Kuinka katsella Peaky Blinders series 5 verkossa

Kuinka katsella Peaky Blinders series 5 verkossa (1)


Peaky silmälasit sarja 5 ilmaantuu sunnuntaina 25. elokuuta klo 21.00 (GMT). Toisin kuin aikaisemmissa vuodenaikoissa, jotka lähetettiin BBC 2: ssa, Peaky Blinders -sarja 5 lähetetään BBC 1. Jos olet Ison-Britannian ulkopuolella, voit katsella Peaky Blinders -sarjaa 5 ilmaiseksi BBC iPlayer-streaming-palvelussa VPN: n avulla..

Muista, että tämä artikkeli kattaa vain viralliset lähteet Peaky Blindersin katseluun verkossa. Vaikka tämä esitys saattaa olla saatavana laittomilla suoratoistosivustoilla, emme suosittele niitä. Erityisesti he ovat alttiita sulkemiselle heti ilmoituksella. Lisäksi heillä on taipumus tarjota heikompi videon laatu ja heikko suorituskyky, paljon puskurointia ja viivettä. Lisäksi voit suoratoistaa Peaky Blinders series 5 verkossa ilmaiseksi BBC iPlayer -sovelluksella VPN: n avulla.

Peaky Blinders on saatavana vain alueellisesti lukittuihin alustoihin. Tämä tarkoittaa sitä, että tarvitset VPN: n katsoaksesi sitä ulkomailla.

Kuinka katsella Peaky Blinders series 5 verkossa VPN: n avulla

VPN: n käyttäminen Peaky Blinders series 5: n katseluun verkossa on yllättävän nopeaa ja helppoa. Voit katsella Peaky Blinders -sarjaa 5 verkossa BBC iPlayerissa suoratoistamalla BBC 1: tä BBC iPlayer -sovelluksen kautta tai valitsemalla jakson tilauksen jälkeen suoraa televisiolähetystä seuraten. Tässä on nopea vaihe vaiheelta -opas siitä, mitä sinun täytyy tehdä:

VPN: n käyttäminen Peaky Blinders -sarjan 5 katseluun

  1. Ensinnäkin sinun on luotava BBC iPlayer -tili (ilmoittautuminen on ilmaista), jos sinulla ei vielä ole tiliä. Tämä edellyttää, että syötit syntymäpäiväsi, sähköpostiosoitteesi, suojatun salasanan ja Ison-Britannian postinumero. Kaikki Yhdistyneen kuningaskunnan postinumerot hyväksytään. Sinun ei tarvitse toimittaa todisteita sijainnistasi.
  2. Kirjaudu VPN-palvelun kanssa palvelimilla Isossa-Britanniassa, jotka voivat poistaa BBC iPlayer -sovelluksen. Suosittelemme ExpressVPN. CyberGhost ja NordVPN ovat kuitenkin molemmat erinomaisia, edullisia vaihtoehtoja.
  3. Lataa ja asenna laitteellesi sopiva sovellus tai selainlaajennus.
  4. Avaa VPN-sovellus tai selainlaajennus ja muodosta yhteys Ison-Britannian palvelimeen.
  5. Tyhjennä selaimesi välimuisti ja evästeet varmistaaksesi, että BBC iPlayer unohtaa aiemman IP-osoitteesi ja sijaintisi. Sen pitäisi sitten hyväksyä VPN: n uusi Ison-Britannian IP-osoite.
  6. Siirry BBC iPlayer -sovellukseen (verkkosivuston tai jonkin sovelluksen kautta) ja valitse jakso Peaky Blindersistä, jonka pitäisi nyt olla vapautettu. Jos ei, suosittelemme yhteyden muodostamista toiseen UK-palvelimeen. Yritä vaihtoehtoisesti ottaa yhteyttä VPN: n asiakastukeen.

Missä muualla voin katsella Peaky Blindersia verkossa?

Peaky Blinders -sarja 5 on alun perin saatavana vain BBC One: lla ja BBC iPlayerillä (kokonaiset sarjat 1-4 löydät myös BBC iPlayeristä). Sarjaa 1-4 on kuitenkin mahdollista katsella parin muun suoratoistopalvelun kanssa. Tästä syystä on todennäköisesti vain ajan kysymys, kunnes Peaky Blinders -sarja 5 on saatavana BBC: n ulkopuolella.

Jos haluat seurata vanhoja jaksoja, löydät sarjan 1-4 / Peaky silmälasit päällä Netflix Yhdysvallat ja Iso-Britannia. Vaikka BBC iPlayer on ilmainen, Netflix on maksullinen palvelu, jonka tilaushinnat olivat kirjoittamishetkellä 8,99 dollaria / 5,99 dollaria, 12,99 dollaria / 8,99 dollaria ja 15,99 dollaria / 11,99 puntaa. Uusille asiakkaille on kuitenkin mahdollista myös 30 päivän ilmainen kokeiluversio, joten voit katsella suurinta osaa Peaky Blinders -tuotteita ilmaiseksi, jos olet nopea! Ilmaisista kokeiluista puhuttaessa ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, jotta voit kokeilla sitä riskittömästi.

Voit myös ostaa jokaisen jakson tai sarjan (1-4) Peaky silmälasit päällä Amazon. SD-laadun jakso maksaa tällä hetkellä 1,99 dollaria, kun taas HD-laatujakso on 2,99 dollaria. Vaihtoehtoisesti koko kauden hinta on 10,99 dollaria (SD) tai 14,99 dollaria (HD). Tosin tämä ei ole paras vaihtoehto, kun voit katsella Peaky Blinders -sovellusta ilmaiseksi BBC iPlayerissa tai Netflixissä ilmaisen kokeilujakson kautta.

Voinko käyttää ilmaista VPN-verkkoa Peaky Blinders -sarjan 5 katseluun?

Valitettavasti monet ilmaiset VPN: t eivät yksinkertaisesti voi poistaa BBC iPlayer -sovelluksen estämistä. Tämän vuoksi Peaky Blinders -sarjan 5 katselu on erittäin vaikeaa, koska se on aluksi saatavana vain BBC: ssä. Vaikka haluat vain estää Peaky Blindersin vanhojen jaksojen eston Netflixissä, useimmat ilmaiset VPN: t eivät toimi tämän streaming-palvelun kanssa. Lisäksi ilmaiset VPN: t eivät ole ihanteellisia suoratoistoon, koska niiden palvelimet ovat usein hitaita, mikä tekee erittäin epäjohdonmukaisesta suoratoistokokemuksesta.

Suosittelemme myös ilmaisia ​​VPN-verkkoja, koska niillä ei yleensä ole palkattujen kilpailijoidensa suojausta ja yksityisyyden suojaa. Erityisesti, Monien ilmaisten VPN-palveluiden tiedetään lokitavan henkilökohtaiset tiedot ja selaushistoriaa käyttäjistä, tietojen myyminen kolmansille osapuolille. Jopa ne, jotka eivät pidä lokit, eivät välttämättä käytä salausta tietojen suojaamiseen. Muut ilmaiset VPN: t voivat ansaita rahaa kohdistamalla sinut spammymainoksiin. Kaiken kaikkiaan ilmaiset VPN: t eivät ole lähempänä parhaiten maksettujen VPN: ien laatua.

Mitä voimme odottaa Peaky Blinders -sarjasta 5?

Peaky Blindersin kauden 4 päätelmien mukaan Shelby-perhe on entistä voimakkaampi kuin koskaan Tommin valinnan jälkeen parlamentin jäsenenä Birminghamin eteläisessä vaalipiirissä. Sarja 5 tutkii todennäköisesti näitä uusia poliittisia yhteyksiä sekä vuoden 1929 talouskriisin erilaisia ​​vaikutuksia. Toinen vakava aihe, jonka odotetaan kattavan, on Tomyn yhä hauraampi mielenterveys.

Mitkä valetut jäsenet palaavat Peaky Blindersiin?

On vahvistettu, että Joe Colea (John Shelby) lukuun ottamatta, kaikki suuret näyttelijät palaavat sarjaan 5. Tähän kuuluvat Cillian Murphy (Tommy Shelby), Helen McCrory (täti Polly), Paul Anderson (Arthur Shelby), Sophie Rundle (Ada Shelby), Kate Phillips (Linda Shelby) ja Natasha O’Keeffe (Lizzie Stark). Aidan Gillen palaa myös nimellä Aberama Gold.

Peaky Blinders Series 5 -sarjassa esitellään myös uusia hahmoja, kuten Sam Claflin kuten Oswald Mosley ja Brian Gleeson ja Anya Taylor-Joy, joiden hahmojen nimet ovat vielä julkistamatta. Valitettavasti emme odota Tom Tomyn paluuta hänen hahmonsa Alfie Solomonsin kuoleman jälkeen sarjan 4 lopussa..

Tuleeko Peaky Blinders -sarja 6?

Kyllä, siellä on Peaky silmälasit sarja 6! Itse asiassa näyttelyn luoja Steven Knightin mukaan todennäköisesti on myös sarja 7. Sittemmin Knight on jatkanut keskustelua Peaky Blinders -elokuvan mahdollisuudesta vedoten näytön kasvavaan suosioon etenkin Yhdysvaltojen lammikossa..

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 70 = 72