Kuinka katsella Harry Potteria Netflixissä mistä tahansa vuonna 2020

Kuinka katsoa Harry Potteria Netflixissä mistä tahansa


Jos olet Potterhead, olet todennäköisesti miettinyt: milloin Harry Potter on Netflixissä? No, sinun tulee olla ilo tietää, että kaikki Harry Potter -elokuvat tulevat Netflixiin. valitettavasti, niitä ei näytetä Netflix-kirjastoissa ympäri maailmaa ja sitä voidaan katsella vain Ranskassa, Belgiassa, Espanjassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa (osa elokuvista on saatavana myös Netflix Kanadassa).

Netflix käyttää geosijainnin suodattimia varmistaakseen, että sisältökirjastot ovat erilaisia ​​sijaintisi mukaan. Mutta ei hätää. Jos haluat katsoa Harry Potteria Netflixissä Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa tai muualla sen rajoitetun määrän maiden ulkopuolella, jossa se on saatavana vakiona, tarvitset VPN: n. Virtuaalisen yksityisen verkon (VPN) käyttö voi kiertää Netflix-suodattimia ja auttaa sinua pääsemään luetteloon, joka sisältää Harry Potterin.

VPN: t salaavat kaiken laitteellesi kulkevan Internet-liikenteen ja reitittävät sen valitsemasi välittäjäpalvelimen kautta. Salattu tunneli on käytännössä toimimaton, mikä tarkoittaa, että Netflix tai Internet-palveluntarjoajasi eivät pysty selvittämään mitä olet verkossa. Ja kun valitset palvelimen, sanotaan esimerkiksi Australiassa, IP-osoitteesi vaihdetaan australialaiseen. Seurauksena on, että kaikki isäntäsivustot ja sovellukset, joihin yhdistät olettaa, että olet fyysisesti maassa.

Kuinka katsella Harry Potteria Netflixissä VPN: n avulla

Näin voit katsella Harry Potteria Netflixissä mistä päin maailmaa tahansa:

 1. Valitse sopiva VPN-palveluntarjoaja. Suosittelemme ExpressVPN, mutta NordVPN ja CyberGhost ovat hienoja edullisia vaihtoehtoja.
 2. Lataa laitteesi sovellus suoraan palveluntarjoajan sivustolta tai viralliselta sovellusmarkkinoilta.
 3. Kun asennus on valmis, tyhjennä selaimen välimuisti ja evästeet vanhojen sijaintitunnisteiden poistamiseksi. Käynnistä laite uudelleen.
 4. Yhdistä VPN-palvelimeen Australiassa. Suosittelemme Australiaa, koska se isännöi tällä hetkellä koko Harry Potter -elokuvien kirjastoa, ja useat parhaimmat VPN: t (mukaan lukien yllä olevat) pääsevät Australia Netflix -kirjastoon.
 5. Siirry Netflixiin ja kirjaudu sisään nykyisillä Netflix-tilisi käyttöoikeustiedoilla.
 6. Suoratoista kaikki haluamasi Harry Potter -sisältö.

Huomaa, että joudut ehkä valitsemaan tietyn palvelimen haluamasi Netflix-kirjaston lukituksen avaamiseksi. Jos tarvitset apua oikean löytämiseen, voit ottaa yhteyttä VPN: n asiakastukitiimiisi.

Paras VPN katsomassa Harry Potteria: ExpressVPN

ExpressVPNTammikuu 2020unblocks netflixTestattu tammikuuta 2020

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.ExpressVPN.com

Rahat takaisin takuu: 30 PÄIVÄÄ

ExpressVPN on paras valinta katsella Harry Potteria verkossa mistä päin maailmaa tahansa. Palveluntarjoaja tarjoaa yli 3000 palvelinta ympäri maailmaa, mukaan lukien paljon vaihtoehtoja Australiassa. Se suojaa kaiken verkkoliikenteen armeijan luokan salauksella, samoin kuin ylimääräisiä turvallisuustoimenpiteitä, kuten Internet-tappikytkin, täydellinen eteenpäin suuntautuva salaisuus ja suojaus DNS-vuotoilta. Nopea nopeus ja luotettava asiakastuki ovat osa pakettia ja yksi tili mahdollistaa jopa viisi samanaikaista yhteyttä.

ExpressVPN: llä on erinomainen avauspotentiaali ja se voi mahdollistaa pääsyn useisiin Netflix-kirjastoihin, mukaan lukien Australian kirjasto.

Mitä muuta voin tehdä VPN: llä??

VPN: t pitävät sinut turvassa Internetissä, mukavasti tietäen, että digitaalinen jalanjälkesi ei ole kaukana uteliailta. Tämä tarkoittaa sitä, että julkisissa wifi-verkoissa harhauttavat hakkerit eivät voi nähdä tietojasi, eikä Internet-palveluntarjoajasi tai hallinto voi seurata online-toimintaa.

Paitsi Netflix, VPN voi avata paljon suosittuja geo-rajoitettuja suoratoistosivustoja, kuten Amazon Prime Video, Hulu, BBC iPlayer, Adult Swim ja paljon muuta.

VPN-verkot ovat loistava idea käyttää pankki- ja finanssituotteita ulkomaille matkustettaessa. Voit saada sen näyttämään siltä kuin olet kirjautumassa kotimaastasi välttäen punaisten lippujen noudattamista ja mahdollisia petosvaroituksia.

Mitkä Harry Potter -elokuvat ovat saatavilla Netflixissä?

Kaikki alla luetellut Harry Potter -elokuvat ovat saatavana Netflix Ranskassa, Belgiassa, Espanjassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Vain neljä viimeistä elokuvaa on saatavana Netflix Kanadassa.

 1. Harry Potter ja viisasten kivi
 2. Harry Potter ja salaisuuksien kammio
 3. Harry Potter ja Azkabanin vanki
 4. Harry Potter ja tulipallo
 5. Harry Potter ja Feniksin ritarikunta
 6. Harry Potter ja puoliverinen prinssi
 7. Harry Potter ja kuoleman varjelukset (osa 1)
 8. Harry Potter ja kuoleman varjelukset (osa 2)

Katso myös: Parhaat Netflix-VPN: t

Tony Hisgettin ”Harry Potter World”, lisensoitu CC BY 2.0: lla

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 4