätietoja.

Kuinka katsoa Titans-kautta 2 Yhdysvaltain televisiosta

Yhdysvaltain lippu

Ennakoitavasti Yhdysvalloissa, Titans Season 2 wsairas ilma yksinomaan DC-universumi. Tämä palvelu maksaa 7,99 dollaria USD kuukaudessa tai 74,99 dollaria vuodessa plus verot. Tarjolla on seitsemän päivän ilmainen kokeilu, eli voit rekisteröityä, katsella vuoden ensimmäistä kautta Titans peruuta, jos päätät, että tämä show ei ole sinulle. Valitettavasti, koska uusia jaksoja julkaistaan ​​viikoittain, et voi suoratoistaa koko toista kautta ilmaiseksi tällä tavalla (ellet ole valmis odottamaan, kunnes se on valmis).

Vaikka emme tiedä tarkkaa ajanjaksoa, jolloin jaksot ladataan, voimme spekuloida. Jaksot muista DC-universumista osoittavat Doom Patrol ja Soiden asia lähti elämään viikossa kello 6 PST (9 AM EST), joten voimme kohtuudella olettaa Titans kausi 2 seuraa samaa aikataulua.

DC Universe on alueellisesti lukittu ja saatavana tällä hetkellä vain Yhdysvalloissa. Voit kuitenkin ilmoittautua ja katsella Titans kausi 2 ulkomailla käyttämällä amerikkalaista VPN-palvelinta ja PayPal-tiliä. Eikö sinulla ole vielä VPN: tä? ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, jonka avulla voit kokeilla sitä ja vaatia täyden hyvityksen, jos et ole tyytyväinen.

Missä muualla voin katsoa Titans-kautta 2 verkossa?

maailman maapallo

Netflix lähettää Titans kausi 2 kansainvälisesti, aivan kuten se teki ensimmäisen sarjan. kuitenkin, virallista julkaisupäivää ei ole vielä julkaistu. Koska kausi 1 lisättiin kansainvälisiin Netflix-kirjastoihin kolmen kuukauden kuluttua sen ensi-ilta Yhdysvalloissa, fanit muissa maissa voivat odottaa huomattavaa odotusta.

On kuitenkin hopeavuori: Netflix julkaisee jokaisen jakson kerralla, yhden viikossa. Tällä palvelulla on yhden kuukauden ilmainen kokeilujakso, joka tarkoittaa, että fanit voivat ilmoittautua, katsella kummankin vuodenajan Titans verkossa ilmaiseksi ja peruuta ennen kokeilun päättymistä välttääksesi veloituksen.

Joten mitä maita voi katsella Titans kausi 2 Netflixissä? Tällä hetkellä kausi 1 sisältyy yli tusinaan aluekirjastoon, mukaan lukien Netflix UK, Kanada, Ranska, Japani, Australia ja Meksiko. Koska lisätietoja ei ole, näyttää todennäköiseltä, että kausi 2 lisätään myös näihin kirjastoihin.

Jos kotisi Netflix-kirjastossa ei ole Titaaneja, voit käyttää VPN: ää pääsemään siihen.

Mitä odottaa Titans-kausilta 2

Kauden 2 perävaunu on muutama minuutti pitkä, mutta siinä on muutama vihje siitä, mitä voimme odottaa näkevämme. Ohjelman allekirjoitustaistelu kohtaukset tuovat paluuta, mutta ihmisten välistä draamaa on myös enemmän, etenkin Dick Graysonin ja Jason Toddin välillä. Huolimatta siitä, että hän oli tuhonnut Robin-pukunsa kauden 1 aikana, olosuhteet näyttävät pakottavan Graysonin paluun rooliin.

Tietenkin tässä perävaunussa on kaksi pääilmoitusta. Ensimmäinen on, että Iain Glen (Jorah kotoisin Valtaistuinpeli) soittaa Bruce Wayne. Toinen on pahamaineinen DC-konna Deathstroke (nähty viimeksi vuonna 2016) Itsemurhajoukko) tulee esiin. Menemättämättä spoilerin alueelle, tällä hahmolla on merkittäviä siteitä Robiniin, ja faneilla on villi ratsastaa eteenpäin.

Titans kausi 2 cast

Näyttelijä Titans kausi 2 pysyy suurelta osin muuttumattomana kaudesta 1, vaikka on olemassa muutamia uusia lisäyksiä ja tietyt hahmot (kuten Jason) ovat asettaneet suuremman roolin. Katso alla olevat tärkeimmät näyttelijät Titans kausi 2:

 • Brenton Thwaites kuten Dick Grayson
 • Ryan Potter petopoikana
 • Anna Diop Tähtitulena
 • Teagan Croft kuin Rachel Roth
 • Ryan Potter Garfield Loganina
 • Iain Glen Bruce Wayne
 • Joshua Orpin superpoikana
 • Esai Morales Slade Wilson / kuolemantapaus
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =