Hur man tittar på True Detective online i Storbritannien (eller någon annanstans)

Hur man tittar på True Detective online i Storbritannien eller utomlands


Sann detektiv är en av de största åren under de senaste åren. Men medan det var lätt att titta på under den första utgåvan har det blivit svårare att strömma Sann detektiv sedan slutet av säsong tre. Lyckligtvis finns det fortfarande några streaming-tjänster som visas Sann detektiv och nedan låter vi dig veta hur du tittar på varje avsnitt av Sann detektiv online från Storbritannien eller var du än är i världen.

Du bör notera att vi bara rekommenderar officiella källor. Även om populära shower som Sann detektiv är ofta tillgängliga på skuggiga strömningswebbplatser, vi rekommenderar att du inte använder dem. Till att börja med är filmerna ofta lagiga och med låg upplösning. De kan vidare tas offline när som helst för brott mot upphovsrätten, så du kanske inte ens får se slutet av säsongen. Du kan titta på varje säsong av Sann detektiv gratis ändå, så det finns inget behov av att använda olicensierade källor.

Sann detektiv är endast tillgängligt på regionlåsta plattformar, vilket innebär att du behöver ett VPN för att se det från utlandet.

Hur man tittar på True Detective utomlands med hjälp av VPN

VPN kan verka lite skrämmande till en början men när du väl vet hur du använder dem är det faktiskt väldigt enkelt att avblockera geobegränsade tjänster utomlands. Följ stegen nedan för att strömma Sann detektiv från Storbritannien, USA, Kanada, Mexiko eller var som helst i världen:

  1. Börja med att registrera dig för ett lämpligt VPN om du inte redan har gjort det. Vi rekommenderar ExpressVPN även om NordVPN och CyberGhost båda är bra billiga alternativ.
  2. Ladda ner och installera VPN-programvaran. De flesta tjänster erbjuder ett antal appar för olika operativsystem och enheter så se till att få rätt.
  3. Bestäm vilken av plattformarna nedan du vill ta bort blockeringen.
  4. Anslut till en VPN-server i rätt land. Till exempel skulle du använda en amerikansk server för att avblockera HBO eller en australisk server för Crave.
  5. Prova att spela en video på din valda webbplats. Det bör börja omedelbart, men om inte, rensa din cache och kakor bör uppdatering av sidan lösa de flesta problem.

Hur man strömmar True Detective på Storbritanniens TV

Brittisk flagg - union jackBritisk flagga - union jack - Storbritannien

För närvarande låter ingen större strömningstjänst i Storbritannien titta på dig Sann detektiv gratis. Du kan dock köpa alla tre säsongerna på Amazon Prime Video och iTunes. Båda plattformarna har samma pris (18,99 £ per säsong eller 2,49 £ per avsnitt), så det är ingen fördel att välja en över den andra.

Vanligtvis nya avsnitt av Sann detektiv visas på Sky Atlantic, liknande de flesta andra HBO-shower. Detta innebär att när säsong fyra slutligen släpps kommer du att kunna se den live på antingen Now TV (7,99 £ per månad) eller Sky Go-appen (gratis för befintliga Sky TV-kunder).

Sann detektiv finns bara i en handfull Amazon Prime Video- och iTunes-bibliotek. Om du vill titta på den utanför Storbritannien måste du ansluta till en brittisk VPN-server först. Har inte ett VPN? ExpressVPN kommer med en 30-dagars återbetalningsgaranti så du kan strömma Sann detektiv riskfri. Om du inte är nöjd eller bara behöver ett VPN för den här uppgiften kan du bara avbryta och kräva full återbetalning.

Var annars kan jag titta på True Detective online?

Lyckligtvis har flera internationella streamingplattformar alla tre säsonger Sann detektiv. Ta en titt nedan för att ta reda på var du ska titta på Sann detektiv online i ditt land:

USA

USA flagga

Det enklaste sättet att titta på Sann detektiv i USA är på HBO. Om ditt kabel-TV-paket redan innehåller HBO kan du göra det logga in HBO Go och börja strömma alla tre säsongerna omedelbart. Har du inte kabel? Inga problem: anmäl dig bara till HBO Now istället. Den här tjänsten kostar vanligtvis $ 14,99 USD per månad men den levereras med en kostnadsfri provperiod på en vecka, så om du är snabb kan du kanske titta på allt i tid.

Alternativt ingår denna show med DirecTV Now, Hulu (med HBO-tillägget) och Hotstar-prenumerationer. DirecTV, Hulu och Hulu's HBO-tillägg erbjuder alla en testperiod, vilket betyder du kan titta Sann detektiv gratis så länge du kommer ihåg att avbryta innan rättegången slutar. Om du föredrar att äga en digital kopia av showen kan du köpa hela säsonger på Amazon Prime Video för 27,99 dollar vardera.

Alla tjänster som anges ovan är geobegränsade. Som sådan måste du antingen vara i USA eller ansluten till en amerikansk VPN-server för att använda dem.

kanada

Kanadensiska flaggan

I Kanada är Crave den enda strömningstjänsten som för närvarande låter dig titta på Sann detektiv säsonger 1–3 online. De två första säsongerna ingår i basabonnemanget, men för att se den tredje serien behöver du planen "Movies + HBO". Detta kostar dock 19,98 CAD per månad din första månad är gratis. Det finns bara 24 avsnitt totalt, så det borde vara mer än tillräckligt med tid för att avsluta serien. När du är klar avbryter du bara ditt konto för att undvika att debiteras.

Crave är regionlåst och endast tillgänglig i Kanada. Om du vill använda den här tjänsten utomlands måste du ansluta till en kanadensisk VPN-server.

Australien

australien flagga

Varje säsong av Sann detektiv är tillgängligt på Foxtel Now. Detta kostar vanligtvis $ 25 AUD per månad plus en extra $ 10 för Drama-kanalpaketet, men Foxtel Now erbjuder en 10-dagars gratis provperiod, under vilken du kommer att kunna titta på vilket innehåll du gillar. Om du avbryter innan rättegången slutar, kan du effektivt strömma varje avsnitt av Sann detektiv fri.

Om 10 dagar inte är tillräckligt med tid rekommenderar vi att du håller Foxtel Now i en extra månad. För närvarande är det enda andra alternativet att köpa säsonger individuellt för $ 21.99 på Fetch, så Foxtel erbjuder faktiskt anständigt värde här.

Hämta och Foxtel är båda regionlåsta. Vidare ber Foxtel om ett australiskt telefonnummer under registreringen, vilket gör det svårt för utländska användare att registrera sig. Befintliga prenumeranter kan dock fortfarande få åtkomst till dessa tjänster utomlands med hjälp av ett VPN.

När kommer True Detective säsong 4 ut?

Detaljerna är få och långt mellan för tillfället men vi vet att HBO för närvarande inte arbetar på säsong 4. Det är för att inte säga att vi aldrig kommer att se det: Nic Pizzolatto, programförfattaren har sagt offentligt att han har "vilda" planer för en ny säsong. Just nu kan vi bara vänta och se om HBO beslutar att förnya showen eller inte.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 7