Kuinka katsella Mr. Robot -kautta 4 verkossa mistä tahansa

Kuinka katsella Mr. Robot -kautta 4 verkossa


Herra RobottiNeljännen ja viimeisen kauden ensi-ilta on klo 10 EST (7 PM PST / 3 AM BST) 6. lokakuuta. Kaikkiaan siellä on 13 jaksoa, mikä tarkoittaa, että voimme odottaa tämän sarjan päättyvän hyväksi 29. joulukuuta olettaen, että keskeytymätön, yhden jakson viikossa julkaisuaikataulu. Lue edelleen saadaksesi selville kuinka katsoa Herra Robotti kausi 4 verkossa mistä tahansa, jopa ulkomailta.

Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että suosittelemme vain virallisia lähteitä. Tämän esityksen suosion vuoksi lisensoimattomat streamit ovat melkein varmasti saatavissa. Emme kuitenkaan suosittele näiden käyttöä; ne eivät ole vain usein viivästyneitä ja alhaisen resoluution, vaan myös kolmansien osapuolien virrat viedään usein offline-tilaan osittain tekijänoikeusrikkomusten vuoksi. Laillisilla tavoilla katsella Herra Robotti useissa maissa ei ole syytä turvautua varjoisiin, luvattomiin virroihin.

Tämä ohjelma lähetetään vain maantieteellisesti rajoitetuissa suoratoistopalveluissa. Tämä tarkoittaa, että tarvitset VPN-katselun Herra Robotti kausi 4 ulkomailla.

Kuinka katsella Mr. Robot -kautta 4 ulkomailla VPN: n avulla

VPN-verkkojen avulla on helppo käyttää maantieteellisesti rajoitettuja palveluita ulkomaille. He toimivat ohjaamalla liikennettä palvelimen kautta muualla maailmassa, piilottamalla todellisen IP-osoitteesi ja huijaamalla alustoja uskoen, että olet tosiasiassa vaaditussa maassa.

Näin voit katsella Herra Robotti kausi 4 mistä tahansa VPN: n avulla:

  1. Ensin rekisteröidä sopiva VPN. Suosittelemme ExpressVPN: tä mutta NordVPN ja CyberGhost ovat molemmat erinomaisia ​​edullisia vaihtoehtoja.
  2. Asenna seuraavaksi VPN-sovellus ja varmista, että saat laitteellesi sopivan version.
  3. Päätä, minkä palvelun haluat estää, ja muodostaa yhteys kyseisen maan palvelimeen. Esimerkiksi, käytit yhdysvaltalaista palvelinta USA: n verkon estämiseen tai kanadalaista verkkoa Showcase-palveluun.
  4. Luo tili (tarvittaessa). Huomaa, että tämä voi edellyttää, että sinulla on maksutapa linkitettynä paikalliseen osoitteeseen.
  5. Kokeile lopuksi toistaa video valitsemallasi palvelulla. Sen pitäisi alkaa heti, mutta jos ei, suurin osa ongelmista voidaan korjata tyhjentämällä välimuisti ja evästeet ja lataamalla sivu sitten uudelleen.

Jos haluat suoratoistaa Herra Robotti live-tilassa suosittelemme yllä olevien vaiheiden suorittamista ennen ensi-iltaa. Tällä tavoin sinulla on runsaasti aikaa saada apua VPN: n asiakastukitiimiltäsi, etkä sinut jää viime hetken teknisten ongelmien ulkopuolelle..

Kuinka katsella Mr. Robot -kautta 4 suorana lähetyksenä Yhdysvaltain televisiosta

Yhdysvaltain lippu

Amerikassa, Herra Robotti kausi 4 ilmaantuu yksinomaan USA-verkko. Tämä tarkoittaa, että jos kaapeli-TV-paketti sisältää jo tämän kanavan, voit kirjautua sisään verkkosivustolle ja aloittaa suoratoiston välittömästi ilman lisäkustannuksia.

Voit myös katsella Herra Robotti verkossa ilman kaapelia. USA-verkon avulla voit kirjautua sisään olemassa olevalla fuboTV-, Hulu-, PlayStation Vue-, Sling TV- tai YouTube TV -tilauksella. Kaikissa näissä palveluissa on ilmainen kokeilu, mutta mikään ei ole tarpeeksi kauan, jotta voit suoratoistaa koko kauden ilmaiseksi. Sinänsä suosittelemme Sling TV: n käyttöä; 15 dollarilla USD kuukaudessa, se on halvin vaihtoehto.

Haluatko saavuttaa vuodenaikojen 1–3? Ne ovat tällä hetkellä saatavana Amazon Prime Video -palvelussa, vaikka joudut maksamaan 14,99 dollaria / sarja.

Kaikki yllä olevat palvelut ovat alueellisia. Katsoa Herra Robotti millä tahansa heistä ulkomailla, voit muodostaa yhteyden amerikkalaiseen VPN-palvelimeen. Eikö sinulla ole vielä VPN: tä? ExpressVPN tulee a 30 päivän rahat takaisin takuu, jonka avulla voit kokeilla palvelua riskittömästi ja vaatia täyden hyvityksen, jos et ole tyytyväinen.

Missä muualla voin katsella Mr.Robotia verkossa?

Tällä hetkellä on ilmoitettu vain pari kansainvälistä lähetystoiminnan harjoittajaa, vaikka todennäköisesti useampia saapuu, kun kausi 4 alkaa. Katso alla alla saadaksesi selville mitä verkkoja näytetään Herra Robotti kausi 4 omassa maassasi:

UK

Ison-Britannian lippu - union jackBrittiläinen lippu - union jack - UK

Tällä hetkellä brittiläisten fanien ainoa tapa suoratoistaa Herra Robotti kausi 4 on ilmoittautuminen Amazon Prime Video -sivustolle. Tämä palvelu tarjoaa kaikki edelliset sarjat ja lisää uusia jaksoja kaudesta 4 24 tunnin sisällä Aiempina vuosina jaksoja lisättiin yleensä seuraavana päivänä noin kello 7.00 BST, vaikka tätä lähetysaikataulua ei ole asetettu kiveen.

Amazon Prime maksaa 7,99 puntaa kuukaudessa, mutta sisältää 30 päivän ilmaisen kokeilujakson. Tämä tarkoittaa, että jos et odota muutama kuukausi, voit kirjautua sisään, katsella neljättä kausia ja peruuttaa tilisi peruuttaaksesi veloituksen.

Tämä palvelu näytetään vain Herra Robotti Iso-Britanniassa. Sellaisenaan tarvitset VPN: n katsoaksesi sitä ulkomailta.

Kanada

Kanadan lippu

Showcase on ainoa verkkolähetys Herra Robotti Kanadassa. Valitettavasti Showcase-verkkosivustolla ei ole suoraa suoratoistoa (tai edes tilausjaksoja). Kanadan faneille on kuitenkin melko pyöreä tapa katsella Showcase-verkossa.

Ensinnäkin tarvitset Amazon Prime Video -tilin, joka maksaa 7,99 dollaria CAD kuukaudessa 30 päivän ilmaisen kokeilun jälkeen. Seuraavaksi joudut maksamaan ylimääräisen 12,99 dollaria STACKTV-kanavapaketista. Tämä menetelmä ei ole ihanteellinen ottaen huomioon sen korkeat kustannukset, mutta koska suoratoistoon ei ole muita tapoja Herra Robotti verkossa Kanadassa, ei oikeastaan ​​ole mitään vaihtoehtoa.

STACKTV-kanavapaketti on saatavana vain Kanadassa. Voit silti käyttää sitä ulkomailta muodostamalla yhteyden johonkin VPN: n kanadalaiseen palvelimeesi.

Mitä voimme odottaa herra Robotilta - kausi 4?

Perävaunut Herra Robotti kausi neljä paljastaa kohtuullisen määrän tietoa. Tiedämme esimerkiksi, että tämä sarja asetetaan joulukuussa 2015, ja se keskittyy kissan ja hiiren peleihin Elliotin ja Whiterose'n välillä. Sarjastari (ja Akatemian palkinnon voittaja) Rami Malek väittää, että loppuminen tulee olemaan "erittäin, erittäin klimaattinen", ja näytöksessä, jossa korostetaan niin suurta huomiota yleisön yllättämiseen, on vaikea nähdä kuinka tämä voisi olla väärässä.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − = 75